מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין ברכישת DELL 2209 לצורכי גרפיקה. למרות זאת, גיליתי שהוא חסר כניסות וידאו. יש אולי מסך שיתאים לדרישות שלי? תודה מראש, אור.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב, לצורך גיימינג. חשבתי על גודל של 22"-23". אני רוצה מסוג LED. 2ms ניגודיות כמה שיותר גבוהה תקציב - 1,000-1,200 אני פשוט לא יודע איזו חברה יותר טובה ואמינה. אשמח להמלצות. תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
לאחרונה גיליתי מסך IPS של החברה הזאת שעד עכשיו לא הוציאה מסכים איכותיים ומעניין אותי לדעת איך הוא ביחס ל - DELL 2412HM ול - LG IPS231P-BN ? הנה המסך - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=812286 קראתי את הביקורת הזאת עליו - http://www.tftcentral.co.uk/reviews/aoc_i2353ph.htm וזה לא עזר לי להבין אם הוא טוב יותר מהם או לא.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
צרכים * עריכת מסמכים * אינטרנט - קריאה בעיקר * משחקים (עדיפות משנית) * לא רואה סרטים במחשב אילוצים * גדול או שווה ל 19" * פחות מ 1500 ש"ח * מעדיף 3*4 כי נראה לי ניצול טוב יותר של המסך אבל אשמח לשמוע אחרת. לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
עידכנתי את הווינדוס ונכנסתי סתם לתמונה ואני רואה שהיא בגווני צהוב כזה. אבל כל הצבעים במחשב בסדר, זה רק כשאני נכנס לראות תמונה...(לוחץ דאבל קליק על תמונה והיא נפתחת דרך ווינדוס) בפוטושופ הכל רגיל גם כן.. הנה תמונה להמחשה (מקווה שגם אתם רואים את הצהוב וזה לא רק אצלי במסך) מה עושים ואיך זה בכלל קרה?? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
דרוש מסך 19" עבור מתכנת ב 1500 ש"ח בערך דרישות: 1. תצוגת טקס מעולה 2. אמין 3. נוח לעבודה ממושכת. 4. אין צורך במשחקים או סרטים מועמדים: 1. VIEWSONIC VP930B 19'' LCD 8MS DVI+ PIVOT BLACK 2. VIEWSONIC VP930B 19'' LCD 8MS DVI+ PIVOT BLACK אשמח לשמוע חוות דעת בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי, לצערי עקב פטירתו בטרם עת של הVX922 שלי אני צריך לקנות מסך חדש. המסך ישמש לסרטים/סדרות, תכנות, אך הדגש הוא על משחקי פעולה מגוף ראשון ברשת (CS, COD וכו') איכות תמונה חשובה לי פחות, מה שקריטי הוא זמן התגובה ומריחות, אני רוצה משחקיות חלקה ככל הניתן בLCD. התקציב הוא 1100 ש"ח, ואני מוכן להעלות בקצת אם יש צורך. תודה, דני
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
הכי גם מסך CRT בסוף מורכב מפיקסלים (אומנם שם זה פוספור, זה קשור לסיבה ?)?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוכש עכשיו מחשב חדש לאמי, ואני מחפש מסך LCD. במסגרת התקציב אין ברירה אלא לקחת TN, אבל השאלה איזה גודל. אני חושב שמסך 19/20" עם אפשרות לPIVOT יהיה עדיף מאשר מסך 22", משום שהשימושים יהיו עבודה בOFFICE וגלישה ברשת. אשמח לעזרה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
ברור שבמסך "19 הטקסט גדול מ"17 כי זה אותה רזולוציה ומסך "22 רחב עדיף על "20 רחב שניהם אותה רזולוציה אבל אם מה שקובע את גודל הטקסט הוא גודל הפיקסל אז מסך "19 שבו גודל הנקודה בסביבות 0.294 הטקסט ייראה הכי גדול וברור אפילו יותר ממסך "24? ואני לא מתכוון לשטח מסך הכי גדול אלא לטקסט הכי נוח לקריאה בלי לשנות DPI ומשחקי זום
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני צריך מסך ב 1700 גג,לא איכפת לי 19" או 20". בקיצור חשבתי ללכת על ה ViewSonic 19" LCD VP930 שיש לו ביקורות ממש ממש טובות ורציתי לדעת אם עכשיו המחיר הוא 1666,אז נגיד בעוד חודש חודשיים המחירים עשויים לרדת ? לפי ההערכה שלכם,יהיה הפרש של כ-200 ש"ח ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
קניתי את המסך לפני שבוע וחצי וכמו שהבטחתי אני כותב חוות דעת קצרה קודם כל לא היה פיקסלים שרופים ולא זליגת אור המסך יפה אך לדעתי הצבע האפור מאחורה הורס. חסרונות: - הצבעים\ האור לא נוח לעיניים (מהקופסא) ניסיתי קצת לכוון ויוצא לי ככה brightness 75 contrast 60 בשאר אני לא ממש מבין עדיין לא ממש נוח לעיניים, ראיתי שיש הרבה אנשים שנתקלים בבעיה הזאת, אז אוליי מישהו יכול להעלות פרופיל כיול של המסך -איכות תמונה בסדר אך שום מסך LCD לא יעלה על מסך CRT טוב. לפחות LCD בעלי פאנל TN. -כפתורי שליטה אי אפשר למצוא בחושך והם לא ממש נוחים צריך להתאמץ ללחוץ עליהם לא חזק מידי ולא חלש מידי . -מסך זה פועל בזולוצייה 1680X1050 וכל רזולוצייה מתחת מורידה את איכות התמונה כי המסך מתחיל לעבוד על סוג של א…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעוניין בהמלצה ל-2 מסכי ''LCD 19 למערכת עריכה תודה: BARAKUSH
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
יש לי חיבור החדש יותר של הכרטיסי מסך... לא יודע מה השם... לבן כזה, יותר גדול מהכחול של פעם.... שלושה שורות חיבורים וחיבור מרובע כזה... ולשאלה: יש מתאם כלשהו מהחיבור הזה לחיבור SVideo? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, הוריי מעוניינים לקנות לאחי הקטן (בן 7) מסך LCD שהוא יוכל לצפות בו גם בשידורי טלוויזיה.. חוץ מזה, המסף אמור לשמש לדברים כלליים שכוללים צפייה בסרטים, משחקים וכמובן גלישה באינרנט ולעבודה משרדית.. לאחר בירור בין מספר מסכים הבנתי שמסך DELL 2007WFP יהיה טוב לשימושים הללו.. גם משום שהוא כולל כניסת "בננה צהובה" (יהיה אפשר לחבר את הממיר של "יס" ישר למסך נכון?) השאלה שלי היא שאת המסך אני אמור לחבר למחשב ישן מאוד שכולל כרטיס מסך GEFORCE 2 MX, האם המסך יוכל לעבוד כנידרש עם מחשב שכזה? הריי הרצולוזיה שלו היא גבוהה מאוד? יש כוונה להחליף את המחשב בשלב מאוחר יותר.. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
קראתי כאן את רוב השירשורים בנושא (אני מתעניין ב Samsung 226BW או בדל הדומה לו) והבנתי שהוא יתאים לי לאינטרנט וללימודים אבל לגבי סרטים - אני רוצה לצפות מהם במיטה, מה שאומר שהמסך יהיה קצת מעלי. עד כמה אקוטית הבעיה של הזווית צפיה מלמטה ? בחלק מהביקורות שקראתי (בעיקר בזאפ) חלק אומרים שכן ניתן להטות כלפי מטה וחלק לא, אני קצת מבובלב לחלוטין (לגבי הסאמסונג) אז... מי מבין המסכים האלה יתן לי להטות אותו כך שאני אוכל לצפות בו מהמיטה ? ועוד שתי תתי שאלות : שאלו את זה עכשיו בפורום אבל לא ענו והאמת לא חשבתי על זה בכלל . יש לי GFROCE 6600 - הוא יסחוב ? ו לגבי מחיר - בזאפ הרבה אנשים רושמים שהם קנו את המסך ב 1500 לפני 4 חודשים...כרגע רוב המקומות מוכרים ב1700 ... המחיר שלו עלה ? ועוד תת ש…
