מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
המסך ישמש בעיקר לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט בעיקר וצפייה בסרטונים.. מחפש משהו זול ואמין, רגיל או רחב.. לא משנה. מעוניין במסך של LG , לא חייב טכנולוגיות חדישות עם שינויי גוונים (קראתי שזה גורם לפעמים לבעיות).. לא חייב HD. מה אתם אומרים על מסך הLED הבא: E2040T 20'' LED 5ms 1:5000000 DVI WideScreen Black LG אפשר לראות אותו באתר (אין לינק ישיר): http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי אפשרות במסך (19") לפעול עם רזולוציה (שהיא המקס') 1680x1050. כמה שאלות: 1)רזולוציה טבעית = רזולוציה מקסימלית? 2)מה עדיף, רזולוציה גבוהה עם HZ נמוך/ רזולוציה נמוכה עם HZ גבוה) 3)רשום לי מאחורי המסך 50-60HZ. האם המסך נועד למקסימום 60HZ? זה יהיה מסוכן אם אני אגדיר אותו על 75HZ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מסך 17 אינץ ישן מאוד SAMSUNG SyncMaster 710T ואני יודע שיש סוגים של חיבורים VGA PCIE HDMI (נראה לי ) ויש לי מן חיבור גדול כזה במחשב ארוך אולי אני ישמע כמו מפגר אבל אני פשוט לא מבין בחיבורים כלום יש לי מתאם לחיבור של המסך שלי.. החיבור כחול כזה O_O... בכל מקרה אשמח אם תסבירו לי קצת כי בקרוב אני מקבל מסך חדש... ועוד שאלה: מתאם מוריד מאיכות המסך בתמונה והתצוגה או פריימים או משהוא? O_O
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה אם אני קונה אחד ממסכי המחשב התלת מימד עם ה120 hz אני אוכל לראות איתם את התלת מימד שמשודר בטלויזיה למשל משחקים שמשודרים בערוץ ה3d החדש בהוט? או שאני אצליח לראות איתם רק דרך המחשב?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, מה יותר טוב מסך מחשב או מסך טלוויזיה? אני צריך מסך לחדר שיהיה בגודל 26-30 אינץ', שיעבוד כמסך מחשב וכטלוויזיה. אני מאוד מתלבט ומבולבל.. מצד אחד אני רואה שהזמן תגובה והניגדיות במסכי המחשב הרבה יותר טובים, מצד שני בטלוויזיה יש יותר חיבורים חיצוניים למרות שלדעתי חיבור HDMI מספיק בהחלט. בבקשה עזרה.. מה דעתך על המסך הבא? (מסך 24', לא מצאתי יותר טוב מזה.. ) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3378 אני רואה שיש לו 1:50000 ניגדיות ו2ms עם חיבור HDMI. ועל איזה מסך או טלוויזיה אתם ממליצים לי ? *עד 3000 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לשניהם נתונים פחות או יותר זהים אבל בתכלס מה עדיף ? יש להם כניסות VGA ? יש גם מסך סמסונג 23 אבל בעל נתונים פחות טוב ו5 MS לעומת 2 הדגמים שהבאתי המסך הולך לשמש גם לאקס בוקס ובגלל זה הMS חשוב לי מה אתם אומרים מה עדיף מבינהם ? הנה קישורים למסכים פיליפס http://www.arcmedia.co.il/philips/?ToolId=BDQG8D&website=Zap LG http://www.skypc.co.il/pl_product~W2353V~9~0.htm
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר המחשב דלוק ואני לא עובד איתו, כיצד עדיף להשאירו, מבחינת שמירת אורך חיי המסך, האם במצב שינה (בחדר חשוך נראה שהמסך עדיין פועל), או שומר מסך, שיריץ משהו ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לא קטן מ22 אינטצ' ולא גדול מ27 אינטצ' (בשביל אחי).
