עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by d800,

שלום לכולם אני מתעניין לרכוש מסך מחשב חדש, ואני מתלבט בין שני מסכים: אני לא הבנתי למה המסך הגדול יותר עם הרזולוצויה הגבוהה יותר עולה פחות, אשמח אם מישהו יודע לענות ולהמליץ. עיקר העבודה שלי הוא פוטושופ. תודה רבה dell ultrasharp u2515h https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=16960&isZap=1 Dell UltraSharp with PremierColor LED AH IPS U2413 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19060

2. אז זה מה שמופיע ויותר מאשמח לעזרה http://www.up2me.co.il/images/27804657.jpg

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי רכשתי אתמול מסך כפי שמצויין בכותרת, לצערי הכפתורי מגע של המסך לא מגיבים, ודולקים כל הזמן מישהו שיש לו את המסך נתקל בבעיה הזו ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. רכשתי אתמול את המסך,אני מאוד מרוצה מהאיכות שלו הבעיה היחידה שהוא קצת כואב בעיניים,מה ניתן לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by xshlomix,

אני מעוניין לקנות מסך LED שמתאים למשחקים בגודל 23-24'' מסך הכולל כניסת DVI יחס ניגודיות מירבי מבחינת תקציב אני לא מוגבל בדקתי את ה- LG IPS236v מכל הבחינות הוא עונה על הציפיות פרט לעובדה שזמן התגובה שלו הוא 5 m/s יש למישהו המלצה לגבי מסך איכותי והאם זמן התגובה ממש משמעותי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by husky,

מישהו מכיר את המסך LG הזה ? האם הוא חד לקריאת טקסט ? יש לו TILT אפשרות לשנות זווית ? איזה עוד מסכים מומלצים בגודל 20-22 " בתקציב של עד 700 ש"ח הכי חשוב בישבילי שיהיה חד תודה HUSKY

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ronf6,

כותרת , אפשרות לחריגה במקרה הצורך. חנויות באזור המרכז. הדגם הכי טוב שאפשר למצוא במסגרת התקציב עם אפשרות מינמלית לחריגה חברה. שימושים-בעיקר לסרטים,אח"כ קצת משחקים(אני יוריד ברזולוציה לפני שאני אכנס למשחק) ואחרון וורד אינטרנט וכו. Samsung 2253BW Samsung T220 Smasung T220P LG W2261v איזה מהם הכי כדאי? אני אשמח לרשימה של - למעלה הכי טוב , למטה הכי פחות טוב. אגב אהבתי יותר תעיצובים של 2253BW ושל הLG מאשר של הT's.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Salwaby,

ללא חריגות בקשה, וגם עדיף LG אם אפשר.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Hierophant,

הזמנתי את המסך 1970HR של LG ונאמר לי כי יקח זמן רב עד שהוא יגיע ושזמן האספקה ממש ממש ארוך (שבועות). יש אפשרות לקחת במקומו את המסך Samsung 931BF ב 200 שקל פחות. עוד אפשרות היא לקחת מסך חלופי של LG/Samsung/ViewSonic. השאלה היא אם כדאי להתעקש על ה 1970HR (בעצם האם הוא באמת הכדאי ביותר לקבוצת המחיר, וזה שיתן את הביצועים הגבוהים ביותר), לקחת את ה 931BF או ללכת על מסך אחר מומלץ במחיר של 2000 ש"ח פחות או יותר. ההזמנה כבר התבצעה, כך שאני צריך תשובה בדחיפות ואשמח לקבל אותה כמה שיותר מהר. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. כמו בכותרת, אני עכשיו צריך מסך LCD 19" שתיהיה לו איכות מעולה. המסך ישמש אך ורק לעבודה משרדית ולעבודה גרפית (או יותר נכון לצפייה בעבודות רגפיות ותמונות) לכן חשוב שתיהיה איכות תמונה מעולה והצגת טקסט מעולה גם כן. המסך לא ישמש לא לצפייה בסרטים או למשחקים לכן אלו לא קריטריונים. עוד דבר, יש עדיפות רצינית למסך עם רמקולים built in. זה לא חובה אבל זה יתן + רציני מאוד. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מה שאני רוצה מהמסך שיהיה מעולה למשחקים וסרטים , שיהיה רחב ושיהיה בעל פאנל איכותי (לא TN) . וכמובן שמחירו יהיה עד 2500 בחנות אמינה ולא איזו סתם חנות גרועה תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by starnet,

חוות דעת על מסך''20 SAMSUNG 206BW הייתי מעוניין בחוות דעת על המסך עם הנתונים הנ"ל !!!! samsung 20'' 206BW 20" Widescreen Display מהירות תגובה : 2ms יחס ניגודיות : 3000:1 בהירותה : 300cd/m2 רזולוציה : 1680X1050 dpi זהו הלינק הישיר למפרט http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS20MEWSFVXAA.asp?page=Features

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by segev22,

ככה הבנאדם שאיתו אני עובד המליץ לי בחום על הPhilips 200WS8 הוא טוען שהוא ממש איכותי ויש לו פאנל PVA..... בנוסף לזה הוא טען כי זאת תיהיה טעות כלכלית לקחת את הדל.... השאלה אם להקשיב לו ולקחת את הפיליפס או להקשיב לרוב ההמלצות פה ולקחת את הדל.....ההפרש הכספי בניהם עולה על 500 שקל....לטובת הפיליפס. כמו כן אני יזכיר השימוש המירבי של המסך יהיה משחקים\סרטים.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by סער_שי,

ובכן, הציעו לי לקנות מסך F900P ב-500 ש"ח. האם הייתם ממליצים ללכת על זה? (יש לי בנוסף מסך LCD L1970HR שאולי אני אמכור) בנוסף, חשבתי אולי להשאיר את ה-LCD ולהשתמש בשניהם. האם יש כרטיסי מסך שתומכים בחיבור אחד DVI ואחד VGA? לכרטיס שלי יש, למשל, את שתי היציאות... אבל האם זה אומר שהוא תומך בזה? ובנוסף - האם כרטיסי ה-HIGH END תומכים בכלל ב-VGA? כי לכל הדגמים שראיתי יש רק DVI X2, אבל אולי לא ראיתי נכון. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום האמת שקראתי וקראתי ו...אני כבר מבולבל לחלוטין. הבנתי שהמסכים הטובים ביותר לעיבוד תמונה/גרפי(פוטושופ בעיקר) הם 2 מסכי הDELL המפורסמים,אך אותם כבר לא ניתן להשיג וחברות שהם מופיעים אצלם באתרים - לא מחזיקות אותם. לאור זאת - איזה מסכים אחרים מומלצים לצרכים הנ"ל ובתקציב של עד 3000 ש"ח? ??? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by finish,

טוב יש לי 1800 ויש כמה אפשרויות אבל אמרו פה שהVX922 הכי טוב כדאי לקנות אותו? אמור בתוגובות עליו בזאפ שיש לו בעיה בסרטים זה נכון?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. בס"ד שלום לכל חברי הפורום קבלתי מחשב חדש במתנה עם כרטיס 8800 gtx ואני לא מצליח לסדר את הצבעים שהכל ייראה יפה, המסך שלי הוא lg l204wt, אני לא יודע איך לומר לכם את פרטי שאר המערכת, אם יש איזה שהוא תוכנה שתנפיק קובץ טקסט עם כל הנתונים של המחשב, אשמח לעשות זאת ולהציג בפניכם את הנתונים. הבעיה שלי היא לא בדרייברים אלא בכיוונים של האור והניגודויות והצבע אני פשוט לא מצליח לסדר את זה שיהיה נעים לעין, מה גם שכל הגופנים כאילו זוהרים הם לא שחורים במאת האחוזים, אולי זה החיסרון של המסך, אם מישהוא יכול לייעץ לי מה לעשות אשמח מאד. תודה ענקית מראש royall

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yoel12,

שלום בכוונתי לרכוש מחשב גיימינג חזק (I5\I7 GTX970\80) אך השאלה שלי היא כזו האם המסך שלי (banq t2200HD) לא יגרום ללאגים ולסטטרינג? או שעלי לקנות מסך חדש עם G - SYNC?

19. שלום, יש לי מסך ברזולוציה 1920x1080 - Full HD, אם אשתמש בכבל DVI איכות התמונה תיהיה שונה לעומת שימוש בכבל HDMI? באותו מסך כמובן. לפי מה שהבנתי DVI יכול להציג רזולוציה גבוהה יותר מ Full HD, אז לא אמור להיות הבדל, אני צודק? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Albetron,

היום הבחנתי בסימן על המסך שלא הצלחתי להוריד על ידי גירוד, בהחלט ניתן להרגיש אותו ואם הבנתי נכון זה דיי שולל בעיה נפוצה של פיקסלים מתים, הנקודה מאוד קטנה אבל בהחלט מפריעה, כשאני מקרב תאורה לשם זה נראה כזה כסוף.. מה לדעתכם זה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי מסך LCD מחובר למחשב בכבל DVI-VGA ואני רואה את אותה התמונה במסך המחשב ובמסך האלסידי. אני מעוניין להקרין סרט על מסך ה-LCD ובו זמנית להיות על המחשב, האם זה אפשרי? אם יש איזו תוכנה אין לי בעיה להשיג אותה.. :s05:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם אני עוסק בגרפיקה: אתרי אינטרנט, תמונות, תלת מימד ועריכת וידאו ומעוניין להשתדרג עם מסך מחשב חדש אני מתלבט בין שני דגמים האחד Eizo - Flexscan S2433WH והשני DELL - UltraSharp U2711 אני יודע שהראשון הוא 24 אינץ' והשני 27 אינץ' אבל במחיר הם די קרובים והגודל במקרה הזה לא ממש קובע מה שהכי חשוב לי זה איכות הצבעים בעבודות גרפיות והתאמת הצבעים לצבעים אמיתיים (דפוס ועבודה על תמונות) קראתי שהתצוגה בדגם ה-DELL ניראת קצת מטושטשת... אשמח לשמוע דעות לכאן ולכאן המון תודה מראש בני

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by law89,

היי חברה האם במצב שיש שני מסכים מאותו דגם שהם על אותה בהירות, האם זה תקין שמסך אחד כהה מהשני (כלומר לדוגמה כאשר יש צבע לבן, מסך אחד נראה אפור-לבן והשני לבן בוהק). החברה אמרה לי שככה הפאנל מיוצר. הסברתי להם שבמסך השני זה לבן. מה דעתכם? אמור להיות הפרש בגוון?

24. היי בעבודה יש לי מסך ACER X193W שמתי את הסרט "האביר האפל" המסך מחבר לסויטש שאליו מחוברים עוד מסכים לשם בדיקה. סגרתי את כול האורות בחנות ועשיתי בדיקת זיהוי לזליגות אור. 50% קונטרסט 50% בהירות משומה הACER תחת מעטה שחור מראה מן נקודות קטנות כמו "רעש" \ "שלג" בתמונה. אפילו הT220 הראה רעש מסוג זה,שלא לדבר על הXEROX M7W. כול המסכים שיש לי שם כולל הT220 הראו זליגות אור מציקות משו לעומת הACER שהראה מיעוט של זליגות. האם ניתן לתקן את הרעש בתמונה? לצערי מכיוון שאלו מסכי תצוגה אין לי אפשרות לבדוק מול אותו מסך חדש מהקופסא בכדי לראות אם הרעש בתמונה כביכול נוצר מבעיה במסך ולא כחלק מהפעולה הטבעית שלו. איך קוראים לתופעה המדוברת והאם היא תופעה מוכרת במסכי הLCD? בתודה מראש Guardi…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by BlackBird71,

מחפש מסך מצוין לגיימינג אני גיימר כבד ככה שעל האיכות אני לא מתפשר מסך FULL HD LED חיבורי HDMI או מיני.. תקציב 1500 שקל גדלים 22 עד 24 אינץ עדיפות רק של חברת LG בבקשה לא להביא לי המלצות למסכים שאתם לא מכירים וראיתם בעצמכם אני משחק משחקי FPS ככה ש"רוחות רפאים" במסך לא באים בחשבון בכלל! תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים