עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by snapdragon,

בשביל לקנות מסך פיבוט (שמסתובב ב90 מעלות) האם אני צריך כרטיס מסך תומך ? האם GF6600 תומך ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום חברים, אשמח לחוכמת ההמונים שלכם. יש לי מחשב נייד עם יציאת HDMI אחת ואני רוצה לחבר שני מסכים ולעבוד איתם בצורה כזאת שהמסכים מחלקים את שולחן העבודה ולא מעתיקים אותו ( Extended ולא Duplicated). כיצד ניתן לעשות זאת? האם יש מתאם מיוחד לכך? תודה

3. מישהו מכיר מקום שבו ניתן לראות יחסית הרבה מסכים 20-22" בתצוגה? הייתי מואד רוצה לראות את המסך עובד לפני שאני קונה אותו... תודה, פבל.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. שלום... הייתי רוצה לדעת מהם כל ההבדלים הקיימים בין שני המסכים הבאים: http://tms.co.il/product/5454 http://tms.co.il/product/5301 (למה הראשון יותר יקר מהשני?)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. ברצוני לרכוש מסך מחשב 24 אינץ שיהיה FHD עים יציאתHDMI שיהיה מהדגמים החדשים LCD)LED) מהיצרנים סמסונג או LG. אשמח לדעת איזה דגם אתם ממליצים לי שיתאים להכול אבל בגדול למשחקים? :

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Xilver,

רציתי לדעת האם המסך הזה שווה 1300 ש"ח ואם הוא משתווה לX95F של סוני

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by leyaniv,

אחרי שקראתי כמעט כל נושא רלוונטי מה-10 עמודים האחרונים בפורום הזה, החלטתי שאני רוצה לקנות את ה Dell 20" S-IPS אבל עדיין לא החלטתי אם לקנות את הדגם הרחב או הרגיל. השימושים שלי הם : 70% אינטרנט מסמכים וכד' 20% סרטים (שחלק גדול מהם סדרות ביחס 4:3 כדוגמת סאות פארק) 10% משחקים ולמרות זאת, אני חושב שהייתי מוכן להתפשר קצת על הנוחות בגלישה באתרים, בשביל לשפר משמעותית את החוויה של הסרטים והמשחקים. בגלל זה הנטיה שלי כרגע היא דווקא לקנות את הדגם הרחב. התחושה הכללית שלי היא שלקנות את הדגם הרגיל עשוי לאכזב אותי בעתיד. למרות שאף אחד לא מגדת עתידות, נראה כאילו המגמה היא לכיוון המסכים הרחבים. אני גם רוצה להגיד תודה רבה ל QttP על התמונות שהוא פרסם לפני שבועיים. http://hwzone.co.il/communi…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by lioryoro,

קניתי מחשב חדש והחיבור מסך ללוח אם בא עם DVI ו HDMI החיבור למסך שלי הוא VGA מה הפתרון הטוב ביותר לחבר בניהם אשמח לתגובה מהירה (אני חייב את המחשב דחוף) תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. האם יש מסך יותר טוב ממנו ב1500 ש"ח ? 24-25" וFHD. למשחקים ובנוסף גם שימוש כללי.

10. Started by askersector,

יש אצל סבא שלי מסך כזה והוא עובד חלק חוץ מהעובדה שבאופן קבוע המסך מרצד (לא נכבה ונדלק אלא הצבעים מהבהבים) כל הזמן, קצת דומה לאיך שרואים בטלוויזיות ישנות. הרזולוציה היא 1920x1080 בקצב רענון של 60Hz והחיבור הוא VGA. הכרטיס זה אינטל HD Graphics 2000 מובנה. אני חושד (בסדר הזה): 1. בחיבור VGA הישן. 2. בקצב רענון 3. בכרטיס מסך (אולי בעיית דרייברים?). האם אני צודק? או שזו בעייה אחרת?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. יש לי מחשב עם כרטיס מסך של ATI דגם Radeon X700. אני מנסה לחבר אותו ל-LCD של טושיבה. הרזולוציה המקסימלית של המסך הנה כמקובל 1366x768. מע' ההפעלה היא Windows Vista 32bit. חיבור המחשב למסך LCD של מחשב הכל תקין. במסך בסלון לא הצלחתי להגיע למצב שאני רואה תמונה כמו שצריך. כאשר אני מנסה להגדיר את הרזולוציה בהתאם, נוצרו מס' בעיות: 1. התמונה היתה קטנה וכסתה רק חלק מהמסך. כל ניסיון לשנות רזולוציה תמיד נתן תוצאות מוזרות, פעם יותר מדי, פעם פחות מדי. 2. קצב רענון התמונה עומד על 30Hz בלבד ואיני יכול לעלות (מבחינת האפשרויות בהגדרות) לגבוה מזה. 3. הפונטים אינם ברורים ומופיעים בתמונה כפולה במסך ולכן כמעט ואינם קריאים. ניסיתי לעבוד הן עם הדרייברים המקוריים של Windows והן עם הדרייברים מהאתר…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by eyalha,

(לא ידעתי איפה לפרסם אבל זה הצעה שקשורה ישירות לפורום אז הנחתי שאפשר לפרסם פה.., אם לא אז תמחקו או משהו : ) להרבה גולשים שרוצים מחשב למשחקים מומלץ אחד מהמסכים של DELL 2007wfp/fp , גם כאשר בונים מפרט בפורום מפרטים זה המסך המומלץ (כמובן באיזור מחירים מסויים) לכן באופן טבעי הרבה שואלים פה שאלות על המסך הספציפי הזה.. ולאחר שקנו באופן טבעי באים לשאול כל מיני שאלה על המסך על הרזולוציה שלו, אל הכיוונון האידיאלי בשבילו.. אז למה לא לעשות סטיקי למסך הספציפי הזה שהוא המסך המדובר ביותר בפורום? ככה גם יקבלו תשובה מיידית או שיהיה לאן להפנות את השואלים.. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by bubugu,

אני כנראה אקנה את המסך הזה בשבוע הבא מה אתם חושבים עליו? השימוש העיקרי יהיה לסרטים, אולי אולי קצת משחקים ולכל מיני תוכנות תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אהלן כולם! את המסך הזה אני רכשתי לפני מספר ימים לאחר המון התייעצויות והשוואות. החלטתי בסוף ללכת עליו לאור התמיכה הגורפת והנלהבת שלו באתר זאפ. רציתי מסך שיתאים לי בעצם להכל, שיהיה לי נוח בדפדוף באינטרנט, ובפרט למשחקים וסרטים (כלומר לא חובה דגש על קריאת מסמכים וטקסטים ארוכים, אך מן הסתם שניתן יהיה לצפות בהם באופן סביר) ואכן, משחקים, סרטים ותמונות רואים מדהים, במיוחד כאשר אני מגדיר את התצוגה על Contrast - 100. הבעיה היא כזו - המסך פשוט בהיר מדי!!! כאשר אני מסתכל כעת על דף הדפדפן הוא פשוט צורב לי בעיניים, כנ"ל לגביי חלון mIRC שהרקע שלו לבן. כאשר אני מדליק את האור בחדר זה נעשה מעט יותר טוב אבל אני רגיל כבר שנים לעבוד עם אור קטן ולא עם הפלורנסט הגדול ואני חושב שזה מגוחך שמסך בש…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by golan1971,

מסך בן חודשיים ,יש קו מלמעלה למטה בצד שמאל של המסך מה עושים, אני לא מצליח להעלות תמונה ? רק רציתי לומר שלקחתי אותו לאיבורי ביום חמישי בשעה 16:15 קיבלתי מסך חליפי 19 ,והמסך שלי נשלח לדל ישראל,היום יום שלישי קיבלתי מסך dell 2209 חדש כך שבסופו של דבר ,אני מרגיש שגם באייבורי גבעת שאול,ותודה לירון ושימי על השירות והסבלנות המעולים! וגם בdell קיבלתי שירות מצוין והכי חשוב, מהיר ועל הצד הטוב ביותר!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by jepe81,

שלום, אפשר חוות דעת על המסך הזה בשביל משחקים ב 1080P? מדובר בפאנל TN עם 1080p 144Hz 1ms ו - FREESYNC. תודה. https://www.amazon.com/gp/product/B074JLD4HZ/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by gunai,

שלום, ברצוני לרכוש מסך LCD בתקציב של עד 1000 ש"ח. עדיפות מוחלטת לאיכות על-פני כמות (עדיף מסך איכותי מאשר מסך גדול). המסך ישמש לעיבוד תמלילים, לצפייה בסרטים ולמשחקים. האם ניתן למצוא משהו בעל איכות טובה במחירים הנ"ל? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by yanivgold,

יש לי אפשרות לקנות את הדגם m9177 של apple ב2500 שח האם כדאי?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Woland,

יש מבצע של בנק מסוים שנותן את המסך הזה כמתנה , מה דעתכם על המסך הזה כמסך לתיכנות/משחקים? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by motorishta,

לילה טוב. שלשום קניתי מחשב חדש עם מסך lcd של LG דגם ‏L1953TR, משום מה כל כמה שניות הוא מתכבה ונדלק בלי הפסקה. מה יכול להיות הבעיה? ד"א הנורה הכחולה שלו נשארת דלוקה. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by xmatanx,

מעוניין לקנות מסך מחשב למשחקים וסרטים כרטיס מסך ‏HD 5850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E אני כרגע מתלבט בין LG W2486L DELL 2209WA SAMSUNG F2380 על כולם שמעתי ביקורות טובות חוץ מהLG שעליו שמעתי המון רעות אבל מי שקנה אותו ממש מרוצה אם יש לכם מסך אחר להמליץ גם מתקבל תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , אחרי חרישה פה בפורום החלטתי ללכת על אחד משני המסכים האלה: Samsung 971P או VP930 Viewsonic השימושים יהיו גלישה , תכנות , עריכת וידאו ועריכת תמונות , משחקים ופחות צפייה בסרטים אבל חשוב שתהיה איכות טובה גם בסרטים ! מה שמטריד אותי , זה הזמני תגובה הגבוהים יחסית למסכים עם פאנל TN .. אבל לפי מה שהבנתי לא תהיה כ"כ השפעה על משחקים ... יתרונות/חסרונות של כל מסך ? מה אתם אומרים , על מה ללכת ?? אני שובר ת'ראש כבר כמה שבועות .... תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. היי, אני חדש כאן ואני מחפש מסך מחשב גדול ונוח לקריאה במשך שעות ארוכות. אני לא יודע איזה גודל כדאי לי, אם 27" נגיד, זה לא גדול מדי. חוץ מזה לא משנה לי איך הוא יהיה בסרטים/משחקים או כל שימוש שהוא לא משרדי. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. ההבדל היחידי במפרט הוא זמן תגובה קצר יותר לטובת הסמסונג ועוד איזה פיצר הקשור ב HD אבל אני לא בטוח כלל מה זה. ראיתי את שני המסכים ובעיני התצוגה יפה במידה שווה בשניהם. שניהם נותנים אחריות של 3 שנים ומהניסיון שיש לי עם מג (אמטל) האחריות שלהם טובה מאוד, את חיון אני פחות מכיר. השימוש העיקרי הוא למשחקים. תודה, אופיר

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים