מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
היי אני מחפש מסך 20 אינץ' 4:3 או 22 אינ'ץ 16:9 בסכום של עד 2500 למטרת משחקים, סרטים ושאר הדברים. אני עדיין לא החלטתי מה יותר נוח לעיניים שלי, 16:9 (רחב) או 4:3 (רגיל)... ולכן אני מבקש המלצה לשני הגדלים הללו. אני צריך עוד השבוע לקנות כיוון שכרגע אני תקוע עם CRT מגעיל. אם אפשר גם שזה יהיה מסך מחנות שנמצאת באיזור ראשל"צ כי אני לא מתכוון לקנות מסך LCD מהאינטרנט (יכול להגיע עם פיקסל שרוף). תקציב: 2000-2500
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, סיקרן אותי לדעת אם שווה בכלל לקנות אותו דגם מסך כמו שיש לי (Samsung 2443BW). אני מתכנן מערך SLI ב-2Way עם מערך מרובה מסכים. ואני רציתי עוד שני מסכים של אותו דגם. במידה ואני מוצא את אותו דגם (לא יודע אם מוכרים אותו עדיין), האם כדאי לי לקנות זוג מסכים מהדגם הנ"ל? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חזרתי היום מהעבודה,הכנתי כוס קפה,הדלקתי את המחשב והופ... חושך בעיניים ! מסך ה- CRT הזמני של LG הצטמק לו לפתע פתאום והראה לי פס אנכי צר באמצע המסך. בדיקה מהירה העלתה שהמסך שבק חיים ולא ניתן לשפר את המצב. בשבועיים האחרונים, לאחר התלבטויות רבות,קריאת מאמרים רבים, וביקורות עד שיצאו לי העיניים החלטתי לקנות את הסמסונג הנ''ל. ביחד איתו קניתי מסך 20 רחב דגם 2043 של סמסונג לילדה שלי. נראה נחמד מאוד,וכרגע נוסף לי המון מקום על שולחן העבודה.חששתי בהתחלה שהכל יראה לי מכווץ אבל לאחר התקנת התוכנה המצורפת הכל נראה תקין.שיחקתי קצת עם ההגדרות של המסך והגעתי למצב צפייה טוב מאוד. 2 שאלות לי אליכם: עדיין לא פתחתי את האריזה של המסך השני (2043 ) האם המסך הזה תומך כמו ה-2253 בהתאמת הישומים לפור…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס שאני בונה עליו יהיה ה +GF9800GTX שיצא בקרוב.. אז ככה הבנתי שזה לא ינצל את ה 24(מדובר ב- DELL ב3200שח) אז אולי כדיי 22(אם לדעתכם עדיף 22 אז אשמח לקבל המלצות -הכיוון משהוא טוב+ אבל לא צריך את ההכי טוב) אני לא יודע מה לעשות.. בבקשה תגיבו
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם הוצע לי מסך : AOC V196PLUS ורציתי לדעת אם הוא טוב http://www.aoc-europe.com/wEn/monitors/tft/19/19_196Vplus.php
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב: 2,000 ש"ח עם אפשרות חריגה בתקציב. אני מעוניין לרכוש מסך ייעודי לצפיה בסרטים באמצעות המחשב. אשמח לקבל המלצות ורצוי יותר מדגם אחד, בשלב זה לא משנה כל כך אם המסך רחב או רגיל. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שני מסכי LCD איכותיים ביותר לצורך עירכת וידאו על AVID. חשובה לי תצוגת וידאו ברמה גבוהה, צבעים ונוחות לעיניים בשל זמן עבודה ממושך מול המחשב. באיזה מותג ודגם כדאי לבחור. אם אני בוחר במסך אחד רחב, מהי הבחירה המועדפת או האופציות המובילות. תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום,קניתי בשעה טובה מסך שהוא נראה לי טוב והנתונים שלו טובים 19"? 5ms, 1:700, dvi,?בקיצור אני מקווה שהוא טוב,ויש עליו אחריות שלוש שנים,בדרך כלל דברים טובים יש עליהם אחריות לזמן ארוך. בבקשה תנו את דעתכם עליו. הוא מיועד למשחקים,סרטים,ובעצם הכל. וקניתי אותו ב1289 ש"ח בעשרה תש' שווים. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=9189&zap=1 אחריות 3 שנים ע"י דל !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה : 1.המחשב שלי מחובר כרגע בכבל DVI-DVI למסך ( אני צופה בסרטים באיכות של HD 720/1080 ומשחק משחקים ) רציתי לדעת , אם אני מחבר כבל VGA-VGA למסך ( מה שקבלתי עם המסך ) אני יראה אותם פריטים כמו ב-DVI ? ז"א זה ישדר באותה איכות כמו קודם ? 2.יש לי רק חיבור אחד של DVI ולכן רציתי לחבר את ה-PS3 בכבל של HDMI-DVI שיהיה מחובר קבוע למסך ( במקום להוציא ולהחליף כל פעם כבל של המחשב או של הPS3 ) . אז רציתי שהמחשב יהיה מחובר VGA והPS3 יהיה ב-DVI , ככה שאחסוך לי בשינויים . השאלה היא אם באמת VGA יכול לתת איכות כמו של DVI בסרטי HD , משחקים ועבודה שוטפת עם המחשב . תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבא שלי הביא לי את המסך הזה: http://www.skypc.co.il/sg_product~L1970HR~9~0.htm הוא טוב למשחקים אם לא אפשר אחד באותו מחיר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... אני מתלבט בין T240 של סמסונג לבין W2442PA של LG בדקתי את הנתונים ונראה כי ה- LG הרבה יותר טוב... Tilt, Swivel, Height, Pivot, Detachable base 2MS כמו כן, לפי האתר של LG זוויות הצפיה יותר רחבות... מה דעתכם? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקרון תכננתי לרכוש מחר את ה BENQ באופיס דיפו - ראיתי שהוא נמכר שם ב1499 ש"ח והחלטתי שזה הזמן להחליף את הCRT המזדקן והמתקלף שלי לLCD נורמאלי שייפנה לי גם מקום על השולחן שגם ככה צפוף מאד. החלטתי שאני צריך מסך טוב בעיקר למשחקים וגם שיהיה נחמד בסרטים - מאחר שאלה השימושים העיקריים שלי במחשב.. הבנתי אחרי קריאה בעשרות אתרים וביקורות שזמני התגובה זה דבר לא מדוייק אלא סתם נתון שהחברה בוחרת לציין ולא בהכרח אמיתי ומדוייק. למרות זאת, קראתי בהרבה אתרים ביקורות טובות לגבי זמני התגובה של שני אלה (2MS שניהם) וראיתי רק המלצות עליהם לגיימרים. לצערי מסך ה BENQ, עם כמה שהוא מפתה במחיר, לא מושלם. הוא עושה שימוש בפאנל 6 ביטים כדי להשיג זמני תגובה מהירים (בשילוב עם הטכנולוגייה הה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם המסך הזה שווה 1300 ש"ח ואם הוא משתווה לX95F של סוני
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך LCD SyncMaster 710C ויש לי בעיות בכוון הרוולציה בכל פעם שאני מפעיל את הווינדוס במקום שיופיע "ברך הבא" בXP מופיע: "Not Optimum Mode","Recommanded Mode 1280 x 1024 60Hz בעיה דיי מציקה ואני לא יודע מה לעשות כרגע המחשב חדש לחלוטין אני רוצה לציין שבמחשב הישן שלי לא היו בעיות מסוג זה כלל בכל פעם שאני מפעיל את המחשב בבוקר לאחר שהמחשב היה מכובה כל הלילה הרוולציה נפתחת כרגיל רק לאחר שעה בערך שוב מופיעה ההודעה מהמסך הה"ל ועכשיו גם זה לא פועל.. וכרגע אני משתמש במצב Enable VGA MODE -מצב זה מפעיל את המחשב בהגדרות רוולציה וצבעים נמוכה מאוד ולכן הגודל מאוד גדול... אין לי מושג ממה נובעת הבעיה ואני לא רוצה לשלול אפשרויות שונות.. אני משתמש בכרטיס מסך מובנה,פירמטתי וגם לא עזר...…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז אני צריך מסך LCD 17 ושמתי עין על שתי דגמים http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=425549 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=415614 ואני לא רוצה "19 אז אל תנסו אפילו להציע
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב 1440P בגודל 27 אינץ' חשוב לי שיהיה טוב גם למשחקים וגם למדיה, וגם שיהיו לו דיוק צבעים טוב ישר מהאריזה, כי לא אוכל לכייל אותו. התקציב שלי הוא סביב ה2500 שקל אשמח להמלצות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
CRT AOC +K9 המסך הוא 19 אינץ http://www.toshop.co.il/prod.asp?id=1035&ref=yes&refname=zap לאומת דל 2007 FP לדל מחיר יותר מכפול הדל נותן יותר שטח עבודה אבל בלי בדיקה מעמיקה סביר להניח שאיכות התצוגה פחותה, בדל יש בעיית פיקסלים שיכולה לגרום להרבה הצקה פסיכולוגית (יותר מאשר בעיית ביצועים) כנ"ל לגבי סוג הפאנל הדל תופס פחות שטח על השולחן וכנראה יותר עמיד בטילטולי העברת דירות (אינטואיציה) אורך חיים של המסכים? ולשאלה היותר מציקה, עקב שיטות עבודה שונה של המסכים, הם כנראה פולטים קרינות שונות וטווחי הנזק שלהם משתנים. בהנחה שעובדים ממרחק 50 ס"מ (שם רמות הקרינה נמוכות), איזה מסך יותר יפגע בראיה (לאורך זמן) ובמידה שלפעמים בלי לשים לב עובדים קרוב למסך (כ 30 ס"מ), איזה מסך יגרו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה למסך יש בד"כ 2 חיבורים ומעלה? למשל אם אני אחבר למסך שלי בנוסף למחשב שלי עוד מחשב או ממיר או PS3 איך זה ייסתדר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זקוקה מלצה של מסך מחשב טוב, 22 אינץ' לצורכי גרפיקה. חשוב מאוד שלא יעוות את הצבעים יותר מידי, אני מעצבת לפרינט. תקציב- עד 1500 ש"ח תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, בלינק הבא http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5763&perur=2&t=19&c=220 יש מסך התומך בפורמט. עד כמה אמיתי הדבר ? לא מדובר בעיקר בגימיק שיווקי ומסך בעל תמיכה כזו אמור לעלות קצת יותר ? תודה מראש, רוסטר.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשביל לקנות מסך פיבוט (שמסתובב ב90 מעלות) האם אני צריך כרטיס מסך תומך ? האם GF6600 תומך ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת עד כמה הדבר בעייתי מאחר ואני מבלה הרבה שעות בעבודה עם ה-visual studio. הבנתי שיש חוסר אחידות כשעובדים בצורה ממושכת עם טקסטים ברקע קבוע, אבל רציתי לדעת כמה זה קריטי או פוגע בעיניים/ כאבי ראש וכדומה ביחס למסך CRT למשל... כבר קראתי את המאמרים שבאתר, אשמח לקבל תגובות מאנשים שהתנסו בעבודה עם מסך עם פאנל שכזה. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש את שרטוט המעגל החשמלי של המוניטור כדי להתמודד עם הפסקת פעילות שלו תודה על הסיוע המהיר שמוליק
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-