עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by haim1440,

שלום ...אני קונה מסך סמסונג 226BW ורציתי לדעת כיצד אני יכול להפוך אותו גם לטלוויזיה ושיראו בו באיכות טובה?

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  2. Started by vk,

המסך של סמסונג 740BX מסך טוב למשחקים?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  3. שיהיו פסים שחורים בצדדים? בדקתי בתפריט של המסך אבל ב-DISPLAY SETTINGS אפשרות ה-WIDE MODE (ד"א, גם ה-SHARPNESS) חסומה ואי אפשר לשנות אותה... :s05:

4. חחח טוב הפעם זה ברצינות... שתי הבקשות היחידות שלי זה שהמסך יהיה עד 1900 ש"ח ושיוכל להריץ משחקים ב1600X1200. זה נראה לי כאילו אני לא מנצל את הכרטיס מסך שלי תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  5. אני מעוניין לחבר מסך נוסף למחשב, הכ.מסך (המובנה 780G של ג'יגהבייט) שלי תומך בזה, אך ה2 המסכים עובדים ברזולוציה שונה, האם ניתן לחבר את המסך הנוסף כך ששניהם יעבדו ברזולוציה המתאימה לכל אחד?? אני לא יכול לנסות כיוון שאני צריך לדעת אם זה יעבוד לפני שאני מנסה (ואם כן אני להעביר את המסך הנל כמה ק"מ טובים), ולכן אני שואל... המון תודה!

6. Started by Bogy,

אחרי התיעצות בפורום קניתי את הPhilips 200W6CS ב1500 שח'. מסך 20' רחב שממה שהבנתי בעל פאנל VA. בקופסא היה את המסך, כבל חשמל, כבל DVI, כבל VGA, דיסק עם הMANUAL. ההתקנה פשוטה, המסך מגיע עם הרגלית מחוברת, רק לכוון ולשים על השולחן. הרזולוציה היא 1680*1050 שאני צריך קצת להתרגל אליה אחרי כמה שנים ב1024*768, הכל קטן כזה X: יש גם רמקולים מובנים שאני לא מוצא להם שימוש |: וחיבור USB אחד. המסך עצמו כסוף ונראה טוב. המסך מראה הכל טוב וברור, לא שמתי לב לשום מריחות למרות זמן התגובה שהוא 16ms, פיקסלים מתים אין לי בינתיים, והחיסרון היחידי שמצאתי הוא שכשהמסך לגמרי שחור, יש כזה כמו ענן לבן (די קטן, לא הכי שמים לב) בפינה העליונה השמאלית. סה"כ אני מרוצה והייתי ממליץ לחברים. תודה על העזרה בבחי…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני ישמח מאוד אם תוכלו לעזור לי לגבי שאלה שיש לי : יש לי בבית מסך 25.5 אינץ של חברת SAMSUNG דגם T260 אני הולך לקבל מחשב סביר פלוס עם מעבד QUAD9450 לוח אם ASUS P5Q DELUXE זכרונות CORSAIR DHX 2*2GB TWINX DDR2 CL4 800 MHZ כרטיס מסך GIGABYTE RADEON HD 4870 512MB השאלה שלי האם המסך יעבוד לי טוב ברזולוציה גבוהה 1920X1200 למשחקים ברמה של CRYSIS .? אם לא אז מה אני יכול לעשות? האם יהיה באפשרותי להגדיר רזולוציה נמוכה יותר במסך הנ"ל ואם כן האם זה יגרום לי למראה פחות איכותי !!! אם תוכלו לפרט לי יתרונות וחסרונות הצעות ואפילו פתרונות זה ממש יעזור לי !!! בתודה מראש אור ירושלים

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  8. Started by mapisto,

היי, בדיוק עכשיו יש מבצע בדיוטיפרי על המסך הנ"ל ואני מתלבטת אם לקנות אותו.. (רק 200$!) הוא נראה לי טוב, אבל לצערי אני לא מבינה יותר מדי בתחום :-[ יש פה מישהו שיכול לומר לי משהו על המסך הזה? הוא טוב? שווה לקנות אותו? :s05: תודה רבה לכל מי שעוזר!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by IDan2013,

שלום! בקרוב אני קונה מחשב חדש ואיתו אני צריך גם מסך חדש. השימושים שלי זה יהיה בעיקר גיימינג, אינטרנט ועבודה משרדית. דוגרי התקציב שלי הוא גג 1000 שקל ושמתי עין על Dell u2312hm. דוד שלי עובד עם איזה ספק שיכול להשיג לי מסך של Samsung, Mag, Lg. אשמח אם תביאו לי המלצה אולי למסך של אחת מהחברות הנ"ל בתקציב של עד 1300 בגג שיעקוף את הביצועים של מסך הדל שציינתי בהתחלה, אם קיים דבר כזה. הגודל, כמה שיותר גדול יהיה יותר מבורך אבל שוב לא להתפשר על איכות בשביל הגודל, אבל המינימום זה 23 אינצ'. הכרטיס מסך יהיה GTX760 ואולי 770. סתם שאלה: יש למישהו מושג מתי יתחילו המבצעים של black friday בישראל? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by ofer40,

מה דעתכם על המסך הזה במחיר הזה? http://www.bmall.co.il/emall/product.asp?pc=93479&af=10

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by RDragon,

אני מחפש מסך של לפחות 22 אינצ' (עדיף 24) לעיצוב ,עד 2900ש"ח (עדיף 2000 ) יש לי כרגע 19' לא שטוח שאני מת להחליף במשהו סביר לעיצוב גרפי חשבתי על PHILIPS LCD 24" 240PW9EB (BLACK) H-IPS http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=4834 ב 2885 ¤ אבל הוא יקר, במיוחד בהשוואה לDell 2209WA (שהייתי לוקח אם היה 23' לפחות) שחכתי לציין שאני נוהג לעבוד לא על הרזולוציות המקסימליות של המסך אם זה משנה (1024X768 במסך 19 רגיל) עד כמה זה פוגע באיכות או משהו? :s05: מה הסיכוי שה 23" NEC - EA231WMi שהוזכר כאן לפני כמה ימים יגיע לארץ בקרוב?

12. המסך מיועד לחבר , 60% מהזמן למשחקים ו 40% לקריאת טקסט . רק בפורמט לא רחב . אני חשבתי על LG 1972H . מה דעתכם עליו ביחס ל samsung 932bf ו 943bm . תודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  13. זה ישנה משהו בכלל? פשוט חיברתי אותו וזה עובד. ובקשר למסך- עברנו ממסך 17" שטוח(לא דק) שהוא די איכותי, ואני לא נדהם יותר מדי מהמסך החדש, הוא בסדר... במשחקים וסרטים רואים בסדר...

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by aviel120,

קניתי את המסך הנ"ל (T220), יש לו חיבור DVI וחיבור VGA ואני מעוניין לחבר אליו את הPS3 שלי, יש לי כבל HDMI לפלייסטיישן אבל למסך אין את הכניסה הזאת (בכל זאת מסך מחשב) איך אני יכול לחבר את פלייסטיישן למסך? אם זה מפצל אז איפה אפשר להשיג אותו וכמה עולה...? תודה

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  15. Started by vincecarter,

אני מחפש מסך 19 אינצ' אלסידי בסביבות ה400-500 דולר * 4.3 שקל. אני לא יודע אם צריך לרשום שימושים או לא אז בכל זאת זה מסך למשחקים. תודה לעוזירם

16. Started by sheff2k1,

שאלתי פה לפני כמה ימים האם יש מסך lcd שיכול לפעול באופן אופטימלי על רזולוציה של 800*600- הבנתי שלא. עם זאת, אני מבין שמסך איכותי עדיין יציג לא רע גם על רזולוציה כזאת. השאלה היא האם מסך 19 אינטש אמור באופן עקרוני להתמודד טוב יותר עם רזולוציה של 800*600 מאשר מסך 17? האם יש קשר בין הדברים? בכתבה הזאת רשום: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3374372,00.html "שימו לב לרזולוציה הטבעית (Native Resolution). זוהי הרזולוציה שבה תמונת הצג אופטימלית משום שהיא זהה למטריצת הגבישים שמרכיבה את התצוגה. הגודל המקובל בצגי 17 ו-19 אינץ' הוא 1280x1024 וזו עוד סיבה טובה להעדיף 19 אינץ'. רזולוציה טבעית גבוהה יותר היא לא יתרון אלא חיסרון" מכאן אני מצליח להבין שמסך 19 אינטש יותר יתאים ל800*6…

• 53 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. Started by אריה7,

אילו מבין 2 המסכים בכותרת עדיף? שניהם עם פרמטרים ומחיר דומים. תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. החלפתי בין מסך CRT לLCD גם החלפתי בחיבור הדיגיטלי והמחשב ניהיה יותר מהיר,הגיוני?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  19. Started by Men7a,

שלום , אתמול קניתי כבל DVI וחיברתי את הכרטיס מסך לLCD שלי יש לי כרטיס מסך ATI X1950pro 512MB חיברתי את המסך ועם התוכנה ATI try tools הגדרתי את המסך בLCD הבעיה היא שאני לא מצליח לשנות את הrefrash rate מעל ל60 ואז יש קווים כאלה שקופצים...אולי זאת בעיה בתוכנה כי דרך הוינדוס אני מצליח אבל אפשר לראות רק במסך רק עם זה על האפשרות הזאת שבמסך השני לא רואים כלום חוץ ממה שאני מעביר לשם.. אני רוצה שבשני המסכים יראו אותו דבר ולא 2 מסכים שבאחד רואים את ההתחלה וכל זה ובשני רק חלונות שאני מעביר לשם... תודה מראה על העזרה

• 10 תגובות
    • 927 צפיות
  20. Started by redead,

האם יש הבדלים של איכויות בין הכבלים השונים או שכולם אותו הדבר?

21. Started by AiXC,

תקציב לא מוגבל. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  22. Started by parker8,

הנה המסך הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=16731 עולה "רק" 2200 ש"ח, האם הוא יותר טוב מכל מסכי ה-22 אינץ' האחרים? (כולל ה-CHI MEI) תודה לעוזרים מראש

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by Ariel Style,

אני רוצה לקנות מסך חדש LCD הנה הדרישות: אמינות - ללא פיקסלים שרופים. שלא יהיו דליפות אור במסך. 20-21 אינצ' רחב [שאלה.. רחב שמעתי שחלק מהמשחקים הוא לא תומך זה נכון? איזה עוד בעיות איתו ומה עדיף רחב או רגיל? ] ניגודית גבוה [1:3000] זמן תגובה הכי נמוך [2 / 8 / 5 MS] עומק צבעים הכי גבוה [16.7 ++] לא עם ציפוי מבריק [כי ציפוי רגיל הוא יעשה בעיות עם המנורה] פאנל VA שיחזיק להרבה זמן וישמור על האיכות שלו! תקציב - 2000 מקסימום. לא מצאתי עדיין אתר שיכול להראות את כל הפרטים האלה.. תודה רבה!!

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  24. Started by parAzoid,

שלום לכולם. כבר באמת התייאשתי מה2007WFP ואני לא רואה שהמסך הולך להגיע בקרוב. בבקשה אל תגידו לי לחכות, כי אני לא רוצה. אם אני אראה שהמסך יגיע בקרוב אני אלך עליו, אבל עד אז אני צריך אפשרויות אחרות. חשבתי על הכיוון של הNEC 20WGX2, ואולי גם על הL2000C. התקציב הוא עד 3200 ש"ח. השימושים שלי במסך הם למשחקים בעיקר, ואח"כ סרטים אינטרנט ועבודות WORD. אין כל שימוש בתוכנות גרפיקה ועריכה. המסך חייב להיות 20" עם עדיפות למסך רחב [בשביל חווית משחק]. אני מעדיף לא לנצל את כל התקציב, ואם יהיה אפשר לרדת לכיוון ה2500+- אז זה יהיה מעולה תודה רבה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Moti11,

יש לי את המסך 4-5 שנים פתאום הוא התחיל לרצד ומדי פעם הוא רק מראה פסים אפורים זה לא בעיה במחשב/הגדרות כי גם כשהוא מחובר לבד הוא מרצד ניסיתי לחבר במקום אחר (חשבתי שיש משהו שמפריע לו) וגם לא עבד מישהו מכיר את הבעיה הזו במסכים כאלה? חבל לי לקנות עכשיו מסך חדש תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.