מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=314&CatCode=96 מה אתם אומרים? מישהו ראה אותה איפשהו, קנה אותה אולי? משהו? נראה ממש ממש זול ולכן אני מצפה שזה יהיה חרא מוחלט, אבל לך תדע... נ.ב. כשאני שואל איך היא, אני מתכוון מכל הבחינות. אני שוקל אפשרות של מסך גדול בחדר גם לטלוויזיה וגם למחשב, וכמובן HD בעתיד...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מסך 19 אינצ' ,לא רחב בתקציב של כ-1500 שקל... אני דיי לא מבין בנושא הזה אבל שאלתי ואמרו לי שאם אפשר אז פאנל MVA עדיף... אז אם אפשר עם הפאנל הזה סבבה, אם לא- לא נורא... חשוב לי נתונים טכניים טובים בכללי... ובקשר לתקציב.. 1500 שקל, אבל מאוד גמיש... אפשר לחרוג ב300 -400 שקל ככה אם זה שווה את זה לדעתכם... !! תודה!!! עריכה: ברור, איך שכחתי... שיהיה LCD... תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מסך טוב בגודל 20 (לטעמי 22 זה גדול מדיי ). יש לדוגמא את המסך הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7843 מן מסך סטנדרנטי כזה..לא חקרתי יותר מדיי יש דגם אחר עדיף שאתם רוצים להמליץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, האם למישהו יש מושג אם המתאם הבא באמת עובד. http://www.ebay.com/itm/BK-HDMI-Male-to-VGA-RGB-Female-HDMI-to-VGA-Video-Converter-adapter-1080P-for-PC-/130745618423?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item1e710bcff7#ht_2303wt_1037 פשוט קראתי בכמה מקומות שיש איזה קטע עם המרת HDMI לVGA, ואני רוצה להיות בטוח. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני רוצה המלצה למסך שמיועד בעיקר לגיימינג, וכמובן גם לכל צרכים האחרים, סרטונים, סרטים, אינטרנט, WORD, וכל הצרכים האחרים של המחשב אבל גם לגיימינג כבד. אני ממש לא מבין כלום במסכים, אבל לפי מה שקראתי מומלץ פאנל ips. אני יודע שהמסך שמומלץ כאן בדרך כלל זה המסך הזה: Dell 23in U2311H אני ממש לא מבין למה. לפי מה שאני יודע, זמן תגובה של 8MS, כמו של המסך הזה, זה ממש איטי(יש הרבה מסכים עם זמן תגובה של 2MS) הניגודיות שלו (1:10000) היא לא משהו (יש מסכים יותר זולים עם ניגודיות של 1:50000). למה כולם ממליצים עליו? האם הזמן התגובה האיטי שלו לא ישפיע עלי בגיימינג? הניגודיות הנמוכה שלו לא תפריע? בטח הצבעים יהיו פחות טובים או משהו לא? מה עושה אותו יותר טוב מהמסך הזה לדוגמא: http:…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, מאחר ואני לא מבין כל כך במסכי מחשב רציתי לקבל את חוות דעתכם על המסך הנ"ל , רוב שימושיי בו הולכים להיות בעיקר בתחום המשחקים והסרטים הנה המפרט שלו כפי שהועתק מהאתר של ksp תודה רבה על העזרה Model L226WTQ Panel TN Size 22W Resolution 1680 x 1050 Pixel Pitch 0.282 x 0.282 Brightness 300 cd/㎡ Contrast Ratio 3000:1(DFC) Viewing Angle 170˚/170˚ Response Time 2ms Display Colors 16.7M Horizontal Frequency 30 ~ 83 kHz Vertical Frequency 56 ~ 75 Hz Video Signal RGB Analog Sync type Separate, Composite, SOG Connectors PC: 15 Pin D-sub, DVI-D Plug & Play DDC: DDC/CI Power Supply AC 90~264 V (47 ~ 63Hz) Power Consumption On: 45W…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את המסך ואני לא מרוצה מצבעים מסויימים שהוא מציג. הצבעים שונים ולא יפים. השוותי אותו לדוגמה עם צג של מחשב נייד dell inspiron 1545 גם חדש.. שהצבעים בו נראים טוב , כמו במסך הישן שהיה לי. יש אפשרות לסדר את זה או שזה בעיה במסך?