מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
טוב רגע לפני קנייה זקוק לחוות דעתכם, גודל - 19" מטרה - משחקים. המסכים בהם אני מתלבט. Samsung 940BW - לפי המלצות חמות. מחיר 1550 + - מאפיינים טכניים 4ומילי שניה זמן תגובה 1:500ו יחס ניגודיות 1440x900ופיקסלים רזולוציה מקסימלית לא זמיןו גודל נקודה 300וcd/m² בהירות LG LCD 19 L194WT - טוב יותר "על הנייר". "19 גודל המסך Movie,Text,User,Normal אפשרויות תמונה Tilt סוג מעמד כסוף צבע המסך מפרט טכני 300cd/m² בהירות 1440x900 רזולוציה 1:2000 יחס ניגודיות 5ms מהירות תגובה 30~83kHz תדר אופקי 56~75 Hz תדר אנכי זווית צפייה 160°/160° זווית צפייה כניסות + כניסה דיגיטלית DVI + כניסה אנלוגית (DSVB-15) מידות 43.5x22.6x37 כולל מעמד גובהX עומקX רוחב משקל 3.6 ק"ג נטו בק"ג אחר…
-
- 58 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
שלום חברים, לפני שרוגמים אותי פה באבנים על זה שלא עשיתי חיפוש ואני שוב מעלה שאלה שהועלתה לא פעם אני מתנצל מזה. ואני מקווה שבכל זאת תמצאו את הדקה או שתיים כדי לענות/להבהיר לי מס' דברים. אז ככה, אחרי קריאה של אין ספור טופיקים על המסך החלטתי ללכת עליו. הדברים שקראתי שיש לבדוק הוא סוג הפנל, פיסקסלים שרופים. יבואן אחריות מבית CMS במקרה שלי אז אין לי מה לדאוג. הבנתי שיש מס' גרסאות למסך. במסכים החדשים הבנתי שמס' גירסא יכולה להיות אחרת מזאת של הפורום. להלן הגרסאות וסוג הפנל (בדיקה בתפריט): צורת בדיקה: 1.כבה את המסך (אם הוא לא כבר מכובה) 2.לחץ על כפתור "תפריט" וכפתור "פלוס" בו זמנית. 3.בזמן שאתה לוחץ על שני הכפתורים בו זמנית הדלק את המסך ע"י לחיצה על כפתור ההדלקה. 4.ברג…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ממש התחברתי אליו וכנראה אני אזמין אותו מחר. אבל בעיה קטנה - אין בו VGA ו-DVI... מה אעשה אם כרטיס המסך שלי ימות או משהו בסגנון? כי בלוח שלי אין HDMI... לדעתכם זה משהו קריטי?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ביום ראשון אלך לקנות את המסך הנ"ל האחת משתי החנויות הבאות: נעה ופנדס. עכשיו המסך הזה תומך בHD? ואיך לבדוק פיקסלים שרופים? והאם ניתן לחבר אליו PS2?
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
השימושים יהיו למשחקים וסרטים. אני עומד לקנות מנועה מחשבים,איך השירות והאיכות? וגם האם יש להם את הגירסא 05 של המסך? יש מסך יותר טוב במחיר הזה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
עקרונית אני דווקא מחפש מסך גדול עם פנל איכותי אבל כרגע אין לי תקציב והבנתי גם שבקרוב ישוחררו דגמי 120Hz שיכולים לשנות את כל התמונה. לכן אני מחפש מסך זול ומתפשר על TN, חשוב לי שהמסך יהיה מכויל טוב יחסית מהקופסה ומרחב sRGB. הציעו לי את הפיליפס באלף שקל. הדגם הקודם שלהם 220cw הגיע מכויל טוב מהקופסה, אם כי אין ערובה שכך הדבר גם הפעם. לא הצלחתי למצוא ביקורת כלשהי על המסך אך הוא די נראה לי, המחיר טוב, וההבדלים לא גדולים בין מסכי ה-TN, רק עניין הכיול מציק לי (וגם הלד הכחול מקדימה, שאני מקווה שלא יפריע מדי). התלבטתי בין: CMV 228D - למעשה המחיר מפתה מאד (885ש') ואנשים פה לא מאוכזבים ממנו, אך מהבדיקה מסתבר שצריכת החשמל שלו יחסית גבוהה, לא ברור מה מכלול הצבעים של המסך ובטח שלא רמת ה…
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני עומד לקנות את המסך הנ"ל, לפי זאפ שני החנויות הזולות יותר (בהפרש של 450 ש"ח מהשאר) הן חצי חינם ואייבורי, שתיהן מציעות 3 שנים אחריות יבואן רשמי. השאלה אם כדאי לקנות אצלם כי המחיר נמוך יותר והמסך במלא מגיע מדל, החנות היא רק משווק, או שכדאי לשלם יותר ולקנות ממקום מכובד יותר, משהו שלא נקרא "חצי חינם" למשל במקרה של בעיה עם המסך, אצטרך לפנות לחנות או ישירות לדל?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מסך רחב (16:9) / מסך רגיל(4:3) דעות בעד ונגד... יצוין - המסך מיועד יומיומית פשוטה ומשחקים פה ושם
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני להיום עם מסך של דל U2312H האגדי (1080P), זה אצלי כבר הרבה שנים ונהנה ממנו מבחינת איכות הצבעים והבהירות הנוחה שלא מעייפת עיניים וכו. סיפק אותי לכל הצרכים היומיים , כולל משחקים . לאחרונה נהיי לי פיקסל "מת" באזור די מרכזי של המסך וזה טיפה מעצבן . בנוסף התחדשתי במחשב חזק , בעל כרטיס גרפי RTX2070 , אז התחלתי ככה להציץ ברשת ולראות סקירות של מסכים , הבנתי שטכנולוגיות כמו Freesync ו Gsync מונעים קרעים של תמונה בזמן משחקים ללא צורך בהדלקת ה Vsync , בהקשר של משחקים: כשאני משחק ב METRO EXSODUS על (extreme + ray tracing high + dlss off ( Vsync on . אז ה FPS פה ושם יורד 52-55 , רוב הזמן רץ באזור ה 60 FPS(ממוצע) פה ושם עולה ל70+ (בשביל הבדיקה ביטלתי את ה -VSYNC…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, אני עומד בפני קניית מסך Asus מדגם VW192T שמציג נתונים "על הנייר" טובים למחירו - 1000 ש"ח. חיפשתי בפורום אם נרשם עליו משהו ולא הצלחתי לאתר. האם למישהו יש היכרות עם המסך הנ"ל ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=354339.msg3060665#msg3060665 אני עומד לפני קניית מסך וזה המסך שהוצע לי Samsung 971P הצרכים הם אותם צרכים חשוב מאוד שיהיה יציאת VGA כי אין לי DVI בכרטיס מסך. רק מה שמפריע לי שהמסך מיושן גילו בערך עומד על שנתיים או יותר. האם זה משנה? האם יש מסך 19" באותו טווח מחיר שהוא יותר טוב מבחינת איכות?
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני לפני קניית מסך ורציתי עזרה בנושא.. המסך שאני רוצה צריך להיות LCD, מעדיף LG/ SAMSUNG , שיהיה בגודל 19" (לא WIDE SCREEN). רציתי לדעת מה התכונות שצריך לבדוק קודם כל ומה אתם ממליצים לי לקנות (מנסיון עם אותו דגם). התקציב עומד על כ- 1800 שקלים, יש אפשרות לחריגות אבל לא גבוהה. שהמסך יהיה עד 8 MS, הוא בעיקר למשחקים וסרטים, ושמתי עין על דגמי ה SAMSUNG האחרונים כמו 913BF לדוגמה. תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי מה שאני מבין מקריאת הנושאים בפורום הזה כמעט לכל מסכי הTN יש RTA או OVERDRIVE איך אני יכול לדעת לפני שאני קונה מסך אם יש אפשרות לבטל את האופציה הזו בתפריט המובנה של המסך? (כמו למשל ב 931C שאני מכיר) האם לכל המסכים יש את המאפיין הזה? ולמה צריך את זה בכלל? ובלי קשר אשמח לדעת אם יש תוכנה חיצונית שמבטלת את האפשרות הזו אני שואל כי אני רוצה להחליף מסך ולפעמים ה OVERDRIVE מפריע לי ואני צריך לבטל אותו
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
ראיתי ביקורת טובה כאן באתר על המסך Philips Brilliance 200P7ES עבור משחקים וסרטים בפאנל של s-ips. האם Philips 200WP7ES זה אותו הדבר רק מסך רחב? והאם גם הוא עם פאנל s-ips ?
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
שאלתי כאן משהו דומה ,רק אף אחד לא ענה ההתלבטות בין 2 מסכים סמסונג 2333T או DELL U2311 לסמסונג יש פנל PVA ו הדל פנל IPS זה משמש לקריאת שרטוטים ותוכנות כלליות והצגת תמונות
-
- 28 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
איך הוא לעומת ה DELL2007? יש לו מספר תצורות IPS? בפנדה רשום IPS PVA יש גם וגם או מה?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי כרגע 730B של סמסונג והחלטתי לעבור למסך גדול ורחב יותר. לאחר חיפוש בפורומים פה ובכלל אני מבין שהדגם הנ"ל הוא מומלץ מאוד. (http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=469699) http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDX/VX2025wm.htm#features התקציב שלי הוא 2,700 גג! הבנתי שיש לו אותו פאנל כמו ל-NEC WXG2 שהוא פאנל מומלץ בפני עצמו.(S-IPS) השימושים שלי הם אינטרנט סרטים ומשחקים. חשוב לי שהתמונה תהיה ללא GHOSTING בכלל ושתהיה תמונה "חיה" ועשירה בצבעים עד כמה שניתן. תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להשיג את המסך הנ"ל בכ-1500 ש"ח (אל תשאלו מאיפה כי זו לא חנות או משהו מסודר) בכל מקרה,הבנתי שיש משהו לגבי הפנאל שלו..או גרסא או משהו כזה. אשמח אם מישהו יסביר לי מה העניין לגבי זה,מה ההבדלים,מה יותר טוב ממה ולמה וכו' כמו כן אשמח לחוות דעת לאנשים שיש להם אותו,איך הוא באופן כללי (אני לא גיימר ככה שזה לא מעניין אותי,זה יותר לגלישה באינטרנט וכו') בנוסף,האם ישנם דברים מסוימים שאני צריך לדעת? לבדוק? שאלה נוספת היא האם בדר"כ הם מגיעים עם פיקסלים שרופים מניסיונכם? האחריות היא עד 5 לכן אני מעוניין לדעת. **אני מבקש בלי הערות כמו "תחסוך ל-2007 של דל" או משהו בסגנון. ידוע לי שפנאל TN הוא מעפאן אבל 2200 ש"ח לא בנמצא** תודה מראש לכולם. כמובן שכל תוספת שיש לכם להאיר/להעיר לגב…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בקרוב DELL 2408WFP במיוחד בשביל ה XBOX360 ובשביל סרטים וסדרות שאני רואה ב HD אבל הבנתי שיש לו LAG ממש רציני ( ) וזה ממש יפריע בכל הקטע של המשחקיםיש לזה פתרון ? או דגם דומה אחר ?
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
בכמה אוכל למכור את המסך האגדי DELL U2410 שברשותי? החישוב קריטי עבורי על מנת לדעת האם אוכל להרשות לעצמי מסך חדש. תודה
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הציוד הנוכחי : I5 7500 gigabyte Z170-D3H Kingston ddr3 16GB 1333MHz GTX 1050 Ti OC 4G Intel 500GB SSD Antec 600W בעיקרון השאלה היא מה הכרטיס הכי טוב שאני יכול לקנות ועדיין יתאים לשאר החומרה?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש השבוע וכרגע יש לי מסך 20". עכשיו, אני מתלבט מה לקנות בתקציב של P2314H בערך.. הבנתי שהוא לא ממש מומלץ לגיימינג ויש לו בעיות של זליגת אור.. וש-U2312HM עדיף אבל הוא לא נמכר עוד.. מה דעתכם? אין מריחות במשחקים איתו? ייתכן והמסך הנוכח שלי עדיף לגיימינג? ואם כן ללכת על P2314H, כדאי להוסיף 100 שקל בשביל אינץ'?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט אם לרכוש מסך 24' (חשבתי על פיליפס 240BW8EB ) עכשיו או לחכות לקיץ. כרגע יש לי radeon x1800 בתור כרטיס מסך, אני לא מתכנן לשחק במשחקים יותר מידי בזמן הקרוב אלא בעיקר לצפות בסרטי HD. בקיץ אני רוצה לקנות מחשב חדש ולשדרג את הכרטיס מסך כדי שאוכל גם לשחק משחקים ב-HD. למה בקיץ? אני סטודנט ואין לי זמן למשחקים כרגע עד החופשת קיץ לכן אני לא רואה סיבה לקנות מחשב עכשיו. השאלה שלי היא, האם הולכים ליהיות שינויים גדולים עד יולי~ (במחירים/מסכים) שכדאי לחכות להם? אני לא לחוץ על מסך חדש לכן אם יהיה הפרש סביר במחירים או שיהיו דגמים אחרים טובים יותר אני יכול לחכות. אם לא הולכים ליהיות שינוים גדולים איך הפיליפס בתור מסך לשימוש ביתי(משחקים/סרטים)? האם יש דגם אחר שיותר משתלם לקנו…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע אני עם מסך 1600X900 שדי טוב למשחקים ואני די מרוצה אבל חשבתי להעלות את חוויית המשחק ולקנות מסך FHD. מה דעתכם? יש לי HD7850. זה באמת חוויה שונה?
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-