עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by dmitrius,

שלום, מזה זמן רב אני מחפש לי מסך LCD 24 אינצ' בשביל סרטים ומשחקים. באתר הזה, כמו בעוד אתרים רבים, יש המלצה כללית ללכת על ה-DELL 2408. קראתי מספר ביקורות על המסך, ואחד החסרונות של המסך היה Input Lag גבוהה אבל נאמר שזה לא כלכך קריטי ושרב האנשים לא ישימו לב בכלל לבעיה. אתמול הגעתי במקרה לביקורת הזאתhttp://www.behardware.com/articles/712-4/lcd-david-vs-goliath-iolair-vs-dell.html. בעמוד 4 הם מראים את ההשפעה של ה-Input Lag על משחקים ולדעתי מסך ה-DELL לא כלכך הצטיין במבחן, אפשר להגיד שנכשל בגדול. בנוסף, אחרי קצת חפירה בפורומים של DELL, מצאתי מלא אנשים שבאמת מתלוננים על התופעה הנ"ל, ואפילו טוענים שהיא מפריע לא רק בזמן משחקים אלא גם בזמן צפייה בסרטים (התמונה מגיע אחרי הקול) ובעב…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Freeze,

היי, אני עובר דירה במהלך החג, והתכנון שלי הוא כזה: במקום לקנות טלוויזיה יקרה שאני כנראה לא אשתמש בה בכלל, חשבתי על לקנות מסך נחמד ואיכותי, שישמש לי גם למשחקים וגם לסרטים (720p). ה-catch הוא, שאם אני רואה סרט, אשמח להשתמש בו כמו בטלוויזיה - שמים סרט במחשב, עושים full screen, ואז הולכים לשבת על הספה (שנמצאת במרחק 3 מטר מהמחשב). יש חיה כזאת? ברור לי שכדי לקחת מסך שעומד בציפיות, אני צריך לפחות 22 אינצ', אבל האם גודל שכזה גם יספיק? איזה דגם שווה לקחת שמתאים גם לסרטים במרחק כזה, וגם למשחקים? ניתן לחרוג מהתקציב במידת הצורך בכ-200 ש"ח. שווה לציין אם העלאת המסגרת בסכום גדול יותר תשפר ברמה ניכרת את חווית הצפיה והשימוש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי מסך של philips ויום אחד פתאום עלה המד של הבהירות והוא מסרב להעלם אף לחצן לא תקוע , יחד עם זאת אף לחצן לא מגיב ...למעט הפחתת הבהירות ...אך ברגע שזה משוחרר עולה המד חזרה ל-100. בצעתי פריקת חשמל למסך ,למחשב - אך ללא תוצאות .. אנא , עזרתכם הדחופה ...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by efee123,

שלום אני קונה מחשב חדש ורציתי לברר לגבי מסך אני זקוק להמלצות. הדרישות הן: 1) אופיס- word וכו', פוטושופ, גלישה באינטרנט. 2) משחקים- כ.מסך GTX460 או HD5770. 3) כנראה יהיה גם כרטיס טלוויזה כדי לערוך קצת וידאו... אודה לכם אם תמליצו לי על מסך! תודה!

5. Started by Kukishin,

מישהו מכיר? שמע? חוות דעת כלשהיא תעזור. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by eliil1,

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=710058# http://zap.co.il/model.aspx?modelid=598360 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=709109 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=692075 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=695471 תקציב הוא 1000 , אפשר לחרוג ל 1200 ככה , 1300 גג... כבר בחרתי את SAMSUNG 2243. אבל רציתי לשמוע גם חוות דעת על החמישה האלה. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Yakirlv29,

קניתי מסך חדש של PHILIPS, LED ויש לי בעיה עם ההגדרות שלו הכוונה להגיע לאיכות מקסימלית מישהו יכול להסביר לי איך להגדיר? ועוד דבר באינטרנט אני רואה את הדף רק באמצע המסך, (ראו תמונה, איך אפשר לדסר שיהיה על מסך שלם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אהלן, זקוק להמלצה למסך 22'' ומעלה, אם נכנס בתקציב כמובן (1200-1300 ₪) אפשרות לחריגה קטנה אם ההבדל משמעותי. המסך הוא לגרפיקאי, עבודה בפוטושופ בעיקר. תודה רבה חבר'ה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by diablo4u,

שלום לכולם, לפני כשבועיים עברתי לדירה בבאר שבע מעוניין לקנות מסך שיהיה בחדר שלי וישמש לדברים הבאים 1. אליו יתחבר המחשב הנייד - בעיקר גלישה 2. יראו עליו סרטים - חיבור HDMI מהמחשב ואולי גם YES בהמשך 3. לעיתים רחוקות ישחקו עליו משחקים מהמחשב אבל באמת שלא קריטי (יותר נוח לשחק על המחשב עצמו) גודל החדר מהמיטה (הראש) ועד למסך - 3 מטר התלבטויות - 26 אינץ או 32? (או אולי משהו אחר? פשוט חושש ש32 יהיה גדול מידי כשאשב על הכסא ו26 יהיה קטן מידי לצפייה בסרטים והאם לקנות מסך מחשב או מסך טלוויזיה? מה ההבדל בכלל? לגבי התקציב - אין לי מושג כמה הדברים האלה אמורים לעלות ואני יודע שיש היום אינסוף חברות לא ידועות שעושות מסכים יחסית בזול. שווה להשקיע במותג או שאפשר ללכת על הלא מוכר וה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by pinky_28,

אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ' בתקציב של עד 2000 ש"ח המטרה היא בעיקר אינטרנט וקריאת מסמכים אחרי שקראתי על הרבה מסכים, אני מתלבטת בין 2: SAMSUNG 930B ו-LG1970HR. מבחינת מפרט ראיתי שה-LG יותר טוב אבל הבנתי שיש בעיה להרכיב אותו והבסיס שלו נשבר מהר אם לא נזהרים. על 930B המון ממליצים אבל הוא כבר קצת ישן ועולה יותר מה-LG (איך זה הגיוני?) על איזה מסך אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. זה לא משהו קיצוני, אבל אני חש בזה בעיקר על רקע לבן.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. עד עכשיו היה לי Mag z24hd שחור שתמך גם ב 1920X1080 אבל הוא מת לצערי אתמול. אני מחפש מסך חדש טוב שיתאים לחומרה שיש לי אבל גם לא הכי יקר שיש. סתם דוגמה בדף הראשי של KSP ראיתי מסך למחשב שעולה בערך 3000 שקל אבל זה לא אומר לי הרבה. החומרה שלי : Intel Core i7 8700K / 1151 Tray Noctua NH-U12S CPU Cooler Gigabyte Z390 Gaming X Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3200 CL16 Vengeance LPX Black CMK32GX4M2E3200C16 Be Quiet! SILENT BASE 800 BLACK ANTEC PSU 650W GB Neo Eco Modular 80+ OEM New PC Samsung SSD 250GB 970 EVO NVMe M.2 Seagate HDD 1.0TB 64MB SATA3 Barracuda Gigabyte GeForce RTX 2070 GV-N2070WF3-8GC אני מחפש מסך טוב שי…

13. התחדשתי לי במסך Dell 2007WFP וחיברתי אל המסך ממיר דיגטלי בכניסה Composite, בהגדרות PIP יש אפשרות לקבוע את הכניסה בה אני משתמש S-Video או Composite קבעתי את זה על Composite אבל לאחר שאני מכבה את המסך ההגדרה חוזרת לS-video..ואני צריך שוב להכנס להגדרות ולשנות את זה.. האם יש דרך לקבוע שזה ישאר בComposite ? תודה בן.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by GameGems,

היי לכם אני מחפשת מסך לגרפיקה בגודל 22"-24" (בעיקר ציור וגרפיקה לבניית אתרים בפוטושופ). במחיר של עד 3000. עברתי כבר על מליון מסכים אבל אני פשוט לא יודעת מה באמת טוב :[ האם 2408WFP Dell 24" הוא מסך טוב? או שאולי משהו של EIZO? עזרה בבקשה? >:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, אני מעוניין להחליף שני מסכי הקרנה אחורית ישנים שמחוברים לשני מחשבים חדשים בבית שלי, במסכים חדשים. הדרישות לשני המסכים זהות לחלוטין - שני מחשבים שמשמשים את המשפחה בעיקר לגלישה ועבודה משרדית, צפייה בסדרות וסרטים וקצת למשחקים (סטייל סימס 3, נגיד). אין גיימרים כבדים בבית, או שום שימוש גרפי, ויותר מביצועים חשוב לי לקבל את המסך הכי אמין שיש (בטווח המחיר), עם איכות נורמלית, ועדיף בכמה שפחות כסף (מאחר וצריך לקנות שניים). 1000 זה קצה עליון, אבל מאחר ואני רואה שמוכרים היום גם ב-800 ו-900, אשמח לדעת האם זה הכרחי. וספציפית, ראיתי הצעה של מסך innova 228cx של 22 אינץ' (לא מהאתר הזה, אבל הנתונים זהים) ב-700 ש"ח (בהום סנטר). יש למישהו דעה על הדגם הזה? ומה זה אומר שאני לא יכול למצוא…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by SupeRnovA,

תקשיבו, יש לי התלבטות בין שתי חברות, Dell ו Samsung. הגודל הרצוי הוא 23-24 אינץ', התקציב נע בין 850-1000 שקל. השימוש העיקרי במסך הוא צפיה בסרטים באיכות ממש טובה ומשחקים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אהלן , אני מעוניין לקנות מסך מחשב , כמו שציינתי עד 1000 ש"ח . עניין הגודל : אני מועניין בחוות הדעת שלכם , אני לא רוצה שהעניים שלי יתעיפו בעבודה ממושכת מול המחשב , דבר שאני מאמין שיקרה אם אני אלך על 22 - זה נכון ? אני גם כותב הרבה תוניות לב"ס מול המחשב וגם משחק איזה 1.5 שעות בממוצע - אז המסך צריך לשלב בין התחומים. אני לא מעוניין ברמקולים מובנים . תודה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by EyalOnn,

אני רוצה שהמסך ישמש לי למשחקים חדשים (יש לי HD4850) וכמובן לסרטים, אם תוכלו להראות לי אילו דגמים מומלצים היום אני לא מעודכן, אני מניח שאני אוכל בתקציב הזה לקנות רק מסך בתקן TN אבל תראו לי מה שאפשר תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by barak gonen,

שלום לי יש AMD ULTRA GAME ואמרו לי שהוא מסוגל להריץ סרטים בFULL HD. לי יש מסך של LG FLATRON W2042T עם כרטיס מסך ATI 3870, ראיתי בוואלה שופס מסך SAMSUNG T2209 וכתוב שם שהמסך משדר בFULL HD האם קניית מסך זה תשפר באופן רציני את תצוגת המחשב או שלא שווה להשקיע ענו לי בבקשההה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. תודה מראש! נ.ב יש לי בעייה גם עם התוכנה שקיבלתי עם המסך MAGICTUNE למישהו יש פתרון אחר ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מסך חדש למשחקים - 1500ש"ח ומטה. *רחב בלבד* כמו הכותרת, אני מעוניין במסך חדש, קניתי היום מחשב מחברת IQPC, חברה מעולה, ממליץ. הכרטיס מסך הוא Albatron 8800GT 512MB. ואני רוצה מסך חדש ורחב, בסביבות ה20 אינץ' - 19 אינץ'. חשבתי על ה LG 19WTQ ועל כמה מסכי 20' של XEROX, אבל עוד לא הגעתי להחלטה... בקשר לסאמסונג, בהתחלה רציתי מסך 206BW, אבל אני כבר לא מעוניין בסאמסונג. בקשר לגודל עדיף 20' , המחשב מיועד למשחקים. מקווה שתמצאו את הפתרון הכי טוב למעני...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by doronsolomon,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך חדש האמת שניים 1. לבת דודה שלי שצריכה אותו לשימוש רגיל - בסיסי קצת אינטרנט לימודים וכד'. 2. מסך לעצמי שאני מתכנת ונמצא שעות ארוכות מול המסך בנוסף אני מאוד אוהב לשחק משחקי מחשב המליצו לי מאוד על המסך הנ"ל http://www.getit.co.il/Prod/66112/ אני מתנצל על הקישור אבל אני לא בטוח אם יש כמה דגמים כאלה לכל מקרה מצרף את המפרט שלו מחירו הוא 600 שקלים תודה רבה דורון מסך 23 LED דגם חדש מבית AOC דגם זה מצטיין בטכנולוגיית התצוגה החדשנית ביותר, עם תאורת רקע בנוריות LED, ביצועים מעולים ועיצוב שחור, קלאסי, העומד במבחן הזמן. הודות לערכי הניגודיות והבהירות הגבוהים ולזמן התגובה המהיר, המסך מעביר באופן חלק וחד-כתער גם את קטעי הקולנוע המהירים ביותר. הטבה לר…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. שלום יש לי שאלה, אני יחסית רגיש לקפיצות ו FPS נמוך כלומר אם אני משחק בכרטיס מסך שגורם ל FPS מעט נמוך העין שלי שמה לב כשהתנועה לא מספיק חלקה. אבל אני לא יודע על אילו מספרים מדובר, שאילתי היא כזה, כשמגדירים משחק שרץ חלק על כמה בערך FPS מדובר? אני יודע ב 30 אמור לתת כבר תנועה חלקה אבל שמתי לב שמשחקים שאני רואה שכתוב 30 ברגע מסויים ולא לא בדיוק רץ לי מספיק חלק. האם 50 אמור להיו תחלק מספיק בשביל להנות מהמשחק בצורה חלקה? מאיזה מספר בכלל לא אשים לב להבדל?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם. אני מטלבת בין שני מסכי LCD Dell 20 2007WFP או SAMSUNG 226BW 22'' מה עדיף? האם יש מסכים יותר טובים במחיר הזה? בקיצור על איזה מסך הייתם ממליצים לי???? שימושים: מדי פעם משחים, בעיקר סרטים ואינטרנט. תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים