מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, הנושא דחוף מאוד, מכיוון שכבר הזמנתי את המסך ושחכתי לשאול על האחריות, שזה אולי הדבר הכי חשוב שהייתי צריך לשאול... בכל מקרה 10 דקות אחרי שהזמתי ונזכרתי בכך, התקשרתי לחנות אולם החנות כבר היית סגורה... ועכשיו אני צריך לשלוח מייל למוכר לבטל או לא וזה צריך להיות דחוף כי יום ב שני כבר מגיע... אז הנה מה שקורה: אחרי ששלחתי לו אימייל בפעם הראשונה, שאלתי אותו אם האחריות חלה החל מהפיקסל השרוף הראשון, כלומר: אם יהיה פיקסל שרוף אחד אזי יחליפו לי את כל המסך.... המוכר רשם לי חזרה שהאחריות על פיקסלים שרופים חלה שבוע מעת קבלת המסך בלבד!!! כלומר אם שמונה ימים אחרי נשרף לי גם חצי מסך (!) זו כבר בעיה שלי... רציתי לדעת - מה לעשות, לבטל או לא?? אם ככה זה בכל החנויות? או שזה לא נורמל…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מסך שישמש אותי למשחקי FPS לסרטים ויהיה לי טלוויזיה עם כרטיס טלוויזיה... אני אישית מעדיף מסך 22 אבל הבנתי מהכתבות באתר שיש רק עם פאנל TN לכן אני מבקש תנו לי המלצות למסכי 20-22 טובים לשמש כטלוויזיה למשחקי מחשב וPS3 ולראות מידי פעם איזה סרט תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , מחפש מסך דק (מינימום 19" ) לעריכת וידאו. (לא גיימינג). מתלבט בין הדגמים הבאים : ViewSonic LCD 19 VP930 או Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel או Samsung 19 LCD SyncMaster 971P חשוב לי שלא תהייה גרעיניות בתנועה ושהמסך לא " יזרח ויסנוור בבוהק" וכמובן שיהיו לו צבעים "חיים וטבעיים". אשמח להמלצה טובה וידידותית (לארנק ולמשתמש)... לתקציב של עד 2400 . תודה (הירוק בפורום)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי פה באיזה ת'רד באתר שאני לא מוצא אותו כרגע, שהמסך הזה יכול לעבוד בקצב רענון של 75HZ, אבל בווינדוס אני רואה רק הגדרות של 59/60 HZ, למרות שהתקנתי את הדריייבר של המסך. מה הסיבה לכך? האם יכול להיות שהכרטיס מסך שלי לא מאפשר לעבוד ב- 1680*1050 עם 75HZ. הכרטיס מסך שלי הוא Gigabye 9600GT.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בתרד הזה אני אאסוף את כל הסקירות. סקירה ראשונה Cnet http://www.cnet.com.au/desktops/monitors/0,239029422,339289509,00.htm
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע את האורך והגובה של מסך 22" WIDE ?! ושל 19" רגיל ?! בתודה מראש, מתן.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מבקש המלצה על מסך מחשב בתקציב של עד 870 ש"ח. המסך הוא בשביל חבר.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך מחשב 24 אינץ בתקציב של עד 1800 שקל מסך FULL HD עם כניסות DVI וHDMI מקסימום 5MS, מינימום 10.000 ניגודיות המסך למשחקים ולצפיית סרטים תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע אין הגבלה במחיר... מה אתם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד hp pavilon dv6000, עד לא מזמן הוא עבד מצויין, ממש מלאך.. לאחרונה המסך התחיל להבהב בלי סיבה תוך כדי פעולה עד שהמסך הוחשך לגמרי. כרגע המסך חשוך אך ניתן לראות תצוגה אם המסך מכוון לאור. אני חושב שהסיבה זה שה-inverter של המסך נהרס/נשרף וההחלפה שלו די פשוטה, פשוט הרכיב מאד יקר יחסית לזה שאני לא בטוח שזאת באמת הבעיהhttp://www.pchub.com/uph/laptop/43-32507-7879/TDK-TBD392NR-LCD-Inverter.html זה הכי זול שמצאתי, האם זאת באמת הסיבה הכי הגיונית למסך חשוך והאם כדיא להזמין את הרכיב ולהחליף?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי להתייעץ...בנושא קניית מסך LCD אני מעוניין לקנות מסך טוב שיתאים לי לגלישת טקסט באינטרנט, קצת משחקים ולהרבה סרטים בתקציב של כ 1300 שקלים אני מניח שבקטגוריה הזאת נכנס מסך 17 אינץ.... אז אשמח על כל עזרה תודה אסף
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה מסך טוב למשחקים וסרטים? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17889&isZap=1
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרצת סרט 3D על Dell 2311H? יש חיה כזו? לפי מה שהבנתי זה רק בשיטת "אדום כחול" ולכן Avatar לא מתאים. השאלה האם זה אפשרי במסגרת הסרט שודדי הקארייבים 4: זרמים זרים תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Hi :hi:Everybody, I'm shipping some stuff from Canada to Israel, and I want to bring my Dell P992 CRT monitor. It's an excellent gaming monitor! Getting an Israeli cable is no problem, but I don't know if the "PSU" of the monitor can take both 110V and 220V (like PCs can). Does anyone know? Thanks!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב... אני צריך המלצה למסך בשביל משחקים (דיאבלו, מקס פיין 3) בגודל 23" ויותר... במחיר עד 1000 אולי 1200 תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://fjallfoss.fcc.gov/oetcf/eas/reports/ViewExhibitReport.cfm?mode=Exhibits&RequestTimeout=500&calledFromFrame=N&application_id=596359&fcc_id=%27BEJW2220PU%27 יש גם תמונות מבדיקות של ה- FCC וגם מדריך למשתמש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
Office ועבודה עם גרפים של שוק ההון. תודה עריכה: כמובן שהתכוונתי למסך ולא למחשב כמו בכותרת P:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ערב צך ערב זך אם מישהו פה הוא בעל שני מסכי 22 או 24 שאפשר להציב במצב מאונך PORTRAIT , צמודים אחד ליד השני תוכל ( או תוכלי ) בבקשה להעלות לפה תמונה במצב הזה, כשהדסקטופ פרוס על פני שתי המסכים ? תודה רבה ( מאוד מאוד ) מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני ישמח לשמוע חוות דעתעל מסך מחשב 20 " דגם FJ-2050 LED תוצרת FUJICOM המחיר שלו נשמע לי הזוי משהו 333 ש"ח לא מחשיד קצת. אם יש למישהו את הדגם אני ישמח לקבל אינפורמציה האם הוא יספק אותי בתור גרפיקאי לתלת מימד. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בהתלבטות קשה. מה עדיף LG W2363D 120 Hz או Alienware™ OptX™ AW2310 120Hz ההבדל במחיר בארץ הוא כ 1200 ש"ח (כמובן האליאנוור יות יקר) לא איכפת לשלם את ההבדל בהנחה שיש שונות רלוונטית מלבד שם המותג. מה יתן לי יותר? מבחינת איכות התמונה ומבחינת התלת מימד (כי הבנתי שיש מסכים שמחייבים ישיבה בזווית מסויימת)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי מבין אלה עדיף, לאינטרנט אופיס סרטים : Lenovo 192p xerox xg91d Ag neovo f419 איפה ניתן לראות בקורות מקצועיות על אלה ? האם 25ms לא איטי מדי לסרטים ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך לדעתכם המסך הזה ? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZXP2211W הייתה לי התלבטות לגביו אם לקחת אותו או את זה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCL1953TR_R אמנם הנתונים של המאג קצת פחות טוב ממש בקצת.. אבל הוא גדול יותר והוא כולה 1000 שקל. דבר נוסף - בשביל צפייה בסרטים / סדרות המאג מספיק לא ? יראו סבבה ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לך מסך של aoc 23.6 שאני נכנס לאתרים שהצבע של הדף בהם שחור כלומר הרקע התאורה במסך נהיית חשוכה ושאני יוצא מהם לדוגמא חוזר לגוגל המסך נהיה בהיר שוב וחד מישהו מכיר בעייה כזאת? מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי טלוויזיה 32' LCD של חברת סמסונג, לאחרונה שדרגתי לטלוויזיה יותר חדשה ואת הטלוויזיה הישנה אשתמש כמסך מחשב. הטלוויזיה תהיה ממוקמת על שולחן עבודה ויהיה קרוב לפנים. השימוש במחשב בערך שעה/שעתיים ביום והמטרת גלישה באינטרנט וסרטונים השאלה היא: בגלל המסך הגדול קרוב לפנים, האם זה מזיק לעיניים? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אחרי שסגרתי מפרט סופי מבחינתי, נשאר לי לבחור מסך מתאים. ניסיתי להמשיך פוסט אחר שבו התייעצתי לגבי המפרט, אבל משום מה זה לא נותן לי להגיב שם. משתף אתכם אם יש לכם הצעות ייעול או כל דבר אחר, אשמח לשמוע: https://www.tms.co.il/133544 המסך של MSI ירד מהפרק כיוון שלאחר מחקר הבנתי שלשימושים גרפיים ובכלל, עדיף מסך עם פאנל IPS אבל אצרף אותו בכל זאת. ניסיתי כמה שאפשר לחבר בין הצרכים של העבודה (שרטוט אדריכלי והדמיות תלת מימד) לבין השימוש של משחקים בצורה חובבנית ובחלק מהזמן. בסופו של דבר הגעתי לדגמי הTUF של ASUS. מצרף שני מסכים, שניהם עם פאנל IPS, 1MS, 144-240HZ. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא בהנחה ואני קונה שניים מהם, מה עדיף? 24 או 2…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-