עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. במהירויות של היום בין 2MS ל 5MS ל 8MS האם העין יכולה להבחין בהבדל.......(אני לא חושב שאפשר להבחין ...) ??? חברה אשמח אם תגיבו.....

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  2. מבקש המלצות וחוות דעת מבעלי אסוס PW191 איך רואים בו תמונות וכתב? האם נוח לעבוד איתו הWIDE?

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  3. Started by איתמר,

אני צריך לקנות מסך די טוב ב מחיר של 1600 1700 שקל אני ישמח לקבל הצעות מעדיף 20 אבל לא אכפת לי כל כך.

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  4. היי חברה שאלתי מספר פעמים ללא תגובות מישהו יודע היכן ניתן לראות את המסך הזה במרכז אין לי כוונה לקנות בלי לראות אותו אשמח לתשובה בהקדם תודה עינת

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  5. שלום לכולם, אני מתכנן בזמן הקרוב לקנות מסך מחשב חדש בגודל 22' או יותר ורציתי לקבל מידע לגבי חיבור ה-HDMI בדגמים הקצת יותר יקרים. האם הוא איכותי יותר מאשר ה-DVI (יש לי כרטיס מסך מהדור האחרון עם יציאת HDMI)? חשוב לציין שהשימוש של המסך יהיה בתור מסך מחשב לכל דבר והוא לא יתופקד בתור טלוויזיה. תודה!

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  6. Started by kokoki,

שלום, אני מעוניין לקנות את המסך של אסוס pg279q, הדילמה שלי היא, שיש לי gtx1070 והוא לא יכול למקסם את הביצועים שהמסך יכול לתת, השאלה היא האם בכל זאת כדאי לי להשקיע במסך הזה או שאולי כדאי לרדת מהעץ ולקנות מסך אחר?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Lucifer_Morningstar,

היי, לאחר שעזרתם לי לבחור מסך (תודה!) אשמח אם תוכלו לעזור לי להבין איך אני יכול לחבר 3 מסכים לכרטיס מסך 1? לכרטיס מסך יש 2 יציאות DVI כרגע מחובר אליו מסך מחשב אחד וטלוויזיה השאלה היא מה קורה כשאני מוסיף עוד מסך למחשב? בעיקרון אני רוצה שיהיו 2 מסכים למחשב, שימשיכו אחד את השני ועוד טלוויזיה (LCD) אין לי צורך שהטלוויזיה והמסכי מחשב יציגו תמונה בו זמנית. זתומרת, כשהתצוגה תהיה דרך הטלוויזיה, המסכי מחשב לא יציגו כלום. ראיתי שיש מפצל DVI, השאלה היא האם הכרטיס מסך יזהה 3 מסכים בו זמנית? ופשוט דרך ההגדרות תצוגה אני אוכל לבחור אם לצפות בטלוויזיה או לצפות ב2 המסכים האחרים? כמובן שאני יכול להחליף כבל כל פעם אבל חשבתי אם יש פיתרון נוח יותר שאני אוכל לשנות זאת דרך המאפייני …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. הזמנתי מחשב בתחילת השבוע (לאחר התייעצויות רבות פה) (ראו את המפרט למטה אם זה עוזר בהמלצה) הייתי עכשיו ב2 חנויות (אופיס דיפו ועוד אחת לידה בסט ביי) ראיתי שם 3 דגמים עיקריים 1) samsung 932bf - 1200 2) LG 1960TR - 1200 3) LG 1900RDVI - 1600 רציתי לדעת חוות דעת על המסכים האלה (ממה שראיתי השלישי באמת נראה בעין הכי טוב) האם הם מתאימים למחשב ואם יש מסך יותר מומלץ מהם (עד 19 אינץ ולא יותר) השימוש העיקרי יהיה תיכנות ומשחקים * ואם חריגה של 100-200 שקל תניב שיפור משמעותי אני מעדיף לחרוג מפרט המחשב: -------------- בפוקס פי סי Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz BOX ¤1570 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1348 ASUS P5Q ¤650 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?p…

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  9. Started by zniibidl,

חוץ מהמחיר [200 ש"ח פחות עולה ה-922] מה ההבדלים ביניהם [ומהמהירות] כי לפי נותנים יבשים ה-922 יותר טוב אני שואל כי נגמר במלאי ה-930 ואני עכשיו מחפש חנות שיש אותו במלאי ומתקשה אך כולם מציעים לי במקום את ה-922

