עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by vc820,

חזרתי היום מהעבודה,הכנתי כוס קפה,הדלקתי את המחשב והופ... חושך בעיניים ! מסך ה- CRT הזמני של LG הצטמק לו לפתע פתאום והראה לי פס אנכי צר באמצע המסך. בדיקה מהירה העלתה שהמסך שבק חיים ולא ניתן לשפר את המצב. בשבועיים האחרונים, לאחר התלבטויות רבות,קריאת מאמרים רבים, וביקורות עד שיצאו לי העיניים החלטתי לקנות את הסמסונג הנ''ל. ביחד איתו קניתי מסך 20 רחב דגם 2043 של סמסונג לילדה שלי. נראה נחמד מאוד,וכרגע נוסף לי המון מקום על שולחן העבודה.חששתי בהתחלה שהכל יראה לי מכווץ אבל לאחר התקנת התוכנה המצורפת הכל נראה תקין.שיחקתי קצת עם ההגדרות של המסך והגעתי למצב צפייה טוב מאוד. 2 שאלות לי אליכם: עדיין לא פתחתי את האריזה של המסך השני (2043 ) האם המסך הזה תומך כמו ה-2253 בהתאמת הישומים לפור…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אין לי שום שמץ של מושג מה הולך היום בשוק הזה. יש לי viewsonic vp171b כבר משהו כמו חמש שנים, ולמען האמת הוא עוד סוחב לא רע בכלל. בהנחה שאני רוצה לשדרג, והצרכים שלי הם משחקים וסרטים, איזה מסך אתם ממליצים לי שנחשב כיום לבעל התמורה הטובה ביותר למחיר?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by godfather5114,

שלום... אני מתלבט בין T240 של סמסונג לבין W2442PA של LG בדקתי את הנתונים ונראה כי ה- LG הרבה יותר טוב... Tilt, Swivel, Height, Pivot, Detachable base 2MS כמו כן, לפי האתר של LG זוויות הצפיה יותר רחבות... מה דעתכם? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. ערב טוב. אני רוצה לרכוש מסך למחשב בגודל 22 אינץ' שאני אוכל לחבר אותו גם ל-yes התקציב שעומד ברשותי הוא עד+ - 1400 ש"ח. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by miim17,

הם מוכרים אותו ב 1300, ויש תלושים ותנאי תשלום נוחים. מישהוא מכיר את התנאי אחריות שלהם ? אני מסתכן כאן ? תודה.. ואיך המסך באופן כללי ? ראיתי כאן בעיקר המלצות .. (השימוש - סרטים ואינטרנט ...)

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by apoelole,

היי, אני מחפש משחק למשחקים וסרטים. חשוב לי שיהיו לו יכולות 3D טובות.. מה אתם אומרים על הסאמסונג, שווה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. היי המסך משמש למשחקים ואינטרנט. כרגע יש לי DELL E228WFP שהיה נחשב לאיכותי מאוד בזמנו. אני בדיוק קונה מחשב חדש עם 3570+GTX660 אז מבחינת ההבדל ברזולוציה לא תהיה לי בעיה. השאלה היא בעצם, האם יהיה באמת שיפור גדול ומורגש באיכות התמונה בין המסך שלי ל24" איכותי חדש ? או שעדיף לי לשמור את הכסף ? מה גם שאם אני אשאר עם ה22" אני אוכל להעלות הגדרות משמעותית במשחקים בעתיד לעומת 24" בגלל ההבדל ברזולוציה, אז אם השיפור באיכות לא כ"כ מורגש זה יצא לא כדאי בכלל. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by shayshaf1,

היי,קניתי מחשב חדש לפני כמה זמן ואתמול מסך חדש,226v4lab או ה lsb לא יודע,קיצר הכל מגעיל וקטן ומשטושטש ויש ריצוד ומריחות במשחקים אמר לי משהו מהתמיכה שאין פלא כי אני לא שם על רזולוציה של 1920x1280 משהו ואמרתי לו שאין לי אז הוא אמר שאני צריך להתקין תדרייבר שבא עם המסך אבל אין לי צורב במחשב בקיצור הוא אמר לי להוריד מהאינטרנט איזה דרייבר,הורדתי איזה ראר שיש בו כמה קבצים אבל אין לי מושג איפה לשים אותם,קיצר הראש שלי כבר מתפוצץ ואין לי כוח ונמאס לי מההתעסקות בזה..,מה אפשר לעשות? תודה 0

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by idan79,

ברשותי מסך MW221C של אסוס וכרטיס גרפי 4850 דריוורים מעודכנים כאשר אני צופה בדיסק dvd מקורי התמונה מטושטשת בטירוף....ואני מדגיש.....בטירוף התמונה במסך הטלוויזיה שלי [שהיא לא lcd] יותר חדה ניסיתי לשחק בהגדרות הממסך [דרך הפאנל] אך ללא תוצאה... כרגע צופה דרך תוכנת win media center הרזולוציה ב display settings עומדת על1050* 1680 למישהו יש כיוון? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by ddr5,

שלום לכולם קראתי במגזין מחשבים מאמר על מסך Lenovo ThinkVision L220X רזולוציה 1920x1200 זמן תגובה 6ms פאנל S-PVA מחיר $500 ציטוטים מהמאמר: "מתאפיין בשחור עמוק יותר ובזויות צפייה נרחבות יותר משל פאנל TN ". "מכלול הצבעים של המסך הוא 92 אחוז מתקן NTSC ". "שחזור האפור הכהה מוצלח מאוד האפור בהיר- פחות" ועוד. חתום על המאמר ג'ון דילייני. האם יש ביקורת מקצועית על מסך זה והאם הוא יכול להתאים לעבודה בתוכנות גרפיקה כמו פוטושופ? שמירה על גוונים אמיתיים? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by dorin93,

היי, אני מעוניינת לקנות בימים הקרובים מסך מחשב חדש. הבנתי שממליצים פה על dell u2312hm והחלטתי ללכת עליו הייתי בחנות KSP וראיתי שיש להם את המסך בגרסה REV A00 בלבד שמעתי שיש בעיות עם ה-A00. השאלה האם זה נכון? מישהו נתקל פה בבעיות מיוחדות דווקא ב-A00? והאם כדאי לוותר על המסך בגרסת A00 ולחפש במקום אחר גרסה אחרת (וכמובן להוסיף עוד 100-200 שח למחיר)? אשמח אם תוכלי לעזור לי בעניין. בתודה, דורין

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by אורלי78,

שלום, היה לי מסך ltn125at03-803 עם חיבורים מלמעלה ולמטה במחשב נייד סמסונג 350U2a אני זקוקה למסך חלופי אלו הדגמים שראיתי שאולי אפשריים LP125WH2 SLB2 ,SLB3 , SLT2, SLT3, TLB1, TLB1, TLD1 כולם עם אותו גודל מסך , רזולוציה ו-40 פינים האם עדיין כולם מתאימים למסך זה? ואם כן איזה מהם עדיף? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אוקיי, התקציב בעיקרון הוא לא בעיה עוד 100-200 ש"ח זה לא משנה. אני מחפשב מסך 22" למשחקים בעיקר. אני יודע שאפשר ב1300 לקנות 24" אבל זה גדול לי מדי לשולחן ואני מחפש 22". המסכים שיש בנושא הנעוץ "מסכים מומלצים פברואר 09" זה עוד מעודכן? אם כן, הכי אהבתי את ה ASUSMW221C . לא כ"כ נראה לי משנה הקטע של הכיוונון גובה וסיבוב המסך.. אבל כן חשוב לי שיהיו רמקולים במסך. אז מה אתם אומרים על ה ASUS שכתבתי למעלה או אם יש משהו יותר מומלץ ממנו? (לא את ה DELL כי אני רוצה רמקולים מובנים).

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by BlackSheep,

יש לי מסך Dell 2209WA שאני משתמש בו כבר שנתיים-שלוש והוא באמת אחלה, אבל אני קונה החודש מחשב חדש וראיתי שיש את ה-U2311H שהוא 1920x1080 ועם פאנל IPS במחיר יותר זול ממה שקניתי את ה-2209WA בפנדה בזמנו. נראה לכם שווה לעשות טרנזיציה ל-1080p? איך המסך הזה בהשוואה ל-2209WA? אני זוכר שכשקניתי אותו הוא היה בין המסכים היותר טובים שהיה אפשר להשיג אז, בעיקר בגלל הפאנל.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by poop,

שלום! רציתי בבקשה לקבל המלצה לכבל HDMI איכותי לרכישה בארץ. האם צריך שיהיה מוזהב? מאיזו חברה עדיף ואיזה דגם. תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by epichorus,

אני vp930 שלי בשלבי גסיסה ואני מחפש לו יורש בתקציב של כאלף ש"ח. אני יודע שכולם כאן משבחים את הדל 2312 ואני בהחלט שוקל לקנות אותו אבל רציתי לקבל חוות דעת על הפיליפס 237E3QSU או מסך אחר מומלץ של פיליפס מכיוון שאני ככל הנראה אוכל להשיג אותם במחיר טוב.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by SuBeX,

חברת CANON החלה במסע עולמי להצגת הטכנולוגיית החדשות שלה. יש הרבה דברים חדשים, בין השאר מצלמה ש"יודעת" לזהות מתי אתה מחייך ורק אז מצלמת... ;D אבל הדבר הכי מלהיב בין מוצריה הוא מסך SED מתפקד שמהווה אב-טיפוס למסכי העתיד (כמו שאומרים על כל טכנולוגיה חדשה ) בכתבה מציינים שהטכנולוגיה היא ה"ילד הטיבעי" של מסכי ה-CRT וה-LCD עם יכולות של כל אחד מהם והרבה יותר במוצר אחד. קצת נתונים מעניינים על הטכנולוגיה: זמן תגובה: פחות מ-1MS. קונטרסט: 100,000:1. בהירות: 400 cd/m². זווית צפייה: 180 מעלות מכל צד. נשמע טוב. הנה קישור לכתבה בנושא: http://www.behardware.com/articles/593-1/close-encounters-of-the-third-kind-sed.html מה שיפה בזה, לפי הכתבה לפחות, שהמחיר של מסכי המחשב לש…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by shlompis,

שלום, באילו אתרים אוכל למצוא מאמרים וסקירות למסכים ? חיפשתי בגוגל "Monitors reviews" וקיבלתי מגוון תוצאות. אם אתם מכירים אתרים מומלצים אשמח לשמוע. הנה מה שאני מצאתי : http://www.testfreaks.com/monitors/ http://www.pcworld.com/product/reviewfinder.html?id=10 הפורטל של המגזין - PC Magazin http://reviews.cnet.com/monitors-projectors/ תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Avivc4,

אני צריך מסך למחשב שיהיה כמה שיותר איכותי... ו...התקציב הוא 1000 ש"ח אפשר לחרוג אבל לא יותר מדי.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום אני צריך בבקשה מסך למשחקים,סרטים,עבודות וגלישה באינטרנט בתקציב של 1100 ש"ח בלי חריגה. יש איזשהוא המלצות במחיר האלו למסכים טובים? לפחות אני רוצה שיהיו מומלצים והכי טובים ביחס למחיר שלהם. ורציתי לשאול שאלה, הבנתי שאפשר להקטין את הרזולוציה של המסך וצריך גם לעשות עוד משהו על מנת שלא יהיה לי תצוגה של מסך נמתחת וגרועה, אז מה בנוסף אני צריך לשנות כשאני מקטין את הרזולוציה על מנת שלא יהיה לי מסך מתוח ותצוגה פחות טובה בהרבה? ואיפה משנים אותו? תודה רבה לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Make_Party,

קיבלתי דיל טוב למסך LCD דגם FUJICOM LC3201 זה LCD 32 במחיר של 3000 כולל הובלה מה אתם אומרים מישתלם???? ועם זה מסך טוב?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. נתונים טכניים: טלוויזיה - LCD 27 חדשה, מסך רחב, של חברת DANTAX, לא מצאתי עליה שום מידע ברשת... כ. מסך - XFX ג'יפורס 5200 FX חיבור - VGA. בקיצור, אבא של חברה שלי קיבל במחיר אפס את הטלוויזיה הנ"ל וחלק מהתכנון המקורי היה שהיא תשמש גם כמסך מחשב ותחליף את הCRT הגדול והמכוער... אלא מה, מסתבר שהיא לא מסוגלת להציג משחקים משום סוג שהוא. ברגע שמפעילים משחק כלשהו מופיע מסך כחול עם ההודעה - UNSUPPORTED מבחינת שאר ההיבטים הקשורים לעבודה עם המחשב היא דווקא כן מתפקדת - ניתן להפעיל וידאו ולגלוש וכל שאר השטויות, רק משחקים - לא... עכשיו, השאלה היא מה בעצם הבעיה.... האם הכרטיס המיושן והחלש? חיבור VGA?? הייתכן שהטלוויזיה עצמה איננה מסוגלת להציג רזולוציות מסויימות??? HELP PLEASE :-\

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by HttpShare,

התחדשתי במסך חדש 22'' של DELL.. והרבה אמרו שהחסרון היחידי של המסך הזה הוא הכיול (אם אני אומר את זה נכון) של המסך.. איך אני עושה את זה בדיוק? ומה ההגדרות??

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. יש בידיי כרגע מסך '19 סמסונג 931b. אבל אני שוקל לשדרג אותו לאחד הדגמים הבאים: 1.סמסונג 931bf 2.סמסונג 931c 3. LG L1900R

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  25. לפני שבוע קניתי שני מסכים של סמסונג 931C אחרי שרבים מחברי (לפני גילוי הפורום הזה) המליצו לי עליו... אני עובד שעות מול המסך (בתוכנות גרפיקה,עריכת סרטים, שעות של גלישה וגם קצת משחקים) והתוצאה היתה סינוור איום מהמסך ועייפות מהירה של העיניים ( ניסיתי לשנות באופן ידני ואוטומטי את הגדרות הבהירות והניגודיות אך כלום לא עזר) לבסוף, ארזתי את המסכים והחזרתי אותם לחנות. כעת אני מבקש ממי שבאמת יודע!!! איזה מסך לקנות (''19) ??? אני מתלבט בין שני דגמים: סמסונג 971P או NEC 1970NX הסמסונג בעל פאנל PVA 6MS 1:1500 178X178 300CDM2 הNEC בעל פאנל S-IPS 18M 18MS (11white / black; 7 black / white 1:800 250CDM2 176X176 שני המסכים הנ"ל באותה רמת מחיר. את הסוני שהו…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים