עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מחר אני מתכנן לקנות מסך למחשב 22 אינצ' לסרטים ובעיקר משחקים, אני דיי סגור על ה-T220, אבל מה דעתכם על מסכים אחרים בתקציב של 1000 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  2. Started by romchik,

היי, לאחר שקראתי בפורום וראיתי שהרבה אנשים ממליצים לקנות מסך זה החלטתי שגם אני רוצה אותו. לא מצאתי אותו באף חנות. היום התקשרתי ל C DATA ואמרו לי שיש מקום בשם KBM בירושלים שאפשר לקנות את המסך שם. התקשרתי ל KBM ואמרו שהם יכולים לעשות הזמנה מיוחדת בשבילי ותוך 3 שבועות אני אקבל אותו. המחיר 2600 ש"ח. האם אתם ממליצים להזמין מהם את המסך כי המחיר יקר לדעתי ? אם הם מזמינים את המסך בשבילי איך אני יכולה להיות בטוחה שאני אקבל הפאנל S-IPS ולא S- PVA ?

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  3. לאחר שירדתי מהדל, בגלל שלפי דעתי לא שווה להוסיף עוד 650-700 ש"ח, אני מתלבט בין 2 מסכים. סמסונג t220 . 2243bw אני דיי נוטה לכיוון ה-2243 מכיוון שיש לו איפשרויות הטיה רבות יותר. עכשיו השאלה שלי היא מה ההבדל באיכות התצוגה בניהם??? ואיך המסך Chimei CMV-222H מבחינת איכות תצוגה???

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  4. Started by AvalonX,

http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=9189&zap=1 אחריות 3 שנים ע"י דל !

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. בבקשה תענו לי הפעם באשכול אתם רוב הפעמים לא עונים לי. אבא שלי רוצה לקנות לי מסך מחשב בסביבות ה1000 ש"ח אבל עדיף בפחות. יש לי עוד 1500 ש"ח להוסיף אבל אני מעדיף בכסף הזה לקנות אקסבוקס (ביחד עם אח שלי). בגלל האקס בוקס חשובה לי יציאת hdmi..... בגלל זה יש לי דילמה בין 2 מסכים: LG L226WTQ בעל יציאת hdmi + dvi הייתי לוקח אותו אם הוא לא היה 21.5 אינץ..... Samsung 2243 שאין לו hdmi..... אני יקנה אותם אם לא תהיה לי אפשרות לקנות LG W2353V שהוא 23 + hdmi... מה עדיף לי לקחת את הסמסונג או lg...???????

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  6. Started by TPack,

שלום לכולם, מישהו יודע אם ניתן לחבר למסך (Samsung 2253BW) כבל RCA של ממיר דיגיטאלי או כל התקן אחר? אם לא, מישהו יודע עם איזה מסך 22" ניתן לעשות זאת? תודה!

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  7. Started by Omry,

היום סידרתי את החדר. הסידור כלל הזזה ותמרון של כל מיני כבלים. לאחר הסידור החלה בעיה במסך. מדי פעם המסך נהיה שחור לפחות משניה וחוזר לתצוגה רגילה כל הכבלים מחוברים ומהודקים כמו שצריך - עברתי על כך המון פעמים. מה יכולה להיות הסיבה?

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  8. מה יותר כדאי בשביל מחשב גיימינג ופליי סטיישן 3? Finlux 32FLH850H או Samsung LCD T260HD אם מישהו יוכל לענות בקרוב אני אשמח כי זה ממש דחוף................................. תודה מראש.... בנתיים אף אחד לא עזר לי אז בבקשה עזרה זה ממש דחוף למחר בבוקר כי דוד שלי עולה על טיסה לארץ ואני רוצה שהוא יביא לי מהדיוטי פרי מסך אז בבקשה עזרה דחוווווווווווווווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 :s05: ??? : :-[ :-\

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  9. Started by ori_fadida,

אני צריך לקנות מסך עד 800 שקל.. אני משתמש במשחקים ואינטרנט.. יש לי כרטיס מסך:HD 4770 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI PCI-E איזה מסך הכי כדאי?

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  10. אורח
    Started by אורח,

שמתי לב שיש לי זליגת אור בחלק העליון והתחתון של המסך בעיקר, פשוט אני רואה את החלק העליון והתחתון פס בהיר יותר מהמרכז של המסך. השאלה שלי היא עד כמה זליגת האור צריכה להיות גדולה על מנת שיחליפו לי את המסך באחריות? תודה!

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  11. שלום לכולם, אני צריך מסך חדש בשבילי. מפרט בצד ואני שוקל ברצינות את זה Samsung 2494HS זה דגם שגודלו לא 24.. אלא 23.6 אינץ. (חסכו 0.4) זה ההשוואת מחירים בזאפ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=727604 ויש באפשרותי לקנות אותו במחיר של 999 שח,חדש כולל אחריות חיון. (יש פרסומת בעיתון) שימושים כללים ביותר, משחקים בקטנה, אינטרנט וכדומה (לא גרפיקה) רציתי לדעת תכלס איך הוא(ולא איך הוא יחסית למחיר, אלא יחסית לעצמו), למי שאין נסיון אולי יכול בלדוק מה אומרים אולי מישהו שמע עליו. נ.ב הוא 1920 * 1080, ולא 1920 * 1200 (מה ההבדל?) אין מה להציע לי מסכים אחרים, כי הבדיקה שלי היא ספציפית לגבי המסך הזה כי המחיר מצויין. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. האם יש תורך להשקיע בכלל יותר ? מה הכי כדאי לקנות ? תודה

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  13. Started by ycarmon,

באתרי מכירות קבוצתיות כמו וואלה, ynet וכו' מוצעים למכירה מסכים מתצוגה במחירים אטרקטיביים בהחלט. בפרט, מוצע למכירה מסך Samsung 2253BW ב- 700 ש"ח. מהם החסרונות/סיכונים בקניה כזאת?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. יש לנו מסכים כאלו במשרד ונראה שהם מתפקדים סבבה. האם יש איזשהו מאפיין נסתר שאני לא רואה על פני השטח שכדאי לדעת לפני שאני קונה כזה מסך גם הביתה, לאותם שימושים (שרטוט AUTOCAD, RAVIT, 3DMAX, פוטושופ וכד')? במשרד לא מצאנו בהם שום פגם... והם זולים, פחות מ-1000 ש"ח...

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  15. שלום, שאלה שנדמה לפעמים שאין עליה תשובה, אבל אני מתעקש לנסות בכל זאת ומקווה שניתן יהיה לענות עליה לאור הפרוט לעיל. אתחיל בהקדמה: המסך מעולם היה הרכיב הוותיק ביותר במחשבים שלי הוא תמיד שימש אותי כ"מחשב וחצי" (כלומר, במשך כל התקופה עם מחשב אחד ולאחר מיכן תקופה מסוימת עם מחשב חדש, עד אשר הוא, המסך, מת); לפיכך זו קנייה משמעותית מאד בכל הקשור למסלול השדרוגים שאינו נגמר. ברור לי שהמעבר הבא לטובה הוא למסך דק וברור לי שהמסך הדק יגלה מעט מאד בלאי לעומת קודמיו העבים והכבדים שהחזירו את נשמתם לבורא אחרי מספר שנים שהיו בשימוש. כלומר, המסך הבא גם יחזיק יותר זמן מקודמיו, כנראה. בנקודה הזאת אני רוצה לציין שאני לא רואה את עצמי מוציא יותר מ-1,500 ש"ח על מסך, כאשר 2,000 ש"ח הם הרף העליון …

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  16. Started by 1337Din,

האם רזולוציה טבעית בכל מסך נראית אותו דבר? הכוונה שלי, שאם תשחק על 1280 x 1024 על מסך 19 שזו הרזולוציה הטבעית שלו, או על מסך 32 שהרזולוציה הטבעית שלו זה 1080p, יהיה הבדל? פחות פיקסלים?

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  17. Started by ofekd23,

שאלה עם מומלץ לקנות את Samsung P2250 כדי לקנות ? ואם מישהו יוכול לביא לי בקורות בעיברית על המסך?

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  18. אני רוצה מסך שיהיה במרחק 2 מטר ממני... איזה גודל ממולץ לקנות ולאיזה פרמטרים חשוב לשים לב (כשמדובר במרחק כזה)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הורדתי מספר סרטים ואני מעוניין לבדוק באיזו רזולוציה הם מנוגנים. חיפשתי המון ולא מצאתי שום שיטה לבדוק את זה, אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  20. Started by barzanger,

אני רוצה לקנות את המסך iiyama 2407hdsb2 הבנתי שהוא מפתיע מבחינת איכות והמחיר שלו ירד ל 970 שקל שזה ממש זול האם שווה להשקיע עוד 300 שקל לסמסונג או שאין הבדל? אשמח להצעות אחרות אם יש וחוות דעת על המסך מה שחשוב שאני יצליח לחבר אותו למחשב ולאקס בוקס ביחד חיפשתי פרטים על החיבורים שלו אבל לא מצאתי תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. http://www.hardwarecanucks.com/news/peripherals-news/nec-launching-multisync-ea231wmi-23-ips-panel-lcd/ http://www.flickr.com/photos/ronaldi/3729476920/ בטח יעלה הון.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by J0n1,

חיפשתי הרבה זמן את המסך Samsung 943BM ולא מצאתי אותו במלאי בשום מקום. עכשיו אני נוטה לכיוון המסכים הבאים: AOC 919Va2 - לא מצאתי על המסך/חברה טיפת מידע ברשת, אבל בחנות המליצו לי עליה ואמרו שהמסך לא פחות טוב מהסמסונג Viewsonic VA703M - אני זוכר שלחברה יש כמה דגמים מוצלחים בפלח שוק היקר יותר, אבל מה לגבי המסכים הפשוטים? LG L1742S - החברה מוכרת, השאלה איך המסך ביחד לשתיים מעליו. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by dusi_p,

שלום לכולם, אני חדשה בפורום, וזקוקה ליעוץ. אני סטודנטית לעיצוב גרפי וזקוקה למסך חדש, המסך הנוכחי גרם לי לטראומה קשה בסטיית הצבע שלו (אני עובדת המון לפרינט), ולכן על זה אני רוצה לשים דגש במסך החדש. הדרישות הן 22', בסביבות 1,500 ש"ח, פלוס מינוס, וכמובן - שישרת נאמנה את עניין הגרפיקה. אני יודעת שזו שאלה כללית, אשמח מאוד להמלצה על כמה דגמים נבחרים, הידע שלי במחשבים מאוד נמוך, ואני אודה לכם מאד על כל פיסת מידע. בנוסף, האם עלי לבצע פעולת התאמת צבע כאשר אני רוכשת מסך חדש? במידה וכן כיצד אני עושה את זה? תודה תודה תודה.. הדס

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  24. Started by yuvalkosh,

לפי מדור המפרטים המומלצים כדאי לקנות את ה-LG L2000CP אני רק רוצה לוודא שזה עדיין רלוונטי ולא התגלו בעיות מאז..

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  25. Started by tal_be,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם למסך SAMSUNG T260HD יש פונקציית תלייה על הקיר? עוד שאלה: במסך כזה גדול 26" הכתב ייראה מתוח או שייראה ברור ונקי? (אני מתכוון בעמודי אינטרנט). תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.