עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by shimon1,

שלום אתמול כשהדלקתי את הטלויזיה ראיתי שפיקסל אחד בצבע ירוק בהיר ולא משתנה גם כשכיביתי והדלקתי זה נשאר. אבל אחרי שנגעתי בו ועשיתי לו "מסאז'" הוא חזר לעצמו מישו יכול להסביר את זה? והאם זה יחזור? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  2. Started by LielZ,

קניתי מסך חדש LCD LG 26 26LC51 חיברתי והכול אני מדליק תמחשב רואים הכול נטען כמו שצריך שאני מגיע לשולחן עבודה רשום לי no signal מה הבעיה יכולה להיות? הכרטיס מסך זה 8800gt תודה

• 22 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by YRP99,

אם לא כתוב מאחורה את הסוג איך אפשר לדעת מהו סוג הפאנל?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  4. Started by DaTHE,

שלום, רכשתי את המסך הנ"ל, איך אני יכול להיות בטוח שבאמת קיבלתי אותו ולא את ה 2333TN? תודה. עידכון: יש לי בעיות מריחה במסך הנ"ל (פרטים בעדכון למטה)

• 13 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. אני צריך מסך LCD 17 " שיתאים גם למשחקים , במחיר של עד 1500 ש"ח (הכוונה לחדש כמובן) , יש המלצות? מה הכי טוב ושווה בשוק היום? תודה על העזרה חברים

6. Started by aviv512,

ברשותי samsung 940bf , היו לי התלבטות רצינית בין הגרסת מסך רחב לבין הגרסה הרגילה.. לבעלי הגרסה הרחבה מעניין אותי איך ההתרשמות האישית שלכם מהמסך? בכל מקרה הבחירה כבר נעשתה אבל בכל זאת אני רוצה לדעת יותר פרטים ספציפיים, סתם מתוך סקרנות, אני אודה מראש למי שיוכל לשתף אותי .

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  7. Started by Fungus Funk,

ASUS MW221U 22" DVI 2MS http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6479 Panel Size: 22.0" Wide Screen True Resolution: WSXGA+ 1680 x 1050 Pixel Pitch: 0.282mm Brightness (Max.): 300cd/㎡ Contrast Ratio (Max.): 700:1 Viewing Angle (CR≧10): 170°(H) / 160°(V) Display Colors: 16.7 M Response Time: 2ms (Gray to Gray http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1382&l1=10&l2=89&l3=0 LG L204WT 20'' LCD 5MS http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6339 - מסך LCD בגודל 20 אינטש WIDE - מסך איכותי למניעת עייפות העינים - אפשרויות תמונה: Movie,Text,User,Normal - סוג מעמד: Tiit - רזולוציה גבוהה: 1680X1050 - בהירות: 300 - יחס ניגודיות: 1:2000 - ז…

• 48 תגובות
    • 5.4k צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי מסך Dell U2312HM שקניתי לפני כ-6 שנים. הוא שירת אותי נאמנה עד לפני כמה שבועות שהייתה הפסקת חשמל, ומאז הוא פשוט לא נדלק. ניסית שקע אחר, כבל אחר, כלום. אין אפילו נורת חיווי שדולקת. מכיוון שהמסך עבד בלי שום תקלה עד כה אני נוטה לחשוב שיש איזו בעיה בספק כח והמסך עצמו תקין... בינתיים התחדשתי לי כבר במסך DELL U2719D חדש, אבל אם אוכל להציל גם את הישן זה יהיה נהדר. השאלה היא האם כדאי לנסות לתקן ואיפה אפשר לתקן כזאת תקלה במחיר הגיוני כך שלא יהיה זול יותר לקנות מסך אחר וזהו? במידה ואין טעם לנסות לתקן... מה הייתם ממליצים לעשות עם מסך כזה? פשוט לזרוק לפח?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by HydroIT,

שלום. יש לי בקשה שאולי תשמע קצת יוצאת דופן, אבל זה על-מנת להוכיח משהו למספר אנשים. אבקש את החסרונות של המסך הנ"ל - Mag AL2237 - כמסך בכללי, ואח"כ כמסך המיועד לעבודה משרדית. תודה לעוזרים. (חיפשתי, לא מצאתי בדיוק Reviews עליו...)

10. שלום, קראתי פה על הרבה המלצות למסכים והרבה ביקורות של אנשים ועדיין לא הצלחתי לקבל החלטה למסך המתאים ביותר בשבילי. ההתלבטות העיקרית שלי כרגע היא בין: SAMSUNG 206BW DELL 2007WFP הבנתי את השוני בין הפנלים של המסכים שמקבל בפורום תשומת לב רבה, אך מה עם הנתון החשוב של הניגודיות וקצב ריענון שחשוב מאוד במשחקים. הבנתי כרגע שיש העדפה ל DELL פה, אשמח לדעת למה אם הסמסונג יותר טוב בנתונים היבשים, האם הפנל כזה משמעותי למרות שהקצב ריענון הוא 16MS ל DELL לעומת 2MS לסמסונג. התקציב נע בין 1800-2200 ש"ח. תודה רבה לכול המגיבים, אני קרוב מאוד לקנייה ואני יודע לכם בעזרה.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by hadarelk,

שלום, יש לי לפטופ DELL XPS בעל יציאת HDMI. אין לי יציאת VGA. בבניית עמדת עבודה אני רוצה לקנות מסך מחשב, אבל מחירי מסכים בעלי כניסת HD גבוהים בהרבה. קניתי 2 כבלים מאיביי, אחד בדולר וחצי בערך והשני כבל עם ממיר מובנה ב8 דולר. שניהם לא עובדים, ולא רק על המחשב שלי. אני מפספס פה משהו? אשמח להארות והערות.

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. ASUS ProArt Series PA238Q Monitor Presents Total Color Fidelity Created to meet the needs of graphic designers and other professionals, the IPS-paneled ASUS PA238Q joins the ProArt Series of displays as a 23”, LED-backlit model with native 1920 x 1080 resolution. It reproduces 100% of the sRGB color space, with every individual monitor precision calibrated at the factory to ensure unmatched color accuracy. The PA238Q ships with ASUS-exclusive QuickFit Virtual Scale software to display photos and documents in their true size on screen. In terms of ergonomics, a fully adjustable and sturdy stand complements a wide I/O range, which includes HDMI, DisplayPort, DVI-D, D-sub, a…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by asaf556,

שלום אני מחפש מסך מחשב חדש אז נכנסתי לפרום לראות המלצות הופתעתי לראות שרוב האשכולות מכילים את הדגם המציין בכותרת הבעיה שלי זה שבמשחקים במסך הנוכחי שלי BENQ G2110W אין כמעט צבעים הכל חושך וגם שאני מבהיר אותו הצבעים מוזרים ולא מאפשרים צפיה כמו שצריך. השאלה שלי היא האם עדיין המסך הנל מומלץ כל כך ראיתי שהמחיר שלו לא גבוה כ930 שקלים סביר לגמרי ושאלה נוספת היא האם יש טובים ממנו בגודל הזה ובטווח של כ100 שקלים יותר במקסימום? תודה מראש על העזרה

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by cars racer,

אני רוצה שיהיה למשחקים וסרטים ב2500 תודה מראש

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  15. Started by redead,

לפי מה שהבנתי הוא אמור לתמוך בFULL HD נכון?

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  16. Started by benbmx666,

באיזה חיבור עדיף לחבר את ה U2410 שלי, בכבל DVI או כבל HDMI? בדיוק קיבלתי את המחשב שהזמנתי עם כרטיס מסך SAPPHIRE HD6950, מה ייתן ביצועים טובים יותר במשחקים, סרטים ובכלליות?

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  17. Started by Razkap,

היי, אני מעוניין לקנות מסך לPS5. ההתלבטות שלי היא בין שני מסכים : 1. Asus VG27AQ 2. Lenovo y27q-20 מה אתם אומרים ? איזה עדיף ולמה ? תודה רבה !!

18. שאפר לבוא ולהתרשם? (מסכים כגון דל 2709W/3008W, איזו ,LG W3000 ,HSX27/30)

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  19. Started by redead,

זה התשובה שקיבלתי מחיון במייל.. כמה עצוב וחובבני זה.. עכשיו אני צריך לחכות עוד חודש מינימום למסך החדש.. יש אולי דגם אחר שכדאי לי לבדוק במצב שנוצר?

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  20. איזה מסך יותר טוב? 2053BW אוו ASUS VW222U או שאתם ממליצים על משהו יותר טוב בערך ב 1200 שח בעיקר לסרטים,ומשחקים.... ועוד שאלה: הכרטיס מסך שלי יתמוך במסך? (הכרטיס שלי הוא: Nvidia Geforce 8800 GTS 512 MB -G92)

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  21. שלום יש לי איזו בעיה מוזרה במחשב כשאני גולש נניח אני רואה בצד הימני את המסך חד ובצד השמאלי אני רואה את הכיתובים קצת מרוחים... למישהו יש מושג מה זה? ולא זה לא בעיות ראיה 8)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by saarxee,

איזה מסך עדיף? זה נכון שה-P2314H חדיש יותר? ושמתי לב שב-U2312HM יש USB בצדדים וב-P זה נמצא מאחורה...

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. תקציב: 1000 ש"ח שימוש המסך: משחקים גודל: 21 אינץ'

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לו זווית צפייה טובה? אני מחפש מסך טוב עם זווית צפייה גדולה

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  25. שלום מישהו יכול לתת לי תוכנה שבודקת פיקסלים שרופים? לא מצאתי בגוגל DBD וכן איך אני בודק את הפנל שלי ב2007WFP DELL? תודה

• 8 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.