מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
רצוי שהמחירים יותאמו לפנדה, כי משם אני הולך לקנות. צרכים: משחקים (לא כל כך, אבל חשוב מאוד שיתמוך ללא בעיות, ללא מריחות וכו') סרטים (חשוב לי מאוד שיראו חד כמה שאפשר) עבודה מירבית מול המחשב חשוב לי מסך איכותי ונוח. זהו =] תודה!
-
- 12 תגובות
- 978 צפיות
-
-
מסך BENQ LCD "19 5msec. קניתי אותו היום ב1000 ש"ח. מה אתם אומרים!? על המחיר ועליו? קישור http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=479039
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
קראתי בעיון את המאמרים המעולים שפרסמתם על מסכי LCD. השאלה היא האם ידוע על מסך 19 אינטצ' המכיל את כל הנתונים האופטימליים - פאנל, ניגודיות, רזולוציה, זוויות צפיה וכיוצ"ב ? המסך אמור לשמש לעבודה בטקסטים, גילישה באינטרנט וסרטים. תודה !!
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
האם ללכת על lg2242 או על SAMSNG 2243?
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אילו מסכים של חברת cmv מתאימים למשחקים ? מישהו יודע או ניסה ?
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=314&CatCode=96 מה אתם אומרים? מישהו ראה אותה איפשהו, קנה אותה אולי? משהו? נראה ממש ממש זול ולכן אני מצפה שזה יהיה חרא מוחלט, אבל לך תדע... נ.ב. כשאני שואל איך היא, אני מתכוון מכל הבחינות. אני שוקל אפשרות של מסך גדול בחדר גם לטלוויזיה וגם למחשב, וכמובן HD בעתיד...
-
- 7 תגובות
- 978 צפיות
-
-
בזאפ כתוב שזה 16 על 9 ואני לא יודע אם להאמין להם... אם אכן זה נכון אז זה מסך 21.5 ,לא?
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
אוקיי אז המסך שלי היום הוא Samsung syncmaster 931BF מסך 19'' 1280X1024 .. קניתי לפני שנתיים שלוש ב1500 שקל עכשיו אמא שלי התחילה לעבוד כמזכירה דרך הבית במחשב שלה, והיא עם המסך CRT הישן והיא רוצה חדש, אז אני פשוט מביא לה את שלי ואפנק את עצמי במסך חדש יותר...=) השימוש שלי במסך מחשב הוא בעיקר אינטרנט וקצת משחקים, את הסרטים והסדרות אני תמיד עושה Stream לטלויזית Sony 29'' הישנה שלי, עליה אני גם משחק בPS2, אבל אם יהיה לי מסך HD כמו שצריך אני כנראה יעבור לראות מהמחשב, בנוסף אני גם קונה PS3 אז אולי כבר עדיף לשחק בו על מסך מחשב 24'' שהוא FHD מאשר מסך CRT 29'' .. (בתכלס עדיף לי לקנות טלויזיה חדשה וזהו בשביל הסרטים והPS3 כי זה פשוט לא נוח לשבת על הכסא מחשב במקום על המיטה, וגם בכלל אם…
-
- 7 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניינת לרכוש מסך יד שנייה, בגודל של 19" לפחות, אם לא קצת יותר. מבחינה תקציבית אני לא יכולה להרשות לעצמי מסך דק ( אני לא מעוניינת להשקיע יותר מ 300-400 ש"ח), ולכן הולכת על מסך CRT. גם ככה מדובר במחשב קצת ענתיקה שיוחלף ברגע שיימצא התקציב (או ברגע שהוא יקרוס, מה שיבוא קודם... ) המטרה היא צפייה בסרטים, וקצת משחקים. באתרי יד שנייה אני רואה מסכים מתאימים מוצעים למכירה, אבל אני חוששת מקנייה של חתול בשק. אשמח לעצות בנוגע לבדיקת המסך לפני הקנייה. האם ישנה חנות שמוכרת מסכים יד שנייה ונותנת עליהם אחריות ? תודה מראש :-)
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב בגדול 22" או 23" השימוש העיקרי יהיה משחקים, אבל גם סרטים וטקסט. לגבי המסך DELL 2209WA - - בטוח \ כדאי לקנות מהמכירה הקבוצתית? מה האחריות? -עדיף מסך 22" E - IPS (המסך של דל) או מסך 23" FHD ? (מבחינת איכות) התקציב הוא 1000 שקל, ואפשר חריגה של 50 שקל עבור הדל בNEXTOP אבל לא 1300 (לא ממכירה קבוצתית) זה כבר יותר מדי. -בכלל, על פי מה כדאי לבחור מסכים כשמדובר במסכי TN אם מניחים שאני לא לוקח את המסך של דל? עוד שאלה, הכרטיס שלי 8600GT 256MB יוכל לסחוב סרטים של 1080P על מעבד AMD 4800+ X2? מה עם משחקים על הגדרות LOW-MED? הם ייראו יותר טוב מאשר עכשיו? (1280X1024) זה מה שיש עכשיו, 17" אם זה משנה.
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני בערך 3 שנים רכשתי את המסך של דל 2407 בזכות ההמלצות שקיבלתי פה. יש לי כמה שאלות: 1.האם הוא מסך HD? 2.חיברו לי אותו לממיר דיגיטלי רגיל של יס. אני רואה תמונה של הטלויזיה אבל לא שומע. איך אני מחבר לו רמקולים? 3. אני רוצה לראות את המחשב במסך טלויזיה HD אחר שיש לי. ניסיתי לחבר כבל HD לHDMI, ללא הצלחה. אשמח לסיוע. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
יש לי מסך 19 אינצ' וזה כלכך קטן ומציק לשחק במשחקים ולראות סרטים בזה כרטיס המסך שלי הוא HD 6870 הבקשה שלי שהמסך יהיה כמה שיותר גדול כי אני רוצה גם לחבר ממיר של YES למסך זה יהיה מסך למחשב ולטלויזיה. אז מסך כמה שיותר גדול, לא איכפת לי חברה מוכרת או לא העיקר שיהיה איכותי וענק חח תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש מסך שיהיה מחובר למחשב, בגודל 23 אינץ. תקציב 1500 שקל. שימוש: גיימינג כבד וצפיה בסרטים. חשוב לי מאוד שיהיה כמה שיותר בריא לראיה. תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
היי חברה מפרט מחשב 1 - בתמונה למטה מפרט מחשב 2: https://www.tms.co.il/192750 במפרט הראשון יש מסך סמסונג. היום רכשתי את: https://www.bug.co.il/brand/dell/p2419h ואם הוא יהיה טוב, בימים הקרובים ארכוש עוד מסך של דל. אני מעוניין שתהיה לי אופציה לחבר את כל שלושת המסכים למפרט השני + המקסימום האפשרי למפרט הראשון. איזה כבלים אני צריך? נ.ב. עם המסך דל, כנראה הגיע כבל DP שאינו ניתן לחיבור למפרט הראשון. חיברתי כרגע את הכבל הכחול בתמונה המצורפת (לקחתי מהמסך של הסמסונג)
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן בזמן הקרוב לקנות מסך מחשב חדש בגודל 22' או יותר ורציתי לקבל מידע לגבי חיבור ה-HDMI בדגמים הקצת יותר יקרים. האם הוא איכותי יותר מאשר ה-DVI (יש לי כרטיס מסך מהדור האחרון עם יציאת HDMI)? חשוב לציין שהשימוש של המסך יהיה בתור מסך מחשב לכל דבר והוא לא יתופקד בתור טלוויזיה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום, שאלה כזאת: איזה מסך LCD LED Full HD 23" הטוב ביותר ב-1,090 ש"ח? אגב, האם זה קריטי אם זמן התגובה הוא 2 או 5ms? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום כולם, אני מעוניין לרכוש מסך מחשב משולב (מחשב וטלוויזיה). ראיתי הרבה סוגים של מסכים במחירים שונים, הרבה נראים טוב אבל אני פשוט לא יודע במה לבחור כי אני ממש לא מבין בתחום (אני עוסק בפיתוח תוכנה), לכן אני פונה אליכם ומבקש את המלצתכם. כמה פרטים... * כרטיס המסך הנוכחי שלי הינו ATI Readon HD 4600 Series (אם זה משנה בכלל). * פרמטרים חובה במסך: - 23 אינץ - חיבור RCA , VGA, HDMI - FULL HD הצבע לא כ"כ משנה לי, מחיר המסך עד 2,000 ש"ח תודה רבה...
-
- 7 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום! כצלם מקצועי שחשוב לו לראות את הצבעים של התמונות על מסך המחשב באופן כמה שיותר אמיתי. אני ממש לא מרגיש בטוח עם מסך ה oled של i mac הכוונה שלי זה שפתאום רואים טוב מדי. זה כאילו המסך מתקן את החשיפה בתמונה מחזק את הצבעים ועל ידי זה התמונה לא מכויילת. האם זה ייתכן ? והאם יש דרך להוציא מהמסך תוצאות יותר מכויילות? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
מדדתי את המקום שאליו אני צריך להכניס את הטלויזיה וזה הגודל המקסימלי: אורך: 64 ס"מ רוחב: 92 ס"מ תקציב מקסימלי 1800 ש"ח אני רוצה לחבר אליה ממיר HOT עכשיו איך אני יכול לחבר דרך איזה חיבורים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
מחפש מסך טוב לעבודה אם מסמכים \משחקים וסרטים (דגש על מסמכים) תקציב עד 1000 שח (אפשרי לחרוג קצת ) גודל 22 או 24 (אני מניח שבגלל שזה עד 1000 היה קשה לקבל מסך טוב בגודל 24 אז גודל 22 גם בסדר ) תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך מחשב ישן ביחס 4:3 ברזולוציה של 1280X1024 ואני רואה בו מצויין. ניסיתי השבוע לחבר מסך טלויזיה חדש בגודל 40" ברזולוציה של 1920X1080 והאיכות תמונה במיוחד של טקסט גרועה מאוד. אותו דבר היה במסך של 32" . אני שואל את זה כי הייתי מעוניין להחליף את המסך הקטן שיש לי במסך גדול יותר לצורך משחקים שזה אומר מסך 32" עד 40". אבל עם כל הכיף שבדבר איכות התמונה לא משהו בכלל למרות שאלו מסך FHD. מה יכולה להיות הסיבה לכך ? הדבר היחידי שעלה לי בראש הוא שגודל הפיקסלים במסכי טלויזיה גדולים ,גדול יותר ולכן פרטים קטנים נראים באיכות גרועה.
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם אני אחבר למסך כבל חשמל 110V ארה"ב, האם המסך יפעל בצורה תקינה? תודה. נ.ב משהו יודע אם זה תקף גם על טלויזיות LCD? (יש לי SONY BRAVIA )
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
כרטיס המסך הוא ATI RADEON HD4850 512MB זכרון 4GB ספק 500W מעבד E8400 האם כדאי לי לצרף למחשב מסך רחב 22 ולשחק בו ברזולוציה גבוהה מאוד (יש בכלל רזולוציה אופטימלית למסך כזה שנתמכת במשחקים)? האם המחשב יעמוד בזה בכבוד? או שמא עדיף לקחת מסך 19 או 20 ולשחק ברזולוציה נמוכה יותר....? ולמה: האם אין רזולוציה מתאימה בול ל22 רחב או שפשוט המחשב לא יעמוד בכך...? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
מזה GHOSTING ? והאם תוכלו להמליץ לי על מסך במחיר נורמלי מבלי להשתגע ושאני אוכל לשחק מישחקים בתלת מימד זו הכוונה! יש כרטיס מסך שתומך!
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
במידה והרמקולים ממוקמים ליד המסך או ליד המארז, זה יכול לעשות נזק?
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-