עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני קורא טקסטים על המסך בממוצע 12 שעות ביום. מדי פעם גם תמונוות (ואני שונא תמונות בצבעים דהויים כמו במסכי TN). לעיתים רחוקות אני צופה בסרטים וטלוויזיה על המחשב ופה הדרישות שלי די נמוכות. בגלל הקושי לקרוא טקסטים על מסך קטן או חלש, נראה לי שאשקיע סכום ניכר בצג, אבל לא אסטרונומי, בשום מקרה לא יותר מ- 3000 שקל. כרגע יש לי שתי אופציות רציניות: L2000CP DELL 2410 אני נוטה יותר לאופציה השניה בעיקר משום שזה מסך חדיש יותר , עם תאורה משופרת , כלטמר בהירה יותר, והתאמה טובה יותר לסרטים. עם זאת אני חושש שבשימוש העיקרי של המסך, דהיינו קריאה של טקסטים , הוא פחות טוב מהדגם הראשון הישן. האם יש למישהו התנסות אישית של ממש בקריאת טקסטים ממושכת ב DELL 2410 ??? האם יש חנות במדינה הזו שלנו …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Danny_The_King,

שלום רב.. אתמול קניתי מסך מסוג CHIMEI 222H קודם כל זה מסך מחשב מצויין.. הוא הגיע לי עם אחלה איכות.. רציתי לשאול מישהו שיש לו מסך כזה.. כמה שאלות דבר ראשון באיזה רזולוציה להשתמש? כאילו מה הכי מתאים.. דבר שני.. על כמה הקונטרס אצלכם? ודבר שלישי האם גם אצלכם הבהירות על 100? ועוד משהו ...יש אפשרות להגדרות תצוגה מתקדמות? ואם כן אז איך עושים את זה ועל מה זה אצלכם תודה מראש דני

3. יש לי מסך של VIEWSONIC VP930 שקיבלתי אותו היום במקום ה VP191 (הוחלף באחריות) ואני שם לב שבקטעים חשוכים במשחקים או כשיש חוסר בצבעים בקטע מסוים במשחק אני מתחיל ליראות GHOSTING (אם ככה קוראים לתופעה הזאת) ז"א, שהשחקן זז ימינה קצת מהר או שמאלה החפצים שבמשחק משאירים אחריהם עקבות בצבע כחול כזה... אני זוכר שהיה לי את זה במסך הקודם שלי הVP191 אבל אני חושב שפה ה"עקבות" הן גדולות יותר... אז יכול להיות שבעצם במסך הזה יש בעיה או שזה טבעי הדבר הזה? או שבכלל התופעה הזאת הייתה גם במסך הקודם שלי ולא שמתי לב בכלל? יש לציין שאין את העקבות האלה כשנמצאים באיזור שהוא יחסית מואר או שהוא עם יותר צבעים בצורה מסוים (קצת קשה להסביר את המצב בו מתקבלות עקבות)

4. Started by csw123,

מתלבט בין שני דגמים.. Samsung C500 LG ld550 שניהם בגודל 32" המלצות מישהו? תודה..

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by 2Fluffy4U,

שלום, אני רוצה לקנות מסך למחשב רב תכליתי (ללא גיימינג) בתקציב יחסית נמוך. חשוב לי שיהיה בעלת יציאת DVI. אני רוצה לחסוך כמה שניתן אולם אני תוהה האם החיסכון שווה את הסיכון בלקנות מסך גרוע. יש לי כבר מסך DELL u2311 שאני מרוצה ממנו מאד. אבל לא אקנה עוד אחד מפאת התקציב. ראיתי שב - KSP מוכרים מסך אסוס VE198T, שדווקא נראה קוסם עבורי - מחיר 560, רזולוציה 900X1400, רמקולים מובנים, יציאת DVI. מכיוון שאין לי צורך באיכות שמע רצינית במחשב הזה, אז דווקא רמקולים מובנים יכול להיות אופציה לא רעה עבורי. מעבר לזה אני מתלבט אולי על מסכים של סמסונג באזור התקציב הזה של בין 400 - 600.. האם יש דגם מומלץ במיוחד לצרכים שלי? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by r0ckY,

2007WFP - איך מכניס למצב 1:1 ? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by EgoManiac,

טוב חברה קניתי מסך LG W1952TQ קודם כל האם המסך טוב? ולגבי מה שאני צריך עזרה זה הולך ככה יש לי כרטיס מסך 6600GT איפה אני צריך לחבר את המסך? בחיבור הכחול או בלבן? כי אני מחבר אותו בלבן המסך לא מראה Check Signal Cable אבל גם לא מראה לי כלום על המסך. והמסך כן עובד שאני מחבר אותו לכרטיס המובנה בלוח בחיבור הכחול. חשבתי שהכרטיס נשרף אבל לא נראה לי כי הוא עבד לפני וגם המאוורר עוד שהמחשב דולק. והתקנתי את הדריורים של המסך שבאו איתו בקופסא אבל לא עזר. ואם זה חשוב אז שאני מדליק את המסך הוא רושם שזה מחובר ב Analog בבקשה תעזרו לי כי זה ממש תלוי באם הלך לי הכרטיס מסך ואני לא רוצה לקנות סתם :] תודה לעוזרים וחג שמח

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. עם דגש על שני הצדדים של הספקטרום הצרכני, HP חושפת בתערוכת CES את ה-Stream, מיני-מחשב עם תג מחיר עוד יותר קטן, לצד משפחת מסכים חדשה המציעה רזולוציות של 4K ו-5K לכתבה: http://hwzone.co.il/ces-2015-%d7%9e%d7%92%d7%94-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%91%d7%a8%d7%96%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%99%d7%aa-5k-%d7%95%d7%92%d7%9d-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%91%d7%a4/

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. שלום חברה'ס צריך מסך LCD חדש למחשב שלי. אני אשתמש בו בעיקר למשחקים כבדים, גלישה באינטרנט ומדי פעם לצפות בסרטים. אם זה משנה לכם משהו אז הנה המפרט שלי: C2D E6600 P5B DH Deluxe Gigabyte 7950GX2 G.Skill 2GB (2x 1GB) PC2- 6400 800MHz 4-4-4-12 Antec P180 Corsair 620W הנה מסך נחמד שאני מצאתי: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4492 מה דעתכם? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכולם , אודה מאד על המלצה על מקום באיזור חיפה, שאפשר לקנות בו את הפיליפס 200w6cs בסביבות 1400 ש"ח או המלצה על מסך טוב אחר בתקציב דומה באיזור חיפה. תודה מראש למגיבים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. יש הבדל מורגש בינהם? כי אני רוצה לקנות את ה DELL 2209WA הוא טוב למשחקים?? למי שיש אותו.. רואים בוא חלק וטוב? לא מפוקסל כזה נכון?

12. Started by Taco,

שלום חברים אשמח לעצה לפני רכישת מסך. השימושים שלי הם רק בניית אתרים ואקסל, לא סרטים, לא משחקים. מחפש המלצה על מסכים שנוחים לצפיה, עם ניגודיות וחדות נעימים. שהשחור יהיה שחור והצבעים מאוזנים :-) לדוגמה - בד"כ בניידים של LENOVO מאוד נוח לי לצפות. המסך הנוכחי שלי הוא זה ואני לא מת עליו, אבל הוא סביר. חשוב לי גם מחיר סביר, כלומר אין לי בעיה להתפשר על מגוון טכנולוגיות כל עוד רואים נוח לעבודה ממושכת. אני לא מחפש משהו יקר ואיכותי מדי, רק שמתאים לצרכיי. יש המלצה על דגם?? (אני ארכוש שניים, לעבודה זה ליד זה) תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by אביטלתל,

שלום לכולם אני מעוניינת לרכוש מסך יד שנייה, בגודל של 19" לפחות, אם לא קצת יותר. מבחינה תקציבית אני לא יכולה להרשות לעצמי מסך דק ( אני לא מעוניינת להשקיע יותר מ 300-400 ש"ח), ולכן הולכת על מסך CRT. גם ככה מדובר במחשב קצת ענתיקה שיוחלף ברגע שיימצא התקציב (או ברגע שהוא יקרוס, מה שיבוא קודם... ) המטרה היא צפייה בסרטים, וקצת משחקים. באתרי יד שנייה אני רואה מסכים מתאימים מוצעים למכירה, אבל אני חוששת מקנייה של חתול בשק. אשמח לעצות בנוגע לבדיקת המסך לפני הקנייה. האם ישנה חנות שמוכרת מסכים יד שנייה ונותנת עליהם אחריות ? תודה מראש :-)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. האם המחיר 2000 ש"ח הוא מחיר טוב עבור מסך DELL 2007WFP

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by devan,

שלום, מחפש המלצה למסך בגודל 21-24", לשימוש בתוכנות גרפיקה ועריכת וידאו, בתקציב של עד 2500 שקל. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by pazer005,

האם המסך הזה מתאים למשחקים - http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=8847504&product=1&type=1&= ??? או שעדיף זה? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1EK1916

17. כרטיה ראשון שהוצע: PCX - QUADRO FX560 128MB 128BIT DDR3 - LEADTEK והשני: POWER COLOR - X1950 PRO 512MB GDDR3 ARCHTIC COOLING מה דעתכם - מה עדיף מבין שניהם? היייעוד הוא לעבודה עם תוכנות גרפיות כמו MAYA, 3D MAX וכו'..... בנוסף אם אפשר לשאול איזה מסך מומלץ לקנות בשביל עבודה עם התוכנות ועם מחשב שתומך התוכנות הנ"ל? תודה מראש לכולם - אחלללללללה פורום שבעולם יש פה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by jepe81,

שלום, אפשר חוות דעת על המסך הזה בשביל משחקים ב 1080P? מדובר בפאנל TN עם 1080p 144Hz 1ms ו - FREESYNC. תודה. https://www.amazon.com/gp/product/B074JLD4HZ/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. קניתי לפני שנתיים וחצי מסך 17" של PROVIEW החברה ממנה קניתי את המסך (מאשדוד אם זה משנה משהו) כבר כנראה לא קיימת הטלפון לא זמין והמקום כבר מושכר לטובת חנות אחרת.... אני יודע שיש בדר"כ אחריות ל 3 שנים... אין לי את הטופס אחריות, אבל יש לי את הקבלה/חשבונית של הקנייה וגם על המסך יש את המדבקה של היצרן שאורמת שהמסך יותר בדצמבר 2005... אפשרי לקבל על המסך אחריות עוד ולהחליפו או לתקנו? איפה אפשר לעשות את זה? (אצל היבואן או במקום כלשהו אחר?) בתודה מראש רמי

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Socrates,

.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. מצ"ב קישור בענין ירידות מחירים משמעותיות למסכי LCD לקראת סוף השנה וב-2009. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000359047&fid=821

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Useful Idiot,

אני מתכוונת לקנות בקרוב את המסך אחרי שקראתי פה הרבה דברים חיובים עליו (זה אכן המסך הכי טוב סביב המחיר הזה.. בגלל הפאנל?). בכל אופן, פתאום תהיתי אם אני צריכה לדאוג בגלל הכרטיס מסך העלוב שלי? אני לא יודעת אם בכלל יש קשר, אבל אני לא מתכוונת לשחק ממש. בעיקר גרפיקה\סרטים. (עשיתי חיפוש בפורום וכבר היה פה איזשהו אשכול בנושא, אבל לא נתנו שם תשובה ברורה כל כך, אז אני מקווה שזה בסדר שגם אני שואלת). ואם במקרה במקרה יש פה מישהו שמתעסק בגרפיקה ויודע אם מסך רחב יכול להפריע לשימוש בעט גרפי שלא מותאם למסך רחב..אז זה יהיה נחמד לידע אותי בדבר לפני הרכישה המהוללת (: תודה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכולם, אני צלם ואני עוסק הרבה בעריכת תמונות ברזולוציות גבוהות 3000*4000 אני מחפש לקנות מסך מחשב איכותי חסית בגודל 20 - 24 אינצ', שהכי יתאים לי למטרה זו (חשוב מאוד שהצבעים יהיו כמה שיותר מדוייקים) בסכום של עד כ-3000ש"ח. תודה מראש, סשה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by tront,

קנית לא מזמן את המסך 206BW ורציתי לדעת על איזה רזולוציה כדאי לשים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. המדיניות בפנדה היא להחליף תוך 48 שעות אם מתגלה פיקסל שרוף. היות ואני גר באזור זה מאוד נוח. האם ידוע למישהו על חנות אחרת באזור שיש לה את המוצר במלאי, היא זולה יותר ויש לה בערך אותה מדיניות לפיקסלים שרופים. תודה. עדכון: קניתי את המסך מפנדה ואין פיקסלים שרופים, מקווה שלא יופיעו מאוחר יותר. האם יש עוד משהו מיוחד ששווה לבדוק?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.