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ 15 אינץ' חדש יחסית שאני מחפש מסך חיצוני לחבר אליו עם חיבור HDMI. מחפש מסך 24 אינץ' לצפייה בסרטים ועבודה בשני מסכים (הלפטופ של ה15 וה-24) התקציב שלי הוא כ1000 ש"ח (עדיף פחות) לא חושב שמסך צריך להעלות הרבה. אבקש המלצה. בתודה, אלי.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך המלצות למסך LCD 19' שיחובר למחשב שמיועד למשחקים (FPS בין היתר) וגם מן הסתם לקריאה נוחה באינטרנט ושימוש יומיומי. עד כמה שאני מבין ה Viewsonic VP930 הוא הבחירה הכי טובה ב 1800 ש"ח בערך, אבל אני אזדקק גם להמלצה על מסך שעולה בסביבות ה 1600 ש"ח (וגם לאישור לגבי ה ViewSonic VP930b) . אני עכשיו משתמש במסך של view sonic מדגם VG712b 17' (פאנל TN?) ( http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDGraphics/VG712b.htm ) שמהירות התגובה שלו (לפחות לפי מה שהם רשמו) היא 12ms, ועד שקראתי פה על מריחות לא שמתי לב לתופעה הזאת במסך (ואני עדיין לא יודע איך היא אמורה להראות) כך שאם מהירות התגובה לא פחות טובה ממה שיש לי עכשיו זה אמור להספיק. כמו כן, הגדרות אחרות במסך כמו ניגודיות של 1:50…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב זה לדודה שלי והיא חייבת LCD, הכי הכי זול שאפשר גם יד 2 במצב טוב זה בסדר. לפני איזה חודשים ראיתי איזה חנות שמוחרת מסך חדש עם 3 פקסלים שרופים ב700~ מישהו יש את הקישור לחנות הזאת?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חייב שיהיה לפחות "19 LCD כרגע המועמדים הם Samsung - 930 BF Samsung - 940BW תודה מראש סוון
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שזה נטחן פה עד אינסוף הנושא, אבל רציתי עזרה קטנה. היום רציתי לקנות את המסך של LG (1970HR) אך בטח כמו שידוע לכולכם, המסך כרגע לא במלאי ממש ולא ניתן להשיג אותו בלפחות עשר חנויות שניסיתי, הסתכלתי על המסך של Samsung ומבחינת צבעים הוא נראה ממש טוב, הבעיה היא שעוד לא ראיתי את ה LG 1970HR , השאלה העיקרית שלי, היא האם לחכות שהמסך יגיע? כי לפי מה שנראה הוא ייחטף מהמדפים לפני שאני אספיק לראות אותו בתצוגה (ואין לי מושג איפה ניתן לראות אותו בתצוגה) ובינתיים את סמסונג ניתן להשיג לעומתו.. האם המסכים משתווים ביכולות? האם יש פאק כלשהו בסמסונג שהאל ג'י יותר טוב ממנו? סך הכל הסמסונג גם נראה מסך ממש טוב. ובאמת השאלה הגדולה אם תהיה אפשרות לראות את הLG בתצוגה איפשהו? ובנוסף שאלה …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החיים כל כך קשים ....סוף סוף החלטתי ללכת לקנות את המסך היפה VP930 אבל אין ...מה לעשות פשוט אין ....ויגיע עוד שבועיים , אין לי סבלנות בשביל זה אז מה שנשאר לי זה ה- LG L1970HR אבל המחיר שלו פה ( בהונגריה ) הוא כבר בקטגוריה של ASUS PG191 ו- LG L1980Q שלמאן האמת שניהם נראים הרבה יותר טוב ממנו , עכשיו השאלה שלצורך משחקים וסרטים על מה כדאי ללכת ? a) asus b) Lg l1980Q או ללכת ולקנות את ה- lg1970hr ? מחר אני הולך וקונה אחד מהם גם אם אני צריך לשדוד את החנות כבר שבועיים אני מתלבט בסוף מחליט ואין את המסך :\
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום!! השאלה הזאת תקועה אצלי כבר מלא זמן ועוד לא מצאתי את התשובה מישהו חייב לענות לי קיימות שתי אפשרויות לציין תדירות ריענון תצוגה של מסך: MS (מאיות השניה) והרץ, וככל שמספר ההרצים הוא יותר גבוה, כך מספר ה-MS הוא נמוך יותר... שאלתי: מה היחס (אם אפשר לקרוא לזה כך) בין הרצים ומאיות השניה? לדוגמא: כמה MS זה 85 הרץ? או: כמה הרצים זה 4 MS? בתודה, אוריאל
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם למישהו כאןן יש את המסך הנ"ל שבבקשה יגיד את חוות דעתו מהמסך האם הוא מתאים למשחקים האם הוא נוח לעבודה יומיומית אייזה כרטיס צריך בשביל לשחק בו הרזולציה המקסימלית http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=3709
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברור לי שהבונטון הוא מסכי 19" אך משיקולי תקציב אני שוקל לקנות את זה: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1992 האם מישהו מכיר, שמע, יכול לחוות דעה? השיקולים שלי הם קודם כל איכות תמונה כי אני עוסק הרבה בעיבוד תמונות.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. בקרוב אני קונה מסך 19', ונקנתי בשני המסכים: .T190p T190. ההבדל בניהם זה הרזולוציה והקונסרקט. רציתי לדעת אם אני אקנה את ה T190p (בעל ה 1650*1080), אז הכרטיס מסך שלי יתאמץ ממש במשחקים (4870)? כי ככל שהרזולוציה גבוהה יותר אז הביצועים נמוכים יותר. איך זה הולך בשני המסכים האלה? ב P אני יכול להוריד ל 1440*900 נגיד במשחקים בלי שהאיכות תיהרס? תודה, כי זה חשוב לי מאוד.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיבור DVI-HDMI או באמצעו VGA?? איך עדיף לחבר כך שגם המחשב וגם הXBOX יהיו מחוברים,האם "אקריב" איכות של אחד מהם בכדי להינות מהשני?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מסך למחשב שיתאים גם לטלויזיה (שימוש עיקרי טלויזיה) אני רוצה משהו כמו 24-26 אינץ במחיר עד 2000 שקל. לא יותר יש המלצות ואם כן מאיפה? אודה לכם על התשובה ואם תתנו לי מקום (חנות) שבה אוכל לקנות
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה לסובב את המסך ב90 מעלות (שיהיה לגובה ולא לרוחב), והתחתית של המסך נתקעת לי בבסיס שלו.(למרות שהמסך מוגבה עד הסוף). האם צריך לפרק את הבסיס כדי לסובב אותו ב90 מעלות ? למישהו יש את המסך הזה ומצליח לסובב ב90 מעלות?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השימושים הם בעיקר קריאת טקסט - אופיס/אינטרנט , לא יהיה שום שמוש לסרטים או משחקים דיפדפתי פה על כמה עמודי דיונים בכולם אני רואה את אותן המלצות חוזרות על 2209 ועל 2333T אני יודע שהם טובים אבל גודל המסך הוא מה שחשוב 22 או 23 לא מתאימים לדרישות לכן אני מחפש מסך בגודל שציינתי אבל לא TN ובמחיר הנ"ל אם מישהו מכיר אשמח מאוד להמלצה . תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין ליקנות מסך בתקציב של עד 1100 שח' .אני מעוניין במסך שלא תהיה איתו בעיה כשצופים בו בזויות שונות עד כמה שניתן. מעבר לכך שיהיה 19,20 אינץ . מבקש את עזרתכם, תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי בחדר עכשיו מסך וטלוויזיה, עכשיו ניסיתי לחבר את הטלוויזיה גם למחשב כדי לראות ב2 מסכים. עכשיו הבעייה היא שאם אני מדליק את המחשב, אני רואה את הטעינה ואת הכל ב2 המסכים (כמו שצריך), אבל ברגע שהדסקטופ עצמו עולה, אז המסך של הטלוויזיה נהיה שחור. עכשיו מן הסתם זה לא חיבורים/משהו פיזי, אלא משהו בהגדרות, אבל פשוט לא מצאתי את זה. מישהו יכול לייעץ לי? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין 3 מסכי 27 אינצ' לשימוש מחשב+ טלוויזיה . Samsung T27B300MA Mag R27L LG IPS 27EA33V לגבי סמסונג- הוא היחידי שיש לו כניסת RF, מה זה אומר מבחינת השימוש בו כטלוויזיה? אפשר לקלוט גם בלי ממיר? לגבי Mag - יש לו אותם פרמטרים כמו לסמסונג ויותר זול. לא כדאי? לגבי LG - היחידי שהוא IPS ביניהם כמעט באותו מחיר. כדאי? תודה, הלל
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-