10. שלום, יש לי מספר שאלות בנושא. דבר ראשון האם המסכים: BENQ FP93GX 2MS DVI '19 Samsung SyncMaster 931BF LCD זהיים מבחינת הטכנולוגיה והשני סתם יותר יקר בכמה מאות שקלים מהראשון ? דבר שני: http://www.samsung.com/nz/products/monitors/tft/931bf.asp http://www.samsung.com/ca/products/monitor/lcd_digital/ls19medsbqxaa.asp איך בשתי האתרים של אותה חברה רשום על אותו דגם שיחס הניגודיות הוא 1:700 והשני הוא 1:2000 ? מה נכון ? דבר שלישי: האם יש הבדל מהותי בין 931BF ל 931C למי שלא עוסק בגרפיקה ? דבר רביעי: האם בטווח המחירים של ה 931BF יש משהו יותר טוב / מומלץ ? דבר חמישי: האם עדיף היום מסכי WIDESCREEN והאם יש משהו שווה של 20" עד 2000 שקל בנושא ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  11. שלום, אני מעוניין לרכוש מסך LCD, בגודל 19" או 20" בפרופורציה 3:4. אני רוצה מסך איכותי, שרואים בו טוב וחד. כמו כן שיציג צבעים בצורה יפה ואמינה (אני מבין שלסוג הפנל יש חשיבות עליונה בתחום זה) כמו כן, זמן התגובה גם הוא חשוב לי, בשביל צפייה בסרט או משחק מדי פעם, חשוב שלא תהיינה מריחות תקציב - כ1500 שקל, אבל זה לא קשיח לחלוטין, אם יש משהו מאוד איכותי במרחק כמה מאות שקלים, אולי שווה לי להוסיף. ניסיתי לקרוא קצת בעצמי, לא יצאתי ראש מזה, הרבה נתונים, הרבה דגמים ולא הכל מעודכן לתקופה האחרונה. אם כך, מה ההמלצות שלכם? תודה

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  12. Started by or1020,

אני מחפש מסך 24" אופטימלי לקריאת טכסטים (מט? לא מט?) אבל גם לצפייה בסרטים (אני רואה המון. ואין לי טלוויזיה). 1. האם אני צריך HDMI? הסרטים אני רואה באיכות גבוהה. 2. DVI? מה זה? אני צריך את זה? 3. אני מקווה לחבר את המסך לMacpro שלי. האם זה משנה אם יש לי חיבורים כאלה? אני יודע שהחיבור הוא באמצעות מתאם. 4. האם זה משנה האם הוא LED או LCD? אני מחפש משהו לשנים ארוכות. 5. התקציב שלי עומד על 1500, עם חריגות אפשריות. 6. 16x9? מה זה? אני צריך את זה? הרבה תודה. אני ממש לא מבין בזה, רק יודע שאני צריך משהו נוח מאוד (בעיות ראיה קלות) לישיבה ארוכה מול מחשב ויוותר בגדר פנייה חד פעמית. :-)

13. Started by tiptipon,

רכשתי את המסך סמסומג 226BW והגדרתי אותו למצב NATIVE RES 1200X1680 אבל אני לא יכול לעלות את קצב הרענון מעל 60 HZ יש למישהו רעיון למה ?

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  14. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך LCD של: DELL 2007 FP עם פאנל S-IPS. לפי מה שהבנתי ישנם שני סוגי פאנלים: S-IPS ו- S-PVA. אני רוצה לקנות את S-IPS איך אני יכול לדעת את סוג הפאנל? מאיפה ניתן לקנות? מחיר מומלץ? תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  15. הי, רציתי לקבל המלצה למסך שיתחבר ללפטופ בבית, מצד אחד שיהיה נוח לקריאת טקסטים, גלישה באינטרנט וכו' אבל מצד שני שיאפשר לראות סרטים וסדרות. חשוב לציין שהמחשב הוא Dell XPS XPS14-3636sLV, להבנתי יש לו יציאות :HDMI, mini-DisplayPort התקציב גמיש, לכן הייתי רוצה לשמוע על האופציות הזולות והיקרות. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום ,כבר קראתי הכל מה שאני יכול על המסך והחלטתי לקנות אותו (הרבה בזכות הפורום הזה). אני רוצה לחבר למסך tv box כך שאני אוכל לראות עליו טלוויזיה , tv box מתחבר בכבל vga. והמסך יהיה מחובר ב dvi. השאלה שלי היא אם יש על גבי המסך כפתור שאני יכול להחליט איזו מהכניסות תיהיה פעילה ? ושאלה שניה פחות חשובה אם למישהו יש פה התנסות עם tv box, המלצות, טיפים או מכשירים מומלצים.

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  17. Started by massinvallus,

המסך יהיה בעיקר לשימוש בתוכנות שדורשות רזולוציה של 1200X1600. אין צורך במסך שמתאים למשחקי מחשב, הדרישה היחידה היא הרזלוציה הגבוהה. עדיף מסך שלא יעייף יותר מדי את העיניים, כי יהיו ימים שאני אשתמש בו כמה שעות ברצף. בדקתי בזאפ, וראיתי שאלו שלושת המסכים הכי זולים שמספקים את הרזולוציה הדרושה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=473726 http://zap.co.il/model.asp?model_id=499949 http://zap.co.il/model.asp?model_id=415703 האם המסך של דל 2007FP מספיק טוב? האם יש צורך להוסיף את ה500 שקל בשביל אחד ממסכי הLG? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  18. Started by aviad91,

שלום! נשרף לי המסך, היה לי מסך CRT ופתאום הוא נשרף החלטתי לקנות מסך והסכום שיש לי הוא בערך 1200 ראיתי בזאפ את המסך הזה http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=453281 הוא נראה לי די טוב וגם הביקורות די טובות. רציתי לשאול מה דעתכם עליו תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  19. Started by Director,

אהלן, בקרוב אני תולה מסך חדש בחדר וחשבתי איך לחבר אותו לממיר של YES MAXHD - אם זה יהיה בחיבור HDMI או ע"י כבל COMPONNENT ? מה העדיפות ? יראו הבדל בין שניהם ? אני מעדיף HDMI כי זה כבל יחיד ופשוט שגם מעביר סאונד..

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  20. שלום רב, שאלה - מה שארץ קיים דגם זה 2243BW האם הוא שונה מדגם 2243BWX שקיים באתר של סמסונג? אם כן במה? מה לגבי קצב הרענון שלו 5 MS מול כל האחרים 2 MS אני מתלבט חרוני בין מסך 22 אינץ של סמסונג או אפילו LG בסביבות ה 1400 שקל שלא יהיה בעל רגל ענקית כמו ה - 2253BW עם העיגול הענק. כי יש לי שולחן קטן. עוד שאלהה 2243BW שמוצא בכל החנויות זה שחור מבריק או מט המסגרת של המסך? וגם המסך עצמו אם זה זכוכית מבריקה או רגיל ? או שאתם מכירים דגם מקביל של LG שהוא גם מתכונן למעלה ולמטה וקצב הרענון שלו 2MS... תודה מה לעשות? אני כבר חופר על זה יותר מדי זמן. תעזרו לי לבחור את המסך האחד ... בשבילי. תודה.

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  21. Started by aviel120,

קניתי את המסך הנ"ל (T220), יש לו חיבור DVI וחיבור VGA ואני מעוניין לחבר אליו את הPS3 שלי, יש לי כבל HDMI לפלייסטיישן אבל למסך אין את הכניסה הזאת (בכל זאת מסך מחשב) איך אני יכול לחבר את פלייסטיישן למסך? אם זה מפצל אז איפה אפשר להשיג אותו וכמה עולה...? תודה

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  22. Started by M_power,

שלום לכולם. אני חושב לקנות את ה 971p אבל מתלבט בקשר לחסרונו היחיד לדעתי שהוא לא רחב ,השאלה היא האם יש מסך עד 2000 שח שנותן לפחות נתונים כמו ה 971p אבל הוא רחב. שימושים עיקריים למסך הם: 45% גלישה באינטרנט 45% סרטים 10%משחקים ושאלה נוספת האם שווה לקנות מ ivory מחשבים ספציפית הסניף ברשל"צ,הם מצעים את המחירים הנמוכים ביותר ואחריות יבואן השאלה אם למישהוא היה ניסיון איתם בקניית מסך?

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  23. Started by streets,

ז"א ASPECT RATIO CONTROL? תודה

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  24. יש הבדל חוץ מהגודל?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. הייתי מעוניין לרכוש מסך LCD בעל תצוגת wide display. אז לפני שאני אבקש המלצה לגבי אחד, האם הכרטיס מסך שלי צריך לתמוך ברזלוציה של המסך (1440x900)? לי יש radeon9600xt וכל מה שמצאתי עליו לגבי רזלוציה הוא תמיכה בעד 2048x1536 אבל זאת כמובן רזולציה ביחס של 4:3. אם מישהו יוכל להסביר לי גם על יחס בהירות ב-LCD אני אשמח מה זה בדיוק ומה המומלץ ולחלק השני, אשמח אם מישהו ימליץ לי על מסך wide display (גודל: 19'), אני לא צריך את הטוב ביותר אבל גם לא רוצה את הזול ביותר. תודה לעוזרים 8)

• 3 תגובות
    • 944 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.