עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by edvin22,

הזמנתי אותו אחרי המלצה מפורום מפרטים. ואני רואה שלא ממש מחבבים אותו פה, להחליף? בעיקר למשחקים ועבודה משרדית.(סרטים דרך הטלוויזיה) עוד משהו, יצא לכם לשחק דרך מסך הטלוויזיה בלבד?(42") זה נוח?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום... הייתי רוצה לדעת מהם כל ההבדלים הקיימים בין שני המסכים הבאים: http://tms.co.il/product/5454 http://tms.co.il/product/5301 (למה הראשון יותר יקר מהשני?)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by דנדן,

עד כמה המסך הזה שווה את המחיר שלו? http://www.wallashops.co.il/mall_sites/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=1DET221WT

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  4. מחנות tms.co.il פשוט משם אני רוכש מחשב .. חשבתי אולי תוכלו להמליץ לי , חשוב שהוא לא יהיה wide

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  5. Started by ajl,

אני עוסק בגרפיקה ויש לי מסך אחד של דל (2007WFP), הבעיה שלי היא כשאני שולח ללקוחות (עסקיים ברובם) עבודה לאישור וכדומה הם רואים את הצבעים שונה ממני, לכן אני מחפש מסך סטנדרטי (שהרוב קונה) שהוא גם לא יקר רק כדי לבדוק את הצבעים. אשמח לעזרה, תודה

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  6. לאחר הצלחה מרובה בפורום השכן ("מפרטי מחשב") ורכישת שני מחשבים על פי המלצת מומחי הפורום, מנסה את מזלי גם בבחירת המסך... 1. המסך הראשון הוא לאינטרנט ומעט עבודה גרפית - ביחס 3:4 (פשוט כי לא הולכים לצפות בו בסרטים אז אני לא רואה טעם למסך רחב כשהשימוש הצפוי הוא אינטרנט ותמונות). להבנתי, בתקציב של 800 ש"ח המסך היחיד שהוא לא רחב שניתן למצוא הוא בגודל 19", אשמח להמלצות. 2. המסך השני הוא לאינטרנט בלבד, כאן הדרישה היחידה היא שהמשתמש הוא אדם מבוגר שרוצה לפנק את עצמו עם מסך גדול ותו לא. גם כאן התקציב הוא 800 ש"ח והגודל המבוקש הוא 22" (?), אשמח להמלצות. תודה מראש ושנה טובה !

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  7. Started by eladrevach,

רציתי לדעת אם יש דבר כזה שלט כזה או שלט אוניברסלי שידוע שמתאים לזה.. שבעיקרון ישלוט על המסך מחשב (שורה תחתונה הדבר העיקרי אם הוא יכול לשנות מצבים בין hdmi ל dvi ואם אפשר לשנות בו ווליום) אהה ולא להיתחכם ולהגיד לי לקנות מסך מחשב שהוא גם טלויזיה כמו 2370hd ובלה בלה.. אלא אם יש שלט כזה תודה רבה...

• 3 תגובות
    • 4.2k צפיות
  8. אין העדפות גודל, מעדיף מאוד שלא לעבור את התקציב. חשוב מאוד שיתאים לX2900XT Sapphir Raedon. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  9. המפרט שלי: מעבד: [..] Intel CORE i5 S1155 2310 2.9Ghz - TRAY ₪801 לוח אם: [..] ASROCK H61M/U3S3 - זמין במלאי ₪400 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪123 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪944 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] Antec ONE HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪244 ספק כוח: [..] HEC COUGAR RS 450W - RETAIL ₪265 קרור למעבד: [..] SCYTHE KATANA III - FOR Intel ONLY ₪97 דיסק קשיח: [..] WD BLUE 500GB SATA3 ₪283 זה מפרט שניתן לי כאן. עכשיו אני צריך לזה מסך. המסך שלי כרגע הוא: VIA/S3G UniChrome Pro IGP Watch mv…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. ברשותי מסך lcg lg 1953tr, וכרטיס מסך 8800gt. ברזולוציות 800x600 ו-768x1024, מקסימום תדר הריענון שניתן להקצות למסך הוא 75hz. בכל שאר הרזולוציות היותר גבוהות מקסימום תדר הריענון הוא 60hz. האם זה מצב תקין? (עד כמה שידוע לי מינימום תדר הריענון שצריך להיות על מנת לא לפגום בעיניים הוא 75hz. זה מה שאני יודע לפחות לגבי מסכי crt. תקנו אותי אם אני טועה).

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  11. Started by igalll,

תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  12. Started by shai11,

יש לי מסך של LG דגם FLARRON L1717S לאחרונה שמתי לב לסימנים על המסך שאני שם רקע בהיר כמו לבן וכחול חלש קראתי על זה וקוראים לזה צריבה ואין על זה אחריות מה אני עושה יכול להיות שזה יסתדר

• 3 תגובות
    • 4.5k צפיות
  13. Started by TaLTooL17,

איזה מהם עדיף ? (בלי קשר ליכולות הכוונון), שניהם זכו בביקורות באתר . אין לי ממש צורך בחיבורים שמציע הCHIMEI. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by bora-aa,

אני מעוניין לראות את המסך המחשב(שהוא גם טלוויזיה) בטלוויזיה 42 אינץ שיש לי. הצג של המחשב הוא lg electronics M237WA הצג של הטלוויזיה 42 הוא של LG. אני תוהה למה חיבור של HDMI-HDMI מהמסך המחשב(חיבור מאחוריו)-לטלוויזיה לא עובד? אני לא רואה את האפשרות של הבחירה בטלוויזיה? יכול להיות דרוש תוכנה או דרייבר?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום. איזה מסך מומלץ בגודל 22-23 לשימוש משרדי + photoshop 3dmax חשוב שיהיה פאנל טוב. התקציב בעיקרון שואף ל1100. (אם לדוגמה ב1.3K יש את המסך האידאלי אז אני ישקיע, אבל מעדיף להישאר בתקציב) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום אני מעוניין לקנות מסך רחב וראיתי שמסך רחב 19-20 אינצ' הם פשוט קטנים ונראים כמו ה17 אינצ' הCRT שיש לי עכשיו לכן אני מעוניין ב22 אינצ' עד 2000 ש"ח מקסימום 2200 ואפילו יותר מ22 אבל אני לא רוצה להתפשר על איכות השימושים שלי הם בעיקר סרטים,הרבה קריאה באינטרנט,ואולי איזה כמה משחקים(ראיתי אצל דוד 760 BF של סמסונג מריץ משחקים מצוין והוא TN) אני צריך גם מסך שיוכל לנגן 1080P או לפחות 720P,כמו כן שאני יוכל לעבוד איתו ברזולוזוציות נמוכות יותר מהרזולוצציה הטבעית שלו(מזה הפונטים הקטנים האלו ב1680*1050 העיניים עוד שנייה יוצאים לי מהמקום) בלי עיוותים אני גר בחיפה קריות אז אני קונה או מאייבורי KSP או TMS........... ובחנות אייבורי אני יכול להשיג כל מסך שקיים של כל חברה...אם המסך שמתא…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. *לבקשת tmpusr מפרסם שיחה קטנה שהיתה לנו. שאלה : ראיתי שיש לך את הדל 24. הוא באמת טוב במשחקים? אחרי הכל אתה מוגבל לשחק ברזולוציה מאוד מאוד גבוהה. משחקים כמו קרייסיס אתה מצליח להפעיל על הגדרות גבוהות? בתור אחד שלא צריך אותו כטלויזיה, אלה רק מסך מחשב , שווה להשקיע? או ללכת על 226 וזהו? תשובה : שאלה : הבנתי.. במידה ואני מוריד נגיד לרזולוציה של 1680-1050 שזאת רזולוציה של מסכי 20-22 התמונה תמתח על כל המסך או שאני אקבל קצוות שחורים ובעצם המסך ירד ל 20-22 אינץ ? תשובה :

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  18. קניתי מסך 22 אינץ WIDE של PROVIEW לפני כמה ימים. ראיתי עליו משחקים וסרטים והוא נראה ממש טוב אבל הבנתי שמהירות התגובה שלו היא רק 5MS. השאלה שלי היא האם התמונה במשחקים יכולה להימרח לי בגלל שהוא לא 2MS?

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  19. יש לי את המסך הנ''ל שהוא מסך full hd ואני רוצה להביא ממיר hd והבנתי שאני צריך לקנות כבל Hdmi ל-dvi לחבר מהמסך לממיר.. השאלה הראשונה האם זה הכול מה שצריך? ובמידה ואני עושה את זה כל פעם שאני יירצה לעבור מטלוויזיה למחשב זה בהוצאת אחד מהכבלים- או מהמחשב או מהממיר, לא? יש לי.. מעבד: e8400 כרטיס מסך: radeon 4870 אם זה יעזור תודה וסופ''ש נעים.

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  20. Started by bmcoh,

אני מתעניין במסך DELL 2407WFP. רציתי לדעת האם הוא מתאים לעריכת סרטים (בתוכנות מקצועיות כמו AVID , למי שמכיר), עבודות גרפיות ברמת גרפיקאי מקצועי? איזה כרטיס מסך מינימלי מתאים למסך זה? לא מצאתי מימדים פיזיים של המסך בשום מקום. האם מישהו יכול לתת לי אינפורמציה בנושא? האם צפייה בסרטים, טלויזיה, כותרי HD מספיק איכותית? האם המסך שיחליף את המסך הזה יהיה איכותי יותר בצורה משמעותית?(DELL 2407WFP-HC) והכי חשוב, מהו מרחק העבודה/צפייה מינימלי עם המסך הגדול הזה (בלי לסבול מכאבי ראש, עיניים וכו' בעבודה לאורך זמן)? תודה מראש למשיבים.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Silencer,

מחפש מסך למחשב של ילדה בת 3, אם אפשר שיהיה לפחות 19" וכמה שיותר איכותי בתקציב. (זאת אומרת שעדיף מסך יותר טוב ב-750 על מסך יותר זול, נניח ב-600) תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  22. Started by tamir245,

שלום רב. רציתי לדעת האם בלפטופ כמו במסכי LCD יש את העניין הזה של בדיקת פיקסלים שרופים בזמן הקנייה והאם זה בערך אותו דבר. ברשותי נייד מדגם HP6515EJ מסך 15.4 מבריק. איך אני יכול לבדוק האם יש אצלי פיקסלים שרופים? תודה.

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  23. Started by asilbob,

תנו לי המלצה על מסך 22 אינז' עד 2000 שקל אפשר המלצה ... עדיף כמה שפחות כסף ואני לא רוצה פחות מי 22 אינז' יענו אין מצב

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  24. Started by The_Maestro,

שלום! חשבתי לקנות את המסך הנ"ל. מסך מסוג סמסונג 225MS שהוא גם מסך מחשב וגם טלויזיה. מבחינת נתונים הוא דיי טוב (5 MS 1 יחס ניגודיות 1:700 רזולוציה מקסימלית 1680X1050) הדרישות שלי הם בעיקר סרטים ומידי פעם משחקים. יש למישהו ניסיון אם המסך הזה? יש המלצות אחרות במסגרת התקציב? (2000 ש"ח) תודה מראש

25. Started by Shtupel,

איך המסך בכללי...האם הוא טוב לסרטים, משחקים...וכו' והאם שווה את המחיר. (בלי להציע מסכים אחרים באותו מחיר) תודה.

• 3 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.