מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מעוניין לרכוש מסך חדש, חשוב לי מאד שיהיה IPS ו2K (לפחות) ואשמח לקצב רענון גבוהה מ - 100.. החלקים החשובים במחשב לצורך התאמה : כ. מסך : RTX 3080 . מעבד : 3950X. אני עובד במידול, וגרפיקה. אני כרגע עם המסך הנ''ל : https://www.almacen-informatico.com/ACER_Nitro-VG270U-UM-HV0EE-P01_4390369_p.htm ( שאגב, כמה נראה לכם ניתן למכור ביד 2 היום? הוא פחות משנה אצלי) מקסימום תקציב - 2000 שח. או אולי שווה לחכות בגלל הקורונה? וגם שמעתי שאייסר הולכים להוציא מסכים חדשים...) ראיית פה כתבה על המסכים של גיגה בייט , 2K IPS 165HZ אבל חבר אמר לי שלא יתאים לעבודה גרפית. לא יודע כמה להאמין לו... אשמח לחוות דעת על המסך הספציפי של גיגה בייט. ( https…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל, רציתי באמת לציין לטובה את המדריך שיצא בHWZONE למסכי LCD. בדיוק עכשיו סיימתי לקרוא את החלק השני שלו ואני חייב לציין שהרבה זמן לא ראיתי מדריך מפורט כל כך, מקצועי כל כך ועם זאת ברור כל כך שכתוב בעברית בהרבה תחומים אחרים - גם בHWZONE וגם במקומות אחרים. בעצם, הוא מתעלה גם על המון מדריכי קנייה באנגלית שיצא לי לקרוא. אז סחתיין. ואחרי ההקדמה, אני מחפש עכשיו מסך LCD בתקציב של עד 2000 ש"ח. אבל כמובן שהייתי מעדיף לקבל מסכים טובים ב1500 ש"ח אם אפשר... התחלתי את מסע החיפושים שלי בזאפ אבל הבעייה העיקרית היא שאני מנסה לסנן החוצה מסכים עם פאנל TN, ובגלל שבזאפ רוב המפרטים באמת לא מציינים פאנל אני נשאר עם מעט מסכים רלוונטים כשכל האחרים, כולל כאלו רלוונטיים, סוננו החוצה. בתכלס ישנם…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך שבכותרת (של LG)? יש המלצה אחרת למסך מחשב+טלוויזיה בסדר הגודל הזה של מחירים (2400שח)?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מסכי 22 טובים בסביבות ה1100 מקסימום חוץ מה- 2209WA DELL ..המסך בעיקר מיועד לגלישה באינטרנט סרטים עבודות וגם פוטושופ... מה עם כל הדגמים החדשים של סמסונג או LG ?כמו P2370 ..וכל השאר?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם יש כאן אנשים שמעוניינים לקנות את המסך Chimei CMV 222H. אני מחפש אותו כבר בנרות, אבל המחירים פשוט מוגזמים בהשוואה למחיר שהוא נמכר פעם. יצרתי קשר עם בנדא מגנטיק (היבואן) ומחיר לחתיכה אחת עולה 1240 ש"ח, כבר יותר זול, אבל עדיין, גבוהה יחסית. אני אישית צריך 2 מסכים כאלו, אז שאלתי אותם כמה יעלו 2 מסכים במזומן, עוד לא החזירו לי תשובה. אז כל מי שמעוניין לקנות את המסך, שירשום כאן בנוסף לשיטת התשלום (אשראי, מזומן...). היבואן נמצא בנתניה ואפשר לקחת את המסך משם, יש גם כן אפשרות למשלוח כמובן. אני מאמין שנוכל להגיע למחיר של 1000 ש"ח (מזומן), מה דעתכם? לילה טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני כמה ימים ו2 מסכים המסך הראשון aorus cv27q השני dell e2418hn אני מעוניין לחבר את שניהם הלוח אם שלי הוא aorus z390 pro וכרטיס מסך gigabyte rtx 2080 super ישלי רק 2 יציאות HDMI במחשב אחד בלוח אם ואחד בכרטיס מסך אני רוצה לחבר שני מסכים והמסך של הdell הוא בעל HDMI וחיבור שתואם לVGA או DVI או לא יודע איך ואין לי יציאות VGA או DVI במחשב איך אני מחבר את המסכים ככה? יש כזה מפצל של כניסות VGA וגם DVI שהופך אותם ל- HDMI נראלי. זה נכון? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עלה לי 1050 ב BUG ;D
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך מחשב 23-24 אינץ' עם תלת מימד פסיבי (שניתן לצפות בו עם משקפי פולארויד ולא עם עדשות כחולות-אדומות). רוב השימוש שלי בו יהיה למטרות גיימינג. חשוב לי שמהירות התגובה שלו תהיה 2ms , שיגיע עם ערכת 3D, רזולוציה מקסימלית 1920x1080, מסך רחב, אין לי צורך ברמקולים. מחיר: עד 2500 ש"ח. אודה לעזרתכם. איתי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המסך הנוכחי שלי הוא dell 2209wa, ואני דיי מרוצה ממנו אבל הרזולוצייה שלו היא לא בפול hd (22 אינץ).אני עומד לקנות מחשב חדש וחשבתי אולי עדיף כבר לשדרג את המסך לדל שכולכם פה ממליצים עליו עם דגם ה 23 ו 24 אינץ׳. השאלה היא האם מישהו מכיר את המסך שלי ונראה לכם ששווה לעשות את השדרוג הזה, או שלא יהיה הבדל משמעותי בין המסכים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מסך חדש בשבילי. מפרט בצד ואני שוקל ברצינות את זה Samsung 2494HS זה דגם שגודלו לא 24.. אלא 23.6 אינץ. (חסכו 0.4) זה ההשוואת מחירים בזאפ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=727604 ויש באפשרותי לקנות אותו במחיר של 999 שח,חדש כולל אחריות חיון. (יש פרסומת בעיתון) שימושים כללים ביותר, משחקים בקטנה, אינטרנט וכדומה (לא גרפיקה) רציתי לדעת תכלס איך הוא(ולא איך הוא יחסית למחיר, אלא יחסית לעצמו), למי שאין נסיון אולי יכול בלדוק מה אומרים אולי מישהו שמע עליו. נ.ב הוא 1920 * 1080, ולא 1920 * 1200 (מה ההבדל?) אין מה להציע לי מסכים אחרים, כי הבדיקה שלי היא ספציפית לגבי המסך הזה כי המחיר מצויין. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש משהו ברמה של NEC 90GX2 אני עובד מול המחשב שעות סרטי HD, עריכת תמונות קריאת מסמכים.... אשמח לקבל עזרה בהחלטה התקציב הוא 3000+ ש"ח
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסיבה שאני שואל זה בגלל התלבטות בין 20"IPS ל22" TN כי המחשב נטו למשחקים וההבדל באינצ"ים משמעותי. הקטע שיש לי מסך TN בבית של מאג והמסך מציג תמונה קצת פחות טובה ממסך 19" CRT של מאג שיש לי גם. לא ייצא לי לבדוק את מסכי הISP ואני מאוד רוצה לדעת מה יתן תצונה טובה יותר CRT איכותי או IPS לצורך העניין נגיד DELL.?? מה שיעזור לי להחליט.... מה אומרים??
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקרוב מאוד אני מזמין מפרט למטרת משחקים ותהיתי עד כמה נחוץ לי להחליף את ה - aoc e2343f שברשותי עבור מסך אחר שמתאים יותר לייעוד של משחקים והאם בכלל יהיה ניתן לחוש בהבדל? בהתחלה הייתי סגור על זה, אבל חשבתי נעבור כאן ונשאל כדי להיות בטוח.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך CRT של LG, דגם F900P... מאחור יש לי גם כניסת VGA וגם כניסת RGB. יש לי גם אקס בוקס עם יציאת COMPONENT שאני רוצה לחבר אליו. הבעיה שהכניסה לא מתאימה. הכבל של האקס בוקס הוא סטנדרטי - 3 כבלים עם צבעים שונים, "זכרים"... נראה לי שהכניסות הן גם "זכר", למרות שזה לא נראה בדיוק אותו דבר. האם מישהו מכיר כזה דבר? האם יש מתאם שניתן לרכוש? בנוסף, אני מחבר כרגע את האקס בוקס למסך עם VGA, דרך ממיר חיצוני. הבעיה שאני מקבל אפקט של "מריחה" על המסך... זה קצת שונה מ"מריחה" שמתרחשת ב-LCD, זה כמו קפיצות קטנות כאלה. האקס בוקס אומנם עובד על תדר רענון 60HRZ אבל בפורומים אחרים אמרו לי שהם גם משתמשים בזה, ואין אצלם מריחות. למישהו יש רעיון מה יכול לגרום לזה? האם זה בגלל הממיר? כיצד ניתן לפתור…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך תשובה דיי מהירה אם אפשר , חבר שלי צריך מסך 22 או 24 עד 1500+- , לא משנה ארגונומיה וזה... משנה רק שהוא יתאים לשימוש כטלויזיה ויתחבר לHOT... אני לא בטוח באילו מסכים יש את היציאות לטלויזיה האדום לבן צהוב או משצריך להיות... זה לא הצד החזק שלי והאם 24 בתקציב הזה יהיה איכותי כמו 22 בתקציב הזה כי אם כן אז עדיף 24... כמו ה dell או viewsonic שראיתי פה בפוסט אחד..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מסך 24 או 27 אינץ' לבית לצורך צפייה בתוכן FHD ועבודה ממושכת. האם קיימת המלצה ספיציפית לאיזה דגם ? בעבר שמעתי על VIEWSONIC שהם מייצרים מסכים אייכותים, היום הם קצת נעלמו מהזירה. מהי המלצתכם ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם.. האם תוכלו להמליץ לי על המסך כזה? המסך אמור להחליף מסך CRT 17 אינטש.. המסך החדש יכול להיות בגודל 17 (אבל איכותי) או 19.. חשבתי על HP L1710 שיש לחלק מהאנשים אצלי בעבודה, או על מסך כלשהו של AOC 919Va2 - איך הוא? אם יש לכם המלצות אחרות, אשמח.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי וצהרים טובים לכולם. אני מחפש מסך עם 120HZ טוב לגיימינג במחיר טוב. אני מת להביא את המסך הזה אך אין אותו בארץ ... http://www.asus.com/il/Monitors_Projectors/VG248QE/#overview כרגע אני די סגור על המסך הזה http://ksp.co.il/?uin=13766 ומאיזה מקום הכי מומלץ לקנות? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני פשוט לא מצליח להגיע להחלטה בין שני המסכים, אשמח לשמוע דעות שונות אודות המסכים... שימושים: אינטרנט ומשחקים. *מבחינתי החיבורים הנוספים של ה CHIMI אינם חשובים חשוב לי רק איכות המסך וטיב האחריות. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיקר קוטר ואורך ... תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המסך של Dell 2209wa. אני מתלבט האם לקנות בפנדה או ב-Ivory בעיקר בגלל ההבדל בנושא האחריות סביב Dead Pixels. פנדה נותנים אחריות לחודש וגובים תמורתה 130 ש"ח יותר ואילו Ivory נותנים רק את האחריות הסטנדרטית של Dell. עד כמה נושא ה-Dead Pixels הוא משמעותי? תודה. רוני
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הנושא בכותרת...המשך ->האחד LCD והשני LED,איזה ציון מקבל מסך אחד מול ציון של המסך השני בבקשה - איזה מסך הייתם קונים,האם העתיד הוא במסכי הLED,ואיזה דגם של מסך LED מקביל בביצועיו ו/או אף יותר טוב של SAMSUNG הייתם ממליצים ולמה?! תודה רבה מאוד מראש...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש איזה שהוא הבדל משמעותי בין הדגמים, כי ראיתי ביקורת מקיפה רק על ה-1960TR, ורציתי לדעת האם ה-1970 יותר טוב ממנו או ההפך, במיוחד שמצאתי לנכון שה-1960TR עונה על רוב הדרישות שלי כמו מסך טוב למשחקים במחיר תקציבי של 1500+-.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם. רכשתי לפני כמה חודשים מסך חד של דל U2312HM. לפני שלושה ימים חזרתי הביתה ואני רואה שבצד ימין של המסך: 1. המסך מרצד. 2. הגוון וורוד עמוק 3. יש "טביעה" של התמונה הקודמת (כשאני עובד מגוגל לעמוד אחר, אני עדיין רואה בצד ימין תביעה של גוגל) ככל שמסתכלים יותר לכיוון מרכז המסך, הריצוד/ גוון/ תביעה, הולכים ונעלמ4ים וחוזרים להיות נורמאלים. מישהו מכיר את הבעיה ? יש דרך לטפל בזה מלבד לקחת את המסך למעבדה ? תודה תומר.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כמו בכותרת. יש הבדל ביניהם, או ששניהם איכות בינונית - ? לסטודנטית (PS/פלאש/FREE HAND/אינטרנט/אופיס וכאלה) תודה לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-