עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by achiya1,

חבר שלי אמר לי שזה יוצא אוטוטו לשוק וזה יהיה במחיר של LCD וביצועים טובים יותר למישהו כאן יש מידע על זה ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by tuarg,

שלום, ברצוני לקבל עזרה בבחירת אחד משני המסכים הנ"ל. ברשותי SAMSUNG 226BW שללא ספק היה נפילה. רציתי לשדרג עצמי במסך 24" ולפי התקציב (עד 2000 ש"ח) די נסגרתי על ה2443 . לאור כל שנאמר בפורום הבנתי כי ה2209 הינו מסך איכותי למדי. ה 24" די מדגדג לי מבחינת הגודל. אני משתמש: אנטרנט,משחקים,סרטים. דעתכם?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני משדרג ל24" בקרוב ומתלבט לגבי היחס (זה בעצם 1920*1200 או 1920*1080) רציתי 16:9 בשביל FHD בגלל שב16:9 יש ניצול טוב יותר של רזולוציית המקור ובעצם FHD מסוגל להתפרס על כל הצג ללא מתיחות ועיוותים (הכוונה לסרטים/סדרות ב1080P) מעבר לזה זה נראה לי עדיף כי בסופו של דבר מה שמנה זה הרוחב, ואם שני המסכים הם 24" אז כמובן שה16:9 יש פשוט מידת רוחב גדולה יותר מצד שני, ל16:10 יש שטח עבודה גדול יותר ותאימות טובה יותר במקצת למשחקים. אולי גם טיפה נוח יותר לעבודה "רגילה" מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Avivc4,

חיברתי מסך LCD חדש למחשב, אם זה משנה זה מסך BENQ VN2031. ואני לא רואה טוב במסך אני רואה קצת מטושטש כזה, וזה ממש כואב בעיניים. אני כאילו לא רואה חד מספיק...והרוזולוציה על 1024 על 768. מה אני יכול לעשות? ועם המסך הקודם, ה-CRT אני רואה כרגיל. עודיכנתי את הכרטיס מסך אתמול/שלשום.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by JSK,

אז ככה קנו לי את המסך הבא: L1970HR של LG אממ.. אני בטוח שכל המחומחים כבר מכירים אותו אבל למי שלא הוא "2ms, 19 ניגודיות 1:1600 שטוח לחלוטין.. איך הוא? היה שווה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by headg,

האם שווה להוסיף עוד 184 שקלים בשביל הMמהירות (או שלא שמתי לב למשהו) ? http://www.skypc.co.il/scripts/prodList.asp?idCategory=304

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by haifaboy,

קניתי לגיסי את המסך המדובר של DELL 2412 והוא מאוד מרוצה ממנו . שמנו לב שיש אפשרות לסיבוב פיבוט פיזי במתלה של המסך אבל התמונה במסך לא מסתובבת .. מה צריך לעשות שהסיבוב הפיזי יסובב גם את התמונה ?? התקנתי את הדרייבר של המסך אבל לא נראה לי שזה עוזר . תודה מראש לכל העונים .

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. רציתי לשאול, כמה זמן מחזיקים מסכי LCD? אני אחד שכמעט לא מכבה את המחשב, אולי פעם בחודש, ועדיין הCRT שלי כרגע כבר מחזיק כמה שנים טובות, אני יכול באותה מידה לא לכבות את הLCD בלי שישרף לי תוך שבוע? עד כמה זה משפיע? אני מעוניין לקנות משהו ב2000 שקל, אפשר להגיד בעיקר למשחקים. אני רואה שהרוב ממליצים על הLG L1970HR. הוא באמת הכי טוב במחיר הזה? או שיש עוד כמה מסכים שמראים בערך אותם ביצועים? תודה. עריכה: טוב, בדקתי בקשר לאורך חיים וכיבוי מסך. אבל עדיין אני לא יודע מה לקנות ב2000 שקל. כולם ממליצים על L1970HR, הוא באמת עד כדי כך טוב? אגב יש לי כרגע מסך CRT די טוב, כך שקניית מסך חדש לא כל כך דחוף לי, שווה אולי לחכות כמה חודשים שמחיר של מסך מסויים ירד לאיזה 2000 שקל ויהיה הרבה יותר טוב…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם אני כיום עובד עם viewsonic 20.1 שאני נהנה ממנו כל רגע אבל אני צריך לשדרג למסך גדול יותר ו 24" נראה לי אידיאלי בשבילי (גם תקציבי וגם גודל) אני סטודנט לעיצוב תעשייתי ומשתמש ב3dmax,rhino,solidworks אשמח להמלצות תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני מחפש מסך LCD בתקציב של עד 1500 ש"ח+- לעבודה משרדית ומשחקים. נראה לי שהאופציות הן ה VW222u ASUS , ה DELL 207WFP ו DELL E228WFP. מה ההבדלים ביניהם, ומי מהם הכי מתאים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Tal-T,

אני צריך לאחי הקטן מסך LCD לפחות בגודל 19" הכי זול שיש לא צריך שיהיה איכותי רק כמה שיותר זול .

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך 19 אינצ' lcd לאמא שלי. מכיוון שיש לי משפחה שמגיעה מצרפת ועכשיו סוף עונה ויש מבצעים, ויכולה להביא לי את המסך: acer al1917s נתונים שמפורסמים: 1280*1024 1:500 250cd/m^2 12ms כל זאת ב140 יורו במבצע. שזה 760 ש"ח. לינק: http://www.rueducommerce.com/images/offredujour/mail-sold_10012007/mel_sd.html מה דעתכם? האם המסך סביר (הוא ישמש לאינטרנט בלבד) או ששווה להשקיע יותר ולקנות משהו אחר בארץ וכדומה? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. המסך ישמש בעיקר לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט בעיקר וצפייה בסרטונים.. מחפש משהו זול ואמין, רגיל או רחב.. לא משנה. מעוניין במסך של LG , לא חייב טכנולוגיות חדישות עם שינויי גוונים (קראתי שזה גורם לפעמים לבעיות).. לא חייב HD. מה אתם אומרים על מסך הLED הבא: E2040T 20'' LED 5ms 1:5000000 DVI WideScreen Black LG אפשר לראות אותו באתר (אין לינק ישיר): http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by noamborisov,

מסך הCRT 17" שליווה אותי כמה שנים החליט שלא בא לו להדלק (במקום להדלק הוא מעביר גלים לבנים כל כמה שניות על הצג, מלווים בצלילים חזקים של חשמל) בקיצור ההתלבטות שלי היא בין 2209WA של DELL לבין W2486L ל LG - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741793 מצד אחד 22" עם פאנל איכותי ומצד שני 24" עם פאנל TN אבל הוא גם עם תאורה אחורית LED.. והבנתי שהצבעים במסכי LED נראים טוב.. ההעדפה שלי היא ל 24" כי אני משתמש במסך לצפייה בסרטים וסדרות בסופ"שים, לשחק כבר אין לי ממש זמן אבל בכל זאת אני משחק קצת.. תעזרו לי להחליט או שתעלו הצעות נוספות בתחומי התקציב שלי, עם העדפה ל 24", ואיכות הצפייה חשובה לא פחות..

15. Started by danmch,

שלום, אשמח לקבל המלצה על מסך מחשב עבור מחשב שבעיקר משומש לעבודות וסרטים. איך המסך Samsung S24A350H ב-1100 ש"ח? הוא יכול להיות טוב לשימושים אלו? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את המסך הבא: http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1376 שישמש כמוניטור למחשב.... שאלתי היא - האם המסך יכול להתחבר ישירות למחשב.? ודרך איזה חיבור..? עוד קישור (זה מהאתר של היבואן) : http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=2&subcatid=10&prodid=110&keySearch=26LC2R ד"א יש פה דבר מאוד מוזר - באתר ה-1 : יחס קונטרסט 1:1600 באתר של היבואן הקישור השני : יחס קונטרסט 1:800 התייחסות ותגובות בבקשה..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by coldfish,

קיבלתי אתמול את המסך (מניר טק) ואך שהדלקתי אותו שמתי לב שעל רקע לבן רואים שצד שמאל מואר יותר מצד ימין אני יודע שאני כבר הולך להיכנס למלחמה עם החנות , הם יגידו שהם לא רואים כלום רציתי לשאול עם התופעה הזאת קימת לאנשים אחרים שיש להם את אותו מסך אז אנשים ,תגיבו בבקשה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Integer,

ממש כמו בנושא איך המסך הזה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, יש מבצע (עד מוצאי שבת) למסך LCD MFM SAMSUNG 23 "P2370MS 1080P 5MS HDMI ב-1000 שקל. (http://www.bigdeal.co.il/heb/default.aspx?campaignid=1825) האם כדאי (זה זול ביחס לזאפ) - אך שאלתי היא האם המסך טוב? או שיש מסכים טובים ממנו במחירים זולים? המסך מיועד להורי - המחשב משמש בעיקר לגלישה באינטרנט, תמונות, צפייה בוידאו ולעתים משחקים דוגמת nba או fifa. תודה,

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by pavel19,

האם המסך הזה מצוין למשחקים והרזולוציה שלו טובה והאם האיכות שלו שווה למסכים של 17" http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5698 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני ואחים שלי צריכים מסכים חדשים למחשבים. אנחנו רוצים לקנות 4 מסכים אותו הדבר ושכולם יהיו 19" ורחבים, אני יודע שיש את הדגם של הMAG ושיש לו נתונים מאוד יפים כגון 2MS ו1:3000 ורזולוציה טובה אבל אני לא מבין במסכים וMAG זה לא מותג עם שם כל כך טוב ככה שאני לא יודע את כל השטויות של הבהירות והכיול והבחירת אור. אני רוצה לדעת אם המסך הזה באמת מומלץ ולא עושה כאב עיניים ובכלל, אם זה לא ממש מומלץ אז מה כן? כי אני לא מבין בנושא כפי שכבר הזכרתי..[br]פורסם בתאריך: 27.02.2008 בשעה 08:38:35 קיבלתי המלצה בנוגע לSamsung 920WM LCD 19 הוא רחב והכול אבל יחס הניגודיות שלו היא 1:800 והרזולוציה שול היא 1440X990 זה באמת משנה או שזה שטויות?? ואיך המסך?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by somsomlo,

תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מחבר מסך DELL2209WA כמסך משני, לפעמים כשהמחשב עולה המסך נשאר שחור, נורית ההדלקה הופכת כחולה(ממצב המתנה). בפירוט: 1.מחשב דנדש CORE I5, כרטיס מסך HD5450 SHPPHIRE, על היציאה הראשית DVI מחובר SAMSUNG B2430 דנדש. הדל מחובר על הHDMI בכבל מעביר לDVI. 2.אותה תופעה היתה לי בפנטיום 4 הקודם (שעדיין עובד) כשהמסך היה מחובר ל DVI והמשני היה מסך LCD 17", גם אז לפעמים הוא לא עלה. עבדתי עם כרטיס מסך יותר פשוט עם שתי יציאות VGA ו DVI. 3. כשאני נכנס במסך הראשי (הסמסונג) ומשנה הגדרות של המסכים להכפלה של המסך הראשי הוא נדלק מיד ונשאר גם אחרי שאני מחזיר לפיצול מסכים, ללא שום שינוי בחומרה. גם כשאני משחק עם הגדרות המסכים של מי משני ומי ראשי ולוחץ על APPLY הוא מתחיל לעבוד. אם אני מגדיר אותו בתור …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by The-Devil,

מתלבט בין מסך LCD של "24 ל"32 מה יותר עדיף למשחקים וסרטים? התקציב שלי הוא בסביבות ה 4-5... שמתי עין על ה Dell 2408WFP אבל חבר שלי אמר לי להיזהר מהם כי חלק מהם עם פאנל S-PVA וחלק בלי.. איך אני אמור לזהות? ויש עוד המלצות למסכים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by nirush69,

אני מוסיקאי עם מחשב אודיו כך שביצועי המסך פחות חשובים לי יש לי מסך ישןובסדר לי רק שזה נותן לחדר מראה לא עדכני ראיתי בחנות מבצע Senses lcd 18.5 אחריות 3 שנים מה דעתכם? האם זה בסדר. אני רוצה שייראה טוב, שיוכלו לראות ולקרוא סבבה ברזולוציה סבירה ושיחזיק הרבה זמן

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים