עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Polymath,

אהלן חבר'ה, לא ממזמן רכשתי את המחשב הנייד Dell XPS 13 9350 עם מסך QHD. מה אני אגיד - המסך מדהים. אני באמת נהנה מכל שניה איתו, ביחס לכל מסך שעבדתי איתו עד כה. מצד אחד, הרזולוציה היא כמובן אוברקיל למסך 13 אינץ', וחייבים scaling כדי לעבוד בצורה נורמלית, ועדיין האיכות פשוט מדהימה. הצבעים, הבהירות, הכל. אני רוצה לרכוש מסך 27 אינץ' שישתווה לו מבחינת ביצועים. אני רוצה לעבוד בדואליות עם שני המסכים ולראות תוצאות דומות. השימושים העיקריים - תכנות וצפייה בסרטים. אין גיימינג, בכלל. מטבע הדברים ולמרות שגם כאן זה כנראה אוברקיל, אני נמשך למסכי 4K. המועמד הכי טבעי הוא ה-Dell P2715Q. אבל הוא לא זול. אשמח לשמוע את הדעות שלכם בנושא, אני לא פ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Ro3eK,

שלום, אני בהתלבטות בין שני המסכים הכתובים בכותרת. רציתי לדעת אם מישהו מכיר את אחד המסכים, והאם הוא שווה קנייה. תודה.

3. Started by גל עודני,

היי אני רוצה לקנות מסך מחשב למשחקים ולצפייה בתוכן ואשמח להצעות שלכם אני רוצה שהמסך יהיה 144 hz ומעלה qhd ומעלה 27 inch מקסימום עלות של בערך 1700 ש'ח שטוח זמן תגובה של 1ms ומטה

4. Started by Kirma,

שלום, קניתי את ערכת ניקוי מסך של Silverline ב 20 שקל והמגבת\מטלית הזאת דווקא כן ניראת לי כאחת שתסרוט לי את המסך .. מה אתם אומרים, אפשרי להשתמש בא ? * אגב, קראתי את האשכול "FAQ - ניקוי מסכי LCD "

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by uzi4u2,

אחד 20" השני 19" :\ מצאתי ביקורות על ה-VX922 הו מחמיאות אבל על ה- VG2021M אין ולו אפילו ביקורת אחת מקצועית . אישית בהתחלה חשבתי או VX922 או VP930 אבל ה-VX נשמע יותר טוב בכל אופן מישהו יודע משהו על ה-VG2021M ? לצורך משחקים יהיה לי קשה איתו ? אני אסבול ? :s05:

6. היי יש לי מסך של מאג עם רמקול מובנה שמופעל רק ע"י חיבור HDM אני משתמש בחיבור VGA בגלל שהמחשב שלי לא מותאם לHDMI ולכן אין לי שמע השאלה שלי היא האם אמורה להיות בעיה בחיבור רמקול חיצוני האם יש אפשרות שהמסך לא מותאם לרמקול חיצוני? אני שואל בגלל שניסיתי לחבר ולא עבד לי...

7. Started by EnerGy,

יש לו נתונים נחמדים, וחוץ מזה הוא גם לא עולה הרבה...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by Danny_The_King,

שלום רב.. אתמול קניתי מסך מסוג CHIMEI 222H קודם כל זה מסך מחשב מצויין.. הוא הגיע לי עם אחלה איכות.. רציתי לשאול מישהו שיש לו מסך כזה.. כמה שאלות דבר ראשון באיזה רזולוציה להשתמש? כאילו מה הכי מתאים.. דבר שני.. על כמה הקונטרס אצלכם? ודבר שלישי האם גם אצלכם הבהירות על 100? ועוד משהו ...יש אפשרות להגדרות תצוגה מתקדמות? ואם כן אז איך עושים את זה ועל מה זה אצלכם תודה מראש דני

9. אז כאמור התקציב הוא עד 1500 ש"ח. המסך צריך להיות בגודל 17", עם יציאת DVI וגם אנלוגית, ומכיוון שבינתיים אין לי כרטיס מסך עם DVI, אז שאיכות הצפיה כשאני משתמש באנלוגי תהיה לפחות טובה כמו ב CRT ממוצע. אני אשתמש במסך לעיקר לצרכים ביתיים (הרבה קריאת טקסט, וסרטים מדי פעם). חשבתי על הסמסונג 730B, מה דעתכם עליו לצרכים האלו? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Danny_The_King,

