מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
נתקלתי בשיטוט אקראי באתר מכירות במסך סמסונג "20 מדגם 203B במחיר פנטסטי של 1700 ש"ח. אני צריך מזה זמן להחליף 2 מסכי CRT ישנים המשמשים לעבודה באוטוקאד בלבד במשרדי. מפרט המסך נראה יפה: Panel Type: a-si TFT/TN Pixel Pitch: 0.292mm Brightness (Typical): 300 cd/m² Contrast Ratio (Typical): 600:1 Viewing Angle (H/V, Typical): 160°/160° Aspect Ratio: 4:3 Interface: Analog/Digital Response Time (Typical): 8 ms Native Resolution: 1400 x 1050 Maximum Colors: 16.2M Input Video Signal: Analog RGB, DVI Digital Link: TMDS Sync Type: Separate H/V, Composite H/V, SOG Input Connectors: 15-Pin D-Sub, DVI-D Max Power Consumption: 45 Watts VESA® Wall Mo…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה שהמסך ישמש לי למשחקים חדשים (יש לי HD4850) וכמובן לסרטים, אם תוכלו להראות לי אילו דגמים מומלצים היום אני לא מעודכן, אני מניח שאני אוכל בתקציב הזה לקנות רק מסך בתקן TN אבל תראו לי מה שאפשר תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין במסך 19 אינצ' שיתאים לתכנות/גלישה ( יותר מזה אני לא צריך ) חשבתי על דגם 1970HR http://zap.co.il/model.asp?model_id=410956 של LG שהוא מסך 4X3 או על L196WTQ http://zap.co.il/model.asp?model_id=577957 מסך רחב 16X9. במה יותר יותר נוח לתכנת ולגלוש באינטרנט? איזה מסך יותר איכותי בין שניים שציינתי? ומה ההמלצות הכלליות, אולי תמליצו על דגמים יותר מתאימים. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה טליווזיה DLP TOSHIBA דגם 62CM9 והבנתי שהוא לא HDTV אלא HD READY ,,שאלתי טכנאי של ניופאן והוא אמר לי שאין הבדל בכלל אבל אני רוצה להיות בטוח אני מעוניין בעיקר בכדי לשחק ב XBOX360 ו PS3 ולצפות בקבצי HD ו טליוויזיה ב HIGH DEFENITION אבל הכי חשוב זה הקונסולות האם התפקוד של ה קונסולות החדשות ייפגע אם זה יהיה רק HD READY תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה מסך רחב... על איזו רזולוציה אני צריך לשים אותו? וגם איזו במשחקים? יראו טוב? לא דמויות נמרחות או שמנות כאלו ? איכות ירודה ? כי האיכות של המסך מצויינת
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ואחים שלי צריכים מסכים חדשים למחשבים. אנחנו רוצים לקנות 4 מסכים אותו הדבר ושכולם יהיו 19" ורחבים, אני יודע שיש את הדגם של הMAG ושיש לו נתונים מאוד יפים כגון 2MS ו1:3000 ורזולוציה טובה אבל אני לא מבין במסכים וMAG זה לא מותג עם שם כל כך טוב ככה שאני לא יודע את כל השטויות של הבהירות והכיול והבחירת אור. אני רוצה לדעת אם המסך הזה באמת מומלץ ולא עושה כאב עיניים ובכלל, אם זה לא ממש מומלץ אז מה כן? כי אני לא מבין בנושא כפי שכבר הזכרתי..[br]פורסם בתאריך: 27.02.2008 בשעה 08:38:35 קיבלתי המלצה בנוגע לSamsung 920WM LCD 19 הוא רחב והכול אבל יחס הניגודיות שלו היא 1:800 והרזולוציה שול היא 1440X990 זה באמת משנה או שזה שטויות?? ואיך המסך?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני רוצה לקנות 2 מסכי 22" ולא ממש מבין בזה. עברתי קצת על ההמלצות שלכם ל02/2009, ובהצלבת מחירים נראה לי שהEWX נחמד מאוד ועולה 900שח+-.... כאשר התקציב שלי הוא כ1000שח למסך.(אפשר גם 1200שח אם זה אכן משמעותי) מה השאלה שלי בעצם? אני צריך מסך 1 שעיקר עבודתו היא עם גרפיקה כגון פוטושופ וכו... והמסך ה2 בעצם מיועד למשחקים בעיקר. אשמח אם תכוונו אהבל שכמוני, איזה מסך במסגרת התקציב כדאי לי לקחת לכול צורך? תודה מראש, אהבל.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, אני עובר דירה במהלך החג, והתכנון שלי הוא כזה: במקום לקנות טלוויזיה יקרה שאני כנראה לא אשתמש בה בכלל, חשבתי על לקנות מסך נחמד ואיכותי, שישמש לי גם למשחקים וגם לסרטים (720p). ה-catch הוא, שאם אני רואה סרט, אשמח להשתמש בו כמו בטלוויזיה - שמים סרט במחשב, עושים full screen, ואז הולכים לשבת על הספה (שנמצאת במרחק 3 מטר מהמחשב). יש חיה כזאת? ברור לי שכדי לקחת מסך שעומד בציפיות, אני צריך לפחות 22 אינצ', אבל האם גודל שכזה גם יספיק? איזה דגם שווה לקחת שמתאים גם לסרטים במרחק כזה, וגם למשחקים? ניתן לחרוג מהתקציב במידת הצורך בכ-200 ש"ח. שווה לציין אם העלאת המסגרת בסכום גדול יותר תשפר ברמה ניכרת את חווית הצפיה והשימוש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרבה אנשים כאן אומרים שפאנל TN זה זבל, ועדיף לקנות פאנל PVA (הרבה יותר יקר). יש לי מסך ASUS MW221u בגודל "22 עם פאנל TN. אני צופה במסך שלי הרבה בסרטים (גם Full HD), ורואים ממש מצויין (גם מהצדדים). במה בדיוק מסך עם פאנל PVA יותר טוב מהמסך שלי עם פאנל TN, והאם ההבדל באמת מורגש?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניינת לרכוש מסך 19" למחשב החדש שלי. עד כה עשיתי שימוש במסך CRT, וזה כבר מתחיל להכאיב לי בעיניים. אני מעוניינת במסך למטרות אינטרנט, OFFICE ואולי לפעמים צפיה בסרטים. אני מעוניינת במסך 3X4 בלבד. לא מסתדרת עם הרחבים. התקציב שלי הוא סביב ה-1000 ש"ח, חריגות ייתכנו במידה ויהיו ממש ממש שוות את זה. האם יש לכם המלצה על מסך מסוג מסויים? ומה דעתכם על סמסונג 961BF? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי Mag z24hd שחור שתמך גם ב 1920X1080 אבל הוא מת לצערי אתמול. אני מחפש מסך חדש טוב שיתאים לחומרה שיש לי אבל גם לא הכי יקר שיש. סתם דוגמה בדף הראשי של KSP ראיתי מסך למחשב שעולה בערך 3000 שקל אבל זה לא אומר לי הרבה. החומרה שלי : Intel Core i7 8700K / 1151 Tray Noctua NH-U12S CPU Cooler Gigabyte Z390 Gaming X Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3200 CL16 Vengeance LPX Black CMK32GX4M2E3200C16 Be Quiet! SILENT BASE 800 BLACK ANTEC PSU 650W GB Neo Eco Modular 80+ OEM New PC Samsung SSD 250GB 970 EVO NVMe M.2 Seagate HDD 1.0TB 64MB SATA3 Barracuda Gigabyte GeForce RTX 2070 GV-N2070WF3-8GC אני מחפש מסך טוב שי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מטלבת בין שני מסכי LCD Dell 20 2007WFP או SAMSUNG 226BW 22'' מה עדיף? האם יש מסכים יותר טובים במחיר הזה? בקיצור על איזה מסך הייתם ממליצים לי???? שימושים: מדי פעם משחים, בעיקר סרטים ואינטרנט. תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ראיתי שכאן בפורום מומלץ הDELL המקביל למסך הזה רק שהבעיה שלי איתו שהוא פשוט ענקי. לאומת זאת ה AOC מאוד דק יפה ולא מגושם. השאלה איך הוא בביצועים בסרטים ומשחקים ? יתאים? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זקוק למסך LCD 17 אינצ' עם זמן תגובה מהיר 4ms\8ms וניגודיות טובה 1:600\או יותר... כבר בחרתי מודל (Samsung 17 LCD SyncMaster 730BF ) וגם מצאתי אותו במחיר טוב 1400 שקל בערך, אבל חבר אמר לי שיש מסכים יותר טובים במחיר הזה (1400 ש"ח) אז אני צריך חוות דעת לגבי המסך הזה ואם יש מסכים יותר טובים במחיר הזה עד 1400 ש"ח אולי קצת יותר. אם אפשר לתת לי מספר מסכים, תודה. המסך ישמש למשחקים וסרטים ברזולוציה 1280x1024
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לי יש AMD ULTRA GAME ואמרו לי שהוא מסוגל להריץ סרטים בFULL HD. לי יש מסך של LG FLATRON W2042T עם כרטיס מסך ATI 3870, ראיתי בוואלה שופס מסך SAMSUNG T2209 וכתוב שם שהמסך משדר בFULL HD האם קניית מסך זה תשפר באופן רציני את תצוגת המחשב או שלא שווה להשקיע ענו לי בבקשההה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
צריך דחוף את העזרה שלכם, מסך איכותי עדיף 19" אפשר גם 17" אבל שיהיה ממש איכותי בלי מריחות בצדדים ולפחות 4MS ו גג 1600 ¤ ד"א מה אתם אומרים על LG L1770HQ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך המסך הזה? אני מתענין ברכישה שלו,אחרי שאני אמכור את המסך 17" LCD שיש לי עכשיו. השימושים שאני צריך : סרטים,גלישה ברשת,ועבודה בOFFICE
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך של philips ויום אחד פתאום עלה המד של הבהירות והוא מסרב להעלם אף לחצן לא תקוע , יחד עם זאת אף לחצן לא מגיב ...למעט הפחתת הבהירות ...אך ברגע שזה משוחרר עולה המד חזרה ל-100. בצעתי פריקת חשמל למסך ,למחשב - אך ללא תוצאות .. אנא , עזרתכם הדחופה ...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ראיתי ב KSP את ה CHIMEI 225D ורציתי לדעת מה חושבים עליו כאן ואיך הוא משתווה למסכים אחרים. קראתי את הביקורת על ה 222 שקיבל ציון מאוד טוב בעיקר בגלל הארגונומיה שלו, אני יודע של- 225D יש חרא של ארגונומיה (יש לו ידית קבועה שלא מאפשרת לזוז למעלה/למטה, בטח שלא עם פיבוט, לא יציבה כלכך) אבל מבחינת ראות, צבעים, זמן תגובה, איכות פאנל (למרות שזה TN) אשמח לשמוע תגובות אשמח לשמוע הצעות נוספות למסכים טובים יותר במסגרת התקציב של ה 225D - דהיינו 900 ש"ח מטרת המסך עבורי: משחקים בעיקר, חיבור ל XBOX אפילו (עם VGA). תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי HWZONE היקרים =] אני הרבה זמן מעוניין להפוך את המסך שלי למסך מגע מצאתי פתרון שדי נדלקתי עליו (והוא גם לא מי יודע מה יקר): http://www.cyclotouch.com.au/product_info.php?products_id=2503&osCsid=19c088f46b1194310af55943f9ecc794 