מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... קניתי מחשב חזק מאוד עם כרטיס גרפי טוב רציתי לשדרג את עצמי עם מסך מחשב איכותי התקציב שלי הוא עבסיבות 1200 אני עדיין מיתלבט בין גודל המסך העניין הוא שאני קורה הרבה על מסכי LED שזה יכול להיות נחמד ואני גם מעוניין בכניסת HDMI אם צריך תודה לעונים וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני בתחילת השבוע צריך לקבל מחשב חדש, והזמנתי מ-KSP את המסך Samsung S24A350H, עכשיו אני מתחיל לאט לאט לקבל רגשות חרטה, אז אם אפשר לעזור לי ולהגיד לי איזה מסך טוב יותר? (כי עדיין אפשר להחליף) הכרטיסי מסך שאני קונה הם GTX560 Ti SLI (אם זה משנה) המסכים: Samsung - http://www.samsung.com/sg/consumer/pc-peripherals-printer/monitor/led-monitor/LS24A350HS/XS/index.idx?pagetype=prd_detail Dell - http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&cs=04&l=en&sku=320-2676 המחיר של הסמסונג הוא 1250 ש"ח והמחיר של הדל הוא 1590 ש"ח
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי 2 מחשבים עם מסך LCD אחד.אני יכול לעביר ביניהם ע"י לחיצת כפתור או שאני חייב להוציא את הDVI ולהוציא את השני או להפך כדאי לראות
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך דגם DoubleSight DS-263N. מדובר במסך מחשב עם פאנל H-IPS בגודל 26" במחיר 700$. אחרי משלוח, מיסים ומע"מ המחיר דומה למחיר של Dell 2408WFP בארץ, אפילו זול יותר. איכות התמונה של DoubleSight DS-263N מצויינת והמסך נמצא במקום ה-4 בדירוג מסכי LCD של AnandTech. המסך נראה מצויין והמחיר מעולה, אבל קראתי תלונות ברשת על בקרת איכות לא טובה במיוחד. חלק מהמסכים הגיעו באיכות מצויינת, אחרים באיכות הרכבה בינונית. הבעיות העיקריות היו חלקים מפלסטיק שלא הורכבו היטב ולפעמים דליפת אור מוגזמת. בודדים דיווחו על פיקסלים מתים/תקועים. אם אני רוכש Dell בארץ ויש בעיה אני תמיד יכול לממש אחריות, אבל אם אני רוכש את המסך DoubleSight ויש בעיה נדפקתי. כי להתחיל לארוז את המוצר ולשלוח אותו בחזרה לארצות הברי…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע אם נהוג פה להעלות מבצעים חריגים , אבל וואו! מי שלא מכיר זה המסך 120HZ שמשתמשים בו בתחרויות CS וכאלה, כולל BLACK EQULAIZER , זמן תגובה 1MS ... http://www.amazon.com/BenQ-XL2420T-Professional-Gaming-Monitor/dp/B006HIKIG0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1373807986&sr=8-1&keywords=XL2420T אין משלוח ישיר לישראל מה שכן. דרך BUY2USA למשל זה יוצא 2000 עם משלוח אווירי, אפשר לראות פה: http://usa.buy2.co.il/BUY2USA/amazon
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את הsamsung 206bw הישן שלי למסך חדש. מכיוון שאני גיימר רציני אני צריך מסך 2MS עם עדיפות לגודל 22''. איך מסכי הLED החדשים עם הקונסרסט הגבוה ? או שאולי עדיף LCD רגיל ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ואני לא מדבר על הSX2210 המצ'ומק והמצועצע עם המצלמה והניגודיות של ה"50000:1", מה הסיכוי שיהיה מסך 22-23" לשנת 2010 נורמאלי חוץ מ2209 מעודפים עם פנל שהוא לא TN? אני מתכנן החלפה מלאה של כל הציוד ההיקפי בסוף דצמבר, ואני מתלבט אם לא לקנות את 2 המסכים עכשיו ואת השאר מאוחר יותר, משהו שאני כרגע מסתייג ממנוכ כי אני רוצה מסך עם רזולוציה של 1080p ומעלה, בנוסף לפאנל MVA/IPS... :-X
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המקבילה של ViewSonic930 במסכי 17 אינץ' מבחינת הפאנל וכו. בעבר רכשתי עבור חברים את המסך הנ"ל אבל לי אישית למרות שאני עובד כמעצב (גרפיקה וקוד) הוא נראה לי יותר מידי...גדול. המעבר מה17 שלי לא נראה לי אפשרי. דעתכם בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מסך 24 או 27 אינץ' לבית לצורך צפייה בתוכן FHD ועבודה ממושכת. האם קיימת המלצה ספיציפית לאיזה דגם ? בעבר שמעתי על VIEWSONIC שהם מייצרים מסכים אייכותים, היום הם קצת נעלמו מהזירה. מהי המלצתכם ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, החלטתי שהגיע הזמן לשדרג מסך אבל אני מתקשה למצוא מסך שמתאים לי. אני מחפש מסך 24 אינץ ומאוד רצוי שיהיה בעל רזולוציה של 1920X1200. חשבתי על הU2410 אבל קראתי שיש להמון אנשים בעיות איתו בעיקר עם TINTING ואפילו דל מודעים לעניין ולא נראה שהם עושים משהו בנדון. מה גם שהגירסה הכי חדשה של המסך כפי שהבנתי היא REV A04 שבארץ בקושי אפשר למצוא REV A02, אני לא מוכן לקחת סיכון כשמדובר במסך שעולה כ2500 ש"ח. (חשוב לי לציין שאני לא מעוניין בU2311H, 23 אינץ ו16:9 פשוט לא בא בחשבון). האמת שכרגע אני מתלבט בין לקנות מסך ישן יותר כמו ה2443BW עם רזולוציה של 1920X1200 או להתפשר על דגם חדש יותר כמו הסמסונג BX2450 או הLG W2486L, אבל אני לא בטוח איך הם משתווים מבחינת איכות למרות שכולם בעלי …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך 21-24 אינץ בסביבות 1000-2000 ש"ח. המסך יתפקד בעיקר לגיימינג וקריאה רבה של טקסטים. יש סיבה בכלל להסתכל על מסכים שלא מהליין של Dell? בנתיים שמתי עין על המסך U2211H. אשמח לקבל הסבר קצר על ההירכיה של הדגמים של dell (מהם הדגמים המובחרים בכל קטגוריה וכו'). גם הסבר על השמות של המסכים יועיל לי. עד כמה שאני מבין שתי הספרות הראשונות מציינות גודל, שתי הספרות השניות מציינות שנה, אבל לא ברור לי מה מציינות האותיות (U, H וכו').
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ולספר: 1 - איך הוא בטקסט ומשחקים ? ( ע"פ הנתונים מהנייר ברור לחלוטין שהוא תותח בסרטים) לגבי משחקים וטקסט חשוד בעיני בגלל הרזולוצייה. 2 - האם כרטיס מסך 8800 GTS מסוגל בכלל להחזיק אותו ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD המטרות שלי הם בעיקר משחקים ועריכת סרטים ב AVID. דבר שמצריך שטח עבודה של 2 מסכי 19 צמודים כמו שאנחנו עובדים בצבא. יש לי תקציב ל2407 אבל אני לא יודע אם הפאנל שלו יותר מתאים לי מה2007. מה אתם אומרים? שמעתי שב2407 יש בעיות עם סרטים רחבים בגלל שהוא 16:10 ולא 16:9 ועוד כמה בעיות עם גירסת הHC או בלי HC לא הבנתי מה זה אומר כל כך הHC הזה ואם מה שמוכרים בארץ זו גירסה מתוקנת בלי הבעיות הללו. מישהו יודע בקשר לזה משהו? והאם יש חנות זולה ואמינה שתיתן אחריות טובה על פיקסלים מתים ? תודה על העזרה! נ.ב. יש לי 8800GTS 320 האם הוא יספיק ב2407? מקסימום אני קונה את כרטיסי המסך של הדור הבא.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי U2414H ומאחורה כתוב A01. זה אומר שזו סדרת ייצור ראשונה? יש לי בעיה במסך שהוא נשאר הרבה על POWER SAVE MODE והמסך לא נכבה.. שמעתי שזו בעיה ידועה. אם אני אציין בפניהם את הבעיה הם יביאו לי A03? האם כל סדרות הייצור אותו הדבר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך שבכותרת (של LG)? יש המלצה אחרת למסך מחשב+טלוויזיה בסדר הגודל הזה של מחירים (2400שח)?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בניתי מחשב, אותו אני לוקח למכינה קדם צבאית (כמו שנת שירות, עניין מסובך), אני מחפש מסך LCD בגודל 17 אינטצ' יציב ככל האפשר. זה יותר חשוב מאיכות התמונה (12 או 8 MS זה לא משנה לי), וכן - גם יותר חשוב מהמחיר. הצעותיכם ידידי. בתודה, פטאליקו.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כעת קניתי את המסך LG L1932TQ... כשסיימתי התקנת הדרייבר יצא לי הודעה שהדרייבר הותקן בהצלחה למסך (LG L1932TQ (Analog.. גם כשאני נכנס למאפיינים של התצוגה כתוב בין גרשיים "אנלוגי"... האם ז"א שאני יכול לעבוד במצב דיגיטלי וגם אנלוגי? ואם כן, אך אני יכול לשנות אותו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך הנוכחי שלי הוא dell 2209wa, ואני דיי מרוצה ממנו אבל הרזולוצייה שלו היא לא בפול hd (22 אינץ).אני עומד לקנות מחשב חדש וחשבתי אולי עדיף כבר לשדרג את המסך לדל שכולכם פה ממליצים עליו עם דגם ה 23 ו 24 אינץ׳. השאלה היא האם מישהו מכיר את המסך שלי ונראה לכם ששווה לעשות את השדרוג הזה, או שלא יהיה הבדל משמעותי בין המסכים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, בני קנה PS5 שיהיה בחדר שלו ואני רוצה לרכוש עבורו מסך שמתאים לחדר (כלומר לא גדול מדי ויושבים די קרוב - בניגוד לטלויזיה בסלון), בשלב זה בעיקר יהיה מחובר לPS5 (הוא משחק בעיקר פיפא וNBA 2K) וירצו מדי פעם לראות בו אולי תוכניות וסרטים ובהמשך אולי יחובר גם למחשב . חשבתי על מסכים בגודל 27 אולי קעורים ובתקציב של לא יותר מ 1300 שח. אשמח להמלצות למסכים מתאימים. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היום קניתי בKSP וזה הצבע של המסגרת.... נדפקתי?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מתלבט בין הגרסאות של דל (רחב או לא) ורציתי להיות בטוח במשהו: אם אני צופה בווידאו 4:3 על מסך 20 אינץ' רחב זה פחות או יותר כמו לראות אותו על מסך 17 אינץ' לא? מאחר ורוב מה שאני רואה מיועד לטלוויזיה (קולנוע רואים בקולנוע, אין מסך בעולם שיכול להחליף את ההרגשה) היתרון של 16:10 נעלם בווידאו רגיל.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאמור אני מחפש מסך שישמש בעיקר למשחקים כבדים ואינטרנט, שיעבוד הרבה שעות ויעלה בסביבות ה 1800 ש"ח. משוטטות ראיתי שה L1770HQ מאוד מומלץ. אני רוצה לקנות מחשב בקרוב ואני מחפש את האלטרנטיבה הטובה ביותר. לדעתכם כדאי ללכת על ה L1770HQ לדרישות הנ"ל?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, זה דחוף! כדי לי למכור את ה226BW שלי ב800 שקל ולקנות אחד חדש? (לקנות T220 או משהו בסגנון... לא להוסיף הרבה) תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע עם LCD 17 אינץ של פיליפס דיי ישן.. השימוש שלי במחשב זה משהו כמו 10 אחוז משחקים וכל השאר אני מול האינטרנט ותוכנות אחרות.. איזה גודל כדאי לי לקנות? כמה כסף להשקיע?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-