מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מסך 19 אינץ' שישמש למטרת משחקים. התקציב הוא עד 1,500 שקלים. אבקש את חוות דעתכם על המסך הבא: BENQ FP93GX אשמח לשמוע המלצות נוספות! :-* **בנוסף יש לי שאלה: האם זה נכון שהסטנדרט כרגע עומד על 300cdm וניגודיות של 1:700?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות בקרוב את הצג Dell 2407WFP. פתאום ראיתי שיש עוד צג 24 אינץ' של דל במחיר נמוך בהרבה (בערך 700 ש"ח פחות...) - E248WFP רציתי לשאול מה ההבדל ביניהם. אני מניח שה-2407WFP טוב יותר כי הוא גם יקר בהרבה, אבל האם ההבדל מצדיק את ההפרש במחיר? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&cat_id=71&item_id=243 http://lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&cat_id=71&item_id=246 ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן ח'ברה . לצורך עבודתי אני צריך לעבוד עם 2 מסכים . יש לי כבר מסך LG1920P שהוא לא רע (יש לו פאנל PVA שאין אותו לאף מסך של LG שמשווק בארץ היום -לפחות עד כמה שאני יודע...) ,וכיון שמדובר בשני מסכים של 19'' אז חשובה לי זוית צפיה רחבה. אחרי חיפושים וקריאת ביקורות בארץ ובחו"ל אז ה-EIZO הוא כנראה המסך שמתאים לי. העניין הוא שאני לא ממש יודע איפה לקנות אותו-אני פוחד לקנות דרך האינטרנט מחנויות עלומות שם או מוניטין גרוע (תסתכלו בזאפ מי מוכר אותם ותבינו לבד...). את ה-LG שלי קניתי בבאג ששם נתנו לי אחריות לשלוש שנים אצלם בסניף-אם יש תקלה אז הם שולחים ליבואן . חשבתי גם על מסך של סמסונג 940T שגם הוא עם אותו פאנל כמו ה-EIZO ,ואפשר להשיג אותו בבאג (ביררתי-למרות שלא מופיע באתר האינטרנט של…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלשום קיבלתי מפנדה מחשבים חנות קיסריה את המסך הנ"ל. לא קיבלתי עימו תעודת אחריות, ונאמר לי ע"י בחור בשם סמי בחנות שהאחריות היא ל-36 חודש והוא רשם את המילים האלה בכתב יד על גבי החשבונית. האם זה אינו מוזר ? כמו-כן היה משהו מוזר אחר: בתוך הקרטון לא היה כבל לחיבור המסך לחשמל. לא נראה לי שזה טבעי, האם יכול להיות מצב שהיצרן שכח לשים כבל חשמל בתוך הקרטון ? טרם בדקתי את סוג הפנל ואם קיימים פיקסלים שרופים - אנסה לחפש בפורום איך עושים זאת. מה שחשוב לי כרגע זה תעודת האחריות / פירוט תנאי האחריות - אודה למי שיש נסיון על עצותיו.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מסך חדש 19" Benq FP93GX. עלה לי 1200 ש"ח.. ד"א הוא 2ms, 1:700 איך הוא למשחקים ובכללי??
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נגיד 32".. כמה מטרים מרחק מומלץ לצפיה.. וכנ"ל ל-42.. יש אתר?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מסך דק רגיל.. למטרות רגילות... יש לי כרטיס מסך TNT2 אני מתלבט בין lg-1752T או 740B מה יותר עדיף? עדיף "19? או שיש אפשרויות יותר טובות? או שעדיף בכלל רחב? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם . קניתי במזל טוב VP930 אחרי הרבה תישבוחות וחוסר כסף למשהו אחר . האמת קראתי הרבה על החובה שיש לכייל את המסך ובנוסף שיחקתי ב PRO EVO 2008 והאמת אני קצת מאוכזב מהתוצאות יש GHOSTING לא קטן במשחק ומהי הדרך הטובה ביותר לכייל את המסך ללא מכשיר מקצועי ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המס"ך הנ"ל וגם הדל 24 תומך בזה - "1:1" ... זה אומר שגם אם אשנה את הרזולוציה הטבעית של המסך (לדוגמא אם מדובר על ה22 כרגע) לדוגמא ל 1024 במשחקים... זה עדיין יראה טבעי וברור ? או שהוא פשוט יוצר שוליים שחורים ומקבץ את המסך למסך 19 או 20 אם אפשר להגיד את זה ככה ... ? מה זה עושה הפונקציה הזו ואיך זה פועל\ונראה בפועל מול העיניים ? תודה נ.ב חיפשתי ביקורות ותגובות בחיפוש לגבי ה2253BW החדש של סמסונג , ולא ממש מצאתי. לאף אחד בפורום אין אותו ? אם יש תביאו חוות דעת בקשה , חסרונות יתרונות וכו' .
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מבירור קטן גיליתי את ה DELL E-IPS 22 שעולה בערך 1300 מעוניין לדעת האם יש אופציות טובות של LED אבל לא עם פאנל TN\TFT מעבר לחיסכון בחשמל מעניין אותי האם כדי בכלל לקחת LED (איכותי יותר מהE-IPS של דל?) הכ"מ שלי הוא HD5850 המסך למטרות משחקים, סרטים, עבודות אקסל, וורד ועיצוב גרפי לא מקצועי (שטח עבודה גדול יכול להועיל) איכות חשובה מאוד לפני הזמנה אז אשמח לתשובות מהירות בתודה מראש בן
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש למישהו עצה בקשר למסך 19 או 20 אינצ' שיהיה טוב למשחקים (בלי מריחות וכו'), אינטרנט וכו' בסביבות ה 1000 ש"ח? האם זה נכון שבחלק מהמסכים זה בעייתי להגדיל את הרזולוציה בשביל אותיות גדולות יותר?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה אני צריך המלצה על מסך עבור עבודה מרובה מול המחשב ומשחקים ואני מועניין שיהיה 24 אינצ' כי אני זקוק לשטח עבודה גדול האם אפשר להשיג מסך טוב בסביבות ה2000 שקלים? או שמע המסכים האיכותיים רק מתחילים מ3000 ל24 אינצ'? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם בתמונה הזאת: http://www.visi.com/~leppik/images/bit_test24.png אני רואה את הצד הימני של התמונה (בעיקר האדום) באותו צבע, ללא שינוי הדרגתי של הגוון - בערך החל מהפס העשירי מימין. מה זה אומר על המסך שלי?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, לפני כמה חודשים הייתה לי הפסקת חשמל בדירה ולאחריה המסך אינו נדלק יותר, ניחשתי שזה שרף אותו אבל המחשב בהחלט מזהה אותו מחובר. אני ואחי פירקנו אותו בעדינות ולא מצאנו שום דבר שנראה לא בסדר, כל הקבלים נראו תקינים ולא זיהינו זכר לתקלה באחד הרכיבים האחרים. מכירים דרך אחרת לאבחן את הבעיה או טכנאי שידע לזהות ולטפל בבעיה? עברתי להשתמש במסך השני שלי (מסוג אחר), אבל ממש חסרה לי היכולת לעבוד על שני מסכים בעבודה וקנייה של מסך אחר אינה אופציה כרגע. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת, אבל וזה אבל גדול חייב לתמוך ברזלוציה של 1920*1200 קרי יחס 16/10 מצאתי את המסך של LG W2220P אבל אין איפה להשיג אותו בארץ וח"י לא מכירים אותו בכלל..
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח לדעת איזה מסך הכי משתלם מבין השלושה. השימוש העיקרי הוא לעיצוב אבל גם למשחקים מהצד. מסך 1: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7232 מסך 2: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5251 מסך 3: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10753 אשמח אם תתנו הסבר בהמלצתכם, כדי שאוכל להבין לעומק. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
צריך מסך מחשב עם יכולת רזולוציה 1080P ופאנל ips ובאותו הזמן גם יכולת רענון גבוה (144hz פחות או יותר ) כרטיס מסך שברשותי - r9 290x תקציב - 2000 , יש אפשרות לחריגה חייב להגיד שאני לא מוצא מסך כזה בעצמי , מה יכול להיות שבאמת לא יצא מסך מחשב 1080P עם יכולת רענון גבוה ופאנל IPS?? ודווקא באיכות 1440P יש דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. תקציבכם (התקציב שלכם למסך):2000 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך):2100 2. מה השימושים של המסך:גיימיניג כבד מאוד סרטים וטלוויזיה(מחבר ממיר של YES עם חיבור HDMI) 3. מהו הכרטיס מסך שלכם הנוכחי \ שאתם עומדים לקנות? מערך כרטיסים של GTX580 יענו X2 4. בקשות מיוחדות - תליה על הקיר \ ארגונומיה וכו'.מעדיף שיהיה טלוויזיה בימקום מסך משלוחים חינם/KSP/איזור המרכז 5. גודל מסך רצוי:מעל 23"~27"
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כשאני מחבר את המסך החיצוני שלי למחשב הנייד (חיבור VGA) - מחשב של HP (Pavilion dv6) לא מופיע כלום על המסך החיצוני. אני עובד על WINDOWS 7 לכן כשנסתי להגדרות רזולוציה, מופיע לי האופציה לעשות DETECT למסך אבל כלום לא קורה. יש לציין שמהחשב כן מזהה שמחובר עליו מסך - הוא רושם בהגדרות רזולוציה שמחוברים אליו מספר מסכים. למישהו יש מושג כיצד ניתן לפתור את הבעיה? בתודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את המסך הנ"ל, הבעיה היא שאני מוגבל במקום שיש בשולחן שלי כי מעליו יש לי מדף, המרווח ביניהם הוא 39.5 ס"מ האם הוא יוכל להיכנס במרווח הזה כולל המעמד שמחזיק אותו?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי את המסך לאחר תגובות עליו בפורום ובמקומות אחרים בגלל הפאנל pva שלו ולמען האמת דיי התאכזבתי כשהבאתי אותו הביתה... ראיתי כמה מסכים שאיכות התמונה לא נופלת ממנו ועולים פחות... אני שוקל להחזיר אותו וללכת על benq או asus. רציתי להתיעץ בקשר למסך הזה... בחנות הכל עבד מצויין (התקנתי אותו והטקסט היה בסדר אפילו בלי magic tune) אך בבית הטקסט נראה מרוח והצבעים לא כאלה יפים כמו בחנות. האם התקנת התוכנה במחשב שלי יכולה לעזור ? (כרטיס מסך שלי בלי חיבור dvi) או שרק קניית כרטיס עם dvi תפתור את הבעיה ? אני לא ראיתי איך היה מחובר המסך בחנות..
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אנשים.. טוב אז נהרס לי מסך המחשב אז אני בנתיים עובד דרך הטלוויזיה. השימושים של המסך הולכים להיות עבודה משרדית נטו, משחקים וסרטים בכל מקרה נצפים דרך הטלוויזיה לכן רוב שעות העבודה הם על המסך הקטן. התקציב הוא עד 700 שח, אפשר לחרוג ל800 אם יש כזה הבדל....אבל עדיף שלא. כמו שאמתי השימושים הם גלישה באינטרנט, קריאת מאמרים\מסמכים ותכנות..וזהו. חשוב מאוד שצפייה ממושכת לא תגרום לכאבי ראש או עיניים וכל החרא הזה...שהציפוי שלו יהיה מט ולא בוהק כמו לפטופים לצורכי מדיה. אשמח לשמוע הצעות, כמו כן אם יש כזה הבדל בין מסך של 19" ל22" -- לעבודה משרדית . אהה וכמובן רחב. עד כה מצאתי משהו נחמד - MAG AI937W 19" WIDE LCD 2MS DVI http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5963 640 ש"ח מה …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי כאן ביקורות טובות רק על מסכים שנמצאים קצת מעבר לתקציב שלי.. בכל אופן, במסגרת התקציב הזה יש ממש מספר דגמים רב, ואני לא מבין מה הכי טוב מביניהם.. האם ההבדל בין מסכי ה- TN למסכים היותר מתקדמים הוא כל כך גדול - ואם כן, למה כמעט כל המסכים שנמצאים בשוק הם מסכי TN? תודה מראש, ואני אשמח לתשובה מהירה, כי אני רוצה כבר לקבל החלטה ולצאת לקנות..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התענייתי לגבי ההבדלים בין עבודה ברזולוציה של 1900*1200 ל 1920*1080. לאחר גיגול קצר מצאתי את הדיון הזה - http://www.sevenforums.com/hardware-devices/30131-1920-x-1080-vs-1900-x-1200-lcd.html האם זה נכון שמסכים שעובדים ברזולוציה של 1920*1080 הם מסכים שמתמשים בפאנלים שיוצרו לטלוויזיות? התחלתי להתעניין לגבי 24" למחשב בבית, וחשבתי לקחת את ה2494HS. אני רואה שכבר עדיף לקחת את הT240, בגלל היתרון של עבודה ב1900*1200. בדיון באותו פורום, fseal כותב שעבודה בפאנלים של1920*1080 נחותה מ1900*1200 בגלל איכות יותר נמוכה, נחיתות בדיוק בצבעים וכד'. אבל הרי כל המסכים בטווח המחיר הזה משתמשים בפאנל TN, ככה שההבדל הכי משמעותי הוא השטח עבודה, או שאני טועה? תודה מראש לעונים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-