עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by mosesgamer,

שלום וברכה, יש לי מסך dell p190s בעל רזולוציה מקסימאלית של 1024*1280 ויחס של 5:4. עד הזמן האחרון השתמשתי בvga והייתה לי אפשרות בהגדרות של הכרטיס מסך להגדיל את הרזולוציה המקסימאלית עד 1440p. עכשיו כשחיברתי dvi אני לא מצליח להגדיר את הרזולוציה המקסימאלית מעל 1024*1280, מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  2. כותרת. אני צריך המלצה למסך והוא יכול להיות פשוט לשימוש ביתי ברמה מאוד בסיסית.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, אני מחפש מסך בתקציב 1500-2000 ש"ח וטווח הגדלים 24-27" (אם אפשר יותר מ27 זה מצוין אבל לא ראלי) לשימושי עבודה גראפית (מעצב תלת במאיה ומאד בוקס,זיברש,מנוע אנריל ויוניטי ועובד די הרבה עם פוטושופ ועורך תמונות קצת) ולמשחקים לכן חשוב לי דיוק בצבעים ומרחב צבעים גדול וחדות המסך, על פי מה שהסתכלתי המסכים של DELL נותנים מהבחינה הזאת את המענה הכי טוב אבל זמן תגובה איטי (6MS). אשמח להצאות, תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. המסך הישן שלי הפך ז"ל ואני מחפש מסך מחשב חדש מה שהכי חשוב לי שיהיו לו 3 יציאות לא ממש משנה הסוג (DVI,DVI,D-SUB) (HDMI,DVI,DVI) וכו' גדלים 19 ביחס 3X4 או מסך 22 רחב. האם קיימת חיה כזו ?

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  5. Started by timont,

אני צריך לבחור בין שני הדגמים הללו... די דחוף. מי עדיף? שמה עדיף דגם מקביל במחיר של AOC?

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  6. לגבי רזולוציה נראה לי 1920x1080. יותר מזה ה GTX970 שלי לא יתן fps גבוה על הגדרות ultra. וגם הצעה למסך ללא g sync תודה לעוזרים תקציב עד 1800

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by yohna,

אהלן, נהייתה לי היום בעיה ממש מוזרה במסך, המסך מושחר ולא משדר תמונה אך מזוהה על ידי המחשב (הוא משמש כהרחבה של המסך הראשי שלי..) הנורה שלו בנוסף מהבהבת בירוק. ניסיתי לנתק ולחבר מהחשמל ומכבל הVGA אך ללא הצלחה. אם אפשר עזרה אעריך את זה מאוד. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  8. יש לי הזדמנות למכור במחיר טוב את המסך הנ"ל. האם יש מסך שכדאי לשדרג אליו?

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  9. שלום אני ממש מיואש כבר כל אחד נותן לי דעה שונה אמרתי נילך לפורום שמבין טיפה יותר מאחרים אני רוצה מסך דק שיהיה 19 אינצ' ושיהיה מתאים למשחקים אני לא מבקש מסך ברמה הגבווה אני מבקש מסך שיתאים למשחקים כשהתקציב הוא עד 1100-1200 אין לי שום שקל לחריגות. כעיקרון רציתי תמסך הזה LG 19" LCD L1953TR מה אתם אומרים עליו האם שווה לי לקנות אותו?? תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  10. Started by bazil41,

לאחרונה רכשתי מסך samsung 731bf ואני מאוד מרוצה ממנו, גם בסרטים גם במשחקים וגם סתם בגלישה באינטרנט אבל אליה וקוץ בה, המסך מחובר בחיבור DVI לכרטיס מסך 6600GT ומשום מה חלק מפונקציות הכיוונון של המסך אינן עובדות כמו ה-auto adjustment ועוד אם מישהו ניתקל בבעיות מסוג זה ויודע מה הפתרון, אני מאוד אודה לו מיותר לצייין בי המסך הוא חדש כמעט לחלוטין וכי אם זו בעיה בחומרת המסך אני יכול להחליפו בקלות אבל אם זו בעיה מינורית אני אשמח לתקן אותה בעצמי במקום לרוץ לחנות ולחכות שיגיע מסך אחר תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  11. יש לי התלבטות קשה בין הסמסונג לבן הLG . אני צריך את העצה שלכם רק ממי שיודע והתנסה עם שני המסכים. בעיקרון אני רוצה אותו למשחקים ,גרפיקה, ולסרטים מוכן להשקיע עד ה1300 ש"ח . מה אתם אומרים ? http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB4147=4148&DB4157=4159&DB4163=181885 תודה מראש לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  12. Started by yigal83,

קבלתי הצעה לקנות את המסך (חדש + אחריות 3 שנים) במחיר של 1500 ש"ח. את הנתונים עליו אפשרי למצוא בקישור הבא: http://www.agneovo.com/global/products/F-419.htm האם שווה את הקניה ? זו חברה שלא שמעתי עליה ולא מצאתי ביקורות על המסך הזה. השימושים למסך הן: סרטים/טלויזיה ומשחקים (פרט כמובן לאינטרנט ו Office). אגב תכננתי לקנות את המסך של LG L1950B. תודה על התגובות.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Shasoosh,

התלבטתי איפה לפרסם את זה וכאן נראה לי יותר הולם מ "תוכנות" עם התקנת הדרייברים ו Perfect Suite נוספו לרשימת התהליכים שלי כמה תהליכים מעצבנים, אני שוקל להסיר את Perfect Suite בכלל ולחסוך במשאבים אבל תהיתי אם מישהו פה התעסק עם התוכנה ויודע למה כל תהליך משמש ומה אפשר להסיר. DTSRVC.exe HookManager.exe dthtml.exe mDNSResponder.exe

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  14. Started by matvey99,

פתחתי לפני כמה שבועות כבר דיון דומה אבל המסך שהמליצו לי עליו לא זמין במאלי ב TMS אז אני מחפש מסך 19 שעולה 1200שקל +- ( לא לחרוג ) אך ורק ב TMS! מסך למשחקים , סרטים , ובלהבלה ( קיצר כל הדברים ) ולא משנה לי אם הוא יהיה WIDE או רגיל תודה.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  15. Started by Bah_gots_pIII_450,

יש לי מלא כתמים, אבק ועוד איכס על המסך... האם כל ערכות הניקוי האלה שמוכרים באופיס דיפו וכו' בטוחות? או שיש דרך פשוטה בטוחה ויעילה להסרת הלכלוך ללא גרימת נזק? תודה.

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  16. היי, * שמתי לב שאין לי חיבור HDMI במסך,למרות שכתוב FULLHD,המסך שלי מחובר DVI,זה משנה אם זה HDMI או DVI ?? * האם יש הבדל באיכות בין שני הכבלים\חיבורים ??

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. רוב המקומות שאני מבקש מפרט אני מבקש מסך 19-20 אינצק רחב ומביאים לי 22 קיצור אמרו לי יותר טוב יותר משתלם ויש שני מסכים שאני מתלבט בניהם [של ה-22 אינצ'] 1-Asus 22" LCD MW221C Wide 2MS 1:3000 DVI 2-Dell 22" E228WFP 5ms LCD מה יותר טוב מבניהם ?? ויש את ה-20 אינצ' LG W2042T קיצר מה הכי טוב מבין 2 המסכים של ה-22 אינצ' ??? והאם המסך של ה-20 ינצ' גם יספק את דרישותי שזה מסך למשחקים...? תודה !!!

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  18. Started by Stick2it,

רכשתי את הdell 2007wfp פנל S-IPS 04... המסך מחובר דרך הDVI ורציתי לדעם האם יש צורך לכיל אותו כפי שהיה צורך לכייל מסך בחיבור VGA? ואם כן אז איך? (כ. מסך של nVIDIA) תודה... נ.ב אם כבר... איזה כבל צריך כדי לחבר אותו לממיר של HOT

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  19. Started by STRENGTH,

יש לי מסך LCD 17 אינץ מלפני 5 שנים ולאחרונה הופיע פס כחול לכל אורך המסך. בהתחלה זה נעלם אחרי ששיניתי שומר מסך (שינוי צבע במסך) או אחרי משחק למרות שתמיד אחרי יום זה היה חוזר שוב לזמן קצר,אבל עכשיו פתאום הופיע עוד פס אחד ממש לידו ועכשיו לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח להפתר ממנו :'( זה קשור איכשהו לפיקסלים השרופים ש LCD צובר עם הזמן? כי זה לא רק פיקסל אחד זה ממש קו דק לאורך כל המסך יש דרך לתקן את זה? אני לא מבין את זה יש לי אולי את המסך 5 שנים אבל המסך הזה לא היה כמעט פעיל הוא היה בעיקר בשביל גלישה באינטרנט וכתיבה. אני מקווה שהמסך לא עומד למות לי בקרוב

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני כרגע משתמש בדל U2311 ואני רוצה לשדרג למסך גדול יותר 27", התקציב הוא כ-3000 ש"ח (כי מסכי 27" טובים ראיתי שיש רק בסביבות התקציב הזה), חשבתי על הדל U2711 אבל הייתי מעדיף לדעת שזה אכן המסך שעדיף לי לרכוש. מאחר ולא יצא לי לראות או לעבוד עם מסך בגודל כזה שמציג רזולוציה כזו רציתי לדעת: 1. איפה ניתן לראות באיזור המרכז (עדיף פ"ת) את המסך הזה עובד? 2. הולך לצאת בקרוב דגם חדש? כי ראיתי שהמסך הזה קיים כבר קצת יותר משנתיים. 2. מרחק הישיבה שלי מהמסך הוא מטר, הטקסט שיוצג על מסך (הנ"ל) בגודל 27" בעל רזולוציה של 2560x1440 לא יהיה קטן מידי לקריאה? או לחליפין, מסך 27" שמציג רזולוציה בגודל 1920X1080 יהיה נח יותר לקריאת טקסטים? 3. קיים מסך בגודל כזה עם קצב ריענון גבוה יותר מ-60Hz? כן, לצע…

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  21. Started by RayZ,

יש לי מסך 2209WA כבר שנה בערך, הכל היה נהדר איתו עד היום, עד שאתמול פתאום שמתי לב שיש לו 2 כתמים מוזרים קטנים (אחד בערך במרכז והשני בצד שמאל יותר), כתמים קטנים ועגולים (לא עגולים לגמרי וגם לא נקודתיים, כמו נקודת חן על גוף). הם בצבע אפור דהוי, והם יוצרים אשליה כאילו הם נמצאים בין המסך- כלומר, להסתכל עליהם מהצדדים יוצר אשליה שהם נמצאים עמוק בתוך התמונה של המסך. קשה להסביר את זה. בנוסף שמתי לב שיש פתאום פיקסל שרוף במרכז, בצבע אפור גם הוא אבל יותר כהה (עדיין לא שחור). מה לעזאזל קורה למסך?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. לאחר שנים רבות של עבודה רק עם מסכי CRT החלטתי לרכוש מסך דק וצמצמתי את הרשימה האינסופית של מסכם אלו ל-2 מסכים בלבד ) 1) LG W2353V 2) SAMSONG T220 מידע נוסף: המחשב הנוכחי שלי הוא פנטיום 4-3GB עם זכרון פנימי של 3GB במהירות 533 וכרטיס מסך 7950GT 512MB וספק 430W המחשב משמש בנוסף לשימושים הרגילים של אינטרנט, אופיס, תוכנות גרפיות וכו', גם לצפייה מרובה בסרטים וסדרות וגם למשחקי מחשב וסימולטורים הכי כבדים ותובעני משאבים הקיימים בשוק. מבקש את המלצתכם המקצועית כי אני מעונין לרכוש מסך עוד השבוע בתודה מראש לכולכם - דני

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  23. Started by Baz34,

היום התקנתי את המסך, והתוצאה פשוט מדהימה, שאלתי מתייחסת לאופצית טמ"פ הצבע, משום מה אין לי אפשרות לבחור את האופציה של sRGB (אופציה אפורה). האם נדרש לבצע פעולה כל שהיא לאפשר את האופציה הנ"ל? אני מניח שהוא פעיל רק בחיבור RGB ולא DVI אם אכן כך, איזה מן האופציות עדיפה יותר, ראיתי שבביקורת שביצעו דיברו על האופציה הזו כעדיפה. אודה מאוד לעזרתכם.

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  24. מנסה לעזור לחבר אבל מבולבל בעצמי בעצם ! עכשיו נמכרים יותר המסכי LED אני רואה הבעיה שלא בכולם רשום LED ! אז אני לא בטוח בקיצור מה אתם ממליצים ? צפיה בתמונות , קריאת טקסטים זה העיקר וכמובן קצת צפיה בסרטים ואינטרנט עד 900 ...1000 עדיף באיזור ה 800 עד 23 אינצ תודה ! ;D

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by llime,

מחר אני אמור להפגש עם מישהו בעל מסך דל 20" רחב ע"מ להתרשם מן המסך.ידוע לי שהוא נקנה לפני כשנתיים.האם יש דרך בה אוכל לדעת איזה דגם המסך? האם הוא TN או לא? אין לו את האריזה והקרטון כך שאוכל להסתכל רק על המסך עצמו.חשוב לי לדעת כי אם רואים בו טוב (לטעמי),ואני יודע שהפאנל הוא S-IPS למשל,אז לא אקנה את הדגם המוצע היום מאחר והוא בעל פאנל TN.לעומת זאת,אם המסך יהיה מספיק טוב עבור שימושי,ואדע שהפאנל הוא TN,אשקול בחיוב לקנות את הדגם המוצע כיום. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 882 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.