עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by shedshed,

שלום רב, אני מחפש מסך למשרד שישמש כמסך שני למחשב כדי להציג פרזנטציות לאורחים או בשביל שיחות וידאו או לצפות בטלויזיה (למרות שזה פחות חשוב). התקציב 3000-4000 ש"ח. גודל 37-42 אינץ' חשוב לפחות 2 יציאות HDMI + יציאת VGA. יתרון קל ליציאת DVI למרות שזה לא כל כך חשוב אם יש HDMI. שוב - השימוש לא קבוע אלא רק לפגישות / במידת הצורך. בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. קניתי אותו היום וחיברתי אותו עם HDMI על רזולוציה 1920-1080...העניין הוא שלא משנה מה יש לי את הפסים השחורים המעצבנים האלה...וזה קורה ברזולוציה הזו בלבד..דרך הכפתורים לא מצאתי דרך למתוך את זה..מישהו יכול לעזור לי בבקשה??

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אהלן. כרגע ברשותי המפרט בצד יחד עם המסך : Samsung SyncMaster 2253BW המסך מגיע לרזולוציה של 1680x1050 וחשבתי לשדרג בשביל לקבל רזולוציה טובה יותר, צבעים וכו' בשביל המפרט שבצד, מה המסך הכי כדאי בטווח ה1000 שקלים? דבר נוסף מאוד חשוב! אסור שהגובה של המסך יעבור את ה23,5 ס"מ מכיוון שלא יהיה לי מקום להכניס אותו. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by vald95,

הייתי רוצה להתייעץ איתכם לגבי איזה מסך כדאי לרכוש לפי הפרטים המצויינים בכותרת, אני לא בדיוק בטוח כמה אינץ' אמור להיות FULL HD עם רזולוציה של 1920X1200 או 1920X1080 (נראלי 24 או 26), שמעתי שגם יש מסכים של 120HZ ומן הסתם refresh rate הוא ממש חשוב למשחקים, זמן תגובה 2MS \ 4MS יהיה בסדר גמור נראלי. *על ריפרש רייט אפשר להתפשר כי אני לא בטוח שתקציב של 3000 יספיק לכל הדרישות פה - ואם כן זה יהיה מצויין, תודה אנשים עריכה :מה ההבדל בין LCD לLED ? ועוד משהו קטן, נראלי שאתם צריכים לדעת שיש לי HD4870 512MB , אמרו לי שהוא עובד לא רע ברזולוציות גבוהות גם כן, אבל רק שתדעו. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=754789 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=793958 http://www.za…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by galh_5,

http://www.shlomostore.co.il/product.asp?productid=995&CatCode=94 שימו לב למחיר קניתי אותו לפני חודש וקצת

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Boris Chernikov,

מדדתי את המקום שאליו אני צריך להכניס את הטלויזיה וזה הגודל המקסימלי: אורך: 64 ס"מ רוחב: 92 ס"מ תקציב מקסימלי 1800 ש"ח אני רוצה לחבר אליה ממיר HOT עכשיו איך אני יכול לחבר דרך איזה חיבורים ? תודה

7. מישהוא מכיר ? במחיר הזה איזו ונק לא כלכך נכנסים. בנתיים מצאתי רק את UltraSharp 2007FP שלפי מה שהבנתי קצת קשה להשיג אותו ... יש המלצות ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אנשים אני חייב המלצה ודעה שלכם מה ניראה לכם יותר טוב מבין ה 2 המסכי מחשב פיליפס או אל ג'י??? זה הפיליפס דגם 239cl2sb led http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000Z5Pyl6Iw9ZGvxd8W7-4yTZo:12bbi68k5?id=4362885&pr=QJ5&N=2+31512+30271 וזה האל ג'י דגם e2360t led http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9807&perur=2&t=19&c=407 לפי הנתונים ניראה שהפיליפס יותר טוב וגם ראיתי אותו והוא דק רצח ו רואים בו סוף הדרךאבל בכל זאת אל ג'י זה אל ג'י וגם ניראה סבבה למרות שהנתונים שלו פחות טובים... מה אומרים???

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by eeko,

שלום רב ברשותי שני מסכי מחשב samsung 22 dell 15 ברצוני לחבר את שניהם למחשב כך ששולחן העבודה יגדל (שסמן העכבר יקפוץ ממסך אחד לשני) אשמח לקבל הסבר כיצד לחבר ולהגדיר אותם תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by manshush,

המליצו לי על ASUS MW221C והמליצו לי על SAMSUNG SyncMaster 226BW מה יותר טוב? וזה משנה איזה כרטיס מסך יש לי? אם כן אז יש לי RADEON x1950PRO 256MB תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום, יש לי המחשב הבא: לוח אם 754PIN MSI K8MM3-V AMD ומעבד AMD סמפרון 2800+ המחשב משמש לעבודה משרדית ואינטרנט בלבד. אני מחפש מסך 19'' לשימושים האלו במחיר 1200-1400 ש"ח אשמח לקבל המלצות למסך מומלץ

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. למי שיש נסיון עם המסכים האלה(לא לפי נתונים בדף)מה יותר טוב 960BF או 1970HR? למשחקים אינטרנט מסמכים סרטים בקיצור להכל תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by benor,

אין דרישות מיוחדות. המסך ישמש בעיקר לשימוש משרדי: אינטרנט, אופיס וכד'.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by bugosdckh,

שלום רציתי לדעת האם מישהו יכול דעה על המסך הבא? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by eran131,

תמונה: הסבר על הצורת חיבור ה"מוזרה" שיש לי במחשב: ממסך המחשב יש 2 יציאות - אחת של DVI ואחת של RGB: 1)RGB מחובר ישירות לכרטיס מסך 2)DVI מחובר באמצעות מתאם לכניסת הHDMI של הממיר טלוויזיה שלי (ממיר רגיל של HOT) שרטוט: תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by Artemis Entreri,

שלום ראיתי מודעה בעיתון (גם באתר) של ניו פארם שהם מוכרים מסך 22" LCD (לא מצויין שם החברה) ב-699 למי שקונה ב-50 שקל רציתי לדעת אם מישהו יודע איזה סוג מסך זה ואם זה שווה בכלל להתעסק עם מסכים במחירים כאלה.. תודה

17. Started by Alexkmr,

חיברתי 2 מסכים למחשב במצב שזה שמסך 2 ממשיך את 1. יש אפשרות שהDPI רק במסך 2 יהיה גדול יותר? פשוט המסך קטן יותר והייתי רוצה להגדיל את הZOOM.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. לכבוד השנה החדשה, ובעיקר לכבוד השנה המסתיימת, כתבי האתר התייצבו לבחור את מוצרי השנה שלהם בתחום המחשבים והחומרה לשנת 2015 אחרי הבחירות של ליאור, הגיע הזמן לראות מה הם המוצרים שהכי הרשימו בשנה האחרונה את כתב החדשות, המדריכים והביקורות שלנו, אורי כרמי. ASUS PG279Q – מסך הגיימינג שנותן הכל בעבר היותר רחוק, אם ביקשת לשחק על מסך בעל תדר רענון העולה על 60Hz הייתה קיימת עבורך אפשרות אחת בלבד: לוותר על טכנולוגית מסכי ה-LCD ולחזור חזרה למסכי שפופרת (CRT) עבור תדר רענון של 85Hz בלבד. מסכי ה-LCD הציעו שפע של גדלים, פאנלים ועיצובים, אבל דבר אחד נשאר זהה: תדר הרענון. לאט לאט הופיעו בשוק מסכי LCD שמחזירים את שנאבד עם המעבר אליהם: תדר רענון גבוה יותר. הם הציעו עד כ-12…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by zeev256,

יש לי VX922 עד עכשיו לא היו לי שום בעיות איתו, ומאוד נהניתי ממנו. פתאום היום, הופיע לי פס ורוד בצד שמאל של המסך, ולא רוצה להעלם, מה לא עשיתי, חיברתי מחדש את הכבלים, התקנתי מחדש את הדרייברים, כלום לא עוזר. החיבור הוא DVI. אם מישהו נתקל בתופעה כזאת, או יודע מה לעשות, (חוץ מלממש אחריות.) אשמח מאוד לעזרה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ron2039,

שלום, אני קונה מחשב וכ1200 ש"ח ממנו מיועדים לרכישת המסך, בבקשה המליצו לי על מסך מתאים בתקציב זה, כרטיס המסך שלי יהיה 4850, מסך בבקשה בגודל 22". תודה רבה לממליצים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by Posford,

שלום, אני מעוניין לרכוש מסך LCD חדש למחשב. יש לי כרטיס מסך עם יציאת RGB ו-DVI, האמיתי שאפעם לא השתמשתי ב-DVI. מה ההבדל בין RGB ל-DVI? אני מעוניין במסך בסביבת המחירים מ-500 עד 700 ש"ח +\-. הייעוד שלו בעיקר מסך מחשב, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים, סדרות, קצת משחקים. הבנתי שיש מסכים היום FULL HD במחירים די נמוכים. ורציתי לדעת מה עדיף? מסך רגיל? או מסך רחב? מה ההבדל בינהם בעצם? מבחינת נוחות בשימוש היומיומי ומבחינת צפייה בסרטים וכאלה. ובסביבת המחיר שאני מעוניין להשקיע אוכל להביא מסך איכותי? כמה אינץ'? אשמח להמלצה לדגם ספציפי של מסך עם חברה. תודה רבה חבר'ה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by piter_pen,

ההתלבטות שלי בין 5 מסכים לפני הקנייה הסופית: LG 1917S SAMSUNG 940N SAMSUNG 920N VIEWSONIC 902B VIEWSONIC 912B האם מישהו יכול לדרג אותם או פשוט לכתוב מה הטוב ביותר מהרשימה ולעזור לי לבחור... תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שמעתי שהמסך בהיר מידי. האם זה קורה רק לאנשים שיש להם עיניים רגישות או משהו?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by benor,

לאחותי יש מסך CRT 17" שתופס לה כמעט את כל השולחן. (היא צריכה אותו לשימושים משרדיים בלבד/אינטרנט) יש איזה מבצע על המסך הזה: http://www.top-shop.co.il/Product.asp?Pid=887954&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=131&aff=Zap〈=HE יש איזה מבצע עליו, ואפשר לקנות אותו אותו ב- 250 ש"ח. אני כמעט בטוח שזה מסך גרוע אבל לאור העובדה שאפשר לקנות אותו במחיר כ"כ נמוך אוליי שווה לקנות אותו?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Armageddon26,

יש לי מסך E700B של LG. המסך עובד מעולה כבר מעל ל5 שנים. רק שיש לו בעיה - הוא כהה וההגדרות של Brightness&Contrast על הכי גבוה. מה לעשות? איך אני יכול לפתור את הבעיה? נגיד בתמונות אני יכול לשחק בתוכנה בבהירות ואז אני אראה את התמונה נורמלי, אבל בכל זאת הכל כהה :s05: אולי יש איזה תוכנה שעושה את כל המסך ליותר בהיר? (אשמח כמובן אם אפשר לפתור את זה בלי תוכנה ושזאת רק בעיה קטנה בהגדרות של המסך) תודה לכל העוזרים!!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים