מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
-
אני מחפש מסך למחשב 27 איכותי, מהסוג שאחרי שנתיים אומרים " כבר לא עושים כאלה היום " ... האם מסך מחשב בגודל הזה ברזולוציה פחות מX1440 הוא בזבוז כסף ? זה משאיר אותי לפי מה שאני רואה פה עם אופציה אחת של הDELL U213, שעולה כ3000 ש"ח. האם יש אופציות זולות יותר באיכות שכזו ? האם זאת בכלל אופציה מומלצת, שכן הוא מתומחר בהגזמה רצינית יחסית לחו"ל ? ועוד שאלת אוף טופיק... טלווויזיה לצפיה מ3-4-5 מטר בגודל 32" ... יש טעם לFULL HD או שאפשר להסתפק ב720P ולהוזיל עלויות בחצי ? מקור השאלה - ידוע לי שבמסך גדול מאוד כמו 40--60 אינץ' גם פול HD זה כבר לא מספיק. השאלה היא ברמת הפירוט (בהנחה של אותה חברה איכותית רק רזולוציה שונה) בגודל 32". האם באמת ארגיש בFULL HD בגודל ובמרחק הזה ? א…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיפשתי בZAP מסך מחשב תלת מימד, יש בסךהכל 4. בנוסף אני גם לא אוהב ACTIVE SHUTER GLASS, נראה לי שהאכות של זה גרועה. זה תמיד מאוד כהה. וזה גם מעצבן. מה גם שצריך לרנדר הכל בקצב כפול לפחות. אז מצאתי את המסך הזה שהוא עם PASSIVE GLASSE, שכרגע זה נראה לי הטכנולוגיה האופטימלית. http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2402705,00.asp http://www.tamlil2100.co.il/Product.aspx?cid=112&pid=23397 מה אתם חושבים? יש לכם עוד כל מיני דעות והמלצות על מסכי תלת מימד למחשב? אני בעיקר רוצה את זה בשביל משחקים ובשביל הפיתוחים שלי.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא נורא גם אם יחרוג ל1100 אבל לא להגזים (אני גם ככה בהוצאה גדולה).. רוצה בעיקר לסרטים ומשחקים.. אגב אני יודע שעדיף לקחת 19 אבל הוא לא יכנס לי בחדר בגלל זה אני קונה 17... אבל יש מצב שבכל זאת אני אקח 19 אינצ' לכן אני אשמח לשמוע גם הצעות ל19 וגם ל17.. תודה
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
רכשתי לפני כפחות משבוע מסך LCD של סמסונג מדגם 713B התקלה במסך היא שיש פס לבן למטה במסך הבעיה היא אך ורק במסך, מפני שגם לאחר שניתקתי תמסך מהמחשב והוא היה מחובר אך ורק לחשמל עדיין היה תפס הזה ולא מצאתי כל דרך להפטר ממנו עכשיו לשאלתי למי אני צריך לפנות עקב הבעיה הזאת ליבואן של סמסונג או לחנות המחשבים שקניתי ממנה תמסך? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום רציתי לשפר את חווית המשתמש של הבן שלי עם מסך UW, לכבוד היום הולדת, יש לו הרבה שעות משחק בשבוע , אבל גם שימושים רגילים ללימודים כרטיס המסך שלו 1050TI, אני יודע שזה מסך UW בסיסי והרזולציה 2560*1080 , אולם הוא זול מאד 240$ ועוד כ 150$ שילוח ומיסים האם כרטיס המסך מספיק חזק? באיזה רזולוציה הוא יוכל לשחק משחקים כמו PUBG איך יהיה השימוש היום יומי עם מסך UW , מבחינת חדות טקסט וצפיה באופיס וגלישה באינטרנט , עם DPI נמוך יחסית האם יותר כדאי בתנאים אלו מסך 29 דוגמת , 29UM59A או שפשוט לקנות מסך 27 טוב... תודה לעונים דוד
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקרון תכננתי לרכוש מחר את ה BENQ באופיס דיפו - ראיתי שהוא נמכר שם ב1499 ש"ח והחלטתי שזה הזמן להחליף את הCRT המזדקן והמתקלף שלי לLCD נורמאלי שייפנה לי גם מקום על השולחן שגם ככה צפוף מאד. החלטתי שאני צריך מסך טוב בעיקר למשחקים וגם שיהיה נחמד בסרטים - מאחר שאלה השימושים העיקריים שלי במחשב.. הבנתי אחרי קריאה בעשרות אתרים וביקורות שזמני התגובה זה דבר לא מדוייק אלא סתם נתון שהחברה בוחרת לציין ולא בהכרח אמיתי ומדוייק. למרות זאת, קראתי בהרבה אתרים ביקורות טובות לגבי זמני התגובה של שני אלה (2MS שניהם) וראיתי רק המלצות עליהם לגיימרים. לצערי מסך ה BENQ, עם כמה שהוא מפתה במחיר, לא מושלם. הוא עושה שימוש בפאנל 6 ביטים כדי להשיג זמני תגובה מהירים (בשילוב עם הטכנולוגייה הה…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מכסים את הס"מ העליון של המסך, בלילה (6 שעות אחרונות) שילשו את השטחל שהם תופסים. לא יודע מאיפה הבעיה, מעולם לא ראיתי כזו בעבר. לא קשורה בתוכנה כי לא מופיעה בפרינט סקרין. למישהו הפתרונים?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני רוצה בקרוב לקנות מסך חדש בגודל 20-24 אינץ (עדיין לא בטוח בקשר לגודל) הלכתי להרבה חנויות מחשבים OFICE DEPOT שקם אלקטריק וכל המסכים שראיתי שם היו פשוטים לא יותר ממסכי TN 22 שעולים 1000 ש''ח אני רוצה לראות מסכים מסוג פאנל S-IPS בתצוגה.זה בכלל אפשרי? אני לא רוצה ללכת על קניה עיוורת לקחת הימור אם המסך באמת טוב כמו שאומרים. חשבתי לקנות את ה-DELL ULTRASHARP 24 אינץ עם פאנל IPS יש מקום שאוכל לראות אותו בפעולה כמו משחקים סרטים ורקעים?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש תוכנה שיודעת לשנות את הגדרות המסך כך שיהיו מיטביים למשחקים/סרטים/טקסט כמו שכפתור F-ENGINE ב-LG או MagicColor ב-SAMSUNG עושה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קורא הרבה ספרים על מסך המחשב, ומאז המעבר למסכים רחבים אני בבעיה. במחשב הישן שלי השתמשתי במסך 20" עם רזולוציה של 1400 על 1050. הנקודה היא שהשתמשתי בו במצב עומד (Portrait) כך שהתאים לי יופי לקריאת ספרים. המסך החדש שלי הוא u2410. הוא מספק לי 1920 על 1200. הנק' היא שבגלל שהוא רחב לא נוח לעבוד איתו במצב עומד (הוא מגיע יותר מדי גבוה ונמוך כך שצריך ללכת עם הראש למעלה למטה, וגם הוא צר מכדי שאפשר יהיה לעבוד עם עוד חלון לצד חלון הקריאה) . אם שמים אותו במצב רגיל אז הדף מוצג קטן (כי אני משתמש ב-IE כדי לקרוא, וצריך להוריד עוד הרבה בשביל התפריטים של IE, כך שאני מעריך שנשאר רק 1000 פיקסלים לגובה הדף). חשבתי להוסיף עוד מסך לצד ה-u2410 כדי שיהיה לי נוח לקרוא איתו מסמכים וספרים. מה מומ…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין שתהיה לי טלויזיה בחדרולהשתדרג במסך LCD חדש .. ומפה אני נכס ל- 2 שאלותי א. מה יותר עדיף שיישמש כמסך וטלווייזה ? לקנות טלוויזיה ולחבר אותה כמסך למחשב או לקנות מסך LCD ולקנות גם כרטיס טלווזיה שישמש גם לצפייה בטלוויזיה בנוסף , מה מה יותר משתלם ? ב . הכרטיס מסך שלי הוא X1600xt אני אסתפק ואהיה חייב לקנות 19 אינץ' נכון ? ג - תביאו לי דגמים (אחרי שאמרתם והגעתם למסקנה מה יהיה יותר משתלם , איכותי ונוח לשימוש ... טלוויזית LCD או מסך LCD + כרטיס טלויזיה ד - במקרה ובחרתם במסך LCD + כרטיס טלויזיה אודה לכם אם תצרפו לי גם כרטיס טלויזיה ואם תוכלו לאמר לי מהה הבדלים........... ה - המסך או הטלויזיה ישמשו לצפיה בסרטים - צייה בערוצי טלויזיה - משחקים וכל השאר (תוכנות תמונות …
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום אחרי קריאה קצרה של הדיונים בנושא אני אבהיר משהו.ראיתי מסכי דל במחירים מאד מפתים בפנדה מחשבים.ויש לי כבר דל אחד 22 228 אני חושב. האם יש היום מסכים של דל אבל עם הפנל המיתולוגי SIPS או ה PVA המתקדם או שכל המסכים במחירים שיש הם רק TN. הנה קישור : http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=39_2258 ניתן לראות שיש צניחה במחירי המסכים.אבל מי מהם באמת שווה ומשתלם טכנולוגית?? המחירים צנחו בכ- 500 שקל למסך בממוצע.האם זה מראה על חדירת ה TN גם למסכים טובים? אני כרגע שוקל מסך שני אבל אני בהחלט מעוניין בפנל טוב כמו S-PVA PVA או ה SIPS. אשמח לעזרה וסיוע בנושא. תודה מראש. האם ה 2007 עם ה SIPS בגדול 20 אינטש עדיין זמין או שכבר יש לו מחליף עם הפנל TN ???
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אהלן, האם יש אפשרות לחבר מסך LCD בעל חיבור VGA לכרטיס מסך בעל חיבור DVI ? אם אני לא טועה המסך של המחשב אצל אחד החברים מחובר בצורה כזאת עם ממיר פסיבי פשוט. האם זה אפשרי ? אם כן, כיצד ? האם VGA הוא לא אנלוגי ? איך אפשר לחבר אותו לחיבור דיגיטלי ללא ממיר אקטיבי ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש המלצה למסך של VS בגודל 19-20 אינץ לעבודה משרדית . אל תשאלו למה רק VS , זה פשוט מה שיש לי עליו הנחה ורוצה לנצל אותה עבור שידרוג מסך העבודה שלי במשרד. אשמח לשמוע דגמים ומחירים מומלצים. תודה מראש, דרור.
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
איזה מן השניים עדיפים למשחקים? בלי קשר למחיר
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך 19", על איזה מסך אתם ממליצים? תודה
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שני המסכים קיבלו כאן ביקורות די טובות, אבל אני רוצה לגבש דעה סופית. לשניהם אותו המפרט, מלבד של-LG כ-5ms ולסמסונג 2ms: יחס ניגודיות של 1:2000 ורזולוציה מקס': 1440x900. אתר היצרן של סמסונג: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MEWSFXAA.asp אתר היצרן של LG: http://www.lge.com/products/model/detail/l194wt_1_6.jhtml הסמסונג על הנייר נשמע טוב יותר, אבל זה רק על הנייר. בגדול, אני צריך מסך 19" רחב ואיכותי, ואני די סגור על אחד מהם. השימושים שלי הם גרפיקה; 3D; וידאו; תכנות וכו' לא מעניין אותי משחקים. דעות?
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502056 http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=932B חברה אז ככה קראתי בביקורת שעשו באתר פה HWZONE הנה הכתבה למי שמעוניין : http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_simple/ מה שאני מנסה להגיד זה ככה מה עדיף לי הרי הבדלי המחירים שלהם זניחים אחד מהשני ואין לי בעיה של ללכת לכאן או לכאן העיקר מה הכי טוב. אני רוצה לציין בנוסף שמסך מיועד למשחקים וצפייה בסרטים במיוחד אז חברה תעזרו לי להגיע להחלטה הכי טובה שאפשר. משהו אחרון מבטיח חח אם אתם חושבים שיש מסך באותו סכום של עד 1300-50 מקסימום שיותר טוב ממה שהראתי פה בבקשה שיגיב תודה. תודה רבה נ.ב סליחה שפתחתי עוד פעם פשוט זה מאוד חוזה ואני חייב תשובה
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
1. מישהו יודע מה מדיניות הפיקסלים השרופים של HP ושל DELL ? 2. ראיתי שאם יש פיקסל שרוף כאשר משתמשים במסך בפעם הראשונה אז ברוב החנויות הם מוכנים להחליף את המסך בלי בעיה. לעומת זאת, אם לאחר תקופה מסויימת מתגלה פיקסל שרוף אז ההחלפה היא בהתאם למדיניות היצרן (ובדרך כלל על פיקסל אחד לא מחליפים). אם אני בודק היטב בתחילת השימוש ואין לי פיקסלים שרופים, האם יש מצב שבעתיד פתאום יופיעו לי כאלה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אחרי כל כך הרבה התלבטויות, מה מתאים יותר, עד כמה להשקיע, היכן לקנות, עשיתי את ההחלטה: רכשתי מסך, הdell 2407. עד לפני חודש TN בשבילי היה דגם ישן של טנק סורי ופיקסל שרוף זה סוג של תירס משודרג לפופוקורן והיום בזכות חברי הפורום, הפכתי למיני מומחה בתחום. הגעתי עם מטרה לרכוש מסך גדול, הצ'יימי 22 אינטש היה המועמד הראשון, לא התלהבתי, גם מהסמסונג 226 ה-22 אינטש. בסוף, הדל 2407 נבחר. החלטתי לרכוש אותו בסוף מפנדס , למרות הסיכון בכך שאין הבטחה להחלפה אם יהיה פיקסל שרוף. נתתי עדיפות לאחריות של היבואן הרשמי. המחיר: 3134 ש"ח במזומן. לשמחתי לא היה פיקסל שרוף. מה אגיד לכם, זה פשוט עולם אחר. עם הדל הגיע מחשב חדש, ובהתחשב בכך שהמחשב הקודם היה כל כך איטי עד שהעדפתי לגלוש בסלולרי, אתם יכולים …
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום אני מכווה שאני בפורום הנכון אני מתלבט בין שתי מסכי מחשב עבור עבודה גרפית (עריכת תמונות) אני מתלבט בין שני הדגמים: הראשון Dell U2312HM והשני Envision P2473WL מה שחשוב לי זה איכות תצוגת הצבעים מדויקת וחדות התמונה. תודה רבה עמיר
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שאני לוחץ במסך על לחצן שיש בו חץ וריבוע אני מקבל את המצבים של המסך שזה 4 מצבים אחד זה DVI השני S-VIDEO שלישי COMPOSITE והרביעי VGA הDVI והVGA אני יודע . מה זה השנים האחרים? וגם יש לי לחצן שעושה מצב PIP וכן עושה מצב PBP מה זה אומר המצבים האלו? תודה
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
תקציבכם: 1000 חריגה:0 מה השימושים שלכם?: גיימינג , סרטים וכו מהו דגם כרטיס המסך הנוכחי שלכם כרטיס מסך Sapphire HD 7850 1GB GDDR5 בקשות מיוחדות: אין גודל מסך רצוי: לפחות 20 אינץ
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה קניתי את המסך 2043BW האיכות תמונה ממש טובה אבל יש לי בעיה שמתי אותו על הרזולוציה הטבעית שלו 1680X1050 , והכל נראה לי די קטן ומעייף עיניים .. עכשיו ניסיתי לשנות רזולוציות אבל הכל חוץ מהרזולוציה הטבעית נראה לי מטושטש ולא טוב.. ניסיתי להגדיל DPI וזה גם לא עוזר.. מישהו יודע מה אפשר לעשות שלא יראה לי הכל בקטן?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-