מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
בכותרת אני צריך משהו זול, אבל שלא יראו את זה על המסך אם אפשר פירוט על הדגם אשמח. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, בניתי מחשב חדש (i5-11600K + 16GB + RX6600XT - עיקרי הדברים) לאחר כמה שנים טובות שהישן נתן עבודה. לאחרונה התחלתי לעבוד מהבית בחלק מהשבוע, והעמדה שלי בבית (שכוללת מסך 27 ו-24 לידו, רק FHD) הולכת לעבור שינוי גם כן. אני מתכוון לעבור למסך אחד קצת יותר גדול (31.5-32) במקום, ואת המסך הזה יחלקו המחשב של העבודה (מדי פעם) והמחשב הנייח שבבית TLDR: השימוש הוא גם לעבודה וגם לגיימינג לייט ושימוש ביתי. מתלבט קצת האם יש צורך במסך שהוא 4K, או האם להסתפק ב-2K (1440P). עד כה עבדתי עם מסכים של 4K בעבודה בלבד, הרזולוציה יחסית נוחה לי, אך היו תקופות שגם על מסכים של 27" העדפתי להישאר על 2K. אני מגיע לאילת בחודש הקרוב, הס…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי טלוויזיה 32' LCD של חברת סמסונג, לאחרונה שדרגתי לטלוויזיה יותר חדשה ואת הטלוויזיה הישנה אשתמש כמסך מחשב. הטלוויזיה תהיה ממוקמת על שולחן עבודה ויהיה קרוב לפנים. השימוש במחשב בערך שעה/שעתיים ביום והמטרת גלישה באינטרנט וסרטונים השאלה היא: בגלל המסך הגדול קרוב לפנים, האם זה מזיק לעיניים? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, מישהו המליץ לי על מסך יד שניה Proview AR938AFW LCD מישהו יודע אם זה טוב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ועדיף כמה שיותר זול , שיהיה לפחות 1600X900 וכמה LED עדיף על LCD? בטלוויזיות LED לדעתי רואים הרבה פחות טוב מLCD . זה הולך להיות מסך שני שרץ על רזולצייה מקסימלית של 1680X1050 איך זה משפיע ? הם צריכים להיות על אותו רזולוציה? כרטיס מסך GF7600GT
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני מחפש המלצות למסך חדש בגודל 22-24 FullHD רצוי 1200 ולא 1080. אני צריך אותו לגיימניג ולסרטים. חשוב לי שלא יהיה Ghosting ושיהיה הכי טוב שאפשר בתקציב. אני מתלבט בין מסך 120Hz או למסך IPS (בייחוד Dell LCD 24 U2410). לגבי מסכי IPS - אני לא יודע אם לא יהיו איטי מדי ואני אראה הרבה Ghosting. ביקורות ברשת חצויות. חלקן טוענות שהמסך מהיר מספיק למשחקים וחלקן טוענות בתוקף שזה לא למשחקים בשום אופן. לגבי מסכי 120Hz - אני לא יודע אם יש בהם יתרון למישהו שלא מתכוון להשתמש ב-3D. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. ברשותי המסך DELL2209WA ורציתי לקבל איזה מדריך לכייל אותו, להוציא ממנו את הצבעים הכי יפים שאפשר :] תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! ברשותי מסך lcd dell u3014 היו לי המסך כתמים שונים וניקיתי אותו באמצעות נוזל לניקוי מסכי lcd בשם lexsus cl-420 לאחר הניקוי נשארו לי סימנים לבנים על המסך וניקיתי אותו לאחר מכן עם מטלית לניקוי מסכים מסכים וטיפה מים והסימנים עדיין לא נעלמו ברצוני לציין שהמסך מגיע עם ציפוי anti-galre ששומר על המסך האם זה נורא שנשארו לי הסימנים על המסך והאם זה פוגע באיכות שלו באיזשהו אופן למרות שלי זה לא מפריע
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מחבר את הטלויזיה שלי (32", 1366*768) הרזולוציה המקסימלית בDVI היא 1280*1024. כמובן שמדובר על תמונה 4:3 על מסך 16:9, וזה מעאפן. מעבר לרזולוציה רחבה מוסיף שני פסים שחורים ומעוות את התמונה עוד יותר. אין את הבעיות האלה בחיבור VGA אנלוגי. את המסך רכשתי כבר לפני שנה ולא מצאתי הסבר לתופעה הזאת, אך לאחרונה שמתי לב שבאתרי מכירות שונים מוסיפים "רזולוציית PC מקסימלית *******" שהיא שונה מרזולוציית המסך, מה שהביא אותי למסקנה שהתופעה המעצבנת הזאת היא לא נחלתו של המסך שלי בלבד - לדוגמא: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=JW32WL66 "רזולוצית מסך: 1366x768 פיקסלים ... רזולוציית מסך לישומי מחשב: XGA: 1024X768 , SXGA(compressed) 1280X1024 800X600 ,:VGA:…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בצער רב וביגון קודר מת המסך הנהדר (CRT) שהיה לי SAMSUNG 959NF - http://www.samsung.com/he/products/monitor/crtmonitor/959nf.asp?page=Specifications המסך מת עקב נזילה של מיים מהשכן למעלה ישירות לתוך המסך כאשר היה דלוק - היה עשן רעש וצילצולים אבל לא מעבר לזה... אהבתי את המסך בגלל תצוגת התמונה המעולה שלו (נכון הוא היה גדול וכבד אבל התמונה, אוי התמונה...) רציתי לבקשכם להמליץ לי על מסך טוב (איכות תמונה מעל לכל) גודל מסך 19 עד 22 אינטש שיהיה לו גם DVI וגם VGA (לחיבור המחשב השני) - עם יכולת מיתוג ביניהם ספק כח פנימי - ואם אפשר גם USB HUB ו-PIVOT תקציב עד 1600 ש"ח אבל לא להתפרע אשמח מאוד לעצתכם על מנת לשפר את מצב רוחי על לכתו של המסך האהוב בטרם עת, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום . קניתי XBOX360 ועכשיו אנהי מחפש מסך שיתאים לה הקטע הוא שאני מתכננן לקנות מחשב (אבל זה עד שאני אחסוך עוד יותר כסם אחרי הקנייה של ה XBOX) כך שזה צריך להתאים גם למחשב וגם ל בוקס אני רוצה אותו 30 אינץ" עם HIGH DEFENITION ועם יציאת HDMI תודה נ.ב האם מסך HIGH DEFENETION עם יציאת HDMI 30 אינץ" רק לבוקס יהיה יותר זול מאותו מסך שיש בו זמן תגובה נמוך וREFRESH RATE טוב ובכלל שיהיה מתאים יותר למחשבים??איזה יותר איכותי מסך המחשב או הטליוויזיה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מסך U2713HM שהיציאת DisplayPort החליטה להפסיק לעבוד, ה DVI עובד סבבה, שה DP מחובר לבד המסך לא מזהה את הסיגנל של המחשב. מן הסתם בדקתי כבלים שונים ומחשבים שונים. התקשרתי לשירות והם אמרו שהם ישלחו מישהו עם מסך אחר ויחליפו במקום. נשמע נחמד אבל הם מביאים לי מסך אחר שאני לא יודע מה הוא עבר לעומת המסך שיש לי שאני יודע שהכל סבבה חוץ מה DP. האם למישהו יש נסיון בזה? האם הם מחליפים למסכים מתוקנים, מסכים חדשים, יש ממה לדאוג? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול קניתי סוף סוף מסך LCD חדש של סמסונג חיברתי בחיבור VGA זה היציאה היחידה שיש לי מכרטיס המסך שאלתי מה ההגדרות האופטימליות שאפשר להגדיר את המסך לצפייה דפי אינטרנט חיפשתי בפורומים אבל לא מצאתי פיתרון או מדריך לבעיתי בבקשה תעזרו כואבות לי העיניים ותודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדיף שיהיה עם רמקולים... תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר לקנות משהו שהמסך יושב עליו? כרגע המסך יושב על 5 ספרים עבים שיהיה כמה שיותר בגובה העיניים. או שיש לכם פתרון אחר להציע?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בצבעים של המסך... הם לא הצבעים המקוריים...(אני יכול לראות כשאני מדפיס או משתמש במחשב אחר....) העברתי תמונה למחשב עם הצבעים אדום ירוק כחול למחשב והשוותי למחשב אחר ואפשר לראות שזה לא אותו הדבר.... המחשב הוא R60e של לנובו (מדובר על המסך שבא מובנה עם המחשב...) אני יודע שאני יכול לשנות את הצבעים דרך אנטל גרפיק מדיה אקסלרייטור אבל אין לי מושג איך... זה מסובך מידי... יש איזשהי תוכנה שתסדר את זה לבד? או לפחות מדריך כלשהו? אם לא אז אפשר הסבר של מה כל אחד מהפונקציות בתוכנה עושה? (גאמה, ניגודיות?) תודה...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבין כל מסכי 22 צמצמתי את המבחר ל2 מסכים Samsung 2243bw Asus MW221C ההבדלים העיקריים שמצאתי בייניהם הם: - באסוס איכות צבעים ודיוק יותר טובים, והשאלה שלי האם זה הבדל משמעותי או לא? -באסוס 2MS וסמסונג 5MS אבל הבננתי שההבדל לא מורגש -באסוס ישנו פאנל מבריק ועלול להפריע. -הסמסונג יותר זול זה לא ממש משנה לי אבל עדיין. -בסמסונג יש ארגונומיה יותר טובה. -בסמסונג 1:8000 אסוס 1:3000 הבנתי שזה גם לא הבדל מורגש. איכות צבעים ודיוק מאוד חשובים לי אך לא כמו הארגונומיה לכן אחריי הטלבויות קשות בחרתי ללכת על הסמסונג אבל זה עדיין לא סופי אשמח לדעת את דעתכם המקצועית תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה על מסכי 20" s-PVA, ביחס 16:10, הזמינים כיום בחנויות. המטרה - פתוח קוד, וקריאת טקסט. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך של LG Flatron L1942H (זה מה שרשום פיזית על המסך), 19 אינץ'. יש למישהו ביקורת יסודית על המסך? הוא נראה לי פשוט מדי לשימושי גרפיקה, נכון ?! מצאתי אותו באתר של LG אבל בלי סיקור מסוים חיצוני http://www.lge.com/au/it-products/monitors/LG-19-inch-4x3-L1942H-BF.jsp
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, לאחר התייעצות עם מספר אנשים צימצמתי את שלושת הבחירות האחרונות שלי ל-931C/BF, וה-960BF. הבנתי מה זה Pivot וכנראה שלא אשתמש בזה, אני פשוט אוהב את העיצוב שלו[צבע לבן שלג]. קראתי קצת בנושא, ובחלק מדיוני הפורום כאן, והבנתי שמסכי ה-LCD לא הגיעו ל-100% שלמות, אם כבר, הם לא ממש קרובים לזה. ישנם הרבה בעיות במסכי ה-LCD, ובכל זאת, אני מעוניין לרכוש אחד, כי מול החסרונות עומדים היתרונות של צריכת החשמל הנמוכה, והקרינה הנמוכה. מהי דעתכם?, איזה מסך עליי לרכוש, אם התקציב שלי לא עולה על 1500[ומומלץ כמה שפחות], ושימושיי העיקריים היא גלישה באינטרנט, צפייה בסדרות וסרטים, ופה ושם איזה משחק? יונתן.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שני המועמדים הגיעו לקו הסיום, ונשארה התלבטות אחרונה. הלנובו עם זמן תגובה איטי ( למרות שהוא כנראה ה"אמיתי" ולא אפור-אפור ) , יש למישהו נסיון איתו? על הזירוקס יש יותר מידי ביקורות רעות ( כולל אחת טריה בפורום ) על פיקסלים מתים, ולכן תחושת הבטן אומרת לא לקנות.. עצות יתקבלו בברכה...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש את ה neovo f419? רוצה חוות דעת לפני קניה ב - 1500שח'. התלבטות בינו לבין fp 91GX BENQ. מה מומלץ עד המחיר הזה? שיהיה לפחות 8MS ו DVI .
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לא משנה הגודל.... שיהיה LCD ותנסו לא לעבור את ה-1300 כי זה בערך כל מה שיש.... תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבקשים ממני המלצה למסך כפי שציינתי למעלה. השימוש גרפיקה חובבנית (עריכת אלבומי תמונות באינטרנט), וחשוב שהמסך יהיה מדויק יחסית מהמפעל כי הוא לא יכויל. האם יש חלופה זולה יותר ל-2209WA? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-