מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אנחנו סוף סוף מחליפים את אחד מה-CRTים העתיקים בבית, וצריכים LCD עם פאנל טוב (המסך ישמש, כאמור, לאינטרנט ולעבודה עם טקסט), הרבה שטח עבודה ל-WORD, רצוי מבוסס תאורה אחורית של LEDים אבל לא חובה. יחס של 4:3 עדיף לדעתי לטקסט. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש של 24 אינטש וחשבתי על טכנולוגיית LED. תקציב עד 1500 שח. חשוב לי מאד איכות התמונה אך לא לעבור התקציב. בעקרון אני מתלבט בין 2 מסכים ששניהם 24" ודומים בנתונים: LG W2486L LED Samsung BX2440 LCD אשמח אם יש העדפות או דגם אחר מומלץ תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך מיועד בעיקר למשחקים וסרטים ובין היתר קריאת מסמכים וכו'. דבר ראשון, מה עדיף לצרכים של משחקים, מסך רחב רו רגיל (שמתי לב שהרחב עולה פחות, למה זה)? אני מעדיף 19 אבל אם ממש אין בתקציב משהו טוב אז שיהיה 17. תודה רבה לכולם.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 המסכים האלו: samsung206bw lg 206wtq dell 2007wfp בבקשה אל תפנו אותי לנעוץ כי הורדתי את זה ואי אפשר להבין כלום מההשוואה שלו שם... מה כדאי לי לקנות אני בד"כ רואה סרטים משחק במשחקי תפקידים,אסטרטגיה או יריות גוף ראשון ולפעמים אני עושה עבודות באופיס או גולש באינטרנט... תתיחסו גם ליחס תמורה מחיר תודה מראש לכל העוזרים ;D
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המסך LG הזה ? האם הוא חד לקריאת טקסט ? יש לו TILT אפשרות לשנות זווית ? איזה עוד מסכים מומלצים בגודל 20-22 " בתקציב של עד 700 ש"ח הכי חשוב בישבילי שיהיה חד תודה HUSKY
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת. אני צריך המלצה למסך והוא יכול להיות פשוט לשימוש ביתי ברמה מאוד בסיסית.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עושה הניגודיות ומה ההבדל בין ניגודיות של 1:700 שזה נחשב לדי טוב לבין 1:1400?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט שלי: מעבד: [..] Intel CORE i5 S1155 2310 2.9Ghz - TRAY ₪801 לוח אם: [..] ASROCK H61M/U3S3 - זמין במלאי ₪400 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪123 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪944 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] Antec ONE HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪244 ספק כוח: [..] HEC COUGAR RS 450W - RETAIL ₪265 קרור למעבד: [..] SCYTHE KATANA III - FOR Intel ONLY ₪97 דיסק קשיח: [..] WD BLUE 500GB SATA3 ₪283 זה מפרט שניתן לי כאן. עכשיו אני צריך לזה מסך. המסך שלי כרגע הוא: VIA/S3G UniChrome Pro IGP Watch mv…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
השימושים הם: גלישה סרטים ומשחקים.. עדיפות למסכים בעלי אפשרות הטיית המסך תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הראשון - T190P 2ms (עולה 770 ש"ח) השני - 933BW 5ms (עולה 713 ש"ח) הנטייה של היא לקחת את השני ולא בגלל שהוא זול יותר, אלא כי לראשון יש רזולוציה טבעית שקצת מפחידה אותי (1680X1050) ונדמה לי שקראתי איפשהוא שיש בעיתיות מסויימת עם גודל הכתב ברזולוציה כזאת ושהוא יוצא נורא קטן או משו כזה.. זה נכון? לשני אגב יש רזולוציה טבעית של 1440X900. יחס הניגודיות גם שונה ביניהם אך הוא לא ממש משמעותי עבורי.. אז מה אתם חושבים שעדיף? או שאולי כדאי לי בכלל ללכת על מסך 20" מדגם 2053BW 2ms שעולה רק 748 ש"ח (אבל שוב "בעיה" של רזולוציה כמו למסך ה-T..)? המסך אגב אמור להתחבר לכרטיס HD4670 ולהריץ משחקים קלים. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתעניין לרכוש מסך מחשב חדש, ואני מתלבט בין שני מסכים: אני לא הבנתי למה המסך הגדול יותר עם הרזולוצויה הגבוהה יותר עולה פחות, אשמח אם מישהו יודע לענות ולהמליץ. עיקר העבודה שלי הוא פוטושופ. תודה רבה dell ultrasharp u2515h https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=16960&isZap=1 Dell UltraSharp with PremierColor LED AH IPS U2413 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19060
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי השוואות בפורום ולא מצאתי. שניהם בערך באותו מחיר +-2500. יש המלצות? האם גם לסמסונג יש פאנל טוב?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יממה אחרונה נותרה למיזם גיוס הכספים של ה-Desklab בפלטפורמת Kickstarter - אחרי שכבר הצליח לגרוף השקעות של מעל ל-600,000 דולר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני עובד המון בתוכנות כמו Solidworks Pro-e ואני צריך מסך מחשב שאפשר לעבוד עליו המון, שיהיה בריא עד כמה שאפשר =] התקציב כ 1500 שקלים, ואני גם רוצה שמסך זה ישמש כטלויזיה וכמובן משחקים כבדים פה ושם. רב תודות לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המסך הזה בעיקר בשביל סרטים ומשחקים, השאלה שלי היא האם יש הבדל משמעותי באיכות בינו לבין T240HD. כמו כן הייתי רוצה לדעת אם למישהו יש את המסך הזה ויכול לתת לי חוות דעת עליו בכל מה שקשור לאיכות שלו (למען הסר ספק אני מדבר על סרטים ומשחקים ממחשב PC) תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקבל חוות דעת מאלה שברשותם ה- VP930 או VX2025 למשחקים, בעיקר FPS: fear ,unreal Tournament וכו. עד כמה ניתן להבחין ב- ghosting, tearing? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 17" ל 19" . ומכיוון שהשימוש במסך הוא לצרכים הבסיסיים ביותר ( עבודה מול תוכנת חשבשבת ) אין צורך במסך יקר . חשבתי על +Benq FP71G . כל עזרה תתקבל בברכה ;D
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, האם יש אפשרות לחבר מסך LCD בעל חיבור VGA לכרטיס מסך בעל חיבור DVI ? אם אני לא טועה המסך של המחשב אצל אחד החברים מחובר בצורה כזאת עם ממיר פסיבי פשוט. האם זה אפשרי ? אם כן, כיצד ? האם VGA הוא לא אנלוגי ? איך אפשר לחבר אותו לחיבור דיגיטלי ללא ממיר אקטיבי ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשוב שטקסט יהיה חד וברור ולא קטן מידיי
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD. חשבתי על אחד משני אלה, אבל איזה עדיף, ואיזה פאנל יש ל2408?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. הגיע הזמן להחליף את ה-CRT השמן מהשולחן ולקנות LCD חדש. בעיקרון השימושים שלי הם רוב הזמן גלישה באינטרנט, סרטים מדי פעם ומשחקים פעם ב... למרות זאת, חשובה לי מאוד האיכות של המסך והצבעים ואני רוצה להנות מהמסך ולא להצטער שלא לקתי פאנל PVA או IPS לצורך העניין. בנוסף, חשוב לי שיהיה למסך PIVOT ורכזת USB. כאמור התקציב הוא בסביבות 2000 ש"ח. 1. מה באמת עדיף לשימושים שלי: מסך 19 או 20 אינטש רגיל או 20 אינטש רחב? 2. כרגע אני עובד עם רזולציה של 1280*1024 ולא מסוגל לעבוד עם רזולציה קטנה יותר. אם אני מעוניין לקנות מסך רחב האם זה ישפיע עליי? 3. מקריאה בפורום, הבנתי שיש בעיקרון 4 מסכים מומלצים של ASUS, HP, LG, DELL שעולים 2000+. האם מסכים במחיר נמוך יותר יתנו עבורי את התמורה?…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך מטרתו לסרטים וקצת משחקים, לכן החלטתי לקנות מסך רחב (WS) ולא 4:3 חשבתי על המסך הזה- http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=472837 מה אתם אומרים עליו ? שווה? אפשר בתקציב שלי להשיג מסך יותר טוב ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ה2412 שווה את ה600 שקל הבדל במחיר? או שבכלל יש מסך יותר טוב בסביבות ה1600 שקל? השימוש העיקרי הוא משחקים וסרטים,כרטיס מסך 460GTX 1024MB אם זה משנה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. די קשה להשיג את ה-2007fp היום ולכן התעניינתי במסך זה: ראיתי אותו בהמלצות על המסכים ורציתי לדעת מספר דברים: האם בטוח אני אשיג את המסך עם S-IPS ? איך איכותו לעומת הדל?(במשחקים,תמונות וכו...)? האם בכלל כדאי לקנות אותו לעומת הדל? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-