מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
הייתי רוצה מסך בגודל 22"-24" אבל ה-22" כרגע הם לא איכותיים וה-24" היחידי שאני מתעניין בו הוא ה-2407 של Dell שהוא כרגע קצת יקר מידי בשבילי אז אני מוכן לחכות עד שה-2407 יהיה זול יותר או עד שיצאו מסכי 22" איכותיים, מישהו יודע מתי זה יקרה עם מסכי 22"?
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שימושים עיקריים יהיו משחקים,סרטים (HD), ואינטרנט....
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי קניתי מסך מחשב מאמזון אנגליה וקניתי בארץ מתאם אוניברסלי של כל המדינות שגם מגן ברקים הבעיה שהתקע שמתחבר לארץ הוא 2 פינים בלבד ובלי פין הארקה האם זה יהיה בטוח לחבר את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
בזמן האחרון המסכים של DELL ובמיוחד ה2407WFP עברו ירידת מחירים מסיבית!!! ממחיר של 3750 בZAP לפני כחודש עכשיו המחיר הוא כ 3250!!! ירידת מחיר של 500 שקל!! אני מאמין שהדבר נגרם בשל ירידת ערך הדולר ... אבל האם זה גם נגרם בשל העובדה שבקרוב עומד לצאת ל 2407WFP מחליף? דרך אגב , מהי החנות המשתלמת ביותר לקנות ממנה את המסך הזה כרגע<? משתלמת כלומר מבחינת מחיר ואמינות
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם. אני בקרוב קונה מחשב למטרות משחקים ועבודות, חשוב לי שאני אוכל להנות ממשחקים ברזולוציה גבוהה וגם שלא יכאבו לי העיניים והראש אחרי עבודה ממושכת על המחשב (בעיקר ב WORD). המסך יהיה מיועד גם למחשב וגם לראות טלויזיה. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך HD5850 שאלה ראשונה היא, מה עדיף, מסך מחשב, או מסך טלויזיה ? חשוב לי שהמסך יהיה FULL HD, עדיפות שזה לא יהיה פאנל של TN (הבנתי שהוא הכי גרוע), הסתכלתי קצת על הגדלים של המסכים, לפי דעתי הגודל האידיאלי הוא 27 אינץ, שיתאים לי גם למחשב וגם לראות טלויזיה, אם אתם חושבים אחרת אז למה? השאלה השנייה היא, התקציב שלי למסך הוא בסדר גודל של 2.5K, האם זה סביר ? או שזה לא מספיק למסך שאני רוצה ? אולי אני בכלל טועה, ולא הולך בכיוון הנכון, אז תקנו אותי…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי להתעניין בLCD. ובפירוט הטכני (גם באתרי הבית) של המוצרים עצמם, לרוב/כמעט תמיד לא מצויין סוג הפאנל של המסך (למעשה עדיין לא נתקלתי במקום שבו באמת מציינים את זה). איך אתם יודעים איזה פאנל יש לאיזה מסך? רק לפי מחיר המסך ניתן לשער איזה פאנל יש לו? נראה לי לא הגיוני כ"כ...
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות מסך חדש שישמש אותי לעבודה מרובה מול טקסט. חשבתי ללכת על Dell U2312HM (בגלל ההמלצה בפורום מפרטים), אבל נשאר לי עודף בתקציב אז התחלתי להתמקד במסכי 24''. בגדול, המטרה העיקרית היא כאמור עבודה ממושכת מול טקסט, אז מה שחשוב לי זה: ארגונומיה- בעיקר אפשרות לשנות את גובה המסך וזוויתו- פורטרט כנראה לא יהיה שימושי לי. שלא יגרום לעייפות בעיניים- ממה שהבנתי ממדריכים באתר, בעבודה מול רקע קבוע פאנלי IPS מצטיינים בזה. פחות אכפת לי מרכזות USB ומקוראי כרטיסים. כרגע השדרוג הברור, Dell U2412M נראה לי אופציה טובה. יש הצעות יותר משתלמות אחרות? (אני לא רוצה לחזור ל-23'') תודה! עריכה: ראיתי שהרזולוציה הטבעית של הדל היא ב-60Hz. יכול להיות שאני מדבר שטויות (אנ…
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מחפש מסך לא רחב, מטעמי שימוש בלוח וואקום לא רחב. קראתי את ההמלצות על הdell 2209wa, יש דגם לא רחב? חשוב לי שיהיה ips, סטודנט לאנימציה וכד'. המלצות?
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
כן כן זוהי לא טעות, אני מחפש מסך 17 אינץ' העיקר שיהיה כמה שיותר איכותי. אין הבדל גדול לדעתי בין 17 ל19..אבל אם יש לכם הצעה למסך 19 טוב בתקציב שהצעתי אני גם אשמח לשמוע. תודה!
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני רוצה בבקשה המלצה למסך מחשב ממומלץ למשחקים וסרטים ברזולוציה 1080*1920 תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע ברשותי DELL U2410 ואני מתעתד לעבור למסך 27... מתלבט בין ה NEC PA271W לבין DELL 2711 ואו EIZO.... כרגע נושא המחיר לא רלוונטי וחשוב לציין שהמטרה הינה בעיקר לצורך הצגת תמונות (אני צלם בין יתר עיסוקיי...תחביב,אבל בתחום המושקע... ) אודה מאוד לתשובתכם ועזרתכם
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי מסך LCD למחשב של ASUS,למסך יש חיבור VGA ו DVI, רציתי לדעת אם יש אפשרות למצוא איפשהו מתאמים כדי לחבר את הסוני או הDVD וכל המכשירים האלה. תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אם צריך לשאול בפורום מפרטים אז סליחה תקציב עד 1500 ש"ח כרטיס מסך שלי 7900GT מסך נוחכי 17 MAG טרינטרון (ישן אבל טוב) מעוניין ב LCD 19 או משהו דומה למשחקים + סרטים תודה יפתח
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
2405wfp יש לי אפשרות לקנות אותו יד שניה (לאחר שימוש של 4 חודשים) ב2000 שח האם כדאי? http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/dell-ultrasharp-2405fpw/4505-3174_7-31335738.html
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת האם יש מסך מומלץ במתחת ל900 שקל, או לחילופין, מה המסך המומלץ הזול ביותר? [בלי משומשים בבקשה]
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום אני שוקל לרכוש מחשב נייד עם רזולוציה נמוכה 1366*768 HD למעשה אצפה בו בסרטים דרך הטלויזיה החכמה שלי ולא אשתמש במסך של המחשב הנייד האם מסך הלפטופ יפגע באיכות הסרט שיוקרן על הטלויזיה הגדולה?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
רציתי לקנות מסך 24" של DELL דגם 2407WFP, הוצע לי לקנות באותו המחיר את הדגם 27" של DELL האם זה נוח לעבוד עם מסך 27"? זה לא גדול מידי? עיקר השימוש שלי הוא סרטים, WORD ותכנות... תודה אופיר
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
המסך הראשון הוא NESO דגם TD770A והמסך השני הוא LG FLATRON F700B איזה מסך טוב יותר למשחקים ? איך אני יודע איזה פאנל יש כל אחד ? [אם תוכלו להסביר לי מה זה פאנל , פשוט עד לפני כמה ימים חשבתי פאנל זה המעטפת של המסך .. כמו פאנל של פלאפון ] ובכללי , איזה מסך חדש יותר ומהו המסך הכי מומלץ מתוך השניים ?
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
חיבור ראשוני ללא שום הגדרות המסך פשוט מדהים,איזה הבדל מהסמסונג הישן,פתאום הכל נראה מדהים בקרוב נבדוק על משחקים וסרטים. הזמנתי את המסך ברבעי ובחמישי בצהריים כבר הייתי בחנות לאסוף(שילמתי מזומן). אחריות לפיקסל הראשון למשך שבועיים החלפה אחד באחד. בקיצור בהתרשמות ראשונית מומלץ מאוד... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצמה למסך בגודל של 19 אינץ' למשחקים ואינטרנט בלבד.. עד 1000 ש"ח . תודה
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
בקרוב יש לי יום הולדת (טוב עוד כמה חודשים) אז חשבתי ליקנות סוף סוף מסך חדש למחשב (כרגע אני עם מסך 15 אינץ' של סוני ה E100) ראיתי מספר דגמים חמודים מסדרת המסכים של נק(GX2) הייתי רוצה חוות דעת על המסכים של החברה הזאת ועם אפשר על הסידרה הזאת בכללי וקצת מידע על מדיניות הפיקסלים שלהם בארץ תודה פישי
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.techpowerup.com/163980/EIZO-DuraVision-FDH3601-On-Display-at-NAB-2012.html ;D
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי באחד המחשבים בבית מסך LCD 17" של LG. הבעייה היא כזאת : כשאני מפעיל מחדש את המחשב או מכבה ומדליק אותו בזמן שהוא עולה באחד ממסכי ה-BOOT (בדוס) המסך מאבד סנכרון ומציג תמונה מעוותת (מעיין 4 תמונות מטושטשות. יחש לציין כי המסך הוחלף וגם בחדש יש את הבעייה ולכן אני חושש כי לא מדובר במסך עצמו למרות שאי אפשדר לדעת. יש לציין כי כאשר מכבים את המסך ומדליקים אותו התמונה חוזרת להיות בסדר, וכמו כן לעיתים יש מיקרים בהם התמונה לא משתגעת. מה יכול להיות המקור לבעייה ? המסך מחובר בכבל DVI אגב... שאלה נוספת היא האם ניתן במסך רחב לעשות שבעת בחירת רזולוצייה לא רחבה למשל כמו 1280\1024 שהתצוגה לא תמרח אלה רק תמלא את הפיקסלים שצריכים להיות פעילים ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים לאחרונה התחדשתי במסך חדש מדגם LG24GM77-b, ואני פשוט לא מרוצה בלשון המעטה. אם זה לדוגמא בצפייה ביוטיוב באיכות 1080P פשוט מזעזע! רואים את השידור מגורען ולא חלק כמו למשל במסכים אחרים או בטלוויזיה.. משחקים גם כן לא להיט, בינוני ולא יותר! לפני שקניתי אותו הייתי משתמש במסך הטלויזיה שלי בתוך המוניטור והאיכות שמיים וארץ, LCD טושיבה.. בכל אופן נסיתי לכוון בהגדרות אולי אני יצליח לשפר את חווית הצפייה אבל כלום, אולי בדרייברים צריך לכוון אם מישהו שיודע אשמח אם יעזור לי לכוון כיצד לשפר את איכות הצפייה. יש לי כרטיס מסך מדגם AMD R9 200. האם זה הגיוני לראות ביוטיוב סרטונים 1080P FHD מגורען?!?! אולי המסך שלי תקול?? תודה לעונים..
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-