עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by maor0079,

טוב אחרי התלבטות קשה בין 2 מסכים 971 ו930 קיבלתי אישור להגדיל את התקציב וללכת על DELL הבנתי שהוא המסך הכי טוב למשחקים סרטים ולעבודה רגילה. 2007 WFP או 2007FP עכשיו איפה אני יוכל לראות את 2 המסכים האלה כדי שיוכל להחליט מה יותר נוח הרחב או הריבוע? ו 20 אינץ' זה לא קצת גדול מדי ? ולמה ה FP עולה יותר ובכלל מה אתם ממליצים רחב או ריבוע? ואיפה לקנות באיזור חיפה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני עומד לקנות מסך 22 שיחובר לשני מחשבים. לחדש מהם יש כרטיס מסך חדש ואין בעייה של רזולוציות, אבל המחשב השני הוא עם כרטיס RADEON 9200 64MB AGP, ואני לא מצליח למצוא מידע האם הוא יודע לעבוד ב WIDE 1680X1050. מישהו אולי יודע מנסיון? (אני מניח שכל כרטיס מאותה תקופה יהיה זהה: RADEON 7000-9700) תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by omery000,

http://www.notebookclub.co.il/products/DELL%20Outlet/MT-DELL-U2711.htm אני מדמיין או שמוכרים את המסך הזה במחיר רצפה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. בעזרת טישו או משהו ספציפי ??

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by nilrem3,

מסך של LG Flatron L1942H (זה מה שרשום פיזית על המסך), 19 אינץ'. יש למישהו ביקורת יסודית על המסך? הוא נראה לי פשוט מדי לשימושי גרפיקה, נכון ?! מצאתי אותו באתר של LG אבל בלי סיקור מסוים חיצוני http://www.lge.com/au/it-products/monitors/LG-19-inch-4x3-L1942H-BF.jsp

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. בזמן האחרון המסכים של DELL ובמיוחד ה2407WFP עברו ירידת מחירים מסיבית!!! ממחיר של 3750 בZAP לפני כחודש עכשיו המחיר הוא כ 3250!!! ירידת מחיר של 500 שקל!! אני מאמין שהדבר נגרם בשל ירידת ערך הדולר ... אבל האם זה גם נגרם בשל העובדה שבקרוב עומד לצאת ל 2407WFP מחליף? דרך אגב , מהי החנות המשתלמת ביותר לקנות ממנה את המסך הזה כרגע<? משתלמת כלומר מבחינת מחיר ואמינות

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by URSH,

בשעה טובה רכשתי (בעזרתכם המקצועית והטובה) 971P של סמסונג, עד עכשו נראה נהדר . התקנתי את תוכנת המג'יק וסיבוב המסך (ROTATE) ,ויחד עם הצלמיות שלהן בפינת המסך השמאלית מופיעה צלמית "LCD GAMMA" ,מה זה ? האם זה הכרחי?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by EF,

שלום לכל המומחים, מעוניינת לרכוש מסך LCD 19 אינץ' לעבודת משרד ממושכת. הייתי מעדיפה לרכוש מסך עם פאנל שאינו TN, אבל אני מבינה שבתקציב שציינתי- זה בלתי אפשרי. לפי ZAP שני המסכים: L1953TR LG ; 932B samsung עולים בסביבות ה-1,000 ושניהם מומלצים כאן באתר. אשמח להכוונה יותר ספציפית- מה עדיף? אם יש עוד מסך שכדאי לי לשקול- אשמח לקבל המלצה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Ac1D,

שלום לכם, לאחר התייעצות עם מספר אנשים צימצמתי את שלושת הבחירות האחרונות שלי ל-931C/BF, וה-960BF. הבנתי מה זה Pivot וכנראה שלא אשתמש בזה, אני פשוט אוהב את העיצוב שלו[צבע לבן שלג]. קראתי קצת בנושא, ובחלק מדיוני הפורום כאן, והבנתי שמסכי ה-LCD לא הגיעו ל-100% שלמות, אם כבר, הם לא ממש קרובים לזה. ישנם הרבה בעיות במסכי ה-LCD, ובכל זאת, אני מעוניין לרכוש אחד, כי מול החסרונות עומדים היתרונות של צריכת החשמל הנמוכה, והקרינה הנמוכה. מהי דעתכם?, איזה מסך עליי לרכוש, אם התקציב שלי לא עולה על 1500[ומומלץ כמה שפחות], ושימושיי העיקריים היא גלישה באינטרנט, צפייה בסדרות וסרטים, ופה ושם איזה משחק? יונתן.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by TeaTime,

קניתי את ה2408 שבוע שעבר, שניה לפני שהוכרז ה2410. כדי לשדרג אני צריך להוסיף כ200 שקל (עוד לא פתחתי אפילו את הקופסא של ה2408). האם להחליף או להשאר כבר עם ה2408?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yaronlevi02,

אני עורך בדיקות לקראת קניית מסך 24 אינץ'. (טווח מחיר עד 3300 +- ) אחרי קצת חיפוש בפורומים ב Hwzone ובכלל, הבנתי שיש את : 1. Dell 2408WFP ( ה A01 כמובן) 2. HP LP2475W Philips 240PW9EB 3 שמות המסכים האלה נזרקים בפורומים פה על ימין ועל שמאל, ופעם אחת לא ראיתי אזכור לגבי בעיית ה Wide Gamut. האם זה בגלל שאין כמעט אנשים פה שרכשו את אחד המסכים, או שפשוט הבעיה ממש לא מפריעה כמו שאומרים. ובכל זאת, אשמח מאוד לשמוע חוות דעת (עדיף ממקור ראשון, אבל גם ידע כללי אין בעיה) לגבי הבעיה, האם התמונות רוויות צבע, הicons ב explorer מוצגים לא קשורה , כמה התעסקות נדרשת עם color profiles וקבצי icm למיניהם , ומה לגבי משחקים ( fallout3 , ו mass effect , הראשונים שקפצו לי), ובסה"כ עד כמה הבעיה נסבל…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Impact,

היי. בקרוב אני קונה מסך 19', ונקנתי בשני המסכים: .T190p T190. ההבדל בניהם זה הרזולוציה והקונסרקט. רציתי לדעת אם אני אקנה את ה T190p (בעל ה 1650*1080), אז הכרטיס מסך שלי יתאמץ ממש במשחקים (4870)? כי ככל שהרזולוציה גבוהה יותר אז הביצועים נמוכים יותר. איך זה הולך בשני המסכים האלה? ב P אני יכול להוריד ל 1440*900 נגיד במשחקים בלי שהאיכות תיהרס? תודה, כי זה חשוב לי מאוד.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by 12someone,

שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש עם דגש על צפייה באיכות HD. אני מתלבט בין שני המסכים בכותרת (אני מעדיף מסך של 24" אבל ראיתי ביקורות מאוד טובות על הDELL). ברור שאם יש עוד מסכי 24" בטווח מחירים הזה שעדיפים על אלה אז הם גם אופציה. אם יש מישהו שכבר יש לו מסך של LG מהסדרה והוא יכול לפרט עליו קצת אני אודה לו מאוד כי אין באינטרנט שום סיקור... תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by TippEx,

המלצה למסך מחשב: 1 . תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית המסך): 600 חריגה מקסימלית (מהו הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך): עד 700 2. מה השימושים של המסך: משחקי מחשב / סרטים / גלישה באינטרנט - סמנו באדום את השימושים. 3. מהו דגם כרטיס המסך הנוכחי שלכם / האחד שאתם עומדים לקנות? AMD RADEON HD 6800 - CROSSFIRE 4. בקשות מיוחדות - אפשרות לתליה על הקיר / ארגונומיה וכדומה. שום דבר מיוחד 5. גודל מסך רצוי: 22 - 23 אינצ' הערות סופר חשובה!!: המחשב שלי בן היתר מחובר למסך 32 אינצ' FHD בו אני צופה בסדרות/סרטים ובו אני גם משחק במשחקים עם ג'ויסטיק- (בעיקר במשחקים הכבדים) המשחקים שאני משחק במסך הקטן שאני רוצה לקנות זה משחקי רשת בעיקר ולרוב הם לא דורשים הרבה בכלל.…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by naorca,

שלום! יש לי בעיה במסך הנ"ל, רציתי לדעת אם מישהו נתקל בדבר כזה, במיוחד בעלי המסך. לפני כן רק אציין שהמסך חדש לחלוטין, נקנה לפני יומיים. ברגע ש"מחשקים" קצת עם הגדרות המסך, למשל מגדירים ערכת בהירות וניגודיות (למשל עבור אינטרנט, עבור סרטים וכ"ו) המסך פשוט מתחיל להשתגע. התפריט של המסך מופיע ונעלם לבד כל כמה שניות, הבהירות עולה ויורדת לבד, המסך נכבה ונדלק, ומקשי המגע שלו אינם מגיבים כמעט ללחיצות וצריך ללחוץ מספר רב מאוד של פעמים עד שהוא מגיב. ברגע שאני מצליח לבצע לו RESET הכל מסתדר עד הפעם הבאה.. אשמח לעצות, אגב אם זה לא הפורום המתאים אשמח להעברה רלוונטית..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ilaysk,

שלום אני רוצה מסך איכותי למשחקים עם תקציב גמיש (גם סרטים לפעמים) עכשיו יש לי 1970HR אז אני מצפה לראות שיפור משמעותי עוד דבר אני חושד שהמסך שלי קצת עקום דבר שמשגע אותי בצורה שאתם אפילו לא יכולים להתחיל לתאר... המסך אמור להחזיק לעוד הרבה הרבה זמן (המסך החדש כמובן) עז אני אשמח לקבל עזרה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם קיבלתי דיל על המסך הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=793236 אני יכול לקנות אותו ב 750 שקל השאלה היא שווה להשקיע בו 750 או שכבר עדיף להוסיף עוד 250-300 שקל ולקחת מסך 23" עם פאנל IPS של LG או דל? בבקשה מי שמבין זה די דחוף

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אורח חן
    Started by אורח חן,

לשימוש יומיומי של לימודים (חיבור הלפטופ בבית) וסרטים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. אהלן חבר'ה.. אני מחזיק בסמסונג 931BW ופתאום צץ לו מן קו בחלק העליון של המסך קו דק מאוד אבל מבחינים בו . שאני נמצא על רקע ירוק אז הקו יהיה גם ירוק אבל טיפה דהוי וככה זה בכל הצבעים בערך... זה מציק לי בעין כי זה נותן הרגשה שאולי משהו דפוק ואני לא יודע מה אפשר לעשות בנושא ואם זה בכלל כלול באחריות ודברים כאלה מישהו מכיר דבר כזה ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by lipa,

http://techreport.com/onearticle.x/11588 http://techreport.com/onearticle.x/11623

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by artv8,

שלום אני רוצה לקנות מסך ורציתי לדעת חוות דעת על מסך AOC E2241VWA LED. שימושים עיקריים: צפייה באינטרנט, אופיס, סרטים, קצת משחקים (לא של גיימרים) שאלה שנייה שרציתי לדעת היא בקשר לסוג המסך. כיום אני רואה יותר ויותר מסכי LED, ורציתי לדעת האם הם טובים יותר, האם שווים השקעה כספית נוספת? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Svensk.il,

אני עובד עם 8800GT ושני מסכים כאשר הראשי הוא LG IPS236V והמשני הוא LG 1919S (מחובר למתאם dvi-i vga). הבעיה היא שכל כמה דקות המסך המשני כאילו נכבה לשניה ואז חוזר. זה קורה במיוחד כשפותחים חלונות או תוכנות. שני המסכים פועלים ברזולוציות המקוריות שלהם. חיפשתי באינטרנט וראיתי המון אנשים שמדווחים על הבעיה אבל לא באמת מצאתי פתרון... מישהו?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by thelegend,

שלום, אני מחדד את השאלה שכבר שאלתי בפורום והשאלה היא: אם אחד המוצרים האלו יעבוד ואם לא אז מדוע ואיזה מוצר כן מתאים http://www.amazon.com/EVGA-100-U2-UV19-TR-Supporting-2048x1152-Resolution/dp/B003L53C2E/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1329652471&sr=1-1 או זה? http://www.amazon.com/ARKVIEW-USB-DH88-Multi-Display-External-Displays/dp/B001B7H39W/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1329407836&sr=8-1%29 מה עדיף או שיש מוצר אחר (ספציפי) יותר טוב שלא עולה יותר מ70 דולר הסיפור שלי הוא: יש לי כרגע (לפחות לזמן הקרוב) מחשב נייד עם כרטיס מסך: Mobile Intel® 45 Express Chipset Family ,Microsoft Corporation - WDDM 1.1 כמו כן יש לי מסך MAG 1980*1200 די ישן שאליו אני מחבר את …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by DarkeyE,

שלום, הייתי בכמה חנויות מחשבים וראיתי את המסך הזה : Samsung S24A300BL LED לא מצאתי עליו שום ביקורות באינטרנט ואף אחד שמדבר עליו. אפשר לדעת עליו עוד פרטים ? מומלץ ? כן לא ? ואם אפשר תשובה בהקדם כי מחר אני מתכוון לקנות. תודה (:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים