עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by lael,

שימושים למשחקים בעיקר וסרטים. שמעתי על הDELL 2209WA ו SAMSUNG T240

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם. אני מבקש המלצות למסך LCD בגודל 24-27" בתקציב של בערך 5000 ש'. אני סובל מבעיות ראיה ולכן תמיד היו לי מסכים גדולים יותר מהמסכים הנפוצים בשוק .ז"א כשכולם קנו מסך 14-15 אני קניתי מאג טריניטון 17 ב 1000 דולר. וכשעברו ל LCD 17" אני קניתי 19.LCD. וכיום אני מעוניין לקנות מסך גדול יותר משום שהתחלתי לעבוד בפוטושופ על עיבודי תמונות שאני מצלם כתחביב כ 1500 תמונות בשנה בערך בפורמט RAW .והפוטושופ דורש רזולוציה של לפחות 1024*768 על מנת לראות את כל המסך. (בד"כ אני עובד על רזולוציה של 800*600 כדי שאוכל לקרוא בגדול יותר. כמו כן חלק מהזמן אני גם עובד על תוכנות CAD. אני מתכוון לרכוש מכייל מסך בחודשים הקרובים דוגמת SPYDER או מכייל אחר שתמליצו עליו בתקציב של 100$ בערך (יקנה בארה"ב)…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by dorish,

אני גר במנהטן ויש לי דירה ממש קטנה אני רוצה לקנות מסך לסדי 42 אינץ ולחבר אותן אל המחשב ושזה יהיה המסך היחיד שלי בגלל שאין לי מקום לשני מסכים עד כמה גדול אני יכול לקנות מסך שיהיה לי נוח לעבוד איתו בעיקר גלישה ומשחקים פחות טלויזיה מה אתם ממלצים פעם זה היה 15 אחרי זה 17 בבית בישראל יש לי 19 ועכשיו הבנתי התחילו לקנות 22 אין לי בעיה של כסף ראיתי בבית של משהוא מסך מחשב 32 והוא עובד איתו אבל אני רוצה יותר מדעה אחת נוחות הכי חשוב לי על תגידו לי תלוי איזה כרטיס מסך יש לך כי עוד לא קניתי אני קונה ביחד אני בטח יקנה את 8800 הכי טוב שיש עכשיו תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. במידה ואני רוצה לקנות מסך מחשב 24" בכ-2,200 ש"ח שאלה החיבורים היחידים שלו, אני יוכל גם לראות בו טלויזיה ע"י זה שאנ ייחבר את הממיר הוט הסטנדרטי ישירות אליו בנוסף למחשב ? האם יש אולי מתאם פשוט וזול מ- RCA או SCART או משהו כזה ל- VGA ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. אני מעוניין לקבל פרטים על המסך הזה אם הוא טוב בשביל משחקים וסרטים ואם לא אז על איזה מסך ללכת?! (אגב ה24 אינץ' של דל אזל במלאי אז הוא יורד מהאופציה) תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by kobi3797,

מסך BENQ LCD "19 5msec. קניתי אותו היום ב1000 ש"ח. מה אתם אומרים!? על המחיר ועליו? קישור http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=479039

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. למישהו יש מושג האם המסכי 22 תומכים טוב ב HDTV 1080 ו 720, והאם האקסבוקס 360 יראה תמונה טובה על דבר כזה באיכות HD חושב בעיקר על המסך 22" שמוכרים בKSP או האסוס שעולה אותו מחיר שניהם WSXGA+ 1680 x 1050 או שיש המלצה אחרת באותו המחיר בערלך תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. חבר שלי איש מחשבים הציע לי לקנות את אחד המסכים הבאים: 1- http://www2.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=418972 במחיר של 1450 ש"ח 2- http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=399265 בערך באותו מחיר כמו הראשון.. אני צריך את המסך לשימושים הבאים בלבד: אינטרנט,אופיס,סרטים.<משחקים מחוץ לתחום.אני ממש לא משחק> האמת שרציתי לקנות את המסך LG המפורסם,אבל חברי אמר לי שחבל על תוספת של 400 ש"ח והמסכים שלעיל יעשו את העבודה בצורה מצויינת. רציתי לשאול אתכם: 1-האם המסכים האלה מומלצים? 2-איזה מבין שניהם יותר מומלץ? והשאלה הכי עיקרית היא: האם בסכום של עד 1500 ש"ח אני יכול להביא מסך יותר טוב מהמסכים שלעיל? בתודה מראש שי נ.ב-חברי עובד עם היבואנים ניוטק ונק והוא יכול לתת לי גם דגמים אחרים של …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אילו מסכים של חברת cmv מתאימים למשחקים ? מישהו יודע או ניסה ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Booobb,

שלום לכולם, ברשותי מסך ViewSonic VP930 שנקנה לפני כ 8 חודש ופתאום היום בבוקר כשהדלקתי את המחשב המסך מראה תמונה מאוד לא נקיה (לא מוצא את המילה המתאימה).. כאילו מישהו בא ושיחק עם ההגדרות של הצבע. בדקתי בהגדרות וכלום לא השתנה. חיברתי את המסך למחשב אחר ועדיין המסך מזייף בצבעים, מכאן אני מבין שהבעיה היא במסך. ניסיתי לכוון גם בהגדרות של המסך באמצעות הכפתורים של המסך (כלומר בלי לגעת במחשב) אך לשווא. הפעלתי את PerfectSuite, התוכנה שהגיע עם המסך ושם בלשונית ה Color כיוונתי את ה Color Temperatur ל 7500K והמסך חזר להיות כפי שהיה. אך כל פעם שאני מאתחל את המחשב או מכבה ומדליק את המסך, המסך חוזר להיות כפי שהיה (למרות שהוא נשאר מוגדר כ 7500K). עכשיו אני לא יודע מה לעשות, כי מצד אחד לאחר…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by law89,

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=35720 היי יש למישהו ניסיון עם המסך הזה? הרזולוציה לא נמוכה מדי? מישהו יודע אם יש חנות שאפשר לראות בה פיזית מסכים?

12. מסך 19 אינץ יפה מאוד תמונה חדה מסך באמת ברמה גבוהה ... מכרתי אותו ללקוח ואני רוצה לקנות אותו לעצמי רק שאני מתלבט בינו לבין L921G ב ZAP יש עליו חוות דעת גם טובה .. TV כבל יש אפשרות להוסיף 50 ש"ח ולקבל אותו ב DVI למי שלא ממש משחק משחקים לא נראה לי משמעותי . http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=19 מחיר שלו : 1305 ש"ח .

13. שלום, כפי שכתבי בכותרת מחפש המלצה למסך לידידה. יש אפשרות לקנות גם בחו"ל. היא גם גיימרית אבל היא גם עובדת על פטושופ, לייטרום ופרמייר אז חשוב לה דיוק הצבעים במסך. המחשבה הייתה על מסך עם 99% כיסוי של ADOBE RGB אבל אחרי דיון שנערך כאן בפורום אחר אנחנו כבר לא בטוחים אם זה שווה\כדאי. אז א' רציתי לשאול את המלצתכם בנושא. ו-ב' כאמור מחפש מסך בשבילה. היא לא כל כך רוצה מסך 27 אינץ' כי היא יושבת קרוב (כחצי מטר) ויש לה שולחן קטן אבל אם יש מסך 27 אינץ' שהוא עם BEZEL קטן אפשר לשקול אבל בגדול המחשבה היא 1080\1200\1440P סטנדרטי (16:9\16:10 ולא אולטרה רחב) ובעדיפות למשהו שמתאים לצרכים שלה מבחינת הצבעים כאמור. חוץ מזה כמובן לא יזיק זמן תגובה נמוך או קצב רענון גבו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום רב, מבקש את דעתכם על המסכים הבאים השימוש הוא גם משחקים וגם סרטים ב-HD (בעיקר משחקים). Samsung BX2450 LED LG W2486L LED Dell ST2410 LCD הם פחות או יותר אותו מחיר.. אני רוצה בבקשה את דעתכם איזה מהם טוב יותר? אם לדעתכם יש מסך 24'' אחר במחיר של עד 1500-1600 ש"ח יותר טוב מהמסכים הנ"ל אשמח לשמוע עליו... תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב בגדול 22" או 23" השימוש העיקרי יהיה משחקים, אבל גם סרטים וטקסט. לגבי המסך DELL 2209WA - - בטוח \ כדאי לקנות מהמכירה הקבוצתית? מה האחריות? -עדיף מסך 22" E - IPS (המסך של דל) או מסך 23" FHD ? (מבחינת איכות) התקציב הוא 1000 שקל, ואפשר חריגה של 50 שקל עבור הדל בNEXTOP אבל לא 1300 (לא ממכירה קבוצתית) זה כבר יותר מדי. -בכלל, על פי מה כדאי לבחור מסכים כשמדובר במסכי TN אם מניחים שאני לא לוקח את המסך של דל? עוד שאלה, הכרטיס שלי 8600GT 256MB יוכל לסחוב סרטים של 1080P על מעבד AMD 4800+ X2? מה עם משחקים על הגדרות LOW-MED? הם ייראו יותר טוב מאשר עכשיו? (1280X1024) זה מה שיש עכשיו, 17" אם זה משנה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by barak4ever,

מדי כמה ימים, תוך כדי עבודה שוטפת (בין אם זה עבודה על מסמך או גלישה) המסך(Dell 2407 HC) פתאום נהיה שחור ומופיעה הודעה entering to power save לא עוזר שאני מזיז את העכבר או לוחץ על כפתורים במקלדת - אני נאלץ לעשות reset למחשב ההגדרות ב- "Power Options" נמצאות על כיבוי המסך לאחר 10 דקות כמו כן נראה לי שיש לי Catalyst מעודכן, זה הגרסה שיש לי: תודה רבה למשיבים !!! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by D.Apsentel,

המסך http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=745659 האם הוא איכותי והחברה טובה והאם הוא יכול להתחבר לXBOX תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by DeadMemories,

היי, לאחר שהזמנתי מחשב, אני עכשיו מחפש מסך 3,000 שקל +- הבנתי שעדיף IPS וחשוב לי גם G-SYNC תודה רבה

19. הי חברים, אני שוקל לקנות את המסך dell ultrasharp u2713hm אבל אני לא מוצא מקום שמציג אותו פועל. מישהו אולי יודע מכיר? בנוסף, אם מחברים אותו עם HDMI לממיר ניתן לראות טלויזיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Boris Chernikov,

מדדתי את המקום שאליו אני צריך להכניס את הטלויזיה וזה הגודל המקסימלי: אורך: 64 ס"מ רוחב: 92 ס"מ תקציב מקסימלי 1800 ש"ח אני רוצה לחבר אליה ממיר HOT עכשיו איך אני יכול לחבר דרך איזה חיבורים ? תודה

21. Started by llime,

אתמול ראיתי אצל חבר מסך DELL 2407-hc ע"מ להתרשם מן המסך לפני שאני קונה אותו (או את מחליפו ה-2408 ),המסך היה אחרי כיול עם קליברטור . המסך לטעמי היה בהיר מדי אך חוץ מזה הכל נראה יחסית בסדר. חשבתי לתומי ,שבהירות אפשר תמיד להוריד.כשחזרתי עיינתי ב"24 אינץ' של אושר" ומצאתי את הציטוט הבא: כלומר,הורדת הבהירות תיפגע ביחס הניגודיות.... שאלתי היא האם במסך שהזכרתי בפוסט קודם :NEC 2470WNX ,אין בעיה מסוג זה.קישור בזאפ: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=589636 תודה לכל מי שיוכל לענות. אגב, האם ה-2707 של DELL שומר טוב יותר על יחס הניגודיות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by froggy,

שלום. מחפש מסך לחדר עבודה. השימוש העיקרי הוא אינטרנט, המשני הוא צפיה בYES, השלישי הוא סרטי HD, ולעיתים רחוקות משחקים. מרחק הצפיה כ3מטר. מחפש המלצה למסך/טלוויזיה. האם ניתן לתפקד באינטרנט ולגלוש איכותי עם מסך 26"? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by xmatanx,

מעוניין לקנות מסך מחשב למשחקים וסרטים כרטיס מסך ‏HD 5850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E אני כרגע מתלבט בין LG W2486L DELL 2209WA SAMSUNG F2380 על כולם שמעתי ביקורות טובות חוץ מהLG שעליו שמעתי המון רעות אבל מי שקנה אותו ממש מרוצה אם יש לכם מסך אחר להמליץ גם מתקבל תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. לאחראי הפורום - אין מקום לשמות הדגמים בכותרת ראשית, להבהרות: מקריאה ארוכה (ומעשירה ביותר!) של המבוא לLCD וקריאת 10 העמודים הראשונים בפורום, הסקתי מס' מסקנות, אנא תקנו אותי אם הן שגויות: ישנה חלוקה די ברורה: פאנל TN מיועד למשחקים (בשל מהירות תגובתו) ולאנשים שלא חשובה להם איכות התמונה וזויות הצפיה. S-IPS הוא הפאנל הטוב ביותר מבחינת איכות תצוגה (טקסט וסרטים) והS-PVA מתקרב אליו. המון אנשים שואלים לגבי מסכי 22" עד 1500 ש"ח ולרוב מוצע המסך 2243BW samsung כאופציה הטובה ביותר למשחקים, כמו גם Asus MW221C וASUS VK222H, כולם בעלי פאנל TN. זכור לי שראיתי תגובה בה הוזכר מסך P-MVA , אך צויין שכמעט לא ניתן להשיגו. עד כאן הכל נחמד, אך כשאני מנסה לחשוב על איזה מסך עדיף לי, אני ניצ…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Aviko,

הוא שווה.. לפי פוסטים שקראתי פה הוא מעולה... נכון זה? Aviko

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.