מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
וגם לשימושים רגילים אני לא כל כך מבין גדול בHDMI אבל יש לי את החיבור הזה בכרטיס המסך ואם כבר הייתי רוצה לנצל את המחבר הזה כי לפי מה שקראתי המחבר הזה הוא עדיף על DVI הכרטיס המסך שלי הוא SPARKLE GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCI-E+HDMI אם זה קשור אז המפרט הוא לוח אם גיגה בייט X48DSL זיכרון 4גיגה בייט של חברת OCZ במהירות 800 מגה הרץ מעבד Q9300 תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי עפ"י המלצות הפורום את המסך הנ"ל - מסך נפלא ! מחליף את ה- VIEWSONIC האגדי שלאחר 5.5 שנים נפח נשמתו, גם עפ"י המלצות הפורום דאז. המסך נרכש באייבורי, היכן וכיצד אני רושם אותו לקבלת האחריות בת ה- 3 שנים עליו? ב- DELL מבקשים למלא מס' שלא מתאים בפורמט לS/N של המסך שלי ??? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת אני מחפש בשביל לקנות לאחי בקטן מסך גודלל באזור של 22 אינצ' +- שהוא יוכל לחבר גם למחשב וגם לאקסבוק ז"א HDMI וDVI במקביל התקציב הוא 700 שקל פחות או יותר. אם יש המלצות....
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מסך שהכי רואים טוב והכי איכותי לא אכפת לי מהעיצוב של המסך אבל שיהיה סבבה מסך ואיכותי שהכי מישתלמם ל2300 שח תודה גיל
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין ברכישת מסך 27" - מה שחשוב לי: מקסימום חיבורים אפשריים - 2 חיבורים HDMI + VGA או 3 חיבורי HDMI שיהיה נוח להחליף בין החיבורים. ישמש ל-3-4 שעות בשבוע ל-PS4 ועבודה מזדמנת מהבית (פיתוח ואקסלים). תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חייב שיהיה לפחות "19 LCD כרגע המועמדים הם Samsung - 930 BF Samsung - 940BW תודה מראש סוון
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום לפי המון המלצות שקראתי בפורום, התחדשתי במסך Dell 2312. חיברתי אותו עכשיו ללפטופ ובנקודות מסוימות, טקסט שחור מופיע עם נקודות ירוקות מרצדות עליו. זה לא קורא בסרטים למשל, אבל טקסט, אייקונים וכו' מלאים בשחור. המסך מחובר בכבל HDMI>DVI אל הלפטופ - Asus UX31A. רעיונות יצירתיים לפני שאני ניגש לחנות להחליף?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך מטרתו לסרטים וקצת משחקים, לכן החלטתי לקנות מסך רחב (WS) ולא 4:3 חשבתי על המסך הזה- http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=472837 מה אתם אומרים עליו ? שווה? אפשר בתקציב שלי להשיג מסך יותר טוב ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משתמש הרבה בכמה דברים פתוחים ביחד - אקליפס לכתיבת קוד, אתר שאני עובד עליו, אמולטורים ועוד כל מיני כלים שפתוחים בו זמנית. שני מסכים של 24 היום לא כל כך מספיקים לי, אז התלבטתי לגבי זה: https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=16587 איך חווית השימוש בגודל הזה? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המסך החדש של היצרנית בעלת הזכויות למותג הגרמני מספק את אחד מהשימושים המשתלמים והמעניינים לטכנולוגיית הנקודות הקוונטיות כבר שנים אנחנו שומעים על ה-Quantum Dot, הנקודות הקוונטיות שעשויות לבצע פלאים במגוון תחומים טכנולוגיים – כולל באמצעי תצוגה, תודות למאפיין פיזיקלי ייחודי שמאפשר להפוך את ההארה האחורית הלבנה והבסיסית שקיימת בכל LCD ל"עשירה" יותר, ובכך לשדרג את הניגודיות ומגוון הצבעים שהיא מסוגלת להפיק בעלות נמוכה יחסית. עד היום פגשנו לא מעט יישומים של שכבות נקודות קוונטיות בשוק הטלוויזיות, אז זה קרה לרוב במוצרים יקרים ומתקדמים והפך לחלק מבליל טכנולוגיות גדול שנועד לשיפור איכות התמונה – כעת, יש לנו יישום בו ניתן לראות את היתרון היחסי של הטכנולוגיה זורח, באופן אשר חו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי רוב הזמן עובד 24 שעות ביממה. האם מומלץ לכבות את המסך LCD כאשר לא משתמשים בו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רוצה לנסוע לראות איך רואים במסכים קעורים בכל מיני גדלים, ואפילו לנסות משחקים עליהם, מישהו יכול להמליץ מקום ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה חברים.. תראו יש לי בעיה קטנה עם המסך ואני מפחד שהזזתי שם משהו.. ניקיתי היום את המסך, ושמתי לב פתאום שאני עובר עם המטלית, המסך נכנס קצת לבפנים, ממש ממש קצת.. זה אמור להיות ככה? או שבאמת זז שם משהו? =/ תודה, רון.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך שיתאים בעיקר לסרטים וקצת משחקים התקציב שלי דיי בעעיתי עקב היותי חייל ורציתי לדעת מה ההבדל בתכלס בין ה : 2494LW http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736917 שבמחיר ממש טוב, לבין ה : 2443BW http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=721083 בתודה מראש !
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קנינו היום מסך סמסונג 931BF בגבול העליון והתחתון של המסך יש מוקרן מעין אור. זה בולט בעיקר כשרואים סרטים בפורמט קולנועי ואז הסטריפים השחורים למעלה ולמטה מקבלים מעין הילה לבנה (זה לא קשור לכך ששחור ב-LCD הוא לא אבסולוטי, כי זה קורה רק בקצוות של השחור) מאוד מאכזב האם הבעיה מוכרת למישהו? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני בתהליכים של קניית מחשב חדש ואני צריך קצת עזרה בנוגע למסכים. כיום המחשב הישן שלי מחובר ל-2 מסכים: 1. מסך מחשב Dell 23" U2311H רזולוציה 1920x1080 2. מסך טלויזיה LCD, 32" ברזולוציה 1280x720 אני מתכנן בעתיד להוסיף עוד מסך. יתכן והוא יהיה 17-19 אינץ' עם רזולוציה של 1680x1050 או עוד מסך FHD במחשב החדש מתוכנן כרטיס מסך GTX570 מה התהליך בחיבור המחשב לשלושה מסכים? האם אני צריך כרטיס מסך מיוחד עם עוד יציאות? האם עדיף לקחת זוג ATI Radeon 6850 HD? האם זה יתן לי יותר יציאות ואפשרויות לחבר יותר מסכים? האם זה יתן תמיכה ברוזולוציה יותר גבוהה של כלל המסכים? תודה, רן.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בוקר טוב, אבקש המלצה למסכי מחשב *עדיפות ל27 אינץ', מינימום 24 אינץ' *100-144Hz *איכות התמונה והצבע חשובות. *לא מסך LCD. *עיקר השימוש הוא לעבודה יומיומית אך גם לגיימינג. התקציב הוא 1500 ש"ח עם אופציה לחריגה של עד 500 ש"ח במידה ומדובר במשהו סופר איכותי למחיר.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
המסך הCRT הישן שלי משמיע מן קול קטן של שריקה בכל רגע שיש על המסך שלי חלון עם רקע לבן (כמו חלון תיקיות). לעוד מישהו זה קרה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני פשוט לא מצליח להגיע להחלטה בין שני המסכים, אשמח לשמוע דעות שונות אודות המסכים... שימושים: אינטרנט ומשחקים. *מבחינתי החיבורים הנוספים של ה CHIMI אינם חשובים חשוב לי רק איכות המסך וטיב האחריות. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי הרבה שעות של 'מחקר' החלטתי לקנות את המסך Samsung 970P..... המסך ישמש למשחקים בעיקר, ונראה לי שהוא בין הטובים ביותר שאפשר למצוא במחירו.... מחכה לתגובות..! קישור: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19VDPXHQXAA.asp?page=Features
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת. אני צריך המלצה למסך והוא יכול להיות פשוט לשימוש ביתי ברמה מאוד בסיסית.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כבר כמה שנים את המסך dell u2312HM http://www.dell.com/ed/business/p/dell-u2312h/pd שאני מאד מרוצה ממנו. אני מעוניין לקנות מסך נוסף בגודל דומה בשביל לעבוד על שני מסכים. השימוש העיקרי יהיה לקריאה. חשבתי אולי להשקיע מעט ולקנות מסך נוסף שיהווה מסך ראשי, השימוש שלי בסמך כזה הוא כללי, קריאה, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וסדרות וגם גיימינג מזדמן (רוב הכותרים שיוצאים למחשב אני משחק ב battlefield 1 וקצת overwatch לדוגמא). יש לי כרגע כרטיס מסך gigabyte gtx1060. מצד שני אני חושב על לקנות מסך זול ולהמשיך להשתמש במסך שיש לי עוד כמה שנים שאולי אעבור לרזולוציות יותר גבוהות. השאלה שלי היא יש מסך 1080P פאנל ips במחיר סביר (באזור ה1000 שח) שכדאי לי להוסיף או פשוט לל…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ לגבי רכישת מסך עבור מחשב למטרת משחקים... ראיתי פה בפורום שהמסכים הכי מומלצים ורצים הם ה - samsung 2333t וה - dell u2311h מצד אחד - הבנתי שלמטרת משחקים הסמסונג אמור לעשות את העבודה והוא עולה בסביבות ה - 900 שקל. לעומת זאת הדל יקר ב - 500 שקל לערך אבל מפארים אותו ללא סוף. התקציב שלי הוא גמיש ככה שאני באמת יכול ללכת לכאן ולכאן.. אז השיקול העיקרי שצריך להיות הוא מה הכי מתאים לי. המחשב שיחובר למסך הוא בעל כרטיס 6870 יחיד כרגע. למרות שיש סבירות מסוימת שבעתיד - חצי שנה אולי יתווסף עוד ל - CF. המסך יהיה בחדר האישי שלי. אז יתפקד גם בכדי לראות סרטים ב - HD מהמחשב.. אשמח לחוות דעת.. תודה [br]פורסם בתאריך: 30.11.2010 בשעה 18:46:04 אהה כן ועוד משהו.. ש…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך גיימינג שעובד ב144 הרץ(כרטיס מסך נוידיה אבל אני לא מתכוון לשלם עוד 200+ שקל על g-sync). השאיפה הוא 24 אינץ כמה שיותר זול אבל שיהיה איכותי. אשמח להמלצות בארץ.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-