מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש שאמור להגיע ביום ראשון, מחשב שנועד בעיקר לגימינג. כרטיס המסך שרכשתי הוא Gainward GeForce GTX 970 Phantom 4GB והוא בעל יציאות - minihdmi dvi minidp לרוע מזלי המסך שברשותי כרגע הוא פיליפס יחסית ישן (22el) בעל כניסת vga וdvi הוא כמעט זהה מבחינת רזלוזציה ומראה חיצוני למסך הזה - http://www.philips.co.uk/c-p/222EL1SB_00/56-cm-22-inch-w-e-line-1920-x-1080-full-hd/overview (לא מצאתי את המסך הספציפי שלי) רק שלא נראה לי שהוא פול hd כי אין לו כניסת hd. שאלתי היא כזאת: מה הצעד הכדאי ביותר מבחינתי, לחבר את המסך בחיבור dvi, לחבר את הdvi מהכרטיס בעזרת מתאם ל vga במסך, לחבר את הminihdmi או את ה minidp מהכרטיס בעזרת מתאם לvga במסך או לdvi במסך? או שבכלל …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רק רציתי לשאול כמה שאלות. 1. שמבקשים מפרט מחשב, בטופס יש את השאלה לאיזה מסך המחשב יתחבר, איזו רזולוציה? רציתי לדעת איך זה קשור מפרט המחשב לרזולוציית המסך. 2. שאתה מבקש כאן מסך אתה צריך לרשום איזה כ.מסך יש לך במחשב. למה זה משנה איזה כ.מסך יש במחשב? 3. מה מיוחד במסך מסוים? נגיד מסך גיימינג, איך הוא מתבטא בדיוק לגיימינג? מה שונה בין מסך למסך? המסך משפיע על משחק/כל תוכנה אחרת שהמחשב מריץ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם למסכים שקיימים כיום בשוק יש יתרונות ל24 אינץ' על ה 22 אינץ'?? (היתרון שווה את המחיר ???) ואם יש מהם???... ---עזרה!!----
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך (19" או 20") בתקציב של 1500 2000 ש"ח בערך, וממה שקראתי פה ואתרי ביקורות נוספים נראה שכימעט ואין מסכים איכותיים (שעדיין אפשר להשיג...) בטווח מחירים הזה... חוץ מה971, ונראה שהוא מתאים לעריכת תמונות אבללא כל כך מתאים למישחקים... שזה יהיה השימוש העיקרי של המסך, אם למישהו יש ניסיון עם המסך בכל מה שקשור למישחקים, אשמח לשמוע חוות דעת...
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מספר מסכים . יש לנו מסכי LG1917 עם יציאת טלוויזיה והם טובים מאוד עכשיו לא מיצרים אותם ואני צריך מסכי לפחות באיכות שלהם האם יש למישהו המלצה על מספר דגמים ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מאוד בקיצור מה עדיף גרסת ה-PVA או ה-IPS ? מה האחריות של DELL לגבי פיקסלים שרופים בארץ ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מסך למחשב חדש שמיועד בעיקר למטרת עריכה גרפית(פוטושופ, פריהנד וכו'), וכמובן גם גלישה באינטרנט סרטים ומשחקים. אני לא סגור כל כך לגבי המחיר, כי אני לא יודע עד כמה ההבדלים משמעותיים, אני לא מחפש שיהיה המסך הכי טוב שקיים, אלא מסך שאני יוכל להנות ממנו בלי להתבאס. אז מהי לדעתכם הפשרה בין המחיר לאיכות. תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מסך של dell u3014 ניקיתי אותו מאבק באמצעות המברשת ונישארו לי סימנים קטנים על המסך כמו "שריטות" קטנות ועל מנת להוריד אותם הייתי צריך להשתמש במטלית לניקוי משקפיים. מדוע המברשת השאירה לי את הסימנים הללו? למרות שהיא מיועדת לניקוי מסכי lcd והאם מותר להשתמש במטלית לניקוי משקפיים לניקוי אבק?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. זה למטרת קריאת מסמכים לבחורה שמתעקשת על כך, ולכן הבקשה היא למרובע... אין יותר מדי דרישות - בעיקר מסמכים. קצת קליפים... אשמח לעזרה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! לאחרונה עשיתי חיפוש למסך חדש. אני מחפש מסך בגודל של 24 אינץ', 144Hz רזולוציה של 1920x1080 ותומך בG sync. כל מה שמצאתי היה בחול, כמו לדוגמה AOC G2460PG האם יש משהו בארץ שיכול לענות על כל הצרכים? התקציה הוא 2500. תודה רבה.!
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מיתארגת או תתארגן שוב קנייה קבוצתית למסך הזה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת מסך בגודל 27 אינץ' ב 2000-2500 שח לגיימינג. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי. תגידו לי בבקשה,מה המרחק המומלץ לצפייה במסך הזה ? אני מתכוון גם כדי לא לדפוק את העיניים וגם כדי להנות ממנו.. כמובן הכוונה היא על מסך LCD
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שני המסכים עולים לי אותו דבר.. איזה מסך עדיף? ולמה.
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך קטן וקומפקטי, שיכול להתאים ל-Raspberry Pi. האידאל זה מסך שאפשר לשים אח"כ במגירה כשלא משתמשים בו, כדי שלא יתפוס מקום על השולחן, ויעלה אבק. מישהו מכיר משהו מתאים? תודה card
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אנשים :} אני מחפש מסך LCD 19" שישמש לאינטרנט ומשחקים, התקציב קצת מוגבל לכן אני אשמח אם מישהו ימליץ לי על דגם שיתן את הביצועים הטובים ביותר לתקציב. תודה
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין ברכישת מסך חדש, ומימי לא ראיתי מסך 144hz. הסתובבתי במספר חנויות ולא ראיתי אף לא אחד בתצוגה, והמוכרים בחנויות אמרו שהם לא יודעים היכן אוכל למצוא אחד. האם אתם מכירים חנות שבה אוכל לראות מסך כזה בפעולה? עדיף באיזור הרצליה או נתניה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
השימוש של המחשב הוא בעיקר למשחקים וגם רואה הרבה סרטים איזה מסך עדיף לשימושים שלי..? האם יש באמת הבדל בין מסך רחב ללא רחב..? הרזולוציה 1280X1024 זה בערך כמו 1400X900 לא..? אז איזה מבין המסכים האלה מומלץ לשימושים שלי..?
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
http://www.techpowerup.com/193639/dells-ultrasharp-up3214q-ultra-hd-monitor-gets-priced.html http://accessories.ap.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=hk&cs=hkdhs1&l=en&s=dhs&sku=210-ACBV&ACD=10550055-3891137-rewrite&AID=3891137 32 אינץ עם רזולוציה של 3840 x 2160 רק 5,400 דולר..בקטנה .
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני שבועיים קניתי מKSP מסך דגם AW3418DW ומסתבר שיש לו בעיית ריצודים ב120 הרץ. ביום ראשון ב9 בבוקר התקשרתי לדל פתחתי קריאה שלחתי להם שני סרטונים שהעליתי לגוגל דרייב קבעו טכנאי ליום שני עד שעה 5 בערב.בסביבות 16:30 בא טכנאי עם מסך חדש החליף את המסך הישן והלך. אני פותח Speccy ורואה שבמקום הדגם 2018 קיבלתי את הדגם החדש ביותר 2020 שאפילו בחנויות קשה מאוד להשיג אותו למשל בפלונטר הוא ברגע זה רק בהזמנה מוקדמת עם 21 ימי אספקה ואני קיבלתי אותו תוך יומיים.וקבלו את זה אני שילמתי לKSP סכום של 3792 שקל בלבד כולל 22 שקל משלוח וקיבלתי מדל באחריות מסך של 5990 שקל.... https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=AW3420DW Enjoy.:)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כפי שכתבתי בכותרת אני מתלבט בין שני המסכים הנ"ל. ומה שאני רוצה לדעת לפני שאני קונה את המסך: איזה מסך טוב יותר? (שמתי לב שאומרים שS2431WE יותר טוב מ2408WFP אבל האם הטענה הזו מתאימה גם לS2231?) ועד כמה זה יהיה משמעותי? (המסך יהיה לשימושים לא מקצועיים) תודה רבה. עומר.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי היום את ה SONY X95 ואני צריך עזרה בהתקנה 1. האם אני צריך להשתמש בדיסק בכדיי להתקין איזה שהוא דרייבר ? 2. קיבלתי 2 כבלים 1 אנלוגי ו1 דיגיטלי איך אני יודע שהכרטיס שלי תומך בחיבור דגיטלי ? 3. באיזה רזולוציה הכי מומלץ להשתמש ? 4. קיבלתי גם חיבור סטריאו מה אני אמור לעשות איתו ?
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, מקווה שזה הפורום המתאים לשאול בו. אני משתמש בטלוויזיה של סמסונג כמסך המחשב, בעזרת חיבור hdmi. הפעלתי היום לראשונה הליכון בבית, וברגע שההליכון החל לעבוד המסך נהיה שחור. כאשר ניתקתי את הכבל hdmi וחיברתי dvi במקום, הכול עבד בסדר. האם תופעה זו מוכרת למישהו? בנוסף, אם לא משתמשים בחיבור hdmi, איזה כבל צריך כדי שהאודיו יהיה דרך הטלוויזיה ולא דרך רמקולים חיצוניים רגילים של מחשב? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
תקציב: 500-1000 שימוש: בגדול שימוש בייתי - סרטים,משחקים וכ'ו. לא יודע אם זה משנה משהו אבל המחשב מיועד לתכנות אפליקציות ככה שאני ישב הרבה שעות על המסך. כרטיס מסך: gigabyte GTX960 WindForce OC 2GB GDDR5 2XDVI HDMI DP PCI-E גודל מסך: 21"- 23" הערות: מוגבל בגובה עם סטנד עד 40 ס"מ העדפה למסך LED FHD אם זה מתאפשר בתקציב
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-