עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by omersh83,

p2314h p2414h מה מומלץ מבין המסכים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by glowrix11,

שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש שאמור להגיע ביום ראשון, מחשב שנועד בעיקר לגימינג. כרטיס המסך שרכשתי הוא Gainward GeForce GTX 970 Phantom 4GB והוא בעל יציאות - minihdmi dvi minidp לרוע מזלי המסך שברשותי כרגע הוא פיליפס יחסית ישן (22el) בעל כניסת vga וdvi הוא כמעט זהה מבחינת רזלוזציה ומראה חיצוני למסך הזה - http://www.philips.co.uk/c-p/222EL1SB_00/56-cm-22-inch-w-e-line-1920-x-1080-full-hd/overview (לא מצאתי את המסך הספציפי שלי) רק שלא נראה לי שהוא פול hd כי אין לו כניסת hd. שאלתי היא כזאת: מה הצעד הכדאי ביותר מבחינתי, לחבר את המסך בחיבור dvi, לחבר את הdvi מהכרטיס בעזרת מתאם ל vga במסך, לחבר את הminihdmi או את ה minidp מהכרטיס בעזרת מתאם לvga במסך או לdvi במסך? או שבכלל …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Mazeze,

היי חברים סוגיה; הבנתי שהדגם המומלץ פה לטווח של כ-1000 ש"ח זה DELL P2414H אך יש דיל במחיר סביר לסמסונג S24C650BW, מה עדיך כאשר המחיר של דל הוא 964 ש"ח (TMS) ולסמסונג 1049 ש"ח דרך אתר הייטקזון. תודה

4. סמסונג תולה את תקוותיה ב-AMD עם תמיכה רחבה של טכנולוגיית ה-FreeSync במסכים החדשים של החברה, שצפויים להגיע ברזולוציית UHD לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99-4k-freesync-%d7%9e%d7%aa%d7%95%d7%a6%d7%a8%d7%aa-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%91%d7%97%d7%95%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a7%d7%a8%d7%95/

5. Started by Cynicoren,

שלום, אני מחזיק כרטיס 7850HD. לא משנה באיזה משחק אני משחק, הFPS מגביל עצמו ל 60 (בשל המסך?), בעוד שבבדיקה בOCCT ה FPS מגיע ל 124 ונשאר שם יציב. האם יש פתרון לשחק בFPS גבוהים יותר ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by yamamoto,

שלום יש לי Dell 2209WA שמתפקד מצויין ואף פעם לא עשה בעיות אבל נראה לי שהגיע הזמן להתקדם למשהו קצת יותר חדיש יש לי קצת התלבטות בין 24 ל27 לגבי סוג הפאנל לפני כמה שנים קניתי פאנל TN והחלפתי אותו אחרי יומיים אני לא יכול להסתכל על הפאנלים האלה אני מעדיף מסך IPS כי אני כמעט ולא משחק בטח שלא משחקי FPS אני קורא המון ומתעסק קצת עם תוכנות עריכה גרפית מדי פעם סרטים/סדרות ויוטיוב עכשיו כמה שאלות האם להסתפק במסכי 27 הזולים יותר בסביבת מחיר 1800 או ששווה להשקיע במסכים היקרים יותר 2900 ש"ח? ואולי בכלל כדאי בינתיים לקנות מסך 24 ולחכות כד שמסכי 4K יהיו יותר זמינים?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Skmush,

שלום ,אני מחפש מסך ששימושו העיקרי הוא למשחקים. הכרטיס מסך שלי הוא: Gigabye GeFore GTX 970 G1 Gaming. מבחינת הצרכים שלי, משחק מגוון רחב של משחקים ורוצה למצות כמה שאפשר את הכרטיס שיש לי. קודם כל, האם כדאי לקנות כבר מסך עם G-Sync ואם זה באמת משתלם? בנוסף אם מישהו יכול להמליץ מניסיון מה לדעתו עדיף: 1. מסך 1440p וקצב רענון 60Hz כי הכרטיס לא יעבור את זה בהרבה ברזולוציה זו ממה שהבנתי. 2. מסך 1080p שאוכל לנצל קצב ריענון גבוה יותר (גם בשילוב עם G-Sync) ולקבל זרימה חלקה יותר של המשחק. ממה שראיתי המסך Asus ROG Swift מצויין ואני מוכן להשקיע בו אם זו הבחירה הכי טובה, אך אני לא חושב שהכרטיס יוכל באמת לנצל את כל מה שהוא מציע. אשמח לקבל המלצות, תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום מחפש המלצה למסך 24 אינץ' כולל אפשרות של סיבוב המסך ב-90 מעלות לעבודה משרדית בעיקר תכנות. אשמח להמלצות. התקציב הוא אזור ה-1000 שקלים אשמח לפחות אם יש דברים טובים.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by hadaris,

היי לכולם, אני מחפשת מסך מחשב לעבודה משרדית, גודל של אזור 22'. החשוב במסך זה שתהיה בו מצלמה מובנית ורמקולים מובנים (יש שטח מוגבל על השולחן). תקציב: עד 1000 ש"ח (עדיפות עד 750 ש"ח). אשמח להמלצות הדר

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. Started by hadaris,

היי לכם, הייתי שמחה לקבל חוות דעת על המסכים הבאים והאם המחיר הוא סביר ביחס לתמורה המסך הראשון: Dell 22 monitor - P2213 http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&cs=04&l=en&sku=320-9704 מחיר: 815 ש"ח המסך השני: HP EliteDisplay 24' E241i http://www8.hp.com/emea_middle_east/en/products/monitors/product-detail.html?oid=5450082#!tab=features מחיר: 1100 ש"ח. מה דעתכם?:bounce:

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by hadaris,

היי לכולם, אשמח להמלצה על מסך איכותי עד מחיר של 750 ש"ח בגודל של אזור ה22 אינץ', יכול להיות פחות ויכול להיות יותר אך חשוב שהמחיר לא יהיה מעל התקציב הנתון. תודה רבה לכולם הדר :knuddel:

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ccc,

אני מחפש מסך למחשב 27 איכותי, מהסוג שאחרי שנתיים אומרים " כבר לא עושים כאלה היום " ... האם מסך מחשב בגודל הזה ברזולוציה פחות מX1440 הוא בזבוז כסף ? זה משאיר אותי לפי מה שאני רואה פה עם אופציה אחת של הDELL U213, שעולה כ3000 ש"ח. האם יש אופציות זולות יותר באיכות שכזו ? האם זאת בכלל אופציה מומלצת, שכן הוא מתומחר בהגזמה רצינית יחסית לחו"ל ? ועוד שאלת אוף טופיק... טלווויזיה לצפיה מ3-4-5 מטר בגודל 32" ... יש טעם לFULL HD או שאפשר להסתפק ב720P ולהוזיל עלויות בחצי ? מקור השאלה - ידוע לי שבמסך גדול מאוד כמו 40--60 אינץ' גם פול HD זה כבר לא מספיק. השאלה היא ברמת הפירוט (בהנחה של אותה חברה איכותית רק רזולוציה שונה) בגודל 32". האם באמת ארגיש בFULL HD בגודל ובמרחק הזה ? א…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. סמסונג איננה לבד בעולם מסכי המחשב הקעורים והאולטרה רחבים - גם ליריבה העירונית LG יש כמה דגמים חדשים, אשר מבטיחים חוויית צפייה ומשחק ש\"תשאב\" אתכם פנימה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%97%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a0%d7%a9%d7%a7-%d7%92%d7%9d-%d7%9c-lg-%d7%99%d7%a9-%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99%d7%9d-%d7%a7%d7%a2%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%90%d7%a1%d7%99%d7%91%d7%99%d7%99/

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Roy Froimovici,

נפלה בחלקי ההזדמנות לקנות, בחצי מחיר, מתצוגה, את המסך הנ"ל: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14297 למישהו יש נסיון איתו? בגלל שזה מתצוגה מדובר בשנה אחריות במקום 3,שווה את הסיכון? איך הוא בהשוואה ל dell u2715h? חשבתי לקנות אחד נוסף בשביל להשלים סט, האם מומלץ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. באתרים מסוימים שיש בהם צבעים מסוימים המסך שלי ממש קופץ כמו משוגע. שאני ממזער זה מפסיק. וגם זה לא קורה תמיד-משום מה בעיקר בלילה. משהו הזוי... בטח אף אחד לא שמע על זה. יש לי 2253BW של סמסונג.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  16. Started by shkup,

שימוש כללי, גלישה באינטרנט וכיו"ב. איזה מהם עדיף? המחיר כמעט זהה...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by eraneran4,

מחפש מסך מחשב 22" - 20" להרבה משחקים, אינטרנט וממש קצת סרטים כרטיס המסך שלי: NVIDIA GeForce 9400GT

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  18. המסך נוסה על כמה מחשבים ואין תגובה, יש איזה שהיא דרך לנסות לתקן אותו לבד?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by devek,

קניתי את המסך לפני 3 ימים ואני מרגיש שהוא בוהק לי מידי חזק מידי לעיניים מה אפשר לעשות בשביל שיהיה יותר נעים לעיניים?

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  20. Started by Pingi,

שלום לכולם, אני שוקל לקנות T260HD לשימוש יומיומי במחשב (ברור לי שזה מסך ענק), לשימוש כמסך ל-PS3 ולצפיה בטלוויזיה דיגיטלית. אשמח לשמוע חוות דעת נוספות על שימוש כמסך מחשב מאנשים שקנו אותו. הבנתי שיש למסך ממיר דיגיטלי מובנה שמאפשר לקלוט שידורים דיגיטלים מהאוויר. ראיתי שבארץ יש שידורים דיגיטלים ניסיוניים. יש למישהו נסיון עם זה? שאלה נוספת היא האם הדגמים שנמכרים בארץ כוללים חיבור SCART כמו הדגמים האירופאים או ללא חיבור SCART כמו הדגמים האמריקאים כך שמידת הצורך אוכל לחבר למסך ממיר של YES או HOT. האפשרות האחרת שלי היא פשוט להתפשר על ה-T240, לחסוך 600 שקל ולשכוח מכל הסיפור של הטלוויזיה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Thant,

החלטתי כרגע לוותר על קניית 2209WA משיקולי תקציב ואני מתלבט בין שני המסכים הנ"ל (תקציב נע באיזור ה1000 ש"ח) קראתי ביקורות על שניהם אבל להחליט זה לא עזר לי בינתיים. הייתי שמח לשמוע דעות חברי הפורום אשר יש להם נסיון עם אחד משני המסכים או שניהם.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by porcshe,

העומדים על הפרק Samsung 953BW LG L1942SM ViewSonic VA1928WM אלה שלושת המסכים שנכנסים במסגרת התקציב שלי, אני יכול למצוא אותם יחסית קרוב לבית, ועומדים בממגבלה הגדולה שלי הגודל! אני מכניס אותם במקום שלא הרבה מסכים אחרים נכנסים, אז.... מי הזוכה? אני צריך תמונה די חדה של טקסט ועצמים קטנים. השימושים העיקריים הם עריכת אודיו ו WOW. כ. מסך SAPPHIRE HD4830 512MB * עוד דבר- ראיתי שאצל כל הנ"ל הרזולוציה המועדפת היא 1440X900. האם זה יכול לגרום לי לבעיות, תמונה מטושטשת, מריחה של טקסט? כי אני לא בדיוק יודע עם הכרטיס תומך ספציפית ברזולוציה הזו, או אם ארצה, איך לקבוע רזולוציה כזו באופן ידני. תודה!

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  23. מחפש מסך לא רחב, מטעמי שימוש בלוח וואקום לא רחב. קראתי את ההמלצות על הdell 2209wa, יש דגם לא רחב? חשוב לי שיהיה ips, סטודנט לאנימציה וכד'. המלצות?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  24. Started by 1900GT,

שלום, אני מחפש מסך LCD 22 אינץ' בשביל עבודות משרדיות בעיקר במחיר של כ 900 שקל תודה מראש

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  25. לכל חברי הפורום שלום רב, יש לי dell 2007wfp עם כרטיס מסך geforce 9600 gt וברצוני לחבר מסך נוסף שישמש כהרחבה של הדסקטופ, בעיקר לקריאת מסמכים וגלישה באינטרנט. אני חושב לקנות משהו זול ממשפחת ה 19' אבל מחברה טובה. ואני תוהה אם ניתן לעבוד ב DUAL SCREEN ברזולוציות שונות והאם מסך זול יספק את צריכי או שלקריאת מסמכים עדיף מסך איכותי? תודה מראש, זמן תה.

• 3 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.