עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by HAIM511,

יש לי מסך סמסונג T240 ובפוטושופ אני רואה צבעים לא אמיתיים מישהו יכול להסביר לי איך אני מוסיף פרופיל צבע או משהו כזה ? תודה בכל אופן.

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  2. יש לי את המסך הנ''ל שהוא מסך full hd ואני רוצה להביא ממיר hd והבנתי שאני צריך לקנות כבל Hdmi ל-dvi לחבר מהמסך לממיר.. השאלה הראשונה האם זה הכול מה שצריך? ובמידה ואני עושה את זה כל פעם שאני יירצה לעבור מטלוויזיה למחשב זה בהוצאת אחד מהכבלים- או מהמחשב או מהממיר, לא? יש לי.. מעבד: e8400 כרטיס מסך: radeon 4870 אם זה יעזור תודה וסופ''ש נעים.

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  3. Started by Alroit,

שלום לכולם שאלה קצת מוזרה - אחרי שחיפשתי וחיפשתי - לא מצאתי שום אפשרות של תליה על קיר במסך הזה היש אפשרות כזו? הרי תמיד לכל מסך יש 4 חורים לפחות בגב. מישהו שמע על אפשרות תליה על קיר למסך זה? תודה למגיבים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום ליושבי הפורום, אני ממש חייב עזרה בקשר לקניית מסך חדש! יש לי את ה Dell 2007FP כבר שנתיים ואני מאושר עד הגג. אני בעיקר משתמש בו לכתיבת קוד וקריאת טקסטים. אני רוצה מאוד להוסיף לו עוד מסך שיגדיל את השטח הקיים לחלונות. לאחר קריאה מעמיקה של הת'רדים בפורום והתיעצות עם חברים הגעתי למספר אפשרויות שאותן אני שוקל (ופתוח כמובן לכאלה שלא חשבתי עליהן): 1. 2007FP - פשוט לקנות עוד אחד. נשמע הגיוני, המסך מעולה (מנסיוני), המסך החדש יהיה המשך מדויק של הדסקטופ (אותה רזולוציה ודוט פיץ'). המחיר ממש לא השתנה בשנתיים האחרונות (קניתי את שלי ב 2300 ש"ח) - לא ברור לי אם זה טוב או לא. נאמר לי שהמסך שלי, מכיוון שהיה בשימוש רב, יהיה "דהוי" ושונה מהחדש ושאני לא אוכל להנות מהישן כשהחדש יהיה לי…

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  5. רציתי המלצת מפרט עם מסך בעל כניסת HDMI- ולגבי המסך הפנו אותי לפורום מסכי מחשב מידע נוסף: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=408331.0 שימושים בקצרה: למחשב גיימינג ולחיבור PS3 למחשב בנוסף, (לפי מה שהבנתי 1080P יתאים כאן) תודה, גל

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  6. אני מתכנן לקנות את המסך 2443BW אבל אני צריך אותו בעיקר בשביל משחקים וסרטים . השאלה אם כדאי לקנות 1200 או 1080 בשביל משחקים\סרטים ? אם ב16:10 על 1920X1080 יראו טוב ?

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  7. שלום לכולם , לפני שנה קניתי מסך LCD 22" LG , עד היום תפקד לא רע , חוץ מקצת בעיה בסרטים בסצנות חשוכות . היום התיישבתי לראות סרט פתאום אני רואה פיקסל בצבע כחול\לבן שלא משנה את הצבע , זה נקרא פיקסל שרוף ? יש לי אחריות 3 שנים מה זה אומר ? קראתי בדביק שיש אחריות ל5 פיקסלים ומעלה , מה אני צריך לחכות עד שישרפו לי עוד 4 ? מבאס לי את כל הסרט , העניים כל הזמן מתמקדות על הפיקסל הזה . אשמח לתגובות.

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  8. Started by JohnnyBravo,

מישהו יצא לראות את התוכנית של גדי סוקניק, תמיד תהיתי איזה מסך יש לו שם,מישהו מבין על מה אני מדבר?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  9. Started by rons,

תמונה מרוחה ב MAG 220W 22 אינץ תמונה להמחשה: http://img148.imageshack.us/my.php?image=80870706.jpg

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. Started by elixvx,

שלום לכם ככול הנראה התקלקל לי המסך {LCD 17 LG} שיש לי כשנתיים וחצי אולי יותר עכשו אני מחפש לקנות חדש לפי מה שהבנתי 22 זה הגודל הנפוץ ביותר היום התקציב שלי הוא עד 1,000 שקל כמובן שאם פחות אז עוד יותר טוב השימושים: עבודה משרדית משחקים {כבדים וקלים} וסרטים אשמח להמלצות למסך טוב שמתי לב שרוב המסכים היום עוברים לFHD אבל לפי מה שהבנתי זה לא טוב למשחקים בקיצור תמליצו תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  11. Started by Teekay,

אפשרות 1: Samsung 245BW אפשרות 2: LG W2442PA נ.ב.- לא משנה לי אם זה 16x10 / 16x9, ואם יש הצעות שונות בטווח מחירים של עד 1450 ש"ח אשמח לשמוע. תודה

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  12. Started by chermesh,

מסך המחשב שלי, SyncMaster 940BW, מציג את הטקסט כמו מדפסת ישנה שהדיו שלה הולך ונגמר. האותיות מופיעות בצבע אפור (ולא שחור) ונראות פגומות, כאילו חלק מהפיקלים אינם מנוצלים. התמונה המצורפת מראה איך נראה הטקסט הנוכחי על צג המחשב. איך מתגברים על התקלה? רן [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by daniel_com12,

שלום! אני מעוניין במסך LCD מ19-20 אינטש המסך חייב להיות מזכוכית או ממשהו קשיח כי יש לי אח קטן איך המסך הזה: 20 TP2053W המסך שלו מזכוכית או chinei 958d התקציב עד 700 ש"ח תודב רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  14. Started by david1792007,

שלום רציתי לדעת אם מיתארגת או תתארגן שוב קנייה קבוצתית למסך הזה? תודה.

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  15. Started by ang369,

לפני כשבוע קניתי סוף סוף את המסך המדובר ואחרי כל ההתלהבות (שעדיין לא עברה..) הבחנתי במן תופעה מוזרה: כשמדפדפים בתמונות, בחצי השנייה הראשונה לאחר הופעת התמונה החדשה עוברים 2-3 "גלים" של בהירות על גבי המסך ואז הכל מסתדר. סרטים עובדים מצויין. מישהו הסביר לי כי יתכן ומדובר ב Overshoot אבל קשה לי להאמין... אם משהו יודע מה בדיוק קורה או מכיר פתרון, אנא הביעו דעתכם.

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  16. בעיקר למשחקים ועריכת וידאו. אין מחשב בינתיים..... אני אקנה כרטיס מסך בהתאם למסך אחר כך

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  17. Started by maors3,

מחפש מסך מחשב לשימוש מישרדי 20"-22" רחב עד 750 ש"ח מה האופציות?

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  18. Started by yossi314,

מחפש מסך מישני ל-DELL 2408 שיהיה ברולוזציה אנכית של 1200 פיקסלים, על מנת שיהיה מקביל ל-2408. שאלה כזאת: האם אפשרי להשיג את ה-DELL 2007FP בארץ ב-2K? ושאלה אחרת, איזה עוד מסכים עומדים בפניי?

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  19. אני מתכנן לקנות מסך ולחבר שני מחשבים אחד באמצעות DVI והשני באמצעות ה VGA. ראיתי לדוגמא מסך 19 של LG שכולל כפתור שמאפשר קפיצה בין הכניסות. האם זה בדרך כלל סטנדרט במסכים, כי אני לא מוצא לזה התייחסות גם במסכים יקרים יותר לפעמים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שבוע הבא מתוכנן להגיע מחשב חדש עם הכרטיס מסך הנל שכבר נקנה עכשיו הבנתי שלא כל מסך ינצל תכרטיס ולא כל מסך ינוצל ע"י הכרטיס... הטווח מחירים שלי הוא 700+- אני אשמח לקבל המלצות על מסכי 20 אינץ' (לא נראה לי יש טעם לקחת 22 במחיר הזה לא?) ואם יש רעיון אחר (חשבת יבהתחלה לקנות שניים של 19, אבל זה לא מוזיל את הסיפור אז לא נראה לי...)

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  21. Started by gtabak_37,

שלום לכולם! ברצוני לקנות מסך SAMSUNG T240 למחשב החדש שהרכיבו לי כאן. חלק משימושיו של המסך יהיו לשמש גם כמסך עבור הPS3 שאותו אני הולך לחבר למסך ב-HDMI. למסך הנ"ל אין רמקולים, ולכן ככל הנראה אני לא אוכל לשמוע צליל מהPS3. האם יש איזהשהם פתרונות לבעיה? אולי אפשר לחבר רמקולים למסך או משהו? תודה מראש, גל

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  22. Started by Sopranos,

אז ככה יש לי את המסך T220 כבר שבועיים בערך ונוצר איזה כתם באמצע המסך כנראה מנגיעה של אצבעות או טיפה מים אז השאלה שלי איך אפשר לנקות אותו כי הוא משנה את בהירות הצבעים איפה שהכתם נמצא וזה מפריע לי אז אם יש לך הצעות טובות לנקות את המסך הנ"ל יעזור לי מאוד תודה..

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  23. Started by RV25,

אני מחפש לקנות מסך רחב 20" וראיתי שבהרבה חנויות גדולות עכשיו מוכרים את המסך הזה ב-800 ש"ח. חיפשתי חוו"ד עליו ברשת ולא מצאתי. ניגודיות מרשימה של 1:50,000, זמן תגובה 2ms ורזולוציה 1600X900. מישהו מכיר? ממליץ/לא ממליץ? אם לא איזה מסך 20" אחר שווה לקנות? אני נעול על הגודל הזה. תודה

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  24. קראתי וראיתי שהוא אחד המסכים שממומלצים בפורום הזה. כמו כן קראתי הרבה ביקורות שמשבחות את המסך בכל מה שקשור לחדות, לאיכות תמונה, זוויות צפייה, חוסר מריחות במשחקים וכדומה. על אף מחירו הגבוה יחסית אני שוקל לקנות אותו. מדובר בהשקעה שווה? כמו כן מישהו יודע מה לגבי אחריות במקרה של פיקסלים שרופים וכדו'?

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  25. לאחר שנים רבות של עבודה רק עם מסכי CRT החלטתי לרכוש מסך דק וצמצמתי את הרשימה האינסופית של מסכם אלו ל-2 מסכים בלבד ) 1) LG W2353V 2) SAMSONG T220 מידע נוסף: המחשב הנוכחי שלי הוא פנטיום 4-3GB עם זכרון פנימי של 3GB במהירות 533 וכרטיס מסך 7950GT 512MB וספק 430W המחשב משמש בנוסף לשימושים הרגילים של אינטרנט, אופיס, תוכנות גרפיות וכו', גם לצפייה מרובה בסרטים וסדרות וגם למשחקי מחשב וסימולטורים הכי כבדים ותובעני משאבים הקיימים בשוק. מבקש את המלצתכם המקצועית כי אני מעונין לרכוש מסך עוד השבוע בתודה מראש לכולכם - דני

• 3 תגובות
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.