עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. כרגע אני משתמש ב-19" רגיל (לא רחב). השימוש שלי בעיקר לסרטים וגלישה ופחות משחקים. חשבתי על 24" כי המרחק של המחשב מהמיטה 1-1.5 מטרים (אני רואה סרטים משם), אז לדעתי ניתן להשתמש בו לצפיה בסרטים, טלויזיה 32" תהיה בזבוז כנראה. אני מודע לכך ש-24" יהיה קצת בעייתי במשחקים בגלל הכרטיס מסך שלי אבל בהמשך אשדרג אותו. ראיתי שמוכרים בחנויות מסך 24" של חברת Xerox במחירים די טובים (לצערי לא רשמתי את הדגם), נראה טוב ומציג טוב, ציפוי זכוכית. לא מצאתי ביקורות על מסכים שלהם כלל... רציתי לשמוע על דגמים של 24" מומלצים ולא יקרים מדי או לחלופין טלויזיה 32", אם המחיר חורג אז לא נורא כל עוד יש התמורה טובה... תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by EyalOnn,

אני רוצה שהמסך ישמש לי למשחקים חדשים (יש לי HD4850) וכמובן לסרטים, אם תוכלו להראות לי אילו דגמים מומלצים היום אני לא מעודכן, אני מניח שאני אוכל בתקציב הזה לקנות רק מסך בתקן TN אבל תראו לי מה שאפשר תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by pinky_28,

אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ' בתקציב של עד 2000 ש"ח המטרה היא בעיקר אינטרנט וקריאת מסמכים אחרי שקראתי על הרבה מסכים, אני מתלבטת בין 2: SAMSUNG 930B ו-LG1970HR. מבחינת מפרט ראיתי שה-LG יותר טוב אבל הבנתי שיש בעיה להרכיב אותו והבסיס שלו נשבר מהר אם לא נזהרים. על 930B המון ממליצים אבל הוא כבר קצת ישן ועולה יותר מה-LG (איך זה הגיוני?) על איזה מסך אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. הבנתי שאין לו חיבור HDMI. האם זה ישפיע על האיכות ? אני קונה כרטיס מסך 5870 AMD

5. Started by sayroni,

צריך מסך מחשב עם יכולת רזולוציה 1080P ופאנל ips ובאותו הזמן גם יכולת רענון גבוה (144hz פחות או יותר ) כרטיס מסך שברשותי - r9 290x תקציב - 2000 , יש אפשרות לחריגה חייב להגיד שאני לא מוצא מסך כזה בעצמי , מה יכול להיות שבאמת לא יצא מסך מחשב 1080P עם יכולת רענון גבוה ופאנל IPS?? ודווקא באיכות 1440P יש דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by spektrum,

מסך דק רגיל.. למטרות רגילות... יש לי כרטיס מסך TNT2 אני מתלבט בין lg-1752T או 740B מה יותר עדיף? עדיף "19? או שיש אפשרויות יותר טובות? או שעדיף בכלל רחב? תודה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by dmitrius,

שלום, מזה זמן רב אני מחפש לי מסך LCD 24 אינצ' בשביל סרטים ומשחקים. באתר הזה, כמו בעוד אתרים רבים, יש המלצה כללית ללכת על ה-DELL 2408. קראתי מספר ביקורות על המסך, ואחד החסרונות של המסך היה Input Lag גבוהה אבל נאמר שזה לא כלכך קריטי ושרב האנשים לא ישימו לב בכלל לבעיה. אתמול הגעתי במקרה לביקורת הזאתhttp://www.behardware.com/articles/712-4/lcd-david-vs-goliath-iolair-vs-dell.html. בעמוד 4 הם מראים את ההשפעה של ה-Input Lag על משחקים ולדעתי מסך ה-DELL לא כלכך הצטיין במבחן, אפשר להגיד שנכשל בגדול. בנוסף, אחרי קצת חפירה בפורומים של DELL, מצאתי מלא אנשים שבאמת מתלוננים על התופעה הנ"ל, ואפילו טוענים שהיא מפריע לא רק בזמן משחקים אלא גם בזמן צפייה בסרטים (התמונה מגיע אחרי הקול) ובעב…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by kwawi,

היי לכולם,אני דיי חדש בפורום פה,אני קורא באתר כבר המון זמן ואתם עושים עבודה מצויינת(אנ'לא סתם מתחנף,בראסמי) יש'לי רק שאלה :s05:,לא קשור אבל ראיתי שאתם מדברים פה עם הDELL הרבה,ולעניין לפני כמה ימים קיבלתי את המסך שלי dell 2408wfp דווקא במחיר סבבה של 2900 שקל קיצר נכנסתי וקראתי עליו קצת,וראיתי שאם רוצים להגיע לתוצאות מירביות של המסך,צריך לבצע כיול של המסך, עכשיו,ברצוני לכייל את המסך כדאי...איך לא? לקבל תוצאות מירביות,אני לא עורך גראפי,אך בשביל 3000 שקל שווה לקבל תוצאות מירביות לא? רק רציתי לשאול אם מישהו בבקשה יכול לתת לי הגדרות כדאי להגדיר התפריט של המסך כדאי לקבל תוצאה טובה יותר ממנו כאילו אני יודע שכל פאנל זה משהו אחר וכל תנאי תאורה וכאלה,אבל פלוס מינוס,ההגדרות שהו…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. שלום. יש לי כסף ואני החלטתי בסוף לקנות מסך במקום מצלמה דיגיטלית, כי את זה אני באמת צריך. יש לי את התקציב הנ"ל ואני יכול להוסיף, אבל רק אם זה שווה את זה. אני מחפש מסך גדול וWS השימושים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט,צפיה בסרטים, וטיפה משחקי רשת. חשבתי על המסכים הבאים, אולי אתם מכירים משהו טוב יותר בסכום הנ"ל? או שאולי כדאי לי לחכות? http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=576847 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=502783 תודה על העזרה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Artemis Entreri,

שלום ראיתי ב KSP את ה CHIMEI 225D ורציתי לדעת מה חושבים עליו כאן ואיך הוא משתווה למסכים אחרים. קראתי את הביקורת על ה 222 שקיבל ציון מאוד טוב בעיקר בגלל הארגונומיה שלו, אני יודע של- 225D יש חרא של ארגונומיה (יש לו ידית קבועה שלא מאפשרת לזוז למעלה/למטה, בטח שלא עם פיבוט, לא יציבה כלכך) אבל מבחינת ראות, צבעים, זמן תגובה, איכות פאנל (למרות שזה TN) אשמח לשמוע תגובות אשמח לשמוע הצעות נוספות למסכים טובים יותר במסגרת התקציב של ה 225D - דהיינו 900 ש"ח מטרת המסך עבורי: משחקים בעיקר, חיבור ל XBOX אפילו (עם VGA). תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by trojan11,

ערב טוב לאחרונה אני שוקל להחילף את המסך שלי LG L206WTQ למשהו קצת גדול ו חדש יותר.. אני לא כלכך מבין במסכים פנלים ושטיות אבל ברור לי ש LG זול יותר מ DELL לא סתם ראיתי בכמה חניות 2 דגמים חדשים יחסית של מסכי LG LCD LED W2286L ו LCD LED W2486L המחיר סביבות 1400 22" ו 1650 ל 24" אני לא בדיוק סגור אל איזה גודל אני רוצה ה 24 נירא לי קצת גדול מידי.. בכל מקרה רציתי לשמוע עם הם (LED) באמת שווים את המחיר מה האיתרונות והחסרונות שלו ? ו עם במחיר דומה יש משהו יותר איכותי מבחינת תמונה ? אני הולך על איכות תמונה ו לא עם מה ש כתוב לי בצד של המסך... אני רוצה לראות את השחור שלי שחור ולא שחור אדום שימוש עיקרי סרטים קצת modern warfare 2 ו אינטרנט תודה לעוזרים המשך ערב מציון

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. אשתי שברה לי את השולחן בניסיון של לשלם למישהו לתקן אותו (אמרתי לה לא לגעת בו).... היא אמרה שאני כנראה עובר לשולחן שלה ושכדאי לי לחזור עם LCD הביתה אם אני רוצה להשתמש היום במחשב שלי. הדרישות שלי די פשוטות - כמה שיותר רזולוציה על כמה שפחות שטח. שימוש עיקרי שלי הוא משחקים. אני משחק גם הרבה משחקים ישנים אז גרפיקה לא הכי משנה לי. בנתיים אני מצאתי אחד שמעניין אותי samsung t220p יש לו רזולוציה של 1920X1200 והוא בגודל 22" אני לא רוצה להתפשר על מספר שורות - פחות מ1200 לא מעניין אותי . אני חושב שמסכי 1600X1200 גם סבירים בשבילי. אני לא בטוח אם כדאי לי לקנות מסך 24" אבל בקטגוריה הזאת המבחר הרבה יותר גדול. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. היי קונה מחשב צריך המלצה לגבי המסך הכי טוב למשחקים שקיים בגדלים עד 21

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם, בסוף החודש אני מתכנן לקנות את המסך, עכשיו לפי מה שהבנתי היצור של המסך נגמר ומה שבעצם נשאר במלאים בארץ אלו "שאריות". השאלה שלי היא האם בגלל זה יכולות להיווצר בעיות של אחריות במקרה של תקלה? ומי בכלל נותן את השירות למסכים אלו בארץ? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by Rbix,

אשמח לדעת איזה מסך הכי משתלם מבין השלושה. השימוש העיקרי הוא לעיצוב אבל גם למשחקים מהצד. מסך 1: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7232 מסך 2: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5251 מסך 3: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10753 אשמח אם תתנו הסבר בהמלצתכם, כדי שאוכל להבין לעומק. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. בס"ד שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש ויש לי בעיה בבחירת מסך הייתי שמח אם הייתם עוזרים לי קצת. עקרונית יש לי כבר כמה דגמים בראש רק צריך לבחור. אההה...שכחתי כמובן הוא למשחקים אם זה משנה משהו.... טוב אז זה אלו: דגם: LG L226WTQ גודל ''22 מחיר:1210 ש"ח. דגם: Samsung SyncMaster ‏2243BW גודל ''22 מחיר:1280 ש"ח חריגה אבל בקטנה. דגם: Asus VW222U גודל ''22 מחיר:1150 ש"ח. דגם: Mag AI2237W גודל "22 מחיר:1180 ש"ח. השאלה פה היא על מה ללכת : MAG - LG - ASUS -SAMSUNG ?!?!? לי אישית יש מסך של מאג כבר כמה שניים טובות וממש נהנתי ממנו אבל משום מה לא שמעתי שממליצים עליהם.. כמובן כל המחירים זה לפי החנות איבורי ששם אני הולך לקנות. תודה בכל מקרה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Bogy,

אחרי התיעצות בפורום קניתי את הPhilips 200W6CS ב1500 שח'. מסך 20' רחב שממה שהבנתי בעל פאנל VA. בקופסא היה את המסך, כבל חשמל, כבל DVI, כבל VGA, דיסק עם הMANUAL. ההתקנה פשוטה, המסך מגיע עם הרגלית מחוברת, רק לכוון ולשים על השולחן. הרזולוציה היא 1680*1050 שאני צריך קצת להתרגל אליה אחרי כמה שנים ב1024*768, הכל קטן כזה X: יש גם רמקולים מובנים שאני לא מוצא להם שימוש |: וחיבור USB אחד. המסך עצמו כסוף ונראה טוב. המסך מראה הכל טוב וברור, לא שמתי לב לשום מריחות למרות זמן התגובה שהוא 16ms, פיקסלים מתים אין לי בינתיים, והחיסרון היחידי שמצאתי הוא שכשהמסך לגמרי שחור, יש כזה כמו ענן לבן (די קטן, לא הכי שמים לב) בפינה העליונה השמאלית. סה"כ אני מרוצה והייתי ממליץ לחברים. תודה על העזרה בבחי…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by אביטלתל,

שלום, שאלה לגבי המסך DELL 2209WA האם קיימת אפשרות לחבר בו זמנית, משני מחשבים שונים ? אחד לVGA, השני ל DVI ? איך המסך יודע מה להציג ? תודה, אביטל

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום אני צריך בבקשה מסך למשחקים,סרטים,עבודות וגלישה באינטרנט בתקציב של 1100 ש"ח בלי חריגה. יש איזשהוא המלצות במחיר האלו למסכים טובים? לפחות אני רוצה שיהיו מומלצים והכי טובים ביחס למחיר שלהם. ורציתי לשאול שאלה, הבנתי שאפשר להקטין את הרזולוציה של המסך וצריך גם לעשות עוד משהו על מנת שלא יהיה לי תצוגה של מסך נמתחת וגרועה, אז מה בנוסף אני צריך לשנות כשאני מקטין את הרזולוציה על מנת שלא יהיה לי מסך מתוח ותצוגה פחות טובה בהרבה? ואיפה משנים אותו? תודה רבה לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by zabot,

שלום אני מעוניינת לרכוש מסך 19" למחשב החדש שלי. עד כה עשיתי שימוש במסך CRT, וזה כבר מתחיל להכאיב לי בעיניים. אני מעוניינת במסך למטרות אינטרנט, OFFICE ואולי לפעמים צפיה בסרטים. אני מעוניינת במסך 3X4 בלבד. לא מסתדרת עם הרחבים. התקציב שלי הוא סביב ה-1000 ש"ח, חריגות ייתכנו במידה ויהיו ממש ממש שוות את זה. האם יש לכם המלצה על מסך מסוג מסויים? ומה דעתכם על סמסונג 961BF? תודה!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by hushnga,

שלום המסך מיועד למשחקים כבדים ולסרטים , כמו כן רציתי לדעת אם יש מסך 24 עם פאנל IPS תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. לילה טוב לכולם . יש ברשותי מסך מדגם CTX EX951FS בזמן האחרון יש לו תופעה של סימנים על המסך ( מעין צריבה ) , זה התחיל , נעלם ואז שוב פעם הופיע . אני לא יכול להראות לכם את זה כי זה צרוב על המסך עצמו כנראה . מה שכן נסיתי זה :עדכון דרייברים לכרטיס מסך , החלפת יציאת DVI ליציאה נוספת שיש לי בכ.מסך , הוצאת הכ.מסך ושימוש ב-O.B . הפעלת WIN XP שיש לי גם במקום ה VISTA שעובד כרגע . בקיצור שומדבר לא עזר מה שרואים זה כרגע אני על רזולוציה 1024 אני חושב , כשאני מעלה ל- 85 או 100 HZ רואים בבירור ריצוד ! כאילו שאני על 60 HZ ! הכתב ממש מרצד ולא קריא , ממש הורס לי את העניים ! :-\ אחריות אולי יש לי , המסך נקנה לפני שנה נראה לי או פחות .. יותר מיזה אנ'לא יודע , יש למישהו פיתרון ? תודה רב…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by pushok25,

שלום לכולם רכשתי את המסך לאחר תגובות עליו בפורום ובמקומות אחרים בגלל הפאנל pva שלו ולמען האמת דיי התאכזבתי כשהבאתי אותו הביתה... ראיתי כמה מסכים שאיכות התמונה לא נופלת ממנו ועולים פחות... אני שוקל להחזיר אותו וללכת על benq או asus. רציתי להתיעץ בקשר למסך הזה... בחנות הכל עבד מצויין (התקנתי אותו והטקסט היה בסדר אפילו בלי magic tune) אך בבית הטקסט נראה מרוח והצבעים לא כאלה יפים כמו בחנות. האם התקנת התוכנה במחשב שלי יכולה לעזור ? (כרטיס מסך שלי בלי חיבור dvi) או שרק קניית כרטיס עם dvi תפתור את הבעיה ? אני לא ראיתי איך היה מחובר המסך בחנות..

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by romzzz,

אני קונה מחר מחשב ואני רוצה מסך כמה שיותר גדול וטוב עד 950 שקל בערך ואני צריך גם מקלדת טובה עד 100 שקל

25. Started by Symbore,

שלום רב יש ברשותי את פלטרון W2353V אשר ממנו אינני מקבל נחת. לאחר צפייה ממושכת מתחילים כאבי עיניים. ולאחורנה הוא החל גם לגמגם בכל הקשור לתפקוד. מבחינתי זוהי סיבה מצויינת להחלפתו ופה אני צריך את המלצתכם. אני מעוניין במסך 23 אינץ' אשר ישמש ביעקר לקריאה ולתכני HD. אך אם לא יהיו מריחות במשחקי מחשב זה יהיה רק פלוס. חשוב לי מאוד העניין של כאבי עיניים לאחר קריאה ממושכת. התקציב הוא עד 2000 ש"ח אך אוכל גם לשלם 2500. אין שום צורך בחיסכון. אם יוצא במהחל החודשיים הקרובים מסך מחשב אשר ישנה את פני השוק, אני מוכן לחכות. תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.