מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR לבין SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DVI כל אחד אומר לי שהשני איכותי יותר.. מה אתם אומרים? *המטרות שלי מהמסך הם בעיקר משחקים וגלישה באינטרנט.. תקציב 2400 שקל.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מן השניים עדיפים למשחקים? בלי קשר למחיר
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
איזה פנאל הכי מומלץ ואיכותי למסך 20 אינטש ועד 1600 שקל ככה(אולי קצת סותר את עצמי אבל תתאצו בבקשה). ואני מעדיף מסך רגיל כי לפי מה שהבנתי הרחב לא טוב למשחקים.
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
חיברתי אותו הנורה בצבע כחול ועולה הודעה Digital Saving Power Mode ואז הנורה כתומה
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את ה - Syncmaster 930B ב- 226BW (שניהם של סמסונג) ויש לי שאלה על המעבר ל - Widescreen... האם יש איזו אפשרות שבמשחקים שאין להם תמיכה ב - Widescreen (קרי רזולוציות 4:3 בלבד) ניתן יהיה לראות את המשחק ביחס נורמלי ( עם פסים שחורים בצדדים) או שמרגע המעבר, כל משחק ישן יראה מתוח ללא אפשרות תיקון? האם יש עוד בעיות במעבר שאני צריך להיות מודע להן? תודה.
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
העם מסך זה מתאים למשחקים Dell 3007WFP-HC UltraSharp REV A02 ועם כן איזה כרטיס מסך אצטרך לו????
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
קודם כל מסך מדהים!! וגם יש לי פאנל RT803 . א. איך עושים הגדרות למסך? כולה חיברתי אותו ועדכנתי דרייברים של הכרטיס מסך איך אני יודע מה להגדיר בכלל? האם צריך? ב. יש כאלה בפאנל מספרים 1 2 3 4 וזה מופיע לי על 2 מה זה אומר ומה זה המספרים האלה? ג. איך משנים את התצוגה לתצוגת משחקים/סרטים אם יש כזה דבר בכלל כמו שיש את הכפתור הזה שמהביר את המסך או מגדיל את הרזולוציה כמו שיש במסכי ה MAG הישנים ד. בטעות דפקתי את הכבל הכחול של ה VGA שניסיתי להוציא אותו ולחבר את הכבל הלבן של ה DVI-D האם זה משנה? ה. איך עושים תצוגה אנכית כשמסובבים את המסך? תודה!
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
פעם היה לי אתר שמוצא את הפנאל לפי דגם. יש למישהו קישור לאתר כזה? תודה...
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש מסך שטוח בגודל 17-19 אינץ מחנויות באזור המרכז (ת"א) והשרון - רעננה אשחמ לקבל הצעות לדגמים וחנויות שמוכרות במחירים סבירים תקציב עד 1000 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך 19" סביר לצרכי תכנות,אינטרנט,קריאה וסרטים (-לא משחקים-) במחיר של בערך 1400 ש"ח המסך לא מיועד למשחקים אבל חשוב לי שהוא נוח ויהיה ניתן לשבת מולו למשך זמן ארוך. אשמח לקבל המלצות.
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נוסע יום ראשון לקנות מסך ואני רוצה שהוא יהיה לפחות 19" ואם יש אפשרות ליותר אז יותר..ניגודיות טובה והכי חשוב פאנל איכותי. למרות שכנראה יכנס לי בתקציב רק פאנל TN אז אם יש אפשרות לאיכותי אודה לכם..המסך מיועד למשחקי FPS בעיקר וקצת עבודות גרפיות,גלישה באינטרנט ושימושים יומיומיים. מה נכנס בתקציב ואם יש אפשרות לשאוף לכיוון ה20",למרות שקשה לי להאמין.תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם. קנו לאחי את המסך ורציתי לדעת אין הוא בכללי ואם אפשר האם הוא מסוגל להציג HD ואם כן אז עד כמה? מכיוון שאני מתכנן להשתמש בו בתור מסך לאקס בוקס 360... אשמח לחוות דעת. המחיר ששולם עליו הוא 900 ש"ח ממכרז.
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את המסך AL1917AS Acer והוא לא נמכר עם DVI. אפשר לקנות כבל DVI בנפרד שיתחבר למסך (הכרטיס שלי תומך DVI). תודה, בבקשה תשובות מהירות.
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
קיבלתי כאן המלצה למסך תקציבי לפני כשבועיים ל: Xerox XG-91D . בדיקה בפורום מעלה שיש מסך דומה (מחיר וביצועים) LENOVO L192P. ראיתי ששאלו כבר שאלה דומה ,אך לא ראיתי תשובה מסודרת,למשחקים ואינטרנט מי מהם עדיף? הבנתי שלזירוקס בעיית מסך זכוכית,ובלנובו צריך להקפיד על הדגם. אז מי מהם עדיף,או שיש אלטרנטיבה טובה יותר בטווח מחירים זה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך הוא מסך למשחקים סרטים ואינטרנט, כעיקרון תכננתי לקנות את הDell המדובר אבל אם יש חלופה אחרת שווה אשמח לשמוע.
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
http://zap.co.il/model.asp?model_id=576847 איך המסך ואיך המחיר?
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש בכל מיני אתרים לפעמים את סוג הפאנל שלי, ואפילו באתר של החברה לא מצאתי אותו... יש לי LG FLATRON L1750HQ. האם יש אתר שבו רשומים כל הפאנלים?? תודה.
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני עומד לקנות את המסך הזה ויש לי כמה שאלות האם יהיו בו מריחות? האם הנתון של 8MS הוא G-G או B-W-B והאם המסך הזה מתאים למשחקים או שיש משהו יותר טוב במחיר שלו(1700) תודה לכם כי אני כנראה עושה הזמנה היום עצתכם מאוד חשובה לי
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני חושב לקחת 206BW ב1300(מחיר טוב?) ואף פעם לא היה לי LCD. עכשיו ככה: אני יכול לעבוד ברזולוציה שונה מהטבעית ושתהיה חדה ובלי בעיות? ראיתי שחלק אמרו שהטקסטים בLCD לא ברורים?עוד פעם נכון או לא? ואפשר לעבוד במשך כמה שעות רצופות עליו בלי עיניים דומעות וכו'?
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
Ok אז ככה, יש לי המון תכני וידאו (dvix\720P-1080P) שאני רואה במחשב ונשבר לי כבר הזין לראות אותם במסך קטן (17' רגיל) , יש לי רמקולים סבבה Z5500 שמספקים אותי אבל זה משגע לראות סרט עם רמקולים שמרעידים את החדר ומסך כל כך קטן... התקציב הוא כ 4k. המגבלות הן 1.קודם כל איכות, אני לא רוצה להתפשר על איכות במיוחד אחרי הניסיון עם ה ViewSonic שלי שלא יצא לי לראות כמעת מסכים שמשתווים לו באיכות ודיי התרגלתי אליה כבר כך שאני לא רוצה לרדת ברמה בצורה דרסטית. 2.רזולוציה, רוב התכנים שאני רואה הם באיכות של 720P כלומר 1280x720 ... אחרים ב Xvid ועד 1080P שאין לי בעיה להשיג. מסך טלוויזיה רגיל הוא ברזולוציה של 1366x768 אשר לו מרצה את התכנים הללו בצורה טבעית ולכן יכול לפגום באיכות, מסכים עם…
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי. תגידו לי בבקשה,מה המרחק המומלץ לצפייה במסך הזה ? אני מתכוון גם כדי לא לדפוק את העיניים וגם כדי להנות ממנו.. כמובן הכוונה היא על מסך LCD
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא גיימר וגם לא גרפיקאי, סתם אחד שעובד קצת בערב מהבית מערבב קצת אינטרנט מוסיף תמונות של הילדים ומקנח לעיתים בקינוח אסור של משחק אסטרטגיה. בעבודה יש לי צג TN של MAG מדגם 700P ועד לאתמול לא הבנתי עם איזה זבל אני עובד. קראתי את המאמר שפורסם ב HWZONE על מסכי LCD (ותודה לכל להנוגעים בדבר) והחלטתי להשקיע מעט יותר ולקנות לבית את ה 2007WPF של DELL. קיבלתי אותו אתמול, הוא מציוד בפאנל S-IPS שך LG SIEMENS (תפריט חבוי) ומה אני אומר לכם המסך הזה מדהים!!!!!... אני אפילו לא יודע איפה להתחיל!!?? הצבעים מדהימים! מלאי חיים ונעימים לצפיה, התמונה חדה וזויות הצפיה מדהימות. כשאני צופה בתמונות של התינוק שלי אפשר ממש להרגיש את מרקם העור שלו (וגם להריח את החיתול), התמונה קונטרסית ועם זאת רכה …
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם אני ממש לא מבין במסכים בגלל זה אני צריך חוות דעת מסך 19 של ACER כדאי לקנות ב1000 שקל? המפרט: מסך מחשב ''19 LCD דק בפורמט רחב ACER 5MS מסך איכותי בעיצוב דק ואלגנטי בפורמט רחב * יחס ניגודיות גבוה 1:700 * זמן תגובה מהיר 5ms יעיל בצפיית סרטים ומשחקים * רמת בהירות מסך גבוהה ביותר 300cd/m² אחריות ל 3 שנים, השירות והאמינות ניופאן! מאפיינים כלליים סוג מסך: LCD גודל מסך: 19 אינץ' פורמט מסך: 16:10 צבע: שחור וכסף זמן תגובה: 5MS רזולוציה: 1440X900 רמת בהירות: 300cd/m² יחס ניגודיות: 1:700 גודל נקודה: 0.285 מ"מ צבעים: מידע אינו זמין תדר רענון אופקי: מידע אינו זמין תדר רענון אנכי: מידע אינו זמין אפשרות תלייה על הקיר ( תקן Vesa): VESA 100 רמקולים סטריאופוני: ללא …
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להסביר מה זה אומר? המסך של הנייד שלי עובד בטכנולוגיה הזאת אבל אין לי מושג מה זה אומר..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הדגש לדגמי 2007wfp ו- vp903 1. אם אני זוכר נכון יש 3 שנים אחריות לכ"א מה לגבי מדיניות פקסלים שרופים לדגמים אלו ומי הייבואן הרשמי של דל? 2. ידוע לי שאומניטק מייבאים את VS, אבל כשניגשתי לחנות, הבנאדם שם לא ידע להגיד לי מי היבואן [נורה ראשונה], ולא היה שום סימן חיצוני [שניה] או מסמך כלשהו בקרטון [שלישית] שמצהיר על יבואן כזה או אחר. שלא נדבר על תעודת אחריות... כנראה שזה לא היה ייבוא של אומניטק - מישהו יכול לומר מה אמור להיות בדל או בVS שמזהה את הייבואן, ושתהיה ההוכחה שהמוצר שלו (חוץ ממספר סידורי). ריפר עריכה: מה אף לא יודע אפילו מי היבואן של דל, משהו ???
-
- 3 תגובות
- 5.5k צפיות
-