מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום, שמתי לב היום לכתם אפור באמצע המסך,שלא היה שקיבלתי אותו (אתמול),וזה לא יכול להיות פיקסל שרוף,פשוט כי זה גדול מדי. ניסיתי לצלם אותו,אבל לא רואים אותו בכלל,ורציתי לדעת מה זה יכול להיות.(אני לא יודע אם זה לכלוך,כי שכיביתי את המסך,לא ראיתי את הכתם). רואים את הכתם בעיקר על רקע בהיר. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי קניתי לפני שבוע בערך מסך של סמסונג bx2235 ושמתי לב שיש כתם בהיר בצידו השמאלי של המסך צמוד לפאנל. זה נראה כמו זליגת אור, אבל לא בדיוק, אני יודע איך נראית זליגת אור כי יש לי את זה בטלויזיה שלי וזה לא נראה בדיוק אותו דבר... האם זה נפוץ? ככה זה אמור להיות? אני אמור להישתמש באחריות בנוגע לזה? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
פתאום יום אחד שמתי לב שהופיע לי מין פס אפור/כהה במסך, קו אנכי, לא ישר ולא אחיד בחלק השמאלי של המסך, שנראה כמו כתם מוזר כזה. הוא בולט רק על רקע בהיר ואחיד, לבן/אפור וכו'.. ברקע קצת יותר כהה או לא אחיד, לא מבחינים בו בלבד. זה נראה ממש כמו לכלוך חיצוני על המסך, אבל זה לא.. שפשפתי את המסך מבחוץ וזה ממש לא יורד.. זה נראה פנימי. מה זאת התופעה הזאת? לא נתקלתי בזה מעולם.. יש למישהו מושג? אני אצלם את זה בהזדמנות, בקרוב.
-
- 20 תגובות
- 16.7k צפיות
-
-
שלום , בעקבות טיפות גשם שטיפטפו על מסך הLCD שלי נוצרו כתמים על המסך אשר לא הצלחתי לנקות בעזרת מטלית לחה... למישהו יש עצות לניקוי הכתמים ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקופה מסויימת הייתי חולה והשתעלתי המון, וכנראה שכשהשתעלתי ירקתי בטעות לעבר המסך. ישנם עכשיו כתמים אפורים קטנים וממש לא מעט. האם יש חומר ניקוי או משהו כדי לנקות זאת?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה אני מבחין בכתמים קטנים שיש לי על מסך הדל שלי וזה לא יורד אם נייר אז יש איזושהי דרך לנקות את זה?
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך של DELL 2209WA כנראה שעברו על המסך עצמו עם איזה מטלית כלשהי, אולי עם חומר, (רצו לנקות אבק). שהמסך כבוי (בעיקר) ניתן לראות עליו הרבה כתמים כאלה קטנים, אני מקווה מאוד שזה לא הרס אותו או משהו כזה.. בעבודה השוטפת אני לא ממש שמתי לב, עד שעברתי לאיזה מסך בצבע לבן, ואז פתאום שמתי לב. *כמובן שמדובר בכתמי לכלוך כאלה, ולא איזה כתמים שקשורים לכ.מסך או משהו. יש מצב שנוצר נזק כלשהו? בכל מקרה, אם מה עדיף לנקות את המסך? ..
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
אני משדרג ל24" בקרוב ומתלבט לגבי היחס (זה בעצם 1920*1200 או 1920*1080) רציתי 16:9 בשביל FHD בגלל שב16:9 יש ניצול טוב יותר של רזולוציית המקור ובעצם FHD מסוגל להתפרס על כל הצג ללא מתיחות ועיוותים (הכוונה לסרטים/סדרות ב1080P) מעבר לזה זה נראה לי עדיף כי בסופו של דבר מה שמנה זה הרוחב, ואם שני המסכים הם 24" אז כמובן שה16:9 יש פשוט מידת רוחב גדולה יותר מצד שני, ל16:10 יש שטח עבודה גדול יותר ותאימות טובה יותר במקצת למשחקים. אולי גם טיפה נוח יותר לעבודה "רגילה" מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני בדילמה לא קטנה ... כמובן שהטלבתי בין ה226BW של סמסונג למסך המפורסם של דל.. אבל כחול שאני מעמיק ובודק בפורום אני מוצא יותר ויותר בעיות בנושא של פיקסלים מתים בתקופה ממש קצרה.. לי בבית יש מסך דק 17" אפילו לא יודע איזה חברה הוא כבר כמה שנים ואין שום פיקל מת והוא עוד 24/7 אז איך במסך שמפרסמים אותו כטוב ביותר ברמה הזאת עושה כל כך הרבה בעיות.. האם בסמסונג יש אותה בעיה של פיקסלים מתים?
-
- 11 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היי, אני קונה בקרוב מחשב חדש (intel i5 4570 + gtx770) וכרגע יש לי מסך שהוא על הנייר FHD אבל זה לא ממש הגיוני. אני אסביר: הרזולוציה שלו היא 1680x1050, אבל מצד שני באתר של החבר (LG) רשום שהוא תומך Full-HD. הינה: http://www.lg.com/il/monitors/lg-W2286-L עכשיו... אם זה לא FHD - כדאי ללכת על מסך אחר? הסכום שאני מעוניין לבזבז על מסך הוא סביבות ה500. יש המלצות? אני מעדיף לקנות דרך וואלה שופס כי המחירים שם מאוד נמוכים אלא אם יש חנות זולה יותר. תודה לינק למבחר בוואלה שופס: http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%A1%D7%9B%D7%99-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91/%D7%9E%D7%A1%D7%9B%D7%99-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מתלבט איזה מסך לקנות, חשבתי על ה2007WFP בהתחלה, אבל אז הבנתי שבגלל הרזולוציה יכול להיות שהמשחקים לא יפעלו טוב(אני חושב לקנות או 8800GTS או GTX), אז מה אתם אומרים? לקחת את ה2007WFP? לקחת מסך של 19 אינץ'? לקחת CRT בכלל?[br]פורסם בתאריך: 20.04.2007 בשעה 21:03:57 עזרה? מישהו?
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני צריך להחליף מסך מחשב ובתקציב שאני רוצה לרכוש מצאתי 2 מסכים 1.aoc e2243FWhttp://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1QE71D56F2 2.aoc f22plus http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1QE8F9011A צרכים:גיימינג ,אינטרנט וכדומה.. לא יודע מה לקחת תעזרו לי בבקשה
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
עומד לקנות מחשב חדש - I7, GTX 1080. התקציב: עד 3000 +-. מעדיף כמה שפחות למען האמת. שימוש: הכל. כותב הרבה קוד, רואה הרבה סרטים, מתכנן לשחק הרבה חשבתי על הAsus MX299Q. זה 29" אולטרהוויד. בסה"כ קראתי בעיקר דברים טובים. רוצה להמנע מלקחת שני מסכים. אם כבר אני אקח שלושה. הקו הבודד באמצע התצוגה יהרוג אותי. מצד שני העלות כבר גבוהה בהרבה ( 4000+- כולל זרוע לשלושה מסכים ) זהו בערך. אז תודה לעוזרים
-
אני מתלבטת בין הדגמים הבאים של DELL (אלא אם מישהו רוצה להמליץ על דגם/חברה משתלמים יותר בטווח הזה): 350 יורו כרגע זה הטווח העליון של התקציב שלי למסך. אני גולשת הרבה, אבל חשוב לי קודם כל להנות מתצוגה מרהיבה של סרטים ומשחקים (במיוחד כל מיני MMO אם זה משנה). ניסיתי לקרוא ביקורות ברחבי הרשת וזה רק בלבל אותי יותר. אני רושמת את הדגמים ואת המחיר שלהם, כי הקונספט זה לא לקנות את היקר ביותר, אלא את הנכון ביותר: 2209WA שיעלה לי 352 יורו ST2220T שיעלה לי 349 יורו P190S שיעלה לי 292 יורו U2311H שיעלה לי 270 יורו אודה מאוד לעזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחפש מסך חדש , חשבתי על הDELL 2007FP ורציתי לדעת אם לא אמור לצאת לו בקרוב דגם חדש? המסך הזה כבר לא כל כך חדש ויכול להיות שכשיצא דגם חדש יירד המחיר שלו לא? מה אתם אומרים שווה לחכות קצת או שהמחיר שלו יישאר ככה עוד הרבה זמן?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, היום שידרגתי את המחשב של אמא שלי. המפרט (שמשנה): לוח אם של גיגהבייט GA-MA69VM-S2 . http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2500&ProductName=GA-MA69VM-S2 מסך CMV T39D 20.1" המסך מחובר עם חיבור 15פינים ללוח. (אין יציאת DVI במובנה) התקנתי את גרסה 7.10 (העדכנית ביותר) של הדרייברים של ATI\AMD. הבעיה- אני לא מצליח לקבוע רז' נכונה למסך. (הנתונים שלו אינם מזוהים ע"י הכרטיס מכיוון שהוא לא מחובר בחיבור DVI) האם מישהו מכיר פתרון לבעיה? (ולא, לא לקנות כרטיס לא מובנה)
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיברתי את ה-VX2235 שלי למחשב משרדי שמבוסס על 915GAV וגיליתי שהכרטיס הגרפי המובנה (GMA900) פשוט לא תומך ברזולוציות הנפוצות למסכי LCD רחבים (1440X900 ו- 1680X1050). באתר של אינטל זה גם כתוב במפורש בטבלת הרזולוציות הנתמכות... משמע, או לקנות כרטיס מסך זול או לסבול איכות תמונה מזעזעת ב-1400X1050. ראו הוזהרתם.
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
[table] [tr] [td] [table] [tr] [td]מסך 18.5 Samsung, E1920X LCD [table] [tr] [td]מסך 18.5 Mag, H9809A LCD [/td] [td] [/td] [td] [/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td]מחד, אני שומעת שסמסונג הם הכי "חזקים" במסכים עכשיוץ מנגד, גם על מאג לא שמעתי דברים רעים. דבר נוסף, במאג יש 3 שנים אחריות ובסמסונג שנה אחת שזה גם שיקול מבחינתי.[/td] [td] [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td]הניגודיות בשניהם זהה. זמן התגובה בסמסונג הוא 5 ובמאג זה 2. אני לא מבינה מה זה אומר ועד כמה זה משמעותי כשיקול. ודבר אחרון - המאג מגיע עם רמקלים מובנים שזה די טוב לי כי אין לי הרבה מקום בשולחן. אשמח לשמוע דיעותכם, הצעותכם וכו'. תודה מראש[/td] [td] [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] …
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מסך 23" עד 1000 ש"ח, וצמצמתי לדגם אחד של דל (U2312HMׂׂ) שהבנתי שהוא די מומלץ כאן בפורום, ולדגם אחד של סמסונג (S23C350B). אני מחפש ביקורות על המסך של סמסונג מדגם S23C650D, אבל פשוט לא מוצא. יש כאן אנשים שרכשו את המסך הזה של סמסונג ויכולים לתת ביקורת עליו? תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שאני כותב , חשוב לציין שקראתי את מרבית הטקסטים בפורום (על קניית מסכים ואיך הם בנויים). כמו כן אני מודע לעניין של DPI , אבל לפי דעתי זה פתרון עקיף הכל מתחיל מזה שאני קונה מחשב חדש ולפיכך מסך 22 רחב. לקחתי מסך 22 לבדיקה (אצל חבר) עם רזולציה של 1680x1050. ברגע שהגדרתי את הרזולוציה הטבעית , הכל היה חלק אבל קטן . לא הצלחתי למצוא שום רזולוציה אחרת שתתאים (כל רזולוציה סבלה מבעייה אחרת : פונטים שנכנסים זה בזה , טקסט לא קריא וכו'). לי יש מסך 17 עם רזולוציה טבעית של 1280x1024 (אולי טעיתי באיזה מספר , לא חשוב) , הרזולוציה הטבעית הזאת = בדיחה... זו רזולוציה של מסך 19 . ב17 זה בגודל קטן בצורה מוגזמת , כמו הרכיבים בפחית קולה. כרגע אני עובד עם 1024x768 , וזה סבבה פחות או יותר. …
-
- 19 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם עזרה מכם איזה מסך ללכת? לא עניין של הכסף מחפש איכות טובה הולך להזמין מהביצה החדשה או מאמזון אם אמצא דיל עם שילוח מה שכרגע אין https://www.newegg.com/global/il/Product/Product.aspx?Item=0JC-000D-005G2&ignorebbr=1 או זה https://www.newegg.com/global/il/Product/Product.aspx?Item=9SIA4A05RX8475&cm_re=dell_43-_-9SIA4A05RX8475-_-Product אין לי שימוש בגיימינג בכלל רוב העבודה מולטיטאסקינג לא יודע איזה מהם עדיף או איזה חדש יותר או אם יש לכם המלצה למסך אחר באיזור ה38 -42 אשמח לשמוע היתרון של הLG שיש לו אופציה לתלייה על הקיר ולDELL אני כמע…
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
- 1 follower
-
-
פירסמתי בעבר פוסט, אני מחפש מסך LCD באיזור ה 1200 (לא יותר רצוי) אני יודע שהמליצו בעבר לחסוך עוד ולהישאר עם ה CRT בינתיים, אבל יש צורך בלהעביר את המחשב לחדר אחר, ושם חובה מסך שטוח עקב מקום בין היתר. באתר הזה נדמה לי יש רשימה גדולה של מסכים, בתחום מתחת ל 1500 כפי שאני רואה - http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB55019=138766&DB55018=128917&pageInfo=1 (יש שם עוד כמה עמודים מלבד הראשון שמציג, אבל לא רוצה להעיק ) מישהו יכול להמליץ על אחד שהוא "הטוב מבין הזולים" הנ"ל? הערה חשובה - המחשב הוא אך ורק (100 אחוזים) לצרכי אינטרנט/עריכת מסמכים/תכנות וכו' (סטודנט)? כלומר אני מניח שהכי חשוב שלא יפגע בעיניים וכדומה. מודה מראש
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי, קניתי היום את הספליטר הזה: כעת על הכרטיס מסך מחובר בכניסה אחת המסך הראשי, ובכניסה השנייה הספליטר. לספליטר חיברתי מסך מחשב נוסף, ואת הטלוויזיה. כשאני בוחר בהגדרה של המסכים את המסך הראשי + ספליטר, כלום לא קורה. כשאני מוציא את הטלוויזיה מהספליטר זה קולט את המסך השני, וכשאני מוציא את המסך השני זה קולט את הטלוויזיה. שורה תחתונה, זה לא קולט לי את שלושת המסכים ביחד. מה עושים? נ.ב כשכל המסכים מחוברים, ואני בוחר להציג את המסך הראשי + ספליטר, המסך הראשי משתגע לגמרי כאילו הוא עומד להישרף (מלא רעידות וזרמים בתוך המסך) היה שלב שהייתי בטוח שהוא הלך פייפן ואיכשהו הוא חזר לעבוד כרגיל. ואם זה משנה משהו - יש לי 8800GTS
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את המסך AOC U2777PQU ומשום מה כשאני מגדיר אותו על רזולוציה מקסימלית- 3840x2160, קצב הרענון הגבוה ביותר שאני יכול לבחור הוא 30Hz. אם אני מוריד את הרזולוציה ל 1920x1080, אני יכול לבחור 60. יכול להיות שזה קשור בזה שהמחשב כבר ישן? Intel i7 2600k Nvidia Quadro 2000 לא מצאתי תשובה במסמכים הרשמיים של AOC.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-