מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני לא מרגיש שינוי משמעותי באינטרנט כך שלא שמתי לב ואני לא זוכר מה היו ההגדרות הראשוניות. בטיפשותי התעסקתי גם עם הגדרות הכרטיס מסך וגם עם הגדרות המסך עצמו. ובכל פעם שאני מנסה לתקן אני רואה גרוע בצורה אחרת: פעם לא רואים כלום, פעם רואים צבעוני כמו סרטים מצויירים מאיזה גג לקפוץ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Dell P2720d Vs U2719d שניהם 27 qhd מה ההבדל ביניהם? אחד עולה 1390 והשני 1600 האם ההפרש מוצדק? והאם יש עוד מסכים שצריך לבדוק בטווח הזה השימושים הם בעיקר עבודה וקצת גיימימג
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל מסכי דל החדשים (בכל הגדלים אאל"ט),הפיליפס החדש דגם 240PW9EB, ה-HP LP2475W...ועוד ועוד...אם אני מבין נכון,מכלול רחב מתאים רק לגרפיקאים שעובדים במרחב aRGB.לכל שאר המשתמשים עדיף מכלול רגיל שמותאם לוינדוס.מסך בעל מכלול מורחב יראה צבעים לא נכונים במרבית יישומי וינדוס ואינטרנט.אז למה מגמת הייצור היא לכיוון מכלול מורחב דווקא?....
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לחדר גם מחשב וגם טלוויזיה, אבל יש לי מקום מוגבל. אז מאחר ואפשר להשתמש במסך מחשב כטלוויזיה, ולהיפך, ושניהם היום הם LCD (וכבר בדרך ל- LED), רציתי לשאול אם יש הבדל בין להשתמש במסך מחשב כטלוויזיה לבין טלוויזיה כמסך מחשב, ואם אחת התצורות עדיפה על פני השניה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, זקוק להמלצה למסך 22'' ומעלה, אם נכנס בתקציב כמובן (1200-1300 ₪) אפשרות לחריגה קטנה אם ההבדל משמעותי. המסך הוא לגרפיקאי, עבודה בפוטושופ בעיקר. תודה רבה חבר'ה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות בקרוב מסך LCD 19 בסכום של עד 1300 ש"ח VA912וViewsonicו http://zap.co.il/model.asp?model_id=304727 או וE196FPוDellו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=380777 שניהם עולים בערך 1300 שקל ונראים טוב... אז מה עדיף מבין שניהם? או אם מישהו יכול להמליץ על מסך במחיר שיותר טוב מהם תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני רוצה לקנות 2 מסכי 22" ולא ממש מבין בזה. עברתי קצת על ההמלצות שלכם ל02/2009, ובהצלבת מחירים נראה לי שהEWX נחמד מאוד ועולה 900שח+-.... כאשר התקציב שלי הוא כ1000שח למסך.(אפשר גם 1200שח אם זה אכן משמעותי) מה השאלה שלי בעצם? אני צריך מסך 1 שעיקר עבודתו היא עם גרפיקה כגון פוטושופ וכו... והמסך ה2 בעצם מיועד למשחקים בעיקר. אשמח אם תכוונו אהבל שכמוני, איזה מסך במסגרת התקציב כדאי לי לקחת לכול צורך? תודה מראש, אהבל.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי יהיה כמו להתרשם מטלוויזיה חדשה, אך לא. כך הדבר, קודם כל יש חנויות שאין בהם בכלל מסכים מחוברים, בחלק יש רק מסכי סמסונג, הצלחתי להתרשם ממסכי ips של LG, היה גם th ליד, לא מבין על מה המהומה, יש הבדל בצבעים עולי, אבל מבחינת זווית צפייה, המצב לא כזה גרוע כמו שמתארים אותו פה, מצד שני כשה לי להתפשר, אני אוהב מסך איכותי, לא סתם הלכתי על פלסמה לסלון בבית, אבל איפו אני באמת יכול להתרשם המבחר גדול של מסכי מחשב?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, קראתי כמה וכמה נושאים בקטגוריה הזאתי אבל לא מצאתי משהו שממש עונה על השאלות שלי. אני רוצה להיפטר מאחד המסכים שלי שבגודל 19" ולהוסיף עוד מסך בגודל של 23-24". כמובן שאני שם לב שהמתחרה הבולט פה הוא הDell LED U2312HM, ואני מבין שבמחיר שלו (900 ש"ח) הוא המסך הכי משתלם בשוק, אני צודק? אז יש לי כמה שאלות לגביו ולגבי מסכים באופן כללי: 1) יש לי מסך Samsung 2333HD שידוע בפאנל נחות יותר, אבל הוא גם משמש לי כטלוויזיה ואני מרוצה מהצבעים שלו. למרות שבטלוויזיה יש לו צבעים פחות נוחים וטבעים מאשר כשהוא עובד על המחשב. השאלה שלי היא מאוד פשוטה, עד כמה ההבדלים יהיו בולטים אם אוסיף פה את המסך של דל? שניהם יראו אותו הדבר או שלדל יש צבעים הרבה יותר חדים וברורים? ובנוסף, אם אני מסלק …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום הגיע לי המסך מה לעשות פשוט לחבר אותו ולשחק?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי פה בדיונים שרשמו שיש בארץ חנויות כאלו, אשמח לדעת מי הם. הנה דוגמא, יש עוד ? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=502567.msg4520406#msg4520406
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קראתי הרבה ביקורות באינטרנט על המסך הזה (גם כאן), והדעות חלוקות, יש האומרים שהמסך סביר בהחלט לצפיה בסרטים (DVD, DIVX, HD), ויש האומרים שהוא לא טוב לסרטים אך אין דעה/פירוט אמיתי בנושא. אשמח לקבל דעה אמיתית של משתמשים במסך. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב,אז אחרי הרבה זמן שהייתי נעול על ה2408 וחיכיתי לרוויזייה החדשה שלו,הגיעה הפתעה של מסך 27'' במחיר מדהים,השאלה האם יש איזה קצ' וזה פאנל TN או בעיות שאמורות להפתר בגרסא חדשה כמו ה2408 וכדו'... יש איזה לינק של זיגזג וגם פנדה עכשיו הוסיפו אותו לקטלוג - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=22900 אם למישהו יש איזה השגות על המחיר הזה ויכול להוסיף,אשמח...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקשיבו, יש לי התלבטות בין שתי חברות, Dell ו Samsung. הגודל הרצוי הוא 23-24 אינץ', התקציב נע בין 850-1000 שקל. השימוש העיקרי במסך הוא צפיה בסרטים באיכות ממש טובה ומשחקים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא עולה 200 שקל בערך ב KSP ו ZAP - ראיתי ווידאו שלו והוא מדהים ביופיו בעיצוב וגם מסחינות אחרות http://revver.com/video/1046821/samsung-t240-24-lcd-widescreen-monitor/[br]פורסם בתאריך: 18.07.2008 בשעה 11:28:13 הנה תמונה של המסךהמחיר הוא 2000 שקל לערך (ולא 200... ) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתם בבעיה ! לפני כ-10 חודשים קנינו מסך סמסונג 970P ממשווק מורשה של CD-LOG. http://www.cd-log.co.il/index_h.asp השבוע, כשנדרשנו להפעיל את האחריות פנינו ל-CD-LOG ולאחר בדיקת המס' הסידורי הם אישרו שהמסך נקנה דרכם ובאחריות שלהם, והנחו אותנו לגשת אליהם. היום, כשניגשתי אליהם, הם סירבו לטפל במסך בטענה שהמשווק שממנו נקנה המסך חייב להם כסף, ולכן הם מענישים את כל הלקוחות שלו ולא מכבדים את האחריות שלהם ! אתם הבנתם את זה ? מהיום והלאה אתם צריכים כל הזמן להביא לקוחות לחנות שממנה רכשתם מוצרים על מנת שהיא לא תיסגר והיבואן יהיה מוכן לספק אחריות ! מעניין מה משרד התעשיה והמסחר והרשות להגנת הצרכן יגידו על זה...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ואחים שלי צריכים מסכים חדשים למחשבים. אנחנו רוצים לקנות 4 מסכים אותו הדבר ושכולם יהיו 19" ורחבים, אני יודע שיש את הדגם של הMAG ושיש לו נתונים מאוד יפים כגון 2MS ו1:3000 ורזולוציה טובה אבל אני לא מבין במסכים וMAG זה לא מותג עם שם כל כך טוב ככה שאני לא יודע את כל השטויות של הבהירות והכיול והבחירת אור. אני רוצה לדעת אם המסך הזה באמת מומלץ ולא עושה כאב עיניים ובכלל, אם זה לא ממש מומלץ אז מה כן? כי אני לא מבין בנושא כפי שכבר הזכרתי..[br]פורסם בתאריך: 27.02.2008 בשעה 08:38:35 קיבלתי המלצה בנוגע לSamsung 920WM LCD 19 הוא רחב והכול אבל יחס הניגודיות שלו היא 1:800 והרזולוציה שול היא 1440X990 זה באמת משנה או שזה שטויות?? ואיך המסך?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנתונים הטכניים כמו זמן תגובה 5 או 2 כך או כך לא ממש מובנים לי מה שקורץ לי ב- 2253 הוא שיש פונקציה לעבור מפורמט 16:9 ל- 4:3 (רוחב מסך 51 ס"מ) אבל אין הרבה אפשרויות כיוונון ב- 2243 יש כיוונון לגובה HAS שנראה לי נוח, אבל לא כתוב אם יש את הפונקציה הנ"ל, והפורמט הוא 16:10 רוחב 58 ס"מ (נשמע ענק) אני פשוט קצת חוששת לעבור ממסך צר למסך רחב. משתמשת במחשב בעיקר לצרכי עבודה, אבל חשבתי על אפשרות שהוא ישמש גם כמסך טלוויזיה בחדר. קראתי גם תגובות שיש באחד הדגמים משהו עם הבזקי אור או בריחות אור לא זוכרת את המינוח המדוייק (משהו בפינות של המסך) בקיצור, אודה על עזרתכם, איזה מסך יכול לתת שירות טוב יותר לדעתכם? המון תודות.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי היום את המסך הנ"ל, ובתנאי חושך כאשר המסך שחור לגמרי, ניתן להבחין שהרקע השחור אינו לגמרי אחיד. נראה בעיקר מעט ימינה מהפינה השמאלית העליונה. האם זוהי תופעה אופיינית לכל מסכי ה-LCD או שנפלתי על אחד תקול? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין ליקנות מסך בתקציב של עד 1100 שח' .אני מעוניין במסך שלא תהיה איתו בעיה כשצופים בו בזויות שונות עד כמה שניתן. מעבר לכך שיהיה 19,20 אינץ . מבקש את עזרתכם, תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מסך LCD בעיקר לנושא תוכנות גרפיקה , סרטים , מעט מאוד משחקים. התקציב שלי זה עד 5500 ש"ח יש לי התלבטות חזקה עם המסכים Nec 2090UXi או DELL 2407WFP למרות שידוע לי שהם לא ממש דומים. איזה מהם עדיף?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש ורציתי לברר לגבי מסך אני זקוק להמלצות. הדרישות הן: 1) אופיס- word וכו', פוטושופ, גלישה באינטרנט. 2) משחקים- כ.מסך GTX460 או HD5770. 3) כנראה יהיה גם כרטיס טלוויזה כדי לערוך קצת וידאו... אודה לכם אם תמליצו לי על מסך! תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש. התקציב הוא בערך 1000 ש"ח. חשוב העיצוב. אני משתמש בו בעיקר ללימודים (אופיס וכו') ולסרטים. לעיתים רחוקות למשחקים ככה שהצד של הגיימינג לא יותר מדי חשוב. אני מתלבט בין שני המחשבים הבאים:. HP Pavilion 23xi 23-inch Diagonal IPS LED C3Z94AS Hp http://fre.co.il/items/156375-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-HP-Pavilion-23xi-23-inch-Diagonal-IPS-LED-C3Z94AS-Hp Dell S2340L http://fre.co.il/items/143027-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-DELL-S2340L-OP-RD03-6427-%D7%93%D7%9C מה עדיף? אם למישהו יש הצעה נוספת היא תתקבל בברכה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה עוד שבועיים מחשב חדש.. ומשקיע בו די הרבה (5500) יש לי מפרט כמעט סופי בשבוע הבא אני יתייעץ פה עוד קצת ויקנה לעניין: המחשב מיועד למשחקים ותכנות(טקסט) בעיקר... רציתי לדעת איזה מסך לקנות בשבילו כדי שאני יהנה הכי הרבה כי אנלא הכי מבין בעניינים של הניגודיות וכל הדברים האלה אני רוצה מסך 19 ולא גדול יותר מזה... ורציתי גם לדעת אם בהוספה של מחיר אל גדול מדי אפשר לקנות דגם של מסך אחר (19) שנרגיש בו הבדל משמעותי כי אני כן יעדיף לחרוג מהתקציב ולחכות את השבוע שבועיים האלה כדי להשיג את הכסף נ.ב. אם יהיה מסך 17 שיותר טוב משמעותי מה19 במחיר הזה אז אני כנראה אנ יעדיף אותו (וגם זה לאחר דיונים פה איתכם) אם למישהו יש חנות מומלצת ממנה לקנות שירשום אותה פה בבקשה, את המחשב אני כנראה קו…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Hi :hi:Everybody, I'm shipping some stuff from Canada to Israel, and I want to bring my Dell P992 CRT monitor. It's an excellent gaming monitor! Getting an Israeli cable is no problem, but I don't know if the "PSU" of the monitor can take both 110V and 220V (like PCs can). Does anyone know? Thanks!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-