עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. כרגע דיברתי אם הנציג של אסטרוניקס והוא טוען שמבחינתו אם לא רואים את הפיקסל המת ביום זה לא נחשב.האם יש אמת בדבר?נראה לי מוזר.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Tomersoni,

שלום לכולם, אני בונה כבר הרבה זמן על הDell 2007WFP (כמו כולנו פה ) השאלה שלי היא האם במצב פיבוט המסך מציג רוחב מלא של דף אינטרנט? ודפי טקסט? (word וכדומה) (השאלה נובעת בעיקר מכך שtmpusr פעם אמר שהפייבוט במסך הזה (לעומת אחיו הלא רחב) צר מדי...בתרד שהוא פתח על המסך שלו (fp) ראיתי בתמונות שבפייבוט המסך שלו מציג טיפה יותר מכל רוחב הדף ויש טיפה שטח מת...אני מעוניין לדעת עם ברחב אין שטח מת ורוחב דף מתאים בול..אגב תתחדש tmpusr )

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by dezavoo,

SAMSUNG LCD 930B כנראה נשרפה לו המנורה. מישהו יודע אם צריך לפרק אותו לגורמים כדי להגיע למנורה ואיפה ניתן לקנות מנורה כזאת? אולי בEBAY?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום ברשותי מסך 2007WFP לאחרוה הבחנתי שהוא די מלוכלך ובכתמים קטנטנים של מים או אולי אפילו רוק(כתוצאה מדיבור קרוב למסך) היום לאחר שדחיתי את זה הרבה זמן ניקיתי את המסך עים מטלית מיוחדת ועלייה ריססתי את החומר מיוחד והבחנתי לא רק בכתמים אלא גם בהמון שריטות שלא ברור לי מהיכן הם הגיעו או מהניקוי שעשיתי כרגע או אולי מניקוי קליל שעשיתי מידי פעם עם נייר טואלט אבל זה לא נראה לי הגיוני כי עשיתי ממש בעדינות.. בקיצור יש משהו שאפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם! אז ככה, אני מחפש מסך מחשב שייעודו העיקרי זה סרטים. מה שאומר שאני צריך מסך מעולה(כרגע יש לי pilot מעפן מהשופרסל.. בושה, אני יודע) התקציב שלי זה 1500 ש"ח (אם המסך ממש שווה, אז חריגה עד ל1700 ש"ח) גודל המסך-כמה שיותר גדול, אבל עם קדימות לאיכותי. אני מעדיף מסך איכותי וקטן מגדול ופחות איכותי. מיקום- משהו באזור המרכז. אממ וזהו נראה לי.. תודה רבה לכל העוזרים, וגם למי שסתם נכנס בשביל לקרוא!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ran07,

אני מתכוון לרכוש מסך של DELL מדגם 2709W האם למסך יש חדות (כמובן עם כרטיס מסך טוב )? האם סתם ככה הגודל מוגזם מידי ? כי בכל מקרה אני כנראה מביא אותו באותו מחיר של 2480WFP והאם יש איזה איזושהי עדיפות לדגם 2408 A01 מכל פרמטר שהוא 3300 שקל

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by regev_k,

יש ברשותי שני מסכים של LG E2290 עשיתי בין שני המסכים EYEFINITY , אבל בזמן משחק יריות גוף ראשון כגון : CRYSIS 3 , COD הנשק נמצא בדיוק באמצע בין שני המסכים ואפילו מצב של להכנס בין כוונות אני לא רואה כלום. ראיתי סירטון ב YOUTUBE שמישהו כן הצליח לעשות את זה. להחליט שמסך אחד הוא כביכול ה MAIN ששם הנשק והשני הוא המשך של הנוף. הנה הסרטון : אשמח לתשובה בקרוב. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. אני מחפש מסך נייד ומצאתי 2 מסכים שאני לא ממש מצליח להבין מה ההבדל בינהם והאם שווה את ההבדל בכסף מבחינת שימוש, לא מחפש מסך לגיימינג אבל חשוב לי תצוגה טובה ומסך שיאפשר לראות יותר טוב בתנאי אור פחות טובים ( שמש לדוגמא) זה המסך הראשון https://www.amazon.com/ASUS-ZenScreen-MB16AC-15-6-Inch-Monitor/dp/B071S84ZW7/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1518690474&sr=8-1&keywords=ASUS+ZenScreen+MB16AC&dpID=51dOmEl8YFL&preST=_SY300_QL70_&dpSrc=srch וזה השני https://www.amazon.com/ASUS-ZenScreen-MB16AC-15-6-Inch-Monitor/dp/B013XFJKGI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1518690474&sr=8-1&keywords=ASUS%2BZenScreen%2BMB16AC&dpID=…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני יודע שקצב הרענון לא קיים במסכי LCD, אבל לאחרונה החליפו לי מסך בנייד וכשאני קורא מהמסך החדש (תמונה סטטית) אני מרגיש בדיוק כמו המצב של קצב רענון נמוך ב- CRT - לא רואה פסים שחורים לרוחב המסך, אבל הגירוי בעיניים מציק. כמו שבמסכי CRT, חלק שמים לב וחלק לא גם כאן המצב דומה, זו הסיבה שלא חזרתי למעבדה עם הבעייה כי לדעתי הם יגידו שלהם הכל נראה תקין. אחרי שקראתי קצת על מסכי LCD, הבנתי שהמנורה שמקרינה את האור היא מנורת פלורסנט בד"כ. האם יכול להיות שהיא מהבהבת? מה אמורה להיות התדירות שלה ואיך מודדים אם זה תקין ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by TaLTooL17,

אני מעוניין במסך הנ"ל, האם כדאי לקנות אותו? המחיר שלו דיי טוב(יחסית). אבל הבנתי שלא חסרות לו בעיות, ויש כמה גרסאות של המסך. אשמח לקבל עזרה, תודה מראש.

11. Started by gunai,

שלום, ברצוני לרכוש מסך LCD בתקציב של עד 1000 ש"ח. עדיפות מוחלטת לאיכות על-פני כמות (עדיף מסך איכותי מאשר מסך גדול). המסך ישמש לעיבוד תמלילים, לצפייה בסרטים ולמשחקים. האם ניתן למצוא משהו בעל איכות טובה במחירים הנ"ל? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Born2Kill,

שלום, מבקש המלצה למסך טוב למשחקים בתקציב הנ"ל וחשוב שהוא יהיה LED (הבנתי שבמסכי לד רואים יותר טוב וגם הם חסכונים וכו'...) יש לי כרגע את ה-Dell 2007WFP. וכמובן, שלא יעלה על 22 אינצ' עדיפות גבוהה ל-20 אינצ'.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by loadstone007,

יש לי מסך של Dell, 2007wfp. הוא 20", וניסיתי לחבר כבל חשמל לחיבור "Speaker Power" (ברוב טיפשותי).... מאז הוא נכבה (לא עשה רעש או משהו) ולא נדלק לי. הוצאתי מהחשמל, ניסיתי לתת לו "לנוח" כל הלילה אבל הוא פשוט לא נדלק! מישהו אולי מכיר איזה שיטה שאפשר לנסות איתו?? ממש אין לי עכשיו זמן פנוי להתרוצץ בין יבואנים ולהמתין עד שיתקנו אותו! יש מאחורי המסך מין סימן של מנעול, ומין חור כזה. יש את זה בהרבה מסכים - אולי זה יכול לעזור? תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by tzolerguy,

היי אני מנסה למצוא מסך בעל בהירות גבוהה על מנת להשתמש בו בחוץ באור יום בצל אבל עדיין בתנאי שטח... עדיפות למשהו עם ספק חיצוני שאוכל להחליף בסוללה. מכירים משהו כזה? לא מצאתי ברשתות המחשבים הגדולות אבל גם לא מוצא איזה חנות ייעודית לציוד כזה. אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אחים אני מחפש מסך למחשב 22 אינץ'.. פתוח להצעות , נוטה לכיוון של הסמסונגים - T220 ' T220P ' 2253BW. מה שחשוב לי לדעת- מה הכי כדאי משלושתם לפי הדרישות שלי? 1.שהX1600 של רדייון יוכל להחזיק את הרזולוציה הטבעית שלהם לאינטרנט וסרטים , אין לי בעיה לשנות רזולוציה לפני כניסה למשחקים. 2.שהוא מתאים למרחק של בערך 70 ס"מ ממנו , אני רוצה לדעת אם זה לא יותר מדי קרוב ולא מתאים לטווח ראייה שלי. 3.עדיף כמה שיותר זול , וחנויות באזור המרכז. תודה מראש וזה חשוב חברה .

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by STi,

שבת שלום,קניתי בשעה טובה מסך שהוא נראה לי טוב והנתונים שלו טובים 19"? 5ms, 1:700, dvi,?בקיצור אני מקווה שהוא טוב,ויש עליו אחריות שלוש שנים,בדרך כלל דברים טובים יש עליהם אחריות לזמן ארוך. בבקשה תנו את דעתכם עליו. הוא מיועד למשחקים,סרטים,ובעצם הכל. וקניתי אותו ב1289 ש"ח בעשרה תש' שווים. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by la1470,

שלום לכולם שימושיים עיקריים הינם משחקים, ועיבוד תמונה - פוטושופ תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ATGatdner,

אתמול התקנתי ויסטה, והרוב הלך די חלק. אני רק לא מצליח להגדיר את הרזולוציה של המסך ל 1440X990, שהיא הטבעית של המסך שלי (אולי על 900, לא זוכר כרגע, אבל לומשנה). זה נותן לי אפשרויות רק למסכים רגילים של 3:4. לא מצאתי דרייברים של המסך לויסטה, או הסברים בשום אתר בקשר לבעיה הזאת. מישהו כאן נתקל במשהו כזה? ואולי גם הצליח לפתור את זה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by mikyl,

אני מחפש זרוע שולחני ל-DELL U2711, משהו ברמה של זרועות ERGOTRON. יש לכם המלצות?

20. Started by etinger,

אני מעצבת עצמאית. חסכתי לי 2000 שקל פלוס מינוס ואני מעוניינת להשקיעה אותם במסך נורמאלי. בינתיים אני עבודה כאינפורמציה האינסופית הנשפכת דרך האינטרנט. בחנויות (לפחות אלה בתל-אביב) ממש אין מבחר בקיצור אני לא ממש מצליחה להחליט. בבקשה תמליצו לי על מסך עם אפשר חברה ודגם שהוא טוב לגרפיקה ולאנימציית פלאש. נ.ב. שמעתי דברים טובים על מסכים של NEC אבל אין לי דגם.... אנא תרמו לי מניסיונכם העשיר

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by pxst17,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5193 היא תהיה טובה לניקוי מסך המחשב שלי? הוא LED.. וה-LCD בסלון?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by andrei21,

קניתי את המסך לפני שבוע וחצי וכמו שהבטחתי אני כותב חוות דעת קצרה קודם כל לא היה פיקסלים שרופים ולא זליגת אור המסך יפה אך לדעתי הצבע האפור מאחורה הורס. חסרונות: - הצבעים\ האור לא נוח לעיניים (מהקופסא) ניסיתי קצת לכוון ויוצא לי ככה brightness 75 contrast 60 בשאר אני לא ממש מבין עדיין לא ממש נוח לעיניים, ראיתי שיש הרבה אנשים שנתקלים בבעיה הזאת, אז אוליי מישהו יכול להעלות פרופיל כיול של המסך -איכות תמונה בסדר אך שום מסך LCD לא יעלה על מסך CRT טוב. לפחות LCD בעלי פאנל TN. -כפתורי שליטה אי אפשר למצוא בחושך והם לא ממש נוחים צריך להתאמץ ללחוץ עליהם לא חזק מידי ולא חלש מידי . -מסך זה פועל בזולוצייה 1680X1050 וכל רזולוצייה מתחת מורידה את איכות התמונה כי המסך מתחיל לעבוד על סוג של א…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by naorM,

שלום! ברשותי מסך Samsung SyncMaster P2770HD ועכשיו הרזולוציה המרבית שלו היא 1600x1200 אבל אני יודע שאפשרי 1920x1080 למסך זה, מה אני צריך לעשות כדי שהרזולציה תהיה 1920x1080 יש לי כרטיס מסך GTX 560 Ti אם זה קשור תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Balan!,

שלום לכולם אשמח לקבל המלצה על מסך מחשב לעבודה ממושכת . יש לי העדפה לחברת dell - מקבל הנחה משמעותית לגבי גודל המסך - אין לי דרישות מסוימות נראה שכיום לא שווה לקחת פחות מ23 אבל לא מחפש תחליף לטלויזיה .. תקציב - נראה לי מגביל את זה באזור ה1K אם יש משהו חריג מעבר אפשר גם לציין בתודה מראש ליאור

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by Avidar.R,

רציתי ברשותכם לבקש שתסקרו לי את המסך הזה (LG IPS236V) תנו לי פרטים עליו חות דעת של אנשים המלצות יתרונות חסרונות. ואם יש מסך שלדעתכם טוב יותר בסכום של עד 1300 תיכתבו תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.