מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני קונה מחשב חדש, ואני רוצה לקנות גם מסך חדש. ניסיתי להבין מה לקנות בשיטוט בזאפ, והבנתי שהמגוון כל כך עצום, וכל מסך מתאים לשימושים אחרים, לכן החלטתי לשאול אתכם פה. אני לא גיימר כבד, אבל משחק, ומסך שייתן מריחות במשחקים לא בא בחשבון. חשוב לי גם שטקסט יהיה חד וברור. יש לכם המלצות מסוימות בהתאם לצרכים שלי? תודה רבה ושבת שלום!
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום יש לי סמסונג 971P שרכשתי לפני שנתיים כמעט. אני עובד הרבה על פוטושופ ואני רוצה להוסיף מסך שני בשביל שכלי העבודה יהיו בצד אחד ובצד השני רק התמונה. השאלה היא ? אם כיום במחיר של עד 1200 ש"ח אני יכול למצוא מסך יותר טוב מהסמסונג 971P ? ואם כן אז איזה מסך מומלץ בבקשה ? שוב פעם אני צלם ודיוק בכיול חשוב לי מאוד! תודה רבה לכל מי שעונה !
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
היי המליצו לי בחומרה על המסך הזה LG L227WTP 22" 1:30000 1680x1050 2ms http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1825 תהיתי האם זה מסך טוב מבחינת גודל הפונטים בו שזה משהו שהוא בעייתי בשבילי. בכל מקרה איזה מסכים מקבילים לו אתם יכולים להמליץ?
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
שלום לכולם =] אני כרגע בודק אפשרות להחליף את המסך שלי. חשבתי על ה2007WFP ועל הFP הרגיל. מלבד ההבדל של הרחב\לא רחב, יש עוד הבדלים? ומה יותר מומלץ למשחקים \ סרטים? וזה 16MS והמסך שיש לי כרגע הוא 16MS מלפני איזה שנתיים וחצי (BenQ fp737s-D), אני ארגיש בהבדל? האם ניתן לתלות את המסכים האלה על הקיר? ולמי שעשה את השינוי, לוקח הרבה זמן להתרגל לWS אחרי שאתה כל החיים שלך מורגל למסכים רגילים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים. חשוב שהמסך יהיה לא רחב (כיוון שאני עוסק גם בתכנות, קריאת ספרים וכו'). הגבלות נוספת - שיהיה 2ms ובטווח מחירים של 1000-1700 ש"ח. תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
חברה שלי רוצה לקנות מסך חדש. בתור הבעלים של DELL 2209WA המלצתי לה בחום על המסך אבל היא לא מוכנה לשמוע. כרגע יש לה 17" (שסיים את חייו) והיא טוענת ש-22 זה גדול מדי ומוכנה מקסימום 20. השימוש העיקרי יהיה ללימודים, כלומר הרבה קריאת טקסט וכתיבת מסמכים, כך שלדעתי פאנל IPS יהיה עדיף. כשחיפשתי בזאפ מצאתי רק 4 מסכים בגדלים האלה עם פאנל IPS שהמחיר שלהם היה כ-3000 ש"ח, אז הבנתי שאי אפשר להסתמך על האתר הזה. השאלה שלי היא האם יש מסכים משתלמים של 20 אינטש (תקציב עד 1000 ש"ח) עם הפאנל הזה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי T220P , וכל פעם יוצא לי חלון של Not Optimum Mode Recommended Mode: 1920x1200 60hz, והבעיה שזה משחק ישן והרזולוציה המקסימלית שם זה 1240X768 משהו כזה... ואחרי כמה דקות המסך נכבה ומראה לי את ההודעה הזאת, אז נגיד אני מכבה את המסך ומדליק שוב זה נעלם ואחרי כמה דקות שוב מופיע הדבר הזה... =\ מה לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חושב שאולי הדרייבר לא מאפשר לי הרבה אופציות עוד...אבל בכל זאת אני כרגע בסביבת DESKTOP על 1680 ..22 אינ'צ (LG2252TWQ) .הבעיה שזה נורא קטן לי הכתיב (לא רואה 6\6 מה לעשות ...) איזה רזולוציה בעצם יכולה להתאים לי במסך 22 WIDE בלי לעוות את התמונה ? משמע רזולוציה טבעית (כגון 1680...) במסך הקודם 19 שלי 3\4 זה היה 800X600 ....1024.....שיחקתי עם זה כשרציתי שטקסט יהיה לי יותר קריא אבל מה הרזולוציות בWIDE חוץ מ 1680 ? שאלה נוספת ...האם ניתן להגדיר בדפדפן שימתח את כל התמונה לכל המסך ? (כמו בדסקטופ בעצם) במקום להשאיר לי שוליים לבנים לא מנוצלים ? 10X
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכם. אז אני רוצה כבר לקנות את המסך והגעתי להתלבטות אחרונה. מה כדאי לקחת מביניהם? (המחשב מיועד למשחקים ולסרטים. גם עבודות רבות מלל). צריך להתחשב באיכות ובאחריות! (מבחינת פיקסלים שרופים). אם יש עוד המלצות או מסכים אחרים שיותר טובים מאלו (ובמגבלות המחיר), אז תציעו =). תודה רבה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
המחשב הראשון מחובר בחיבור הדיגיטלי והשני בחיבור הרגיל. שהמסך פשוט יחולק לשניים. DELL 2209WA
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
ראיתי פה כל מיני התלבטויות על מסכים בעיקר של דל למיניהם ולל אחד יש את היתרונות הקטנים שלו.. אני פשוט מחפש מסך שיראו בו טוב סרטים סדרות ואינטרנט בגדול..בעיקר בעומק השחור ופחות מעניין אותי כיוונונים של המסך חיבורים וכו.. אשמח לקבל המלצות..התקציב הוא 1500-2000 (תלוי בגודל המסך) תודה מראש לכולם
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
גם הכפתור AUTO רושם auto adjustment not available . מה זה יכול להיות? -תודה.
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט איזה מסך לקנות, חשבתי על ה2007WFP בהתחלה, אבל אז הבנתי שבגלל הרזולוציה יכול להיות שהמשחקים לא יפעלו טוב(אני חושב לקנות או 8800GTS או GTX), אז מה אתם אומרים? לקחת את ה2007WFP? לקחת מסך של 19 אינץ'? לקחת CRT בכלל?[br]פורסם בתאריך: 20.04.2007 בשעה 21:03:57 עזרה? מישהו?
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי, מחפש המלצה למסך מחשב 24 אינץ׳. השימוש יהיה בעיקר צפייה בסרטים כתיבת קוד. תקציב בסביבות ה800 שח, הכיוון שלי היה כמו שרשום בכותרת Dell s2415h Dell p2417h ראיתי את ההבדלים ביניהם מבלינת המפרט, יותר מזה לא כל כך מצאתי. עד עכשיו השתמשתי במסך מט ולכן אין לי מושג לגבי האיכות של מסכי glossy.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, ברשותי 2 מסכי VP930 של ויוסוניק המחוברים במצב דואלויו המסך הראשי (1) מפסיק להדלק לפעמים והנורה שלו מהבהבהת בצבע ירוק לפעמים הוא חוזר להדלק מעצמו מישהו מכיר את הבעיה או שיש לפנות לחנות ?
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך מחשב די ישן ואני רוצה לקנות בנוסף אליו עוד מסך או מחשב או טלוויזה. אני רוצה ששניהם יהיו מחוברים למחשב ואני יוכל להשתמש בשניהם כמסך אחד גדול(כאילו חצי בסך אחד והשחצי השני בשני) או ששני המסכים יראו את אותו דבר. יש לי כרטיס מסך GF9500GT 512MB עם יצאת DVI וHDMI (יש שם איזה חיבור שאני לא מכיר וקיבלתי מתאם לHDMI ). האם אני יכול לעשות את הנ"ל בכרטיס המסך שלי? אם כן אני פשוט מחבר ועושה מקש ימני שולחן עבודה--> מאפיינים--> והגדרות? אם לא מה אני צריך לעשות כדי שאוכל לעשות זאת אם יש אפשרות חוץ מלהחליף כרטיס מסך??? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבוס של אשתי מחפש מסך שמסתובב כדי שיוכלו להשתמש בו בשני צידי השולחן המשרדי . אני חיפשתי בגוגל מצאתי s24c450d שנראה לי קצת מיושן וגם יקר מאוד (550$) . מישהו מכיר משהו דומה יותר חדש ואולי במחיר קצת יותר נמוך?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היום הבחנתי בכמה נקודות מהבהבות במסך, תחילה חשבתי "פיקסלים מתים" אבל איך מתים אם מאירים לכך החלפתי לרקע אחר ואז והבחנתי כמה גדולה התופעה ניראה בכול אזור יש כמה מנצנצים, אני לא מבין מה קורה למסך קניתי אותו לפני כמה חודשים' זה ניראה כאילו הדף לא תקין או אולי דריבייר של הכרטיס מסך אולי עבודה מאומצת של המסך. .. . אני שובר את הראש.... אשמח להבהרה אחת או שניים מה קורה למסך שהפך למנצנץ, כמו כן מיקום הניצנוץ לא עיקבי כך שאני לא מבין כלל תודה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את האופציה לרכוש את אחד מהמסכים האלה- 1. LG L1732S - במחיר של: 800¤ כולל מע"מ. 2. LG L1932S - במחיר של: 1200¤ כולל מע"מ. 3. LG 2000C - במחיר של: 2000¤ כולל מע"מ. כל המסכים חדשים מהחברה. האם כדאי לקנות את אחד מהמסכים הנ"ל? בתודה, אמיר.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום, מה דעתכם על המסך Viewsonic VA1926w מסך 19'' רחב בעיקר לאינטרנט, עבודה משרדית, תיכנות וסרטים. תודה רבה ויום טוב .
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי, יש לי מסך LCD 21 אינץ' של פיליפס בערך שנתיים, אתמול משהו כמו 10 שניות אחרי שהדלקתי את המחשב , המסך נכנס למצב שינה.(דלקה עליו עדיין הנורה הירוקה, פשוט סימן שאין סיגנל). חשבתי שזה משהו מהכרטיס מסך / מגעים או משהו. ניסיתי לחבר אותו במחשב אחר , עם כבל חדש, אבל עדיין קיימת אותה הבעיה. הוא דולק כמה שניות, ובערך שהווינדוס מתחיל להיטען, המסך נכנס למצב שינה. ניסיתי גם להחליף את הכבל של החשמל. אתם חושבים שהמסך פשוט הלך? והאם יש טעם לתקן את זה או שזה לא כלכלי.. תודה!
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
למישהו יש נסיון עם המסך הזה. אני מחפש מסך בסביבות 2000 ש"ח. חשבתי על הדגם הזה אבל חושש ממריחות עקב זמן תגובה של 16MS
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל מסכי דל החדשים (בכל הגדלים אאל"ט),הפיליפס החדש דגם 240PW9EB, ה-HP LP2475W...ועוד ועוד...אם אני מבין נכון,מכלול רחב מתאים רק לגרפיקאים שעובדים במרחב aRGB.לכל שאר המשתמשים עדיף מכלול רגיל שמותאם לוינדוס.מסך בעל מכלול מורחב יראה צבעים לא נכונים במרבית יישומי וינדוס ואינטרנט.אז למה מגמת הייצור היא לכיוון מכלול מורחב דווקא?....
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מסכי LCD עם מראה מרשים שזה לא סתם ריבוע על רגל מסכנה אלא משהו כמו הסוני SDM-HS95S שזה אחד המסכים הכי יפים שיש או סוני סדרת HX או הסמסונג 960 BF שכרגע לא ראיתי פה ביקורות טובות עליו אז זה הסגנון של המסכים שאני מחפש, המסך אמור לשמש גם לטקסט וגם למשחקים וסרטים אשמח לקבל עוד רעיונות עמית
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-