אז ככה.. אני כבר מחכה לקנות מסך HD טוב כבר חודשיים בהתחלה רציתי לקנות זול.. ואז אמרו שבמחיר זול אין HD שהוא טוב.. ולרוב המסכים הזולים יש פאנל TN. מפה לשם.. התגלגלתי להחלטה שאני הולך לקנות מסך DELL 24.. שעולה 3 אלף שקל. ותאמת כבר הייתה בידי ההחלטה ללכת ולקנות אותו ביום ראשון הקרוב.. אבל עכשיו כשאני חושב על זה פעמיים.. כאילו.. דוגרי זה רק מסך מחשב.. מה באמת ההבדל (כמו משתמש בכינוי גפרור ששאל פה כמה נושאים מתחת ) בין מסך עם רזולוציה של 1200*1900 של 22 ושל 24 אינץ.. בין של 700 או 1080P .... זה באמת כולה מסך מחשב.. אתם מחפשים לראות סרט בן ז*** עם איכות HD לא נורמלית של 1900*1200 עם 1080P .. לכו תביאו טלויזיה של טושיבה 47 אינץ פול HD בבקיצור.. עכשיו אני יחזור לבעייה שלי. ב…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום אני החלטתי לקנות מסך מחשב חדש, הסתכלתי בזאפ וראיתי שני מסכים שתאמו את התקציב שלי. T220P 2333SW המסך 2333SW הוא 23 אינצ' עם FULL HD, והT220P הוא FULL HD בגרסת ה SYNCMASTER שהיא עולה עוד 100-200 ש"ח. בSKYPC ה2333SW עולה 1024 ש"ח, והT220P בחנות הכי קרובה לבית מצאתי ב 1085 ש"ח (בגרסתו הרגילה לא SYNCMASTER). עכשיו אני לא מבין כל כך בהבדלי איכות במסכים מלבד הניגודיות (שהבנתי שזה לא כל כך משמעותי 20K ב 2333SW לעומת 50K בT220P), ראיתי שיש FULL HD ועיצוב יפה ונראה לי שבמחיר כזה שווה לקנות, רציתי את חוות דעתכם כדי שאני לא אקנה את זה ואחר כך אצטער. כרטיס המסך שלי הוא Geforce 9800GT המסך מיועד בעיקר למשחקים ולסרטים, הסברים על ביצועי הכרטיס ברזולוציות השונות יעזור לי מאוד. תודה …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by kobi3797,

מסך BENQ LCD "19 5msec. קניתי אותו היום ב1000 ש"ח. מה אתם אומרים!? על המחיר ועליו? קישור http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=479039

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by אנדראה,

שלום לכולם, 2 שאלות: מי היבואן של מסכי סמסונג? האם מסך BF931 קיים רק בצבע שחור? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. כרטיה ראשון שהוצע: PCX - QUADRO FX560 128MB 128BIT DDR3 - LEADTEK והשני: POWER COLOR - X1950 PRO 512MB GDDR3 ARCHTIC COOLING מה דעתכם - מה עדיף מבין שניהם? היייעוד הוא לעבודה עם תוכנות גרפיות כמו MAYA, 3D MAX וכו'..... בנוסף אם אפשר לשאול איזה מסך מומלץ לקנות בשביל עבודה עם התוכנות ועם מחשב שתומך התוכנות הנ"ל? תודה מראש לכולם - אחלללללללה פורום שבעולם יש פה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by debil,

אחרי שנים שלא היו מסכי 27" IPS נורמלים במחיר של פחות מ 2800 שקלים, שמתי לב שלאחרונה דל השיקו את הדגם הנ"ל במחיר 200$ פחות מהדגם הקודם U2711 ובאתר שלהם אחרי הנחה זה בכלל עולה רק 559$ (כ 2100 שקל). א. מדוע ההפרש מחירים כלכך גדול בין שתי מסכי IPS של 27" ? ב. חנויות בארץ עדיין מוכרות אותו במחירים של 3100 ש"ח ומעלה, מישהו מרים פה קניה קבוצתית ? יש סיכוי להורדת המחיר למחיר סביר בתקופה הקרובה לדעתכם ? ג. הוא לא הושק בכל העולם עדיין ? איך אין לו דף ב NEWEGG למשל ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם , אודה מאד על המלצה על מקום באיזור חיפה, שאפשר לקנות בו את הפיליפס 200w6cs בסביבות 1400 ש"ח או המלצה על מסך טוב אחר בתקציב דומה באיזור חיפה. תודה מראש למגיבים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by XCG120,

איזה מסך 27 הכי טוב אני יכול לקנות במחיר של עד 1300, שיתאים לגיימינג שתהיה בו אפשרות להגביה את המסך, ושיתן אכות טקסט איכותית לקריאה ,שיתאים בגדול להכול טקסט משחקים וכו..במחיר הנ"ל. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by oded6188,

מישהו במקרה יודע מהי תקופת האחריות שסוני נותנים למסכי ה LCD שלהם? לפי כמעט 3 שנים (32 חודשים) קניתי מסך LCD של סוני - SDM-HS75D. במעמד הקנייה נאמר לי שהאחריות היא 34 חודשים. אבל אין לי תעוד לכך המסך התקלקל ואמור להיות עדיין תחת אחריות. אבל בגלל שמדובר במסך של כמעט 3 שנים, אז ברור לי שלא יהיו להם חלקי חילוף, והם יתחילו לשגע אותי עם כל מיני תירוצים מפגרים מה עושים במקרה כזה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם, אני צלם ואני עוסק הרבה בעריכת תמונות ברזולוציות גבוהות 3000*4000 אני מחפש לקנות מסך מחשב איכותי חסית בגודל 20 - 24 אינצ', שהכי יתאים לי למטרה זו (חשוב מאוד שהצבעים יהיו כמה שיותר מדוייקים) בסכום של עד כ-3000ש"ח. תודה מראש, סשה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by tront,

קנית לא מזמן את המסך 206BW ורציתי לדעת על איזה רזולוציה כדאי לשים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Taco,

שלום חברים אשמח לעצה לפני רכישת מסך. השימושים שלי הם רק בניית אתרים ואקסל, לא סרטים, לא משחקים. מחפש המלצה על מסכים שנוחים לצפיה, עם ניגודיות וחדות נעימים. שהשחור יהיה שחור והצבעים מאוזנים :-) לדוגמה - בד"כ בניידים של LENOVO מאוד נוח לי לצפות. המסך הנוכחי שלי הוא זה ואני לא מת עליו, אבל הוא סביר. חשוב לי גם מחיר סביר, כלומר אין לי בעיה להתפשר על מגוון טכנולוגיות כל עוד רואים נוח לעבודה ממושכת. אני לא מחפש משהו יקר ואיכותי מדי, רק שמתאים לצרכיי. יש המלצה על דגם?? (אני ארכוש שניים, לעבודה זה ליד זה) תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by manticore,

אני מחפש מסך LCD שיהיה בין 20 ל 21 אינץ' לא TN בעיקר למשחקים ואינטרנט. יש משהו טוב עד מחיר של 2800? אפשר אולי לחרוג קצת... תודה.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by סער_שי,

לקחתי את המסך למעבדה. מאוד הפריע לי התופעה של הבלוקיזציה שתיארתי כאן - צבע הופך למטריצה של שני גוונים (קרובים מאוד) בתזוזה מהירה של העין, גם בתמונה סטטית. הם אמרו שככה זה ושזה אופייני למסכי LCD עם זמן תגובה מהיר (הם הראו לי מסך עם זמן תגובה של 16 וזה כמעט לא היה מורגש שם). נשמע הגיוני? ניסיתי לשנות את זמן הרענון (לא התגובה)... זה לא עזר. בנוסף אני ממש מאוכזב מזמן התגובה ב-WINDOWS: יש מריחות ברורות מאוד... אבל בוידאו למשל, גם כשיש תנועה מהירה - זה ממש שיפור מה-8MS שהיה לי ב-MAG. אז מה העניין? אני חושב בכרטיס מסך. כמה הוא אחראי לזה?

24. Started by elibugi12,

היי חברה יש לי מסך dell במחשב ולאחרונה שיחקתי קצת בהגדרות וראיתי שיש אפשרויות של presnt modes שמשנים את הצבעים ככה שמשחקים נראים יוצר טוב. השאלה שלי היא בגלל שהמוניטור מחובר ישירות לכרטיס מסך עם כבל display port האם זה יכול להשפיע על ביצועים של הכרטיס מסך במשחקים כבדים גרפית? תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by n_aviv1,

מה ההבדל בין כל ה TFT / TN וכל אלה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים