מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לרכוש מסך Dell 2709W. אחלה מסך. ראיתי אותו אצל חבר. אבל הוא די יקר, (סביבות 4000) ואני לא רוצה לקנות מסך במחיר כזה ולקבל פיקסל מת/בהיר. מישהו מכיר חנות שבה ניתן לרכוש את המסך הזה ולראות אותו עובד קודם? או להחליף מסך בעל פיקסל מת? האם אני יכול לרכוש את המסך ובמקרה שהוא לא מתאים לי להחזיר אותו ולבטל את הקנייה? אשמח לעצות או נסיון של אנשים.
-
- 64 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
בדביק כאן למעלה נטען שגרסת ה-ew היא גרסה חסכונית בחשמל וזה כל ההבדל; זה נשמע לי קצת מוזר, לאור העובדה שאין לה (ל-ew) זכר באתר של Samsung ובאתר של קבוצת חיון (היבואנית) המחיר הרשמי של גרסת ew זול מגרסת ה-bw (נראה שגם בחנויות זה המצב). למישהו יש איזשהו ידע קונקרטי יותר בנושא? בנוסף, האם גרסאות ה-x (כלומר bwx, ewx) באמת שונות רק ב-usb hub שנוסף בהן וה-bezel המבריק? תודה, דרור.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי צריך לעבודה מסך 19. מדובר על מסך לעבודה שקשורה למשחקי קלפים וכו' לכן גם מסך מאוד פשוט יספיק. הוא רוצה להוציא בסביבות ה-600 ש"ח. כמובן שצריך מסך אמין שניתן לשבת עליו שעות רבות (יחסית..). היש חיה כזאת? (הוא לא רוצה 22 כי זה גדול לו מדי לעבודה.. מבחינתו מספיק 17 אפילו..) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול איזה מבין המסכים הבאים הכי משתלם לקנות (מבחינת איכות ולא הגודל) Samsung 953BW "19 Samsung 2243EWX "22 Samsung 2333SW "23 אני מקבל אותם בהנחה גדולה אז רציתי לדעת איזה כדי לקחת, לא רוצה שידחפו לי איזה מסך זבל. לגבי המסך השני לא מצאתי פרטים בזאפ. בחוברת של המסכים רשום "חיבור: אנלוגי / דיגיטלי DVI" האם זה אומר שצריך לבחור או שזה בא עם שניהם? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
הבעיה הכי מוזרה שראיתי בחיים שלי.... שאני מכבה את המסך ומדליק אותו הוא עושה היבהובים כאלה בלי להפסיק איזה שעתיים אם לא יותר.. כרגע המסך לא מהבהב אבל שמתי לב למשהו מוזר. תמיד שאני שם רקע כהה או אתר כהה שחור או משהו שלא בהיר הוא מהבהב.. למשל אני נכנס לאתר TORRENTLEECי שזה כהה הוא מהבהב כי טורנטליץ שחור . שאני ניכנס לוואלה נגיד אז זה טובבב...
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת איזה מסך עדיף מהבאים ולמה: T260HDו Samsung W2600Hו LG VX2640WוViewsonic אני נוטה לכיוון הסמסונג, בעיקר בגלל כל החיבורים והרמקולים אבל עדיין רוצה לדעת מה אתם חושבים על האחרים? ובאופן כללי האם יש יתרון למסך 24" במחיר הזה? (אני שואל בעיקר בגלל הרזולוציה כי היום אני עם מסך 20" עם רזולוציה של 1600X1200 ואני מאוד לא רוצה לרדת מזה יותר מידי...) תודה, אור.
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לאבא שלי מסך 19" לא רחב (4:3) לשימוש ביתי קל (אינטרנט, פוטושופ, אופיס וכדומה)... אני לא רוצה לקנות משהו זול מידי ולא טוב, לכן אני צריך את עזרתכם. אני רוצה מסך שנמצא בעמק השווה, של ביצועים ואיכות מול מחיר. ראיתי המלצות על סמסונג 971P וגם על 961P האם המסכים שווים את הסכום שלהם ? נתקלתי גם ב932BF שעולה כ1000 ש"ח (לעומת 1300-1400 האחרים), האם הוא מספיק טוב לעבודות מעלה ?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אם אפשר המלצה על מסך מחשב הכי טוב בכסף הזה ולמה הוא יותר טוב מאחרים, שאלה, הרבה אמרו לי שה-T220 הוא הכי מומלץ למרות שיש אחד של LG יותר זול והוא FULL HD, אז למה לא לקנות אותו? ד"א יש לי HD4870 512MB
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה מסכי "24, בנתיים עיקר ההתלבטות שלי נע סביב Philips 240PW9EB , LG W2442PA , DELL 2408WFP. ואולי גם ה "22 שכולם מדברים עליו 2209WA אבל כמי שלא מבין יותר מידי באלמנטים הטכניים אולי הכי טוב לי זה לראות את המסכים, לראות את ההבדלים בינהם, לנסות לקרוא איזה מסמך על כל אחד מהם במשך כמה דקות ואז להחליט האם כדאי יותר "22 או "24 והאם מספיק TN או שכדאי להשקיע וכו'. יש מקום שמציג את המסכים האלו כדי שאוכל להתנסות בהם? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, מתכוון לרכוש את המסך הנ"ל אך יש לי מס' שאלות 1. מה המחיר של המסך ומה המדיניות להחלפה על פיקסלים שרופים? 2. האם המסך טוב למשחקים? 3. האם המסך מותאם לצפיית סרטי HD ?אני רוצה לחבר לו סטרימר 4.איזה חיבורים יש לו? תודה על עזרתכם
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט כרגע בין 2 המסכים.. ויש לי כרטיס מסך מסוג HD4870 512MB אני חושב שבמשחקים הכבדים אני אצטרך רזולוציה נמוכה יותר.. יש בעיה להקטין אותה עם אחד מהמסכים האלה? T220P(1200X1900( 2333SW(1080X1900( ועוד שאלה.. לCONTRAST יש הרבה השפעה בין המסכים האלה? (לT220P יש 1:50000 ולשני יש 1:20000)
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
-
שמחתי לקבל ולהתקין, ביום חמישי האחרון, את ה 2209WA. אין פיקסלים שרופים (בדקתי עם מכשיר) והכל נהדר. שמתי לב, אתמול, שבאמצע העבודה המסך כבה בפתאומיות (כאשר אני מזיז את העכבר המסך נדלק מחדש). הסקרין סייבר עובד כמו קודם (לפחות 15 דקות של חוסר פעילות). האם ידוע לכם על התופעה? תודה.
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
אהלן, מחפש מסך LCD אשר ב70% ממנו יהיה קריאת טקסטים + גלישה באינטרנט ועוד 30% הנותרים סרטים (משחקים כמעט ולא ממש פעמים בודדות בשנה כאשר יוצא משהו מעניין). השאלה היא מה העדיפות ל22 או 24? פאנל TN יספק אותי? את האמת אני כל החיים הייתי עם מסכי פאנל TN ולומר את האמת לא מבין מה אנשים מבקשים יותר מזה, אולי זה כי לא הייתי עם פאנל אחר או ראיתי פאנל אחר אי פעם בחיים. אשמח להצעות למסכים חוץ מה2 בכותרת (אם יש בכלל - איך ה W2442PA של LG ד"א?) תודה
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המסך הזה הוא רגיל או רחב? כי בכל מקום אני רואה כתוב משו אחר
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אני לא מבין גדול במסכים ולכן רציתי לדעת אם מישהו יוכל להמליץ לי על מסך LG (רק LG כי יש לי הנחה משמעותית למסכים שלהם) בגודל 22" השימוש בעיקר אינטרנט OFFICE וסרטים. מי מבין הדגמים הבאים מומלץ? LGW2242T LGW2284F LGW2252TQ LGW2261V או שיש דגם אחר שיותר מומלץ ? תודה
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אוקי אז ההתלבטות היא ככה: LG W2261V SAMSUNG 2333SW CHEIMI 222H אוקי, ה LG והסמסונג הם FHD שזה נחמד והכל אבל בכל מקרה אני צופה רק ב 720p ולא ב 1080p. שנית, אולי אני גם ארצה לחבר את הממיר שלי למסך משהמסך של CHEIMI נותן לי את האופציה לעשות, אך אין בו תמיכה ל FHD. מה אתם ממליצים.. שפכו כל מה שעלו על ראשכם =] תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסך SAMSUNG LCD 22" 2253BW 2ms DVI 1:8,000 או מסך SAMSUNG LCD 22" 2233BW 5ms DVI 1:20,000
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש ברשותי מספר שנים מסך CRT של 20 אינטש V1000 של חברת קומפק לשעבר. http://h18000.www1.hp.com/products/quickspecs/10587_div/10587_div.HTML אני מתלבט האם לרכוש במקומו מסך LCD בגודל כ 22 אינטש אני יושב מספר שעות כל יום מול המסך לשימושים רגילים - גלישה, קריאת טכסטים וכו. אינני גיימר (לצערי...). בכוונתי לחבר את המסך בנוסף למחשב גם לממיר של יס ע"מ לאפשר צפיה בטלויזיה . קרי, המסך ישמש כמסך מחשב בזמן שאני עובד במחשב וגם , לא במקביל, כטלויזיה בחדר בזמן שאני הולך על ההליכון. איכות הצפיה בשימוש כטלוויזיה לא משמעותית כי מדובר בשעה ביום לכל היותר להבדיל מגלישה שהיא מספר שעות בכל יום. שאלתי: 1. האם מסך CRT הקיים הוא הכי מתאים ואיכותי לדרישותי או ש LCD עדיף. 2. אם LCD עדיף - איזה מומלץ …
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מסך ואני מתלבט בין 2 המסכים הבאים של LG: שניהם מסכים רחבים ואני שואל איזה יותר משתלם מבחינת המחיר לעומת האיכות ובהתחשב בכרטיס מסך שיש לי. W2042T 690 ש"ח 20 אינץ ניגודיות 8000:1 רזולוציה 1680X1050 מהירות תגובה 5ms או W2261V 1055 ש"ח 22 אינץ רזולוציה 1920x1080 ניגודיות 20000:1 מהירות תגובה 2ms הכרטיס מסך שלי הוא SAPPHIRE ATI RADEON 4870 512MB אני אשתמש במסך למשחקים ולסרטים באיכות HD. אז מה משתלם לי יותר? (השיקולוים שלי הם שאולי הכרטיס מסך לא יהיה טוב למשחקים הכבדים בעוד שנתיים ואני אצטרך להקטין ממילא לרזולוציה נמוכה יותר שאמרו לי שלא כדאי לעשות במסכים האלה, לעומת זאת שהמסך ה22 אינץ יהיה טוב לעוד הרבה שנים מבחינת הרזולוציה ושאולי אין בעיה להקטין.)
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
-
שלום וערב טוב! קניתי את המסך הזה ב-750 ש"ח באתר YNET עשיתי קנייה קצת נחפזת אבל יש לו נתונים טובים עשיתי קנייה טובה? תודה ליאור
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי, אני לא מבין גדול במסכים ובטכנולוגיות שלהם, מה שכן אני מבלה המון זמן מול המסך. אני סטודנט לתואר שני במדעי המחשב, מה שאומר שאני מבלה המון זמן בקריאת מאמרים ובתכנות, שני דברים שדורשים לבהות במסך וגם להתרכז בו וגם דורשים שטח תצוגה גדול, לכן החלטתי לקנות מסך "24 עם אפשרות לסיבוב PIVOT ארגונומיה מאוד חשובה לי, בנוסף מאוד חשוב לי שקריאה ועבודה רצופה מול המסך תיהיה כמה שפחות קשה לעיניים. בקשר לכל השאר (משחקים, סרטים, גרפיקה וכו') זה לא כל כך רלוונטי. כרגע אני עובד עם מחשב נייד ואני רוצה להקים לי פינת עבודה בבית אליה אחבר את הנייד. המסך של הנייד ממש מעייף לי את העיניים, אני רוצה משהו שיהיה יותר "בריא" ופחות מעייף. לא הצלחתי להבין האם אני צריך מסך עם פנל חדיש ויקר, כמו ה…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
וגם לשימושים רגילים אני לא כל כך מבין גדול בHDMI אבל יש לי את החיבור הזה בכרטיס המסך ואם כבר הייתי רוצה לנצל את המחבר הזה כי לפי מה שקראתי המחבר הזה הוא עדיף על DVI הכרטיס המסך שלי הוא SPARKLE GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCI-E+HDMI אם זה קשור אז המפרט הוא לוח אם גיגה בייט X48DSL זיכרון 4גיגה בייט של חברת OCZ במהירות 800 מגה הרץ מעבד Q9300 תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-