עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני מועניין לקנות את ה2007WFP. עכשיו אני שרוי בדילמה קטנה מכיוון שראיתי מסכי 20 רק באופיס דיפו שם הם לא ברזולוציה הטבעית שלהם. עכשיו אני רוצה לבדוק אאיך הרזולוצי הטבעית שלהם,אם הטקסטים והכל נראים קטנים מידי מכיוון שהמסך הזה ישמש גם את אבי שנעזר במשקפי ראייה.מישהו יכול להעלות תמונה של הדסקטופ שלו על מנת שאני אוכל לראות את גודל הפונטים וכו'? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  2. אני עובד ב1280 על 800 > בנייד שלי ( מסך 15.4") הדבר היחידי שהיצלחתי לעשות כדי לבטל את שני הפסים הצדדיים במצגות הוא להוריד רזולוצייה ל 1024 / 760 זה מסורבל! האם יש פטנט אחר ? איזו תוכנה/TOOL שבקליק פותרת את הבעייה? THX

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  3. Started by Slavikik,

מעוניין לקנות מסך LCD 19 אינץ טוב שיתאים למשחקים=47% וגם לסרטים=46% אינטרנט השאר LOL מקסמיום שהמחיר יהיה 1100 שקל.ועדיף מחנויות בצפון כי אני באזור קריות.

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  4. Started by ksesa1,

אני רוצה לקנות מסך מחשב שיהיה גם מסך הטלויזיה שלי (מסך LCD לפחות של 30 אינץ) או להפך 1. האם זה משתלם? 2. מה עדיף מסך טלויזיה שיתחבר למחשב או להפך? 3. האים זה אפשרי בכלל? 4. מה ההבדל בין מסך LCD למחשב לבין מסך LCD לטלויזיה?

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  5. Started by DaNi-L,

אני מתכוון לקנות המסך של Dell , אבל אני לדעת אם לא יהיו לי בעיות בגלל הכרטיס מסך , כל הקטע של הרזלוציה ודברים כאלה יש לי כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 7600 GS

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  6. אהלן חבר'ה.. אני מחזיק בסמסונג 931BW ופתאום צץ לו מן קו בחלק העליון של המסך קו דק מאוד אבל מבחינים בו . שאני נמצא על רקע ירוק אז הקו יהיה גם ירוק אבל טיפה דהוי וככה זה בכל הצבעים בערך... זה מציק לי בעין כי זה נותן הרגשה שאולי משהו דפוק ואני לא יודע מה אפשר לעשות בנושא ואם זה בכלל כלול באחריות ודברים כאלה מישהו מכיר דבר כזה ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם ! אני מתכוון לקנות מסך LCD בגודל 24 אינץ המסך מיועד למשחקים סרטים ועבודה ב- autocad חשבתי ללכת על ה- Dell UltraSharp 2407WFP מה אתם אומרים ? תודה מראש

8. Started by boogie,

אני מתכוון לקנות מסך שהיעוד שלו זה סרטים וקצת משחקים: 1. דבר ראשון רציתי לדעת מה זה PIVOT? 2. האם כדאי לקנות את 226BW כי שמעתי שהפאנל שלו לא משה למרות ששמעתי גם מלא תגובות טובות עליו,ו והאם בכלל כדאי להשקיע עכשיו ב22" או שעדיף לקנות מסך קטן יותר אבל איכותי יותר?

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  9. Started by Men7a,

שלום , יש לי טלויזיה 37" של PILOT טלויזיה טובה , יש בה HDMI והכל... בכל מקרה , אני כרגע מחובר עם כבל S-Video והאיכות לא משהו...יש לי חיבור VGA אבל השאלה שלי היא כזאת.. אם אני יקנה חיבור VGA [אני צריך אחד של 4 מטר...קצת רחוק חח] אז אני יוכל לשים את המסך על רזולוציות יותר גבוהות? והאם האיכות תהיה הרבה יותר טובה?? כרגע הרזולוציה הכי גבוהה שאני יכול לשים זה 1024*768 וזה מעפן תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  10. Started by ecentaur,

אני מעוניין לקנות מסך למחשב שמיועד למשחקים. אני מתלבט בין שני מסכים מאחר ולא ברור איזה פרמטרים ישפיעו יותר על חויית המשחק. שני המסכים נמצאים באותו טווח מחירים של כ- 1500ש"ח. מסך 1: מסך מדגם VX2235WM בגודל 22 אינץ' של חברת ViewSonic, על פי המלצתו של ירון אביב למפרט משחקים במאמרו "מפרטים מומלצים: שלושה מפרטים נבחרים" http://hwzone.co.il/articles/specs_sep07/2 מסך2: מסך מדגם ViewSonic VP930b בגודל 19 אינץ', על פי הביקורת של ארז ורבר במאמרו "השוואת מסכי LCD איכותיים בגודל "19" http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_highend/ בתודה מראש, הלל

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  11. שלום לכולם כמו שהכותרת כבר אומרת אני צריך המלצה למסך 22 בשביל עבודה בתחום הגרפיקה והתלת מימד בסביבות ה1800 ש"ח תודה

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  12. Started by averaraz,

מה אתם אומרים על המסך? שווה למחיר הזה? אני סופשבוע הבא באילת יש חנות מומלצת שם שכדאי להכנס לבדוק מסכים במחירים זולים? אם כן היכן החנות ממוקמת? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  13. Started by ידידיה,

שלום קיבלתי לפני 3 ימים מסך חדש מקופסא של LG דגם L1719s בצפיה בסרטים אין איכות נורמלית(שאמורה להיות מצוינת),אני רואה את הסרט עם מרובעים קטנים כאלה,ומעין החלקה עדינה של הצבע כדי "לפצות" על זה.. המסך מוגדר ע"י דיסק מצורף. כרטיס מסך nvidia geforce 6150se מותקן. קודקים מותקנים. מה יכולה להיות הבעיה?ואיך אפשר לפתור אותה?

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  14. Started by hushnga,

שלום לכולם אתמול ההיתי בחנות בפתח תקווה ( היה להם שרות מדהים ) והם הסכימו לתת לי להריץ את המחשב שלי על המסך הנ"ל הרצתי כמה משחקים (pes6, nfsmw, Stranglehold, bioshock ) וכמה סרטים , לא נתקלתי בשום מריחה . יכול להיות שאני לא בודק נכון , אם כן תקנו אותי . נראה לי שאני ארכוש את המסך תודה

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  15. העיניין הוא פשוט מאוד , המסך רץ על רזולוציה של 1900-1280 , היא גבוהה מאוד , אולי אפילו מידי. ראיתי באנצמארקים היום של משחקים חדשים שהופעלו על מחשב מאוד חזק (Q6600 \ 8800ultra \ 2gb ddr ) ברזולוציה הזאת , ואפילו שלא היה AA בכלל המחשב הגיע לממוצע של50-60fps במשחקים האלו. אם תפעילו AA זה אפילו ירד לממוצע של 40-50 אז אומנם זה מסך מדהים , איכות חבל על הזמן, אבל בכל זאת.. אם תסתכלו חצי שנה קדימה אולי קצת יותר , משחקים חדשים וכבדים יותר יצאו שאני ממש בספק אם מחשב חזק מאוד היום יריץ אותם בצורה חלקה על רזולוציה מטורפת כזאת. מה גם שמי שרוצה את המסך הזה בשביל מפרט לגיימינג, חייב להשקיע לפחות 2000+ בכרטיס מסך ועוד הרבה במעבד חזק. שלא נדבר בכלל על המחיר של ה8800gtx\gts אז מה אני מפס…

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  16. לאחר שקניתי את המסך החלטתי להעיף את הטלוויזיה הקטנה שלי מהחדר ולהשתמש במסך גם כטלוויזיה. השאלה שלי היא מה הדרך הטובה ביותר לחבר את המסך לממיר של yes, ואיך אני יכול לשמוע את מה שאני רואה? יש איזו דרך לחבר את המסך לרמקולים שאני משתמש למחשב (דרך מפצל אולי?) או שאני חייב לקנות עוד רמקולים במיוחד למסך? אין לי שמץ של מושג בכל הקשור בחיבורים וסוגי כבלים. בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  17. Started by ofirrjd,

מבחינת הרזולוציה של המסך, האם התצוגה של המשחק לא נמתחת? שאלה יותר חשובה, אני משחק בדר"כ ברזולוציה של 1280X1024 (ראו מפרט בצד). השאלה היא, מה המקבילה לרזולוציה הזו במסך רחב והאם הכרטיס מסך לא יתאמץ יותר כדי לתמוך בה? אופיר

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  18. שלום, עד היום חפשתי איזה מסך מחשב לקנות: DELL 2007WFP SAMSUNG 226BW אבל היום יש לי אפשרות נוספת שזה טלוויזיות LCD במחיר כמעט זהה...לא ממש משנה איך... מה אתם אומרים עדיף במשחקים? הטלוויזיה או המסך מחשב? הנה דגם שראיתי חדש LG M228WA מה דעתכם עליו? נראה טוב. ואם בבקשה אפשר לדעת מה לדעתכם הדגם הכי טוב של LG למסכי מחשב. תודה רבה!!!!

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  19. Started by Ametrine,

השימוש שלי במחשב כרגע זה לרוב סרטים, לכן, החלטתי לקנות מסך גדול 24-26 אינץ'. עכשיו השאלה הגדולה האם כדאי לקנות מסך 24 אינץ' שעולה בסביבות 4 אלף ש"ח http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=468918 או טלויזיה 26 אינץ שעולה בסביבות 3 אלף ש"ח ועם נתונים כמעט זהים. http://zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=521342 . נראה שכך יוצא גם מחיר זול יותר וגם מסך כגדול יותר. אבל השאלה הגדולה האם האיכות לא תהיה הרבה יותר גרוע במשחקים למשל? מה אתם ממליצים? מסך או טלויזיה?

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  20. Started by naba,

אני רוצה מעמד שולחני ולא את זה שתולים על הקיר, כמה זה אמור לעלות ? * מסך דל עם תקן VESA

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  21. Started by Flea,

הייה קניתי את המסך הזה אתמול, מסך מדהים ;D עכשיו אני יודע שיש אפשרות כזאת לעשות DUAL INTERFACE או משו כזה.. שאני יכול להציג 2 מסמכים של וורד על המסך, או דף 1 של אינטרנט ולידו דף אחר של וורד ודברים כאלה.. קיצר מן אפשרות כזאת שמאפשרת עבודה במסך על שתי תוכנות שמוצגות ביחד אחד ליד השני.. אם מישהו יודע איך להפעיל את זה אני ממש אודה לו נ.ב: יש לי ווינדוס VISTA אם זה בלעדי לוויסטה.. (ועוד שאלה קטנה - המסך שלי מחובר DVI, אני לוחץ על לחצן הAUTO במקשים של המסך, וזה רושם Auto Adjustment Not Available.. למה זה?)

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  22. בעקבות מעבר לדירה קומפקטית במיוחד והשדרוג ההולך וקרב של המסך הישן שלי החלטתי להיפטר מהטלביזיה הישנה שהייתה לי ואני מתכוון להשתמש במסך המחשב החדש שלי כמסך גם לטלביזיה. את החיבור לטלביזיה אני אני מתכוון לעשות דרך כרטיס TV ככה, שלמעשה כל מסך בא בחשבון. מקריאה בפורום ראיתי שבמסכים עם פאנל VA יש את זוויות הצפיה הטובות ביותר, לכן החלטתי שהמסך חייב להיות עם פאנל מסוג זה. עכשיו אני מתלבט בין שני מסכים: 1. ViewSonic VP930 2. Samsung SyncMaster 971P מי מהם יותר מתאים לשימושים הבאים: 70% מהזמן המסך ישמש כמחשב - ליישומים של גרפיקה והרבה טקטס, ללא משחקים. 30% מהזמן כמסך טלביזיה. מהביקורות שקראתי נראה שהViewSonic יותר טוב, אבל האפשרות של הסמסונג להתכוונן לכל הזוויות האפשריות נראית לי…

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  23. Started by Guy950,

אני רוצה לדעת מה דעת הציבור על המסך הזה. http://skypc.co.il/pl_product~931BF~9~0.htm הוא תומך HD ושווה למשחקים?

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  24. Started by 2505magnet,

דרוש מסך 19" עבור מתכנת ב 1500 ש"ח בערך דרישות: 1. תצוגת טקס מעולה 2. אמין 3. נוח לעבודה ממושכת. 4. אין צורך במשחקים או סרטים מועמדים: 1. VIEWSONIC VP930B 19'' LCD 8MS DVI+ PIVOT BLACK 2. VIEWSONIC VP930B 19'' LCD 8MS DVI+ PIVOT BLACK אשמח לשמוע חוות דעת בתודה מראש

25. Started by zaroor,

אבקש את דעתכם על מסך אסוס LS201 גודל 20 ,שימוש כללי וגם משחקים ראיתי אותו מאוד מרשים בעבר קניתי אסוס 17" עם זכוכית קריסטלית רואים בו מעולה הנה קישור לייצרן דרך אגב מחירו נע באיזור 1800 שח http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1615&l1=10&l2=140&l3=509&l4=0

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.