מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מתעניין לרכוש מסך מחשב חדש, ואני מתלבט בין שני מסכים: אני לא הבנתי למה המסך הגדול יותר עם הרזולוצויה הגבוהה יותר עולה פחות, אשמח אם מישהו יודע לענות ולהמליץ. עיקר העבודה שלי הוא פוטושופ. תודה רבה dell ultrasharp u2515h https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=16960&isZap=1 Dell UltraSharp with PremierColor LED AH IPS U2413 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19060
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות את ה-DELL 2007WFP. יש לי היום כרטיס מסך GEFORCE FX 5200 (כן, כן, מה לעשות). אני לא מחפש כרגע ביצועים למשחקים ולכן חשבתי שרזולוציה גבוהה לא אמורה להיות גורם הפרעה אבל לא לקחתי בחשבון סרטים. האם אוכל לראות בצורה נורמאלית לדעתכם סרטים? בתודה מראש, אור.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע מה יש למסך או או למחשב שלי. בכל מקרה כמה בעיות 1. משום מה אני לא מצליח לשים את המסך על הרזולוציה הטבעית שלו. משום מה כשאני מנסה לשים אותו על 1680*1050 הוא פשוט לא מגיב. עכשיו אני על הרזולוציה שהייתה למסך ה 17 אינץ' שלי שזה 1280* 1024 ואני רואה בהגדרות של הכרטיס מסך שלי את הרזולוציה 1680 על 1050 אבל כשאני לוחץ עליו הוא פשוט לא מביא לי לשים אותו אגב הכרטיס מסך שלי הוא 8800 GT 2. הנורית האדומה של המסך אמורה להבהב כשאני מכבה את המחשב? תודה מראש לעוזרים אגב עדכנתי דרייברים וזה לא עזר
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על LG W2253TQ האם שווה לקנות אותו (במידה והמחשב שלי יכול לנצל אותו)? אולי יש איזה דגם אחר מומלץ יותר? (באותו סדר גודל במחיר) אה כמעט שכחתי - http://ivory.co.il/product.asp?productid=3883&CatCode=541 גודל מסך Wideו"21.5 Size רזולוציה Resolution 1,920 x 1,080 גודל נקודה Pixel Pitch 0.24825 x 0.24825mm בהירות Brightness 300cd/m² ניגודיות (Contrast Ratio 1:50,000iDCR (1:1,000 Original זמן תגובה (Response Time 2ms (GTG חיבור Connectors D-Sub, DVI
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בניתי מחשב, אותו אני לוקח למכינה קדם צבאית (כמו שנת שירות, עניין מסובך), אני מחפש מסך LCD בגודל 17 אינטצ' יציב ככל האפשר. זה יותר חשוב מאיכות התמונה (12 או 8 MS זה לא משנה לי), וכן - גם יותר חשוב מהמחיר. הצעותיכם ידידי. בתודה, פטאליקו.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע מתלבט בין Dell 2209WA ל - Samsung F2380. האם למישהו יש את ה- Samsung הזה ויכול להעיר על האיכות? חשוב לי בעיקר נאמנות הצבעים לחיים האמיתיים. תודה,
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום יש לי מחשב נייד בעל מסך 15" ואני רוצה לשדרג את מסך המחשב. שימושי הם: תכנות עם הרבה שורות קוד- ולכן עדיף לי מסך בעל גובה גבוה ככל האפשר לצפיה מקרוב. קצת גרפיקה לחובבנים (פוטושופ, פרימייר). צפייה בסרטים HD. מסך רחב לכדי השוואה בשני עמודי אינטרנט. התקציב שלי הוא בסביבות 2000-2500 ש"ח. שאלה תיאורטית : במידה ואחליט על 26 " של סמסונג T260- יש לו רזולוציה של 1920x1200כמו של 22" מסויימים. בגלל שהמסך שלו מוגדל יחסית ל-22" אקבל תמונה פחות חדה. ולכן נשאלת השאלה: האם צפיה מקרוב במסך כזה לא תהיה בעייתית מבחינת העיניים ? אנשים- אל תפחדו לענות ...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עובד בספרייה פה ואין הרבה מקום, כרגע יש לי מסך 20 והוא כן נכנס.. מה צריך למדוד? אני רוצה 24 אינץ'
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת אני מחפש בשביל לקנות לאחי בקטן מסך גודלל באזור של 22 אינצ' +- שהוא יוכל לחבר גם למחשב וגם לאקסבוק ז"א HDMI וDVI במקביל התקציב הוא 700 שקל פחות או יותר. אם יש המלצות....
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. הגיע הזמן להחליף את ה-CRT השמן מהשולחן ולקנות LCD חדש. בעיקרון השימושים שלי הם רוב הזמן גלישה באינטרנט, סרטים מדי פעם ומשחקים פעם ב... למרות זאת, חשובה לי מאוד האיכות של המסך והצבעים ואני רוצה להנות מהמסך ולא להצטער שלא לקתי פאנל PVA או IPS לצורך העניין. בנוסף, חשוב לי שיהיה למסך PIVOT ורכזת USB. כאמור התקציב הוא בסביבות 2000 ש"ח. 1. מה באמת עדיף לשימושים שלי: מסך 19 או 20 אינטש רגיל או 20 אינטש רחב? 2. כרגע אני עובד עם רזולציה של 1280*1024 ולא מסוגל לעבוד עם רזולציה קטנה יותר. אם אני מעוניין לקנות מסך רחב האם זה ישפיע עליי? 3. מקריאה בפורום, הבנתי שיש בעיקרון 4 מסכים מומלצים של ASUS, HP, LG, DELL שעולים 2000+. האם מסכים במחיר נמוך יותר יתנו עבורי את התמורה?…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאמור, רכשתי את ה 2007FP ואני מאוד מרוצה. חדות הפונטים היא מצויינת. אך אני שם לב, נניח, שהרקע הלבן עליו כתובים הפונטים אינו חלק. הוא מגורען אבל ממש ממש עדין. קשה לתאר את זה. הנקודה הסופית היא שהמסך לא לבן באופן חלק כמו שקיר לבן. זה לבן אבל עם אפקט כזה מנוקד (הנקודות הרבה יותר קטנות מהפיקסלים). מזכיר קצת מצלמה פשוטה שמצלמת שלא באור שמש אבל הרבה פחות חמור. זה כמובן נמצא לא רק ברקע לבן אבל שם ממש רואים את זה. אגב, דבר נוסף שאולי קשור: חלק מהתמונות שצילמתי עם המצלמה שלי יוצא ממש מרוח, מריחה שלא ראיתי ב CRT. תמונות שיצאו באיכות טובה (נאמר, באור שמש) - איתן אין בעיה. אך תמונות מגורענות (המצלמה לא משו) נצפות פתאום ממש מרוחות, כאילו מישהו צייר את החלק המרוח. מישהו יודע על מה מד…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בימים הקרובים מסך מחשב 22 אינטש בעיקר לטקסט וגלישה וגם שיהיה טוב בוידיאו, גם סטרימינג וגם סרטים באיכות DVDRIP. לא מעניין אותי HD כי אני גם ככה לא מוריד תכנים באיכות הזאת ואני גם לא יוריד. אני מעדיף מסך בצבע שחור כי לדעתי זה יותר יפה ויותר טוב מאשר צבעים אחרים. לא חשוב לי איך המסך מתפקד במשחקים כי אני לא משחק משחקים ואין לי בכלל משחקים במחשב וגם יש לי כרטיס מסך אונבורד ואני ממש לא מתכנן לשדרג לכרטיס מסך אחר. הכי חשוב לי שלמסך יהיה איכות תמונה טובה וחדה בטקסט וגלישה. כמובן שמסכים בסביבות ה800 עד 950 שקל יתקבלו בברכה. ותגידו שווה לחכות עד ללקראת סוף השנה מתי שהחנויות עושות ספירת מלאי וניהול חשבונות ואז יצא לי יותר זול משמעותית.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש את הדייבר למסך הנ"ל.הורדתי את הדרייברים המוצעים באתר הבית אך אין שום איזכור למסך הזה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך המסך הזה ההורים שלי קנו תמסך הזה בלי לדבר איתי http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=593594
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מצאתי מישהו שמוכר את המסך הזה (בן שנה, במצב מצויין) ב-2500 ש"ח ואומר שהוא יכול לרדת עוד קצת. האם זהו מחיר סביר? אם לא, מהו מחיר סביר למסך הזה? 2. המחשב שלי אינו חדש (3 שנים) ואינו משוכלל אבל הוא ממלא את צרכי (בעיקר עריכת תמונות). אם אחליט לקנות את המסך הזה (אני עדיין עם CRT), האם אצטרך לעשות שידרוגי חומרה? תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניתן להשתמש במסך הנ"ל בתור טלוויזיה גם עם ממיר רגיל של YES? (לא HD) תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב חדש עם יציאות DVI VGA DP ( מה זה יציאת DP איכות יותר טובה מ DVI ? ) אני מחפש לקנות מסך איכותי כ23 או 24 אינץ..ראיתי שמומלץ בגלל הרזולוציה לקנות 24 לFULL HD והכל. כמו כן התקציב הוא בין 1500 עד 3000 אני רוצה משהו איכותי בגלל זה תקציב גבוה. כמו כן קראתי בפורומים שאחרי קניית מסך יש צורך בבדיקות תקינותו כמו צבעים פיקסלים נכונות נכונה של הגדרות כל צבע וצבע עם תוכנה מסוימת וכו. האם זה נכון גם שיש דגמים של מסך DELL שלא להיתקרב אליהם ? בבקשה תסבירו מה למה מי והכל. תודה מראש לב.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, טוב הגיע הזמן שגם אני אפתח נושא חדש ולא רק אנסה לעזור לפוסטים קיימים אז חברה אני מקווה שתעזרו... אז ככה התחדשתי במסך T240 כפי שכבר הבנתם, (למי שרוצה לדעת, קניתי מרשת גדולה) ואחת הסיבות לבחירה היא שהעדפתי מסך ביחס 16:10, אני פחות רואה סרטים ויותר עובד על VS. ניתן לסכם את הנושא היחס מסכים בתמונה אחת: להמשיך לקרוא...תודה התמונה הוכנה בפוטושופ (מי שרוצה לדעת איך שישלח לי הודעה) עכשיו שמתי לב שיש בריחת אור בתחתית המסך ובחלק העליון :-[, יותר מורגש בחלק התחתון. ברור לי שזה פנל TN אבל עדיין בריחת אור זה שונה מצבעים לא אמיתיים למרות שהצבעים דווקא נראים נפלא. השאלה שלי האם לכל TN יש בריחת אור כל כך מורגשת או שזה רק פגם במסך הספציפי הזה? …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
וכמובן אם שכחתי לציין במחיר שפוי , כמו 2000 +/- ש"ח ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך 22-23 במחיר 800-1000 בשביל משחקים, סרטים וסדרות, ואינטרנט. המפרט שלי זה: 955 3.0 AMD X4 ATI 5830 צריך גם שיהיה מפנדה, באג, KSP וחנויות באזור חדרה. עדיפות ל2MS בשביל משחקים וכמובן עם חיבור DVI כרגע זה המסכים שמצאתי: BENQ T2200HD Samsung B2330 Samsung P2350 Samsung EX2220 LG W2243T
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. די קשה להשיג את ה-2007fp היום ולכן התעניינתי במסך זה: ראיתי אותו בהמלצות על המסכים ורציתי לדעת מספר דברים: האם בטוח אני אשיג את המסך עם S-IPS ? איך איכותו לעומת הדל?(במשחקים,תמונות וכו...)? האם בכלל כדאי לקנות אותו לעומת הדל? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חוות דעת על מסך''20 SAMSUNG 206BW הייתי מעוניין בחוות דעת על המסך עם הנתונים הנ"ל !!!! samsung 20'' 206BW 20" Widescreen Display מהירות תגובה : 2ms יחס ניגודיות : 3000:1 בהירותה : 300cd/m2 רזולוציה : 1680X1050 dpi זהו הלינק הישיר למפרט http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS20MEWSFVXAA.asp?page=Features
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דיברתי איתם, הם רוצים 2000 על המסך הרגיל ו-1950 על המסך הרחב. מה אתם אומרים על המחירים? מה חשוב לבדוק במסך בחנות כשאני קונה אותו?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות מסך 32 אינטש של dantax ב3000 ש"ח... המסך חדש לגמרי באריזה עם אחריות מלאה והכל! זה המסך: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?ai=2335354 לא הצלחתי למצוא עליו שום ביקורות , השוואת , פרטים , כלום... מישהו מכיר את המסך? ראה אותו? ממליץ עליו/לא ממליץ עליו? אני כרגע לא כל כך מחפש מסך פשוט נראה לי שזה זול מאוד וחבל לפספס את ההזדמנות. מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אז זהו - הרכבתי את המחשב ואני מבסוט... עכשיו אני מחפש מסך שיתאים: בקצרה... חובה FreeSync, יש RX480 (מה שאומר שחובה שיהיה DP במסך). לא אכפת לי ממש מ Hzים גם עם 60Hz אני יכול להסתדר. רזולוציה מקסימלית מועדפת תהיה UltraWide - מוכן לשמוע גם על 1440p אם המחיר ממש פצצה - העיקר שיהיה מעל 1080p ועדיף שיהיה פחות מ 30 אינץ'. אני מחפש גם בעצמי, אבל אשמח לעזרה.... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-