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, חיפשתי לאחרונה מסך (תקציב של עד 1300 עם חריגה קטנה קטנה) שיהיה 22 אינץ' ועדיפות גדולה למסך רחב. 2 מסכים שבלטו לי הם LG 2253TQ ו SUMSUNG 2253BW. רציתי לדעת מה מבין 2 המסכים האלה עדיף, ואם לא אחד מאלה תמליצו לי בבקשה על מסך שיענה על הדרישות שלי. תודה ד"א, הכרטיס מסך שלי זה 8600GT 512MB זה יהיה בסדר עם מסך של 22 ורזלוציות גבוהות?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את ה-nec GX2 הרחב 20 אינץ. שמתי לב שיש לו ציפוי מבריק מחזיר אור ואני מפחד שתהיה לי בעיה היות ואצלי נכנס מלא אור שמש... האם תהיה לו בעיה של השתקפויות? למישהו יש את הדגם הזה ויכול לתת חוות דעת ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה המסך שהכי כדאי לי לקחת בשקלול של גודל ואיכות במחיר של עד 1800 ש"ח? אשמח אם לא תכתבו רק דגם אלא תביאו גם לינק לדגם הזה באתר של חנות ספציפית. אם זה משנה - אני גר בירושלים, ככה שחנויות בנהריה או בדימונה לא טובות לי
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המסך הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~206BW~9~0.htm הוא טוב? ויש לי שאלה, שמתי לב שאנשים מדברים כל הזמן על פאנלים. עכשיו, מה זה הפאנלים האלה, איזה סוגים יש ואיך אני מוודא שאני מקבל פאנל טוב עם המסך? עריכה: הבנתי שאי אפשר לקנות מסך סמסונג איכותי ב1600 שקל. אז אני רוצה לדעת, איזה מבין השניים הבאים כדאי לי? http://tms.co.il/product_info.php?products_id=2202 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_170&products_id=4432
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, מבקש את דעתכם על המסכים הבאים השימוש הוא גם משחקים וגם סרטים ב-HD (בעיקר משחקים). Samsung BX2450 LED LG W2486L LED Dell ST2410 LCD הם פחות או יותר אותו מחיר.. אני רוצה בבקשה את דעתכם איזה מהם טוב יותר? אם לדעתכם יש מסך 24'' אחר במחיר של עד 1500-1600 ש"ח יותר טוב מהמסכים הנ"ל אשמח לשמוע עליו... תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב בגדול 22" או 23" השימוש העיקרי יהיה משחקים, אבל גם סרטים וטקסט. לגבי המסך DELL 2209WA - - בטוח \ כדאי לקנות מהמכירה הקבוצתית? מה האחריות? -עדיף מסך 22" E - IPS (המסך של דל) או מסך 23" FHD ? (מבחינת איכות) התקציב הוא 1000 שקל, ואפשר חריגה של 50 שקל עבור הדל בNEXTOP אבל לא 1300 (לא ממכירה קבוצתית) זה כבר יותר מדי. -בכלל, על פי מה כדאי לבחור מסכים כשמדובר במסכי TN אם מניחים שאני לא לוקח את המסך של דל? עוד שאלה, הכרטיס שלי 8600GT 256MB יוכל לסחוב סרטים של 1080P על מעבד AMD 4800+ X2? מה עם משחקים על הגדרות LOW-MED? הם ייראו יותר טוב מאשר עכשיו? (1280X1024) זה מה שיש עכשיו, 17" אם זה משנה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי מסך 3:4 בעל רזלוציה 1280x1024 וחיבור AVG, כרטיס מסך NVIDIA GeForce FX 5200. האם ניתן לצפות בתכני FHD עם המסך שלי?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם ללכת על lg2242 או על SAMSNG 2243?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מסך LCD וחשבתי עליו בכללי הוא מאוד זול מצאתי להשיג אותו בסביבות 1500 אבל קצת מוזר לי המסך הזה ממש ממש איכותי כלומר ניגודיות 1:1600 בהירות 300 וכו' וכו' למשהו יש נסיון עם המסך הזה או עם כל הקו החדש של המסכי LG עם הניגודיות הזאת של ה1400 וה1600 ומשהו גם יכוול להביא לי סקירות שעשו למסך למה אני לא מצאתי וגם לגבי הזמן תגובה 4 אין בוא מריחות וזה נכון?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
LG L2000C נגב DELL 2007FP מי מנצח ולמה? אני דיי נעול על הדל...הייתי רוצה לשמוע את התיחסותכם לעובדה שה LG הוא 8 מילי שניות לעומת 16 ב DELL מבחינת מחיר הם אותו הדבר
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, מישהו יודע אולי אם אפשר להשיג בארץ את ה NEC EA231WMi או HP ZR22W ומה המחירים שלהם? (אם אין אותם בארץ כנראה אלך על ה 2209WA) תודה! י
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מבקש המלצות למסך בגודל 24-27" בתקציב של בערך 5000 ש'. אני סובל מבעיות ראיה ולכן תמיד היו לי מסכים גדולים יותר מהמסכים הנפוצים בשוק .זT כשכולם קנו מסך 14-15 אני קניתי מאג טריניטון 17 ב 1000 דןלר. וכשעברו ל LCD 17" אני קניתי 19.LCD. וכיום אני מעוניין לקנות מסך גדול יותר משום שהתחלתי לעבוד בפוטושופ על עיבודי תמונות שאני מצלם ב RAW (1500-2000(תמונות בשנה ) והפוטושופ דורש רזולוציה של לפחות 1024*768 על מנת לראות את כל המסך. (בד"כ אני עובד על רזולוציה של 800*600 כדי שאוכל לקרוא בגדול יותר. כמו כן חלק מהזמן אני גם עובד על תוכנות CAD. אני מתכוון לרכוש מכייל מסך בחודשים הקרובים דוגמת SPYDER . בפוטושופ אני עובד בפורמט RGB ADOBE . לכן שאלתי איזה מסך מומלץ עבורי.…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מאוד מתלבט לפני קניה של מסך 32" אני הולך למקם אותו בחדר שלי מעל המחשב זתמורת שהוא יהיה מחובר למחשב ויציג רוב הזמן תמונה מהמחשב (למרות שהוא יהיה מחובר גם לטלויזיה) ההתלבטות שלי היא בין אם לקנות LCD כזה http://www.allwin.co.il/Product.aspx?ProductID=7083 שיוצא 3000 עם מתקן תלייה התקנה של המתקן ומשלוח של הכל 3 שנות אחריות או לקנות את ה LED זה http://shops.nrg.co.il/Prod/61807/ שזה יוצא 2400 עם משלוח אבל בלי מתלה והתקנה שלו (שזה יוצר עוד 200 שקל בערך) וכולל רק שנה אחריות נמשכתי למסך השני בגלל שהוא LED למרות שאני יודע שזה חברה לא מוכרת אבל מה שחשוב לי פה זה לא איך רואים בזה טלויזיה אלא האיכות של התצוגה עצמה (כי זה יציג כמעט תמיד מהמחשב) השאלה שלי האם מסך LED "מע…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! קניתי מסך סמסונג T220 בבאג הוא מחובר לכרטיס מסך ATI 1950 PRO הוא מסך מצוין, צבעים יפים והכל.... אבל, במשחקים אני רואה שיש מריחה קלה, במיוחד במשחק של PES 2008, ניסיתי גם משחק מירוצים GRID, במשחק עצמו דווקא לא כל כך יש מריחה, אבל כשאני רואה סרטון של המשחק הזה יש קצת האם זה אומר שהמסך הספציפי שקניתי פגום ועלי להחליפו? או שעדיין אין מסכים אם זמן תגובה מהיר מספיק שלא יהיה לגמרי מריחות? ניסיתי לשחק אם RTA ועדיין יש בעיה תודה על העזרה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, 2 מסכים 34 אינצ', שימוש בעיקר למשחקים, יש בשניהם G-Sync והבדל מחירים גדול של + - 1,100 ש"ח. 1. מסך מחשב לגיימרים LG 34GL750-B 34'' LED 2. מסך מחשב קעור לגיימרים Dell Alienware AW3418DW 34'' LED IPS מישהו התנסה עם שניהם או אחד מהם ויכול להמליץ אם כן או לא? תודה !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ברשותי מסך LCD בגודל 19" של חברת LG שמתי לב שבמשחקים שיש תזוזה מהירה של עצמים דוגמת פיפא ופרו אבולושן סוקר עם הכדור המסך מרצד מעט בזמן שהכדור נע במהירות לאחר זמן מה של משחק הדבר גורם לכאב עניים כרגע המסך עומד על 75 HZ לכמה אתם ממליצים להעלות את זה בכדי לפתור את הבעיה? בווינדוס רשום שהמסך שלי לא תומך ביותר מ 75 אך הוא נותן בכל זאת להעלות ומזהיר שזה יכול לפגוע במסך עכשיו האם מומלץ להעלות את זה ואם כן לכמה? ומה הסיכון שזה יפגע במסך?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לארגן קנייה קנייה קבוצתית של במסך הנ"ל מהיבואן. האם ישנם אנשים המעוניינים במסך?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לי יש BENQ FP93G X הוא אומר לי שזה לא מספיק ברור/חד בשבילו. אז על מה אתם ממליצים? (לגרפיקאי)
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-