מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
חשוב שיהיה איכותי של חברה מוכרת , לא אוהב מוצרי מדבקה. תקציב עד 1300 ש"ח רצוי פחות. יש חיה כזו? במידה ואין מה מסך 24" מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הגיע הזמן לשדרג את הCRT הישן, ומכיוון שאין לי שמץ של מושג במסכי LCD (יחסי ניגודיות וכו') אני פונה לעזרתכם. התקציב הוא עד 2000 ש"ח (יש מצב לחרוג טיפה). גודל 19 או 20 אינץ' (בעדיפות ל20 כמובן) וחובה שיהיה מסך רחב! כמו כן, כניסות נוספות לDVI כמו Component יהיוו פלוס רציני. תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן כולם! את המסך הזה אני רכשתי לפני מספר ימים לאחר המון התייעצויות והשוואות. החלטתי בסוף ללכת עליו לאור התמיכה הגורפת והנלהבת שלו באתר זאפ. רציתי מסך שיתאים לי בעצם להכל, שיהיה לי נוח בדפדוף באינטרנט, ובפרט למשחקים וסרטים (כלומר לא חובה דגש על קריאת מסמכים וטקסטים ארוכים, אך מן הסתם שניתן יהיה לצפות בהם באופן סביר) ואכן, משחקים, סרטים ותמונות רואים מדהים, במיוחד כאשר אני מגדיר את התצוגה על Contrast - 100. הבעיה היא כזו - המסך פשוט בהיר מדי!!! כאשר אני מסתכל כעת על דף הדפדפן הוא פשוט צורב לי בעיניים, כנ"ל לגביי חלון mIRC שהרקע שלו לבן. כאשר אני מדליק את האור בחדר זה נעשה מעט יותר טוב אבל אני רגיל כבר שנים לעבוד עם אור קטן ולא עם הפלורנסט הגדול ואני חושב שזה מגוחך שמסך בש…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אילו מסכים של חברת cmv מתאימים למשחקים ? מישהו יודע או ניסה ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם קניתי היום מסך LG L1900R. והכל נראה פשוט רע לדוגמא: הדפים באיטרנט לא ברורים ובהירים. פתאום התחילו לצוץ לי כל מיני בעיות במשחק crysis ,הוא נראה "חשוך" מדיי ומדיי פעם נעלמים חלקים מהמפה. בנוסף שיש איזה תמונה שנמצאת הכי למעלה במסך היא ממש קהה ואם מורידים אותה היא מתבהרת. יש לצייין שהמסך שהיה לי לפני היה מסך מאוד ישן ועבד מעולה. מה יכולות להיות הסיבות לבעיה? (יש לי כרטיס מסך ati 3500HD ) תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך מיועד למשחקים וסרטים. האמינות בחשיבות עליונה (לפני ביצועים) .
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך DELL 2007WFP ואני רוצה לדעת איך מנקים אותו ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי ברצוני לקנות מסך מחשב שישמש גם כטלויזיה - מרחק צפיה בסביבות מטר וחצי - גודל, מנחש שצריך 23 אינץ או יותר - צריך לעבוד ללא מחשב, משמע עדיפות רמקולים מובנים או תמיכה ביציאת רמקולים - לא חייב שיהיה עם HDMI, אבל חיבור שאפשר עם מתאם לחבר לממיר - שלט, לא קריטי - מיועד גם לגלישה וקריאת טקסטים בתור מחשב - רזולוציה, ניראה לי 1080 שיתאים בתור מסך טלויזיה - לא מיועד להרצת משחקים כבדים מחיר בסביבות 1000 ש"ח המלצות על ניגודיות, רזולוציות, ריענון יתקבלו בברכה ובעיקר דגמים מומלצים תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי באחד המחשבים בבית מסך LCD 17" של LG. הבעייה היא כזאת : כשאני מפעיל מחדש את המחשב או מכבה ומדליק אותו בזמן שהוא עולה באחד ממסכי ה-BOOT (בדוס) המסך מאבד סנכרון ומציג תמונה מעוותת (מעיין 4 תמונות מטושטשות. יחש לציין כי המסך הוחלף וגם בחדש יש את הבעייה ולכן אני חושש כי לא מדובר במסך עצמו למרות שאי אפשדר לדעת. יש לציין כי כאשר מכבים את המסך ומדליקים אותו התמונה חוזרת להיות בסדר, וכמו כן לעיתים יש מיקרים בהם התמונה לא משתגעת. מה יכול להיות המקור לבעייה ? המסך מחובר בכבל DVI אגב... שאלה נוספת היא האם ניתן במסך רחב לעשות שבעת בחירת רזולוצייה לא רחבה למשל כמו 1280\1024 שהתצוגה לא תמרח אלה רק תמלא את הפיקסלים שצריכים להיות פעילים ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיבור DVI-HDMI או באמצעו VGA?? איך עדיף לחבר כך שגם המחשב וגם הXBOX יהיו מחוברים,האם "אקריב" איכות של אחד מהם בכדי להינות מהשני?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מסך LED גודל "24" ומעלה פאנל TN תודה לעוזרים,רום
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש אחרי מסך מחשב לעבודת גרפיקה מקצועית, לפחות 24" , והכי חשוב צבעים הכי קרובים לדפוס. התקציב הוא עד 5K. אשמח לקבל המלצות לדגמים מדויקים ואם יש המלצות גם מאיפה לקנות. תודה יום טוב ועבודה נעימה מני
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש לקנות מסך FULLHD 24 חדש התקציב הוא עד 1400 . כרטיס מסך נוכחי HD7850 מתלבט בין מסכי DELL U2414H ו U2412m ו P2414Hאם מישהו יכול להסביר את ההבדלים בינהם למשחקים וצרכים בסיסיים נטו. אין צורך בגרפיקה או משהו כזה ודבר נוסף אם במקרה יש אפשרות לתלייה על הקיר רק בדגמים החדשים יותר[14] ? לא מצאתי מידע מדוייק . תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD אבל לא יודע איזה קראתי את הדביקים ועוד כמה נושאים פה וזה רק בילבל אותי עוד יותר יש לי כרטיס מסך RADEON 9550 ולפי מה שראיתי פה המליצו על המסך הזה בכמה מהנושאים האם הוא מתאים לכרטיס מסך? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=425551 תודה מראש BIG FOOT
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים , אחרי חרישה פה בפורום החלטתי ללכת על אחד משני המסכים האלה: Samsung 971P או VP930 Viewsonic השימושים יהיו גלישה , תכנות , עריכת וידאו ועריכת תמונות , משחקים ופחות צפייה בסרטים אבל חשוב שתהיה איכות טובה גם בסרטים ! מה שמטריד אותי , זה הזמני תגובה הגבוהים יחסית למסכים עם פאנל TN .. אבל לפי מה שהבנתי לא תהיה כ"כ השפעה על משחקים ... יתרונות/חסרונות של כל מסך ? מה אתם אומרים , על מה ללכת ?? אני שובר ת'ראש כבר כמה שבועות .... תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כבר פתחתי שרשור על ה DellP4317Q שלי שהתקלקל ואני חושב שאולי כדאי שאחשוב על מסך אחר. ראיתי ביד 2 מספר מסכים סופר רחבים (כמה מסדרת ה Odyssey של סאמסונג) במחיר של כ 5 אש"ח ואני קצת מסוקרן, אף פעם לא נתקלתי בכזה. כיצד ניתן לראות בו סרטים? היחס גובה/רוחב שלו שונה מהגדלים הסטאנדרטיים שאני מכיר. אם שמים שני איזורים ריקים מהצד אז בעצם מקבלים תצוגה של 2560x1440 (2K) שאני לא בטוח שאוהב אחרי ה 4K הנוכחי שלי. כיצד ווינדוס מסתדר עם הרזולוציה הזו כשמדובר בפונטים? עם ה 4K שאני עובד איתו פונטים שנקבעו באפליקציות עם DPI קבוע קטנים לי מידי, האם כאן ווינדוס יתייחס למסך כאל 2K? מה אני עוד צריך לדעת?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ההבדל היחידי במפרט הוא זמן תגובה קצר יותר לטובת הסמסונג ועוד איזה פיצר הקשור ב HD אבל אני לא בטוח כלל מה זה. ראיתי את שני המסכים ובעיני התצוגה יפה במידה שווה בשניהם. שניהם נותנים אחריות של 3 שנים ומהניסיון שיש לי עם מג (אמטל) האחריות שלהם טובה מאוד, את חיון אני פחות מכיר. השימוש העיקרי הוא למשחקים. תודה, אופיר
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בת דודתי שעוסקת בעיצוב גראפי זקוקה למסך 19". התקציב אינו מוגדר מבחינתה אך כמובן שאין טעם להשקיע יותר מהצורך(אף אחד לא מחפש לראות סרטי FULL HD או לשחק בקרייסיס עם המסך הזה). אשמח להמלצות.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי אצל יעקב עכשיו וקניתי את המסך ה-2007FP היה מצויין שם הפנל HN210 מה נראה לכם איזה פנל קיבלתי ????? בפורומים שונים ברשת מצויין כי הפנל העונה לשם דגם הזה הוא אכן S-IPS אך גם מצויין SOSPECTED PROCESS OF ELIMINATION אז מה זה אומר???????
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין במסך 22" רחב ראיתי שני דגמים שנראים לי מעולה האחד של viewsonic והשני של סמסונג שניהם עולים 400 דולר וכולל מע"מ כולל הכל ייצא לי כ-560 דולר להביא אותם [2400 ש"ח] כאשר הסמסונג לא מיובא לארץ וה viewsonic עולה 3400 ש"ח שניהם בעלי נתונים דומים ונראים לי מצוין, אבל אליה וקוץ בה... אחריות אני רוצה אחריות ולא ממש מתאים לי לשלוח לארה"ב במקרה של תקלה האם יש דרך, הסכם או כל דבר שיוכל לעזור לי עם הבעיה? חיון או זד או היבואן/יבואנים של ויוסוניק יספקו לי אחריות? אולי חלקית אפילו? משהו? האם יש לי פיתרון אפשרי? או שזה סיכון לקחת ובלי אחריות לקנות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
נתונים טכניים: טלוויזיה - LCD 27 חדשה, מסך רחב, של חברת DANTAX, לא מצאתי עליה שום מידע ברשת... כ. מסך - XFX ג'יפורס 5200 FX חיבור - VGA. בקיצור, אבא של חברה שלי קיבל במחיר אפס את הטלוויזיה הנ"ל וחלק מהתכנון המקורי היה שהיא תשמש גם כמסך מחשב ותחליף את הCRT הגדול והמכוער... אלא מה, מסתבר שהיא לא מסוגלת להציג משחקים משום סוג שהוא. ברגע שמפעילים משחק כלשהו מופיע מסך כחול עם ההודעה - UNSUPPORTED מבחינת שאר ההיבטים הקשורים לעבודה עם המחשב היא דווקא כן מתפקדת - ניתן להפעיל וידאו ולגלוש וכל שאר השטויות, רק משחקים - לא... עכשיו, השאלה היא מה בעצם הבעיה.... האם הכרטיס המיושן והחלש? חיבור VGA?? הייתכן שהטלוויזיה עצמה איננה מסוגלת להציג רזולוציות מסויימות??? HELP PLEASE :-\
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא יכול להריץ סרט HD 1080 בלי להוריד את הרזולוציה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נשגב מבינתי עניין מסכי המחשב והפאנלים השונים. אני צריך מסך עבור המטרות שבכותרת, חיבורי RCA יתקבלו בברכה - אך אינם בגדר חובה התקציב הוא 1500 ועד 2000 במידה ומדובר במסך 27". רוב תודות אלי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-