מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
איך המסך למשחקים? האם מספק תמורה טובה למחיר? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=691092 במידה ויש מסך יותר טוב מבחינת עלות/תועלת נא לכתוב תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מסך viewsonic vp930 מדובר בשימוש של 8 שעות ביום לעבודה משרדית, בעיקר כתיבת מסמכים ב - W0RD וקריאת מסמכים ורשימות מאתרי האינטרנט חשוב לי שהגופנים יהיו ברורים, גדולים ככל שניתן, וחדים , על מנת שלא לעייף את העיניים. מבקש המלצות למסך מתאים במגבלת התקציב 1,000 ש"ח. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הגיעו מסכי LED בגודל 24" של סמנסוג או של יצרן אחר במחיר שפוי ? או מסכי 22" תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
? מישהו בעל ניסיון עם החברה הזו? http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=624&ProductID=14048&VariantID=14049〈=he
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך הCRT הישן שלי משמיע מן קול קטן של שריקה בכל רגע שיש על המסך שלי חלון עם רקע לבן (כמו חלון תיקיות). לעוד מישהו זה קרה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם שכן שלי מחפש לקנות מסך , אחרי שהמסך הקודם CRT שבק חיים ( עם צבעים מוזרים ) בכל אופן , התקציב של הוא 700 שקלות . זה מה שידוע לי כרגע .. מצאתי מסך ב-IQPC של ACER שעולה כך : http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=6471 השאלה אם זה שווה קניה . וממה כדאי להיזהר בקניה של LCD כזה בעניין הפיקסלים וכו' .. אני מעדיף לקנות משם ( מ-IQPC ) *השימושים שלו הם : שימושים רגילים , אינטרנט , צפיה בסרטים פה ושם , ופחות משחקים -המפרט שלו אם זה הכרחי הוא AMD ATHLON X2 245 GA-MA78LM-S2 הוא משתמש כרגע באונבורד אז משחקים זה לא הכיוון שלו כרגע אולי בעתיד .. תודה ולל"ט .
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברה . אני מחפש לקנות מסך דק חדש , אבל דרישותיי ממסך זה הן : 1- שיהיה בעל איכות וחדות ככל היותר קרובה לזו שנמצאת במסכי CRT . 2- שיהיה בעיצוב יפה 3- שיהיה מחברה יוקרטית כלומר שיהיה לי גב אם היה לי תכלה או משהוא כזה . 4- שיציג טקסט בצורה חדה מאוד 5- גודל - 22 אינץ' ושיהיה WIDE SCREEN . ולגבי מחיר : אז אני לא רוצה שיעלה במחיר מעל 1700 שיקל .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הקנייה תיתבצע בRSM ורק שהם אז אל תציעו מסכים מי חנויות אחרות, המסך מיועד במיוחד למשחקים ולסרטים וקצת מה שמסביב עוד פעם זאת מתנה בשבילי ליום הולדת אז המסך צריך להיות איכותי, הכרטיס מסך שלי כרגע זה GF9800GX2 ובקרוב יוחלף לHD5850 אז לא תיהיה בעיית תאימות. כרגע המסך שאני כימעט בטוח קונה זה המסך הבא http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1745 מה דעתכם ? האם הוא ימלא תעבודה כמו שצריך או שדרוש מסך טוב יותר ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בניתי מחשב, אותו אני לוקח למכינה קדם צבאית (כמו שנת שירות, עניין מסובך), אני מחפש מסך LCD בגודל 17 אינטצ' יציב ככל האפשר. זה יותר חשוב מאיכות התמונה (12 או 8 MS זה לא משנה לי), וכן - גם יותר חשוב מהמחיר. הצעותיכם ידידי. בתודה, פטאליקו.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
dell 2209WaF הזמנתי מפנדס מחשבים. על האריזה כתוב אפריל 28 2009. על הדף מידע שקיבלתי עם המסך כתוב בסןף הדף נובמבר 08 - לא מבין למה התאריך הזה מתקשר... REV A01 על הקופסה רשום שזה תוצרת סין. זה בסדר נכון? (אין פקסלים שרופים..) איך כדאי לכייל אותו? -- עריכה: שמתי brightness - 100 CONTRAST 65. שמתי לב שהרבה אנשים שמים בהירות על 40. ואני לא ממש מבין איך זה ניראה לי מאד חשוך. ייתכן שמשהו לא בסדר במסך או שזה עינין של הרגל? עברתי ממסך CRT 17.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה', אני מתלבט קשות בין LG LED 24 W2486L ובין Samsung 24 LED BX2450. לשניהם בערך אותו תג מחיר בזאפ, לשניהם 2 כניסות HDMI ושניהם מסכי LED. מה אתם ממליצים? יש לי התנסות טובה מאוד עם טלויזיות LCD של LG, אבל לא נראה לי שסמסונג זה רע... אשמח לקבל עצה תודה וחג שמח!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך גדול יחסית, שיהיה נוח לשבת מולו (קרוב). לצרכי תכנות / גרפיקה 2D, פוטושופ וכו'. אני מתכנן לחבר אותו יחד עם עוד מסך 3:4 שיש לי כדי להרחיב עוד יותר את משטח העבודה. אגב, קראתי על יחס 16:10, האם זה מומלץ יותר? התקציב חופשי אך אשמח להישאר בטווח ה-1,000 ש"ח. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי מסך VIEWSONIC VP930B , וכשקיבלתי את המסך היה רשום עליו VP930 האם יש הבדל בין הדגמים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מסך שהכי רואים טוב והכי איכותי לא אכפת לי מהעיצוב של המסך אבל שיהיה סבבה מסך ואיכותי שהכי מישתלמם ל2300 שח תודה גיל
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום לפי המון המלצות שקראתי בפורום, התחדשתי במסך Dell 2312. חיברתי אותו עכשיו ללפטופ ובנקודות מסוימות, טקסט שחור מופיע עם נקודות ירוקות מרצדות עליו. זה לא קורא בסרטים למשל, אבל טקסט, אייקונים וכו' מלאים בשחור. המסך מחובר בכבל HDMI>DVI אל הלפטופ - Asus UX31A. רעיונות יצירתיים לפני שאני ניגש לחנות להחליף?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במסגרת קניית מחשב חדש אני רוצה לקנות גם מסך, מיועד בעיקר למשחקים וסרטים. המחשב המיועד הוא: מעבד Intel Core i5-750 Tray לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe בעיקרון התקציב הוא עד 1300 ש'ח אבל אני יכול להעלות אותו עד ל1500 במידה וזה באמת ישתלם. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, זה דחוף! כדי לי למכור את ה226BW שלי ב800 שקל ולקנות אחד חדש? (לקנות T220 או משהו בסגנון... לא להוסיף הרבה) תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מסך חדש מסוג LG 1970HR. אני מאוד מרוצה באופן כללי מהמסך, אולם נתקלתי בבעיה. קצב הרענון של המסך תקוע על 60hz. אין לי אפשרות לשנות אותו בהגדרות התצוגה או דרך תוכנת הדרייבר של כרטיס המסך שלי, שהוא Geforce 7950GT. הבעיה נשארה גם לאחר שהתקנתי את הדרייברים של המסך. אני על רזולוציה של 1024*1280, וע"פ המפרט של המסך, אליו צירפתי לינק מטה, אני אמור להיות מסוגל לשנות את ה-Refresh Rate ל-75. למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות? תודה רבה! הנה המפרט של המסך: http://www.shiroi.co.uk/lg-electronics-lg-l1970hr-flat-panel-display-specification.html?PHPSESSID=9e72605c48ae546d387103ad4982541e אציין גם שהמסך מחובר בחיבור DVI.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מחיפוש ממש קליל חוזרים שני מסכים שוב ושוב בתור המלצות. שאלותי הם כאלה : מדוע ממליצים על ה DELL כשאני קורא את המפרט שלו אני רואה שזמן ריענון שלו הוא 16MS שכיום יש מסכים עם 2MS ? שאלה יותר חשובה מי מבין השניים הוא יותר מומלץ ? האם יש בארץ חברות שמוחרות את המסכים הנ"ל כי לאחר חיפוש אני מוצא את ה DELL לא בגירסת ה WFP ואת ה LG בכלל לא נמצא האם למשהוא יש לינק לחברות בארץ שמוכרות את המסכים הנ"ל ? שאלה אחרונה בעבר תמיד המליצו על חברת Viewsonic וכיום אני לא מצליח לראות איזה דגם ממולץ שלהם האם משהוא יכול בנוסף להמליץ לי על דגם של Viewsonic בתודה מראש אודי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות מסך טלוויזיה 32 אינץ׳ ואשמח אם תייעצו לי מסכים דווקא מחברת פנסוניק אני מתכנן בתווך מחיר של 1500 ואפשר לחרוג ב300-400 , אני אשמח גם אם יש led אבל lcd זה טוב.וגם בFHD . אשמח להמלצה על מסכים אחרים אבל בעיקר מה הכי כדי וטוב בפנסוניק אני רוצה לחבר את המסך גם למחשב ולראות דרכו סרטים ואם יש אפשרות לdvi זה יהיה מעולה בנוסף יש לי מספר שאלות : 1.אם במסך יהיה hdmi ובכרטיס מסך יש רק dvi יש אפשרות לחבר את הhdmi בלוח אם עצמו? 2.האיכות והביצועים ישארו אותו דבר? 3.אם בכל זאת אני אחבר לdvi במידה ואין יצאה במסך עצמו ויש בו רק hdmi ואחבר עם מתאם לdvi,יהיה קול? תודה רבה לעוזרים אשמח לדעות וביקורות לגבי מסכים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הבדלי המחירים באמת שווים את זה? המסך X95F של Sony שווה את המחיר?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הייתי מעוניין לדעת את ההבדל בשטוח התצוגה בין מסך 19 רחב לרגיל , מה עדיף כיום? שניהם שטוחים דקים תודה אורי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תהייה, ההגדרה של 720p היא 1280×720 ב-60Hz אז מדוע כאשר אני מריץ תוכן מהסוג הזה על Samsung 931BW שיש לו רזולוציה 1440X900 (יותר גבוהה) אני לא מקבל את האיכות של HD זאת אומרת מה הופך מסכים כמו הדל "24 לדוגמא, למסך שיכול להציג HD מלבד הרזולוציה הגבוהה שיש גם במסכי "19. תודה מראש לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע אני משתמש מספר שנים (לדעתי כחמש שנים, משהו בסגנון) במסך samsung syncmaster 730B. אין לי בעיות מיוחדות עם המסך, יש מצב שאולי הוא מרצד אבל לא משהו רואים בעין, די מצויין- גם כאשר אני עובד עם המחשב שעות. למרות שהמסך, לעולם לא עשה לי בעיות, חשבתי שאולי כדאי להחליף אותו (האם זה נכון שחובה להחליף את המסך לאחר כמה שנים של שימוש למרות שהוא עדיין תקין ?..) בכל מקרה, קיבלתי הצעה על המסכים של סמסונג 22" : P2250 T220P P2370- האחרון 23" אפשר גם יותר, ההבדל לא גדול במחיר (150 ש"ח). אני מחפש מסך טוב שאוכל בעיקר לצפות בהנאה באינטרנט, שהתצוגה תהיה מקסימלית ונוחה במקום להתאמץ עם המסך של ה-17" שיש ברשותי. כמובן, הרבה זמן לא צפיתי בסרטים במחשב כי העדפתי את הTV 26" שי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , -אני מחפש המלצה למסך מחשב שישמש אותי ללמידה הכוללת צפייה ממושכת בתוכנת זום , קריאה ממושכת ועבודה עם פוואר פוינט וורד וכו'. צפיה בסרטים או משחקי מחשב אינם אחת מהצרכים שלי. הציפיה מהמסך היא שיעזור לי להפחית את העומס על העיניים אותו אני חווה היום במידה רבה. -המסך צריך להיות מחובר ללפטופ בעל כניסת מיקרו HD -התקציב למסך הוא כ1000 שח , ניתן לחרוג מעט למעלה או למטה -גודל המסך שחשבתי עליו הוא משהו בסביבות ה23 אינצ' - ראיתי שיש המון גדלים בין לבין , אז זה לא חייב להיות בדיוק 23 מקריאה בפורום , הבנתי שיש עדיפות למסכים בעלי פאנל VA , בנוסף הבנתי שיש מסכים להם טכנולוגיות ידידותיות לעיניים ופיצ'רים של…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-