עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by quepasa,

איש מחשבים שאני קונה ממנו מחזיק הרבה ציוד שלהם ולכן זה יוצא יותר זול אלו לקנות את המוצרים שלהם הוא טוען שהם מעולים ממש אבל אף פעם לא שמעתי על החברה הזו וקצת מחיד אותי לקנות מסך ב 3000 שח שהוא בעצם חתול בשק

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Tolik21,

היי אני כרגע מתלבט בין שלושה מסכים שונים לגיימינג קל 1.https://www.tms.co.il/c24fg73fqm 2.https://www.tms.co.il/xg2701 3.https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=100673 הכרטיס מסך שלי כרגע הוא 1060 6G השאלה כמה שווה באמת להתפשר על פאנל TN וכמה הוא באמת משמעותי בגיימינג קל ואיזה מבין השלושה איתם ממליצים לקחת? תודה!

3. Started by TaLTooL17,

איזה מהם עדיף ? (בלי קשר ליכולות הכוונון), שניהם זכו בביקורות באתר . אין לי ממש צורך בחיבורים שמציע הCHIMEI. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Impact,

היי. בקרוב אני קונה מסך 19', ונקנתי בשני המסכים: .T190p T190. ההבדל בניהם זה הרזולוציה והקונסרקט. רציתי לדעת אם אני אקנה את ה T190p (בעל ה 1650*1080), אז הכרטיס מסך שלי יתאמץ ממש במשחקים (4870)? כי ככל שהרזולוציה גבוהה יותר אז הביצועים נמוכים יותר. איך זה הולך בשני המסכים האלה? ב P אני יכול להוריד ל 1440*900 נגיד במשחקים בלי שהאיכות תיהרס? תודה, כי זה חשוב לי מאוד.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by rony1988,

לא אחפת לי הגודל אבל שלא יהיה עדין מדי מישו יודע על משו זול?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. הגיע לפני כ40 דקות אבל המסך לא מכוון בגרוש הכל צהוב מידי ירוק מידי בקיצור מושרה לחלוטין. הtask bar של חלונות הוא אפרפר ירקרקף הלבן פשוט שורף את הפנים, הסיימלים פה בפורום נראים כאילו אחרי מסיבת פורים. עם המסך הקודם שלי 1980Q באה תוכנת כיוונון Fortemanager בא יצרת presetים והיא העבירה אותם למסך ושמרה אותם שמה. פה הבנתי שאין דבר דומה אז אני צריך אתר או תוכנה שתעזור לי לכוון את המסך, או לייתר דיוק תעזור לי לוודא שכשאני מכוון את המסך אני לא הורס יותר מידי את הניגודיות ואת איזון הצבעים.

7. Started by liran2003,

שלום, רציתי לשמוע את דעתכם לגבי המסך של דל מדגם E196FP, שמתי לב שהמסכים הרחבים של דל הולכים טוב בחו"ל. יש לו נתונים סבירים, 8MS, יחס ניגודיות של 500:1, מחיר זול, עיצוב לטעמי, אבל אין לו יציאת DVI. חיפשתי עליו בפורום, ולא מצאתי חוות דעת מוצקת עליו. מה שכן נתקלתי בטענה שהמסך הנ"ל הוא בעצם מוצר מדבקה ומיוצר על ידי CMV, אך נכנסתי לאתר דל והופיעו נתונים עליו, כך שאני מניח שזהו מסך שמייוצר על ידי דל. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני מחפש כבר קרוב לשבוע ברחבי האינטרנט וגם כאן באתר, והגעתי למסכים הבאים: Samsung syncmaster 226BW LG 222WTQ Dell UltraSharp 2407WFP Samsung 245BW כעיקרון מעניין אותי הביצועיםהתקציב זה כבר הדבר האחרון לחשוב עליו, אני רוצה מסך ממש איכותי,שיחזיק לתקופה רצינת, מה בינהם כדאי ? כעיקרון רציתי מסך לסרטים ומשחקים אבל אני לא יכול להגיד שאני לא גולש באינטרנט הרבה מאד זמן. הבנתי את כל הבדלי הפאנלים וכו אבל זה באמת הבדל עצום בין ה 22 אינטש וה 24 שציינתי? או שכמעט ולא מורגש ? מודה מראש לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by matan147,

שלום רב אני כבר כמה זמן מחפש מסך LED בגודל 27 ואני לא מצאו מתי יצאו מסכים ללו תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by Ronenosh8,

יש לי אפשרות במסך (19") לפעול עם רזולוציה (שהיא המקס') 1680x1050. כמה שאלות: 1)רזולוציה טבעית = רזולוציה מקסימלית? 2)מה עדיף, רזולוציה גבוהה עם HZ נמוך/ רזולוציה נמוכה עם HZ גבוה) 3)רשום לי מאחורי המסך 50-60HZ. האם המסך נועד למקסימום 60HZ? זה יהיה מסוכן אם אני אגדיר אותו על 75HZ? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. האם מישהו יכול להמליץ על מסך 27 אינצ' רזולוציה 1920 - 1080 , הזמנתי מחשב חדש ואני צריך גם מסך . תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by epichorus,

אני vp930 שלי בשלבי גסיסה ואני מחפש לו יורש בתקציב של כאלף ש"ח. אני יודע שכולם כאן משבחים את הדל 2312 ואני בהחלט שוקל לקנות אותו אבל רציתי לקבל חוות דעת על הפיליפס 237E3QSU או מסך אחר מומלץ של פיליפס מכיוון שאני ככל הנראה אוכל להשיג אותם במחיר טוב.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by gman27,

שלום לכולם . קניתי במזל טוב VP930 אחרי הרבה תישבוחות וחוסר כסף למשהו אחר . האמת קראתי הרבה על החובה שיש לכייל את המסך ובנוסף שיחקתי ב PRO EVO 2008 והאמת אני קצת מאוכזב מהתוצאות יש GHOSTING לא קטן במשחק ומהי הדרך הטובה ביותר לכייל את המסך ללא מכשיר מקצועי ? תודה מראש

14. שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מסך 19 אינץ' שישמש למטרת משחקים. התקציב הוא עד 1,500 שקלים. אבקש את חוות דעתכם על המסך הבא: BENQ FP93GX אשמח לשמוע המלצות נוספות! :-* **בנוסף יש לי שאלה: האם זה נכון שהסטנדרט כרגע עומד על 300cdm וניגודיות של 1:700?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by pinhasr,

Very soon release: http://www.hardware.info/en-US/news/ymick5qVwpqaapY/New_revision_Dell_2408_WFP_in_production/

16. Started by spon83,

צריך המלצות וגם מי מבין המסכים האלה יותר מומלץ: 1) מסך LG 17" L1718S LCD מחיר לפריט - 1,095.00 ¤ 2) מסךPROVIEW 19'' 5ms FV926W LCD 1,140.00 3) מסך רחב NU TECH W921A 5ms 19'' LCD WIDE מחיר לפריט - 1,145.00 ¤ למי שירצה להמליץ לי על שני מפרטים 5000 ו-6000 שיכנס ל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=236905.0

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Fkl0ster,

היי, היום הבחנתי פתאם באזור על המסך בעובי של חצי מילימטר ובאורך של 2 מילימטר לערך, שמחזיר צבעים שונים כשמשנים את זוית ההתבוננות עליו. השתמשתי ב-DPB כדי לוודא זאת. כיביתי והדלקתי מחדש המסך. וידאתי שלא מדובר בחלק החיצוני (כלומר במעטפת) וגם ניסיתי "לדפוק" בעדינות על האזור בזמן שהמסך פעל. זה לא עזר. האם בעת מימוש אחריות מקבלים מסך חדש או מחודש, או שזה בגדר הגרלה? האם יש לי הזכות להתעקש על מסך חדש? אצל איזה ספק של דל יש לפתוח קריאת שרות? מדובר ב-2209WA בן למעלה משנה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. שלום אני מעוניין לקנות את המסך הנ"ל, הבעיה היא שאני מוגבל במקום שיש בשולחן שלי כי מעליו יש לי מדף, המרווח ביניהם הוא 39.5 ס"מ האם הוא יוכל להיכנס במרווח הזה כולל המעמד שמחזיק אותו?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by hamuzi,

שלום חבר'ה, אני בדרך לרכישת מחשב חדש ואני מעוניין במסך איכותי, עד כמה שאפשר, מבחינת איכות צבעים, ניגודיות וכמובן, שיתמוך ב-HD. מעבר לזה, אני גם מתעסק בגרפיקה, לא משהו כבד במיוחד, עריכת תמונות ועיצוב גרפי בפוטושופ בעיקר, בתכנון גם איור וציור על טאבלט. רציתי לדעת אם יש מסך LED שיתאים לי מבחינת הצרכים? הגודל המקסימלי הוא עד 20 אינצ' והתקציב 1500+, לא מעבר ל-2000 ש"ח! אשמח לכל המלצה ו/או כיוון! תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אני יכול לקבל את Samsung T220P אוSamsung T220 במחיר זול ובהבדל של 70 ש"ח בין הדגמים אני לא יודע מ ה עדיף המפרט נמצא בצד

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. היי, מה יותר טוב מסך מחשב או מסך טלוויזיה? אני צריך מסך לחדר שיהיה בגודל 26-30 אינץ', שיעבוד כמסך מחשב וכטלוויזיה. אני מאוד מתלבט ומבולבל.. מצד אחד אני רואה שהזמן תגובה והניגדיות במסכי המחשב הרבה יותר טובים, מצד שני בטלוויזיה יש יותר חיבורים חיצוניים למרות שלדעתי חיבור HDMI מספיק בהחלט. בבקשה עזרה.. מה דעתך על המסך הבא? (מסך 24', לא מצאתי יותר טוב מזה.. ) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3378 אני רואה שיש לו 1:50000 ניגדיות ו2ms עם חיבור HDMI. ועל איזה מסך או טלוויזיה אתם ממליצים לי ? *עד 3000 ש"ח

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by tsahiii,

לשניהם נתונים פחות או יותר זהים אבל בתכלס מה עדיף ? יש להם כניסות VGA ? יש גם מסך סמסונג 23 אבל בעל נתונים פחות טוב ו5 MS לעומת 2 הדגמים שהבאתי המסך הולך לשמש גם לאקס בוקס ובגלל זה הMS חשוב לי מה אתם אומרים מה עדיף מבינהם ? הנה קישורים למסכים פיליפס http://www.arcmedia.co.il/philips/?ToolId=BDQG8D&website=Zap LG http://www.skypc.co.il/pl_product~W2353V~9~0.htm

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by JSK,

אז ככה קנו לי את המסך הבא: L1970HR של LG אממ.. אני בטוח שכל המחומחים כבר מכירים אותו אבל למי שלא הוא "2ms, 19 ניגודיות 1:1600 שטוח לחלוטין.. איך הוא? היה שווה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אני מתנדב בשירות לאומי בגן ילדים, ובקשו ממני לחבר את המחשב שם, חיברתי אותו, והמסך שם מראה מטושטש באופן קיצוני. מה יכול לגרום לזה?

25. Started by SuBeX,

חברת CANON החלה במסע עולמי להצגת הטכנולוגיית החדשות שלה. יש הרבה דברים חדשים, בין השאר מצלמה ש"יודעת" לזהות מתי אתה מחייך ורק אז מצלמת... ;D אבל הדבר הכי מלהיב בין מוצריה הוא מסך SED מתפקד שמהווה אב-טיפוס למסכי העתיד (כמו שאומרים על כל טכנולוגיה חדשה ) בכתבה מציינים שהטכנולוגיה היא ה"ילד הטיבעי" של מסכי ה-CRT וה-LCD עם יכולות של כל אחד מהם והרבה יותר במוצר אחד. קצת נתונים מעניינים על הטכנולוגיה: זמן תגובה: פחות מ-1MS. קונטרסט: 100,000:1. בהירות: 400 cd/m². זווית צפייה: 180 מעלות מכל צד. נשמע טוב. הנה קישור לכתבה בנושא: http://www.behardware.com/articles/593-1/close-encounters-of-the-third-kind-sed.html מה שיפה בזה, לפי הכתבה לפחות, שהמחיר של מסכי המחשב לש…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.