מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום, אחרי התלבטויות רבות רכשתי בסוף את הDELL U23 . רציתי לדעת איך אני מכוון אותו לאפשרויות הכי טובות על מנת להפיק ממנו את המירב . תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! עשיתי downsampling היום ואני משתמש ברזולוציה של 1920x1200,הרזולוציה המקורית היא 1680x1050 בעקרון,השאלה שלי היא אם זה משנה באיזה רזולוציה אני משתמש בdesktop,אני רוצה להשתמש בnative,זה הכי נוח לי... זה משנה?או שזה משפיע על הdownsampling? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חג שמח השאלה בכותרת ונובעת מכך שאני כבר שלוש שנים עם CRT 17 (של AOC ) וראיתי שאחי שדירג ל-19 LCD של LG .אצלו תצוגת דפי אינטרנט בסדר . [ השאלה איך זה נראה במסכי 22 שהבנתי שהם מיועדים בעיקר לסרטים וגם משחקים . האם התמונה בדפי אינטרנט לא "מרוחה" מדי לצדדים או שזה פונקציה של רזולוציה של המסך שניתן לתקן בהגדרות ? ובכלל לא עדיף מסכים מרובעים שכבר אין בשוק לאחר כניסה של כל סוגי ה-WIDE למיניהם (שוב לשימוש בדפדפן . לגבי סרטים אני מבין שזה חיוני כדי לא לראות את הפסים השחורים מעלה\מטה) . הרי אם היו נוחים לצפייה בדפי אינטרנט לא היו ממציאים בעצם את -PIVOT שיש לחלקם .
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מתמצא בשוק המסכים בכלל ובמחירים בפרט לכן אינני יכול להגיד מה התקציב שלי. חשוב לי שזה יהיה מסך טוב ואמין, בגודל 20 אינץ' ומעלה מחברה טובה ואמינה. השימושים העיקריים עבודה משרדית וסרטי HD. המפרט שלי: מעבד AMD 3 ליבות 8650 לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-US2H זכרון OCZ DDR2 2048 MB 800 MHZ CL 4-4-4-15 Platinum דיסק קשיח Seagate ST3320613AS 3.5 320 GB SATA2 16 MB מאורר למארז zalman zm-F3 מארז thermaltake WINGRS100 ספק כוח HEC TRT 400W
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך בתקציב של 1200 ש"ח. המטרה היא אינטרנט + צפייה בסרטים. חשבתי לרכוש את הדגם שהומלץ רבות בפורום זה, DELL 2209WA אולם לאחר שקראתי מספר ביקורות סותרות בקשר לאיכות הוידאו שהוא מציג (בנגינת קובץ מהמחשב) אני קצת מתלבט. שאלתי היא, האם יש מסך אחר בתקציב דומה שיתן גם תמיכה טובה בהצגת וידאו. תודה, קובי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני בעלים שמח ומאושר של מסך EIZO FlexScan S2431 (ניתן למצוא את מפרט המסך כאן: http://www.retrevo.com/search?q=Eizo+S2431W&rt=sp&modelid=2775665). הייתי מעוניין לדעת האם (הרבה שאלות, אני יודע...): 1. כדאי/רצוי שאכייל את המסך? 2. אם כן - אשמח ללמוד כיצד אוכל לכייל את המסך בצורה הטובה ביותר - הן מבחינת שימוש במכשירים לכיול והן מבחינת תוכנות כיול. 3. אני עובד בתחום הגרפיקה (2D) ובעיקר בתוכנות Adobe לסוגיהן ותוכנת CorelDraw X5 - הייתי רוצה לדעת כיצד אוכל לכייל את הצבעים בין כל התוכנות כדי שטבלאות הצבעים יתאימו אחת לשנייה. 4. עם המסך קיבלתי 2 טבלאות צבעים (ICM) - מדוע קיבלתי שתי טבלאות ולא אחת? האם השימוש בטבלאות אלו אמור לפתור אותי מכיול המסך? שכחתי לציין: …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למה למסך יש בד"כ 2 חיבורים ומעלה? למשל אם אני אחבר למסך שלי בנוסף למחשב שלי עוד מחשב או ממיר או PS3 איך זה ייסתדר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי קריאת המון הודעות פה, ולקיחה בחשבון של תקציב (סביבות ה-1000) ההתלבטות נהייתה בין 4 מסכים: iiYAMA 2407HDSB2 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2814 בגלל המחיר תמורת גודל (24") Samsung P2350 http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?ProductID=3366 ViewScore, מחיר נוח, גדול (23") Dell 2209WA בגללכם! LG W2353V דומה לסמסונג, ביקורות טובות, HDMI http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=726346 השימוש המרכזי הוא סרטים ומשחקים, אך אני גם קורא המון על המחשב (וכותב פחות, לעתים מתכנת) ואני לא יודע איזה מהם הכי יתאים לי. חיבור HDMI אני לא הכי צריך כי כרגע אין לי לאן לחבר אותו, למרות שבעתיד כנראה יהיה... אבל DVI נראה לי יספיק. רק לLG יש פיבוט, שזה לא הכי …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להחליף את המסך הקיים שלי למסך גדול יותר ושיתמוך לי ב-1080P כמובן, הצריכים של הם למשחקים כבדים וסרטים וסדרות ב-HD. מרוב הדגמים שראיתי אני די התבלבלתי כבר, הכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא 8800GT, המחשב שלי תומך בשתי כרטיסי מסך בו זמנית, האם אני יצתרך לקנות עוד כרטיס מסך בשביל להריץ משחקים ברוזולציות גבוהות יותר כגון 1600X1200 או אפילו 1980X1200?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי את המסך הנ"ל אך להפתעתי הרבה המחשב לא מזהה את המסך ולהיפך, בחיבור VGA למחשב אחר הכל תקין. הכ"מ שלי HD4850 ועדכנתי דרייברים. לוח אם: -GIGABYTE EP43 DS3L האם זהו פאק במסך או שמישהו מכיר את בהעיה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם מתלבט בין המסכים הנ"ל מבקש לא להתייחס להבדל במחיר כי זה לא משנה לי רק רוצה יותר איכות. סרטים לא רואה במחשב כי הוא מחובר לLCD 37 אז לא רלוונטי. כרטיס מסך GEFORCE GT 8800 512 אבל מבקש לא להתייחס לקושי שיהיה לכרטיס מסך ברזולוציות גבוהות כי בעתיד הלא רחוק הוא יוחלף לכרטיס מסך מהשורה הראשונה. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך הם וכמה הם עולים (לא מצאתי בזאפ)? האם גם בהם יש בעית ורוד כמו ב 2410? מחפש מסך עם פאנל איכותי (IPS?) בגודל 22-24, לא סגור על תקציב מסוים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מישהו יכול להמליץ על מסך 27 אינצ' רזולוציה 1920 - 1080 , הזמנתי מחשב חדש ואני צריך גם מסך . תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את המסך הבא: http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1376 שישמש כמוניטור למחשב.... שאלתי היא - האם המסך יכול להתחבר ישירות למחשב.? ודרך איזה חיבור..? עוד קישור (זה מהאתר של היבואן) : http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=2&subcatid=10&prodid=110&keySearch=26LC2R ד"א יש פה דבר מאוד מוזר - באתר ה-1 : יחס קונטרסט 1:1600 באתר של היבואן הקישור השני : יחס קונטרסט 1:800 התייחסות ותגובות בבקשה..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השימוש העיקרי באמת יהיה משחקים, אבל אני גם מתכנן לא מעט צפייה בסרטים וסדרות. אמנם רוב התוכן לא יהיה HD אבל אני כן צריך תמיכה מלאה ב-HD - בלי מתיחות, מריחות וכו - 1:1. הבנתי שה-samsung 245T מעולה למשחקים אבל הוא TN אז יש בעיה עם האיכות הכללית, וכמו כן הבנתי שהוא מעוות 1080 (מותח אותו כדאי להתאים ל16:10) מה שמהווה בעיה - יש למישהו מושג אם זה נכון? קיבלתי המלצות גם על ה-2408WFP של דל. הוא מקבל ביקורות די טובות למרות שהפאנל (S-VPA?) לא באמת כזה מרשים מבחינת אחידות של צבעים וכו' לעומת הIPS הטובים, מה שיהווה בעיה בסרטים בעיקר אם יותר ממישהו אחד צופה... בנוסף ראיתי הדגמות ונראה שה-Lag שלו עשוי להוות בעיה לא קטנה במשחקים - יש פה איזה גיימר כבד שהתנסה עם המסך הזה ויכול לתת דעה? ב…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת סתם לידע אישי, איך אפשר לדעת בוודאות כאשר יש פיקסל מת על המסך? האם רק כשהמסך בצבע לבן שלם ניתן לראות זאת? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב. אמא של חברה שלי קנתה לא מזמן מסך מחשב LCD. הבעיה שברזולוציה טיבעית של המסך הטקסט מאוד קטן גם כאשר הגדלתי DPI. וכאשר אני עובר לרזולוציה אחרת הכתב יוצא מאוד מתושתש. האים יש לכם רעיון איך ליפתור את הבעיה. המון תודה אני
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, כרגע יש לי מסך 17" של BENQ שבזמנו נחשב לדי טוב... FP737sD ... כרגע אני שוקל לעבור למסך 226BW או 206BW [סמסונג] ורציתי לדעת אם אתם ממליצים לעבור לרחב? מי שכן עבר, לוקח הרבה זמן להתרגל? ותכלס, מה יותר טוב? בקשר למשחקים, לכל משחק יש אפשרות לשים רזולוציה של 1680x1050? תודה רבה אוקיי בקשר לשאלות הקודמות עניתם, החלטתי ללכת על רחב! עכשיו אני מתלבט בין כמה מסכים. [אל תציעו לי מסכי 19" בבקשה] *Philips 200W6CS שעולה 1600 כולל משלוח *Samsung 226BW שעולה 1750 כולל משלוח. אני יודע שהפיליפס יותר טוב, אבל ההבדלים משמעותיים? למישהו שיש 226 יכול לתת עליו חוות דעת? בעיקרון זה גודל VS איכות, אמרו לי גם שכדאי לקחת את ה206 ולא את ה226 בגלל שהרזולוציה אותו דבר או משהו כזה..…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ותדה לכול העוזרים 8) עכשיו לבעייה ליפני כמה זמן המסך שלי הפסיקה לעבוד הוא מחובר לחשמל הנורה הירוקה דולקת אבל הוא לא מראה שום תמונה ניסית אצל חבר חשבתי נידפק הכרטיס מסך אבל לא גם אצל החבר לא עבד עכשיו אני לא יודע מה לעשות תעזרו בבקשה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
לאחר שפירסמתי מפרט בפורוo מפרטים אני צריך עזרה בבחירה של מסך 19" LCD בתקציב של עד 1,600 ש"ח. מה דעתכם על LG 1970HR? או BenQ FP93GX ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יכול לרכוש דרך העבודה מסך LCD של HP דגם 1740. http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF05a/1090685-1122235-1122235-1122235-1122263-12088362.html חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי אותו בקצת יותר מ1000 שח. המחיר שמוצע לי הוא 190$ השימושים העיקריים שלי במחשב הם יותר משרדיים מאשר משחקים כבדים (אולי קמצ צפייה בוידאו אבל לא משהו רציני) כך שאין לי סיבה להשקיע סכום גדול. השאלה היא האם מישהו מכם מכיר את טיב המסך הזה וחושב שהוא נותן תמורה סבירה ביחס למחיר? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מטלבת בין שני מסכי LCD Dell 20 2007WFP או SAMSUNG 226BW 22'' מה עדיף? האם יש מסכים יותר טובים במחיר הזה? בקיצור על איזה מסך הייתם ממליצים לי???? שימושים: מדי פעם משחים, בעיקר סרטים ואינטרנט. תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בת דודתי שעוסקת בעיצוב גראפי זקוקה למסך 19". התקציב אינו מוגדר מבחינתה אך כמובן שאין טעם להשקיע יותר מהצורך(אף אחד לא מחפש לראות סרטי FULL HD או לשחק בקרייסיס עם המסך הזה). אשמח להמלצות.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-