עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by whitiger19,

שלום לכולם.. עוד כמה שעות אני נוסע לאייבורי כדי לקנות מסך..כי הCRT הקודם "מת". יש לי התלבטות בין כמה מסכים.. לפני שאני אתן את הדגמים , רצוי לציין שהמחשב שלי מצוייד ב7800GT N AMD63BIT 3200 אז ככה שאין לי מושג אם המסכים הללו יכבידו על המחשב, מחכה לתשובה.. בכל מקרה, אלו המסכים. Samsung 2553bw Samsund T220 ואם יש לכם דגם נוסף עד 1.1K אשמח לשמוע. תודה, מחכשה לתגובות ענייניות ומהירות. עריכה: לא לתת דגמים של BENQ N CHIMEI

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Guarding angel,

היי במהלך צפיה בסרטים אני חווה TEARING מרגיז. אם זה עוזר הרזולוציה של הסרטים הם 608x456 ורזולוצית המסך 1900x1200 ואני משתמש בתוכנת VLC PLAYER שם את ההגדרות על 16:10 בכדי שלא יהיו לי BLACK BOX

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  3. כותרת

4. Started by udi,

אני יודע שהנושא דובר כאן בעבר אבל לאחר חיפוש די ממושך לא הצלחתי למצוא את הנושא אני רוצה לקנות את המסך הנ"ל אני מודע לגירסה ה 2007 מה חודש ב 2009 והאם כדי לנסות למצוא את הגירסה הישנה ולאו דווקא את החדשה ? שורה תחתונה 2007 או 2009 ? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  5. Started by kreon,

יש למישהו עצה בקשר למסך 19 או 20 אינצ' שיהיה טוב למשחקים (בלי מריחות וכו'), אינטרנט וכו' בסביבות ה 1000 ש"ח? האם זה נכון שבחלק מהמסכים זה בעייתי להגדיל את הרזולוציה בשביל אותיות גדולות יותר?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by yaronlevi02,

בביקורת פה : http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1298311 אני מעוניין לקנות את ה benq. אבל כל החנויות מוכרות בארץ דגם עם שם זהה, G2400W , אבל נראה אחרת (אפשר לשים לב לפי הרגלית, ולפי כיתוב לבן בפינה העליונה הימנית) . http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=20985 יש למישהו מושג ??

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  7. Started by shablul32,

אני מחפש מסך "22 לא יקר מידי סביב ה-1000 ש"ח עם עדיפות לפחות מכך. הציעו לי מספר מסכים ואני לא יודע מה כדאי, BENQ LCD 22" T2200HD 5ms DVI WIDE Chimei 22 LCD 228D 5Ms MAG 22" AI2237W Samsung LCD 22 2253BW 2Ms 1:800 וגם הציעו לי בקצת יותר (ואמרו שמאוד כדאי) את המסך Philips 22 Wide 220CW9FB 2ms 1:12000 (ב- 1086ש"ח) האם זה באמת כדאי? והאם יש הצעה למסך אחר באותו תווך מחירים של הזולים יותר? וגם האם במחיר של ~1000ש"ח אפשר להשיג משהו טוב יותר מה-Philips אני לא יודע אם זה חשוב אבל יש לי כרטיס מסך HIS 4670 תודה.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  8. Started by g0884,

איך הוא יחסית ל T240? ראיתי בעיתון שמוכרים אותו ב- 1400 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  9. תקציב ראשוני שלי היה בסביבות 3500 ש"ח... רוצה לעריכה של תמונות דו מימדית בלבד... התלבטות בין EIZO 2431WE לבין DELL2408WFP ...... קראתי המון המון כאן... אבל קצת יצאתי מבולבל מהמון דיונים שונים. בשורה התחתונה שי לי 2 שאלות: 1 הDELL הבנתי שיש לו HD ולEIZO לא ראיתי שכתוב אולי אני טועה..... 2 אני מצלם על DSLR בפורמט ADOBERGB והבנתי שהEIZO מציג טוב עבור SRGB... הכל כבר בלבל אותי.... אני עובד עם פוטושופ ..... האם זה משנה בכלל? כי אני נוטה לכיוון הEIZO בגלל הבדל מחיר שאני יכול לספוג עבור איכות כזו אבל אולי זו טעות לא לקנות HD בימים כאלו... תודה

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  10. Started by Classify,

שלום אני יודע שהתקציב לא גבוהה אבל זה כבר אחרי שהעלתי אותו אז אין מצב לעבור את זה, מה שכן המסך הוא בעיקר לגלוש באינטרנט לא למשחקים וכו.. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסך שמתאים לצרכים שלי בתקציב שלי.

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  11. המסך צריך לשמש לסרטים(HD) וגלישה. חשבתי על אחד מהדגמים האלה: מסכים 22: Samsung T220P LG W2261V מסכים 24: LG W2442PA LG W2452T Samsung T240 Philips 240BW8EB אודה לעזרתכם בבחירת הדגם המתאים ביותר.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. עקב בירור שנעשה על ידי בשביל שקיפות מול החברה שקיבלו את מסכי ה2709W בהזמנות הקבוצתיות, להלן המדיניות הרשמית לכלל המסכים. קראו היטב: ל DELL יש מדיניות ברורה בנושא ועליכם להבדיל בין פיקסל בהיר לבין פיקסל שחור (הסבר מפורט בדף המידע של DELL בהמשך). עיקרי הדברים: - אחריות למסכים הכוללים את המילה ULTRASHARP בשם הדגם הינה עד 6 פיקסלים שחורים או עד פיקסל לבן אחד למשך 3 שנים מרגע הגעת המשלוח לארץ. - אחריות לשאר המסכים הפשוטים: מ6 פיקסלים שרופים בהירים ושחורים בלבד. ממליץ להדפיס את הרשום בדף הבא לעת הצורך ! http://support.dell.com/support/topics/global.aspx/support/dsn/document?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&dn=1018431#1 לנוחיותכם, פרסמתי העמוד למקרה שתהיה בעייה באת…

• 25 תגובות
    • 9.2k צפיות
  13. Started by yaronlevi02,

אני עורך בדיקות לקראת קניית מסך 24 אינץ'. (טווח מחיר עד 3300 +- ) אחרי קצת חיפוש בפורומים ב Hwzone ובכלל, הבנתי שיש את : 1. Dell 2408WFP ( ה A01 כמובן) 2. HP LP2475W Philips 240PW9EB 3 שמות המסכים האלה נזרקים בפורומים פה על ימין ועל שמאל, ופעם אחת לא ראיתי אזכור לגבי בעיית ה Wide Gamut. האם זה בגלל שאין כמעט אנשים פה שרכשו את אחד המסכים, או שפשוט הבעיה ממש לא מפריעה כמו שאומרים. ובכל זאת, אשמח מאוד לשמוע חוות דעת (עדיף ממקור ראשון, אבל גם ידע כללי אין בעיה) לגבי הבעיה, האם התמונות רוויות צבע, הicons ב explorer מוצגים לא קשורה , כמה התעסקות נדרשת עם color profiles וקבצי icm למיניהם , ומה לגבי משחקים ( fallout3 , ו mass effect , הראשונים שקפצו לי), ובסה"כ עד כמה הבעיה נסבל…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אז ככה.. בהתחלה לקחתי את הCHIMEI 222.. מסך נחמד איכות טוב.. אבל לקחתי אותו בגלל הוידאו (שזה מה שעשה לו תשם יציאת הוידאו S VIDEO ) בקיצור האיכות של הוידאו הייתה מסריחה רצח כמו איכות של יוטאב.. באסה לראות יאס וקשה ביותר לשחק סוני זה ניראה מרוח רצח.. אז ביקשתי מהחנות זיכוי.. הם הציעו לי לשלוח לתיקון.. ובסוף יצא שככה האיכות שלו אגב חיכיתי לחודש עד שהוא חזר מהתיקון ולכן אני חושב על 4 מסכים אחרים ואני מתלבט.. בCHIMEI לא היה DVI ולא היה לו רזולוציה של HD 1920x1080 .. אז אמרתי אם יש לו טלויזיה זה מספק אותי אבל התאכזבתי כמו שאמרתי ולכן.. אני מסתכל בכיוון של ארבעת אלו.. מה אתם אומרים הכי סבבה והכי זורם?. ‏LG LCD 22 W2261V FULL HD http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39…

15. אז ככה אני מתלבט בין 3 המסכים האלה : 2043BW או 2053BW או T200 תגידו מה המסך הכי איכותי מבין אלו למשחקים ואינטרנט. אני סגור על מסך 20 אז אל תציעו לי 22 .. תודה

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  16. היי, אני מחפש מסך 19", שיחליף את ה- CRT הישן והמטושטש שבו אני משתמש כרגע. עיקר השימוש במסך יכלול קריאת טקסט, גלישה באינטרנט וכל היוצא מכך, ופחות משחקים וצפייה בסרטים (אני מצפה, כמובן, לריספונסיביות סבירה לפחות במשחקים, בלי קשר). כרטיס המסך שבו אני משתמש כרגע הוא Radeon 9200SE של Gigabyte, שלו ככל הנראה אין יציאת DVI, ולכן הכרחי שלמסך יהיה חיבור VGA. המחשב שעבורו נקנה המסך הוא ישן למדי, ולכן אין לי כוונה להשקיע בו סכום כסף גדול במיוחד; אי לכך עומד התקציב לקנייה בסביבות ה- 700 ש"ח. תודה, אלעד.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  17. הי חבר'ס , נתקלתי במסך הזה : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4834 מה אתם אומרים עליו ? ב- PRAD לא מצאתי מידע עליו. איך הוא לעומת ה- 2407W הידוע והמומלץ ?

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  18. Started by אור*,

מה היא האחריות של ה 2408 DELL ? לאחר חודשים ארוכים ומיותרים שבהם לא הגיע הדגם החדש,הוא סוף סוף הגיע.. לפני הוצאה של 3200 שקל אני רוצה לדעת בדיוק מה האחריות שאני מקבל, הבנתי שהאחריות היא של המעבדה של דל ולא ממי שאני קונה ממנו. האם קיים איפה שהוא ברשת את כתב האחריות? לדוגמה נאמר לי שאין החלפה מפיקסל מת אחד אלה רק שניים שלוש. נאמר לי גם שאת אחריות הפרמיום שראיתי באתר של דל ניתן לקנות ישירות מדל ואני יקבל שירות רק בחו"ל... לפני הוצאה גדולה כל כך אני רוצה להיות בטוח שאני לא מדיי פזיז בקניית המסך הזה ולא TN 24 בחצי מחיר

• 8 תגובות
    • 930 צפיות
  19. שלום, המסך 21'' CRT שלי גוסס והגיע הזמן לשדרג. אחרי מעבר על הפורומים פה ובאתרים אחרים הצלחתי רק להגיע ליותר תהיות מבחירות. אתם יכולים להמליץ על מסך שעובד טוב גם במשחקי FPS אבל גם בעל איכות טובה של צבעים ומתאים לסרטים? כל מה שראיתי היה או בעד משחקים כדוגמת ה-T220P ולא צויין איך הסרטים עליו או בעד סרטים וגרפיקה כמו Philips 24PW9EB לא צויין איך הם במשחקים. אני מקווה לא לעבור את רף ה-3000שח. הכרטיס מסך שלי זה ה9800GX2 בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  20. Started by KarniVore,

שלום, אני מתכנן לקנות מסך והציעו לי T220P שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1920x1200 ואני לא מתכוון להשתמש ברזולוציה הזו (לא נראה לי נוח) האם יש טעם לקחת מסך כזה או עדיף לקחת מסך 22" אחר עם רזולוציה של 1680x1050? כלומר מה היתרונות בלעבוד ברזולוציה הטבעית והאם זה משנה לעבודה ברזולוציה יותר נמוכה ד.א. יש לי כרטיס מסך 9800GT 512MB שאני מניח שיסחוב אותו תודה

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  21. Started by A.Iniesta,

מסך LCD 19 אינץ', פאנל TN. כבל DVI חדש > לכן הבעייה לא נעוצה בכבל, (חוץ מזה שגם החלפתי אותו באחר, + ניסיון לשחק עם הכבל כשהוא מחובר לא הראה שינוי בריצודים). נעשתה בדיקה לכרטיס מסך > אין בעיות יציבות כלל. אני כרגע עובד על picture mode (בהירות על 100), הריצודים לא נראים כמעט בכלל על עוצמת בהירות זו, החיסרון - לא נוח לעיניים, בלשון המעטה. למישהו יש השגות בעניין? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. מסך 24 שיחובר לנייד lenovo n3000 הכי חשוב איכות הצבעים-אין חשיבות למחיר ראיתי המלצות באתר ל dell 2408 wfp אך האין מדובר בפנל vpa ולא ips כפי שהנכם ממליצים באתר? כל עזרה תתקבל בברכה השימושים\מטרה:שימוש רגיל אינטרנט וכו'-לא משחקים\סרטים חשיבות עליונה לאיכות הצבעים תודה !!

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  23. שלום, כיוון שאחותי קונה מחשב חדש , הצעתי לאבא שלי שהיא תיקח את המסך שלי (Grundig 22) ובמקומו אקנה אחד חדש..(כמובן שהסכים) אז עכשיו אני מחפש אחר מסך 22" נורמאלי. ראיתי בעיתון של Bug את המסך LG W2261V (מסך 22" FHD עם רק 2MS ..) נראה מעניין למדיי, ומפתיע אותי המחיר שלו.. רק 1190 ! צרכים מיוחדים למסך: 1)המון תכני HD שיש ברשותי כמו סדרות ואפילו סרטים. 2)יש לי גם כרטיס טלוויזיה אז חשוב לי ה-MS (הרי זה מה שקובע את מהירות התמונה ,לא? ) 3)משחקים,והמון. כל החדשים.. 4)עריכה. אומנם בעיקר After Effects אבל משתמש גם ב-Photoshop. אני יודע שאני לא אוכל לקבל המון עם התקציב הנמוך שמאפשר רק פאנל TN אבל אני מסתדר עם מסכים זולים טוב מאוד ואין לי בעיה עם הצבעים (רק שבמסך שיש לי עכשיו הם ממש גר…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Director,

שלום לכולם . בקרוב אני קונה מחשב חדש , ואני רוצה להתחדש כבר במסך ולהעיף את ה CRT שלי . איזה מסך אתם ממליצים לי עד 1K ככה ? או שווה כבר להשקיע יותר , (SAMSUNG T220 / Chimei 222H שעולים 1200~1300)?

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  25. Started by movr,

יש לי מסך ViewSonic VP171s והמסך התחיל לשחק לי פתאום כל כמה דקות הוא נהיה לבן ואני צריך לסגור את המסך ולהדליק אותו ואז זה מסתדר לכמה דקות מה הבעיה? ומה לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.