מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
היצרנית האמריקאית מקווה לגנוב כמה לקוחות מה-Surface Studio של מיקרוסופט תודות לעלות קצת יותר נוחה, עבור מי שכבר יש לו עמדת עבודה מקצועית זמינה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ככה הבנאדם שאיתו אני עובד המליץ לי בחום על הPhilips 200WS8 הוא טוען שהוא ממש איכותי ויש לו פאנל PVA..... בנוסף לזה הוא טען כי זאת תיהיה טעות כלכלית לקחת את הדל.... השאלה אם להקשיב לו ולקחת את הפיליפס או להקשיב לרוב ההמלצות פה ולקחת את הדל.....ההפרש הכספי בניהם עולה על 500 שקל....לטובת הפיליפס. כמו כן אני יזכיר השימוש המירבי של המסך יהיה משחקים\סרטים.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש הצעות למסך טוב במחיר הזה? או שבכלל עדיף לקנות "17 טוב במחיר הזה (או אולי פחות אפילו)? * המסך לרוב לא למשחקים * אגב - ה- 17 משתווה לגודל כמו המסכים הרגילים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך 22 אינץ שאיכות התמונה שלו טובה. הבנתי ש Dell 22" E228WFP הוא מסך בעל איכות תמונה גבוהה. המחיר נע בסביבות 1800 ש"ח. האם המסך הזה טוב ? מוכן לשמוע המלצות גם לגבי מסכים באיכות דומה תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך מטרתו לסרטים וקצת משחקים, לכן החלטתי לקנות מסך רחב (WS) ולא 4:3 חשבתי על המסך הזה- http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=472837 מה אתם אומרים עליו ? שווה? אפשר בתקציב שלי להשיג מסך יותר טוב ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, זה דחוף! כדי לי למכור את ה226BW שלי ב800 שקל ולקנות אחד חדש? (לקנות T220 או משהו בסגנון... לא להוסיף הרבה) תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא כלכך ידעתי לאיזה פורום לכוון את השאלה. יש לי מסך ישן בלי יציאה hdmi. בכרטיס מסך שלי יש יציאת hdmi. אם אני אחבר את הכבל hdmi מהמחשב הנייח למחשב הנייד אני אוכל איכשהו לראות את המחשב הנייד במסך של המחשב הנייח?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהנחה שמחיר לא חשוב, איזה כבל DVI עבור מסך LCD הייתם קונים? יש משהו שנחשב מאוד מומלץ ואיכותי ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תהייה, ההגדרה של 720p היא 1280×720 ב-60Hz אז מדוע כאשר אני מריץ תוכן מהסוג הזה על Samsung 931BW שיש לו רזולוציה 1440X900 (יותר גבוהה) אני לא מקבל את האיכות של HD זאת אומרת מה הופך מסכים כמו הדל "24 לדוגמא, למסך שיכול להציג HD מלבד הרזולוציה הגבוהה שיש גם במסכי "19. תודה מראש לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי השוואות בפורום ולא מצאתי. שניהם בערך באותו מחיר +-2500. יש המלצות? האם גם לסמסונג יש פאנל טוב?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המסך למחשב ובנוסף שישמש אותי לPS3, השאלה שלי היא האם המסך יקבל מהPS3 את הרזולוציה הטבעית שלו - 1920X1200 ? (כי אני יודע ש1080P זה 1920X1080 :-\) אולי יש דגמים אחרים של דל או לא של דל שאת יכולים להמליץ לי בסביבות ה3K ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב הוא עד 1500. עד עכשיו הייתי בטוח שאני הולך על ה-730B. אבל שמעתי (ופה המקום להתייחס מה מידת האמת בשמועה זו), שברזולוציה הטבעית של המסך 1280X1024 הכל נראה במסך 17" קטן מידי (תפריטים כפתורים וכו'). מעבר למסך 19" עם אותה רזולוציה מגדיל את התצוגה בגלל שכל פיקסל יותר גדול. לכן היום אני מתלבט האם לקנות 19" עם נתונים טובים (כמו ה-NU TECH) או את אותו 730B...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם :] כמו שרשמתי, מחפש מסך לעניני גרפיקה בלבד.. הבעיה שהתקציב שלי לא גדול כל כך - בסביבות 1500. יש לי LCD לצפיה בסרטים. גודל של המסך לא כל כך משנה לי, 19 ומעלה.. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 17" ל 19" . ומכיוון שהשימוש במסך הוא לצרכים הבסיסיים ביותר ( עבודה מול תוכנת חשבשבת ) אין צורך במסך יקר . חשבתי על +Benq FP71G . כל עזרה תתקבל בברכה ;D
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, האם יש אפשרות לחבר מסך LCD בעל חיבור VGA לכרטיס מסך בעל חיבור DVI ? אם אני לא טועה המסך של המחשב אצל אחד החברים מחובר בצורה כזאת עם ממיר פסיבי פשוט. האם זה אפשרי ? אם כן, כיצד ? האם VGA הוא לא אנלוגי ? איך אפשר לחבר אותו לחיבור דיגיטלי ללא ממיר אקטיבי ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
וגם לשימושים רגילים אני לא כל כך מבין גדול בHDMI אבל יש לי את החיבור הזה בכרטיס המסך ואם כבר הייתי רוצה לנצל את המחבר הזה כי לפי מה שקראתי המחבר הזה הוא עדיף על DVI הכרטיס המסך שלי הוא SPARKLE GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCI-E+HDMI אם זה קשור אז המפרט הוא לוח אם גיגה בייט X48DSL זיכרון 4גיגה בייט של חברת OCZ במהירות 800 מגה הרץ מעבד Q9300 תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זקוק לחוות דעת על המסך הזה B2330HD: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=2GUB2330HD אם הוא לא כל כך טוב אני אשמח להמלצות למסכים אחרים (23"-27"), בתקציב של עד 1500, חשוב מאוד שיתמוך ב-HD, במחשב ובממיר של יס.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכבל power חסר בקופסא. לבנתיים האם הכבל הזהה (במראה שלו לפחות) מהסמסונג 2253BW יתאים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם ה2412 שווה את ה600 שקל הבדל במחיר? או שבכלל יש מסך יותר טוב בסביבות ה1600 שקל? השימוש העיקרי הוא משחקים וסרטים,כרטיס מסך 460GTX 1024MB אם זה משנה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=445&scat=220&tcat= lgLG 1760TR 1:3000 2MS שווה לקנות?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אחרי שנגמר המסך בחנויות ובמחסנים חיכיתי למשלוח הבא שלו שהגיע לפני כמה ימים, קניתי את המסך היום (במחיר טוב של 1100 שקל), היה לי את המסך 2370 של סמסונג שהיה לו בעיות זוויות צפיה מעצבנות, בדל אין את זה והמסך מצויין באמת, שאלה: בקופסה לא היה לי כבל חשמל למסך, האם זה דבר שהיה לכולם??
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! כרגע אני משתמש במסך 22' (16:10) המחובר לנייד ומשמש לאינטרנט, תכנות וכן סדרות וסרטים פה ושם. ברצוני לקנות מסך גדול יותר שבנוסף יחובר לממיר של הוט כך שאוכל להשתמש בו גם כטלויזיה בחדר שינה (שימוש משני). הדרישות הם: שתי יציאות דיגיטליות (בעדיפות על HDMI) , העדפה לרמקולים מובנים (כך שיחובר לממיר בכבל יחיד) אשמח גם לאופציה של PIP (אך לא חובה). ההתלבטות כרגע היא אם ללכת על מסך- 27' - בעבודה עם Philips 273V5 ומרוצה ממנו מאוד, רחב בדיוק לתכנות ודפדפן זה לצד זה 29' (21:9) - הרוחב מפתה גם עבור שני חלונות מלאים וגם עבור וידאו תואם שיהיה גדול מאשר במסך 27, חושש קצת מהגובה שנמוך מה22' שברשותי כרגע מסך טלויזיה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לשדרג את מסך הCRT שיש לי כיום - IIYAMA Vision Master Pro 454. הצרכים הם hardcore gaming - בעיקר משחקי רשת מהירים (UT, COD, CS וכו') אני מאוד, מאוד פדנט בכל מה שנוגע לזמן התגובה של המסך (זה למה אוטוטו 2010 ואני עדיין עם CRT) ולמען האמת אם הוא היה גדול יותר ותופס פחות מקום על השולחן שלי הייתי נשאר איתו ממה שהבנתי אני אמור לחפשים מסכים עם INPUT LAG נמוך ככל האפשר, האפשרויות שראיתי בינתיים: Benq G2400WD Asus VK246H אפשרות נוספת שחשבתי עליה היא אחד ממסכי ה120HZ שלצערי באים רק בגודל 22" וגם נדרש לייבא אותם אישית מחו"ל: Samsung 2233RZ Viewsonic VX2265wm התקציב אמנם הוגבל ב2000 ש"ח, אבל אם יש מסך יוצא דופן שיצדיק השקעה גבוהה יותר, אני מוכן לכך. אשמח לע…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אחרי ששני מסכים של סמסונג 19" הלכו בדיוק באותו היום כאילו שיש תאריך תפוגה עליהם, האחד עם פסים ירוקים השני עם בהירות שאיננה החלטתי לרכוש מסכים חדשים. מחפש מסך חדש ואיכותי לשימושים: משחקים כבדים וגרפיקה. גודל 22"-24". ללא השתקפות מהמסך מציפוי זכוכית. רזולוציית HD גבוהה למשחקים. תקציב (למסך אחד): 1000-2500 ש"ח. חיבורים: DVI, ואופציונאלי:HD .חשוב שיהיה מסך איכותי מבחינת תצוגה וללא תקלות. ראיתי שהיום הLCD LED החליפו את מסכי ה-LCD. האם הם נותנים איכות גבוהה יותר? כי מהתרשמות מהם דווקא לא ראיתי הבדל לטובה. האם גם כאן יש את העניין של פיקסלים שרופים ב-LED? אשמח להמלצות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מחפש מסך חדש בגודל 32 עד 34 אינץ' בערך, רזולוציה של 2k נראית לי מתאימה. השימושים יהיו כלליים, אינטרנט, וורד, משחקים מידי פעם אבל לא משהו תחרותי, למרות שראיתי שלכולם יש מסכי 144 הרץ גם לא במחירים מופקעים. מסך קעור נראה אופציה טובה. חשבתי על מחיר של עד 2200 ש"ח בערך, הבעיה שראיתי שלכל היצרנים הגדולים יש מסכים בגודל הזה, 144 הרץ, קעורים עם פאנל VA ככה שאני לא יודע מהה הבדלים והערך המוסף. חיבור usb c יכול להיות תוספת חשובה, אבל לא ראיתי באף אחד מהם.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-