עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by URSH,

בשעה טובה רכשתי (בעזרתכם המקצועית והטובה) 971P של סמסונג, עד עכשו נראה נהדר . התקנתי את תוכנת המג'יק וסיבוב המסך (ROTATE) ,ויחד עם הצלמיות שלהן בפינת המסך השמאלית מופיעה צלמית "LCD GAMMA" ,מה זה ? האם זה הכרחי?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום. כבר פניתי אליכם בעבר אך כעת התקציב שלי עלה וכמו כן הדרישות. אז ככה- התקציב הוא 1300 ש"ח ג"ג. שימושים- משחקים, סרטים, עבודה עם טקסטים (אני עדיין לומד) ומידול. גודל- 22' גדול מידי בשבילי. אני מכייון שהורי חסכו בקניית השולחן לידו אני יושב אני צריך לדחוף את המסך לגומחא שמידותיה- גובה- 43.5 ס"מ רוחב 45 ס"מ עומק יש מספיק כי עכשיו עומד לי פה מסך CRT שמנצ'יק... אם יש אפשרות מסך רחב, עם רזולוצייה בסביבות ה1680*1050... עכשיו לדרישה המחמירה ביותר- מכיוון שאין לי רכב פרטי ולסחוב מסך באוטובוס זה חתיכת עבודה אני צריך שתביאו לי לינקים מחנויות כגון FOX-PC או KSP בתל אביב. בהתחלה חשבתי על מסך כמו ה SAMSUNG T220 אך יש לי חשש שהוא לא יכנס לחריץ הזה בשולחן... מה דעתכם? תודה מראש

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. שלום רב, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. יש לי מסך מחשב 19 אינץ' מסוג CMV 958D LCD 5ms לפני כחצי שנה, ונתקלתי כעת בבעיה עם המסך. לצערי נפלו לי הדרייברים במחשב, והתקנתי אותם מחדש היום. אני לא מצליחה לסדר את הרזולוציה של המסך, כך שיראו לא מתוח. בנוסף, יש כמה נקודות מטושטשות ותמונות שלא עולות באתרים. הגדרתי את הרזולוציה לפי 1280 על 1024 פיקסלים, אך הכל מתוח ולא בצורה רגילה כמקודם. אשמח לדעת כיצד אוכל לתקן את זה, כך שהמסך יחזור לקדמותו. תודה!

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  4. Started by MiOB,

ובכן, עד התקופה, שבה מסכים עם תאורת LED אחורית יתומחרו במחיר עממי ;D, אצטרך להתפשר על אחד מהמסכים הנ"ל, ועל-כך ארצה להתייעץ עמכם. לדעתי, הלא מקצועית בעליל, אלה הם החסרונות והיתרונות של כול מסך: 2408WFP: יתרונות: א. ערכי ניגודיות ועומק שחור טובים יותר. ב. כניסות וידאו על כול סוגן. ג. ארגונומיה טובה מאוד. חסרונות: א. שיהוי קלט גבוה יותר, אשר מוזער בגרסה החדשה לממוצע של 35 מילישניות. ב. זויות צפיה צרות מעט מפאנל H-IPS. ג. יקר מעט יותר. (A01 הזול ביותר שהובחן - 3,205 ש"ח.) 240PW9EB: יתרונות: א. שיהוי קלט נמוך יותר - לא הבחנתי בביקורות מקצועיות ברחבי הרשת, אלא רק בהתרשמויות אישיות של משתמשים, אך אם לשפוט על פי מסך אחר (HP LP2475W), אשר בעל פאנל זהה (H-IPS), נית…

• 89 תגובות
    • 10.8k צפיות
  5. Started by SP,

הייעוד שלו יהיה לסרטים ואינטרנט אבל גם משחקים רצוי שהוא יריץ טוב. אחרי שיטוט רחב באינטרנט המועמדים שלי הם 2 מסכים של סמסונג. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720940 - Samsung 2433BW http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=4442 - Samsung T240 הT240 יקר יותר ב100 שקל. ה2433BW מתכוונן יותר עם ארגונומיה יותר טובה..אבל חסר לו חיבור HDMI, לא יודע עד כמה החיבור יועיל לי. איזה מסך יותר איכותי? מה אתם אומרים? אשמח אם מישהו עם אחד מהמסכים יוכל להגיב על המסך שלו

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by eliau21071981,

הבנתי שזה משפר את מהירות התגובה אבל לא הבנתי איך אני מפעיל את זה? ולמה הוא נכבה לי אוטומתית כאשר אני שם על 1024X768 יש ריבוע כזה באמצע והוא רושם לא רזולוציה ממלצת ונכבה אחרי דקה

7. Started by Tal-T,

קניתי היום T190P בסרטים באיכות DVDRIP רואים גרוע ומפוקסל במסך הקודם שלי שהיה 15" ראו את אתם סרטים (אותם קבצים גם) ממש טוב איך אני משנה את הרזולוציה בנגן MEDIA PLAYER CLASSIC? ולהתקין דרייבים של המסך יעזרו? איך מתקינים עם הדיסק? BTW, הכרטיס מסך שלי הוא 9500GT 512MB

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  8. Started by AVROMROTH,

אני רואה הרבה סרטים במחשב עם משפחה או הרבה חברים לכן חשוב שהמסך יהיה כמה שיותר גדול 24 אינץ' ומעלה ... זוויות צפיה ואיכות צבעים במסך חשובות מאד , מדי פעם אני גם חורש על משחקי מחשב ... תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  9. בתקציב של כ~4000 ש"ח שני המסכים הנ"ל נכנסים בלי בעיה עם רזולוציה ופאנל דומה. ל-LCD-TV יש יתרון ברור של גודל, מגוון כניסות ומעבדי תמונה מובנים - השאלה האם בכלל מעשי להשתמש בה כמסך למחשב, אם נשים בצד לרגע את עניין מרחק הצפיה אותו קל לפתור. * האם בחיבור דיגיטלי תתקבל תמונה חדה כמו במסך LCD יעודי? * איכות טקסט? ה-dot pitch אמנם גדול משמעותית אבל את זה ניתן לפתור ע"י תליה על הקיר וישיבה במרחק גדול במעט. * מהירות תגובה במשחקים? * מה התועלת/נזק במעבדי התמונה? יש דברים נוספים? אולי צריך לשאול גם בפורום "קולנוע בייתי" בעניין... רב תודות מראש לכולם, גונן.

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by yaron9,

שלום! אני מחליף חלק מהמסכים אצלי בבית/בעסק וצריך ייעוץ: יש לי 3 מסכים. אחד מהמסכים הוא chimei t38 גודל 20"ושני האחרים CRT שאני רוצה להחליף ל-LCD. שניים מהמסכים מיועדים למשחקים/סרטים(20" לפחות), והשלישי מיועד לתכנון בתכנת CNC, מה שאומר שהוא לא צריך להיות איכותי מדי, אבל גדול (20 לפחות) כדי שיהיה נוח לתכנן איתו שרטוטים. נניח ויש לי 2000 +- מה הייתם ממליצים לעשות? להשתמש ב-CHIMEI לשרטוטים ולקנות שני מסכים חדשים? (נראה לכם שאפשר להשיג משהו ברמה טובה יותר בטווח מחירים הזה?) או אולי לקנות שני מסכים אחד זול לשרטוטים והשני יקר למשחקים/סרטים? (בהתחשב במחירים היום ובאיכות של המסכים) אם אתם חושבים שהתקציב נמוך מדי ושווה לשים עוד כמה מאות, אני גם ישמח לשמוע את ההמלצות שלכם. תודה ויו…

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  11. שלום קניתי את המסך הנ"ל לפני כשבוע. ישר כשהרכבתי אותו היה לו פיקסל מת. הפיקסל היה שחור ולא עזרו גם כל תוכנות התיקון למיניהן. לפיכך, ארזתי אותו חזרה בקופסה ויצרתי קשר עם החנות שבה קניתי אותו, שם אמרו לי שיקח עוד כמה ימים עד שיגיע להם מלאי חדש. המסך בילה אצלי יומיים בקופסה ולאחר מכן החלטתי שעד שיגיע מסך חלופי אני אחבר אותו ויעבוד איתו. כשהדלקתי אותו שוב שמתי לב שהפיקסל השרוף נעלם. עם זאת היו עכשיו כמה פיקסלים אחרים (בערך 5-6) שלא היו שחורים אלא מן מבריקים כאלו (הם כאילו בצבע לבן בהיר מאד - רואים את זה בעיקר על מסך לבן ולא מכל הזוויות). אני די בטוח שהם לא היו שם קודם. האם זאת תופעה מוכרת ? האם עצם זה שאזתי את המסך בחזרה, חיכיתי כמה ימים והוצאתי אותו יכול לגרום לשינוי בפיקסלי…

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  12. Started by Bengo5,

אני רוצה לקנות מסך למחשב... זה טוב? http://www.skypc.co.il/pl_product~E2200HD~9~0.htm

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  13. Started by xXx Lid,

המסך שלי גוסס למוות CRT של LG ואני מחפש מסך חדש רצוי 19' LCD , כמה שיותר איכותי בתקציב של עד 1000 שקל ושלא יהיה מסך רוחבי אלה רגיל . בעיקר למשחקים ואינטרנט תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Lior10,

אני מעונין לקנות מסך מחשב לשימושים של סרטים, משחקים ועבודה שוטפת. אני מתלבט בין 3 דגמים: "22 T220 2209WA 24" T240

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  15. אוקיי עוד כמה חודשים אני קונה מחשב+טלוויזיה אבל עכשיו כבר יש לי טלויזיה 26 אינצ' אבל החדר שלי הוא 3 מ' לכן אני קונה 32 אינצ' אבל למחשב אני צריך גם לקנות מסך שיעלה יותר ממה שהטלויזיה שלי שווה... אז חשבתי לעביר אותו למחשב... זה lcd של grundig ואז אני השים אותה על הקיר עכשיו היציאות שלה הן: vga, hdmi and s video במה לבחור??? הרזלוציה הגבוהה ביותר היא ב-hdmi 1920x1080 הכרטיס הגרפי שיהיה לי הוא ה-4670... בדקתי ונראה לי שהוא יתאים, אבל הוא יספיק ל-26 אינצ' או לקנות את ה-4850/4870 הבעיה באיזה מרחק אני צריך להיות בשביל לראות בה? זה מסוכן? ומה שהכי נראה לי זה ה-scarlet 32 אינצ' של lg יש חנות אמינה(רצוי רשת מוכרת), באזור תל אביב וזולה שיש עליו (בלבד!) מבצע רציני ומשתלם??? תודה לעוז…

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  16. שלום רציתי לדעת מה ההבדל באיכות וטיב הצגת התוכן של מסך בעל רזולוציה 1680x1050 בגודל 22 אינץ' לעומת אותו הגודל עם רזולוצייה 1920X1080 או 1920X1200 בגודל 24 אינץ' ???

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  17. שלום כולם. אני צריך מסך לעבודה משרדית נטו. תקציב עד 500. עד 19". אין טעם בגדול מזה תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  18. Started by wili,

-------------------------------------------------------------------------------- נשבר לי המסך משהו משוגע, אני צריך מסך באיזור ה800 שקל לא יותר. יש את המסך הזה של MAG שראיתי בKSP ב810 שקל : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=589547 ואת המסך הזה של CHIMEI ב760 שקל : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=696616 התלבטתי גם עם הT200 (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708199) אבל הוא 20 אינצ' והייתי מעדיף 22, מה אתם אומרים? המפרט שלי הוא : Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz GIGABYTE GA-EP43-DS3L 4GB RAM OCZ Platinum 800Mhz GIGABYTE HD4870 256bit 512MB GDDR5

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  19. Started by darkquest,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך 22" כבר לא מעט זמן אני מתלבט בין המסכים T220P 2333SW שהם FHD או ה 2209WA שהוא נראה מסך טוב אבל הוא לא FHD אשמח אם יותר נתמקד ב 2333SW כי הוא נראה לי הכי אטרקטיבי מפניי שיש לו יחס אמיתי 16:9 ולא 16:10 והוא FHD המסך ישמש בעיקר לצפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, ומעט משחקים...

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  20. שלום ח'ברה, אני מחפש לקנות מסך מחשב בתקציב הנ"ל. המסך בעיקר לאינטרנט וכל המשתמע מכך, סרטים ממש בטיפטופים, שום דבר מאסיבי. משחקים אני לא ממש משחק, אז זה הכל גילוי נאות: כעיקרון רכשתי כבר ב-KSP מסך סמסנוג 20 אינצ' T200 בחטף אבל עוד לא לקחתי אותו ואפשר עוד לעשות אחורה פה אז החלטתי לשמוע חוות דעות קצת רציניות ואולי לעשות אחורה פנה ולקחת משהו אחר, איך אומרת הקלישאה השחוקה: מוטב מאוחר מאשפר אף פעם לא.

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  21. השימושים שלי-משחקים בהגדרות כבדות, סרטים, טקסט ואינטרנט. אשמח אם תחלקו איתי מנסיונכם. איכות חשובה לי, אבל אני רוצה להיות וודאי שההבדל אכן כזה קריטי. תודה

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by גל-Z,

איך המסך S2401WEוEizo? שווה יותר או פחות מהדל 2408?

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  23. Started by havlin,

שלום האם ה a01 פתר את הבעיה של ה input lag ב 2408wfp תודה מראש

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  24. Started by liranmi,

אני מתלבט בין שני מסכים: Samsung T220P - בעל רזולוציה של 1920x1200, יחס ניגודיות של 50000:1 (לא יודע עד כמה הנתון הזה אמיתי) ומהירות תגובה של 5ms LG W2261V - בעל רזולוציה של 1920x1080, יחס ניגודיות של 20000:1 ומהירות תגובה של 2ms + כניסת HDMI המסך ישמש אותי למשחקים ולסרטים נ.ב האם כדאי להשקיע עוד 400 שקל ולקנות את הDell 2209wa שהרזולוציה שלו היא 1680x1050 אבל לפי מה שהבנתי הפאנל שלו (IPS) עדיף על הTN (אני אשמח אם תסבירו לי על ההבדלים בין הפאנלים) תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  25. Started by Jules Winnfield,

דל 22" E-ips

• 1 תגובה
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים