מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
בעקבות ההמלצות באתר הלכתי לאייבורי במטרה לרכוש את ה-2209WA. השימושים שלי הם:אינטרנט, תמונות ווידאו של הילדים. המוכר אמר לי שאם אני לא משתמש לצרכי גרפיקה אין טעם שארכוש מסך כזה והמליץ לי על LG W2254TQ? כיוון שאני מעוניין במוצר איכותי וההבדל בסכום הוא זניח רציתי לקבל את חוות דעתכם בעניין. במידה ואכן ה-2209WA לא מתאים לי אודה לכם אם תמליצו לי על מסך אחר 21-22 אינץ איכותי .
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
לדוגמא האם LCD 22 אינץ' בעל רזולוציה מקסימלית של 2560X1600 לא דורש כרטיס מסך חזק יותר מאשר מסך LCD 40 אינץ' עם רזולוצייה מקסימלית FHD 1920X1080 ? הרי הכרטיס מסך לא יודע לאיזה גודל מסך אתה מחבר אותו, מבחינתו כל מה שקובע הוא הרזולוציה שבה אתה מריץ אותו, אז למי אכפת מהגודל בדיוק?
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 20 אינץ' בסכום של ככה 700 -900 שקל למשחקים , אינטרנט, שימוש רגיל וסרטים. התלבטתי בין 20 ל22 אבל בסוף החלטתי ש22 זה סתם יותר מדי גדול בשבילי תודה מראש ;D
-
- 10 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היי אני כרגע מרכיב מפרט והמליצו לי על שני המסכים האלו Samsung 971P גודל 19 אינץ 2 מסכים או 2408WFPוDell גודל 24 " צג אחד אני רוצה לקבל חוות דעת בבקשה ומה עדיף ויותר נוח 2 19 או 1 24 תודה
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
קראתי את הביקורות הטובות ואת ההמלצות שלכם על המסך הנ"ל והייתי בטוח ב100 אחוז שאני הולך לקנות אותו!!! אבל הבעיה היא שאני רוצה את המסך שיהיה כולו בצבע שחור שיתאים למארז המחשב המקלדת והעכבר המסך הכסוף ממש מכוער בעיניי! הבנתי ממה שקראתי כאן באתר שאומניטק היבואן הרישמי מייבאים רק את המסך הכסוף לא איכפת לי שהאחריות תהיה של יבואן פרללי ולא של אומניטק העיקר שהמסך יהיה בצבע שחור 1.האם יש אפשרות להשיג את הVP930B בצבע שחור בארץ? 2.ובמידה ולא ניתן להשיגו בצבע שחור האם יש עוד מסך 19 שיש לו PIVOT פאנל M-PVA שיתאים לי ל- 60% גלישה באינטרנט 30% משחקים כבדים כמו UT-2004, F.E.A.R , FARCRY , RAINBOWSIX VEGAS 5% צפייה בסרטים 5% תוכנות כמו פוטושופ וורד אקסל ושיהיה כולו בצבע שחור תקציב מקסימו…
-
- 8 תגובות
- 993 צפיות
-
-
והוא טוען שבגלל זה ה2253 יותר טוב ה2243BW הוא פאנל של CMV או AOC שהם נחותים יותר מה שיותר יקר יותר טוב? בזה סיכמת את הידע שלך בנושא.. ה2253BW הוא פאנל של סמסונג ה2243BW הוא פאנל של CMV או AOC שהם נחותים יותר הפיבוט הוא כולה גימיק שגם במסך הזה ל א עובד משהו
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך T220 וכשאני מפעיל משחק לדוגמא כמו פיפא 09 או פרו אוולושן 09 אני רואה אחרי השחקן צל כזה וזה מפריע לעין האם יש משהו לתקן את זה כי אמרו לי שהמסך הזה מריץ משחקים מצוין בתודה ?!!??!
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב למסך LCD לאחר שפירמטתי את המחשב והתקנתי את הדרייברים. המסך טלויזיה בצבע ירוק אך שומעים צלילים שאני מפעיל מהמחשב.. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
http://www.wisebuy.co.il/shopCompare.aspx?PcatID=463&PID=34617 הביקורות די חלוקות ואילו PRAD מסכם זאת יפה: מעולה לסרטים ועבודה משרדית/טקסט, מצויין גם לגיימרים אך בעל זויות צפיה פחות טובות מהמסכים המתחרים שגם זולים ממנו. בטווח המחירים שלו יש את דגמי ה-22' של EIZO ו-HP שעולים עליו בזויות צפיה, גווני אפור ודיוק צבעים - מעבר לאיכות הבניה והגימור העדיפות ולכן לא מומלץ לגרפיקאים למשל. XBIT לא מתלהבים בלשון המעטה, אם כי מודים שהוא ככל הנראה אחד ממסכי ה-22' הטובים ביותר בשוק כיום... פשוט קשה מאוד להצדיק את מחירו ויתרונות ה-LED לא באים לידי ביטוי של ממש לטענתם.
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב גדול יחסית ultra wide שיהיה אפשר לעשות בו גימינג אבל לא צריך 144 הרץ ו1 ms אבל שיהיה ממוצע ושהצבעים יהיו טובים. יש לי תקציב של עד 1600. תודה
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
LG L2000C נגב DELL 2007FP מי מנצח ולמה? אני דיי נעול על הדל...הייתי רוצה לשמוע את התיחסותכם לעובדה שה LG הוא 8 מילי שניות לעומת 16 ב DELL מבחינת מחיר הם אותו הדבר
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
לקחתי את המסך למעבדה. מאוד הפריע לי התופעה של הבלוקיזציה שתיארתי כאן - צבע הופך למטריצה של שני גוונים (קרובים מאוד) בתזוזה מהירה של העין, גם בתמונה סטטית. הם אמרו שככה זה ושזה אופייני למסכי LCD עם זמן תגובה מהיר (הם הראו לי מסך עם זמן תגובה של 16 וזה כמעט לא היה מורגש שם). נשמע הגיוני? ניסיתי לשנות את זמן הרענון (לא התגובה)... זה לא עזר. בנוסף אני ממש מאוכזב מזמן התגובה ב-WINDOWS: יש מריחות ברורות מאוד... אבל בוידאו למשל, גם כשיש תנועה מהירה - זה ממש שיפור מה-8MS שהיה לי ב-MAG. אז מה העניין? אני חושב בכרטיס מסך. כמה הוא אחראי לזה?
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם, שבוע שעבר רציתי לרכוש מסכי samsung 932B אך הוא אזל אצל כל החנויות בהן ביררתי. חבל כי לאחר קריאה ובדיקה ראיתי שהוא המסך הטוב יותר במחירים אלו, ואין לי 300 ש"ח להוסיף ל viewsoniq vp930. כרגע לאחר שדיברתי עם 6 חנויות, לא ברור מתי יגיע משלוח לארץ. ולכן הרמתי טלפון לחיון הספקית וביום ראשון הם יחזרו אלי עם תשובה. ברגע שתיהיה לי תשובה אני אעדכן.
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
מחפש מסך חדש למחשב שיחליף את ה2ms LG w2284f שעשה עבודה יפה מאוד בשנים האחרונות ... הגיע הזמן להתחדש שיהיה LED / 1920 גודל 23-4 הצרכים שלי למחשב זה בעיקר משחקים כרטיס מסך HD7850 1G תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
כרגע אין תקציב מוגדר אני מחפש בגודל של 22 אינץ היה לי מסך של KTC שהיתי מרוצה ממנו אך נפל עליו ארון ושבר אותו אחד המסכים משמש רק לעבודה משרדית והשני על מחשב שגם רואים בו סרטים ופעם ב... משחקים משחקים יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שימוש שוטף + משחקים. היום אני עם DELL 2515H, האיכות של הצבעים תרד? או אולי לא? אני רגיל למסכים של DELL... תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש מסך דק 22 אינץ,התווך הוא 2-8ms , אני מאמין שאפשר למצוא טוב בסביבות 1200-1500 ש"ח, השאלה היא איזה חברה ואיפה? לאיזה חברה איכות של התמונה היא טובה, ונכנס גם בתחום של הסכום המבוקש? תודה.
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
דגמים וחברות מומלצות יתקבלו בברכה אם אפשר גם לקבל הסברים על הפרמטרים שמשפיעים על איכות התמונה.. כמו ניגודיות, זמן תגובה, בהירות, זוית ראיה.. ומה בערך כל פרמטר אומר
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
המסך יהיה מיועד בעיקר לסרטים ולאינטרנט, מדי פעם גם משחקים. רוב התוכן הוא ברזולוציית 720p - מה שאומר 16:9 - בלי שוליים שחורים. מצד שני לאינטרנט אני מניח יהיה נח יותר 16:10 מה גם שלפעמים יש סרטים רזולוצייה רחבה יותר ואז במילא יהיו פסים שחורים. מה לדעתכם עדיף? ושאלה קטנה האם החיבור המסך בHDMI יהיה איכותי יותר מבDVI? אני יודע שבטלוויזיות זה ככה האם גם במסכי מחשב? עוד משהו כ.מסך 7600GT יחזיק רזולוציית FHD?
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יש לי מסך 19 של CHIMEI דגפ CMV 946D המסך בוהק מידי הלובן שלו חזק מידי ואני לא מצליח לשנות את זה בהגדרות ניסיתי כל מיני דברים.. לקחתי אותו אפילו לחברה לבדיקה ואמרו לי שהוא בסדר גמור מה אתם ממליצים לי לעשות? הוא ממש בוהק לי קשה לי לשבת חצי שעה מבלי להרגיש שהעניים שלי עברו מאמץ גדול.
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למסך LCD בגודל 17 אינטש במחיר של עד 1000 שקל. הוא הולך לשמש לעבודה משרדית בלבד! לא למשחקים\סרטים..רק אינטרנט ואופיס.. תודה. עריכה: מה אתם חושבים על המסך של CMV שמוגרים בKSP ב960 שקל?
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
רכשתי את המסך לפני קצת יותר משנה, ולאחרונה אני שם לב שהמסך מוציא רעשי רקע (הממממממ כזה). הרעשי רקע אומנם חלשים אבל שהחדר שקט בהחלט מרגישים אותם. מה שמוזר זה כשמגבירים את הבהירות ל99 או 100, הרעשי רקע נפסקים לגמרי. אבל שהבהירות גבוהה מידי זה לא נוח לעבוד עם המסך ואני רוצה לחזור לבהירות נמוכה ואני לא יכול בגלל הרעשים האלה.. יש מצב שהרעשים היו קיימים כבר הרבה זמן פשוט היה לי מחשב טרקטור והחלפתי אותו לא מזמן. מה אתם אומרים לממש אחריות? תודה. נ.ב. מעניין אותי לדעת אם המסך שלי תומך ב75HZ ואם כן מה זה נותן לי?
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
בקשה קצת חריגה. אני מחפש מסך איכותי עם רזולוציה גבוהה במיוחד כיוון שאני זקוק ל-ה-מ-ו-ן שטח עבודה. האלטרנטיבות שראיתי עד כה הן המסך הנ"ל בסביבות ה-8000 ש"ח או איזה LG לא מוכר (לי לפחות). העניין הוא שבמחירים האלה, יש כבר את ה-iMAC 27' המדהים שב-3000ש"ח יותר כבר כולל מערכת I5, 4G DDR3 ,כרטיס HD4850, רמקולים מובנים לא רעים, דיסק 1T, צורב וסט אלחוטי. אמנם אפשר לבנות לבד משהו במחיר דומה אבל ה-iMAC הנ"ל אלגנטי, איכותי ושקט בהרבה. אני יכול כמובן להוסיף עוד DELL U2410 ל-DELL 2407WFP המצויין שלי ולקבל רזולוציה עדיפה (לרוחב) בכ~3000 ש"ח "בלבד" אבל מסך מפוצל נוח הרבה פחות. אז... אין משהו בטווח המחירים שבין ה-U2410 לבין ה-3008 המופרז? תודה, גונן. ד"א - המסך של ה-iMAC הוא מסך…
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
לי יש BENQ FP93G X הוא אומר לי שזה לא מספיק ברור/חד בשבילו. אז על מה אתם ממליצים? (לגרפיקאי)
-
- 11 תגובות
- 992 צפיות
-
-
במחשבים ניידים הרזולוציות של מסך הLCD הרבה יותר גבוהות ולא מצאתי מסכי LCD למחשבים שולחניים בכאלה רזולוציות למה שבמחשבים שולחניים תהיה פחות רזולוציה?
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-