מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש של 24 אינטש וחשבתי על טכנולוגיית LED. תקציב עד 1500 שח. חשוב לי מאד איכות התמונה אך לא לעבור התקציב. בעקרון אני מתלבט בין 2 מסכים ששניהם 24" ודומים בנתונים: LG W2486L LED Samsung BX2440 LCD אשמח אם יש העדפות או דגם אחר מומלץ תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך המסך הזה נראה מסך טוב וגם בא עם מצלמה מובנית 2מגה פיקבל? מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך 21-24 אינץ בסביבות 1000-2000 ש"ח. המסך יתפקד בעיקר לגיימינג וקריאה רבה של טקסטים. יש סיבה בכלל להסתכל על מסכים שלא מהליין של Dell? בנתיים שמתי עין על המסך U2211H. אשמח לקבל הסבר קצר על ההירכיה של הדגמים של dell (מהם הדגמים המובחרים בכל קטגוריה וכו'). גם הסבר על השמות של המסכים יועיל לי. עד כמה שאני מבין שתי הספרות הראשונות מציינות גודל, שתי הספרות השניות מציינות שנה, אבל לא ברור לי מה מציינות האותיות (U, H וכו').
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום יש לי שאלה בקשר לחיבור display port יש לי יציאה כזאת במסך ורציתי לדעת מה ההבדל בין החיבור הזה ו hdmi ומה יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש מסך מחשב: *מינימום 24 אינץ' *מינימום 1080P (עדיפות ל-1440P) *FREESYNC חובה *מינימום 75HZ (עדיפות ל-90 לפחות) *מעדיף IPS/VA/PLS (אלא אם כן ה-TN בהחלט איכותי) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אח שלי קנה מסך חדש אז לקחתי לו את המסך הישן שלו סמסונג 940bw חיברתי אותו למחשב וזה לא נותן לי להגדיל אצלו רזולוציה מעבר ל720X480 והכל ניראה די זוועה יכול להיות זה קשור לבעיה שהיתה לו לפעמים כשהוא היה נכבה הוא לא היה נדלק די הרבה זמן יכול להיות דקות יכול להיות שעות או ימים ואיך שהוא היא נפתרה מעצמה המסך השני שלי גם של סמסונג s24b300 ויש לי כרטיס מסך HD7950 המסך החדש יותר מחובר לכרטיס מסך דרך מתאם DVI-HDMI כי אין 2 חיבורי DVI בכרטיס מסך והמסך הישן מחובר לDVI מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית ישן. כ.מ 6600GT. הרזולוציה המקסימלית שלו היא 1600*1200. אני יושב במרחק של חצי מטר עד 70 CM מקסימום מהמסך שיש לי כרגע, CRT של AOC. אני צריך שתמליצו לי על מסך שנע בין 1000-1700 שקל שאני יצליח לראות בצורה החדה ביותר, טקסטים, סרטים, ופה ושם לשחק וורמס בלי מריחות . תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי הרבה שעות של 'מחקר' החלטתי לקנות את המסך Samsung 970P..... המסך ישמש למשחקים בעיקר, ונראה לי שהוא בין הטובים ביותר שאפשר למצוא במחירו.... מחכה לתגובות..! קישור: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19VDPXHQXAA.asp?page=Features
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, בזמן האחרון הMAG 15 אינצ' (LCD כמובן) עושה בעיות קשות עם מסכים שחורים ולאחר הרבה נסיונות עם מספר מחשבים וסידורי חשמל ומתאמים הוא לא עבד ונגמרה האחריות, החלטתי ללכת בתומי על 1970HR... אני מתקשר לבאג לבקש שישמרו לי אחד בצד ואני כבר מגיע, ולהפתעתי הרבה, אזל המלאי שלהם חוץ מ2 אחרונים בצפון !-!-! אני מתקשר לכל החנויות וכולן אומרות שהמלאי יגיע לארץ רק מ10 באוקטובר, די מבאס אני יכול לחכות איזה שבוע (ככה לפחות באג אמרה שיגיע המלאי אליה לאחר יום כיפור) אך הנני שואל אם לא עדיף כבר לקחת את הגירסת 17 אינצ', או ששוווה לחכות? חוץ מזה, הרבה אנשים אמרו לי ש19 זה מוגזם אז אני צריך ללכת לראות במציאות.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך הנוכחי שלי הוא סמסונג 959NF 19 INCH ,מכיוון שמרבית סרטי ה - XVID שאני צופה בהם הם בפורמט רחב,אני שוקל לקנות בנוסף מסך רחב,שאלתי היא האם זה כדאי והאם איכות הצפיה בסרטים מסוג זה תיפגע עקב הצפיה ב - LCD לעומת ה - CRT הנוכחי ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. די קשה להשיג את ה-2007fp היום ולכן התעניינתי במסך זה: ראיתי אותו בהמלצות על המסכים ורציתי לדעת מספר דברים: האם בטוח אני אשיג את המסך עם S-IPS ? איך איכותו לעומת הדל?(במשחקים,תמונות וכו...)? האם בכלל כדאי לקנות אותו לעומת הדל? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהנחה שמחיר לא חשוב, איזה כבל DVI עבור מסך LCD הייתם קונים? יש משהו שנחשב מאוד מומלץ ואיכותי ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הציעו לי בחנות מסך lcd aoc 17" דגם lm728 , האם זה מסך טוב? הוא 8 ms
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה נכון שCRT יותר טוב מ LCD ? האם תוכלו לתת לי מסך LCD בתקציב של עד 2000 ש"ח שיציג לי משחקים באיכות מעולה???
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , מטרת המסך: משחקים ועבודה שוטפת - למחשב חדש. בפורום המליצו על מסך Dell 2209WA , בעיקר בזכות הפאנל שלו. לעומת זאת , ל T220P יש רזולצייה של 1920x1220 מול 1680x1050 של ה DELL . השאלות הם כאלו: כמה הרזולוציה חשובה? האם הפאנל המועדף של DELL ישפיע על האיכות ? בכמה? יש מסך אחר בגודל 22 ומטה שעדיף? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל מכם המלצה למסך 22-24 אינץ', SAMSUNG או LG, עדיפות יותר גדולה ל SAMSUNG. התקציב הוא 1200 ש"ח גג. אם זה משנה, הכרטיס מסך שברשותי הוא ATI HD4850 1GB מטרות המסך: משחקים (COD וכו'), עבודות גרפיקה (AUTOCAD, REVIT). תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי באחד הלינקים שנתנו כאן שאפשר לכוון צבעים באופן ידני דרך המסך (כחול, אדום וירוק אאל"ט). ניסיתי לעשות את זה דרך המסך שלי ולא הצלחתי למצוא איפה! ב-color setting זה לא נמצא וגם לא באף מקום אחר... כרטיס המסך שלי הוא 9600GT. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המסך הזה בעיקר בשביל סרטים ומשחקים, השאלה שלי היא האם יש הבדל משמעותי באיכות בינו לבין T240HD. כמו כן הייתי רוצה לדעת אם למישהו יש את המסך הזה ויכול לתת לי חוות דעת עליו בכל מה שקשור לאיכות שלו (למען הסר ספק אני מדבר על סרטים ומשחקים ממחשב PC) תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני כמה ימים מסך חדש lg 2252tq ויש לי איתו כמה בעיות, 1. ריצוד כאשר אני מסתכל בתמונה בהירה אני משום מה רואה ריצוד של המסך. 2. מעבר הפריימים - כאשר אני צופה בסרט, והתמונות מתחילות לרוץ מהר, אז אני רואה מעין פס באמצע המסך שבו הפיקסלים לא מתחברים כמו שצריך, לדעתי חילוף הפריימים לא עומד בקצב, הבעיות האלו מאוד מוזרות כיוון שיש לי מחשב עם כרטיס מסך GEFORCE 7300, המחשב עצמו הוא נייד כך שאני רואה במסך של הנייד מצויין אך במסך הגדול לא רואים כמו שצריך האם יש איזשהי תוכנה שתסדר את זה? ומה יכולה להיות לדעתכם הבעיה??? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני פשוט לא מצליח להגיע להחלטה בין שני המסכים, אשמח לשמוע דעות שונות אודות המסכים... שימושים: אינטרנט ומשחקים. *מבחינתי החיבורים הנוספים של ה CHIMI אינם חשובים חשוב לי רק איכות המסך וטיב האחריות. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המלצה למסך מחשב: התקציב למסך:900ש"ח מטרות -גלישה באינטרנט\סרטים\משחקי מחשב לפעמים גודל - 22 אינץ
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על LG W2253TQ האם שווה לקנות אותו (במידה והמחשב שלי יכול לנצל אותו)? אולי יש איזה דגם אחר מומלץ יותר? (באותו סדר גודל במחיר) אה כמעט שכחתי - http://ivory.co.il/product.asp?productid=3883&CatCode=541 גודל מסך Wideו"21.5 Size רזולוציה Resolution 1,920 x 1,080 גודל נקודה Pixel Pitch 0.24825 x 0.24825mm בהירות Brightness 300cd/m² ניגודיות (Contrast Ratio 1:50,000iDCR (1:1,000 Original זמן תגובה (Response Time 2ms (GTG חיבור Connectors D-Sub, DVI
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע מה יש למסך או או למחשב שלי. בכל מקרה כמה בעיות 1. משום מה אני לא מצליח לשים את המסך על הרזולוציה הטבעית שלו. משום מה כשאני מנסה לשים אותו על 1680*1050 הוא פשוט לא מגיב. עכשיו אני על הרזולוציה שהייתה למסך ה 17 אינץ' שלי שזה 1280* 1024 ואני רואה בהגדרות של הכרטיס מסך שלי את הרזולוציה 1680 על 1050 אבל כשאני לוחץ עליו הוא פשוט לא מביא לי לשים אותו אגב הכרטיס מסך שלי הוא 8800 GT 2. הנורית האדומה של המסך אמורה להבהב כשאני מכבה את המחשב? תודה מראש לעוזרים אגב עדכנתי דרייברים וזה לא עזר
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, זה דחוף! כדי לי למכור את ה226BW שלי ב800 שקל ולקנות אחד חדש? (לקנות T220 או משהו בסגנון... לא להוסיף הרבה) תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כמו שהבנתם מהכותרת אני רוצה לעשות שינוי במיקום של המחשב לצורך מסויים. בשביל שהמחשב ישב בצורה נוחה צריך להזיז את המסך אבל הכבל שמגיע עם ה dell u2311h קצר בשביל הפתרון הזה. השאלה מהו האורך המקסימלי לכבל שאני יקנה שלא יפגע לי באיכות האות,ובאיכות התמונה שמגיעה למסך. תודה לעוזרים אביחי
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-