מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ברשותי מסך חדש מסוג LG 1970HR. אני מאוד מרוצה באופן כללי מהמסך, אולם נתקלתי בבעיה. קצב הרענון של המסך תקוע על 60hz. אין לי אפשרות לשנות אותו בהגדרות התצוגה או דרך תוכנת הדרייבר של כרטיס המסך שלי, שהוא Geforce 7950GT. הבעיה נשארה גם לאחר שהתקנתי את הדרייברים של המסך. אני על רזולוציה של 1024*1280, וע"פ המפרט של המסך, אליו צירפתי לינק מטה, אני אמור להיות מסוגל לשנות את ה-Refresh Rate ל-75. למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות? תודה רבה! הנה המפרט של המסך: http://www.shiroi.co.uk/lg-electronics-lg-l1970hr-flat-panel-display-specification.html?PHPSESSID=9e72605c48ae546d387103ad4982541e אציין גם שהמסך מחובר בחיבור DVI.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מסך עד 1500 ש"ח לא משנה אם 19 אינ'ץ או 17 מן הסתם 17 במחיר הזה יותר איכותי.. אגב אני משחק במשחקי רשת אז עדיף לי מסך רגיל או שזה סתם שטויות שיש דילאי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יממה אחרונה נותרה למיזם גיוס הכספים של ה-Desklab בפלטפורמת Kickstarter - אחרי שכבר הצליח לגרוף השקעות של מעל ל-600,000 דולר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ברצוני לרכוש מסך מחשב חדש התקציב שלי זה 600 גג 700 ראיתי מסך של חברת acer -led 22אינץ (21.5) ניגלה לעין דגם- [glow=red,2,300]a221hql[/glow] יחס ניקודי: 1-1200000 עלות :599 משתלם ? יש המלצות למסך אחר? :s05:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום הייתי בחנות LCDTV, באתי כדי לראות את 2007FP ואת הדגם הנחות יותר בגודל 22 אינ'ץ. אבל המסך ה24 היה נראה לי גודל שהרבה יותר יכול לספק אותי. המטרה שלי זה לחבר אותו למחשב ולXBOX360 (את הXBOX עדיין לא קניתי). למעשה בגלל הXBOX אני מעדיף מסך 24 במקום 22. ממש אהבתי את המסך, הרזולוציה והאיכות שלו כולל הפיצ'רים הרבים שיש בו באמת מעולים. אבל יש דבר אחד שהפריע לי. הקטע שהוא נראה גדול מידי בשביל שימוש כללי במחשב ובעיקר לכתיבה וקריאה. בגלל הרזולוציה הגבוהה האותיות נראות קטנות מידי, ואני חושש שכשאני ארצה להשתמש במחשב בקריאה וכתיבה אז לא יהיה לי נוח לקרוא אותיות כלכך קטנות במסך כזה גדול ואאלץ לקרב אותו אליי במידה רבה ולא נוחה. אני יודע שיש אפשרות של הגדלת גודל אותיות DPI בווינדוס, וג…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה פשוט ממש חשוב לי לקריאה של טקסטים ארוכים...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי..! התקנתי את המשחק Mirror's Edge היום, ופתאום המסך נהיה שחור ואני מקבל התראה מתפריט המסך : mode not supported איך אני מסדר את זה? קרייסיס וכל המשחקים האחרים רצים לי חלק... עדכנתי את הדרייבר האחרון לכרטיס המסך שלי. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש משהו ברמה של NEC 90GX2 אני עובד מול המחשב שעות סרטי HD, עריכת תמונות קריאת מסמכים.... אשמח לקבל עזרה בהחלטה התקציב הוא 3000+ ש"ח
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול מה דעתכם על המסך הזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12719 האם הנתונים שלו טובים? ואם הוא מתאים לעיצוב גרפי תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אודה לבעלי הנסיון צג 1750 עולה 1150 עם בהירות 250 וניגודיות של 500 והרבה חוות דעת טובות צג 1717 עולה 1050 עם בהירות 250 וניגודיות 600. אין חוות דעת לכאורה מדובר בצג עדיף. אם כך מדוע הוא זול יותר? האם למשהו יש נסיון עם ה1717 ויכול לחוות עליו דעה? סולל
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה על האינפורמציה מההנושא הקודם שלי ובהמשך לו אני ראיתי כי בנוסף ל-Dell Ultrasharp 2007fp יש מסך מקביל של Viewsonic VX2025wm. כעת כל שנותר לי הוא להחליט בין השניים אשמח לקבל את עצתכם, דרך אגב יש למישהו מושג איפה אפשר לראות את המסכים הללו בתצוגה? (דרך אגב המטרה העיקרית היא לקריאה וצפייה בסרטים) חג שמח ושבת שלום, אמיר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש מסך חדש, חשוב לי מאד שיהיה IPS ו2K (לפחות) ואשמח לקצב רענון גבוהה מ - 100.. החלקים החשובים במחשב לצורך התאמה : כ. מסך : RTX 3080 . מעבד : 3950X. אני עובד במידול, וגרפיקה. אני כרגע עם המסך הנ''ל : https://www.almacen-informatico.com/ACER_Nitro-VG270U-UM-HV0EE-P01_4390369_p.htm ( שאגב, כמה נראה לכם ניתן למכור ביד 2 היום? הוא פחות משנה אצלי) מקסימום תקציב - 2000 שח. או אולי שווה לחכות בגלל הקורונה? וגם שמעתי שאייסר הולכים להוציא מסכים חדשים...) ראיית פה כתבה על המסכים של גיגה בייט , 2K IPS 165HZ אבל חבר אמר לי שלא יתאים לעבודה גרפית. לא יודע כמה להאמין לו... אשמח לחוות דעת על המסך הספציפי של גיגה בייט. ( https…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המסך למחשב ובנוסף שישמש אותי לPS3, השאלה שלי היא האם המסך יקבל מהPS3 את הרזולוציה הטבעית שלו - 1920X1200 ? (כי אני יודע ש1080P זה 1920X1080 :-\) אולי יש דגמים אחרים של דל או לא של דל שאת יכולים להמליץ לי בסביבות ה3K ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לדעת מה ההבדלים בין dell 2408wfp לבין dell 2209wa חוץ מהגודל והרזולוציה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הגיעו מסכי LED בגודל 24" של סמנסוג או של יצרן אחר במחיר שפוי ? או מסכי 22" תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו בעל מסך LCD 19 רגיל(לא רחב) עם עדיפות לLG יכול בבקשה למדוד את הגובה ביחד עם הסטנד? מאד חשוב לי... תודה רבה מראש?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש מסך LCD בגודל "19. המחיר שאני רוצה לשלם הוא בערך 1500-1600 ש"ח, אבל ניתן לחרוג באיזה 100 שקלים בשביל משהו איכותי יותר. השימושים שלי הם משחקים (כרגע לא הכי חדישים, כי הכרטיס מסך לא חזק - אבל מיועד להחלפה), צפיית סרטים ועבודה משרדית (WORD וכו') יש לכם המלצות? מחשבות? הכוונות? בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך מיועד בעיקר למשחקים וסרטים ובין היתר קריאת מסמכים וכו'. דבר ראשון, מה עדיף לצרכים של משחקים, מסך רחב רו רגיל (שמתי לב שהרחב עולה פחות, למה זה)? אני מעדיף 19 אבל אם ממש אין בתקציב משהו טוב אז שיהיה 17. תודה רבה לכולם.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המלצה למסך מחשב: 1 . 1500 ש"ח חריגה מקסימלית 1800 עדיף בבקשה להתחיל עם הסכום הקטן השימושים של המסך: משחקי מחשב / סרטים / גלישה באינטרנט(הכל) 3. מהו דגם כרטיס המסך הנוכחי שלכם / האחד שאתם עומדים לקנות? geforce gigabyte 7600 gt 5. גודל מסך רצוי: אני רוצה מסך רחב wide 22 אינטש או 24 אינטש(לא חשוב מה) הייתי רוצה מסך דגם חדש של התקופה האחרונה עם כל החידושים והטכנולוגיות העדכניות... אשמח אם תתנו לי כמה מסכים וקישורים לזאפ גם ב22 אינטש וגם ב24 מאוד מאוד התלבטתי בין סמסונג דל או LG. סליחה על החפירה ותודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר על מסך 24" W2442PA LG כאשר אני מגולל מסמך/דף אינטרנט למעלה או למטה התמונה נשברת ברבע הימני של המסך תשובות לתופעה יתקבלו בברכה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מחיפוש ממש קליל חוזרים שני מסכים שוב ושוב בתור המלצות. שאלותי הם כאלה : מדוע ממליצים על ה DELL כשאני קורא את המפרט שלו אני רואה שזמן ריענון שלו הוא 16MS שכיום יש מסכים עם 2MS ? שאלה יותר חשובה מי מבין השניים הוא יותר מומלץ ? האם יש בארץ חברות שמוחרות את המסכים הנ"ל כי לאחר חיפוש אני מוצא את ה DELL לא בגירסת ה WFP ואת ה LG בכלל לא נמצא האם למשהוא יש לינק לחברות בארץ שמוכרות את המסכים הנ"ל ? שאלה אחרונה בעבר תמיד המליצו על חברת Viewsonic וכיום אני לא מצליח לראות איזה דגם ממולץ שלהם האם משהוא יכול בנוסף להמליץ לי על דגם של Viewsonic בתודה מראש אודי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עלה לי 1050 ב BUG ;D
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ASUS ProArt Series PA238Q Monitor Presents Total Color Fidelity Created to meet the needs of graphic designers and other professionals, the IPS-paneled ASUS PA238Q joins the ProArt Series of displays as a 23”, LED-backlit model with native 1920 x 1080 resolution. It reproduces 100% of the sRGB color space, with every individual monitor precision calibrated at the factory to ensure unmatched color accuracy. The PA238Q ships with ASUS-exclusive QuickFit Virtual Scale software to display photos and documents in their true size on screen. In terms of ergonomics, a fully adjustable and sturdy stand complements a wide I/O range, which includes HDMI, DisplayPort, DVI-D, D-sub, a…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב: 1000 ש"ח שימוש המסך: משחקים גודל: 21 אינץ'
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מסך חדש בשבילי. מפרט בצד ואני שוקל ברצינות את זה Samsung 2494HS זה דגם שגודלו לא 24.. אלא 23.6 אינץ. (חסכו 0.4) זה ההשוואת מחירים בזאפ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=727604 ויש באפשרותי לקנות אותו במחיר של 999 שח,חדש כולל אחריות חיון. (יש פרסומת בעיתון) שימושים כללים ביותר, משחקים בקטנה, אינטרנט וכדומה (לא גרפיקה) רציתי לדעת תכלס איך הוא(ולא איך הוא יחסית למחיר, אלא יחסית לעצמו), למי שאין נסיון אולי יכול בלדוק מה אומרים אולי מישהו שמע עליו. נ.ב הוא 1920 * 1080, ולא 1920 * 1200 (מה ההבדל?) אין מה להציע לי מסכים אחרים, כי הבדיקה שלי היא ספציפית לגבי המסך הזה כי המחיר מצויין. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-