עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. כל מסכי דל החדשים (בכל הגדלים אאל"ט),הפיליפס החדש דגם 240PW9EB, ה-HP LP2475W...ועוד ועוד...אם אני מבין נכון,מכלול רחב מתאים רק לגרפיקאים שעובדים במרחב aRGB.לכל שאר המשתמשים עדיף מכלול רגיל שמותאם לוינדוס.מסך בעל מכלול מורחב יראה צבעים לא נכונים במרבית יישומי וינדוס ואינטרנט.אז למה מגמת הייצור היא לכיוון מכלול מורחב דווקא?....

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אהלן הכותרת הם בהדרישות שלי מהמסך, תשדלו ללכת לכיוון ה1680X1080 או 1336X768 כי הכרטיס מסך בעל זכרון של 512MB (HD5750) הקתציב הוא 1000 ש"ח יש אפשרות ל1100 ש"ח אם זה שווה את הכסף(ה100 שקל שלי ה1000 של בן דודי ואני יצטרך להוסיף לו D=) תודה רבה לעוזרים למנסים לעזור!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by tamir245,

טוב,אז אחרי הרבה זמן שהייתי נעול על ה2408 וחיכיתי לרוויזייה החדשה שלו,הגיעה הפתעה של מסך 27'' במחיר מדהים,השאלה האם יש איזה קצ' וזה פאנל TN או בעיות שאמורות להפתר בגרסא חדשה כמו ה2408 וכדו'... יש איזה לינק של זיגזג וגם פנדה עכשיו הוסיפו אותו לקטלוג - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=22900 אם למישהו יש איזה השגות על המחיר הזה ויכול להוסיף,אשמח...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by alonlior,

http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=EV2333BK&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he והאם בכלל שווה לקנות את המסך הזה? איזה תוכנות לכיול ובדיקות צריך, איזה מכשיר כדי לכוון את הצבעים פיקס כמו שצריך? .צרכים: סרטים וידאו משחקים, בקיצור הכל.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Guy950,

טוב, קראתי כמה וכמה נושאים בקטגוריה הזאתי אבל לא מצאתי משהו שממש עונה על השאלות שלי. אני רוצה להיפטר מאחד המסכים שלי שבגודל 19" ולהוסיף עוד מסך בגודל של 23-24". כמובן שאני שם לב שהמתחרה הבולט פה הוא הDell LED U2312HM, ואני מבין שבמחיר שלו (900 ש"ח) הוא המסך הכי משתלם בשוק, אני צודק? אז יש לי כמה שאלות לגביו ולגבי מסכים באופן כללי: 1) יש לי מסך Samsung 2333HD שידוע בפאנל נחות יותר, אבל הוא גם משמש לי כטלוויזיה ואני מרוצה מהצבעים שלו. למרות שבטלוויזיה יש לו צבעים פחות נוחים וטבעים מאשר כשהוא עובד על המחשב. השאלה שלי היא מאוד פשוטה, עד כמה ההבדלים יהיו בולטים אם אוסיף פה את המסך של דל? שניהם יראו אותו הדבר או שלדל יש צבעים הרבה יותר חדים וברורים? ובנוסף, אם אני מסלק …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by julbo,

אני מתכנן על מחשב למוזיקה וסרטים רציני. אני אוהב איכות תמונה, מה יהיה עדיף פלזמה או LCD אינץ 32 ? ובכלל איך אני מנצל את הHD ממחשב הכי טוב? תודה מראש לכל המגיבים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום יש לי שאלה, אני יחסית רגיש לקפיצות ו FPS נמוך כלומר אם אני משחק בכרטיס מסך שגורם ל FPS מעט נמוך העין שלי שמה לב כשהתנועה לא מספיק חלקה. אבל אני לא יודע על אילו מספרים מדובר, שאילתי היא כזה, כשמגדירים משחק שרץ חלק על כמה בערך FPS מדובר? אני יודע ב 30 אמור לתת כבר תנועה חלקה אבל שמתי לב שמשחקים שאני רואה שכתוב 30 ברגע מסויים ולא לא בדיוק רץ לי מספיק חלק. האם 50 אמור להיו תחלק מספיק בשביל להנות מהמשחק בצורה חלקה? מאיזה מספר בכלל לא אשים לב להבדל?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. 2007wfp אוSyncMaster 226BW ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Greenburger,

אני רוצה לחדר גם מחשב וגם טלוויזיה, אבל יש לי מקום מוגבל. אז מאחר ואפשר להשתמש במסך מחשב כטלוויזיה, ולהיפך, ושניהם היום הם LCD (וכבר בדרך ל- LED), רציתי לשאול אם יש הבדל בין להשתמש במסך מחשב כטלוויזיה לבין טלוויזיה כמסך מחשב, ואם אחת התצורות עדיפה על פני השניה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. איפה יש תצוגה של מסכי דל 24 ו 27 ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by bmcoh,

אני מתעניין במסך DELL 2407WFP. רציתי לדעת האם הוא מתאים לעריכת סרטים (בתוכנות מקצועיות כמו AVID , למי שמכיר), עבודות גרפיות ברמת גרפיקאי מקצועי? איזה כרטיס מסך מינימלי מתאים למסך זה? לא מצאתי מימדים פיזיים של המסך בשום מקום. האם מישהו יכול לתת לי אינפורמציה בנושא? האם צפייה בסרטים, טלויזיה, כותרי HD מספיק איכותית? האם המסך שיחליף את המסך הזה יהיה איכותי יותר בצורה משמעותית?(DELL 2407WFP-HC) והכי חשוב, מהו מרחק העבודה/צפייה מינימלי עם המסך הגדול הזה (בלי לסבול מכאבי ראש, עיניים וכו' בעבודה לאורך זמן)? תודה מראש למשיבים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by shai7654,

כאשר אני רוצה לראות באיכות של hd של 720p הוא אומר לי out of range זה קשור למסך שלי?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Symbore,

שלום רב יש ברשותי את פלטרון W2353V אשר ממנו אינני מקבל נחת. לאחר צפייה ממושכת מתחילים כאבי עיניים. ולאחורנה הוא החל גם לגמגם בכל הקשור לתפקוד. מבחינתי זוהי סיבה מצויינת להחלפתו ופה אני צריך את המלצתכם. אני מעוניין במסך 23 אינץ' אשר ישמש ביעקר לקריאה ולתכני HD. אך אם לא יהיו מריחות במשחקי מחשב זה יהיה רק פלוס. חשוב לי מאוד העניין של כאבי עיניים לאחר קריאה ממושכת. התקציב הוא עד 2000 ש"ח אך אוכל גם לשלם 2500. אין שום צורך בחיסכון. אם יוצא במהחל החודשיים הקרובים מסך מחשב אשר ישנה את פני השוק, אני מוכן לחכות. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אז אחרי 5 שנים עם ה-LG F900P שלי, החלטתי שהגיע הזמן להחליף אותו. הצרכים שלי הם בעיקר עבודה משרדית, סרטים, וקצת משחקים. התקציב שלי הוא בעקרון 1500₪, אבל אני מעדיף לקנות בפחות מזה. ואם זה ממש ממש קריטי, אפשר גם לחרוג קצת מהתקציב. (אבל עדיף שלא.) כרגע חשבתי על ה-Dell 2209WA שנראה פשוט מצוין - 22 אינץ', פאנל eIPS, נתונים מצוינים, מחיר זול מאוד - אבל הבנתי שהוא די מיושן כבר (הפסיקו לייצר אותו?) ושהיו איתו מעט בעיות. מה אתם אומרים? ללכת על ה-2209WA או שיש משהו אחר עדיף בתקציב? אגב, אני מעדיף להמנע ממסכי TN למיניהם. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני מחפש מסך LCD בתקציב של עד 1500 ש"ח+- לעבודה משרדית ומשחקים. נראה לי שהאופציות הן ה VW222u ASUS , ה DELL 207WFP ו DELL E228WFP. מה ההבדלים ביניהם, ומי מהם הכי מתאים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by spektrum,

מסך דק רגיל.. למטרות רגילות... יש לי כרטיס מסך TNT2 אני מתלבט בין lg-1752T או 740B מה יותר עדיף? עדיף "19? או שיש אפשרויות יותר טובות? או שעדיף בכלל רחב? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by doronsolomon,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך חדש האמת שניים 1. לבת דודה שלי שצריכה אותו לשימוש רגיל - בסיסי קצת אינטרנט לימודים וכד'. 2. מסך לעצמי שאני מתכנת ונמצא שעות ארוכות מול המסך בנוסף אני מאוד אוהב לשחק משחקי מחשב המליצו לי מאוד על המסך הנ"ל http://www.getit.co.il/Prod/66112/ אני מתנצל על הקישור אבל אני לא בטוח אם יש כמה דגמים כאלה לכל מקרה מצרף את המפרט שלו מחירו הוא 600 שקלים תודה רבה דורון מסך 23 LED דגם חדש מבית AOC דגם זה מצטיין בטכנולוגיית התצוגה החדשנית ביותר, עם תאורת רקע בנוריות LED, ביצועים מעולים ועיצוב שחור, קלאסי, העומד במבחן הזמן. הודות לערכי הניגודיות והבהירות הגבוהים ולזמן התגובה המהיר, המסך מעביר באופן חלק וחד-כתער גם את קטעי הקולנוע המהירים ביותר. הטבה לר…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by amit_amit,

שלום לכולם אני מחפש מסכי LCD עם מראה מרשים שזה לא סתם ריבוע על רגל מסכנה אלא משהו כמו הסוני SDM-HS95S שזה אחד המסכים הכי יפים שיש או סוני סדרת HX או הסמסונג 960 BF שכרגע לא ראיתי פה ביקורות טובות עליו אז זה הסגנון של המסכים שאני מחפש, המסך אמור לשמש גם לטקסט וגם למשחקים וסרטים אשמח לקבל עוד רעיונות עמית

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני קראתי הרבה ביקורות באינטרנט על המסך הזה (גם כאן), והדעות חלוקות, יש האומרים שהמסך סביר בהחלט לצפיה בסרטים (DVD, DIVX, HD), ויש האומרים שהוא לא טוב לסרטים אך אין דעה/פירוט אמיתי בנושא. אשמח לקבל דעה אמיתית של משתמשים במסך. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by badini,

שלום לכולם, יש לי מסך 19" Fujicom וכרטיס מסך ATI HD4850. אני מסנה להגדיל את מהירות רפרוש האותות של המסך ואני לא יכול העלות אותה מעל ל-60 hrtez. האם מישהו מכיר דרך לעשות זאת בכל זאת? יש לי WINDOWS 7 תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by coldfish,

קיבלתי אתמול את המסך (מניר טק) ואך שהדלקתי אותו שמתי לב שעל רקע לבן רואים שצד שמאל מואר יותר מצד ימין אני יודע שאני כבר הולך להיכנס למלחמה עם החנות , הם יגידו שהם לא רואים כלום רציתי לשאול עם התופעה הזאת קימת לאנשים אחרים שיש להם את אותו מסך אז אנשים ,תגיבו בבקשה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. התחדשתי לי במסך Dell 2007WFP וחיברתי אל המסך ממיר דיגטלי בכניסה Composite, בהגדרות PIP יש אפשרות לקבוע את הכניסה בה אני משתמש S-Video או Composite קבעתי את זה על Composite אבל לאחר שאני מכבה את המסך ההגדרה חוזרת לS-video..ואני צריך שוב להכנס להגדרות ולשנות את זה.. האם יש דרך לקבוע שזה ישאר בComposite ? תודה בן.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, יש מבצע (עד מוצאי שבת) למסך LCD MFM SAMSUNG 23 "P2370MS 1080P 5MS HDMI ב-1000 שקל. (http://www.bigdeal.co.il/heb/default.aspx?campaignid=1825) האם כדאי (זה זול ביחס לזאפ) - אך שאלתי היא האם המסך טוב? או שיש מסכים טובים ממנו במחירים זולים? המסך מיועד להורי - המחשב משמש בעיקר לגלישה באינטרנט, תמונות, צפייה בוידאו ולעתים משחקים דוגמת nba או fifa. תודה,

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by pushok25,

שלום לכולם רכשתי את המסך לאחר תגובות עליו בפורום ובמקומות אחרים בגלל הפאנל pva שלו ולמען האמת דיי התאכזבתי כשהבאתי אותו הביתה... ראיתי כמה מסכים שאיכות התמונה לא נופלת ממנו ועולים פחות... אני שוקל להחזיר אותו וללכת על benq או asus. רציתי להתיעץ בקשר למסך הזה... בחנות הכל עבד מצויין (התקנתי אותו והטקסט היה בסדר אפילו בלי magic tune) אך בבית הטקסט נראה מרוח והצבעים לא כאלה יפים כמו בחנות. האם התקנת התוכנה במחשב שלי יכולה לעזור ? (כרטיס מסך שלי בלי חיבור dvi) או שרק קניית כרטיס עם dvi תפתור את הבעיה ? אני לא ראיתי איך היה מחובר המסך בחנות..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by madror,

יש לי אפשרות להזמין את המסך המדובר של DELL, כאשר באתי לבדוק לעמוק את הקניה ואת המסך המוצע ראיתי שישנם 2 דגמים , גם באתר של DELL ישראל. אשמח לדעת מה ההבדל בין המסכים ומהוא המסך המומלץ לקניה. 2007FP : http://www1.euro.dell.com/content/products/compare.aspx/20_inch?c=il&l=he&s=bsd 2007WFP : http://www1.euro.dell.com/content/products/compare.aspx/24_inch?c=il&l=he&s=bsd אשמח לכל עידכון אפשרי. תודה מראש, דרור.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים