מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מסך ומצאתי את המסך גקךך 2009' במחיר של 1400, למטרה של עבודה ביתית, אני מתכנתת. יש מסך במחיר הזה שיותר טוב ממנו שגם PIVOT מלא, הכוונה לא רק בהיפוך המסך אלא גם מתכוונן לגובה ומסתובב מהבסיס? יש המלצות????
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
Dell P2720d Vs U2719d שניהם 27 qhd מה ההבדל ביניהם? אחד עולה 1390 והשני 1600 האם ההפרש מוצדק? והאם יש עוד מסכים שצריך לבדוק בטווח הזה השימושים הם בעיקר עבודה וקצת גיימימג
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום, האם למישהו יש מושג אם המתאם הבא באמת עובד. http://www.ebay.com/itm/BK-HDMI-Male-to-VGA-RGB-Female-HDMI-to-VGA-Video-Converter-adapter-1080P-for-PC-/130745618423?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item1e710bcff7#ht_2303wt_1037 פשוט קראתי בכמה מקומות שיש איזה קטע עם המרת HDMI לVGA, ואני רוצה להיות בטוח. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה פאנל יש למסך אבל באתר שבנעוץ את הדגם! מישהו מכיר? יש את המסך הנ"ל בksp.
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אהלן חברה, באחרונה רכשתי את המסך הנידון כיוון שזה הגודל שמתאים לי וכי השימושים בו הם צפייה בסרטי HD וחיבור לפלייסטיישן 3 הבנתי שלמסך זה אין חיבור HDMI, האם זה יפריע לאחד מהשימושים שציינתי? יש לי אפשרות להחליף אותו בשבוע הקרוב בLG W2353, האם כדאי? כמו כן הייתי מבקש חוות דעת כללית על המסך אשמח לתגובות מאנשים שהתלבטו בין שניהם תודה
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא קצת טחון - אבל יש לי שאלה חשובה. אני מתעניין ברכישת מסך LCD מעל 19". אחרי חיפושים ראיתי פה הרבה המלצות לגבי 2007WFP. אני אישית כרגע יש לי את ה QL711V של NU שהוא באמת עלה על הציפיות שלי. אני עובד כרגע ב 1024*1280 עם המסך הנוכחי וזו רזולוציה מאוד טבעית עבורי - האם מסכי 19" מציגים רזולויציות יותר גבוהות מזה? חשוב לי יותר הנושא של צבעים אמיתיים מאשר מהירות תגובה - אני פחות בקטע של משחקים ויותר בקטע של עבודה מול המחשב. כשעשיתי חיפוש בזאפ לגבי טווח מחירים, שמתי לב שיש שני סוגים למסך שם , אחד ב 16 MS, והשני ב 5. http://web.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=2007WFP אני ישמח לקבל הסבר בנושא - לאור העובדה שה 5MS יותר זול (!?!?!) אם למישהו יש המלצה אחרת לגבי מסך…
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
FULL HD, גודל 20 עד 24. חשובה יותר האיכות מהגודל. האם כל המסכים שם עובדים ברזולוציה הזאת על 60Hz? זה לא אמור לעשות כאב עיניים בעבודה ממושכת. שימושים: טקסט (עבודה ממושכת), אינטרנט, צפייה סרטים, קצת משחקים. על איזה דגם אתם ממלצים? מה ההבדל בין הדגמים שמתחילים ב-P לאלה שמתחילים ב-B בסאמסונג? כדאי ללכת על LED? מה היתרונות שלו? http://www.samsung.com/hk_en/consumer/computer-peripherals/monitors/art-series/LS23LRJKUV/XK/index.idx?pagetype=prd_detail&fullspec=F או זה בחריגה של מאה ומשהו שקל: http://www.lg.com/il/it-products/monitors/LG-W2486-L.jsp ?
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
אני מחר קונה מסך חדש ואני צריך את הדעה שלכם. אני מחפש מסך לצפייה בסרטי HD ומשחקים ברזולוציות יחסית גבוהות כ.מסך: PowerColor ATI Radeon 5750 1Gb GDDR5 PCI-E PO5751GD5H האם אתם חושבים שהמסך הנ"ל יספק את הצרכים שלי? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
כן, אני יודע שכבר נמאס לשמוע על המסך הנ"ל אבל אני צריך מס' הבהרות. 1. שמתי לב שלמסך קיימות שתי יציאות DVI. האם זה רק פיצ'ר כדי לחבר עוד מכשיר כלשהו או מחשב אחר ולהחליף ביניהם דרך התפריט, או שמא שתי היציאות מיועדות לחיבור לאותו כרטיס מסך אם רוצים לעבוד ברזולוציות גבוהות? 2. האם מומלץ יותר לחבר את המסך בחיבור DVI DUAL LINK במקום SINGLE LINK? זה ייתן משהו? 3. האם כבל ה-DVI שמגיע עם המסך הוא DUAL LINK? לעונים ולעוזרים תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
דבר ראשון ראיתי שהוא מגיע עם חיבור USB למחשב, פעם ראשונה שאני רואה כזה דבר... אפשר הסבר על מה ולמה? שאלה שניה היא מה הרזולוציה שהכי טובה למשחקים במסך הזה (בהנחה שיש לי מחשב מספיק חזק)? תודה כולם.
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
מחפש מסך LSD טוב מ20 אינצ עד 26 לא משנה מחיר משנה שיהיה חזק למשחקים
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחלתי לקרוא בפורום את כל הקטע עם מסכי DELL ואפילו שקלתי להצטרף בעבר לקנייה קבוצתית אבל במסכים של DELL יש MS גבוה יחסית, אבל כיוון שאני לא מכיר מסכי DELL חוץ ממסכים בעבודה שלי רציתי לדעת על מה מדובר לי יש כרגע את המסך הנ"ל http://www.on-off.co.il/?action=p266568 המסך הזה כבר ישן ויעבור להיות מסך שני, עם כל הנתונים של המסך (2MS וכו) אני רואה מריחות במשחקים , למרות שבשאר הוא מסך סבבה ואני נהנה מהמסך הזה , כל SHOOTER שאני משחק בעת סיבוב אני רואה את המריחות (אני גיימר והרבה מהאנשים לא רואים את זה) עכשיו קראתי על מסכי DELL ויש להם MS דיי מפחיד של 5 וגם ראיתי 8 באחד מהמסכים וגם יש חסרונות שקראתי שגרמו לי לחשוש מלהצטרף לקניית המסכים הנ"ל איזה מסך יתאים לי בהתאם למה …
-
- 6 תגובות
- 972 צפיות
-
-
איזה REVISION יש להם ? מישהו קנה מהם תמסך ויש לו אותו .. שיגיד לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
שלום האם אתם יכולים להמליץ על איזה דגם מסויים של מסך מחשב שיש לו חיבורים מתאימים גם לטלוויזיה (סקארט/קומפוננט) לחבר לממיר (ממיר רגיל של יס לא HD). אני יודע שיש דגמים של מסכים של סמסונג, אבל כרגע יש מסך סמסונג 22" שממש מעצבן, כל הזמן כשהוא לא פועל ברזולוציה טבעית הוא מראה הודעה על זה ומכבה את המסך (SAMSUNG T220P). אני מקווה שהפסיקו עם זה בדגמים חדשים. בכל מקרה אני חושב שגודל המסך צריך להיות סביבות 22-26" יש גם את האפשרות השניה של לקנות טרנסקודר SCART HDMI אבל אני לא יודע כמה זה יעיל
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
לקחתי את המסך למעבדה. מאוד הפריע לי התופעה של הבלוקיזציה שתיארתי כאן - צבע הופך למטריצה של שני גוונים (קרובים מאוד) בתזוזה מהירה של העין, גם בתמונה סטטית. הם אמרו שככה זה ושזה אופייני למסכי LCD עם זמן תגובה מהיר (הם הראו לי מסך עם זמן תגובה של 16 וזה כמעט לא היה מורגש שם). נשמע הגיוני? ניסיתי לשנות את זמן הרענון (לא התגובה)... זה לא עזר. בנוסף אני ממש מאוכזב מזמן התגובה ב-WINDOWS: יש מריחות ברורות מאוד... אבל בוידאו למשל, גם כשיש תנועה מהירה - זה ממש שיפור מה-8MS שהיה לי ב-MAG. אז מה העניין? אני חושב בכרטיס מסך. כמה הוא אחראי לזה?
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
צהריים טובים, היום בערב אני רוכש מסך חדש למחשב. האם זה משנה איזה מסך אני רוכש למחשב, או שאין דרישות קיימות מסוימות. בנוסף, אם תהליך החלפת המסך הינו פשוט? בבעלותי מערכת ווינדוס 7 שמותקנת במחשב, האם יש רק לחבר את המסך? אשמח לתשובות נרחבות. המשך יום נעים, ירין.
-
- 8 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שימוש שוטף + משחקים. היום אני עם DELL 2515H, האיכות של הצבעים תרד? או אולי לא? אני רגיל למסכים של DELL... תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. יש מסכים רחבים עם פאנל איכותי ? give me your best shot. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אני מחפש מסך נגיעה למחשב שיהיה מדיה סנטר הוא לא צריך להיות גדול משהו בסביבות 15 -20 אינצ' כי זה רק בשביל הממשק....(בעיקרון במקום מקלדת ועכבר..) צריך שיהיה תומך בווינדוס מדיה סנטר... יש דבר שיכול לענות על הצרכים שלי? תודה...
-
- 9 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מסך מחשב ישן יחסית BenQ 19" 2ms והגיע הזמן לקנות מסך חדש בנוסף (אני אשתמש בשני המסכים ביחד בסה"כ). חשבתי על מסך בגודל 23"-24" שיהיה מיועד בעיקר למשחקים, אך גם מעט גרפיקה ועבודה שוטפת (אינטרנט) לסרטים/סדרות לא יהיה שימוש בעקרון. הדגמים שאני שוקל לקנות: 1. Dell U2312HM - יש לי בעבודה אחד כזה (לא עני עובד עליו אבל) הוא נראה טוב, אבל לא יודע איך הוא במשחקים.. 2. LG IPS226V - הוא יותר קטן מהתכנון אבל שקלתי גם אותו (למרות שבסדר עדיפות נמוך בגלל הגודל) 3. SAMSUNG S24A300BL 4. SAMSUNG S24A350H - הוא 24". אני לא יודע אילו דגמים מתאימים יותר למשחקים, שזה הדבר העיקרי שאני עושה במחשב. אשמח לדעתכם המלומדת
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
זה המסך שלי http://www.retrevo.com/s/AG-Neovo-F-419-Monitors-review-manual/id/1060ci363/t/1-2/ והייתי רוצה מאד דומה: מבחינת הפאנל, הגודל, ושאינו רחב. ראיתי משהו דומה ב-1500 ש"ח. שזה יותר ממה שקניתי אותו. יש כזה, או משהו כזה? (שאולי עושה שימוש באותו הפאנל?), כפי שרואים כאן http://www.flatpanelshd.com/panels.php? תודה
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכלם לאחר שטיילתי בפורום וחקרתי את הנושה של מסכי הLCD במחיר של עד כ2000 ש"ח הגעתי לבחירה של 5 אפשרויות והם: כל המסכים הם 19 אינץ, רענון 2מ', 300 בבהירות 1. LG L1970HR-WF החדש עם יחס נגודיות 1:2000 2. SAMSUNG 931BF 3. SAMSUNG 960BF 4. VIWSONIC VX922 5. המולץ לי ע"י חבר על מסך של חברה בשם NU (לפי מה שהוא אומר זאת החברה השניה בארץ מבחינת מסכי LCD) א. אשמח אם משהו שקנה את אחד מהדגמים ועבד עימו יכול לספר לי עליו קצת פרטים (חסרונות יתרונות) ב. האם משהו יכול להגיד לי איזה מהדגמים יותר עדיף ? ג. לגבי 5 האם מישהו מכיר את החברה NU ויש לו מסך של החברה הזאת ויכול לספר לי האם הוא טוב תודה מראש לכל מי שמגיב
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אז כאמור התקציב הוא עד 1500 ש"ח. המסך צריך להיות בגודל 17", עם יציאת DVI וגם אנלוגית, ומכיוון שבינתיים אין לי כרטיס מסך עם DVI, אז שאיכות הצפיה כשאני משתמש באנלוגי תהיה לפחות טובה כמו ב CRT ממוצע. אני אשתמש במסך לעיקר לצרכים ביתיים (הרבה קריאת טקסט, וסרטים מדי פעם). חשבתי על הסמסונג 730B, מה דעתכם עליו לצרכים האלו? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
הגיע להחליף את ה Diamondtron 19inch המזדקן שלי (Samsung 959NF). מבין ה 22" המעטים (אם לא היחיד) בעלי פאנל S-PVA ובעלי יכולת להציג 90 אחוזים מחלל הצבע AdobeRGB ו 98 אחוזים מחלל הצבע sRGB - נראה כמו צג החלומות עבור צרכי הצילומיים (ברמת מחיר של פחות מ 3.5 אלף ש"ח). אני : א. משתמש בצג בעיקר לצרכי עיבוד קבצי RAW. לרוב נעשה שימוש בחלל sRGB, ועבור הגדלות/הדפסות תסייע לי הגמישות של המסך להציג גם AdobeRGB, גם עבור הדפסות במעבדות עם מדפסות CMYK. ב. בקושי צופה בסרטים על הצג. ג. לא ממש משחק. ד. אשתמש בצג גם עבור שימושי אינטרנט ואופיס בסטנדרטה כזה. טענות בעד/נגד יתקבלו בברכה... האם קיים פתרון אחר (באותן רמות מחיר) שהוא בר-השוואה? תודה מראש, עלפע.
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש בגודל 23-24 אינץ'. בהתחלה הייתי נעול על הT240, אבל אני לא בטוח אם ישתלם כי בסופו של דבר הוא כבר בשוק מעל שנה וחצי ומזדקן לו ויוצאים מסכים יותר טובים כבר. אז בנתיים ההתלבטות היא בין שלושת המסכים הרשומים בכותרת, איזה מהם לדעתכם יותר טובה ולמה? אשמח להמלצות עד תקציב 2000 ולכל עזרה. תודה, גיא.
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-