מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
בכותרת אני צריך משהו זול, אבל שלא יראו את זה על המסך אם אפשר פירוט על הדגם אשמח. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך הזה במחיר הזה? http://www.bmall.co.il/emall/product.asp?pc=93479&af=10
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.mag.com.tw/Products/Product.aspx?sn=374π=1459 המוכר בחנות אמר לי שהוא טוב ורציתי לדעת מה דעתכם עליו? ואם מישהו מוצא ביקורות עליו שיתן בבקשה =]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה כמובן בנוגע למסכי LCD. במסכי 17'' חיפשתי ולא מצאתי, גם ב-19'' חיפשתי ב-DATA SHEET שבאתרים הרשמיים ושוב לא כ"כ מצאתי. ואם כן יש תדר רענון של 85Hz ברזולוצייה של 1024*768 - האם קיים תדר כזה ב-1280*1024? אם לא - מה תדר הרענון הגבוה ביותר ברזולוציות הנ"ל? ואיפה אני מוצא מסכים כאלה...? בכלל, אני לא מבין איך אפשר לעבוד על פחות מ-85Hz... ואני יודע שיש 75Hz - כשאני עובד איתו אני מתחרפן תוך כמה דקות... מאחד שאין לו מושג במסכי LCD ומתכנן לקנות אחד בעתיד הקרוב.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כעת קניתי את המסך LG L1932TQ... כשסיימתי התקנת הדרייבר יצא לי הודעה שהדרייבר הותקן בהצלחה למסך (LG L1932TQ (Analog.. גם כשאני נכנס למאפיינים של התצוגה כתוב בין גרשיים "אנלוגי"... האם ז"א שאני יכול לעבוד במצב דיגיטלי וגם אנלוגי? ואם כן, אך אני יכול לשנות אותו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי קושיה האם כדאי לקנות מסך אחד גדול כמו ה-DELL 24" או לקנות שני מסכי 19" או 20"? תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עריכה: אני צריך את המסך בשביל משחקי מחשב ובעיקר בשביל תכנות ועבודה מול VISUAL STUDIO. בעצם גם לשניהם ביחד כי אני מתכנת משחק מחשב. ראיתי במאמרים שלכם שיש ביקורות על מסכים שנראו לי קצת ישנים? אולי בגלל שלא ראיתי שום דבר שמדובר על חיבור הDVI יש לי מסך LCD 17" עם חיבור אנלוגי, אני מחבר אותו למתג כזה (SWITCH) שמחליף בין שני מחשבים. הבעיה היא שיש לי כל מיני עיוותים קטנים במסך, ואני חושש שזה בגלל המתג. חשבתי שאם יהיה לי מסך עם חיבור DVI דיגיטלי לא יהיו לי העיוותים האלה גם אם אני אחבר אותו לSWITCH עם חיבור DVI. אז אני רוצה לדעת מה אני צריך לדעת בנוגע לחיבור הDVI כשאני קונה מסך? יכול להיות חיבור DVI שהוא לא דיגיטלי? והאם יש לכם המלצות על מסכים טובים?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אז ככה אני עד היום עובד עם מסך CRT של LG ומאוד מרוצה יכולתי להחליף אותו בעבר ל LCD אך וויתרתי תמיד מכמה סיבות סיבה אחת זה שאני צלם אני מצלם המון ועורך המון ומתעסק המון המון עם תמונות ועריכות בפוטושופ לכן אני צריך מסך עם צבעים אמיתיים צבעים טובים ומסך שניתן לקייל כמו שצריך דבר נוסף זה שבשלב מסויים התחילו להוציא מסכי LCD רחבים כמו שכולכם יודעים והמסכים הרחבים הפכו למסכים השולטים בשוק למה? כאילו, מסך רחב בעייתי בהמון מובנים יש הרבה משחקים שלא תמיד יראו בצורה יפה על מסך כזה תמונות יכולות פשוט להיות מרוחות לצדדים וכמו שאמרתי אני מתעסק המון עם תמונות לפעמים כתיבה או דפי אינטרנט יכולים להיראות לא טוב אני יודע שיש המון פתרונות להכל אבל למה בעצם לעשות מסך רחב ולהתחיל להתע…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אני קונה לוח עם יציאת HDMI, עדיף לי מסך 22 עם יציאת HMDI או שאפשר להתפשר על יציאת DVI? כאילו, השאלה נשמעת טיפשית, אבל מה יציאת HDMI נותנת לי בכלל?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן הכותרת הם בהדרישות שלי מהמסך, תשדלו ללכת לכיוון ה1680X1080 או 1336X768 כי הכרטיס מסך בעל זכרון של 512MB (HD5750) הקתציב הוא 1000 ש"ח יש אפשרות ל1100 ש"ח אם זה שווה את הכסף(ה100 שקל שלי ה1000 של בן דודי ואני יצטרך להוסיף לו D=) תודה רבה לעוזרים למנסים לעזור!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המלצה למסך מחשב: 1 . תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית המסך): 600 חריגה מקסימלית (מהו הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך): עד 700 2. מה השימושים של המסך: משחקי מחשב / סרטים / גלישה באינטרנט - סמנו באדום את השימושים. 3. מהו דגם כרטיס המסך הנוכחי שלכם / האחד שאתם עומדים לקנות? AMD RADEON HD 6800 - CROSSFIRE 4. בקשות מיוחדות - אפשרות לתליה על הקיר / ארגונומיה וכדומה. שום דבר מיוחד 5. גודל מסך רצוי: 22 - 23 אינצ' הערות סופר חשובה!!: המחשב שלי בן היתר מחובר למסך 32 אינצ' FHD בו אני צופה בסדרות/סרטים ובו אני גם משחק במשחקים עם ג'ויסטיק- (בעיקר במשחקים הכבדים) המשחקים שאני משחק במסך הקטן שאני רוצה לקנות זה משחקי רשת בעיקר ולרוב הם לא דורשים הרבה בכלל.…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצאתי אחד עם חוות דעת טובות, אבל הוא עולה 200 ש"ח מאמזון.. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שהכותרת אומרת אני מחפש מסך מחשב שייעודו העיקרי זה גיימינג. ייעוד משני זה לצפות עליו בסרטים וסדרות ועדיפות אחרונה זה לעבוד עם קבצי טקסט ומצגות. גודל מסך רצוי הוא 23-24 אינץ'. התקציב הוא בערך 1000~ אבל הייתי מעדיף שיהיה כמה שיותר זול. קיבלתי בעיקר המלצות חמות על ה-U2312HM של Dell, ואשמח להמלצות נוספות. תודה (:
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רכשתי מסך מסוג sumsung s22d300hy led 21.5 inch 5ms להפתעתי הבחנתי שכאשר המסך אמור להציג צבע שחור אז זה יוצא בעצם צבע אפור (צירפתי תמונה) מהי הבעיה? והאם ניתן להפעיל אחריות בגין זה? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש מסך חדש, חשוב לי מאד שיהיה IPS ו2K (לפחות) ואשמח לקצב רענון גבוהה מ - 100.. החלקים החשובים במחשב לצורך התאמה : כ. מסך : RTX 3080 . מעבד : 3950X. אני עובד במידול, וגרפיקה. אני כרגע עם המסך הנ''ל : https://www.almacen-informatico.com/ACER_Nitro-VG270U-UM-HV0EE-P01_4390369_p.htm ( שאגב, כמה נראה לכם ניתן למכור ביד 2 היום? הוא פחות משנה אצלי) מקסימום תקציב - 2000 שח. או אולי שווה לחכות בגלל הקורונה? וגם שמעתי שאייסר הולכים להוציא מסכים חדשים...) ראיית פה כתבה על המסכים של גיגה בייט , 2K IPS 165HZ אבל חבר אמר לי שלא יתאים לעבודה גרפית. לא יודע כמה להאמין לו... אשמח לחוות דעת על המסך הספציפי של גיגה בייט. ( https…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם. רכשתי לפני כמה חודשים מסך חד של דל U2312HM. לפני שלושה ימים חזרתי הביתה ואני רואה שבצד ימין של המסך: 1. המסך מרצד. 2. הגוון וורוד עמוק 3. יש "טביעה" של התמונה הקודמת (כשאני עובד מגוגל לעמוד אחר, אני עדיין רואה בצד ימין תביעה של גוגל) ככל שמסתכלים יותר לכיוון מרכז המסך, הריצוד/ גוון/ תביעה, הולכים ונעלמ4ים וחוזרים להיות נורמאלים. מישהו מכיר את הבעיה ? יש דרך לטפל בזה מלבד לקחת את המסך למעבדה ? תודה תומר.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני כרגע מתלבט איזה מסך לקנות ולפי מה שראיתי זה מהמסכים הטובים ביותר ( אני מחפש מסך עם 120HZ+) רציתי לדעת האם הוא יתאים לישראל (חשמל וכולי....) וגם האם כדאי לי לקנות אותו אני גיימר שמבלה 3 שעות פלוס ביום מול מסך המפרט שלי i7-3770k 3.40ghz gtx 670 2gb 16gb ram 120gb ssd 2tb 7200 rpm תודה לעזורים http://gaming.benq.com/gaming-monitor/xl2420t/specification/#skip
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מסך הדל שהיה לי התקלקל. קיבלתי היום מסך חדש (או חלופי) עם תאריך יצור אוגוסט 2012 וrev00. יש לי מסך נוסף של דל מאותו דגם (אבל תאריך יצור שונה). הבעיה היא שבמסך שקיבלתי הלבן לא נראה כמו לבן שלג אלא מעין warm white ניסיתי לשנות את כל הצבעים ל-100% וגם את הבהירות ל100% אבל זה לא עוזר. שאני שם את שני המסכים זה ליד זה רואים שזה לא אותו גוון. קראתי שקיימת תופעה כזו במסך הזה. האם מישהו נתקל בתופעה דומה והאם הוא הצליח לסדר זאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. יש לי את המסך VP930B מסך מצויין כבר שנתיים. וכרגע יש לי מסך חדש שקיבלתי של W2448HCוHP שהוא עולה המון כסף ונראה מדהים. השאלה היא כזאת : האם להחליף אותו במקום ה VP930B ואל תשכחו זה לא עולה לי כסף. אני צריך את המסך למשחקים וקריאה ובכלל שיהיה יותר טוב בכלליות אינטרנט וכו.. ואגב אני כנראה ימכור את ה VP930B אם תגידו שכדאי. ורציתי שתמליצו לי גם מחיר תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנתונים הטכניים כמו זמן תגובה 5 או 2 כך או כך לא ממש מובנים לי מה שקורץ לי ב- 2253 הוא שיש פונקציה לעבור מפורמט 16:9 ל- 4:3 (רוחב מסך 51 ס"מ) אבל אין הרבה אפשרויות כיוונון ב- 2243 יש כיוונון לגובה HAS שנראה לי נוח, אבל לא כתוב אם יש את הפונקציה הנ"ל, והפורמט הוא 16:10 רוחב 58 ס"מ (נשמע ענק) אני פשוט קצת חוששת לעבור ממסך צר למסך רחב. משתמשת במחשב בעיקר לצרכי עבודה, אבל חשבתי על אפשרות שהוא ישמש גם כמסך טלוויזיה בחדר. קראתי גם תגובות שיש באחד הדגמים משהו עם הבזקי אור או בריחות אור לא זוכרת את המינוח המדוייק (משהו בפינות של המסך) בקיצור, אודה על עזרתכם, איזה מסך יכול לתת שירות טוב יותר לדעתכם? המון תודות.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בצבעים של המסך... הם לא הצבעים המקוריים...(אני יכול לראות כשאני מדפיס או משתמש במחשב אחר....) העברתי תמונה למחשב עם הצבעים אדום ירוק כחול למחשב והשוותי למחשב אחר ואפשר לראות שזה לא אותו הדבר.... המחשב הוא R60e של לנובו (מדובר על המסך שבא מובנה עם המחשב...) אני יודע שאני יכול לשנות את הצבעים דרך אנטל גרפיק מדיה אקסלרייטור אבל אין לי מושג איך... זה מסובך מידי... יש איזשהי תוכנה שתסדר את זה לבד? או לפחות מדריך כלשהו? אם לא אז אפשר הסבר של מה כל אחד מהפונקציות בתוכנה עושה? (גאמה, ניגודיות?) תודה...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מבקש ממכם לדרג את המסכים הבאים: EIZO S1931 EIZO S1910 VIEWSONIC VP930 SAMSUNG 971P SAMSUNG 940T PHILIPS 190P7ES NEC 1970NXP (/NX-BK) LCD
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמן האחרון המסכים של DELL ובמיוחד ה2407WFP עברו ירידת מחירים מסיבית!!! ממחיר של 3750 בZAP לפני כחודש עכשיו המחיר הוא כ 3250!!! ירידת מחיר של 500 שקל!! אני מאמין שהדבר נגרם בשל ירידת ערך הדולר ... אבל האם זה גם נגרם בשל העובדה שבקרוב עומד לצאת ל 2407WFP מחליף? דרך אגב , מהי החנות המשתלמת ביותר לקנות ממנה את המסך הזה כרגע<? משתלמת כלומר מבחינת מחיר ואמינות
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בקשה אחת כל מה שאתם מציעים תתנו קישורים שאני אוכל לראות על מה אתם מדברים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים לאחר חיפוש ממושך בפורום נראה לי בברור כי המסך המומלץ למסכי 19 אינץ בתקציב של 2000 ש"ח המיועד למשחקים הינו ה - LG 1970HR אבל !!! אני גם מתכנת וחשוב לי תצוגה חדה ונקיה של TEXT ופונטים קטנים ובזה על פי ביקורות שקראתי ב - PCMAGAZINE ועוד אתרים בחו"ל המסך מקבל ציונים נמוכים מאד!!! הייתי מעוניין לקבל המלצה על מסך שמצטיין בשני התחומים וכן לקבל חוות דעת מאנשים שיש להם את ה - LG האם הביקורות השליליות אכן צודקות תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-