עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Symbore,

שלום רב יש ברשותי את פלטרון W2353V אשר ממנו אינני מקבל נחת. לאחר צפייה ממושכת מתחילים כאבי עיניים. ולאחורנה הוא החל גם לגמגם בכל הקשור לתפקוד. מבחינתי זוהי סיבה מצויינת להחלפתו ופה אני צריך את המלצתכם. אני מעוניין במסך 23 אינץ' אשר ישמש ביעקר לקריאה ולתכני HD. אך אם לא יהיו מריחות במשחקי מחשב זה יהיה רק פלוס. חשוב לי מאוד העניין של כאבי עיניים לאחר קריאה ממושכת. התקציב הוא עד 2000 ש"ח אך אוכל גם לשלם 2500. אין שום צורך בחיסכון. אם יוצא במהחל החודשיים הקרובים מסך מחשב אשר ישנה את פני השוק, אני מוכן לחכות. תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני מעוניין לקנות מסך LCD למשחקים בעיקר וגם לסרטים. הדגש הוא למשחקים, שייראו פרפקט. שמעתי פה על Dell 2007WFP 20" וגם על Asus MW221U. איזה מסך יותר טוב למשחקים, רק אלה שמבינים להגיד לי ולא להגיד סתם. שניהם כמעט באותו מחר. אם יש יותר טוב אז התקציב שלי הוא עד 2500 ש"ח.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by bennash,

לשימוש במשחקים, עריכת והמרת סרטים ותמונות ממצלמה ביתית.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. עדכון מהאתר שלהם למי שלא ראה: מעולה!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by headg,

האם שווה להוסיף עוד 184 שקלים בשביל הMמהירות (או שלא שמתי לב למשהו) ? http://www.skypc.co.il/scripts/prodList.asp?idCategory=304

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by uzi4u2,

החיים כל כך קשים ....סוף סוף החלטתי ללכת לקנות את המסך היפה VP930 אבל אין ...מה לעשות פשוט אין ....ויגיע עוד שבועיים , אין לי סבלנות בשביל זה אז מה שנשאר לי זה ה- LG L1970HR אבל המחיר שלו פה ( בהונגריה ) הוא כבר בקטגוריה של ASUS PG191 ו- LG L1980Q שלמאן האמת שניהם נראים הרבה יותר טוב ממנו , עכשיו השאלה שלצורך משחקים וסרטים על מה כדאי ללכת ? a) asus b) Lg l1980Q או ללכת ולקנות את ה- lg1970hr ? מחר אני הולך וקונה אחד מהם גם אם אני צריך לשדוד את החנות כבר שבועיים אני מתלבט בסוף מחליט ואין את המסך :\

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. בבית של אחותי יש מסך טלוויזיה LCD 42". בנוסף, יש רק מחשב נייד אחד, ללא נייח/מסך מחשב. ביקשה ממני כמובן להתאים לה מחשב לצרכים, אבל שנינו מתלבטים מה בעצם יתאים לה יותר: מחשב נייח ומסך מחשב יעודי 22" בערך, או מחשב HTPC שיחובר ישירות לטלוויזיה עצמה! ההתלבטות נובעת מהחשש שלי שעבודה רציפה על גבי מסך הטלוויזיה לא נוחה בעליל כשמדובר בצרכים הספציפיים שלה מהמחשב: גלישה באתרים, שכולל בין השאר קריאה מרובה (תואר פילוסופיה והיסטוריה, רוב החומר יהיה על המחשב). המחשב מן הסתם ישמש לה גם כמערכת קולנוע, היא ובעלה מבלים את רוב זמנם בבית בסלון, ואוהבים לצפות בסרטים וסדרות, אז זה פלוס ענקי לכיוון ה- HTPC ... אז למי שיש נסיון בעניין, עד כמה שימושים כאלה מהמחשב שיתבצעו על גבי מסך טלוויזיה בלבד …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני צריך מסך משרדי לעבודה ממושכת - חשוב לי שהגופנים יהיו גדולים ברורים ונוחים ושישיה נוח לשבת מולו הרבה זמן. התקציב הוא עד 1300 ש"ח..... האם ה2209WA מתאים לכך?

9. Started by Darkone,

שלום אני מעוניין להחליף את המסך הקיים שלי למסך גדול יותר ושיתמוך לי ב-1080P כמובן, הצריכים של הם למשחקים כבדים וסרטים וסדרות ב-HD. מרוב הדגמים שראיתי אני די התבלבלתי כבר, הכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא 8800GT, המחשב שלי תומך בשתי כרטיסי מסך בו זמנית, האם אני יצתרך לקנות עוד כרטיס מסך בשביל להריץ משחקים ברוזולציות גבוהות יותר כגון 1600X1200 או אפילו 1980X1200?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני שוקל לקנות בקרוב את הצג Dell 2407WFP. פתאום ראיתי שיש עוד צג 24 אינץ' של דל במחיר נמוך בהרבה (בערך 700 ש"ח פחות...) - E248WFP רציתי לשאול מה ההבדל ביניהם. אני מניח שה-2407WFP טוב יותר כי הוא גם יקר בהרבה, אבל האם ההבדל מצדיק את ההפרש במחיר? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. בוקר טוב, אבקש המלצה למסכי מחשב *עדיפות ל27 אינץ', מינימום 24 אינץ' *100-144Hz *איכות התמונה והצבע חשובות. *לא מסך LCD. *עיקר השימוש הוא לעבודה יומיומית אך גם לגיימינג. התקציב הוא 1500 ש"ח עם אופציה לחריגה של עד 500 ש"ח במידה ומדובר במשהו סופר איכותי למחיר.

12. Started by Tal-T,

אני צריך לאחי הקטן מסך LCD לפחות בגודל 19" הכי זול שיש לא צריך שיהיה איכותי רק כמה שיותר זול .

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. בס"ד שלום אני שוקל לרכוש את המסך הזה https://tms.co.il/monitors?product_id=104606 אני מעוניין לדעת אם המחשב שלי יוכל לעבוד איתו כמו שצריך (מצורף המפרט שלי) 1. אין לי צורך במשחקים 2. חשוב לי לעבוד ברזולוציה 2K עם כמה שיותר הרץ - כלומר עד כמה הרץ אוכל להגיע 3. המחשב משמש בעיקר לאינטרנט, אופיס, גם קצת עריכת וידאו פשוטה תודה רבה

14. היי לכולם, מעוניין לשלב גם מסך מחשב וגם מסך טלוייזיה ביחד... האם זה מומלץ? האם יש מסך מומלץ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. התענייתי לגבי ההבדלים בין עבודה ברזולוציה של 1900*1200 ל 1920*1080. לאחר גיגול קצר מצאתי את הדיון הזה - http://www.sevenforums.com/hardware-devices/30131-1920-x-1080-vs-1900-x-1200-lcd.html האם זה נכון שמסכים שעובדים ברזולוציה של 1920*1080 הם מסכים שמתמשים בפאנלים שיוצרו לטלוויזיות? התחלתי להתעניין לגבי 24" למחשב בבית, וחשבתי לקחת את ה2494HS. אני רואה שכבר עדיף לקחת את הT240, בגלל היתרון של עבודה ב1900*1200. בדיון באותו פורום, fseal כותב שעבודה בפאנלים של1920*1080 נחותה מ1900*1200 בגלל איכות יותר נמוכה, נחיתות בדיוק בצבעים וכד'. אבל הרי כל המסכים בטווח המחיר הזה משתמשים בפאנל TN, ככה שההבדל הכי משמעותי הוא השטח עבודה, או שאני טועה? תודה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. המספר סידורי הוא CZ-0HM064-74263-7CJ-18RL אני רוצה לדעת מאיזה מפעל הוא ואיזה פאנל יש לו... תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ppp111,

בשירשוא הנ"ל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=472891.msg4040997#msg4040997 הומלץ לי לבחון את המסך ביחס למסכים אחרים לפני הקניה... השאלה שלי היא: אם יש לי כבר מסך של סמסונג ואני מרוצה ממנו (אבל הוא רק מסך מחשב) והמסך שמופיע בשירשור, ה- P2770HD כולל פחות או יותר (האמת יותר, אבל לא משנה) את אותן תכונות (כמות צבעים, זווית צפייה וכו'...), אז למה לבדוק אותו ביחס למסכים אחרים? (עבור המסך הנ"ל ה- P2770HD, אני הולך להשתמש בו גם כטלווזיה) הרי במחיר כזה הבנתי שלא אוכל למצוא משהו דומה. כדאי לי לנסות לבדוק משהו עם פאנל IPS? או שסוג המסך של ה-P2770HD מספיק טוב? מה אתם אומרים? תודה רבה ושנה טובה.

18. הנ"ל נמכר בכ - 550 ש"ח למנויי מפעל הפיס. שווה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by MisterVB,

קניתי את המסך הנ"ל אך להפתעתי הרבה המחשב לא מזהה את המסך ולהיפך, בחיבור VGA למחשב אחר הכל תקין. הכ"מ שלי HD4850 ועדכנתי דרייברים. לוח אם: -GIGABYTE EP43 DS3L האם זהו פאק במסך או שמישהו מכיר את בהעיה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ProDude,

שלום אנשים . אני מעוניין לרכוש מסך למחשב , זה יהיה מסך נוסף למה שיש לי - כרגע יש לי מסך של Dell פאנל IPS 2K . אני חשבתי על מסך 144HZ מיועד למשחקי המחשב . כרגע אני עם ה-GTX 970 אבל אני מתכנן לשדרג אותו מתי שהוא יפסיק לסחוב משחקים חדשים (שנה - שנה וחצי ). אשמח לשמוע המלצות מכם , התקציב הוא עד 2080 ש"ח , ועדיף כמה שיותר לחסוך. אני אישית נתקלתי במס' מסכים : SAMSUNG : https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=949527 שמעתי עליו דברים טובים. ויש גם את זה - אבל זה ממש לגרד את הכיס בשבילו - השאלה אם זה מצדיק את זה: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=933505 (מצאתי חנות שמוכרת ב-2080). אשמח לשמוע המלצות שלכם - מה לעשות . תודה מראש! .

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by SomeOneDudOrg,

שלום קניתי היום סמסונג T27A950 ושאני שם על 1080P אז התמונה גדולה מידי כאילו אני לא רואה את ההתחל ואז בהגדרות אני צריך לרדת ל 1680X1050 לא רואים HD ואני לא מבין למה עשיתי עדכון לכרטיס מסך שלי Sapphire 4870 ועדין שאני שם על HD 1080P לא כאילו הרזולוציה גדולה מידי ובמסך הקודם היה HD והיה 1080P המסך הקודם היה סמסונג 22 אינץ יש דרך לסדר את זה ? יכול להיות שהכרטיס מסך חלש ? עריכה: שיניתי בהגדרות מסך ל screen fit ורואים והרזולוציה הסתדרה ורואים טוב אבל חוץ מהכתב, כלומר אני משתמש בכרום של גוגל ובסימניות אז מסביבים לשמות של האתרים יש לבן וזה ככה רק שזה על 1080P למה זה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Guy950,

שלום שלום, קניתי לעצמי את המסך 2333HD של סמסונג שמשמש לי גם כטלוויזיה וגם כמסך מחשב. בנוסף למסך הזה בניתי מערך של 2 מסכים במחשב ושניהם עובדים מצויין מלבד שבמסך החדש כשאני נעזר בתוכנת תמונות שמגיעה עם הווינדוס, משום מה הרקע שבתוכנה ניהיה צהוב והתמונה גם כן. כשאני מעביר את החלון של התוכנה למסך השני הצבעים חוזרים להרגלם. המוזר הוא שרק בתוכנה הזאת זה קורה, כשאני פותח תמונות בתוכנות אחרות הצבעים של התמונה נשארים זהים כמו במסך השני וגם צבעי התוכנה לא משתנים, איך זה יכול ליהיות שהתוכנה משנה צבעים במסך א' ובמסך ב' לא? לממש את האחריות של המסך?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מרחק ישיבה מהמסך הוא כ-60 סמ. לא יודע מה הגודל האידיאלי, 27'? מעדיף מסך עם איכות\דיוק צבע גבוה ויכולת כיול\מגיע מכויל. העדפה למעמד מתכוונן בגובה (שלא ישב על ספרים וקופסאות כמו המסך הנוכחי..) חשוב שיהיה זמין לרכישה בארץ. אשמח למספר דגמים ומחירים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by yanivgold,

http://www.engadget.com/2010/02/02/nec-multisync-pa241w-brings-full-1920-x-1200-ips-glory-to-the-we/

25. Started by 3d7,

הרבה אנשים כאן אומרים שפאנל TN זה זבל, ועדיף לקנות פאנל PVA (הרבה יותר יקר). יש לי מסך ASUS MW221u בגודל "22 עם פאנל TN. אני צופה במסך שלי הרבה בסרטים (גם Full HD), ורואים ממש מצויין (גם מהצדדים). במה בדיוק מסך עם פאנל PVA יותר טוב מהמסך שלי עם פאנל TN, והאם ההבדל באמת מורגש?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.