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום היקרים יש לי שאלה בקשר ל 2 מסכים של DELL קישור כפול = 2 יציאות של DVI-D על הכרטיס מסך? (יש לי 7800GT) 2. בקשר ל UltraSharp 3008WFP של Dell האם הוא משתלם יותר מה 3007WFP מבחינת מחיר? או שבכלל עדיף להסתפק ב 2408WFP.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לחוות דעת על המסך הבא - 243V5LHAB https://www.ivory.co.il/catalog.php?q=&orderBy=&act=cat&id=2602&filters[1166][]=1170 ישמש לסרטים, גיימינג (FPS), ושימוש כללי. מסך יחסית זול, האם הוא נותן תמורה טובה למחיר? תודה, אורי
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן אני עם המסך שלי כבר איזה 4-5 שנים טובות והגיע הזמן לאחד חדש..בעיה כבר לא מבין בכל העניינים האלה ואני צריך עזרה..התקציב שלי עד 1000 שקל ואני 99% מהשימוש יהיה למשחקים וסרטים..נורא חשוב לי הביצועים הרבה יותר מהגודל למשל אני אעדיף מסך 19 על פני מסך 22 אם ה19 הרבה יותר טוב מהבחינה הזאת..תודה על העזרה כמו גם תהיתי האם יש מפצל עם 2 יציאות HDMI שמתחבר לDVI במחשב ככה שאני אוכל לחבר את המסך הנ"ל ועוד מסך שברשותי למפצל וממנו יצא כבל DVI למחשב וככה פשוט אוכל להחליף בין שתי המסכים בין משחק לבין ראיית סרט..שהקטן כמובן מיועד בעיקר למשחקים
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, קודם כל המסך הנוכחי שלי - Dell U2312HM וואלה אני ממש מרוצה ממנו. אבל רוצה להתחדש. מחפש מסך 27 אינטש בשביל עבודה רגילה, משחקים במחשב ומשחקים בסוני (מתכוון לחבר את הסוני למסך). כיוון שאני מתכוון לחבר את הסוני והוא תומך ברזולוציות של FHD ו4K אני צריך מסך של FHD - רזולוציה של 1920x1080. (4K רזולוציה גדולה מדיי ל27" וגם צריך הרבה כוח עיבוד אם אני רוצה לשחק ברזולוציה הזאת) המחשב שלי- I7 8700k GTX1060 6GB 16GB ram לא בטוח שיש הרבה משחקים שאוכל להריץ ב120FPS. אבל בכל זאת חשבתי על זה- Samsung C27FG73FQM https://ksp.co.il/?uin=43464&select=.1304..230..2241. תקציב - ±2000…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תודה רבה מראש. אני פשוט לא בטוח לגבי ה-DELL שרציתי ואני לא יודע אם ישנם מסכים יותר טובים.
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני בערך 3 שנים רכשתי את המסך של דל 2407 בזכות ההמלצות שקיבלתי פה. יש לי כמה שאלות: 1.האם הוא מסך HD? 2.חיברו לי אותו לממיר דיגיטלי רגיל של יס. אני רואה תמונה של הטלויזיה אבל לא שומע. איך אני מחבר לו רמקולים? 3. אני רוצה לראות את המחשב במסך טלויזיה HD אחר שיש לי. ניסיתי לחבר כבל HD לHDMI, ללא הצלחה. אשמח לסיוע. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יש לי מסך vp 930 מערכת לינוקס אובונטו איך אני גורם לתצוגה לפנות ב90 מעלות?
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מסך 17" CRT של סוני מדגם CPD-200ES בתקופה האחרונה המסך החל לרצד בצורה מעצבנת ומציקה לעיניים המסך נבדק עם מחשב נוסף על מנת לשלול את האפשרות שהתקלה נובעת מכרטיס המסך או מהמחשב אליו הוא מחובר ואכן המסך מרצד גם עם המחשב השני. המסך ישן מאוד ונמצא בשימוש כבר כ-7 שנים. המסך תמיד עבד וגם כעת עם הריצודים מוגדר על תדר ריענון של 85HZ. האם גילו המופלג של המסך נותן את אותותיו ומתחיל לגסוס לו? אשמח לשמוע את דעתכם בנושא והאם ניתן להצילו בכל זאת. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מסך חדש הוא בעיקר למישחקים אם גרפיקה מאוד טובה יש לי כרטיס hd 4870 512mb המליצו לי על samsung 22 lcd 2253 bw מה אתם אומרים?התקציב הוא 1500
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-