עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by mtn9,

רכשתי את המסך לפני קצת יותר משנה, ולאחרונה אני שם לב שהמסך מוציא רעשי רקע (הממממממ כזה). הרעשי רקע אומנם חלשים אבל שהחדר שקט בהחלט מרגישים אותם. מה שמוזר זה כשמגבירים את הבהירות ל99 או 100, הרעשי רקע נפסקים לגמרי. אבל שהבהירות גבוהה מידי זה לא נוח לעבוד עם המסך ואני רוצה לחזור לבהירות נמוכה ואני לא יכול בגלל הרעשים האלה.. יש מצב שהרעשים היו קיימים כבר הרבה זמן פשוט היה לי מחשב טרקטור והחלפתי אותו לא מזמן. מה אתם אומרים לממש אחריות? תודה. נ.ב. מעניין אותי לדעת אם המסך שלי תומך ב75HZ ואם כן מה זה נותן לי?

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  2. Started by fohad,

מסך של סמסונג דגם P2370 לדגם P2350 ומה יותר טוב? תודה

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  3. Started by asilbob,

והוא טוען שבגלל זה ה2253 יותר טוב ה2243BW הוא פאנל של CMV או AOC שהם נחותים יותר מה שיותר יקר יותר טוב? בזה סיכמת את הידע שלך בנושא.. ה2253BW הוא פאנל של סמסונג ה2243BW הוא פאנל של CMV או AOC שהם נחותים יותר הפיבוט הוא כולה גימיק שגם במסך הזה ל א עובד משהו

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  4. Started by leoleo,

בעקבות ההמלצות באתר הלכתי לאייבורי במטרה לרכוש את ה-2209WA. השימושים שלי הם:אינטרנט, תמונות ווידאו של הילדים. המוכר אמר לי שאם אני לא משתמש לצרכי גרפיקה אין טעם שארכוש מסך כזה והמליץ לי על LG W2254TQ? כיוון שאני מעוניין במוצר איכותי וההבדל בסכום הוא זניח רציתי לקבל את חוות דעתכם בעניין. במידה ואכן ה-2209WA לא מתאים לי אודה לכם אם תמליצו לי על מסך אחר 21-22 אינץ איכותי .

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  5. Started by שמוליקר,

בס"ד שלום! אני מעוניין לקנות מסך מחשב ומתלבט בין שני הדגמים הנ"ל. אשמח לקבל הערות והמלצות. מתלבט אם בכלל לקחת מסך רחב - אשמח לשמוע חוות דעת (למה כן, למה לא) - אני לא רגיל להשתמש בכזה. תודה ושבוע טוב!

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  6. Started by yagelk,

מחפש מסך בגודל של 23 אינצ' המיועד לקריאה מרובה, פחות סרטים ומשחקים.(אבל לא אומר שבכלל לא!) הציעו לי לקחת את המסך של DELL http://www.tms.co.il/product/10845/ מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  7. בוקר טוב לכולם! עוד מעט הולך לקנות מסך ועדיין מתלבט בין 2 הדגמים האלה: Asus TUF Gaming VG32VQ1BR 31.5'' LED QHD VA FreeSync VS Samsung Odyssey G5 C32G55TQWM LED VA 31.5'' FreeSync על הנייר אסוס יותר חזק. מה תכלס יותר טוב מבין שני אלה אם נשים בצד את ההפרש במחיר. כרטיס מסך זה RTX3070TI. תודה

8. לקחנו לבדיקה מסך עדכני של GIGABYTE אשר מציע אפשרות צפיה של 240 הרץ, או 240 פריימים לשניה - האם באמת ניתן לחוש בהבדל בהשוואה לקטגוריה הפופולרית של 144 הרץ?לכתבה

9. Started by meowmix,

שלום, אני מתכנן לרכוש את המסך בפנדה, האם יש חנות שהיא עדיפה, מבחינת מדיניות פיקסלים מתים, אחריות וכו'? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 973 צפיות
  10. שלום לכם, לפני כחצי שנה רוב מסכי הHD היו 1920X1200, ועכשיו יש שינוי. יש לכך סיבה מסוימת? תודה.

• 9 תגובות
    • 973 צפיות
  11. שלום, שאלה שנדמה לפעמים שאין עליה תשובה, אבל אני מתעקש לנסות בכל זאת ומקווה שניתן יהיה לענות עליה לאור הפרוט לעיל. אתחיל בהקדמה: המסך מעולם היה הרכיב הוותיק ביותר במחשבים שלי הוא תמיד שימש אותי כ"מחשב וחצי" (כלומר, במשך כל התקופה עם מחשב אחד ולאחר מיכן תקופה מסוימת עם מחשב חדש, עד אשר הוא, המסך, מת); לפיכך זו קנייה משמעותית מאד בכל הקשור למסלול השדרוגים שאינו נגמר. ברור לי שהמעבר הבא לטובה הוא למסך דק וברור לי שהמסך הדק יגלה מעט מאד בלאי לעומת קודמיו העבים והכבדים שהחזירו את נשמתם לבורא אחרי מספר שנים שהיו בשימוש. כלומר, המסך הבא גם יחזיק יותר זמן מקודמיו, כנראה. בנקודה הזאת אני רוצה לציין שאני לא רואה את עצמי מוציא יותר מ-1,500 ש"ח על מסך, כאשר 2,000 ש"ח הם הרף העליון …

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  12. Started by SomeoneUknow,

אני מחפש מסך HD , לא חשוב LED או LCD . אין יעוד אחד למסך (כמו רק גיימינג או רק צפייה בסרטים) או אמור לשמש להכל , תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  13. שלום , בבעלותי מחשב שולחני סטנדרטי לכל דבר (מהרגילים שקונים דרך האינטרנט ב 2000 שקל). עבדתי עם מסך DAEWOO 19 אינצ' LCD , אך לפני שבועיים הוא הפסיק לעבוד וכל מה שעובד זה הLED למרות שמסך מגיב לשינויי מודים ונכנס גם לסטנד ביי הוא נשאר שחור. חיברתי לאותו מחשב מסך LCD 17" של סמסונג שהשגתי ממישהו , אך אחרי שבועיים עבודה לאחר שניתקתי את המסך וחיברתי אות מחדש המסך הזה מראה את אותם סמפטומים וכעת גם הוא אינו עובד. ברור שמשהו כאן לא תקין או החשמל בבית (עד כה לא היו בעיות כאלה וכבר היו לי מסכי LCD בעבר) או המחשב/כרטיס המסך. למישהו יש רעיון ? לפני שאני קונה מסך חדש וגם הוא ייהרס.. תודה!

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  14. Started by Baz34,

לאחרונה אני רואה תופעה מוזרה במחשב שלי לאחר אתחול, כשאני מעלה כל משחק שהוא הכל עובד מצויין, אלא שפתאום אני מאבד את התמונה ומקבל מסך שחור רק כיבוי של המסך והדלקה חוזרת לאחר כדקה הכל חוזר כלא היה ועובד שוב עד שזה קורה שוב לאחר כחצי שעה. התופעה נראית לעין גם במשחק וגם מתוך ה-DESKTOP , אפילו ניסיתי לאחר POST לעמוד על מסך ה-BIOS ולאחר כמה זמן גם שם זה קורה. כל המחשב ממשיך לעבוד תקין גם כשהמסך מוחשך רק התצוגה הופכת למסך שחור. התופעה קוראת הרבה יותר מהר כאשר כרטיס המסך מועמס יותר. אנא עזרתכם, אנא ממש עובד עצות מערכת: ספק: ENERMAX liberty 400W מעבד: Q6600 מומהר ל 3.5G זיכרון: - Gskill 800 כ.מסך: EVGA 8800 GTS 320M SC צג: ASUS MW221C רזולוציית עבודה 1600X1050 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  15. אני מתלבט בין מסכי 24", כאשר התקציב הוא כ 1500 שקל. יש את הסמסונג הוותיק T240: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=4442 או מסך של LG, W2453V http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=726430 על הדף , ה LG נראה יותר טוב.. מבחינת הניגודיות , בהירות, והכי חשוב לי זווית צפייה (אנכית 170, לעומת 160 בסמסונג) ,אבל גם עולה יותר, האם הוא שווה את תוספת המחיר? רואים הבדל בתמונה? עכשיו, לשני המסכים יחס מסך 16:9, האם זה עדיף על היחס היותר מקובל 16:10? אני צופה בסרטי 16:9 (ב HD) , שהם יראו על מסך מלא במסך 16:9, אבל במסך 16:10 איך יראו סרטים כאלה? עם פסים שחורים למטה? אם מישהו יכול לעזור לי להחליט בין 2 המסכים, עדיף מישהו עם ניסיון איתם.. או לחילופין להציע מסך טוב יותר באותו מחיר. תודה…

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  16. Started by maxwell10,

ברשותי מסך 3:4 בעל רזלוציה 1280x1024 וחיבור AVG, כרטיס מסך NVIDIA GeForce FX 5200. האם ניתן לצפות בתכני FHD עם המסך שלי?

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  17. Started by AMIT_MEG,

אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש חושבב מאוד שיהיה full hd לפחות 23/24 הרוב למשחקים ולסרטים ב full hd ואני רוצה שתיהיה לי אפשרות לחבר את ה xbox למסך תודה רבה עמית

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  18. Started by kinglol,

אתם ממליצים על המסך הזה: NU W921A הוא 19 אינץ מהירות תגובה 5MS שווה לקנות אותו ב-1185 שקל? או שאני יכול להשיג משהו יותר טוב במחיר הזה?

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  19. Started by אנדראה,

שלום לכולם, 2 שאלות: מי היבואן של מסכי סמסונג? האם מסך BF931 קיים רק בצבע שחור? תודה

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  20. Started by scorpion,

הלך לי השבוע הCRT הזקן לעולמו, אז רכשתי היום DELL 2007WFP חדש. בכל מקרה כמה שאלות, 1. איך ניתן לכייל צבעים לרמה יחסית טובה באמצעים ביתיים (דיסק כיוון כמו AVIA או תוכנה או לא יודע מה)? 2. למה למרות שאני עובד ברזולוציה הטבעית של המסך (להזכירכם רחב, רזולוציה 1680 על 1050) בסרטים עדיין יש פסים שחורים למעלה למטה, למה?

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  21. תראו יש פה הבדל של 500 שקל, האם הוא מצדיק את ההבדל. בשניהם אחריות יבואן 3 שנים. http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2902&category_id=9618eba332cd3187523f7822702b8b56& זה הסמסונג. את הDELL כולם מכירים פה.

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  22. Started by satlan1,

יש לי עכשיו AOC LM728 17 אינטצ'.. ואחרי חצי שנה יש לו איזה 5 פיקסלים שרופים אני מחפש מסך 17 או 19 אינץ' עד 1500 שקל. יש לי כרטיס מסך Geforce 6600GT אם זה קשור. תודה

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  23. (טעות בכוונה ). לאור האכזבה מאי-מציאת 2007WFP במלאי באף מקום בצפון (אלא אם מישהו מכיר מקום כזה, שיכול לספק את המסך בשבוע, אמין ועם אחריות). איזה מסך עד מחיר מומלץ ? או שהכי קרוב מבחינת רמת איכות / מחיר זה ה 19" של ה 971P ?

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  24. Started by DS,

תקופה מסויימת הייתי חולה והשתעלתי המון, וכנראה שכשהשתעלתי ירקתי בטעות לעבר המסך. ישנם עכשיו כתמים אפורים קטנים וממש לא מעט. האם יש חומר ניקוי או משהו כדי לנקות זאת?

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  25. Started by GeForce,

אני מעוניין לארגן קנייה קנייה קבוצתית של במסך הנ"ל מהיבואן. האם ישנם אנשים המעוניינים במסך?

• 6 תגובות
    • 973 צפיות

דיונים חדשים בפורומים