עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מאיזה גודל מתחילים מסכי מחשב להצגת FULL HD ואיזה נחשבים לטובים?

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  2. Started by adirnasri,

אני רואה במלא מקומות שרשום פאנל המסך:TN מה זאת אומרת ? אני לא מבין את זה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  3. כל כמה זמן מומלץ לעשות שומר מסך במסך דק כדי שלא יהיו צריבות מסך או התחממות מיותרת ? יש לי תוכנה של כרטיס טלוויזה וכשאני רואה אפילו במסך גדול אז השומר מסך קופץ על זה בגלל זה אני שואל מחכה לתשובה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אהלן, קיבלתי את ה-ASUS VW222u. כרגע אני עם Geforce 4 MX 440 נוראי, אבל לפחות מציג ב-1680x1050. תודה לכולם על ההמלצות החמות ובמיוחד ל-McFly על העזרה בפורום. באמת תודה. אני מרוצה מהקנייה, אבל אני צריך לכייל את המסך. אין לי עין לזה בכלל... איך מכיילים ? תוכנה? סתם בעין ? אני צריך איזה מישהו/משהו (תוכנה...) שיגידו לי בדיוק מה צריך לראות בכל תמונת כיול (הגווני צבעים וכו') ועם איזה תפריט לשחק (בהירות, ניגודיות וכו') כדי לשנות את זה... אם לא - הכל נראה לי דומה... כרגע אני עם ניגודיות 90 ובהירות 85... הצבעים על User Mode והאדום הירוק והכחול כולם על 100. מה עושים ? המון תודה שוב!

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  5. Started by shalomshalom,

אני ממש מתלבט אם להשתמש ב-ClearType או לא (Asus VW222u)... אשמח לשמוע את דעתכם - אולי יש איזה אקסיומה שבמסכי LCD תמיד משתמשים ב-ClearType או משהו כזה ולא הייתי מודע לזה...

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  6. Started by OuTsIDe,

כל פעם שאני רואה סרט יש קוביות במהלך הסרט וזה מציקק אני לא יודע מה לעשות יש לי כרטיס מסך 5200FX לאבא שלי יש 931C גם של סמסונג ואותו דבר קוביות לא יודע מה לעשות כבר ויש לו כרטיס מסך 7300GT בבקשה עזרה

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  7. שלום לכם אני זקוק לדעתכם בנוגע לעבודה עם שני מסכים. הקדמה: אני בעל מסך ViewSonic VP930. בשבוע שעבר, אחרי שנה וחצי שימוש, המסך התחיל לעשות בעיות ולא להציג תמונה. מסרתי אותו לתיקון ובינתיים משתמש במחשב הנייד. מאחר שאני זקוק למחשב, ובחברה מדברים על שבעה ימי עבודה לתיקון המסך, חבר שלי הציע לי לרכוש מסך דק ויחסית זול שישמש לבינתיים ואחרי כן ישמש כמסך שני עם ה- ViewSonic. אתמול באופן די ספונטני נכנסתי לחנות ויצאתי עם מסך BenQ FP202W V3 - מסך רחב 20 אינץ' שנראה לי בחנות לא רע ועלה כ- 1100 ש"ח. כשחזרתי הביתה פתאום עלו בי ספקות לגבי הקנייה שלי. עוד לא פתחתי את האריזה וחשבתי לשאול כאן מספר שאלות, כי אני מאמין שתהיה לי אפשרות להחזיר אותו במידת הצורך. רקע נוסף: במקצועי אני מתכנת פלאש…

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  8. Started by WiSe-Man,

בתרד הזה אני אאסוף את כל הסקירות. סקירה ראשונה Cnet http://www.cnet.com.au/desktops/monitors/0,239029422,339289509,00.htm

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by taotao,

שלום אנשים, הCRT 17' של LG סיים את תפקידו היום (נשרף קליל ), ולכן אני מחפש מסך 19' לאחי. חשוב להדגיש שהוא משתמש בו להכל, החל ממשחקים ועד לגלישה באינטרנט, ולכן אני לא מחפש מסך שהוא קיצוני לכיוון אחד אבל ירוד בכיוון האחר. לי אישית יש את הVP930 ואני די מרוצה ממנו, הוא נקנה די מזמן, ולכן אני שואל אם יש משהו יותר אטרקטיבי כיום בשוק ? המערכת של אחי מפורטת בפרופיל למי שמעוניין (מערכת 2), תודה מראש לעוזרים. ;D

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  10. התלבטתי בין כמה מסכים ואת ההבדלים הקטנים ביניהם אני לא ממש מצליח להבין. אשמח לקבל עצה מקצועית שמגובה בידע לגבי המסכים. אז ככה היו את שלושת מסכי ה-ASUS האלו שהבתלטתי ביניהם מה עדיף: http://tms.co.il/cat/45/215:220/manuf:ASUS גם ה-226BW נלקח בחשבון מבחינת תקציב: http://tms.co.il/product/3550 יש עוד מסכים מומלצים בטווח המחירים הזה +-? המחשב?(המסך) מיועד בעיקר לסרטים ולעבודה משרדית. אני לא רואה את התקציב שלי מאפשר לי מסך שלא מבוסס פאנל TN לכן אני אקח מסך 22 אינץ' שיחפה על איכות הפאנל.

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  11. Started by maor5,

שלום יש לי את המסך-samasung syncmaster 932bf השאלה שלי היא-בשולחן שלי יש את המסך ורמקולים של המחשב ממש צמודים אליו.... האם הרמקולים יכולים להזיק איך שהוא למסך lcd שלי?כי חבר שלי אמר שיש ברמקולים מגנטים וזה יכול להזיק למסך ובמיוחד אם אני שומע שירים בעוצמה חזקה או מוזיקה עם באסים חזקים... האם הוא צודק? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  12. החלטתי שאחד מהשניים זה המסך שאני קונה, מישהו התנסה עם החדש יותר שזה ה 2253BW, ה 226BW פצצה של מסך אבל השני חדש יותר (ובתקווה גם טוב יותר והבדל במחיר הוא לא בשמיים). למישהו יש מושג עם מה עדיף ללכת ? תודה לכולם.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכל עונה. היום עשיתי הזמנה של המסך הנ"ל דרך אתר של גיבור מחשבים. כמובן, לפני ההזמנה בדקתי וסרקתי פה בפורום ועוד בהרבה מקומות ברשת העולמית. לאחר שלא מצאתי תשובה, שאלתי היא כזו : שמתי לב, כי הדגם של המסך בחלק מחנויות מופיע עם זמן תגובה של 16 מ"ש ובחלק עם 8. האים יש משהו שעלי לדעת על הנושא ? האים יש קשר לפאנל או למודל של המסך ? (A3 או A4 ו פאנל IPS או VA ) תודה.

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  14. מסך בלי מריחות שיראה תמונה יפה מבלי כל-מיני עיבוטים.... בבקשה עזרה...

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  15. Started by arik100,

מה עדיף מבין השניים? לקריאה , משחקים , סרטים א. בהנחה שאין הבדל במחיר ב. בהנחה שיש הבדל של עד 200 שקל נ.ב. אני שמתי לב שהיתרון של ה 2243BW הוא שיש לו מצב PIVOT! לעומת ה2253BW שיש לו 2MS לעומת 5MS

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  16. במעבר ממסך CRT למסך TN, במספר סרטים הופיעו ריבועים סגולים וירוקים. לאחר ניסיונות רבים הכוללים הסרת והתקנת דרייברים, וכן התקנת קודקים, להפתעתי הרבה, הפתרון היה בשינוי "איכות הצבעים" מ-32 ביט ל- 16 ביט. ניתן לציין, שאני משתמש בחיבור אנלוגי. האם תופעה זו מאפיינת מסכי TN ו/או חיבור אנלוגי?

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  17. כמעט רכשתי את ה- Asus אך לפתע חבר סיפר לי על ה- Xerox עם הזכוכית הקשיחה והלהיב אותי עליו. איזה מסך עדיף מבין ה- 2 ? תודה רבה, אורן.

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  18. לפני כשבוע קיבלתי את המסך אחרי המתנה ארוכה ומייגעת. המסך הינו בעל פאנל S-IPS (עפ"י האות L שמופיעה בגב המסך) והריוויזיה היא A05 רציתי לדעת האם קיימת תוכנה ייעודית דרכה ניתן לשנות הגדרות ולכייל את המסך מלבד השיטה של שימוש בלחצני המסך? לא מצאתי תוכנה כזו בדיסק המצורף. בנוסף, אשמח לקבל עזרה בכיול וכיוון המסך על מנת שאוכל להוציא מהמסך את האיכות המרבית. כמו כן, ברצוני להודות לכם על הידע והעזרה שקיבלתי כאן בפורום, מה שלמעשה הוביל אותי לרכישת המסך המאוד איכותי הזה. תודה רבה לכולכם, יישר כוח, אתם עושים עבודה נפלאה.

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  19. Started by MagnuM_47,

שלום אני מעוניין לקנות בקרוב מסך רחב ואני רוצה המלצות. אני רוצה 22 אינץ' ורצוי שיהיה של חברת SAMSUNG רוב הזמן אני מריץ משחקים כבדים על המחשב, ובחודשים הקרובים אני ישדרג את הכרטיס מסך שלי גם- האם כל כרטיס מסך שאני אקנה ינצל את המסך? תודה לעוזרים. ד"א אני קונה באתר הזה: http://www.newegg.com/

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  20. יש לי את המסך של DELL E228WFP ויש בו מצב רגיל כאילו שאפשר לבחור את הגוונים כאילו הירוק אדום כחול .. ועוד מצב אחד HD YPBPR אבל ברגע שאני שם אותו כל הצבעים ניראים לא טוב.. מה זה המצב הזה בכלל למה הוא נועד עם הוא גורם לצבעים ליראות לא טוב כאילו או יותר מידי ירוק אדום כחול לא יודע איך לסביר את זה.. ? טוב יותר ברור מזה המצב הזה HD YPBPR ? איזה שיפור הוא נותן ? איך אפשר לכייל אותו נורמלי ? תודה לעוזרים:]

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  21. איך אני יודע אם המסך שלי מכוייל כמו שצריך? יש לי תוכנה כזו שמגיעה עם המסך שאני בעיקרון מכוון בה צבעים, כחול, ירוק, אדום.. מזיז ימינה ושמאלה עד שאני תופס בול ואני יכול להכין גם 'ערכות צבעים', למשל יש לי SRGB מוכן שהגיע עם המסך ואני יכול לפיו לסדר את הצבע לדוגמא כשאני כיוונתי את הצבעים בתוכנה, זה יצא בהיר יותר מהSRGB אז איך אני יכול לדעת מה באמת הצבע האמיתי או שזה לפי העין? ואת הבהירות לשים על כמה שנראה לי או לשים על 100 כמו שהמסך הגיע איתו(הורדתי ל50)

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. יש לי את המסך הזה כבר חצי שנה פחות או יותר 19" LCD LG L1970HR לפני שבוע קיבלתי מערכת סטריו והתקנתי את המערכת עצמה ממש צמודה ליד המסך הרמקולים לא קשורים, הם תלויים בחדר אתמול אני פותח את המחשב ואני מגלה שמשהו מוזר במסך הפכתי את המסך לרקע שחור ואני רואה מלא עיגולים לבנים.. ממש כל המסך עיגולים לבנים לא יודע אם זה שרוף או תקוע אבא שלי חושב שזה נגרם ע''י המערכת בגלל שהיא צמודה למסך וזה משבש את המצב של המסך לגבי המסך לא תיהיה שום בעיה אני מחליף אותו, יש לי אחריות עליו ל3 שנים אני פשוט רוצה לדעת למה זה הגיע למצב של פיקסלים שרופים או תקועים? בכלל המערכת או בכלל סיבה אחרת..... תודה

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  23. אני חושב שאולי הדרייבר לא מאפשר לי הרבה אופציות עוד...אבל בכל זאת אני כרגע בסביבת DESKTOP על 1680 ..22 אינ'צ (LG2252TWQ) .הבעיה שזה נורא קטן לי הכתיב (לא רואה 6\6 מה לעשות ...) איזה רזולוציה בעצם יכולה להתאים לי במסך 22 WIDE בלי לעוות את התמונה ? משמע רזולוציה טבעית (כגון 1680...) במסך הקודם 19 שלי 3\4 זה היה 800X600 ....1024.....שיחקתי עם זה כשרציתי שטקסט יהיה לי יותר קריא אבל מה הרזולוציות בWIDE חוץ מ 1680 ? שאלה נוספת ...האם ניתן להגדיר בדפדפן שימתח את כל התמונה לכל המסך ? (כמו בדסקטופ בעצם) במקום להשאיר לי שוליים לבנים לא מנוצלים ? 10X

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  24. שלום לכולם, המליצו עליו, אבל בחיים לא שמעתי על החברה הזו האם למישהו יש ניסיון עם המסך ו/או מידע לגביו ואיך הוא ביחס לדגמים דומים כמו כמו אסוס וסמסונג? Hannspree 22" LCD HW216DPB 5MS 1:1000 Black HDMI http://tms.co.il/product/5549 תודה רבה לעונים

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  25. שלום מתלבט בין הדגמים chemei 222h samsung 2043 - יכולות ארגונומיות ואולי גודל יותר מתאים של 20'' דגם אחר של lg שתציעו או asus חשוב לי כיוונון גובה, איכות צפיה ובכוונתי גם להשתמש בו כטלוויזיה - אם בדרך של חיבורים כמו של ה chemei או מסך אחר וכרטיס טלויזיה איכות הצפיה חשובה יותר מהחיבורים שמגיעים עם המסך תודה

• 4 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.