עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם עזרה מכם איזה מסך ללכת? לא עניין של הכסף מחפש איכות טובה הולך להזמין מהביצה החדשה או מאמזון אם אמצא דיל עם שילוח מה שכרגע אין https://www.newegg.com/global/il/Product/Product.aspx?Item=0JC-000D-005G2&ignorebbr=1 או זה https://www.newegg.com/global/il/Product/Product.aspx?Item=9SIA4A05RX8475&cm_re=dell_43-_-9SIA4A05RX8475-_-Product אין לי שימוש בגיימינג בכלל רוב העבודה מולטיטאסקינג לא יודע איזה מהם עדיף או איזה חדש יותר או אם יש לכם המלצה למסך אחר באיזור ה38 -42 אשמח לשמוע היתרון של הLG שיש לו אופציה לתלייה על הקיר ולDELL אני כמע…

2. המסך מיועד למשחקים וסרטים. האמינות בחשיבות עליונה (לפני ביצועים) .

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by natanel,

הי ברצוני לקנות מסך מחשב שישמש גם כטלויזיה - מרחק צפיה בסביבות מטר וחצי - גודל, מנחש שצריך 23 אינץ או יותר - צריך לעבוד ללא מחשב, משמע עדיפות רמקולים מובנים או תמיכה ביציאת רמקולים - לא חייב שיהיה עם HDMI, אבל חיבור שאפשר עם מתאם לחבר לממיר - שלט, לא קריטי - מיועד גם לגלישה וקריאת טקסטים בתור מחשב - רזולוציה, ניראה לי 1080 שיתאים בתור מסך טלויזיה - לא מיועד להרצת משחקים כבדים מחיר בסביבות 1000 ש"ח המלצות על ניגודיות, רזולוציות, ריענון יתקבלו בברכה ובעיקר דגמים מומלצים תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by mrraz,

הי מחפש מסך טוב לגלישה ומשחקים כרגע יש לי dell u2713hm מתאים לי בסביבות 27 תקציב בסביבות 3,000 ש"ח כרגע עם 980 ti ומתכנן לעבור ל-2080

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by elicbelic,

המחיר הוא 1785 ש"ח אלו הנתונים הטכניים: סוג המסך 19ואינטש גודל מסך שטוח לחלוטיןו מסך שטוח מאפיינים טכניים 2ומילי שניה זמן תגובה 1:2000ו יחס ניגודיות 1280x1024 ופיקסלים רזולוציה מקסימלית 0.294ומ"מ גודל נקודה 300וcd/m² בהירות הנתונים והמחיר נראים לי טובים, השאלה אם מישהו מכיר את המסך הזה ויודע על חסרונות שיש לו. תודה!!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by אה אה אה,

זקוקה מלצה של מסך מחשב טוב, 22 אינץ' לצורכי גרפיקה. חשוב מאוד שלא יעוות את הצבעים יותר מידי, אני מעצבת לפרינט. תקציב- עד 1500 ש"ח תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by askersector,

יש אצל סבא שלי מסך כזה והוא עובד חלק חוץ מהעובדה שבאופן קבוע המסך מרצד (לא נכבה ונדלק אלא הצבעים מהבהבים) כל הזמן, קצת דומה לאיך שרואים בטלוויזיות ישנות. הרזולוציה היא 1920x1080 בקצב רענון של 60Hz והחיבור הוא VGA. הכרטיס זה אינטל HD Graphics 2000 מובנה. אני חושד (בסדר הזה): 1. בחיבור VGA הישן. 2. בקצב רענון 3. בכרטיס מסך (אולי בעיית דרייברים?). האם אני צודק? או שזו בעייה אחרת?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by X_Dror,

יש לי בעיה ב- Samsung 710T שלי. כמעט בכל פעם שמשנים רזולוציה או מחליפים Source (DVI-VGA) המסך מתחרפן ומופיעים עליו המון פסים דקים בכל מני צבעים. בשביל שהוא יחזור לעבוד צריך לנתק אותו מהחשמל ולחכות כ-20 דקות עד חצי שעה. אני די בטוח שאין הרבה איך לתקן את הבעיה, ושצריך לממש את האחריות. כשקניתי את המסך נאמר לי שאחריות ממשים רק אצל היבואן. עכשיו אין לי מושג מי היבואן של Samsung בארץ (מצאתי אחד אבל הוא רק של טלוויזיות, מקריים וכו). מצורפת תמונת דוגמה לבעיה: [attachment deleted by admin]

9. Started by itai_hazan,

השימושים שלי הם משחקים וסרטים..ראיתי את המסך הזה: http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=lcd-de35&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=32&aff=zap כדאי לקנות מנקסטופ או שהיא לא כל כך מומלצת? ואיך המסך הזה? יש משהוא יותר משתלם בטווח מחירים הזה? תודה על העזרה!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. מישהו מכיר מקום שבו ניתן לראות יחסית הרבה מסכים 20-22" בתצוגה? הייתי מואד רוצה לראות את המסך עובד לפני שאני קונה אותו... תודה, פבל.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by amig2,

אני מתכנן לקנות מסך 24" למחשב, הכולל את הכניסות הרגילות (DVI ו-VGA). בעתיד אני מתכננן לקנות XBOX 360 או פלייסטישן, מה שאומר שאני אצטרך להעביר את המחשב לכניסת VGA. האם יש הבדל נראה לעין באיכות התמונה בין חיבור ב-DVI לעומת VGA? (בעיקרון רזולוציה של 1920*1080)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אהלן כולם! את המסך הזה אני רכשתי לפני מספר ימים לאחר המון התייעצויות והשוואות. החלטתי בסוף ללכת עליו לאור התמיכה הגורפת והנלהבת שלו באתר זאפ. רציתי מסך שיתאים לי בעצם להכל, שיהיה לי נוח בדפדוף באינטרנט, ובפרט למשחקים וסרטים (כלומר לא חובה דגש על קריאת מסמכים וטקסטים ארוכים, אך מן הסתם שניתן יהיה לצפות בהם באופן סביר) ואכן, משחקים, סרטים ותמונות רואים מדהים, במיוחד כאשר אני מגדיר את התצוגה על Contrast - 100. הבעיה היא כזו - המסך פשוט בהיר מדי!!! כאשר אני מסתכל כעת על דף הדפדפן הוא פשוט צורב לי בעיניים, כנ"ל לגביי חלון mIRC שהרקע שלו לבן. כאשר אני מדליק את האור בחדר זה נעשה מעט יותר טוב אבל אני רגיל כבר שנים לעבוד עם אור קטן ולא עם הפלורנסט הגדול ואני חושב שזה מגוחך שמסך בש…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Robert Feynman,

אהלן, יש ברשותי מסך סבבה של VIEWSONIC אבל הסטנד שלו ממש ממש מעפן בלי שום אפשרויות ( ואני רגיל לDELL). רציתי לקנות זרוע כזאת שמחזקים על הקצה של השולחן, ומצאתי את זה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=31628 ואת זה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26300 מה אתם אומרים ? זה איכותי או שזה ירגיש לי שקל וחצי מה שנקרא ? אשמח להמלצות שלכם תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. ראיתי באינטרנט שאנשים הצליחו לחבר ברזולוציה 1680x1050 את המסך על 75HZ אבל בדקתי בהגדרות של המסך (הגדרות תצוגה) וראיתי שהמקסימום הוא 60 , ואצלי הוא מוגדר על 59. אפילו שהעברתי ל 60 זה חזר ל 59 (באג?) הדרייבר של הכרטיס מסך הוא העדכני ביותר, אני עובד על WIN7 וכשאני מנסה להעביר מה Ati Catalyst הוא רוצה להעביר אותי לרזולוציה נמוכה יותר (1280x1024)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by iveco,

עד רזולוציה של 1360×768 רואים טוב ברור מעל זה למשל 1080P רואים ממש קטן בקושי רואים גם האפליקציות נפתחות ממש קטן הגדלה של גופן לא משפיע על אפליקציות , איך אנשים מסוגלים לצפות בכיתוב כל כך קטן ? אז אם 1080P זה כל כך קטן מה זה 2K 4K 8K צריך עיניים של נשר , אנשים קונים 1080P או 4K ושמים רזולוציה של HD READY מה הטעם ? הרזולוציות מתאימות בעיקר למשחקים אבל בעבודה יומיומית זה פשוט בלתי ניתן לעבודה הכול קטן

16. Started by Zeev86,

היי, קודם כל אין לי מושג איפה פורום טלוויזיות נעלם מאז צמצום הפורומים, אני מקווה שאני רושם במקום הנכון. יש את הטלוויזיה הזאת שלקחתי אתמול ב3800 (כולל התקנה והמתלה): http://www.getit.co.il/Prod/86805/ ויש טלוויזיה דומה ב3500 שקל: http://www.getit.co.il/ie2/Prod.asp?PID=88751 מה ההבדל? האם זאת שלקחתי ב3800 (מופיע כ2999 אבל זה מחיר התחלתי) טובה יותר? האם היא טלוויזיה טובה באופן כללי? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by EVGA-yuvalll22,

הזוי, התקשרתי לכל חניות ואין להם במלאי T220 ואמרו יש T220P אז איפה מוכרים בכלל את T220 ? תודה

18. שלום לכולם אני צריך המלצה ל19 אינטש מתכוונן,שאפשר לשחק איתו (למטה,למעלה ולצדדים...). בין השאר צריך שהוא יהיה בריא לעיניים כי המסך יהיה לעבודה אינטנסיבית (אינטרנט וכדו'...). וכמובן מחברה איכותית שיש לה גב במקרה של פאשלות. אוסיף גם שהמסך לא יהיה מכוער... בין השאר המחיר הוא מקסימלי ולא חייב להגיע אליו תודה מראש חברים.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום שלום, יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב למשחקים ב-5000 שקל ויש לו התלבטות... יש לו טלוויזיה 32" של טושיבה והוא רוצה לחבר אליה את המחשב, רק למשחקים או סרטים, אבל היות והוא (או אני) לא ראה אף פעם איך המשחקים נראים על טלוויזיה אז חשבתי לשאול ולראות מה אתם אומרים. האלטרנטיבה לטלוויזיה היא כמובן לקנות מסך TN רגיל לא מהיקרים כי גם ככה תוספת של מסך למשחקים תוריד את התקציב למחשב עצמו. דרך אגב, קראתי את הת'רדים שהיו בעבר בנושא (לפחות את חלקם) אבל לא הייתה התייחסות ספציפית רק למשחקים אז אשמח לתגובה בנושא. שאלה אחרונה, האם העובדה שלטלוויזיה רזולוציה נמוכה יותר מ-22" לדוגמא(מן הסתם אני יודע שלרזולוציה יש השפעה) אז קנייה של 4850 במקום 4870 משתלמת יותר (הכרטיסי מסך זה רק לדוגמא העיקרון ח…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום, לפני 20 דקות שמתי לב לפגם שהופיע במהלך היום במסך (תמונה מצורפת). זה מן "שקע" או "נקיק" מלמעלה למטה בצד הימיני של המסך. זה לא משהו פיסי, האזור חלק מבחוץ. ניסיתי לשחק עם חיבורים, כבל אחר, לאפס הגדרות, כלום לא עזר. זה לא נראה כמו פיקסל שרוף, וגם לא כמו צריבה (אין שום דבר קבוע שנראה בצורה הזאת אצלי). לפני כשנתיים דל החליפו לי את המסך לחדש (לא מחודש) אחרי בעיות, וכבר עברו מעל 3 שנים מרגע הקניה, יש סיכוי לאיזשהי אחריות? מישהו יכול להגדיר את הבעיה או להפנות אותי למישהו שיכול? יש תוכנה אולי שיכולה לסדר לי את זה? אם לא, מישהו יודע כמה תיקון יכול לעלות? ואם אחרי התיקון הבעיה חוזרת? תודה מאוד לעוזרים, אני פה ממש בסרטים (בדיוק קניתי מסך לאמא שלי, אחרת הייתי קונה חדש ונותן לה את…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. MS? ניגודיות? או מה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. לכל מי שרכש את המסך הזה ומעוניין לתלותו על הקיר בוודאי שם לב שמתלה סטנדטי לא יעזור כי אין הברגות מאחורה... אחרי בירורים לא מעטים (5 מעבדות ומרכזי שירות) הגעתי לכתובת הבאה שם אפשר לרכוש מתלה מיוחד לדגם הזה http://www.koor-sale.co.il/index.aspx?id=2998 אם לא עובד: http://www.koor-sale.co.il/index.aspx?id=2672&returnUrl=%2findex.aspx ולהכניס קוד: BEZ-TV מוגש כשירות לציבור

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by XxehsomxX,

שלום לכולם, יש לי viewsonic vp930b. למסך חיברתי את הכבל הכחול, מכיוון שהכרטיס מסך שלי קצת ישן ( geforce 4 mx440), ואין לי במחשב את החיבור לבן. כשהמסך מציג צבעים מסויימים, אני רואה פסים (לא אלה המרצדים). ??? איך אני פותר את הבעיה? והאם יש קשר בין הפסים לכך שאני מחבר את המסך לחיבור הכחול? תודה לקוראים, moshe נ.ב. אשמח אם תוכלו לומר את שמם של החיבורים הכחול והלבן?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. בוקר טוב: הסיפור הוא כזה: לפני פחות משנה קניתי מסך 17 של AOC באייבורי נאמר לי שיש אחריות של 3 שנים עד לבית הלקוח לאחרונה ראיתי שיש נקודה קטנה במרכז המסך. נאמר לי שזה פיקסל שרוף, פניתי לשרות שלהם ונאמר לי שאין אחריות על פיקסלים שרופים רק אם יש לך 7 פיקסלים שרופים אז מחליפים לך את המסך. השאלה שלי היא: האים זה חוקי מה שהם אמרו לי ,למה יש אחריות אם לא לדברים כאלה,איפה אפשר לברר באמת מה התקן לגבי אחריות למסכים . בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by artv8,

שלום לכולם הוצע לי מסך : AOC V196PLUS ורציתי לדעת אם הוא טוב http://www.aoc-europe.com/wEn/monitors/tft/19/19_196Vplus.php

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.