עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by darkrule88,

רציתי לדעת איזה מבין שני המסכים עדיף, כאשר מדובר על גודל של 22 אינץ, מבחינת מחיר ה LG זול ב70 שקלים בערך. השימוש הוא למשחקים בעיקר, זווית הצפיה תמיד ישירה אל המסך, ירוץ על כרטיס מסך 970GTX 4GB. אני יודע שזה לא ניצול מלא של הכרטיס אבל לצורך העניין ההתלבטות היא אך ורק בין שני המסכים הנ"ל. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Fighter,

הוא מנצל את הכרטיס 1900xt? השאלה הזאת באה לי בגלל שני דיונים ששאלו משהו כזה אבל אני שואל למסך הספציפי הזה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני עובד המון בתוכנות כמו Solidworks Pro-e ואני צריך מסך מחשב שאפשר לעבוד עליו המון, שיהיה בריא עד כמה שאפשר =] התקציב כ 1500 שקלים, ואני גם רוצה שמסך זה ישמש כטלויזיה וכמובן משחקים כבדים פה ושם. רב תודות לעוזרים

4. Started by tarpon57,

האם הגיעו מסכי LED בגודל 24" של סמנסוג או של יצרן אחר במחיר שפוי ? או מסכי 22" תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Guarding angel,

? מישהו בעל ניסיון עם החברה הזו? http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=624&ProductID=14048&VariantID=14049〈=he

6. Started by london22,

שלום לכולם, אניי עובד בעיצוב גראפי דו ממימד וצילום. יש לי לפטופ שזה כרטיס המסך שלו: _Nvidia-Geforce_GT-740M Intel-HD-Graphics-4600 אני רוצה לקנות מסך נוסף והשאלות : האם אני יוכל לחבר שתי מסכים ללפטופ וזה יעבוד טוב? והמלצה למסך עם תצוגת צבעים 10bit ועדיף עם כיסוי יותר גדול של אדובי RGB, בתקציב מינימלי כמה שאפשר.... תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם, אני צריך מסך חדש בשבילי. מפרט בצד ואני שוקל ברצינות את זה Samsung 2494HS זה דגם שגודלו לא 24.. אלא 23.6 אינץ. (חסכו 0.4) זה ההשוואת מחירים בזאפ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=727604 ויש באפשרותי לקנות אותו במחיר של 999 שח,חדש כולל אחריות חיון. (יש פרסומת בעיתון) שימושים כללים ביותר, משחקים בקטנה, אינטרנט וכדומה (לא גרפיקה) רציתי לדעת תכלס איך הוא(ולא איך הוא יחסית למחיר, אלא יחסית לעצמו), למי שאין נסיון אולי יכול בלדוק מה אומרים אולי מישהו שמע עליו. נ.ב הוא 1920 * 1080, ולא 1920 * 1200 (מה ההבדל?) אין מה להציע לי מסכים אחרים, כי הבדיקה שלי היא ספציפית לגבי המסך הזה כי המחיר מצויין. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by noamborisov,

שלום אני צריך תשובה דיי מהירה אם אפשר , חבר שלי צריך מסך 22 או 24 עד 1500+- , לא משנה ארגונומיה וזה... משנה רק שהוא יתאים לשימוש כטלויזיה ויתחבר לHOT... אני לא בטוח באילו מסכים יש את היציאות לטלויזיה האדום לבן צהוב או משצריך להיות... זה לא הצד החזק שלי והאם 24 בתקציב הזה יהיה איכותי כמו 22 בתקציב הזה כי אם כן אז עדיף 24... כמו ה dell או viewsonic שראיתי פה בפוסט אחד..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by סולל הדרך,

אודה לבעלי הנסיון צג 1750 עולה 1150 עם בהירות 250 וניגודיות של 500 והרבה חוות דעת טובות צג 1717 עולה 1050 עם בהירות 250 וניגודיות 600. אין חוות דעת לכאורה מדובר בצג עדיף. אם כך מדוע הוא זול יותר? האם למשהו יש נסיון עם ה1717 ויכול לחוות עליו דעה? סולל

10. אהלן מחר אני הולך לקנות את המסך הנ״ל לאחר שראיתי שהוא הכי מומלץ כיום. השאלה שלי היא האם צריך לבדוק משהו לפני שאני מקבל אותו? למשל מספר דגם או מפעל/שנת יצור?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ychig,

השימושים הם: גלישה סרטים ומשחקים.. עדיפות למסכים בעלי אפשרות הטיית המסך תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום , אני מחפש מסך עד 20' בתקציב של 700 ש"ח. אם זה משנה למה השימוש בו אז רק לאייסיקיו , מסנג'ר ואינטרנט. לא צריך מסך בשביל סרטים וכו'...

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by carpedm,

שלום לכולם, נכנעתי והחלטתי ללכת על מסך שלפחות ממה שקראתי בפורום הוא הטוב ביותר לצרכים שלי. שימושים עיקריים: סרטים, עיצוב גרפי ושאר ירקות (קריאת מסמכים גלישה בנט תכנות...משחקי מחשב כמעט ולא) גודל מועדף בין 20 - 22 אינץ. אם המסך הוא לא 22אינץ אז אני מעדיף מסך 3x4 אלא אם כן אתם ממליצים אחרת או שלא קיים כזה. אני רוצה את לקבל את התמורה הטובה ביותר לכסף: אם אפשר לקנות בסכום הזה מסך טוב של 20 אינץ ומסך פחות טוב בצורה ניכרת של 22 אני מעדיף את ה - 20 (לא רק הגודל קובע) לעומת זאת אם בסכום הזה אפשר להשיג מסך 22 אינץ שיהיה קרוב מאוד באיכות עד אותה איכות אז כמובן שה 22 עדיף. אני מעדיף לקבל כמה המלצות ונימוקים כדי שאני יהיה מוכן כשאני אגיע לקנות את המסך עם כמה אופציות טובות מתחת לשרו…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ronbzalen,

יש הבדל בין שני המסכים או שמדובר באותו מסך?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by eyal00,

יש מסך יותר טוב מהסמסונג הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_2212&products_id=11882 התקציב הוא בערך המחיר של הסמסונג +- תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש עליו המון ביקורות טובות באינטרנט, ואני יכול לקנות אותו ב 530 דולר.. עד כמה שאני סומך על אין סוף האנשים בביקורות שקראתי (חלק בסינית..) עדיין כואב לי הלב להוציא כל כך הרבה כסף על משהו שלא בדקתי אישית לפני, כי עם ה VP 930 מאוד התאכזבתי, הבאתי אותו לבדיקה בבית פעמיים והוא על הפנים.. אי אפשר לחיות עם גודל נקודה של 0.29 זה מטורף.. אבל זו חיה שונה לגמרי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by 11GnR,

לא יודע אם נהוג פה להעלות מבצעים חריגים , אבל וואו! מי שלא מכיר זה המסך 120HZ שמשתמשים בו בתחרויות CS וכאלה, כולל BLACK EQULAIZER , זמן תגובה 1MS ... http://www.amazon.com/BenQ-XL2420T-Professional-Gaming-Monitor/dp/B006HIKIG0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1373807986&sr=8-1&keywords=XL2420T אין משלוח ישיר לישראל מה שכן. דרך BUY2USA למשל זה יוצא 2000 עם משלוח אווירי, אפשר לראות פה: http://usa.buy2.co.il/BUY2USA/amazon

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. היי אני צריך המלצה למסך מחשב למשחקים.. כבר הרבה זמן שאני מברר והחלטתי ללכת על 2007WFP/FP (תכננתי במעמד הקנייה להטיל מטבע ולהחליט איזה מהם ) היום הייתי בIQPC (באשדוד), התייעצתי לגבי מפרט, שהגענו לנושא של מסך ואמרתי שאני רוצה את הדל המוכר העלה את הנושא של האחריות של הדל (שיש עליה לא מעט הודעות בפורום). הוא אמר שעד שישה פיקסלים שרופים לא מחליפים ושהוא לא היה לוקח את המסך עם כזאת אחריות (או משהו כזה P: ) הוא המליץ על SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DVI שעולה אותו דבר.. מה דעתכם עליו? זה קצת בעייתי בשבילי לקנות כזה מסך עכשיו אחרי שקראתי את כל הקטילות לפאנל TN.. מה דעתכם? מה לעשות? אשמח להמלצות.. (אין מצב שאבא שלי קונה לי מסך ב2400 שקל עם אחריות שערורייתית כמו של הDELL )

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Xilver,

האם הבדלי המחירים באמת שווים את זה? המסך X95F של Sony שווה את המחיר?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מחפש מסך שישמש למשחקי FPS מהירים, סרטים מדי פעם, וסתם גלישה.. לדעתי בעיקר משחקים אבל שזה לא יפגע באיכות הצבעים ובזוויות הצפייה. תקציב כ 2000 ש"ח.. עד עכשיו הייתי נעול על ה dell 2007FP אבל אין אותו בשום חנות. מה אתם ממליצים? לדעתי לא יותר מ 22".. גדול מדי.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אהלן היום קניתי את המסך 2333T והוא בסדר גמור. הבעיה שכאשר אני מכבה את המחשב נורת הלד הכחולה בקידמת המסך כל הזמן מהבהבת. זה מציק ומפריע בעיין. אני מניח שזה לא אמור להיות כך. ממה זה נובע? חשוב לציין שכשהמחב דולק הכל בסדר והיא דולקת באופן קבוע ולא מהבהבת.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני רוצה ליקנות מסך שהכי רואים טוב והכי איכותי לא אכפת לי מהעיצוב של המסך אבל שיהיה סבבה מסך ואיכותי שהכי מישתלמם ל2300 שח תודה גיל

23. Started by yz101,

האם מומלץ? אם כן, למה צריך לשים לב לפני שקונים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by rony1880,

היי קיבלתי את הכבל הזה עם המסך דל U2410 , רציתי לדעת אם כדאי לחבר אותו במקום הDVI ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם, ברשותי מסך חדש מסוג LG 1970HR. אני מאוד מרוצה באופן כללי מהמסך, אולם נתקלתי בבעיה. קצב הרענון של המסך תקוע על 60hz. אין לי אפשרות לשנות אותו בהגדרות התצוגה או דרך תוכנת הדרייבר של כרטיס המסך שלי, שהוא Geforce 7950GT. הבעיה נשארה גם לאחר שהתקנתי את הדרייברים של המסך. אני על רזולוציה של 1024*1280, וע"פ המפרט של המסך, אליו צירפתי לינק מטה, אני אמור להיות מסוגל לשנות את ה-Refresh Rate ל-75. למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות? תודה רבה! הנה המפרט של המסך: http://www.shiroi.co.uk/lg-electronics-lg-l1970hr-flat-panel-display-specification.html?PHPSESSID=9e72605c48ae546d387103ad4982541e אציין גם שהמסך מחובר בחיבור DVI.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.