עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by KaPuT,

כמו שרשום בכותרת, אבל וזה אבל גדול חייב לתמוך ברזלוציה של 1920*1200 קרי יחס 16/10 מצאתי את המסך של LG W2220P אבל אין איפה להשיג אותו בארץ וח"י לא מכירים אותו בכלל..

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by abo9,

איך המסך? הרמקולים שלו טובים או שחייבים לקנות אחרים? ואיך הפאנל שלו כי שמעתי שהTN לא טוב? איך הוא יחסית לDELL U2312HM?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Iron~Chef,

ולמה אני לא רואה את הנתון הבסיסי הזה במיפרט באתר dell??

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. השימושים הם בעיקר קריאת טקסט - אופיס/אינטרנט , לא יהיה שום שמוש לסרטים או משחקים דיפדפתי פה על כמה עמודי דיונים בכולם אני רואה את אותן המלצות חוזרות על 2209 ועל 2333T אני יודע שהם טובים אבל גודל המסך הוא מה שחשוב 22 או 23 לא מתאימים לדרישות לכן אני מחפש מסך בגודל שציינתי אבל לא TN ובמחיר הנ"ל אם מישהו מכיר אשמח מאוד להמלצה . תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by arkady,

היי יש לי בחדר עכשיו מסך וטלוויזיה, עכשיו ניסיתי לחבר את הטלוויזיה גם למחשב כדי לראות ב2 מסכים. עכשיו הבעייה היא שאם אני מדליק את המחשב, אני רואה את הטעינה ואת הכל ב2 המסכים (כמו שצריך), אבל ברגע שהדסקטופ עצמו עולה, אז המסך של הטלוויזיה נהיה שחור. עכשיו מן הסתם זה לא חיבורים/משהו פיזי, אלא משהו בהגדרות, אבל פשוט לא מצאתי את זה. מישהו יכול לייעץ לי? תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by pinibz,

ברור לי שהבונטון הוא מסכי 19" אך משיקולי תקציב אני שוקל לקנות את זה: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1992 האם מישהו מכיר, שמע, יכול לחוות דעה? השיקולים שלי הם קודם כל איכות תמונה כי אני עוסק הרבה בעיבוד תמונות.

7. Started by J.Dog-Christ,

אהלן, אני מתכנן להזמין מסך בשעות הקרובות, יש לי הצעה לסאמסונג ב999 שקל + אחריות 3 שנים של קבוצת אוחיון [??? לא מכיר אותם האמת] או בערך 1400 שקל לLG, מה עדיף? הקונטראסט המטורף של הLG שווה את ה400 שקל? יש סיבות לקחת אותו על פני הסאמסונג? אני אוהב לשחק משחקי RPG וFPS....... ורואה המון אבל ה-מ-ו-ן סרטים, וכמובן קורא כמויות אדירות של טקסטים כל יום................. תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. יש לי מסך 17 אינץ ישן מאוד SAMSUNG SyncMaster 710T ואני יודע שיש סוגים של חיבורים VGA PCIE HDMI (נראה לי ) ויש לי מן חיבור גדול כזה במחשב ארוך אולי אני ישמע כמו מפגר אבל אני פשוט לא מבין בחיבורים כלום יש לי מתאם לחיבור של המסך שלי.. החיבור כחול כזה O_O... בכל מקרה אשמח אם תסבירו לי קצת כי בקרוב אני מקבל מסך חדש... ועוד שאלה: מתאם מוריד מאיכות המסך בתמונה והתצוגה או פריימים או משהוא? O_O

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. היי המסך משמש למשחקים ואינטרנט. כרגע יש לי DELL E228WFP שהיה נחשב לאיכותי מאוד בזמנו. אני בדיוק קונה מחשב חדש עם 3570+GTX660 אז מבחינת ההבדל ברזולוציה לא תהיה לי בעיה. השאלה היא בעצם, האם יהיה באמת שיפור גדול ומורגש באיכות התמונה בין המסך שלי ל24" איכותי חדש ? או שעדיף לי לשמור את הכסף ? מה גם שאם אני אשאר עם ה22" אני אוכל להעלות הגדרות משמעותית במשחקים בעתיד לעומת 24" בגלל ההבדל ברזולוציה, אז אם השיפור באיכות לא כ"כ מורגש זה יצא לא כדאי בכלל. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by OutRaGe,

טוב הזמנתי את ה-730B ואז התקשרו להגיד שהוא לא במלאי ולא יזמינו אותו כבר לכן עברתי לשני הדגמים שבכותרת עריכה: WTF בג'יטק אומרים שיש מחסור אצל היבואן ב-730B (שהוא כבר Discontinued גם באתר של סאמסונג) וב-740B לא מצאו להם זמן אחר דווקא שאני סובל ממסך צהוב בכל מקרה לגבי המסכים: דבר ראשון באתר של סאמסונג רשום על ה-740B שהיחס שלו הוא 4:3 לעומת 5:4 ברוב המסכים זה טעות ? אם לא זה טוב או רע? דבר שני למה באתר שלהם ה-731 מופיע בקטגוריה של "LCD - Analog" וה-740 בדיגיטל ? ובקיצור איזה מסך יותר טוב ואיזה כדאי ללכת בבקשה לא להציע דגמים של LG אני ראיתי את ה-730B ומאוד אהבתי ולא תהיה לי אופציה לראות מסכים של LG לכן אני מחפש דגם שהוא שדרוג ללא פגמים(סדרת ה-BF למשל ) של ה-730B.. …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by etay34,

מישהו יכול להמליץ לי על מסך למחשב שיתאים גם לטלויזיה (שימוש עיקרי טלויזיה) אני רוצה משהו כמו 24-26 אינץ במחיר עד 2000 שקל. לא יותר יש המלצות ואם כן מאיפה? אודה לכם על התשובה ואם תתנו לי מקום (חנות) שבה אוכל לקנות

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by achiya1,

חבר שלי אמר לי שזה יוצא אוטוטו לשוק וזה יהיה במחיר של LCD וביצועים טובים יותר למישהו כאן יש מידע על זה ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. המסך ישמש בעיקר לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט בעיקר וצפייה בסרטונים.. מחפש משהו זול ואמין, רגיל או רחב.. לא משנה. מעוניין במסך של LG , לא חייב טכנולוגיות חדישות עם שינויי גוונים (קראתי שזה גורם לפעמים לבעיות).. לא חייב HD. מה אתם אומרים על מסך הLED הבא: E2040T 20'' LED 5ms 1:5000000 DVI WideScreen Black LG אפשר לראות אותו באתר (אין לינק ישיר): http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. שלום חברים, בשבועות האחרונים אני עסוק בהתלבטויות לא פשוטות בין רכישת מסך "24 LCD למחשב בתקציב של 3.5K לבין רכישת טלוויזית LCD "32 בתקציב של 5K. הייעוד של הטלוויזיה הוא אינו לשמש כמסך מחשב אלא כאמצעי להצגת סרטים מהמחשב וחיבור לממיר של YES, במקרה זה אני אמשיך להשתמש במסך המחשב הנוכחי שיש ברשותי כיום. לעומת זאת, הייעוד של מסך המחשב הוא לשמש כאמצעי להצגת סרטים, חיבור לממיר של YES וכמובן כמסך מחשב לכל דבר. כפי שניתן לראות, הייעוד של כל אחד מהסכים הוא שונה בתכליתו ולכן גם הדבר מקשה על ההחלטה. אני מתלבט האם ההכלאה הזאת, בין מסך לטלוויזיה משתלמת או שמא עדיף לשמור על ההפרדה הזאת בין טלוויזיה ומסך מחשב על מנת להנות משתי העולמות בצורה הטובה ביותר. אשמח לשמוע את דעתכם ועצתכם בנושא על…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by kreon,

יש למישהו עצה בקשר למסך 19 או 20 אינצ' שיהיה טוב למשחקים (בלי מריחות וכו'), אינטרנט וכו' בסביבות ה 1000 ש"ח? האם זה נכון שבחלק מהמסכים זה בעייתי להגדיל את הרזולוציה בשביל אותיות גדולות יותר?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by oriel_g,

שלום!! השאלה הזאת תקועה אצלי כבר מלא זמן ועוד לא מצאתי את התשובה מישהו חייב לענות לי קיימות שתי אפשרויות לציין תדירות ריענון תצוגה של מסך: MS (מאיות השניה) והרץ, וככל שמספר ההרצים הוא יותר גבוה, כך מספר ה-MS הוא נמוך יותר... שאלתי: מה היחס (אם אפשר לקרוא לזה כך) בין הרצים ומאיות השניה? לדוגמא: כמה MS זה 85 הרץ? או: כמה הרצים זה 4 MS? בתודה, אוריאל

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by needhelpp,

אז ככה הרזולוציה 1920x1080 נחשבת היום לרזולוציה טובה או או לא ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by rony1880,

היי רציתי לדעת אם הוא טוב למישחקים+אינטרנט, ראיתי שיש לו גודל נקודה קטן 0.248 , שלאחרים יש יותר , והאים זה הגיוני שיש לו רזולוציה של 1920 על 1080? רוני

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. הזמנתי את המחשב הבא: Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪189 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪223 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪520 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2057 Gigabyte MA-790GPT-UD3H AMD790FX+SB750 CHIPSET, יחידות 1 ₪422 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1336 ThermalTake DuOrb CL-P0464 CPU Fan, יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1708 TwinTech GeForce GTX460…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by poop,

שלום! רציתי בבקשה לקבל המלצה לכבל HDMI איכותי לרכישה בארץ. האם צריך שיהיה מוזהב? מאיזו חברה עדיף ואיזה דגם. תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by idan79,

ברשותי מסך MW221C של אסוס וכרטיס גרפי 4850 דריוורים מעודכנים כאשר אני צופה בדיסק dvd מקורי התמונה מטושטשת בטירוף....ואני מדגיש.....בטירוף התמונה במסך הטלוויזיה שלי [שהיא לא lcd] יותר חדה ניסיתי לשחק בהגדרות הממסך [דרך הפאנל] אך ללא תוצאה... כרגע צופה דרך תוכנת win media center הרזולוציה ב display settings עומדת על1050* 1680 למישהו יש כיוון? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום לכולם, כשאני מחבר את המסך החיצוני שלי למחשב הנייד (חיבור VGA) - מחשב של HP (Pavilion dv6) לא מופיע כלום על המסך החיצוני. אני עובד על WINDOWS 7 לכן כשנסתי להגדרות רזולוציה, מופיע לי האופציה לעשות DETECT למסך אבל כלום לא קורה. יש לציין שמהחשב כן מזהה שמחובר עליו מסך - הוא רושם בהגדרות רזולוציה שמחוברים אליו מספר מסכים. למישהו יש מושג כיצד ניתן לפתור את הבעיה? בתודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. בס"ד שלום רב לכולם. אני מעוניין לקנות מסך LCD ב800 שקל אשמח לקבל ממכם הצעות. יש לציין שהמסך יקנה מאייבורי.( אם יש לכם המלצה לרשת מחשבים זמינה אחרת , אשמח לשמוע.) אני צריך בדחיפות הצעה. יש לציין שהמסך צריך להיות לא מעל 22 אינצ'.. בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Googleness,

אני מנסה לחבר למחשב את המסך הזה (שפשוט ישב בסלון), אני זוכר שפעם חיברתי אליו לפטופ או מחשב כלשהו והוא עבד לי עם חיבור HDMI על רזולוציה של 1920X1080 בלי בעיה. עכשיו אני מנסה לחבר למחשב החדש יותר שאצלי בחדר את המסך במקום המסך 23" שיש לי כרגע וכשאני על 1920X1080 הקצוות של המסך "חתוכים" מחוץ למסגרת, למעשה הרזולוציה היחידה שמתלבשת בול בתוך המסגרת היא 1366X768 וזה די מוזר כי אני זוכר שחיברתי כבר עם רזולוציה יותר גבוהה. המפרט שלי זה מה שבפרופיל אם עוזר לכם, יש איזה פונקציה אולי בטלוויזיה להעביר את התדר למצב של PC אולי ? (יש לי משהו כזה בסמסונג וזה מסדר את הצבעים והזולוציה בלחיצת כפתור). עריכה: פתרון, בשלט של הטלוויזיה ללחוץ על Quick ואז בהגדרות צבע לשנות לGAME, לאחר מכן בASPECT …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by elis02,

שלום, יש לי לפטופ 15 אינץ' חדש יחסית שאני מחפש מסך חיצוני לחבר אליו עם חיבור HDMI. מחפש מסך 24 אינץ' לצפייה בסרטים ועבודה בשני מסכים (הלפטופ של ה15 וה-24) התקציב שלי הוא כ1000 ש"ח (עדיף פחות) לא חושב שמסך צריך להעלות הרבה. אבקש המלצה. בתודה, אלי.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.