מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה שמתי לב שעוברים לרוחב המסך שלי 2 פסים לבנים בתחתית המסך. מה שמוזר לי פה שהפסים נראים דווקא כשברקע יש צבעים בהירים (תכלת, צהוב בהיר, ורוד ובעיקר אפור) ובצבעים כהים הפסים לא נראים כלל. מה יכולה להיות הבעיה? אפשר לסדר את זה? אחריות תעזור אולי? צירפתי תמונה, תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התעניינתי פה בפורום לגבי מסך 19" מומלץ בתקציב של עד 1300 ש"ח, והמליצו לי על Hyundai B90D http://www.prad.de/en/monitore/review-hyundai-b90a.html. ניסיתי לברר בכמה חנויות שמציעות אותו למכירה ומסתבר שבאף אחת מהן אין תצוגה ואפשר רק להזמין אותו. האם יהיה מסוכן להזמין אותו בלי שראיתי אותו קודם או שהמסך הזה מספיק מוכר ולא צריכות להיות הפתעות אם אני מזמין אותו בלי להתרשם ממנו קודם? וחוצמזה, סתם מעניין לדעת, איפה אני ארגיש הבדל בין המסך הזה למסכים מומלצים בתקציב גבוהה יותר, נגיד של 1800 ש"ח? והאם בגלל שהוא מסך זול יותר הסיכוי שישרפו לו פיקסלים יותר גדול?
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות מסך חדש לפני כניסתי ללימודים, השימושים במסך מצד אחד הם משחקים, עריכת וידאו, צפייה בתמונות ומצד שני המון שעות עבודה מול ה-Word/Excel ועוד תוכנות שרטוט כאלה ואחרות. מחפש מסך במחיר הזה שיתאים לשימושים האלה, בנוסף, הקנייה לא דחופה לי - יכול להמתין עם זה אפילו עוד 10 חודשים אם צריך, כלומר - האם בפתחנו עומדים להיכנס מסכים חדשים, שיפורים טכנולוגיים שכדאי לחכות בשבילם או שהשוק הזה מת, ומחירים לא ירדו בצורה ניכרת בקרוב, או יכנסו טכנולוגיות חדשות!? תודה על עזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך דק 17 אינץ' למשחקים... אין תקציב פשוט תביאו הצעות אבל אל תגזימו במחיר ואם זה עוזר לכם הכרטיס שהולך להיותת לי זה x1950pro תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את המסך הנוכחי שלי CRT 19" לא שטוח בן 6 בצג LCD. אני רוצה מסך 20" ומעלה. המסך מיועד לשימוש כללי: קצת משחקים, הרבה סרטים, חשוב שיציג טקסטים טוב, לעריכה ולדפדוף באיטנרנט. כמובן שהמחיר חשוב, אמנם עדיף לשלם יותר בשביל משהו טוב, ככה שיחס התועלת למחיר צריך להיות טוב. משיטוט באינטרנט התרשמתי מכמה מסכים: MAG XP2211W 5ms 1680X1050 22Inch MAG BP2219FW 5ms 1680X1050 22Inch LG 204WT 5ms 1680X1050 20Inch SAMSUNG 204BW 5ms 1680X1050 20Inch SAMSUNG 203B 8ms 1400X1050 20Inch ACER AC2016W 8ms 680X1050 20Inch איזה מהם עדיף? או שעדיפים אחרים?
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
לחצתי על הכתור פתחתי או חצי (את הסטנד) ואני לא מבין מה אני עושה עכשיו.. עזרה
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש, ומעוניין לקנות את ה LG 204wt, יש לי שאלה אחת שהיא ממש קריטית בבחירת המסך הזה, או במסך רחב בכלל: האם יש אפשרות (במסך עצמו או בדרייברים שלו) לגרום למסך להציג תמונה בפורמט מסך רגיל? (ז"א, להשאיר שוליים שחורים בצידי המסך, כמו בטלוויזיה במסך רחב שמציגה תמונה רגילה) זה קיים בטלוויזיות, אבל לא ראיתי לזה עדיין איזכור בשום מקום לגבי מסכי מחשב, ומדובר פה בנושא די קריטי, כי אני מתכוון להשתמש במחשב לדברים שדורשים תצוגה לא מעוותת בפורמט מסך רגיל (בעיקר משחקים ישנים, אבל לא רק...) לצורך העניין, כרטיס המסך שאני רוכש הוא ATI 1900 GT של Sapphire.