הרעיון בגדול הוא להשתמש בזה גם בבית אבל בעיקר כשאני מופיע בתור DJ. הרבה יותר נוח מאשר להשתמש בעכבר ומקלדת כשיש לך הכל על מסך ובנגיעה יש לי מסך 2209WA של DELL ואהבתי את הפתרון הספציפי הזה בגלל שהוא לא מצריך פתיחה שלך המסך אלא פשוט להדביק למסך, לחבר USB ואתה good to go. (וגם כי זו זכוכית מחוזקת, אבל זה סתם כי אני פרנואיד). הוא תופס עד 2 אצבעות והזמן תגובה שלו לפי מה שראיתי בסרטונים ביוטיוב הוא מעולה. וזה גם במחיר מדהים - 870 ש"ח (לפי 2…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך הCRT 17" שליווה אותי כמה שנים החליט שלא בא לו להדלק (במקום להדלק הוא מעביר גלים לבנים כל כמה שניות על הצג, מלווים בצלילים חזקים של חשמל) בקיצור ההתלבטות שלי היא בין 2209WA של DELL לבין W2486L ל LG - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741793 מצד אחד 22" עם פאנל איכותי ומצד שני 24" עם פאנל TN אבל הוא גם עם תאורה אחורית LED.. והבנתי שהצבעים במסכי LED נראים טוב.. ההעדפה שלי היא ל 24" כי אני משתמש במסך לצפייה בסרטים וסדרות בסופ"שים, לשחק כבר אין לי ממש זמן אבל בכל זאת אני משחק קצת.. תעזרו לי להחליט או שתעלו הצעות נוספות בתחומי התקציב שלי, עם העדפה ל 24", ואיכות הצפייה חשובה לא פחות..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי מסך samsung 206bw.. אני מאד מרוצה מהמסך אבל אני משחק לפעמים משחקים ישנים שלא תומכים ברזולוציות של מסך רחב כגון starcraft. בגלל שהמשחק לא תומך התמונה יוצאת מרוחה וזה די מפריע לי.. למרות שעדיין אפשר לשחק.. הבנתי שלרוב המסכים יש פונקציה שמאפשר לי להציג רזולוציה של מסך 3:4 ע"י שימוש בחלק מהמסך (עם פסים שחורים בצדדים) השאלה שלי זה איך אני עושה את זה? צריך תוכנה מיוחדת כלשהי? (אם כן, מישהו יכול להמליץ על אחת) או שיש אופציה בהגדרות של הכרטיס מסך. יש לי BFG gforce 8800GTS 640 mb אהה ועוד דבר קטן.. הכרטיס מסך נותן לי להשתמש ברזולוציה של 1680 על 1050 אבל לא 1400 על 900. יש דרך להוסיף אותה? תודה מראש ושנה טובה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב עם כרטיס מסך 4850 עם הGDDR5 ואני רוצה לקנות לו מסך אני מתלבט בין T220ו 2243BW יש עדיפות של כמעט 100 שח לטובת ה2243BW וגם הארגונומיה שלו יותר טובה יש סיבה בכלל לקחת את הT220? שימושים אינטרנט מסמכים וכו' (60%) משחקים וסרטים 40% זה די דחוף.תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משדרג ל24" בקרוב ומתלבט לגבי היחס (זה בעצם 1920*1200 או 1920*1080) רציתי 16:9 בשביל FHD בגלל שב16:9 יש ניצול טוב יותר של רזולוציית המקור ובעצם FHD מסוגל להתפרס על כל הצג ללא מתיחות ועיוותים (הכוונה לסרטים/סדרות ב1080P) מעבר לזה זה נראה לי עדיף כי בסופו של דבר מה שמנה זה הרוחב, ואם שני המסכים הם 24" אז כמובן שה16:9 יש פשוט מידת רוחב גדולה יותר מצד שני, ל16:10 יש שטח עבודה גדול יותר ותאימות טובה יותר במקצת למשחקים. אולי גם טיפה נוח יותר לעבודה "רגילה" מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-