מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
ובכן אני יודע שהפורום מוצף התייעצויות אבל המצב שלי שונה מרוב האנשים פה. אני מעוניין לקנות מסך LCD חדש מאחר שהCRT שלי גוסס, המפרט הנוכחי הוא: Pentium 4 3GHZ 2GB RAM GEFORCE 7300GS עד לפני כמה ימים הייתי בטוח בהחלטתי - T220P - אבל קראתי פה קצת מאמרים והבנתי שזה לא רעיון כל כך טוב מכמה סיבות: -הרזולוציה הטבעית שלו היא 1200X1900. -המפרט שלי חלש, אז גם ככה אין לי שימוש בFHD או ברזולוציות גבוהות בגיימינג. -בעיות רזולוציה ואי-התאמה. -פרטים טכניים כמו הבדל של 3MS בין זה לבין הגרסא הרגילה וכד'. אני מתכוון להחליף מחשב אבל זה בהחלט לא יקרה בחודשים הקרובים, ואני מעריך שזה ייקח לפחות חצי שנה-שנה (זה יותר תלוי בעיתוי של היום הולדת שלי..). השימוש העיקרי שלי כעת הוא: -סרטי AVI וכד', HD פ…
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
הייאם מישהו מכיר את המסך ורוצה לחלוק חוויות והמלצות לגביו אני שמח לאחרונה קיבלתי עליו מחיר טוב של כ 900 ש"ח אך אני לא מכיר אף אדם שיש לו את המסך הזה תודה, אלעד
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
כקצת קצת צהבהב, ועל רקע שחור כקצת יותר בהיר. האם המסך תקול?
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
http://www.wisebuy.co.il/shopCompare.aspx?PcatID=463&PID=34617 הביקורות די חלוקות ואילו PRAD מסכם זאת יפה: מעולה לסרטים ועבודה משרדית/טקסט, מצויין גם לגיימרים אך בעל זויות צפיה פחות טובות מהמסכים המתחרים שגם זולים ממנו. בטווח המחירים שלו יש את דגמי ה-22' של EIZO ו-HP שעולים עליו בזויות צפיה, גווני אפור ודיוק צבעים - מעבר לאיכות הבניה והגימור העדיפות ולכן לא מומלץ לגרפיקאים למשל. XBIT לא מתלהבים בלשון המעטה, אם כי מודים שהוא ככל הנראה אחד ממסכי ה-22' הטובים ביותר בשוק כיום... פשוט קשה מאוד להצדיק את מחירו ויתרונות ה-LED לא באים לידי ביטוי של ממש לטענתם.
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
רכשתי לפני כמה ימים מסך סמסונג חדש מדגם T220 באינטרנט ואתמול הוא הגיע אלי הביתה. הרכבתי את המסך חיברתי מה שצריך, ושיניתי את ההגדרות ברזולוציה. השאלה אם שיניתי לרזולוציה המומלצת. מה הרזולוציה המומלצת למסך הזה? עם המסך קיבלתי גם דיסק. יש צורך להכניס אותו ולהתקין משהו או להתעסק בהגדרות? אני לא מבין גדול בנושא וכל עזרה תתקבל בברכה.
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כיום מסך CRT ישן בגודל 17 אינץ'. הוא עונה על הצרכים שלי לגמרי (בעיקר אינטרנט ו-WORD) אבל הבעיה היא שאני עובד על המחשב שעות רבות והעיניים שלי מתחילות לכאוב לאחר זמן מה, אז נראה לי שהגיע הזמן להשתדרג. עכשיו, מה בעצם אני צריך כדי שאוכל לבהות במסך במשך שעות מבלי לעייף את העיניים? יכולת רענון גבוהה? ניגודיות טובה? רזולוציה? המסך הנוכחי שלי רץ על 100 הרץ, ולפי מה שהבנתי זה יותר טוב מרוב מסכי ה-LCD. האם זה אומר שמסך LCD ירצד לי יותר? כעיקרון, אין לי בעיה לקנות CRT חדש, אם לדעתכם זה כדאי. בכל מקרה, לא מעל ל-"19. חשבתי על ה-"19 LCD הרגילים של מאג ופיליפס. אבל שוב, הכי חשוב לי זה עניין העיניים. תודה רבה למי שיכול לעשות לי קצת סדר בבלגאן... אורן
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
החלפתי למסך הנ"ל ,( לפנו היה לי מסך 17" ) הכול מצויין אך יש לי מספר בעיות , אולי תוכלו לעזור לי. 1- כאשר אני מדפיס מאתר הבנק שלי תדפיס , יוצא לי בגופן קצת יותר קטן ממה שהיה לי במסך הקודם. האם ניתן לפתור בעיה זאת ? 2- ישנה בעיה של חדות מסויימת באיקונים של קיצורי הדרך בסרגל התחתון איפה שההתחל. ברצוני לציין שזהוא מחשב בן 4 שנים פנטיום 4 עם חצי גיגה של זיכרון , כרטיס מסך 128 MB שך נבידה. לעזרתכם אודה.
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
איזה מסך הייתם קונים? מה יותר טוב למשחקים סרטים וכו'? הסמסונג T190P , http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716891 או הLG L1900R: http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=1905 מה עדיף? מה פאנל יותר איכותי?
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי לכם אני מחפשת מסך לגרפיקה בגודל 22"-24" (בעיקר ציור וגרפיקה לבניית אתרים בפוטושופ). במחיר של עד 3000. עברתי כבר על מליון מסכים אבל אני פשוט לא יודעת מה באמת טוב :[ האם 2408WFP Dell 24" הוא מסך טוב? או שאולי משהו של EIZO? עזרה בבקשה? >:
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מתעניין בקניית מסך ובזמן האחרון נכנסתי לפורום כמה פעמים. המסך מיועד לצפייה בתמונות ובסרטים. אני מעוניין במסך איכותי עם פאנל איכותי. שמתי עעין על ה דל 2408WFP ועל הפיליפס 240PW9EB עם נטייה יותר לכיוון הדל. יש לי כמה שאלות: א. יש עוד מסכים באותה רמה שנמכרים בארץ? ב. עד כמה קריטי גירסת ה 01 של הדל? והאם בפנדה זו הגירסה החדשה? ג. על איזה מסך כדאי לי ללכת? תודה ררבה
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך מחשב עד 1000 ש"ח לצרכי משחקים ואינטרנט, וקצת סרטים. - קצת סרטים כי בעיקרון המחשב גם יהיה מחובר למסך 32", אז סרטים אני יראה ב32". המסך יהיה מחובר לכרטיס מסך GTX260
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי מסל של SAMSUNG T240 כואבות לי קצת העניים כשאני יושב מולו אז אבא שלי אמר שצריך לשבת במרחק ממנו אז השאלה היא כמה...? והאם המסך הזה ניתן לתליה..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי פה הרבה ביקורות ולא הצלחתי לגבש החלטה מה עדיף, אשמח לשמוע את דעות המומחים כאן. אני מתלבט בין: 1. Samsung 2243 EWX/BW 2. Samsung T220 3. LG W2242T 4. LG W2261V או שאולי כדאי ללכת בכלל על Samsung 2333SW השימוש הוא בעיקר סרטים, וקצת משחקים. תודה רבה לעוזרים, אתם מחזיקים פה את הפורום מהמוצדקים בתולדות האינטרנט.
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
טוב חברים.. אני כבר ממש מיואש.. לא יודע מה לעשות בעניין המסך המחורבן הזה מדובר במסך LCD של LG .. גודל -17 אינצ (דגם ספציפי- L1730S) מסך ממש ישן. זה הגיע למצב שאני יושב מולו בקושי חמש דקות וכבר מתחיל לכאוב לי הראש והעניים מתחילות לשרוף ואני יושב במרחק סביר מהמסך.. ניסיתי לכוון את ההגדרות והצבעים ושום דבר לא עוזר !! ושמתי לב שבמסכים אחרים, אצל חברים, העניים לא ממש שורפות גם אחרי זמן ממושך .. בטוח שלא באותו מצב כמו במסך שלי... שלא לדבר על הראיה שלי שנדפקה חזק בשנים האחרונות.. למשהו יש רעיון מה אפשר לעשות ? כי כסף למסך חדש אין לי כרגע .. תודה.
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני בחרתי בכרטיס מסך gtx260 ובמסך 19 אינץ ואמרו לי ש19 לא מתאים לכרטי מסך הזה וכדי י לקנות מסך 22 אינץ בגלל הגדרות רזולוציה יותר מתאימות וגם משחקים עדיף יותר אני לא כול כך רוצה לקנות 22 כי בשבלי זה מעוד גדול נראה המסך וזה גם עורס יותר את העניים אין מצב? ש19 יתיאים לי למשחקים?
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי התבלטות די רצינית מצטער אם הנושא חרוש, אני צריך את העזרה שלכם הדרישות שלי הוא הצגת משחקים באיכות טובה, אני גם עורך בפוטושופ ובסוני ווגאס אבל קטע הווגאס רציני יותר אני רוצה שהאיכות תהיה טובה דיו, לא משהו בשמיים, אלא משהו שהכי טוב לתקציב שלי. אני מתלבט בין הדגמים: 220P - מסך מצוין, נחטף בחנויות, פופולרי , FHD, זול, עיצוב נהדר 2333SW - מסך חדש ומעניין אך הרתיעה אותי הרזולוציה השונה מהאחרים, מפחד שיהיה איתו בעיות תאימות ביוטיוב וכל מיני... 2253BW - שמעתי שהוא מצוין למשחקים, בסיסי אך אין לי מושג על רמת האיכות בעריכות למיניהן... האם ההתלבטות שווה את הכאב ראש? האם כולם אותו דבר? תנו את דעתכם, אני בטוח שאחרים גם יסתכלו ויסיקיו מסקנות כי שוב, הנושא של המסכים האלה ה…
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם , בעקרון אין לי דרישות מיוחדות , רק שיחזיק הרבה זמן לא ישרפו פיקסלים (או תקעו) ויהיה אפשר לנקות אותו... ושטקסט יראה טוב(שלא יהיה פאנל TN או משהו למרות שאני לא ממש מצליח למצוא את הפאנל של כל מסך או שאני מבין בזה אם זה יותר מדי חשוב)... עדיף אחד שאפשר לעלות ולהוריד בגובה אבל לא חובה. הכרטיס מסך שהוא יתחבר אליו הוא כנראה HD4870 של POWERCOLOR 512 מגה.. עדיף שיהיה בסקאי פיסי כי משם אני קונה. תודה רבה למי שיתן לי רמז למה לחפש
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מסך 22" או 24" אם נכנס בתקציב של 1200 ש"ח השימוש של המסך הוא לגלישה באינט' עבודה באופיס[ממש קצת] ובעיקר לצפיה בסרטים חובה שלמסך תיהיה אפשרות של שליטה על הזווית שלו[למטה למעלה] תודה לכל העוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני קונה מחר מסך חדש ואני לא יודע מה עדיף . מבקש את עזרתכם בדחיפות .
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם, מאז שכתבתי לכם על הבעיה הקודמת ב- T220 החדש שלי (בעיה שהסתדרה בעקבות החלפת כבל VGA) גיליתי שיש בעיה נוספת. כשאני מנסה להציג סרטים, המסך מתחיל להבהב- נהייה יותר כהה, מתבהר לו וככה ממשיך לשחק עם הבהירות. השינויים לא מהירים אלא פעם בכמה דקות. מה שמוזר זה שזה לא רק הסרט עצמו אלא גם כל האזור למטה- איפה שהפליי, סטופ וכל המקשים, ואפילו שורת החלונות של ה windows בתחתית המסך. הכל מהבהב ביחד עם הסרט. ניסיתי להציג סרטים בתוכנות שונות- אין הבדל. נראה לכם שהבעיה היא במסך? החלפתי גם כבל ועדין לא השתפר. חשוב להגיד שכשאני לא מציג סרטים אין בעיה. הכל פועל בסדר. אין בעיה של צבעים.
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם אני אחבר למסך כבל חשמל 110V ארה"ב, האם המסך יפעל בצורה תקינה? תודה. נ.ב משהו יודע אם זה תקף גם על טלויזיות LCD? (יש לי SONY BRAVIA )
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם אני סטודנט לתקשורת חזותית(עיצוב גרפי) ואני מחפש מסך שיחליף רת הCRT הישן והטוב. אני חשבתי על הסמסונג T220 אבל אחרי שבדקתי קצת בפורום נוצרו אצלי חששות. אני מחפש מסך בעיקר לעבודה גרפית ולראות סרטים המחיר עד 1500. תודה
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
1. לאחרונה קניתי מחשב + מסך, וכמובן שנעזרתי הרבה בפורומים שכאן (ראו מפרט) 2. ברצוני להפעיל את תכונת ה- PIVOT ולראות מסמכים/ שורות קוד בתצוגה לאורך. 3. היום, אם אני מסובב את המסך, שום דבר לא קורה (וצריך לסובב גם את הראש ) 3. אני מניח שההפעלה קשורה גם לכרטיס המסך, אך אינני מצליח למצוא את האפשרויות להגדרות ההפעלה של התכונה הזו צריך עזרה..
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום, ראיתי את ההמלצות החמות ל"22, אך לי אין ממש שימוש ב"22, אלא בפחות - גם בגודל וגם בתקציב. אני לא מכיר מסך רחב או לא, אשמח לשמוע המלצות למסך בריא לעיניים וטוב לעריכת תמונות בפוטושופ. אשמח לשמוע הצעות גם לדק וגם לשמן. תודה רבה, אופיר
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
לאחרונה יש ריבוי פירסומים על מסכים חדשים בטכנולוגית LED. האם כבר יש בארץ מסכי LED שמשווקים?
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-