עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. היי חברה שלי החליטה להפתיע אותי ליומולדת המסך Phillips 222el2sb מאופיס דיפו. לא הצלחתי למצוא עליו יותר מדי מידע חוץ מזה http://www.all-monitors.com/compares/philips_222el2sb00_vs_acer_b273hubmidhz . שם רשום שהפאנל הוא TN ??? אפילו לא הצלחתי להבין יותר מדי מה הקטע של מסכי LED מבחינת איכות צבע וזוויות צפייה יותר טובים מפאנל TN. אם אני הייתי קונה עכשיו מסך הייתי רוצה מסך עם פאנל יותר נורמלי מ-TN כך שיהיה אפשר לצפות טוב מזוויות רחוות יותר. LED תורם במשהו מהותי או שלא רואים ממש את ההבדל? מה יותר טוב, מסך S-PVA/S-IPS או מסך LED? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by ran07,

היי חברה למה חברת LG samsung רק מייצרים פאנלים כמו S-IPS וכו' לשאר חברות ולא מייצרות מסכים כאלה עם אף פאנל איכותי אחד הכל TN מעפן.רק חברות כמו DELL ועוד כמה משתמשים עם סוגי פאנלים וגם נורא בצימצום מה יכול להיות שהם ועוד חברות רוצים להיתמקד על מסכים פשוטים שזה רוב השוק היום כי אם הם ייצרו עם פאנלים איכותיים שעלות הייצור נורא יקרה אז לא יהיה שווה להם,יכול להיות שלאנשים זה לא ממש מפריע והם לא רוצים להשקיע(!?) כל מרכיבי החומרה מתקדמים מדי חודש בחודשו רק מסכי LCD נשארים אותו דבר קיצר פתחתי בעבר נושא לגבי קנית מסך עם פאנל אייכותי (בשביל משחקים וסרטים) הוצע לי על PHILPS וכאלה או NEC או DELL שלהם יש פאנל S-IPS אבל זה רק 20" ורחב כך שזה נראה קצת קטן עכשיו 22" אין סיכוי לפאנל א…

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  3. אני רוצה לקנות לחדר 37" עם כניסת HDMI שאני אחבר אותה מהכרטיס מסך מה כדאי לקנות לבחור כדי להנות בצורה הטובה ביותר?? תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. קודם כל-תודה לכל המשיבים אחלה פורום יש לכם כאן.. מה אגיד לכם,אחרי שהפנו אותי לבדוק את האופצייה ללכת על מסך WIDE 20 במקום "19 נראה לי שאני באמת אלך על WIDE . הבנתי שלאט לאט ה-WIDE משתלט על תחום מסכי המחשב(בדומה לאלקטרוניקה הבידורית),והיות ואני מתכוון לרכוש מסך למספר שנים קדימה-כדאי ללכת על ה"דבר העתידי".. בנוסף-הבנתי שעבור שימוש של סרטים וגלישה-ה-WIDE מומלץ.. ושתבינו-את ה-EIZO 19 אני יכול להשיג במחיר מעולה.. אבקש "חיזוקים" סופיים :האם אני אכן צודק במסקנות שהיסקתי.. כרגע אני מתלבט בין ה DELL 2007 WFP ובין ה- 20WGX2 NEC. דיברתי עם היבואן של DELL ונאמר לי שהוא אמור לקבל סחורה בשבוע הבא.כמובן שציינתי בפניו את עניין הפנל..והוא אמר שהוא מודע לזה ומקווה שאכן יקבל משלו…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. "עליתי" על ספק רציני ביותר שמשווק את הציוד של DELL. אני נפגש איתו היום לקבלת פרטים נוספים. כוח המיקוח שלי מולו הם אותם 30-35 איש שנרשמו עד כה. אני מחכה להצעה כתובה ממנו. כולי תקווה שייצא לפועל. בקרוב-פרטים נוספים :hi:

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by Max Maxspeed,

אני קראתי לאחרונה על 2 מסכים חדשים האחד [h=1]LG 34" Ultrawide Curved Gaming/Work Monitor[/h]והשני הוא המסך המדובר של ACER acer+XR341CK מי מהם טוב יותר. והעם יש עוד דגמים בסגנון הזה שכדאי לבדוק? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אהלן חברים, אני צריך עזרה בהחלטה ואני רוצה שרק מי שבאמת מבין שיעזור לי, אני רוצה מסך חדש, הצרכים שלי במחשב הם ככה, יותר סביבת עבודה מאשר משחקים אבל אני אוהב לשחק מדי פעם שבכיף שלי , אני לא גיימר, אני אוהב לראות סרטים מדי פעם וכל השאר עבודה יחסית , למרות שאני יודע שמסך קונים פעם ב... ואם יבוא לי להתחיל לשחק אזה הms ידפוק אותי עכשיו התלבטתי בין שתי מסכים 226CW - שזה דגם משופר של 226BW של סמסונג שמגיע סוף חודש חזרה למלאי אצל היבואן בארץ שהוא עם פאנל TN נגודיות סטטית של 1:1000 ו2ms ובין 2007WFP - של Dell עם פאנל S-IPS שהוא 1:800 ו 16ms שמעתי על הרבה כאלה שהתלוננו על בעיות Flicking בקיצור מה לעשות, על מה ללכת... אני באמת מבואס מזה שאני לא יודע על מה ללכת תודה.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  8. לאחר קריאה של כמעט 40 ע''מ משעות הצהריים יצאתי מבולבל לחלוטין ולא הצלחתי להגיע למסקנה באיזה מסך לבחור, מהו הפאנל האופטימלי, מהי רמת הניגודיות וזמן התגובה שכדאי לי לבחור ומהי החברה הטובה ביותר לקניית מסך LCD.. חיפשתי שעות רבות מסך שיתאים לצרכים שלי: גלישה באינטרנט, איסיקיו, מסמכי וורד, סרטים ומעט יותר משחקים, והאם הצרכים האלו יתאימו לכרטיס מסך הקיים אצלי כיום והוא FX 5200 או שכדאי לי גם אותו לשדרג. התקציב שלי הוא כ2000 שקל. הדבר החשוב לי ביותר הוא מסך אופטימלי לעיינים והאמת שחיפשתי על זה חומר ולא ממש מצאתי. האם מישהו יכול לעזור לי במציאת מסך וחנות מתאימה באזור הדרום ויותר צפונה עד המרכז? תודה!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. חבריםשאלה מעניינת יש לי מסך LCD רחב כשאני צופה בתמונות הם נמתחות יש פתרון??

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  10. שלום, שמתי לב שישנם לא מעט מחברי הפורום שיש ברשותם המסך הנ"ל , אם אפשר , כל אחד שיש לו את המסך הזה לכתוב , ביקורת קטנטנה , התרשמות.. חוות דעת בכל מיני יישומים , משחקים , סרטים , וכו'. אודה לכם מאוד. מקווה לשמוע מכמה וכמה..

11. היי, האם במסך 34 רחב רזולוציה של 3440x1440 תיראה חדה יותר מאשר במסך 32 עם רזולוציה של 2560x1440 ? הרי מסך 34 רחב יותר אבל מבחינת גובה הוא בערך כמו 27 אינץ. תודה לעוזרים

12. Started by Fkl0ster,

היי, היום הבחנתי פתאם באזור על המסך בעובי של חצי מילימטר ובאורך של 2 מילימטר לערך, שמחזיר צבעים שונים כשמשנים את זוית ההתבוננות עליו. השתמשתי ב-DPB כדי לוודא זאת. כיביתי והדלקתי מחדש המסך. וידאתי שלא מדובר בחלק החיצוני (כלומר במעטפת) וגם ניסיתי "לדפוק" בעדינות על האזור בזמן שהמסך פעל. זה לא עזר. האם בעת מימוש אחריות מקבלים מסך חדש או מחודש, או שזה בגדר הגרלה? האם יש לי הזכות להתעקש על מסך חדש? אצל איזה ספק של דל יש לפתוח קריאת שרות? מדובר ב-2209WA בן למעלה משנה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. שלום, לאחרונה רכשתי את המסך הנ"ל. למסך יש כניסת קומפוננט(video only) כפי שאפשר לראות ברצוני לחבר ממיר "הוט" שמצדו האחד מתחבר בקומפוננט צהוב מן הסתם(VIDEO) לצד שני שיתחבר למסך ב3XCOMPONENT. האם יש חיה כזו? כי כשאני מחבר רק צהוב לצהוב למסך הוא מראה לי שחור לבן,אז הנחתי ששלושת החיבורים ביחד נחוצים על מנת לראות בצבע(RGB) תודה על העזרה עריכה: טוב,לאחר שריפרפתי קצת הפורום,השאלה הרלוונטית היא: האם ש כבל שמצדו האחד הוא קומפוזיט צהוב ומצדו השני הוא קומפוננט RGB? אם כן,היכן אפשר להשיג כזה כבל? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  14. החברה הסינית הפופולרית מתחילה את המסע שלה בעוד תחום מעניין עבור המשתמשים הביתיים, עם פוטנציאל לספק לנו מחירים טובים יותר מכל מה שהכרנו בעבר לכתבה

15. Started by nim901,

סמסונג הוציאה לין חדש של מסכים שהיחוד שלהם הוא - חיבור USB http://www.slashgear.com/samsungs-latest-tft-spurns-dvi-vga-for-usb-214011.php

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  16. Started by Odedb52,

בזמן ששוטטתי לי באתר של דל... פשוט נדהמתי לגלות זאת... :

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  17. חיכינו ל-Revision A01 של המסך Dell 2408wfp שהשמועות אמרו שצריך לצאת ממש עכשיו. בפורום הרשמי של דל מסר היום נציג החברה את ההודעה הבאה: קישור למקור תרגום: דל יוציאו עידכון קושחה בעוד כחודשיים שיאפשר שליטה טובה יותר על חדות התמונה, יתקן בעיות ביציאה ממצב המתנה ויקטין את השהיית התמונה. אישית לא ממש הבנתי מה זה "עדכון קושחה" - אני מניח שאי אפשר להוריד תוכנה מהאינטרנט או משהו בסגנון ומדובר על החלפת מסך פיזית. לי אישית נמאס לחכות, והתאכזבתי מכמות התלונות על המסך הנ"ל. אני מעדיף לקנות 22" TN בחצי מחיר.

• 66 תגובות
    • 6.6k צפיות
  18. Started by duhifat,

כל מי שמחפש את הדגם הנ"ל או ה-2007FP של DELL, אז מתארגנת הזמנה קבוצתית של המסכים האלה. המסכים צפויים להגיע לישראל עד ה-30 לחודש (ינואר). תכתבו לי PM ואני אכתוב לכם למי להתקשר וכמה זה עולה (המחיר נמוך משמעותית מכל מה שראיתם באינטרנט). אני לא יכולתי להתאפק יותר ורכשתי את ה VP930 של VIEWSONIC (שהוא אגב מסך מצויין ואני אוסיף ביקורת שלי עליו בקרוב) אבל אם הייתי יודע שתהיה לי אפשרות לקנות את ה-2007WFP הייתי כמובן ממתין. אז תזדרזו כי ההזמנה צריכה להסגר בימים הקרובים.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אחרי חיפוש קצר מצאתי את הטלוויזיה הזאת: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OWLC42TL הטלוויזיה תשמש בתור מסך מחשב למטרת משחקים (כבדים), סרטים ב-FULL HD, ושימושי מחשב כלליים. אז האם הטלוויזיה הנ"ל עונה על הצרכים האלו? ואם לא אפשר בבקשה המלצה לאחת כזאת בטווח המחירים 3-4K? תודה [br]פורסם בתאריך: 27.12.2009 בשעה 20:23:27 מישהו ??? משהו :s05: טוב 75 צפיות ואף תגובה, כנראה שזה קצת יותר מסובך ממה שחשבתי.. אז ככה, מהסתכלות בפורומים ראיתי שיש מה שנקרא "מוצרי מדבקה" או טלוויזיות "גנריות" שלא כדאי לקנות, אז שאלתי היא איך יודעים שסוג מסויים או טלוויזיה מסויימת היא כזאת?? והאם יש משהו נוסף חוץ מהרזולוציה, זמן תגובה (ms) ויחס ניגודיות שצריך לשים לב אליו לפני שקונים (מ…

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  20. Started by paradoxx,

מבחינת הנתונים זה נראה מסך מאוד מרשים! מבחינת המחיר 1800 בזאפ, זה נראה מאוד תמוה, איך מסך עם נתונים כ"כ טובים יכול להיות כ"כ זול. (אפילו רק בחנות אחת) מה אתם אומרים על המסך הזה? ולמה אני קורא כאן בכל מקום שהBF לא מומלצים, מאיזה סיבה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by zvulun,

חו"ד על L1953TR- LG 19",2ms- ש"ח1000 מה דעתכם? לרוב השימושים הסטנדרטיים (חוץ ממשחקים)

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  22. Started by generalA,

אני מתעניין במסך הנל: LG 20 אינץ מסך רחב. דגם: L204WT link: http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=5&subcatid=14&prodid=161&keySearch= אשמח לקבל חו"ד . מיועד בעיקר למשחקים אך גם לוורד ואינטרנט. תודה !

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  23. Started by lioryb,

מישהו מכיר? חיפשתי התייחסויות פה בפורום ולא מצאתי... לדוגמא מול Samsung SyncMaster 2333 תודה

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  24. Started by ilanb0,

VP930 - האם עדיין מסך מומלץ בקטגוריה של 19- ומדוע?

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  25. Started by UV1,

איך ה Fujitsu L20T-1 ? אני לא צריך FHD ועניינים מסך בעיקר לאינטרנט ואופיס מחירו זול מאוד 590 שח ב KSP וזה יתרון ...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים