עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום בעצתכם לפני זמן מה קניתי את המסך 2007WFP וללא ספק נהנתי עכשיו אני רוצה לעבור קדימה למסך FULLHD למחשב 1920x1200 האופציה הראשונה שחשבתי עליה היא כמובן 2407WFP ביררתי באינטרנט מסתבר שהוא כמו כולם בסדרה מסך מצוין אבל אז ראיתי את הבנקיו FP241W שקיבל בTRUSTEDREVIEW בכל הנושאים 10\10 וגם ראיתי שיש לו חיבור HDMI שזה תוספת רצינית הסתכלתי עוד קצת באינטרנט והבנתי שהולך לצאת לדל רויזיה חדשה עם עוד דברים וכל מיני דברים עכשיו לעניין איזה מסך משני אלה ובכלל מכל המסכים מומלץ השימושים לפי הסדר הם (משחקים הרבההה כולל קונסולה שכנראה אני יקנה, סרטי HD + חיבור טלוויזיה (לא להתייחס שכרגע אין HD בארץ..) והשאר כבר לא ממש אכפת כל הגלישה ואינטרנט) חשוב לי לציין שאני אומר משחקים אני לא איזה גי…

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  2. Started by amir.shani,

אני מתחרפן .... לא מסוגל לבחור אני נוטה קלות לסמסונג ... אבל הוא אזל מהמלאי לא למשחקים ולא לסרטים בעיקר לאינטרנט וקצת לעבודה משרדית אני חייב להחליט בין הדגמים הבאים l1960tr vs l1970hr vs 932bf בבקשה אני לא מעוניין בהמלצה על : vp930b 200w6cs 971p זה לא בתקציב ואני לא גרפיקאי תודה !

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  3. Started by Omerm91,

אז קודם כל זה מסך לא רחב, 2MS מהירות תגובה, ניגודיות: 1:2000 בהירות 300CD/m*m(חחח זה m בריבוע) רזולוציה 1024X1280 חיבור אנלוגי+דיגיטלי DVI אז ככה אני מעוניין במסך בגלל איךשהוא נראה, אני צריך משהו שמתאים לי לטלויזיה וזה מתאים לי 1 על 1, התקשרתי לבקש הצעה ואמרו לי שלא מחזיקים אותם בגלל שהמפרט לא טוב, מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  4. Started by מא*ר לו*,

http://www.gyrotech.co.il/r_productDetails.aspx?PID=8976 אני לא מבקש שתמליצו לי על מסך חח אני רק שואל איך המסך שלי חח דגם: LM1910 יצרן: DAEWOO מאפיינים: 19INCH TFT, Pixel 0.294, Resolution 1280x1024, Contrast 700:1, Response 8ms, Samsung Panel, Speakers, DVI, Sl-bk לפי הדגם היצרן והנתונים זה המסך שלי. אבל אני עדיןן לא יודע חח הוא טוב?

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  5. Started by x-niko,

שלום חברים אני רוצה לקנות תמסך הזה שמעתי אבל שהגרסה החדשה hc יש בה הרבה בעיות למרות שבאיכות תמונה היא יותר טובה מהישן זה נכון? מה כדאי הגרסה החדשה או הישנה תודה

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  6. שלום. אני מחפש מסך LCD למחשב בגודל 17-19 אינץ' בסכום של כ-1000 ש"ח. אפשר קצת לחרוג במידת הצורך. ההעדפה היא ל-19 אינץ', אך אם יש מסך מעולה בגודל 17 אינץ' במחיר הנקוב - בהחלט אופציה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  7. Started by shibie,

השאלה בכותרת. תודה.

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  8. שלום לכולם מחפש מסך מחשב 20 אינצ' אשר ישמש גם כמסך טלויזיה בחדר עבודה. רציתי לברר אם יש דגמים מומלצים חדשים מעבר למה שנרשם בדיון אחר שקראתי.(DELL 2007FP , ASUS PW201) כמו כן, הבנתי שלמסך ה-DELL יש שני דגמים אחד עם פאנל S-IPS ואחד עם פאנל S-PVA האם אחד מהם עדיף יותר על השני ? תודה.

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  9. Started by yaelyyavin,

מעוניינת לקנות מסך LCD בסביבות "22 שתכליתו (היחידה) לשמש כמסך לצפייה בסרטים- ע"י חיבור ל-DVD player (במקום טלביזיה). החיבור ל-DVD (וגם לוידאו) הינו באמציות כבלי RCA רגילים. מה כדאי לקנות כך שהעלות תהיה סבירה (פחות מאלפיים ש"ח)? תודה מראש - יעל

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  10. Started by hanokh,

שלום, התחדשתי במסך הנ"ל וכמובן שצצו מספר שאלות: -שמתי לב שבתפריט DISPLAY SETTINGS של המסך אין לי אפשרות לבחור ב ASPECT SHARPNESS ו ZOOM כיצד מאפשרים ומה עדיף לבחור ב ASPECT לשמירה על פרופורציות האימג' המוצג(המסך מחובר DVI). -שאלה אחרונה, ב COLOR SETTINGS המצב אמור להיות כמובן על PC כשאני עובד על PC אבל שמתי לב שהלבן הרבה יותר לבן ובכלל הצבעים נראים טוב יותר לטעמי דווקא במצב של MAC הבהירות והקונטרסט נשארו על 50 וזה בסדר מבחינתי השאלה היא איך לתקן את מצב ה PC ושעדיין יראה "חי" תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  11. Started by koodkid,

אני יודע שכבר טחנו את הנושא הזה אבל אני חייב להחליט היום ..... בהתחלה נטיתי לכיוון ה 971p מכיון שאני לא צריך אותו למשחקים אבל מצאתי אותו רק בבאג והוא יקר שם .... 1890 אבל אפשר בתשלומים את ה 930 יש ב 1650 בערך ... rev3 אני מניח ... אני צריך אותו ל: קריאת טקסט כתיבת טקסט גלישה באינטרנט צפייה בתמונות (לא עריכה) לא למשחקים please help me !!!! אני משתגע ! לא יכול להחליט

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  12. היי לכולם, קניתי לאחי הקטן מסך חדש מסוג Samsung SyncMaster 932BF. אתמול ערכתי עליו בדיקות כאשר הוא מחובר למחשב שלי, עם הכבל DVI שהגיע איתו, הכול עבד מושלם. כך שאני די פוסל את כך שהבעיה היא בכבל. בנוסף לכך, היום בבוקר כאשר חיברתי את המסך למחשב של אחי (עם כרטיס מסך POV GeForce FX5500) עם החיבור DVI, אפשר היה לראות מצויין עד לרגע שבו הוינדוס אמור לעלות (מסך ה-Boot של הוינדוס נראה מעולה BTW), כאשר מגיע תורו של הוינדוס עצמו לעלות, המסך הופך שחור ומתחיל לחפש Signal גם ב-DVI וגם ב-VGA. כאשר חיברתי את כבל ה-VGA, הכול עבד מעולה ואפשר לראות. ניסיתי להתקין את הדרייברים שהגיעו עם המסך עצמו (את החלק ה-Digital שלהם כמובן), לא עזר כל כך. כרגע המסך עובד על VGA, ואני לא מרוצה מכך. למישהו …

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  13. Started by Yaniv_sosner,

מישהו יודע מתי הם הולכים לצאת..? ומה יהיה המחיר שלהם..?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  14. Started by ClubCaliber,

אני חוזר ושואל עוד פעם, בדיון הקודם שפתחתי החלטתי ללכת על הVP930BוViewsonic אבל עשיתי עוד חיפוש ברשת של מסכים דומים מבית דל וויוסוניק (שלפי הבנתי שתי חברות טובות למסכי מחשב) אלו המסכים וVP930BוViewsonicו וVX922וViewsonicו ו1908FPוDellו וE197FPוDellו וVG930MוViewsonicו וE196FPוDellו סליחה על ההטדרה פשוט אני רוצה לקנות מסך בלי להתסכל אחרי יומיים שיש מסך יותר טוב באותו\פחות\קצת יותר כסף. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  15. נמכרים בפחות מ1400 ש"ח בכמה חנויות. שווה משהו?

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  16. האם בכרטיס 3870 ATI ניתן בויסטה לשנות את ההרץ ידנית ? לדוגמא 60 HZ ל-100HZ ?או 75 אני שואל כי בכרטיס 2900 HD לא ניתן לשנות HZ בויסטה 32/64 רק ניתן לשנות את ההרץ במערכת XP ידנית

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  17. אם כן, אילו דגמים מומלצים? תודה!

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  18. לא רחוק ממקום העבודה (בערך 10 מטר) יש סניף של BigBox. בחנות לא היו לקוחות, אז אני וסגן המנהל הלכו ל-BigBox לשחק בעמדה של Wii. נמאס לי לשחק והחלטתי לעשות סיבוב בחנות. אני מגיע לעמדה של מסכי LCD ומתחיל לבדוק את המסכים. פתאום אני מבחין במסך אחד, בגודל 20.1 של NEC בעל איכות תמונה מטורפת. פשוט מדהימה. אתם צריכים לראות איך הוא נבדל משאר מסכי LCD. מדובר בדגם NEC 20WGX. קראתי עליו ביקורות ברשת וראיתי שיש בו את הפאנל הכי איכותי שיש לתעשיית LCD להציע. אני כבר מספר חודשים שוקל לשדרג את ה-Chimei 938D שלי במסך יותר גדול ואיכותי כי לא כיף לצפות בסרטים על 19 אינץ. ופה הבעיה. מצד אחד יש מסכים מאד איכותיים בגודל 24 אינץ', אבל הם גדולים מידי, הרזולוציה מטורפת ואין לי רצון לקנות כרטיס מסך …

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  19. בזמן האחרון המסכים של DELL ובמיוחד ה2407WFP עברו ירידת מחירים מסיבית!!! ממחיר של 3750 בZAP לפני כחודש עכשיו המחיר הוא כ 3250!!! ירידת מחיר של 500 שקל!! אני מאמין שהדבר נגרם בשל ירידת ערך הדולר ... אבל האם זה גם נגרם בשל העובדה שבקרוב עומד לצאת ל 2407WFP מחליף? דרך אגב , מהי החנות המשתלמת ביותר לקנות ממנה את המסך הזה כרגע<? משתלמת כלומר מבחינת מחיר ואמינות

20. Started by aviz,

יש לו כניסת וידאו , בננה צהובה כזו ? ואם לא אז בשביל לחבר טלוויזיה אני צריך לחבר אותה ל DVI ואז אני יוכל לחבר את המסך רק ל VGA ?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  21. Started by SloOmPer,

אני מעוניין לקנות מסך בעיקר למשחקים, משחקים אינטנסביים, גלישה באינרנט עד תקציב של 1300-400 בערך. אני רוצה לנצל את התקציב כמו שצריך ויש לי הרבה דברים חשובים שצריכים להיות במסך: - תמונה יפה וחדה -זוויות צפייה גבוהות מאוד (למטה ולמעלה) -בלי מריחות (זמן תגובה טוב) - שיהיה משתלם למחיר - שיהיה דיי יפה -19/20/22 אינ'ץ - רוולוציה גבוהה חיפשתי כמה מסכים ומצאתי את זה: http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000x703_KRpYrggagFgf1Lzy7w:12bbi68k5?id=3874609&pr=QJ5&N=0 כפי שאמרתי, חשוב לי מאוד הזוויות ופה ראיתי שיש למסך 500CD בהירות שזה דיי חשוב לא? נראה אחלה מסך גם לתקציב, אבל מצד שני החברה הזאת לא ממש מומלצת לפי מה שהבנתי. מה דעתכם על המסך והאם יש לכם מסכי…

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  22. חשוב לי שהמסך יעבוד טוב גם עם סרטים... כלומר, ms נמוך יחסית ויחס ניג' גבוה. לא יכולתי לרשום את כל הדגמים שאני מתלבט ביניהם בכותרת (יותר מדיי...), אז הנה הם: Samsung 961BF Samsung 971P (הפייבוריט שלי בגלל הפיבוט והמראה האטרקטיבי שלו - אך לא יודע האם הוא עונה על הצרכים שלי?) LG L1900J LG L1960TR LG L1970HR ואולי אתם יכולים לחשוב על עוד דגמים מתאימים... שאלת אגב - האם פיבוט זה באמת כזה יתרון משמעותי לאנשים שעובדים עם מסמכים/אינטרנט? ואם כן, באילו מסכים יש את זה? תודה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  23. Started by atomic rooster,

אהלן. לאחר בדיקה באתרים ראיתי שיש כמה סוגים לדגם הזה. אני רק רוצה להיות בטוח שהדגמים שמיובאים לארץ הם עם פאנלים איכותיים. תודה מראש. 8)

24. Started by gman27,

שלום לכולם . קניתי במזל טוב VP930 אחרי הרבה תישבוחות וחוסר כסף למשהו אחר . האמת קראתי הרבה על החובה שיש לכייל את המסך ובנוסף שיחקתי ב PRO EVO 2008 והאמת אני קצת מאוכזב מהתוצאות יש GHOSTING לא קטן במשחק ומהי הדרך הטובה ביותר לכייל את המסך ללא מכשיר מקצועי ? תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.