מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
לאחר שקניתי את המסך החלטתי להעיף את הטלוויזיה הקטנה שלי מהחדר ולהשתמש במסך גם כטלוויזיה. השאלה שלי היא מה הדרך הטובה ביותר לחבר את המסך לממיר של yes, ואיך אני יכול לשמוע את מה שאני רואה? יש איזו דרך לחבר את המסך לרמקולים שאני משתמש למחשב (דרך מפצל אולי?) או שאני חייב לקנות עוד רמקולים במיוחד למסך? אין לי שמץ של מושג בכל הקשור בחיבורים וסוגי כבלים. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך לשימוש בעיקר משרדי וחשוב לי שהוא יהיה נוח לקריאה ושלא יעיק על העיניים כי אני מתכנן לעבוד מולו כמעט כל היום. ראיתי המלצות על המסכים: Dell 20 LCD E207WFP ו Samsung 2053BW LCD 20'' Wide 2ms - איך הם לשימושים שלי? תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מסך LCD וחשבתי עליו בכללי הוא מאוד זול מצאתי להשיג אותו בסביבות 1500 אבל קצת מוזר לי המסך הזה ממש ממש איכותי כלומר ניגודיות 1:1600 בהירות 300 וכו' וכו' למשהו יש נסיון עם המסך הזה או עם כל הקו החדש של המסכי LG עם הניגודיות הזאת של ה1400 וה1600 ומשהו גם יכוול להביא לי סקירות שעשו למסך למה אני לא מצאתי וגם לגבי הזמן תגובה 4 אין בוא מריחות וזה נכון?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
LG L2000C נגב DELL 2007FP מי מנצח ולמה? אני דיי נעול על הדל...הייתי רוצה לשמוע את התיחסותכם לעובדה שה LG הוא 8 מילי שניות לעומת 16 ב DELL מבחינת מחיר הם אותו הדבר
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן בזמן הקרוב לקנות מסך מחשב חדש בגודל 22' או יותר ורציתי לקבל מידע לגבי חיבור ה-HDMI בדגמים הקצת יותר יקרים. האם הוא איכותי יותר מאשר ה-DVI (יש לי כרטיס מסך מהדור האחרון עם יציאת HDMI)? חשוב לציין שהשימוש של המסך יהיה בתור מסך מחשב לכל דבר והוא לא יתופקד בתור טלוויזיה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא בדיוק סכנת נפשות, אלא סכנה לחווית המשתמש ראיתי מספר מסכים 22" Wide, אהבתי את אפקט ה Gloss שיש במסך LG (למשל), התמונה נראת חדה יותר, מבריקה יותר וחיה יותר. השאלה היא עד כמה חסרון ה Gloss, המתבטא בהשתקפות, משמעותית. כאשר ראיתי את המסך בחנות, ההשתקפות של הנורות ושל אלמנטים אחרים (כמו אנשים ומדפסות..) מאוד הפריעה לי, מצד שני, כאשר ראיתי את המסך בבית (לא שלי לצערי), ההשתקפות לא היה משמעותית כלל. שאלתי היא, במידה ובבית לא תהיה לי תאורה מאחורי המסך (אלא רק בתיקרה שמעל, באופן רגיל), האם ההשתקפות תהיה זניחה, או שעשוייה להיות משמעותית, כמו בחנות (שהיתה מוארת היטב..) ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מסך חדש בקרוב מאוד, ואני נמצא בבעיה מכיוון שפינת העבודה שלי היא קטנה יחסית ואני יושב קרוב מאוד המסך עד היום עבדתי עם LCD 15 אינטש. לקחתי לפני כמה ימים את מסך המחשב של אח שלי שהוא 19" ולאחר 20 דקות של ישיבה מול המחשב העיניים שלי התחילו לכאוב. אני נמצא בהתלבטות כי אני לא יכול לבחור מסך גדול כי אין לי מקום אליו בשולחן וגם הוא יכול לפגוע לי בראייה אני גם מאוד רוצה מסך רחב אבל זה מגיע בגדלים גבוההים מאוד. אז אני צריך מסך למשחקים שיעבוד עם 8800GTS 320mb יש עדיפות מסויימת למסכים של סמסונג כי אני יכול להשיג אותם במחיר זול יותר ורצוי שהמסך לא יעבור את ה 2000 ש"ח. אז מה אתם מציעים? אני חשבתי על זה: SAMSUNG SyncMaster 20" Wide 206BW האם הוא יהיה גדול מי…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש בגודל 23-24 אינץ'. בהתחלה הייתי נעול על הT240, אבל אני לא בטוח אם ישתלם כי בסופו של דבר הוא כבר בשוק מעל שנה וחצי ומזדקן לו ויוצאים מסכים יותר טובים כבר. אז בנתיים ההתלבטות היא בין שלושת המסכים הרשומים בכותרת, איזה מהם לדעתכם יותר טובה ולמה? אשמח להמלצות עד תקציב 2000 ולכל עזרה. תודה, גיא.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי את המסך לפני קצת יותר משנה, ולאחרונה אני שם לב שהמסך מוציא רעשי רקע (הממממממ כזה). הרעשי רקע אומנם חלשים אבל שהחדר שקט בהחלט מרגישים אותם. מה שמוזר זה כשמגבירים את הבהירות ל99 או 100, הרעשי רקע נפסקים לגמרי. אבל שהבהירות גבוהה מידי זה לא נוח לעבוד עם המסך ואני רוצה לחזור לבהירות נמוכה ואני לא יכול בגלל הרעשים האלה.. יש מצב שהרעשים היו קיימים כבר הרבה זמן פשוט היה לי מחשב טרקטור והחלפתי אותו לא מזמן. מה אתם אומרים לממש אחריות? תודה. נ.ב. מעניין אותי לדעת אם המסך שלי תומך ב75HZ ואם כן מה זה נותן לי?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
32 אינץ' או אפילו 34 אינץ' לא מספיק מרשימים עבורכם? היורש של דגם ה-P4317Q מגיע לספק אלטרנטיבה מודרנית עם פאנל של 42.5 אינץ' לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
מה עדיף מבין השניים? לקריאה , משחקים , סרטים א. בהנחה שאין הבדל במחיר ב. בהנחה שיש הבדל של עד 200 שקל נ.ב. אני שמתי לב שהיתרון של ה 2243BW הוא שיש לו מצב PIVOT! לעומת ה2253BW שיש לו 2MS לעומת 5MS
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי את הביקורות הטובות ואת ההמלצות שלכם על המסך הנ"ל והייתי בטוח ב100 אחוז שאני הולך לקנות אותו!!! אבל הבעיה היא שאני רוצה את המסך שיהיה כולו בצבע שחור שיתאים למארז המחשב המקלדת והעכבר המסך הכסוף ממש מכוער בעיניי! הבנתי ממה שקראתי כאן באתר שאומניטק היבואן הרישמי מייבאים רק את המסך הכסוף לא איכפת לי שהאחריות תהיה של יבואן פרללי ולא של אומניטק העיקר שהמסך יהיה בצבע שחור 1.האם יש אפשרות להשיג את הVP930B בצבע שחור בארץ? 2.ובמידה ולא ניתן להשיגו בצבע שחור האם יש עוד מסך 19 שיש לו PIVOT פאנל M-PVA שיתאים לי ל- 60% גלישה באינטרנט 30% משחקים כבדים כמו UT-2004, F.E.A.R , FARCRY , RAINBOWSIX VEGAS 5% צפייה בסרטים 5% תוכנות כמו פוטושופ וורד אקסל ושיהיה כולו בצבע שחור תקציב מקסימו…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את ה-nec GX2 הרחב 20 אינץ. שמתי לב שיש לו ציפוי מבריק מחזיר אור ואני מפחד שתהיה לי בעיה היות ואצלי נכנס מלא אור שמש... האם תהיה לו בעיה של השתקפויות? למישהו יש את הדגם הזה ויכול לתת חוות דעת ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבנתי שהגרסא עם הקושחה המעודכנת כבר יצאה... כך שאמורים לשווק את המסכים עם הקושחה המעודכנת בארץ בקרוב. אני כבר נעול על המסך הזה ויש לי את הכסף במזומן ונשאר לי רק לחכות עד שימכרו את הגרסא החדשה בארץ. האם יש חנויות שלדעתכם יסכימו להתחייב? מה לגבי דרך לבדוק לאחר שאני קונה את המסך אם קיבלתי את הגרסא המעודכנת או לא? בOSD הSHARPNESS צריך להיות בקפיצות של 10 במקום של 25?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קיבלתי את המסך דרך הקנייה הקבוצתית והבחנתי בכהות צהבהבה בגבול בין הפלסטיק למסך עצמו. כאשר המסך כולו לבן אפשר לראות את הבעיה יותר בברור (זה דומה לכתם ניקוטין) מישהו נתקל בבעיה הזאת גם ? או יודע במה מדובר ? האם יכל להיות שזה bleeding ? ניסיתי לצלם את המסך, התמונה לא יצאה משהו תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה המסך שהכי כדאי לי לקחת בשקלול של גודל ואיכות במחיר של עד 1800 ש"ח? אשמח אם לא תכתבו רק דגם אלא תביאו גם לינק לדגם הזה באתר של חנות ספציפית. אם זה משנה - אני גר בירושלים, ככה שחנויות בנהריה או בדימונה לא טובות לי
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר ימים רכשתי מסך חדש של LG מודל L1970HR לאחר ששמעתי עליו המלצות רבות וראיתי אותו בפעולה אצל חבר. חיברתי אותו בחנות ובדקתי שאין שום פיקסל שרוף עליו (עם תוכנה ייעודית שמילאה את המסך כל פעם בצבע אחר ועברתי על המסך לאט לאט בכל פעם). מהבחינה הזאת המסך הגיע ללא פיקסלים שרופים או מתים. באתי הביתה וחיברתי אותו למחשב שלי באמצעות כבל DVI שסופק עם המסך. מפרט המחשב: 6600GT של אסוס 4600+ X2 antec 420W 1GB DDR Kingston win XP (אני בכוונה לא מפרט ממש אבל תדעו שהמפרט טוב עם חלקים טובים שבחרתי בעצמי אחד אחד והם עברו בדיקות מקיפות למאמץ). דרייברים: NVIDIA ForceWare 93.71 LG 1970HR 1.0 (digital) חיברתי והתחלתי לכוון את המסך דרך כפתורי הבקרה שעליו. אני חי…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי לחבר את המסך שלי שקניתי (AOC g2460pqu), לכרטיס מסך שלי (sapphire radeon 7970hd), באמצעות display port, והוא לא מזהה אותו משום מה. עם ה-hdmi הוא עבד טוב, וחשבתי לנסות לחבר אותו ב-display port, אבל משום מה הוא לא מזהה אותו.. למישהו יש מושג מה הבעיה ומה אפשר לנסות? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים.. קניתי לא מזמן את המסך המדהים הזה.. רציתי לדעת אם ישנם הגדרות מומלצות למסך, כמו כמה בהירות כמה ניגודיות וכו'.. מה מומלץ לעשות ברגע התקנת המסך?..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המסך יהיה מיועד בעיקר לסרטים ולאינטרנט, מדי פעם גם משחקים. רוב התוכן הוא ברזולוציית 720p - מה שאומר 16:9 - בלי שוליים שחורים. מצד שני לאינטרנט אני מניח יהיה נח יותר 16:10 מה גם שלפעמים יש סרטים רזולוצייה רחבה יותר ואז במילא יהיו פסים שחורים. מה לדעתכם עדיף? ושאלה קטנה האם החיבור המסך בHDMI יהיה איכותי יותר מבDVI? אני יודע שבטלוויזיות זה ככה האם גם במסכי מחשב? עוד משהו כ.מסך 7600GT יחזיק רזולוציית FHD?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מהיא הדרך הטובה ביותר לכייל את המסך האם ישנה תוכנה טובה לזה ?? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש מסך שעדיף על Viewsonic VP930B בתקציב של עד 2,300 ש"ח? השימושים - בעיקר עיבוד גרפי, עבודה משרדית וקצת סרטים ומשחקים.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה. הופיע לי כמו גביש כזה על המסך ואני לא יודע איך מעיפים אותו, פעם היה לי מסך שהוא כרגע אצל אחותי וקרה אותו הדבר, אבל יום אחד זה נעלם. בינתיים מה שיש כרגע עדיין לא נעלם, מה לעזאזל אני עושה עם זה? אי אפשר אפילו לגרד את זה. מה עושים? בבקשה עזרו לי, תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
רציתי לדעת איזה פאנל יש למסך אבל באתר שבנעוץ את הדגם! מישהו מכיר? יש את המסך הנ"ל בksp.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-