עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אנשים אני חייב המלצה ודעה שלכם מה ניראה לכם יותר טוב מבין ה 2 המסכי מחשב פיליפס או אל ג'י??? זה הפיליפס דגם 239cl2sb led http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000Z5Pyl6Iw9ZGvxd8W7-4yTZo:12bbi68k5?id=4362885&pr=QJ5&N=2+31512+30271 וזה האל ג'י דגם e2360t led http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9807&perur=2&t=19&c=407 לפי הנתונים ניראה שהפיליפס יותר טוב וגם ראיתי אותו והוא דק רצח ו רואים בו סוף הדרךאבל בכל זאת אל ג'י זה אל ג'י וגם ניראה סבבה למרות שהנתונים שלו פחות טובים... מה אומרים???

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by zeev256,

יש לי VX922 עד עכשיו לא היו לי שום בעיות איתו, ומאוד נהניתי ממנו. פתאום היום, הופיע לי פס ורוד בצד שמאל של המסך, ולא רוצה להעלם, מה לא עשיתי, חיברתי מחדש את הכבלים, התקנתי מחדש את הדרייברים, כלום לא עוזר. החיבור הוא DVI. אם מישהו נתקל בתופעה כזאת, או יודע מה לעשות, (חוץ מלממש אחריות.) אשמח מאוד לעזרה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום, בשבוע הקרוב אני קונה מחשב חדש עבור משחקים וצפיה בסרטים וביחד איתו מסך עבור המחשב, אני חייב לציין שאיני מעוניין במסך גדול מ22inch מכיוון שהחדר שלי לא גדול, ויהיה קצת צפוץ לדחוף בתוכו מסך 23inch. אשמח להמלצות על מסכים אחרים באותו סכום עבור מסך בגודל 19~22inch. התקציב למסך הוא די דל עד 650 שקלים. כרטיס המסך שיופעל עליו הוא SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI מפרט המחשב: TMS.co.il - תצוגה מקדימה - מפרט המסך היחידי שהוא בעל יכולת HD וחיבור DVI במחיר הזה שמצאתי בTMS.CO.IL הוא Mag 21.5" LED 5ms 1:10M DFC DVI. המפרט שלו: גודל מסך 21.5'' סוג פאנל LCD Backlight LED זמן תגובה5ms בהירות 250cd/m² ניגודיות 1:1,000 רזולוציה מקסימלית 1080x1920 כמות צבעים16…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by yaronkle,

מה עדיף רחב 20 או 19 רגיל? כרגע ישנם 2 מתמודדים VP930 וה VX2025W. אני מעוניין לקבל המלצות מאלו שיש להם מסך רחב איך הם מסתדרים במשחקים ישנים יותר? לדוגמא המשחקים האלו לא תומכים ברחב - silkroad, ut, NFS Underground, MU וכו אם יש עוד שיקולים (פרט לכסף, סרטים ושולחן עבודה רחב) אשמח לשמוע. תודה.

5. Started by Michalkessel,

רגע לפני שקונים חדש. המסך שלנו מגלה נטיה להפסיק לעבוד אחרי קפיצות מתח (נניח הפסקות חשמל שהיו כמה וכמה בזמן האחרון). כלומר, הוא עובד כרגיל והכל, גם כשמחברים לחשמל, וכשמדליקים את המחשב הוא נדלק לשניה ואז מפסיק לעבוד. אם מנתקים אותו ומחכים כמה שעות/ימים ואז מחברים שוב, הוא שוב עובד אבל יכול בכל רגע נתון להפסיק שוב לעבוד. הבעיה היא לא בכבל (ניסינו להחליף) וגם לא בחיבור למחשב - נראה שהמסך לא מקבל חשמל בכלל בזמנים שהוא לא עובד. זה מסך מצוין ויקר והייתי רוצה לדעת אם לדעתכם אפשר להציל אותו, או לא?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. אני בעירך 8 שעות ביום מול מחשב אז רוצה מחשב חד עם צבעים יפים ופונטים ברורים לקריאה בתקציב בין 1000-1500 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות על מסך כזה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by EgoManiac,

טוב חברה קניתי מסך LG W1952TQ קודם כל האם המסך טוב? ולגבי מה שאני צריך עזרה זה הולך ככה יש לי כרטיס מסך 6600GT איפה אני צריך לחבר את המסך? בחיבור הכחול או בלבן? כי אני מחבר אותו בלבן המסך לא מראה Check Signal Cable אבל גם לא מראה לי כלום על המסך. והמסך כן עובד שאני מחבר אותו לכרטיס המובנה בלוח בחיבור הכחול. חשבתי שהכרטיס נשרף אבל לא נראה לי כי הוא עבד לפני וגם המאוורר עוד שהמחשב דולק. והתקנתי את הדריורים של המסך שבאו איתו בקופסא אבל לא עזר. ואם זה חשוב אז שאני מדליק את המסך הוא רושם שזה מחובר ב Analog בבקשה תעזרו לי כי זה ממש תלוי באם הלך לי הכרטיס מסך ואני לא רוצה לקנות סתם :] תודה לעוזרים וחג שמח

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by arik100,

מה עדיף מבין השניים? לקריאה , משחקים , סרטים א. בהנחה שאין הבדל במחיר ב. בהנחה שיש הבדל של עד 200 שקל נ.ב. אני שמתי לב שהיתרון של ה 2243BW הוא שיש לו מצב PIVOT! לעומת ה2253BW שיש לו 2MS לעומת 5MS

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכולם . אני אדם, יוצר מוזיקה אלקטרונית. המסך שאני רוצה צריך להיות בעל התכונות הבעות: ניתן לתלייה על הקיר מסך הוא לצורך עבודות עם תוכנות של יצירת מוזיקה (cubase , logic ....). 22 אינץ. חיבור למסך מקביל (שתי מסכים על אותו מחשב). טווח מחירים 1300-1500 תודה ויום טוב.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by manshush,

המליצו לי על ASUS MW221C והמליצו לי על SAMSUNG SyncMaster 226BW מה יותר טוב? וזה משנה איזה כרטיס מסך יש לי? אם כן אז יש לי RADEON x1950PRO 256MB תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. מעוניין במסך בין 20 ל-22 אינץ בעיקר בשביל גלישה וקצת בשביל משחקים וסרטים איזה מסך נותן את התמורה הכי טובה למחירו תודה והמשך יום טוב

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by ש.יעקב,

למיטב ידיעתי חישוב ppi ( מספר פיקסלים על 1 אינצ' ) = שורש ריבועי של סך הרזולוציה האופקית בריבוע והרזולוציה האנכית בריבוע חלקי אורך האלכסון באינצ'ים. רק במסכים "27 (1440X2560) ה - ppi גבוה (108.8) יותר ממסכי "24. שווה בגלל זה לרכוש "27 ?! ואז צריך להתרחק מהמסך - אולי לא ? אנא הרחיבו בתשובתכם בבקשה.

13. אני רואה הרבה התעניינות בזמן האחרון במסך הרחב 940BW של סמסונג ואת האמת גם אני מעוניין לרכוש לי מסך רחב אבל למה אף אחד לא מתייחס למסך הרחב הזה של LG האם הוא לא יותר טוב? כי לפי המפרט הטכני שלו הוא לא רואה את 940BW ממטר והם אפילו באותו המחיר!!! הנה הלינק למסך של LG......מה אתם אומרים עדיף? http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15217

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by p1tbull,

אני מתלבט מה כדאי, אני ארשום כאן בעד ונגד: בעד 23": רזולציית גבוהה יותר (1920x1080). Full HD נגד 23": אומרים ששטח המסך קטן מידי לרזולציה כזו. הכל קטן מידי וצריך מינימום מסך 24" (שעולה כמעט פי 2). פאנל TN לא איכותי במיוחד. הרזולציה גבוהה וזה כבד לכרטיס מסך. בעד 22": יש מסך במחיר סביר של DELL עם פאנל IPS איכותי, שאוכל כל מסך אחר עם פאנל TN. יותר קל לכרטיס מסך. נגד 22" רזולציה נמוכה יותר. לא יודע מה ההשלכות של ניגון HD על דבר כזה. סתם שאלה: מישהו שמחליט לקנות מסך 22". למה שהוא יקנה מסך אחר חוץ מה Dell 2209WA המהולל שמדברים עליו כל כך הרבה? המחיר שלו הוא כמו שאר מסכי ה 22" בפאנל TN, לפעמים אפילו זול בהרבה. הסיבה היחידה שאני רואה זה אם מישהו מעוניין ביציאות מיוחדת HDMI וכולי, …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. צריך מלצה למסך בעיקר למשחקים 1600 ש"ח המסך יתחבר ל 260GTX E8400

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by roadrunner,

או L1919S ב-1020 ש"ח ,אני יכול לרכוש עד 2 מסכים לא התכוונתי בכלל להחליף אבל אחרי שיטוט בזאפ המחירים נראים כמציאה, (מדובר במסכים חדשים לחלוטין+אחריות ל-3 שנים) המחשב משמש ל 60% גלישה ו-40% משחקים אני משתמש ב CTX 711F כבר כ-5 שנים ומאוד מרוצה ממנו, האם כדאי או שבהתחשב בדרישותי זה מיותר ? יש לציין שעד היום לא התלהבתי משום LCD שראיתי.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by tepez,

אני משתמש כבר שנתיים במסך Asus MW221C ולדעתי הוא מספיק טוב. חשבתי לקנות את הAsus VK246H למחשב חדש. האם הוא יתן ביצועים דומים לMW221C ? אגב, בחרתי בו ולא במסך 24 כי אני צריך שהוא יבוא עם רמקולים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by XCG120,

איזה מסך 27 הכי טוב אני יכול לקנות במחיר של עד 1300, שיתאים לגיימינג שתהיה בו אפשרות להגביה את המסך, ושיתן אכות טקסט איכותית לקריאה ,שיתאים בגדול להכול טקסט משחקים וכו..במחיר הנ"ל. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. מסך 19 אינץ יפה מאוד תמונה חדה מסך באמת ברמה גבוהה ... מכרתי אותו ללקוח ואני רוצה לקנות אותו לעצמי רק שאני מתלבט בינו לבין L921G ב ZAP יש עליו חוות דעת גם טובה .. TV כבל יש אפשרות להוסיף 50 ש"ח ולקבל אותו ב DVI למי שלא ממש משחק משחקים לא נראה לי משמעותי . http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=19 מחיר שלו : 1305 ש"ח .

20. Started by TaLTooL17,

שלום אני מעוניין לקנות מסך חדש LCD "22 ואני צריך המלצות למסכים, המסך מיועד למשחקים בעיקר(לא לסרטים) ואינטרנט.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אהלן. יש מסכים רחבים עם פאנל איכותי ? give me your best shot. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Danny_The_King,

אז ככה.. אני כבר מחכה לקנות מסך HD טוב כבר חודשיים בהתחלה רציתי לקנות זול.. ואז אמרו שבמחיר זול אין HD שהוא טוב.. ולרוב המסכים הזולים יש פאנל TN. מפה לשם.. התגלגלתי להחלטה שאני הולך לקנות מסך DELL 24.. שעולה 3 אלף שקל. ותאמת כבר הייתה בידי ההחלטה ללכת ולקנות אותו ביום ראשון הקרוב.. אבל עכשיו כשאני חושב על זה פעמיים.. כאילו.. דוגרי זה רק מסך מחשב.. מה באמת ההבדל (כמו משתמש בכינוי גפרור ששאל פה כמה נושאים מתחת ) בין מסך עם רזולוציה של 1200*1900 של 22 ושל 24 אינץ.. בין של 700 או 1080P .... זה באמת כולה מסך מחשב.. אתם מחפשים לראות סרט בן ז*** עם איכות HD לא נורמלית של 1900*1200 עם 1080P .. לכו תביאו טלויזיה של טושיבה 47 אינץ פול HD בבקיצור.. עכשיו אני יחזור לבעייה שלי. ב…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מישהוא מכיר ? במחיר הזה איזו ונק לא כלכך נכנסים. בנתיים מצאתי רק את UltraSharp 2007FP שלפי מה שהבנתי קצת קשה להשיג אותו ... יש המלצות ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by piter_pen,

ההתלבטות שלי בין 5 מסכים לפני הקנייה הסופית: LG 1917S SAMSUNG 940N SAMSUNG 920N VIEWSONIC 902B VIEWSONIC 912B האם מישהו יכול לדרג אותם או פשוט לכתוב מה הטוב ביותר מהרשימה ולעזור לי לבחור... תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by GREATTHUNDER,

קראתי את הסטיקי אבל שם לא רשום אם פאנל מסויים הוא בעייתי, משיתות פה בפורם הבנתי שכדאי להתרחק מפנלי TN איזה פאנל נחשב טוב?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים