עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by jclarkk,

אני מקבל מחר את הAcer GD235HZ והNvidia 3D Vision Glasses, רציתי לדעת אם זה יעניין אתכם שאני ארשום ביקורת מקיפה על המסך ועל יכולת ה3D, אם אני אראה שזה מעניין אתכם אני כמובן אשמח לעשות זאת.

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  2. Started by artifakt,

שלום לכולם אני ממש רגע לפני הזמנה של http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=254 מה אתם אומרים? 1.הוא שווה את המחיר?חייב עזרה דחוף. 2.יש מסכים במחיר הזה שיותר טובים ממנו? 3.איך אני בודק אם הוא פאנל s-ips או s-pva? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  3. לפי מה שהבנתי קשה לראות בסריקה ראשונית פיקסל בעייתי ולכן צריך תוכנה. ז"א שצריך להגיע עם מחשב לחנות?

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  4. מסך זול מאוד שמצאתי, רציתי לדעת אולי מישהו נתקל בו בעבר ויכול לפרט קצת יותר על מוצר המדבקה הזה http://www.atlantic.co.il//product.asp?productid=651&CatCode=100

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Lethal_Acid,

שלום, הייתי רוצה לדעת היכן ניתן להוריד דריברים למסך DELL 2007FP? על הדיסק אשר מצורף למסך אין. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  6. Started by dask1,

שלום! אז אני לא יודע אם זה כדאי לי או לא לעבור לסמך רחב. אני החלתתי ללכת על הדגם הזה: http://www.samsung.com/us/computer/monitors/LS23B3UVMV/ZA-features אתמול איזה אחד אמר בפורום אחר שזה לא שווה מסכים רחבים בגלל הקצב רענון מסך שלהם שהוא 59-60mhz מאשר אחד מרובע שהוא 75mhz ואני צריך את המסך למשחקים...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by alonkl,

שמעתי שהגז של הפלאזמה יוצא לאט לאט.. הדבר תקף בLCD?

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  8. תודה.. =] (LCD)

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  9. Started by GILGILGIL,

1. האם להגדיר DYNAMIC CONTRAST על ON? 2. האם יש טעם להתקין דרייברים כלשהם? 3. האם יש הגדרות אופטימליות שכדאי לכוון אליהם אוטומטית או שידנית צריך להתאים את האיכות ? המסך ממש בוהק לי ורציתי לשאול אם יש טעם לשחק עם הבהירות (75)? 4. איך להגדיר פיבוט? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by omerico22,

שלום לכולם , לא מזמן קניתי את המסך ואני חייב להגיד לכם תודה שהמלצתם לי עליו רואים פשוט מדהים בו !!!!!!!!!!! עכשיו יש לי שאלה האם אני יכול לחבר XBOX360 למסך אפילו אם יש לו רק יציאת DVI ??

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ycarmon,

באתרי מכירות קבוצתיות כמו וואלה, ynet וכו' מוצעים למכירה מסכים מתצוגה במחירים אטרקטיביים בהחלט. בפרט, מוצע למכירה מסך Samsung 2253BW ב- 700 ש"ח. מהם החסרונות/סיכונים בקניה כזאת?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by zniibidl,

חנות זולה איכותית וטובה שיש בה למיידי? כולם אומרים לי עוד שבוע עוד שבועיים

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  13. Started by Dj-Insane,

שלום לכולם יום ראשון אני אני רוצה להזמין מסך 19 LCD אני בשבוע האחרון קורא ממש הרבה בפורמים שלכם וקשה לי לגבש דעה לגבי המסך האולטימטיבי בשבילי שימושים: תמונות בעיקר ועבודה משרדית וטיפה סרטים אני מתלבט בין 2 מסכים שראיתי שמדברים עליהם פה המון 1.LG L1970HR Samsung 931BF.2 התקציב התחיל ב 1200 ועלה ל1500 ועכשיו אני מוכן עד 1800 בבקשה חשובה לי מאוד העזרה שלכם כל מי שמכיר, יכול להמליץ לי על מסך שיתאים לי מוזמן לרשום...גם אם יש מסכים יותר טובים מבין השניים שאני מתלבט... תודה רבה חשוב לי...

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  14. Started by Shoshan,

האם זה חשוב הContrast Ratio האם יש הבדל באך שרואים (סרטים משחקי מחשב) בין 1:700 לבין 1:2000 ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by PrefaceAlumni,

ולמה המחיר של 2243 בKSP כ"כ גבוה??

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  16. Started by Animor,

שלום, ברשותי מסך של ''Dell 24. עד היום הייתי עם Dynamic Contrast אבל רק לאחרונה הבנתי שזו הסיבה שהבהירות משתנה לי מעצמה בנסיבות מסוימות ובאופן מעצבן למדי. בכל אופן, ביטלתי את זה ועכשיו יש לי שליטה ידנית על הבהירות והניגודיות של המסך. רציתי לדעת אם יש כמה כללי אצבע איך לעשות זאת, או אולי איזה benchmark או תוכנה כלשהי שעוזרים לכייל את זה. המטרה שלי היא תמונה אופטימלית למשחקים. אגב, במסך יש אפשרות להגדיר כל מיני מצבים, אני הגדרתי לגיימינג. אני חושב שזה משנה קצת את החום והקור של הגוונים, אבל לא בטוח בקשר לכך. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Alexkmr,

יש בעיה בצע, בצד ימין. אני לא מבין איך לא שמתי לב לזה, או שזה הופיע רק לאחרונה ממה זה יכול להיגרם? מוסיף תמונות, סורי מראש על האיכות צולם במצלמת האינטרנט שלי.[br]פורסם בתאריך: 13.01.2010 בשעה 16:39:39 מה זה לעזזל?http://i48.tinypic.com/2wn5ikm.jpg http://i45.tinypic.com/j98y11.jpg מי שלא מבין מה הבעיה, צירפתי תמונה והקפתי בעיגול http://i47.tinypic.com/2qkrs7b.jpg[br]פורסם בתאריך: 13.01.2010 בשעה 16:41:30 יש לציין שהמסך מחובר בחיבור DVI לכרטיס מסך.לפני כמה דקות ניסיתי את המסך על המשחב הישן שלי תחת חיבור VGA, ויש את אותה הבעיה. :s05: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by asilbob,

הלכתי ל2 חניות ואין להם תמוצר יענו הם התקשרו לחברה ואמרו שאי תמוצר .. אבל אמרו שיש תמוצר 2253BW שהלכתי לחנות הראשונה אז אמרתי לו שיש תמסך הזה אז הוא עושה לי שאין תמסך הזה אולי לא מוכרים אותי יותר או שלא יודע.. אז אמרתי לו תשמע אני הולך לבדוק בעוד חנות אז בדקתי בעוד חנות אז גם להם אל הייה תמסך הייה להם רק 2253BW הוא התקשר ליבאון ושאל אותם עם יש להזמנה ת2243BW אז הוא אמר שאין יש רק ת2253BW מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  19. היי יש לי מסך 17" CRT וחשבתי להחליף למסך LCD בגודל 19" כי 20" איכותי עולה מעל 2000 שקל שזה יותר מידי. ראיתי שאתם מדברים הרבה על ה VIEWSONIC VP930 ורציתי לדעת האם זה המסך הטוב ביותר בתקציב נורמלי שיכול להחליף מסך CRT? המסך הוא לא למשחקים ולא לסרטים אלא לשימוש יומיומי כמו גלישה וקריאת טקסטים מרובים שהעיניים לא יתעייפו. עוד משהו חשוב שהטקסט לא יהיה קטן מידי. אם יש עוד המלצות אז בבקשה תציעו לי. תודה

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  20. לילה טוב, בתור בעל מחשב Apple iMac 27 inch (מסך OLED LCD) במשך כשנה וחצי ושעדין אין ברשותו טלויזית LCD/LED/Plasma (טלויזית CRT מדגם Sony Trinitron 29" לשילטון!), עלתה בי תהיה כחלק ממחשבותי בהרכבת מחשב PC רגיל... ניתן להשתמש במסך טלויזיה LED/LCD כצג הראשי של המסך (לדוגמא 32/37/42 אינץ')? החדות והניגודיות בטלווזיות מאפשרות הבחנה טובה בטקסט? קצב ריענון המסך מספיק לשם מניעת עייפות העיניים וכאבי ראש? יש תחום כלשהו בו אני ארגיש חיסרון רציני מול צג מחשב טוב? ובגדול - זה דבר כדאי או שאני מכניס ראש בריא למיטה חולה ועדיף פי אלף מונים לרכוש צג מחשב וזהו? תודה מראש והמשך שבוע נעים!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by D-9,

קראתי את FAQ - ניקוי מסכי LCD אבל מעבר לתאוריה, תוכלו לרשום כאן מניסיון שלכם על מוצרים ספציפיים? איך לנקות מבלי להשאיר סימנים? מים מזוקקים משאירים סימן. נ.ב. לצורך הנוחות האמור מנוסח בלשון רבים אך מכוון גם לכן באותה מידה. אין לי קשר עם חברה זו או אחרת.

22. Started by amir.shani,

אני מתחרפן .... לא מסוגל לבחור אני נוטה קלות לסמסונג ... אבל הוא אזל מהמלאי לא למשחקים ולא לסרטים בעיקר לאינטרנט וקצת לעבודה משרדית אני חייב להחליט בין הדגמים הבאים l1960tr vs l1970hr vs 932bf בבקשה אני לא מעוניין בהמלצה על : vp930b 200w6cs 971p זה לא בתקציב ואני לא גרפיקאי תודה !

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  23. שלום, היום החליפו לי מסך של דל עקב תקלה. היה לי מסך 22 אינץ 2209WA שקניתי לפני שנתיים ואני יודע שהיה מעולה וקיבל ביקורות ממש טובות, וקבילתי מסך U2212HM שבתחתית שלו כתוב refurbished, שאני לא יודע עליו הרבה מלבד זה שהוא מסך 21.5 אינץ. מכיוון שאני לא מבין גדול רציתי לשאול האם זאת החלפה סבירה או שקיבלתי משהו הרבה פחות טוב/יותר טוב. (ובלי קשר, מעוניין לציין שתוך פחות משבוע מיום הפנייה הגיע טכנאי עד הבית לקח את המסך התקול והביא את החדש.) עריכה: אני לא מוצא דרייברים באתר של דל, תוכלו לעזור לי עם זה?

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  24. אהלן! אני מחפש לקרוב משפחה מסך 22" זול יחסית (=TN), עדיפות גבוהה ל16:10, בעדיפות טיפה יותר נמוכה יכולות PIVOT למיניהן, כמו ה2243BW של סמסונג שכבר לא נמכר בחנויות. עד 800-900 ש"ח. יש חיה כזו? לא, אל תמליצו לי על מסכים של דל כמו שאתם אוהבים לעשות, אני יודע שהם מעולים אבל יוצאים מהתקציב בהרבה, זו לא הכוונה. תודה מראש, יונתן

25. Started by FireCharge,

מתכנן לקנות מסך בקרוב בנוסף לכרטיס מסך. השאלה היא כזו: רוצה לעלות ל27 אינצ' 2k ומתלבט בין הS2716DG של דל, פאנל TN עם 144 הרץ ו GSYNC וללכת על 1080 כמו שתכננתי או ללכת על הMG279Q של אסוס שהוא פאנל IPS ו144 הרץ עם FreeSync אבל אז אני אצטרך לחכות לRX490 או איזה הצעה של AMD שתהיה מקבילה ל1080 בלי צורך בCF. מה דעתכם? טכנית אני יכול להסתדר סתם עם פאנל IPS בלי איזה טכנולוגיה של adaptive sync או משהו כזה, ולקחת את ה 1080. הצעות?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.