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
המסך יהיה בעיקר לשימוש בתוכנות שדורשות רזולוציה של 1200X1600. אין צורך במסך שמתאים למשחקי מחשב, הדרישה היחידה היא הרזלוציה הגבוהה. עדיף מסך שלא יעייף יותר מדי את העיניים, כי יהיו ימים שאני אשתמש בו כמה שעות ברצף. בדקתי בזאפ, וראיתי שאלו שלושת המסכים הכי זולים שמספקים את הרזולוציה הדרושה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=473726 http://zap.co.il/model.asp?model_id=499949 http://zap.co.il/model.asp?model_id=415703 האם המסך של דל 2007FP מספיק טוב? האם יש צורך להוסיף את ה500 שקל בשביל אחד ממסכי הLG? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
כן אני יודע שזה נשמע ממש ממש מוזר כי ריפרשרייט לא אמור לשנות במסכי LCD, אני יודע את כל זה, ובכל זאת אני עובד על פרויקט כלשהו יחד עם תוכנה שמחייבת מסך עם ריפרש רייט של לפחות 90 הרץ, כרגע זה מאפשר רק עבודה על CRT, אשמח מאד לדעת איך ניתן לעבוד על המחשב כאילו יש לו מסך שעובד ב-9הרץ או האם יש LCD שמאפשר עבודה על קצבים גבוהים, כן למרות שזה לא באמת משנה...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעקרון אני מחפש מסך למשחקים וכו' שיהיה איכותי NEC 19" 93V 8ms PROVIEW 19" FV-926W 5MS WIDE ROVIEW 19" FV-926AFW DVI SPEAKERS 5MS WIDE PROVIEW 19" RV-928DG DVI SPEAKERS 5MS MAG 19" LCD B916 8MS SAMSUNG 19" LCD T906W 5MS WIDE SAMSUNG 19" LCD T906W + DVI 5MS WIDE SAMSUNG 19" S976i SLIM + SPEAKERS + DVI 8MS SAMSUNG 19" LCD 931B 5MS +DVI SAMSUNG 19" LCD 931BF 2MS +DVI 1:2000 ואיך הדגם הזה? SAMSUNG 20" LCD 203B 8MS + DVI תתייחסו לפי מחירים בשוק, וגם לפי הדגמים עצמם, ללא מחיר...
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 19 לשימושים משרדיים בעיקר אך גם לעריכת וידאו וצפייה בסרטים. מה מומלץ? התקציב הוא באיזור ה1500 עם אפשרות חריגה.. בתודה מראש, Who_Cares
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
ראיתי באחד האתרים מסך של חברת UTOPIA בגודל 19 הכולל גם טיונר של טלויזיה ורציתי לדעת אם מישהו מכיר או יש לו ניסיון עם המסך הנ"ל??? הנה לינק http://www.getit.co.il/Group/35704/ אני יכול להשיג אותו בערך ב-1400ש"ח האם שווה לקנות??? תודה
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת איזה מסך מומלץ לי לקנות? גודל 20" ומעלה. עדיף שיהיה WIDE. לסרטים, קצת משחקים, (אין צורך ברמקולים מובנים), עריכת מסמכים, אינטרנט ועריכת וידאו. איזה מסך נותן תמונה הכי טובה ונעימה לעין?
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מסך למחשב חדש שמיועד בעיקר למטרת עריכה גרפית(פוטושופ, פריהנד וכו'), וכמובן גם גלישה באינטרנט סרטים ומשחקים. אני לא סגור כל כך לגבי המחיר, כי אני לא יודע עד כמה ההבדלים משמעותיים, אני לא מחפש שיהיה המסך הכי טוב שקיים, אלא מסך שאני יוכל להנות ממנו בלי להתבאס. אז מהי לדעתכם הפשרה בין המחיר לאיכות. תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
צריך המלצות וגם מי מבין המסכים האלה יותר מומלץ: 1) מסך LG 17" L1718S LCD מחיר לפריט - 1,095.00 ¤ 2) מסךPROVIEW 19'' 5ms FV926W LCD 1,140.00 3) מסך רחב NU TECH W921A 5ms 19'' LCD WIDE מחיר לפריט - 1,145.00 ¤ למי שירצה להמליץ לי על שני מפרטים 5000 ו-6000 שיכנס ל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=236905.0
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא רואה שום צורך במסך רחב ואני לא גיימר מה מומלץ ?
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
התלבטות אחרונה בהחלט!! http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=5&subcatid=12&prodid=183&keySearch= או http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=5&subcatid=13&prodid=178&keySearch= הבדל מחירים כ450 שקל בין שניהם, ככל הנראה אחד מהם יקנה בקרוב מאוד!! שניהם tn יש 17 שהם לא tn? עד כמה tn יותר גרוע משאר הפטנלים! מה יש לא tn במחיר סביר 2000 ודרומה בחנויות מוכרת כמו באג... מחר כנראה אני קונה מסך אני צריך תגובות!!!
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
קניתי היום את ה SONY X95 ואני צריך עזרה בהתקנה 1. האם אני צריך להשתמש בדיסק בכדיי להתקין איזה שהוא דרייבר ? 2. קיבלתי 2 כבלים 1 אנלוגי ו1 דיגיטלי איך אני יודע שהכרטיס שלי תומך בחיבור דגיטלי ? 3. באיזה רזולוציה הכי מומלץ להשתמש ? 4. קיבלתי גם חיבור סטריאו מה אני אמור לעשות איתו ?
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם אני ממש מתלבט בחרתי לי מסך חדש לקנות(Dell 20" 2007W\FP), אבל ההתלבטות הכי קשה היא בין WS למסך רגיל השימוש שלי במסך כרגע הוא להמון דברים, גרפיקה, סרטים ועריכת וידאו, משחקים, אינטרנט... אני ממש לא יודע אם כדאי לקחת WS או לא... תעזרו לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
קראתי את ההשוואה של מסכי ה 22" (בלינק שצורף באחד התראדים). בכל מקרה הנקודה הכי בעיתית שלו ומאוד בעיתית ביחד לשאר ה 22" היא איכות הצבעים. למישהו כאן בפורום יש 22" ויכול לספר על נסיונו? האם היו לכם מסכי LCD שאתם יודעים להשוות אליהם? נתונים נוספים שמסובבים על נסיון שלכם ולא רק מספרים?
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
חיפשתי השוואות בפורום ולא מצאתי. שניהם בערך באותו מחיר +-2500. יש המלצות? האם גם לסמסונג יש פאנל טוב?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שבחרתם בין: Dell 1907FP מול Samsung 931 גם תנמקו בבקשה ואל תבחרו בדל רק כי זה דל וכולם ממליצים כאן. מי שממליץ שיתן לי טיעון אמיתי בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD במקום מסך ה-CRT שיש לי. משיטוט כאן בפורום הבנתי שהרזולוציה הטבעית הן של מסכי LCD 17' והן של מסכי LCD 19' הינה 1024x1280. האם אנשים יכולים לחוות דעה כיצד נראית תצוגת 1024X768 על מסכים אלו? ואם אני מתכוון לעבוד עם רזולוציה כזו איזה גודל מסך עדיף לי לקנות? אני שואל זאת מכיוון שיש לי כרטיס מסך די חלש (9600 pro) שכרגע מריץ דברים בסדר על רזולוציה 1024X768 ואני חושב שאם אני יעבור ל1280X1024 זה יהיה גזר דין מוות עבורו. כמו כן, גם כשאחליף מחשב (חצי שנה-שנה) אינני מעוניין להחליף כ.מסף בתדירות גבוהה על מנת לשחק במשחקים.
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מסתובבת שמועה שחטיבת מסכי המחשב של סוני העולמית בצרות והיא בדרך לצאת מהשוק. הייתי בדרך לקנות את המסך הזה עד ששמעתי זאת. מישהו יכול לאשר\להזים את השמועה הזו? (אני שמעתי אותה ממישהו שמקורב ליבואן שלהם בארץ)
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו מכיר פורום טוב (ברמה של המפורמים באתר זה) לציוד לקולנוע ביתי? השאלה הספציפית היא לגבי מסכי (פלזמה או LCD) בגדלי 42".
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-