עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ronin,

מופיע בזאפ ב כ 1400 ש"ח !! האם הוא כדאי ואיכותי ?? מה ההבדלים בינו לבין הסמסונג או בדל מאותו גודל ? האם גם TN?? חשבתי ל"התפשר" על 20" של דל אך הוא יקר יחסית וגם קצת קטן יותר ו 24" של דל כבר ממש יקר והוא עולם אחר

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  2. Started by vish,

קראתי כאן לא מעט ביקורות חיוביות על המסך 22 הנ"ל זה משמח אותי, כי אני לפני קניית מסך, והמחיר מפתה. (שימוש עיקרי DVD) הדבר היחיד שמדאיג אותי הוא השירות (פיקסלים שרופים וכו') ומכיוון שמוכרים אותו רק בksp רציתי לשאול האם באמת כולם מרוצים מהשירות בחנות לגבי המסך הזה? האם מישהו התנסה בהחלפה\תיקון ? (האם השם הרע יצא לחנות לשווא?) או שכולם פשוט בדקו פיקסלים לפני הקניה ומאז הכל סבבה?

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  3. סה"כ שמעתי ביקורות מצוינות על שניהם אני אישית חובב מסכים רחבים לכן אני נוטה לראשון אבל לשני יש מתונים טיפה יותר טובים... אז אם יש לכם הצעה טובה יותר ה 1800 שח מקסימום!! אנא הציעו בתודה מראש רז ועריכה: חיפשתי בפורום ולא הבנתי עדיין מה ההשפעה של 16.2 לעומת 16.7 ואם זה מורגש במשחקים?

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  4. Started by Sma1,

שלום, אני מתלבט בין שלושה מסכים: LG L2000C , DELL 2007WFP , NEC 20WGX2. השימוש במסך יהיה בעיקר אינטרנט וסרטים. לא כ"כ הצלחתי להבין לאילו מהמסכים קיימת כניסה לחומרה חיצונית (DVD, ממיר וכו'), במידה ולמישהו קיימת אינפורמציה בנושא הנ"ל, אנא ציינו זאת. אשמח לקבל המלצות על מסכים נוספים. תודה וחג שמח.

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  5. Started by chaos_grenade,

אני כבר כמה חודשים מחפש מסך שיתאים לצרכים שלי ותאמת אני עדיין לא בטוח איזה דגם יהיה עדיף לי. לפי מה שהבנתי מסכים עם פאנל MVA איכותיים יותר ונותנים איכות תמונה מעולה אבל לצערי המחיר שלהם חורג מאוד מהתקציב שלי שהוא 2000 שקל. קראתי מספר תגובות פה בפורום וראיתי שהדגם של סוני הוא בעל פנאל MVA והמחיר שלו לא גבוהה. האם הוא שווה קניה או שאני אאלץ להיסתפק במסך בעל פנאל TN ? תודה.

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  6. שלום, הבקשה בכותרת. בכל זאת, ארחיב מעט: המסך, כאמור, ישמש בעיקר לאינטרנט וסרטים, אך מדי פעם גם משחקים. אין גודל מסוים שאני יכול לנקוב בו, אך אשמח אם ניתן יהיה לדחוף מסך LED במחיר הזה, במידה וזה בכלל שווה את הכסף... תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  7. Started by amig2,

אני מתכנן לקנות מסך 24" למחשב, הכולל את הכניסות הרגילות (DVI ו-VGA). בעתיד אני מתכננן לקנות XBOX 360 או פלייסטישן, מה שאומר שאני אצטרך להעביר את המחשב לכניסת VGA. האם יש הבדל נראה לעין באיכות התמונה בין חיבור ב-DVI לעומת VGA? (בעיקרון רזולוציה של 1920*1080)

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  8. כיום אחי משתמש במסך שמן וברצוני לקנות לו מתנה מסך דק חשבתי על Mag AI937W http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=20708 שמחירו די סביר רציתי לדעת אם זה שווה מבחינת העלות תועלת,רצוי לציין שהמחשב משמש בעיקר לאינטרנט. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  9. Started by p1tbull,

אני מתלבט מה כדאי, אני ארשום כאן בעד ונגד: בעד 23": רזולציית גבוהה יותר (1920x1080). Full HD נגד 23": אומרים ששטח המסך קטן מידי לרזולציה כזו. הכל קטן מידי וצריך מינימום מסך 24" (שעולה כמעט פי 2). פאנל TN לא איכותי במיוחד. הרזולציה גבוהה וזה כבד לכרטיס מסך. בעד 22": יש מסך במחיר סביר של DELL עם פאנל IPS איכותי, שאוכל כל מסך אחר עם פאנל TN. יותר קל לכרטיס מסך. נגד 22" רזולציה נמוכה יותר. לא יודע מה ההשלכות של ניגון HD על דבר כזה. סתם שאלה: מישהו שמחליט לקנות מסך 22". למה שהוא יקנה מסך אחר חוץ מה Dell 2209WA המהולל שמדברים עליו כל כך הרבה? המחיר שלו הוא כמו שאר מסכי ה 22" בפאנל TN, לפעמים אפילו זול בהרבה. הסיבה היחידה שאני רואה זה אם מישהו מעוניין ביציאות מיוחדת HDMI וכולי, …

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  10. Started by Ronenosh8,

ברגע שאני מריץ סרט DVD (באיכות 720x576) על מסך Full HD אז המסך מורח את התמונה לרזולוציה שלו (1920x1080) ואז האיכות גרועה? ועוד דבר, אם אני מריץ סרט Full Hd על מסך 1680x1050 האיכות תהיה פחות טובה? (כי הוידאו יעבור דחיסה מ 1920x1080 ל 1680x1050)

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  11. Started by idan_1995,

יש לי מסך LCD ואני לא יודע איך לקנות אותו יש תכשיר מיוחד בשביל מסך LCD ??

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  12. Started by NitzanElbaz,

שלום, אבקש המלצה לקניית מסך לגיימינג 24 אינץ במחיר של עד 1400 ש"ח, חשבתי על הדגם Dell U2412M , האם הוא טוב לגיימינג? (אני קצת חלש במסכים) תודה מראש, ניצן.

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  13. Started by tomllic,
    • 0 תגובות
    • 993 צפיות
  14. Started by nazgull,

כתבתי בעבר על קניית מסך רציתי את ה dell ultrasharp אבל זה ירד מהפרק.. כי אין מספיק תקציב בכל אופן התקציב שיש לי עכשיו הוא 800-900 גג בלי חריגות... הציעו לי Samsung 2233SW PLUS שהוא 21.5" ב899 או את אותו הדגם כמעט שהוא 20" 799 השימוש הוא בעיקר למשחקים כבדים (gts250 e6750) ,לא רוצה מריחות ..רוצה חדות יש לציין שאין לי ניסיון טוב עם LG בגלל שני מסכים שהלכו טרם זמנם, אז עדיף לא מסך של LG אמשח לקבל עזרה וחוות דעת על המסכים שציינתי

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  15. שלום, יש לי כמה מסכי LCD שיש להם את אותה הבעיה - המנורות שמאירות את הצג שרופות אני מסוגל לפתוח ולהחליף בעצמי את המנורות (כבר עשיתי זאת), הבעיה שאני לא יודע איפה אפשר לרכוש חלפים כאלה ספציפית כרגע אני עובד על מסך של MAG מישהו יודע איפה אפשר לקנות מנורות להחלפה באופן כללי ? ובפרט עבור MAG? אם מישהו יודע מה היבואן של מאג ואיך אפשר לדבר איתו זה גם יעזור מאוד תודה !

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  16. Started by zombie,

אז ככה... המסך ישומש לאינטרנט גיימינג וצפייה בטלויזיה דרך כרטיס טלויזיה... ארגנומיה פחות חשוב כי אני כנראה תולה את המסך על הקיר.... חשוב איכות צבע חדות ושלא יהיה גווסטינג... בקשר לאסוס אני יודע שיש לMW221C ציפוי מבריק...האם ברגע שיש קצת שמש לא רואים טוב?האם אני יראה את עצמי על המסך?האם זה מפריע בכללי?ועד כמה התצוגה שלו טובה?ויש את ה VW222U שאני לא יודע עליו כלום...האם התצוגה שלו יותר טובה?האם יש לו ציפוי מבריק? ויש את הסמסונג 2243BW שיש לו זמן תגובה 5ms שזה די מפריע לי... אבל אין לו ציפוי מבריק, הבנתי שהתצוגה יותר טובה במסכי אסוס.... בקיצור מה הכי כדאי לטלויזיה ומשחקים? הכי חשוב לי זה תצוגה טובה! תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  17. אני בעירך 8 שעות ביום מול מחשב אז רוצה מחשב חד עם צבעים יפים ופונטים ברורים לקריאה בתקציב בין 1000-1500 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות על מסך כזה.

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  18. שלום לכולם, אני מחפש דרך זולה לחבר את מסך LG E2241T לחיבור הישן של הכבלים, ללא ממיר של הוט כזה או אחר. חשוב שזה גם יהיה חיבור שלא תלוי במחשב. למסך יש כניסות DVI ו-VGA. הבנתי שצריך כרטיס טלויזיה כלשהו עם שלט כדי שיהיה אפשר להעביר ערוצים. אשמח אם תוכלו להמליץ גם על מוצרים ספציפיים. תודה

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  19. Started by MeniAdam,

שלום רב אני מחפש אחרי מסך מחשב לעבודת גרפיקה מקצועית, לפחות 24" , והכי חשוב צבעים הכי קרובים לדפוס. התקציב הוא עד 5K. אשמח לקבל המלצות לדגמים מדויקים ואם יש המלצות גם מאיפה לקנות. תודה יום טוב ועבודה נעימה מני

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  20. מישהוא מכיר ? במחיר הזה איזו ונק לא כלכך נכנסים. בנתיים מצאתי רק את UltraSharp 2007FP שלפי מה שהבנתי קצת קשה להשיג אותו ... יש המלצות ?

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  21. Started by ofirXD,

המסך T260HD טוב למשחקים ולפצפייה בסרטים? זה המפרט שלי- מעבד:Core i7 920, s1366, 8MB Box לוח אם: ‏EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E‎ GIGABYTE כ.מסך: HD 4890 Top 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E‎ דיסק קשיח: 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103UJ‎ זכרון: ‏3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel‎ ספק כח: ‏HX 620W Active PFC 12cm Fan Modular‎ מארז: ‏Nine Hundred Two Mid Tower Ultimate Gamer (No PSU) לדעתכם המסך הזה יהיה טוב למשחקים? או שעדיף לקחת מסך בפחות כסף והוא יהיה יותר טוב למשחקים?? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  22. קניתי אותו היום וחיברתי אותו עם HDMI על רזולוציה 1920-1080...העניין הוא שלא משנה מה יש לי את הפסים השחורים המעצבנים האלה...וזה קורה ברזולוציה הזו בלבד..דרך הכפתורים לא מצאתי דרך למתוך את זה..מישהו יכול לעזור לי בבקשה??

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  23. שלום לכולם! התכוונתי לקנות את המסך S27E591C לאחר שראיתי שאנשים שקנו אותו מרוצים ושהוא מתאים לצרכיי. בחיפוש קצר מצאתי מסך דומה -S27D590CS שזול בכ-300 שקל ולא נראה שיש ביניהם הבדלים פרט לצבע. זה לינק להשוואה ביניהם ב-KSP: http://ksp.co.il/?list_compare=.25550..27388. האם אני מפספס משהו משמעותי או שאכן ההבדל הוא רק בצבע? תודה לכל עוזר!

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  24. Started by ice35,

שלום אני מעוניין לקנות בקרוב מסך LCD 19 בסכום של עד 1300 ש"ח VA912וViewsonicו http://zap.co.il/model.asp?model_id=304727 או וE196FPוDellו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=380777 שניהם עולים בערך 1300 שקל ונראים טוב... אז מה עדיף מבין שניהם? או אם מישהו יכול להמליץ על מסך במחיר שיותר טוב מהם תודה רבה

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  25. אוקי אז המסך שיש לי כרגע הוא LG FLATRON F900B והוא מהבומבות הענקיות האלה של המסכים... יש לי אפשרות להחליף למסך הבא: COMPAQ 1720 והמסך הזה הוא LCD דק מה אתם אומרים? להשאיר את הנוכחי או להחליף?

• 5 תגובות
    • 993 צפיות

דיונים חדשים בפורומים