מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני מעוניין במסך LCD מ19-20 אינטש המסך חייב להיות מזכוכית או ממשהו קשיח כי יש לי אח קטן איך המסך הזה: 20 TP2053W המסך שלו מזכוכית או chinei 958d התקציב עד 700 ש"ח תודב רבה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 27" 1440p כבר המון זמן. רציתי G-Sync במחיר שפוי מתבאס שהוא לא IPS אבל כנראה שאי אפשר לתפוס הכל. מישהו קנה בארץ ויכול להמליץ איך הצבעים ? ועוד משהו שמעתי שיש Revisions מסוימים (A00 A01 וכו' עד A04) לפי מה שהבנתי A03 ו- A04 מוצלחות הרבה יותר מישהו רכש וקיבל גירסה כזו ? אם כן אשמח לדעת מהיכן
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
קראתי כצת תגובות בפורום על מסכי 22 95% מהתגובות שליליות ואם פתעום מופיעה לה תגובה חיובית למסך מסויים ישר באה חזרה תגובה שלילית לאותו מסך.... באמת אין מסך 22 ששווה קניה???? האם כל מסכי ה22 גרועים כל כך???? ***אם יש מסך יוצא דופן באיכותו ב-2100 אז נשקיע עוד 100....(אז נצמצם 100שח ברכיב אחר..) חשבתי על כמה מסכים: LG LCD 22" L227WT 2ms DVI WIDE SAMSUNG LCD 22" 2253BW 5ms DVI WIDE ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI ASUS LCD 22" MK221H 2ms DVI HDMI WIDE DELL ULTRASHARP 22" 2208WFP בבקשה תעזרו לי.... :-\
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אבי החליט לקנות מסך חדש אחרי שנים ארוכות שבהן השתמש ב- " CRT 15 מיושן. השימוש העיקרי שלו יהיה לאינטרנט , Word וכיו"ב . צריך שתהיה לו כניסה אנאלוגית כיוון שאין לכרטיס מסך שלו יציאת DVI . כמה שאלות: 1. כיוון שאבי לא רואה כ"כ טוב הוא יעבוד על רזולוציה נמוכה יחסית (800X600) , האם יבחינו בירידה חדה באיכות ופיקסול על גבי ה- Desktop ? 2. צג במחיר כזה יהיה באיכות סבירה? אשמח לקבל הצעות על מסכי "19 במחיר זה. עריכה: מסכים שהועלו כאופצייה : NEC-Mitsubishi LCD92VM Philips 190V6FB Dell E196FP Acer AL1917AS BENQ FP91G+ תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
-
שלום. השבוע קניתי מחשב חדש. לוח אם Gigabyte P35 DS3L כרטיס מסך Gigabyte Radeon 3650 512MB מסך Samsung 971P חיבור DVI ניגשתי לאתר Samsung והורדתי את תוכנת Magic Tune עבור Vista 32 Bit גרסא 2010. התקנתי התבקשתי לעשות Restart וכך עשיתי. עם עליית וויסטה קיבלתי מסך כחול. רק עליה במצב בטוח והסרה של התוכנה עזרו. שוב חזרתי לאתר סמסונג. ראיתי כי יש גרסא של Auto Rotation הכוללת את Magic Tune. חשבתי אולי זה יפתור את הבעיה, אך לשווא. שוב מסך כחול, ורק מצב בטוח והסרה הצילו אותי. יש למישהו את המסך והתקים את התוכנה על וויסטה? מישהו יודע משהו על הבעיה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך "22 - "24 שישמש אותי גם למחשב וגם לPS3. התקציב הוא באיזור ה1000 ש"ח (כאשר חריגות אפשריות במקרה שכדאי). על מה הייתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו מכיר פורום טוב (ברמה של המפורמים באתר זה) לציוד לקולנוע ביתי? השאלה הספציפית היא לגבי מסכי (פלזמה או LCD) בגדלי 42".
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היי, לא מבין איך מחברים ביניהם ? איזה כבל אני אמור לקנות ? תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 23" התקציב שלי הוא 800 שח אבל אני מוכן לחרוג גם ל900 אם זה שווה את זה. השימוש העיקרי יהיה תוכנות עריכת מוזיקה, אבל אני רוצה שגם יהיה אפשר לראות בו סרטים באיכות וטובה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, המסך שלי החליט שהוא עשה את שלו ומת, אני מחפש לקנות חדש במיידי וכרגע ההתלבטות היא בין השניים הנ"ל. שימושים עיקריים הינם צפיה בסדרות, סרטים, וגם משחקים כגון Skyrim, Dragon age וכדומה. התקציב הוא באזור ה 1000 שקל. אשמח לתשובות בהקדם כי מעדיף לקנות היום (גג מחר בבוקר). לא ממש מצאתי הרבה ביקורות על הסמסונג, אבל על הגרסת 22" היו ביקורות די טובות ב newegg ו amazon חשבתי על "24, אבל השולחן מחשב לא גדול וגם ה"22 הקודם שהיה לי די הספיק מבחינת הגודל.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מסך CRT התצוגה בו קצת עקומה לא משנה באיזה כפתורים אני לוחץ ואיזה הגדרות אני משנה אני לא מצליח ליישר אותו כמו שצריך יש תוכנה שמותחת את התצוגה באופן אוטומטי?
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי מסך dell 2209wa שהתקלקל לאחרונה, לכן פתחתי קריאה במוקד השירות של דל (רכשתי מפנדה אשר מוכרים מסכים המיובאים ע"י אומניטק). הם אמרו שאני לא יכול להגיע בכוחות עצמי אל המעבדה, אלא הם צריכים לפתוח קריאה ורק אז טכנאי יחזור אלי. יותר מאוחר חזר אלי נציג שירות ואמר לי שאמורים להגיע אלי הביתה עם מסך חדש, שמחתי והופתעתי מטיב השירות. אך לאחר מכן יצרו איתי קשר מאומניטק ואמרו לי שהם צריכים להזמין חלק מחו"ל ורק כאשר הוא יגיע לארץ, יגיע טכנאי אל הבית שלי וינסה לתקן את המסך - התירוץ הזה נשמע לי די הזוי, כיוון שהם לא יודעים איזה חלק הינו החלק התקול, וחוץ מזה מדוע יש להזמין חלק מחו"ל למסך כה פופולרי? האם אתם נתקלתם בתהליך דומה בעת מימוש אחריות על מסך דל המיובא ע"י אומניטק? האם יש ד…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני צריך מכם המלצה בנוגע למסך 22 אינץ. אני מודע להיותו בעל פאנל TN עם כל המשמעויות של זה, אבל כרגע זה מה שאפשר (אין לי כוונה לרדת ל-20 בשביל הדל). המסך מיועד בעיקרון ל-2 שימושים עיקריים: 1. משחקים - פה היותו של הפאנל TN אינה קריטית (יחסית). 2. צפייה בטלויזיה - אני צריך שלמסך יהיו חיבורים על מנת לחברו לממיר של YES. (אני מודע לבעיה של זוויות הצפייה). למשחקים אני מבין שהדגם המומלץ בפורום הוא 226BW של סמסונג, אבל איןנני יודע האם יש לו כניסות לחיבור לממיר? ואם אין לו, איזה מסך יכול להתאים לדרישות?
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכם! רכשתי את ה Dell 2209WA קיבלתי אתו דיסק שבו יש קובץ PDF עם הוראות התקנה למסך! אבל אין שום תוכנה להפעלת הרוטציה של המסך ? או ניהול צבעים ? זה אמור להיות כך ? חיפשתי באינטרנט להוריד תוכנה לדגם זה, אבל אני לא מוצא. מישהו יכול להסביר לי מה קורה כאן בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני פשןט מעונין לקנות את המסך של סמסונג T220P ורציתי לדעת עם ההבדל בזמני התגובה כל כך מורגש הזמן המשחק קראתי את המידע על בפורום על הנושא הזה לא הבנתי כלום אז אני מעלה את השאלה הזו לפניכם עם יש לכם הצעות למסכים אחרים שתומכים full hd וגם טובים למשחקי FPS כמו CRYSIS ודומיו התקציב שלי הוא 1300+
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת מסך 20" או 22" תקציב עד 2000ש"ח חשוב שיהיה מהיר וניגודיות טובה. חשוב גם לציין שאני גיימר... אם תוכלו אולי להביא REVIEW אני אשמח מאוד! תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אהלן, מחר אני אסע ל- LcdTV לרכוש את המסך, ויש לי מספר שאלות. 1. מה דעתכם על החנות? היא אמינה? 2. כיצד אני בודק פיקסלים שרופים בחנות? 3. איך אני בודק את הפאנל של המסך? תודה לעוזרים, זה דיי דחוף!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה מסך מחשב (אם אפשר כמה שיותר דק..) מסך full HD ו- LED ואם אפשר אז גם מחשביזיה (אבל לא חייב) ואני משתמש בו בעיקר לגימינג אז צריך שהצבעים לא ימרחו והתמונה תהיה חדה. במחיר סביר של עד- 1050 ש"ח משהו כזה..
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום רב אני מתכוון בזמן הקרוב לעשות שידרוגים קטנים אני מחליף כרטיס מסך ל 260GTX או 4870 וכמובן בהתאם אני צריך מסך עקב המחירים הדיי נמוכים של המסכים אז אני צריך 22 אינץ לא ? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=2253BW&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE איך זה? יש המלצות ?
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
2253BW נגד T220P ה T220P יקר באיזה 200 שקל, אבל יש לו רזולוציה גבוהה יותר ( שזה מיוחד למסך 22") איזה לקחת. יש הבדל גדול?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר לקנות משהו שהמסך יושב עליו? כרגע המסך יושב על 5 ספרים עבים שיהיה כמה שיותר בגובה העיניים. או שיש לכם פתרון אחר להציע?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב, ואיתו אני גם צריך מסך חדש. המחשב הולך להריץ סרטים באיכות HD ומשחקים כבדים. יהיה לו כרטיס מסך Nvidia GTX680. ב-1000 ש"ח אני אוכל להשיג מסך טוב שיתאים? או שאני אצטרך יותר מזה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול איזה מבין המסכים הבאים הכי משתלם לקנות (מבחינת איכות ולא הגודל) Samsung 953BW "19 Samsung 2243EWX "22 Samsung 2333SW "23 אני מקבל אותם בהנחה גדולה אז רציתי לדעת איזה כדי לקחת, לא רוצה שידחפו לי איזה מסך זבל. לגבי המסך השני לא מצאתי פרטים בזאפ. בחוברת של המסכים רשום "חיבור: אנלוגי / דיגיטלי DVI" האם זה אומר שצריך לבחור או שזה בא עם שניהם? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
הי, מחפשת מסך LCD ''19, שימושים עיקריים: קריאת טקסטים, תכנות, אינטרנט (עבודה די ממושכת מול המחשב) וקצת סרטים וטלויזיה. (אם אפשר מחנויות באיזור חיפה) תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-