עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by nadavcj,

LG L2000C נגב DELL 2007FP מי מנצח ולמה? אני דיי נעול על הדל...הייתי רוצה לשמוע את התיחסותכם לעובדה שה LG הוא 8 מילי שניות לעומת 16 ב DELL מבחינת מחיר הם אותו הדבר

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  2. ברשותי מסך LCD בגודל 19" של חברת LG שמתי לב שבמשחקים שיש תזוזה מהירה של עצמים דוגמת פיפא ופרו אבולושן סוקר עם הכדור המסך מרצד מעט בזמן שהכדור נע במהירות לאחר זמן מה של משחק הדבר גורם לכאב עניים כרגע המסך עומד על 75 HZ לכמה אתם ממליצים להעלות את זה בכדי לפתור את הבעיה? בווינדוס רשום שהמסך שלי לא תומך ביותר מ 75 אך הוא נותן בכל זאת להעלות ומזהיר שזה יכול לפגוע במסך עכשיו האם מומלץ להעלות את זה ואם כן לכמה? ומה הסיכון שזה יפגע במסך?

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  3. Started by Shoq,

יותר נכון CRT נגד LCD מבחינת רזולוציה וכאלה, זה נראה כאילו ה F900P ייתן לי איכות יותר טובה, לעומת זאת ה VX922 הוא LCD, מה עדיף לקחת מבין שניהם? בהנחה שהמקום שהמסך תופס זו לא הבעיה שלי. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  4. Started by tini,

לאחר חיפושים וקריאות מרובות על הנושא (יצאתי יותר מבולבלת ) הגעתי למסקנה שמסך מסוג eizo הוא המסך שהכי יענה לי על הצרכים. אני צלמת במקצועי ורוב תעסוקתי מול המחשב מעבר לגלישות והורדות הוא גרפיקה ועיבוד תמונה, בעתיד גם עריכת וידאו. הדגם שהחלטתי ללכת עליו הוא s1931h או s1931a לא כל כך הבנתי מה ההבדל בין הדגמים אז אשמח אם תוכלו לייעץ לי דבר נוסף אשמח לקבל המלצות על מקומות באיזור המרכז שניתן לראות מסכים אלה בתצוגה ואם אין כזה בנמצא לפחות המלצה על מקום אמין לקנייה. עוד אשמח לשמוע אם יש לכם המלצות על חברות אחרות שיענו על צרכיי באותו סדר גודל של מחיר (עד 3K) במידה ואתם חושבים שהבחירה שלי לא נכונה. תודה.

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  5. Started by TaMiRn2,

אני מחפש מסך נגיעה למחשב שיהיה מדיה סנטר הוא לא צריך להיות גדול משהו בסביבות 15 -20 אינצ' כי זה רק בשביל הממשק....(בעיקרון במקום מקלדת ועכבר..) צריך שיהיה תומך בווינדוס מדיה סנטר... יש דבר שיכול לענות על הצרכים שלי? תודה...

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  6. Started by Mr Gadget,

שלום חברי הפורום היקרים יש לי שאלה בקשר ל 2 מסכים של DELL קישור כפול = 2 יציאות של DVI-D על הכרטיס מסך? (יש לי 7800GT) 2. בקשר ל UltraSharp 3008WFP של Dell האם הוא משתלם יותר מה 3007WFP מבחינת מחיר? או שבכלל עדיף להסתפק ב 2408WFP.

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  7. אז כאמור התקציב הוא עד 1500 ש"ח. המסך צריך להיות בגודל 17", עם יציאת DVI וגם אנלוגית, ומכיוון שבינתיים אין לי כרטיס מסך עם DVI, אז שאיכות הצפיה כשאני משתמש באנלוגי תהיה לפחות טובה כמו ב CRT ממוצע. אני אשתמש במסך לעיקר לצרכים ביתיים (הרבה קריאת טקסט, וסרטים מדי פעם). חשבתי על הסמסונג 730B, מה דעתכם עליו לצרכים האלו? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  8. מה זה הגודל נקודה וכמה יותר טוב יותר נמוך או יותר גבוה? למשל ראיתי מסך עם גודל נקודה 0.258 ואחד עם 0.264 ואני גם רוצה לקנות מסך תמליצו לי משהו והייתי מעדיף שיהיה WIDESCREEN שימוש המסך בעיקר משחקים.. גודל 19-20 אינצ' גג עדיף אפילו 17

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  9. הסבר לבקשה: אני צריך מסך עד 1500 ש"ח. (גודל 22 או 24 או כמה שהתקציב מאפשר). המסך ישמש 80% לאינטרנט וקריאת מסמכים. 10% משחקים קלים. 10% טלויזיה: אני רוצה לחבר למסך שידור טלויזיה של ממיר הוט (בלי כרטיס טלויזיה- ישירות מהממיר למסך ע"י כבל קומפוזיט אנאלוגי) חשוב מאוד שאוכל לראות טלויזיה עם מחשב מכובה- ישירות מהממיר כמו מסך טלויזיה רגיל. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  10. Started by Danny_The_King,

אז ככה.. אני כבר מחכה לקנות מסך HD טוב כבר חודשיים בהתחלה רציתי לקנות זול.. ואז אמרו שבמחיר זול אין HD שהוא טוב.. ולרוב המסכים הזולים יש פאנל TN. מפה לשם.. התגלגלתי להחלטה שאני הולך לקנות מסך DELL 24.. שעולה 3 אלף שקל. ותאמת כבר הייתה בידי ההחלטה ללכת ולקנות אותו ביום ראשון הקרוב.. אבל עכשיו כשאני חושב על זה פעמיים.. כאילו.. דוגרי זה רק מסך מחשב.. מה באמת ההבדל (כמו משתמש בכינוי גפרור ששאל פה כמה נושאים מתחת ) בין מסך עם רזולוציה של 1200*1900 של 22 ושל 24 אינץ.. בין של 700 או 1080P .... זה באמת כולה מסך מחשב.. אתם מחפשים לראות סרט בן ז*** עם איכות HD לא נורמלית של 1900*1200 עם 1080P .. לכו תביאו טלויזיה של טושיבה 47 אינץ פול HD בבקיצור.. עכשיו אני יחזור לבעייה שלי. ב…

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  11. Started by galardo,

שלום לאחרונה התחלתי להתעסק בצילום ואני מעוניין לקנות מסך מסוג IPS (כנראה Dell 2311h), הבעייה שבמחשב הנייד שלי יש רק יציאת HDMI ו- VGA....לכן אני חושב לקנות כבל HDMI to DVI-D השאלה שלי היא: אם לא להתיחס למפרט של המחשב שיש לי האם יש הבדל, שאפשר להרגיש מבחינת צבעים וחדות תמונה, בין יציאת HDMI ל- DVI-D . תודה מראש

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  12. Started by yogevzak,

מישהו מכיר את המסכים של AOC..? ראיתי בחנות את איכות התמונה וממש אהבתי יחסית לשאר,ויחסית למחיר הוא ממש זול ביחס לאחרים. אשמח לתגובות אם שווה לקנות.ואשמח להצעות נוספות בבקשה. תקציב עד 1000 וכמה שיותר גדולה אם אפשר.תודה

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  13. Started by nikola7,

אהלן חברים, אני מעוניין במסך מחשב בתקציב זול (600-800) עם אפשרות לחריגה קלה. אני סטודנט וקורא המון מאמרים. עד עכשיו הסתפקתי במחשב הנייד שלי (13 אינץ') שפשוט כיסח לי את העינייםם. אני מעוניין לרכוש מסך כדי לחבר את המחשב אליו והבעיה היא שהיציאה היחידה שלי במחשב היא VGA וכנראה שלא תשתנה עד סוף התואר. ככה שנחמד שיהיו יציאות נוספות אבל כרגע הן יהיו ללא שימוש. הדרישה היחידה שלי ועל סמך הקושי שנתקלתי בו בשנים האחרונות, המחשב צריך לשמש אותי בקריאה לאורך שעות. אין שימוש במשחקים(גג פיפ"א). חשבתי על המחשב הבא http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=801778 האם המחשב הזה הוא האולטימטיבי למשימות קריאה? תודה רבה, שי

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  14. 32 אינץ' או אפילו 34 אינץ' לא מספיק מרשימים עבורכם? היורש של דגם ה-P4317Q מגיע לספק אלטרנטיבה מודרנית עם פאנל של 42.5 אינץ' לכתבה

15. Started by ata01,

יש לי במסך משהו שנראה כמו נקודה (או אפילו קו מאוד מאוד קצר באורך מ"מ בערך) בצבע אפור\שחור שלא מתחלף גם אם מכבים את המסך. האם בוודאות זהו פיסקל שרוף או שזו יכולה להיות בעיה אחרת? האם זה משהו שאפשר לסדר או רק החלפת מסך תפתור את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  16. טוב חבר'ה אני עכשיו לפני קניית מסך למפרט שלי... ומסך 24'' זה הכיוון שלי... אני לא מפונק ומוכן גם להתפשר בהגדרות במשחקים אז לא להעיר לי על זה. יש רק בעיה אחת... אני קונה את המסך מKSP... כן :-\ אז האם הT240 למשל יהיה בחירה טובה? יותר מיתרונות אשמח לשמוע את החסרונות של המסך והצעות למסכים אחרים מהחנות. עוד משהו, עד כמה מסוכן שאני אקנה מסך כזה מ... חנות כזאת, מבחינת אחריות ואיכות כמובן? תודה. (נ.ב יש בעיות עם הויזה, גר באיזור ירושלים, משלם במזומן, זה קצת יעזור לכם להבין למה)

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  17. Started by darkquest,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך 22" כבר לא מעט זמן אני מתלבט בין המסכים T220P 2333SW שהם FHD או ה 2209WA שהוא נראה מסך טוב אבל הוא לא FHD אשמח אם יותר נתמקד ב 2333SW כי הוא נראה לי הכי אטרקטיבי מפניי שיש לו יחס אמיתי 16:9 ולא 16:10 והוא FHD המסך ישמש בעיקר לצפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, ומעט משחקים...

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  18. Started by rr_id,

שלום, אני כרגע מתלבט בין 2 מסכים: dell 2209WA או viewsonic vx2260WM (ראיתי את ההמלצות החמות על ה-דל, אבל הviewsonic עולה 320 שח פחות...) אשמח לשמוע הצעות נוספות. (כ. מסך - SAPPHIRE ATI RADEON 4890 1GB GDDR5 Retail HDMI) תודה.

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  19. Started by Guy950,

אני רוצה לקנות מסך חדש בגודל 23-24 אינץ'. בהתחלה הייתי נעול על הT240, אבל אני לא בטוח אם ישתלם כי בסופו של דבר הוא כבר בשוק מעל שנה וחצי ומזדקן לו ויוצאים מסכים יותר טובים כבר. אז בנתיים ההתלבטות היא בין שלושת המסכים הרשומים בכותרת, איזה מהם לדעתכם יותר טובה ולמה? אשמח להמלצות עד תקציב 2000 ולכל עזרה. תודה, גיא.

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  20. Started by lior_fridman,

שלום קניתי מסך חדש של סמסונג עם רזולוציית FHD וחיברתי אותו עם חיבור DVI לכרטיס מסך FX5200 ואני רוצה לכוון אותו לרזולוציה מקסימלית, נכנסתי ללוח הבקרה-תצוגה ובהגדרות אין שם 1080*1920 אז השאלה שלי היא דרך איפה אני מכוון אותו לרזולוציה המקסימאלית שלו כדי להינות ממרב התפוקה שלו. אני מכוון דרך המסך? או דרך מערכת ההפעלה? או דרך שניהם? והאם אני אמור להשאיר אותו על רוזולוציה של FHD כל הזמן או רק כשאני צופה בסרטים ומשחקים. כל פעם כשאני מדליק את המחשב המסך מתריע לי בחלון גדול שהרזולוציה המתאימה למסך זה הינה 1920*1080 וזה יפה אבל נו..איך אני עושה זאת:-) אני מאד מודה לכם על העזרה מנסיונכם

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  21. Started by milgy,

שלום, יש לי כ.מסך GTX470 אני מעוניין לשחק במשחק הזה עם שני מסכים שיראו כמו מסך אחד האם זה ניתן ? כיצד עושים את זה? תודה מראש שי מילגי

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  22. כמו שהכותרת אומרת, זה פשוט מחרפן אותי ורציתי לדעת אם ניתן לעשות משהו בנידון

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  23. המוכר טוען שהוא מביא את המסכים ישירות מהיבואן ולכן המחיר הנמוך. הוא גם טוען שיש אחריות של 3 שנים מהפיקסל השרוף הראשון. המסך כמובן מגיע ארוז לדבריו. האם למישהו היה עסק איתו / שמע על מישהו שקנה ממנו??? איך אני יכול לוודא את עניין האחריות ושיש לי אמא ואבא במידה ויש בעיה?

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  24. Started by loloman123,

Philips 226V4LAB Philips 223V5LHSB Samsung S22D300NY Philips 223V5LSB2 מה עדיף? תודה

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  25. Started by Hello there,

זה המסך שלי http://www.retrevo.com/s/AG-Neovo-F-419-Monitors-review-manual/id/1060ci363/t/1-2/ והייתי רוצה מאד דומה: מבחינת הפאנל, הגודל, ושאינו רחב. ראיתי משהו דומה ב-1500 ש"ח. שזה יותר ממה שקניתי אותו. יש כזה, או משהו כזה? (שאולי עושה שימוש באותו הפאנל?), כפי שרואים כאן http://www.flatpanelshd.com/panels.php? תודה

• 4 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים