מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
-
חיברתי מסך LCD חדש למחשב, אם זה משנה זה מסך BENQ VN2031. ואני לא רואה טוב במסך אני רואה קצת מטושטש כזה, וזה ממש כואב בעיניים. אני כאילו לא רואה חד מספיק...והרוזולוציה על 1024 על 768. מה אני יכול לעשות? ועם המסך הקודם, ה-CRT אני רואה כרגיל. עודיכנתי את הכרטיס מסך אתמול/שלשום.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! אני מעוניין לחבר את המחשב macbook שלי למסך טלוויזיה/מחשב שיש לי. החיבורים שיש במסך הם VGA ו-HDMI. בשביל לחבר את המחשב ב-hdmi אני צריך לנתק XBOX360 שמחובר , ולכן חשבתי לחבר ב-VGA. עד כמה יהיה הבדל בין החיבורים השונים? והאם יתכן שתהיה בעיה לחבר את המחשב ב-HDMI ?(חוץ מזה שלא יהיה סאונד שאני מחבר לבד לחוד) תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מתכונן לקנות מסך כנראה בגודל של 22 אינץ' (אם בא לכם תשכנעו אותי אחרת) בעיקרון ראיתי בKSP את המסך הזה: CHIMEI 225D 22'' LCD 5ms DVI + Speakers הם רוצים עליו 700 ש"ח התקשרתי לברר בקשר לאחריות והמוכר שענה ניסה לשכנע אותי לקחת את המסך הזה: LG W2242T 22'' LCD 5ms 1:8000 DVI WideScreen במחיר של 830 ש"ח בטענה שהמסך של צ'ימיי על הפנים והצבעים שלו מתים ולעומתו ה-LG נראה מצויין ויותר טוב מה אומרים עדיף לקחת את הLG ? כדאי בכלל ללכת על המסכים האלה? אני מחפש את המסך שהכי משתלם מבחינת עלות\תועלת תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חוץ מהמחיר [200 ש"ח פחות עולה ה-922] מה ההבדלים ביניהם [ומהמהירות] כי לפי נותנים יבשים ה-922 יותר טוב אני שואל כי נגמר במלאי ה-930 ואני עכשיו מחפש חנות שיש אותו במלאי ומתקשה אך כולם מציעים לי במקום את ה-922
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאור האכזבה (בעיקר מזוייות הצפיה) של מסכי TN, רציתי לדעת איזה מסך באמת כדאי לשימושים עיקריים של גלישה/וורד/עבודה-על-מחשב, אחרי זה סרטים/סדרות ולבסוף גם משחקים ? התקציב הוא באזור ה 2000 ש"ח. ראיתי שממליצים פה לרוב את ה 971P על ה VP930, ורציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם ? (דווקא המחיר של הסמסונג זול יותר באיזה 50 שקל). עכשיו, גם ראיית שיש המלצות רבות על ה DELL 2007WFP שבהחלט נראה מעניין, השאלה שלי, בתור אחד שלא התעסק עם מסכי WS יותר מאשר בלאפטופים פה ושם, האם כדאי לקנות על עיוור כזה מסך ? בכמה אפשר להשיג אותו ? האם אפשר לוודא לפני פתיחה את ה REVISION שלו ? וגם האם יש לדגם הזה אפשרות לעבוד במצב של 1:1 (בלי מריחה ברזולוציות כמו 1024 על 768 וכאלו?) כמו כן, האם במסכים האלו, זמני הת…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לקנות מסך LCD עד +-1200 שח .. לעבודה כללית אני בצבא ולכן לא משחק הרבה..רואה סרטים לפעמים למרות שהמחשב מחובר ל TV אבל מסך טוב ולא בלאי ושלא יהיה הרבה מריחות עריכה | על הדרך הייתה עוזר לי חח מזמן לא הייתי בפורמים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה קנו לי את המסך הבא: L1970HR של LG אממ.. אני בטוח שכל המחומחים כבר מכירים אותו אבל למי שלא הוא "2ms, 19 ניגודיות 1:1600 שטוח לחלוטין.. איך הוא? היה שווה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת מה זה אומר "זמן תגובה" (MS), ומה זה זמן תגובה טוב (למסך חדש) ומהו הזמן תגובה של המסך שיש לי עכשיו... בתודה, יונדב.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ' בתקציב של עד 2000 ש"ח המטרה היא בעיקר אינטרנט וקריאת מסמכים אחרי שקראתי על הרבה מסכים, אני מתלבטת בין 2: SAMSUNG 930B ו-LG1970HR. מבחינת מפרט ראיתי שה-LG יותר טוב אבל הבנתי שיש בעיה להרכיב אותו והבסיס שלו נשבר מהר אם לא נזהרים. על 930B המון ממליצים אבל הוא כבר קצת ישן ועולה יותר מה-LG (איך זה הגיוני?) על איזה מסך אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ולמה אני לא רואה את הנתון הבסיסי הזה במיפרט באתר dell??
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שזה יוצא אוטוטו לשוק וזה יהיה במחיר של LCD וביצועים טובים יותר למישהו כאן יש מידע על זה ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
אהלן, אני החלטתי ללכת על הסמסונג 730B (עשיתי בשכל?). כשהסתכלתי, ראיתי פתאום דגם דומה, 731B, שלא הצלחתי להבין מה ההבדל בינו לבין ה- 730B. לספק שלי אין את הדגם הזה, ואני לא מצליח להבין מה ההבדל בין השניים. מישהו מבין? תודה, ושנה טובה.. יונתן
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני זקוק למסך LCD 17 אינצ' עם זמן תגובה מהיר 4ms\8ms וניגודיות טובה 1:600\או יותר... כבר בחרתי מודל (Samsung 17 LCD SyncMaster 730BF ) וגם מצאתי אותו במחיר טוב 1400 שקל בערך, אבל חבר אמר לי שיש מסכים יותר טובים במחיר הזה (1400 ש"ח) אז אני צריך חוות דעת לגבי המסך הזה ואם יש מסכים יותר טובים במחיר הזה עד 1400 ש"ח אולי קצת יותר. אם אפשר לתת לי מספר מסכים, תודה. המסך ישמש למשחקים וסרטים ברזולוציה 1280x1024
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך 22 אני מתלבט בין הרבה מסכים והבנתי שאנשים פה לא הכי מתלהבים מהסמסונג והאל ג'י שיש בשוק אז הנה מצאתי את זה הוא נראה טוב XEROX LCD 22 WIDE 2ms DVI http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JZXEROXXM722AFW מה אתם אומרים או יכולים להמליץ לי על במחיר של עד 2000 אני פשוט לא יודע מה לבחור תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, המסך CRT של ההורים שלי התקלקל אתמול ... פשוט לא נדלק! הבעיה אצלי יש בחדר פאנל PVA בעבודה יש 24 של DELL עם פאנל איכותי לא זוכר את שמו... ול CRT היתה איכות מסך די בסדר. הקטע עכשיו אני לא רוצה להיכנס להוצאות של יותר מ 1100 1200 שקל למסך והם רגילים למסכים באיכות .. הסברתי להם שאני לא יוכל להביא עוד מסך בכזאת איכות אבל לא רוצה לרדת יותר מידי ברמה... איזה מסך אפשר להביא בסביבות ה 1100 שקל לאינטרנט ווורד שיהיה שווה קניה? שוב לא צריך משהו מפוצץ רק דגם מחברה אמינה אחריות טובה לפיקסלים שרופים וחנות אמינה...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בס"ד שלום רב לכולם. אני מעוניין לקנות מסך LCD ב800 שקל אשמח לקבל ממכם הצעות. יש לציין שהמסך יקנה מאייבורי.( אם יש לכם המלצה לרשת מחשבים זמינה אחרת , אשמח לשמוע.) אני צריך בדחיפות הצעה. יש לציין שהמסך צריך להיות לא מעל 22 אינצ'.. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ברכישת DELL 2209 לצורכי גרפיקה. למרות זאת, גיליתי שהוא חסר כניסות וידאו. יש אולי מסך שיתאים לדרישות שלי? תודה מראש, אור.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי מסך מחשב Samsung syncmaster 2433 , יש לו 2 יציאות DVI ו- VGA , יש אפשרות לחבר לו ממיר של הוט? תודה רבה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש משחק למשחקים וסרטים. חשוב לי שיהיו לו יכולות 3D טובות.. מה אתם אומרים על הסאמסונג, שווה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי המסך משמש למשחקים ואינטרנט. כרגע יש לי DELL E228WFP שהיה נחשב לאיכותי מאוד בזמנו. אני בדיוק קונה מחשב חדש עם 3570+GTX660 אז מבחינת ההבדל ברזולוציה לא תהיה לי בעיה. השאלה היא בעצם, האם יהיה באמת שיפור גדול ומורגש באיכות התמונה בין המסך שלי ל24" איכותי חדש ? או שעדיף לי לשמור את הכסף ? מה גם שאם אני אשאר עם ה22" אני אוכל להעלות הגדרות משמעותית במשחקים בעתיד לעומת 24" בגלל ההבדל ברזולוציה, אז אם השיפור באיכות לא כ"כ מורגש זה יצא לא כדאי בכלל. תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חזרתי היום מהעבודה,הכנתי כוס קפה,הדלקתי את המחשב והופ... חושך בעיניים ! מסך ה- CRT הזמני של LG הצטמק לו לפתע פתאום והראה לי פס אנכי צר באמצע המסך. בדיקה מהירה העלתה שהמסך שבק חיים ולא ניתן לשפר את המצב. בשבועיים האחרונים, לאחר התלבטויות רבות,קריאת מאמרים רבים, וביקורות עד שיצאו לי העיניים החלטתי לקנות את הסמסונג הנ''ל. ביחד איתו קניתי מסך 20 רחב דגם 2043 של סמסונג לילדה שלי. נראה נחמד מאוד,וכרגע נוסף לי המון מקום על שולחן העבודה.חששתי בהתחלה שהכל יראה לי מכווץ אבל לאחר התקנת התוכנה המצורפת הכל נראה תקין.שיחקתי קצת עם ההגדרות של המסך והגעתי למצב צפייה טוב מאוד. 2 שאלות לי אליכם: עדיין לא פתחתי את האריזה של המסך השני (2043 ) האם המסך הזה תומך כמו ה-2253 בהתאמת הישומים לפור…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין לי שום שמץ של מושג מה הולך היום בשוק הזה. יש לי viewsonic vp171b כבר משהו כמו חמש שנים, ולמען האמת הוא עוד סוחב לא רע בכלל. בהנחה שאני רוצה לשדרג, והצרכים שלי הם משחקים וסרטים, איזה מסך אתם ממליצים לי שנחשב כיום לבעל התמורה הטובה ביותר למחיר?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-