מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
יש לי אפשרות להביא אותו חדש ב-400 שקל. זה מסך 19 ואני בעיקרון צריך אותו כי המסך שלי מקרטע שאני משחק במשחקים. המסך הזה יעבוד חלק במשחקים ? נ.ב זה דיי דחוף להיות מחר זה כבר לא יהיה רלוונטי
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא ברור לי מה ההבדל בין מסך מחשב למסך טלויזיה.זה נראה לי אותו דבר יש אותם חיבורים.אז מה בדיוק ההבדל בין מסך מחשב לטלויזיה?תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, שנה טובה(: אני רוצה לקנות מסך רחב, אני לא בטוח לגבי הגדול, המליצו לי על 22" (אבל לא נתנו דגמים, יופי באמת). השימוש העיקרי יהיה עבודה (על מסמכים), אבל גם לצפיה בסרטים וגלישה באינטרנט. אולי חשוב לציין שזה מסך שיתחבר למחשב נייד. לגבי תקציב - כרגע אין לי ממש מושג. אני צריך לדעת מה הטווח מחירים (פחות או יותר) כדי להסגר יותר טוב על התקציב. אז, מומחי הפורום.. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי, יש לי קריטריון שלא מתחשבים בו כל כך (במקומות שבהם בדקתי) והוא צבע המסך. חשוב לי למצוא מסך טוב, אבל חשוב לי לא פחות שצבעו החיצוני יהיה לבן (או בז'/קרם/אפור) העיקר לא שחור. אתם יכולים לעזור לי בנקודה הזו? כי אני רואה המלצות למסכים מצויינים, אלא שכולם בצבע שחור! וכאשר אני מחפש באתרים של חנויות התייחסות כלשהי לצבע הדגמים, אין התייחסות כלל. והתמונות להמחשה הן רובן ככולן של מסכים שחורים. אז אני יודע שהקריטריון שלי קצת שונה מהרגיל, אבל זה חשוב לי. (כמובן בנוסף לפרטים טכניים שהמסך יהיה איכותי ומומלץ). תודה רבה רבה :-)
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש בזאפ חמישה דגמים רלוונטים: Samsung SyncMaster T260 Samsung SyncMaster T260HD LG W2600H Viewsonic VX2640W LG 26LH20R כולם באותה קבוצת מחיר ככה. מי מהם מומלץ לעבודה משרדית?
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום, אתמול קניתי את הסמסונג החדש דגם P2370, חיברתי את המסך, הוא יפה והכל אבל הזויות צפיה שלו נוראיות, אני זז טיפה ימינה והצד השמאלי של המסך ניהיה לי חשוך, טיפה שמאלה ואותו דבר קורה, האם הDELL 2209WA יותר טוב מהמסך הזה מבחינת זויות צפיה וניגודיות? אשמח לתשובה כי אם כן אני יצטרך להחזיר אותו היום, תודה
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מחברת KSP http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8737 בנוסף, אשמח לקבל הצעה לעוד מסך לשימוש משרדי בתקציב של עד 600 ש"ח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להזמין את המסך הנ"ל אבל לפני זה לקבל עליו כמה חוות דעת, המטרה של המסך היא לשימוש סרטים באיכות HD ומשחקים כבדים.
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בטוח שיש פה המון אנשים שמבינים קצת יותר ממני ויש להם קצת יותר ניסיון אז הייתי רוצה לשאול להמלצתכם אני עובד המון על המחשב שעות ארוכות והמסך שיש לי כרגע הוא LG 226WTQ ואני בכלל לא מרוצה ממנו... אני שוקל בין ה Dell 24 LCD 2408WFP HC Ultrasharp Black ל Dell 24 LCD 2408WFP HC Ultrasharp Black ו Samsung 24 LCD 2443BW מה הכי טוב? מה שאני בעיקר מחפש זה מסך חד מאוד אם צבעים טובים...
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המסך -Dell 2209wa ,הלוח אם שלי הוא -asrock p4i65g כרטיס מסך fx5200 זיכרונות 2gh :kopfpatsch: מעבד -p4 2.8 gh והשאלה שלי האם יש טעם לקנות מסך עם המחשב הישן? ??? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
בהגדרות מסך שלי במחשב יש אפשרות כמובן ל4:3 או 16:10 , לעומת זאת רוב המסכים היום הWIDE הם ב16:9 , אז בעצם על מה צריך ללכת? האם בעצם ההגדרות מסך הם בהתאם לכרטיס מסך או המסך ואם אקנה מסך 16:9 אוכל להגדיר אותו גם ב16:9 ? [br]פורסם בתאריך: 13.10.2009 בשעה 16:54:21 שאלה נוספץ אני עובד ע ם מחשב P4 2.4 512Kהאם צריך כרטיס מסך שונה מהgeforce4 mx440 שיש לי?< ואם כן איזה (AGPX4 X8? )
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
לא משנה לי איזה אינץ' זה. אני רוצה מסך שיתמוך בהצגת תכני HD, אני צריך גם מסך שתהיה לו יציאת HDMI כדי שאוכל לחבר את הPS3 שיש לי. ככה שאוכל להשתמש במסך אחד למחשב ולPS3. הנה המפרט : מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.93GHz E6500 : "SLGUH" - BOX ₪479 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-UD3L ₪453 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBHK ₪368 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5750 1GB GDDR5 - RETAIL ₪901 צורב DVD: [..] PIONEER DVDRW DVR-216DBK X20 - SATA - BLACK ₪145 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 RC-690 w/o PSU ₪425 ספק כוח: [..] HEC 550TE-WX (ACTIVE PFC ) - BULK ₪303 קרור למעבד: [..] COOLERMASTER V8 - זמין במלאי ₪283 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUD…
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, עם חימור HDMI בכרטיס מסך, אבל במסך אין חימור HDMI, יש רק DVI והרגיל, השאלה שלי כזאת, עם אני יקנה את המתאם הזה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.26936 זה יתן לי איזשהו שיפור ? כי המסך תומך ב FULL HD תודה
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש שני מסכים למשרד לעבודה שוטפת של אינטרנט ותוכנות למיניהם. אני מקציב 1500 שקל לראשון ו 1000 שקל לשני. הדרישות הן : 22" רחב. אשמח להצעות, אני חייב עזרה דחופה, כי זה עוצר את העבודה השוטפת של המשרד שלי. נ.ב. בגלל שזה למשרד וזה דחוף, אני צריך מסכים שיהיו זמינים יותר בשוק כדי שאוכל לרכוש אותם היום או במקרה רע, מחר. בתודה מראש, מתן.
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אהלן חברים אני צריך המלצה למסך 19 אינץ' לשימושי אינטרנט ואופיס. מסך רגיל ולא רחב, ושלא יעבור את ה800 ש"ח שיהיה מחברה מוכרת. תודה רבה אריאל
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום , מטרת המסך: משחקים ועבודה שוטפת - למחשב חדש. בפורום המליצו על מסך Dell 2209WA , בעיקר בזכות הפאנל שלו. לעומת זאת , ל T220P יש רזולצייה של 1920x1220 מול 1680x1050 של ה DELL . השאלות הם כאלו: כמה הרזולוציה חשובה? האם הפאנל המועדף של DELL ישפיע על האיכות ? בכמה? יש מסך אחר בגודל 22 ומטה שעדיף? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך מחשבlcd 19אינץ והשאלה שלי האם יד שרך לחבר את הממיר שלי אליו בגלל שאין לי את החיבורים dvi משהו כזההאם יש אפשרות כלשהי?
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
קניתי. קיבלתי. פתחתי. הפעלתי. נראה אחלה. אמה-מה, אני לא מאושר. אני עובד היום עם שני מסכים 20" של סמסונג (פורמט ישן - 4:3 או מה שזה לא יהיה) באוריינטצית Portrait - עומדים. המסכים עומדים בזווית וקצת מסובבים, ליצירת תחושה "פנורמית" כך שכל מסך יהיה "מאונך" לקו העין שלי לאמצע המסך. המסכים ברזולוציה טבעית של 1050 רוחב על 1400 גובה, כך שאפקטיבית אני עובד על 2100 על 1400. אני עובד עם DPI של 120, ועם פונטים Extra Large. זה אומר שעכשיו אני יורד בגודל האפקטיבי של המסך בכ-20%! פתרון של לשים שני מסכים כאלו שוכבים לא יעבוד כי הם רחבים מדי. לשים שני מסכים כאלו עומדים גם כן לא נראה לי טוב. בדקתי את זה, וכשהמסך עומד הוא מרגיש כמו "נקניק" - צר וארוך. אני קצת מצטער שלא חיכיתי למסכים של ה-27…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקנות מסך טלויזיה שאוכל לחבר למחשב? לקנות מסך מחשב ולהשתמש בכרטיס טלויזיה? מה הכי כדאי? ...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Hi :hi:Everybody, I'm shipping some stuff from Canada to Israel, and I want to bring my Dell P992 CRT monitor. It's an excellent gaming monitor! Getting an Israeli cable is no problem, but I don't know if the "PSU" of the monitor can take both 110V and 220V (like PCs can). Does anyone know? Thanks!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברה אני צריך המלצה למסך 19 רגיל 4:3 בתקציב של 1200 ש"ח גג שימושים משחקים וסרטים בעיקר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, שאלה לגבי המסך DELL 2209WA האם קיימת אפשרות לחבר בו זמנית, משני מחשבים שונים ? אחד לVGA, השני ל DVI ? איך המסך יודע מה להציג ? תודה, אביטל
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כתבתי בעבר על קניית מסך רציתי את ה dell ultrasharp אבל זה ירד מהפרק.. כי אין מספיק תקציב בכל אופן התקציב שיש לי עכשיו הוא 800-900 גג בלי חריגות... הציעו לי Samsung 2233SW PLUS שהוא 21.5" ב899 או את אותו הדגם כמעט שהוא 20" 799 השימוש הוא בעיקר למשחקים כבדים (gts250 e6750) ,לא רוצה מריחות ..רוצה חדות יש לציין שאין לי ניסיון טוב עם LG בגלל שני מסכים שהלכו טרם זמנם, אז עדיף לא מסך של LG אמשח לקבל עזרה וחוות דעת על המסכים שציינתי
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יש לי את המסך viewsonic vx922 בערך שנה. יום אחד הוא פשוט הפסיק לעבוד. המסך שחור והנורת led מקדימה מהבהבת. החלפתי כבלים, ניסיתי אותו עם מחשב אחר. לא שינה כלום. וכמו שזה נראה כמעט לכל מי שיש את המסך הזה נתקל בבעיה הזאת. בפורום הזה למשל מישהו הזמין רכיבים והחליף אותם: http://www.tomshardware.co.uk/forum/page-247964_15_0.html זה הרבה יותר זול מלקנות מסך חדש או לקחת אותו לתיקון. השאלה היא האם אפשר למצוא את הרכיבים האלה בארץ?
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-