מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
הי. אני סטודנט בדרך לקנות לפטופ שגם מצלם הרבה ועובד עם תוכנת לייטרום לצלמים. ניסיתי קצת לחפש מדריכים שמוכוונים לסוגי מסכים במחשבים ניידים ולא בדיוק מצאתי מה שאני צריך. אשמח אם מישהו כאן יוכל להסביר לי למה לנסות לכוון ע"מ שאני יקבל את האיכות הגבוהה ביותר למסך(חדות, דיוק, עושר צבעים וכו') הבנתי שאני צריך להתעניין במושגים כמו רזולוציה (אם זה רלוונטי אני הולך על מסך 15.6) סוג מסך, מבריק או מט וכו'. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כידוע, חיבור מסך AVG יכול להגיע לרזולוציה של FHD. אז מה בעצם השיקול להשקעה בחיבור HDMI למסך??? האם יש יותר צבעים? האם למרות שמדובר באותה רזולוציה, החדות נראת שונה לעין? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
לצרכים של סרטים ולימודים יש באמת הבדל בניהם?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי תמסך ובסוף לא הגיע לי חיכיתי סתם 45 יום עסקים רציתי לשאול האם מישהו יודע אולי מאיפה ניתן להשיג אחד במלאי? ASUS ROG Swift Curved PG348Q
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי מן קו כזה באמצע המסך שחוצה את התמונה בזמן משחק ויש גם קו שקרוב לצד ימין. מישהו יודע מה זה? תודה. Sent from my SM-G935F using Tapatalk
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות שני מסכים ואני מתלבט איזו קוניפיגורציה עדיפה. השימושים העיקריים של המחשב יהיו תכנות, צפייה בוידאו ומדיי פעם גם משחקי מחשב. בהתחלה חשבתי על מסך קעור אבל הבנתי שזה לא נוח לטקסטים ואני אשתמש במחשב הזה הרבה בשביל תכנות. הכרטיס שאני רוצה לקנות הוא ברמה של ה1070GTX (אני לא יודע אם אקנה אותו בקרוב או שבינתיים אשתמש בכרטיס מסך מובנה של המעבד. ההתלבטות היא בין שני מסכים 1440P עם 60 Hz או שני מסכים 1080P עם 144Hz. מה עדיף לשימושים שלי? כשאשחק במחשב אני אשתמש במסך אחד בלבד כי אני לא רוצה שבמירוץ מכוניות או במשחק יריות זה יצא לי על האמצע. התקציב הוא 1500 לכל מסך (כמובן שאני מעדיף לחסוך אם ניתן). …
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני קצת בלבטים לפני קניה של מסך, אני לא יודע אם לבחור ב-4K או במסך רחב 21:9.אני מוכן להשקיע עד 4500 ש"ח במסך ואין לי בעיה גם לקנות משומש (רק בתנאי שמי שהשתמש בו יודע לשמור על רכושו)עכשיו, שאלה נוספתמה אתם אומרים על Dell UltraSharp UP3214Q יש כזה ביד 2 במחיר 4500 ש"ח.תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין ברכישת מסך חדש, ומימי לא ראיתי מסך 144hz. הסתובבתי במספר חנויות ולא ראיתי אף לא אחד בתצוגה, והמוכרים בחנויות אמרו שהם לא יודעים היכן אוכל למצוא אחד. האם אתם מכירים חנות שבה אוכל לראות מסך כזה בפעולה? עדיף באיזור הרצליה או נתניה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
2 מסכים עבור גרפיקאי, תקציב כולל עד 3K. גודל רצוי (ואפשרי בטווח המחיר) 21-24''. מה צריך לוודא במטרה לחבר 2 מסכים למחשב עצמו? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז אני מתלבט בין 2 סוגי מסכים למטרת גיימינג ההתלבטות היא בין מסך 24 אינץ 1440p, למסך 27 אינץ 1080p עד עכשיו שיחקתי על מסך 24 אינץ 1080p,החלטתי להישתדרג. אבל קצת מדאיג אותי איך יראה 1080p על מסך 27, לגבי החומרה יש לי rx 480 g1 8gb, אשמח לעצות ..
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך 27" 1440p כבר המון זמן. רציתי G-Sync במחיר שפוי מתבאס שהוא לא IPS אבל כנראה שאי אפשר לתפוס הכל. מישהו קנה בארץ ויכול להמליץ איך הצבעים ? ועוד משהו שמעתי שיש Revisions מסוימים (A00 A01 וכו' עד A04) לפי מה שהבנתי A03 ו- A04 מוצלחות הרבה יותר מישהו רכש וקיבל גירסה כזו ? אם כן אשמח לדעת מהיכן
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם היום יש לי benQ G2412HD 16:9 full HD 2ms 40000:1 המחשב יושב מרפסת שהיא מאד מוארת. מעוניין לרכוש מסך בתקציב של עד 1000 שח רוצה לראות קרוב לאיך שרואה בטלוויזה. אשמח להמצלצה למסך תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום . יש לי מסך בגודל 23 אינץ , עם רזולוציה 1920X1080 . מה שקורה שאני חייב להגדיל את הפונטים , כי אם אני משאיר על דיפולט קשה לי לקרוא . האם לפי דעתכם זה אומר בוודאות שצריך משקפי קריאה ? או שבעצם זה קורה גם לאלו שהראיה שלהם בסדר , עם מסך בגודל כזה .
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
המסך הראשי שלי - DELL 23, רזולציה 1920*1080, מחובר בDVI המסך השני, טלויזיה MAG, 37 אינצ', אותה רזולוציה, מחוברת בHDMI. אני מעוניין לעבוד ב duplicate mode. windows 10 יש מעט משחקים שנפתחים על שני המסכים בfull screen. אבל הרוב נפתחים לי כחלון, אפילו שהטלויזיה כבויה ואני רוצה להשתמש רק ב DELL alt+enter לא עובד. יש פתרון לזה? חוץ מלעבור בין מודים לפני כל משחק?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
צריך המלצה למסך גודל 23 אפשרות ל4K היה לי את המסך הזה : dell LCD 23 U2312HM והוא נשרף בהפסקת חשמל ובנתיים עד שאני ישבור תראש עם חברת חשמל אני צריך לקנות מסך. אשמח להמלצות חשוב מאוד IPS! FHD 4K 1080 הכל הולך אין בעייה. הכרטיס מסך הוא 7870 BOOST מהקנייה הקבוצתית מזמן. הטלווזיה היא 4K . עכשיו חניות מממ TMS KSP IVORY לא מעניין אותי איפה אני פשוט רוצה לקנות עוד היום ועוד חניות שיש באיזור נתניה כפר יונה פרדסיה אבן יהודה פולג צור משה צורן בני דרור כפר סבא. אשמח לעזרה כל חנות אפשרית כמובן שתהיה זולה ואמינות לגבי אחריות חשוב זול וטוב ולא תמחור של 700 שקל מעל כולם . תקציב 1500 שקל או פחות או יותר מה שנראה לכם אשמח להצעות תודה לעוזרים אני תקו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך 980 ti הכל עובד תקין והמסך עובד ב144 hz חיברתי כרטיס amd rx 480 והמסך לא עובד על 144 hz הוא נשאר קבוע על 60 hz וגם בזמן משחק הפריימים msi afterburner מראה לי קבוע 60 fps כאילו המסך נועל את הפריימים על 60 האם המסך הזה לא מיועד לעבוד עם כל כרטיס ב144 hz? Sent from my SM-G920F using Tapatalk
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מצאתי מספר דגמים שהמפרט שלהם נראה די זהה ואני מתקשה להבין מה עדיף יותר, לפעמים ההבדל ביניהם הוא במאות שקלים. אודה אם תוכלו לעזור לי להגיע להחלטה. אני מעדיף את המסך עם יחס העלות/תועלת העדיפים. לא צריך מסך לגיימינג מטורף, אלא משהו באמצע, טוב ואמין. לדוגמה, אלו הדגמים שמצאתי: E2417H P2417H E2416H S2415H U2417H
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
- 3 followers
-
-
אני צריך מסך מחשב עד 27 אינץ' לתכנות, כלומר חשוב לי החדות והניגודיות שהכתב יראה טוב וברור. בנוסף חשוב לי צבעים טובים וקצב רענון טוב כי המסך מיודע בין השאר לצפייה ביוטיוב וסרטים. אשמח לקבל הצעות בתקציב עד 1,400. בנוסף חשוב שהמסך לא יתפוס הרבה מקום בשולחן למרות שהוא גדול כי יש לי שולחן קטן שיש עליו גם לפטופ. זה דגם שעניין אותי מאוד: http://ksp.co.il/?uin=38912 אשמח לקבל חוות דעת עליו, למה זה לנובו ואני לא יודע כמה הם טובים במסכי מחשב. וגם האם הדגם הזה: http://ksp.co.il/?uin=34138&select=.132..199. יותר טוב מהלנובו?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני חושב להחליף את זוג מסכי הDELL שיש לי היום בדגם P2415Q של DELL. השימוש העיקרי של המחשב הוא תכנות ועבודה ממושכת, ומידי פעם משחקים. האם יש למישהו ניסיון בלעבוד על מסך 4K 24 אינצ'? איך זה? שווה את ההשקעה? משפר את היעיליות? בגלל מקום על השולחן על דיי מוגבל, ואני גם מעדיף מסכים של 24 מאשר 27 או יותר גדולים...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש לקנות לאמא שלי מסך שייתחבר למחשב נייד שלה חיבור HDMI . אין צורך במסך משוכלל ויקר . מה שכן חשוב שיהיה לא אפשריות כוונון של גובה וזווית . יש המלצות?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום במסך המחשב שלי , הבוקר הופיעה לי פינה חשוכה בצד הימני התחתון(תאורה מופחתת משמעותית יחסית לשאר המסך), מאמין שמדובר בתאורת לד שרופה, מדובר במסך MAG BK24LEU ששירת אותי יפה מאוד. סוג של מחשביזיה. (כמובן שבדקתי עם עוד מקורות לשאר החיבורים במחשב ובדיקה עם יציאות אחרות בכולם אותה פינה חשוכה מופיעה) יש לי התלבטות האם עלות התיקון כדאית? או כבר עדיף ללכת על מסך מחשב חדש וזהו? מסך חדש בעלות של 630 ש"ח בערך שמצאתי כמתאים לי.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי יש לי הזדצנות לקנות את המסך הזה ב400 שקל יד שניה Samsung sync master p2770HD 27 אינץ מישהו מכיר את הדגם הזה ויכול להגיד לי איך הוא מבחינת איכות? נחשב למסך טוב? הוא ישמש כחיבור רק למחשב . תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על מסך מחשב, אני עובד על solidworks (גרפיקה) וחשוב לי מאוד מסך מחשב אופטימלי לתוכנה זאת אשמח להמלצות לגודל מסך. אני חושב על גודל 25-27 אבל מקבל עצות לכן ולכן. חושב על סביבית מחיר של 2500 אבל מוכן לשלם גם יותר אם זה מצדיק את זה. חשוב לי מאוד שהמסך היה אופטימלי לתוכנה זאת מאחר ורק עליה אני עובד. אשמח לכל המלצה רב תודות
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 600 שקל עם חריגה של 50 מקסימום. השימוש העיקרי בו יהיה למשחקים, ואם אפשר שהמסך יהיה מtms או מksp. תודה מראש @--- The King --- ישלך המלצה בשבילי?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני משתמש ב MacBook Pro חדש, בעיקר עריכת טקסט, תכנות, גלישה באינטרנט, בקיצור - הרבה טקסט. אני לא אוהב רזולוציות מטורפות שגורמות לממשק להיראות ממש קטן, אבל מצד שני אוהב שהממשק נראה חד וברור. אני צריך לרכוש מסך 27" חיצוני ומתלבט בין 4K ל 1080. הבנתי של mac יש תמיכה טובה ב 4K ע"י scaling, ואם אני אקנה מסך 4K כנראה אשתמש ב feature הזה, אבל אם ככה, לא עדיף כבר לקנות מסך שהרזולוציה הטבעית שלו נמוכה יותר? מישהו מכיר איך זה עובד ב mac והאם יש יתרון בלקנות 4K ולעבוד במצב scaled?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-