עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. יש הבדלים גדולים בין מסך מחשב LCD שהוא לא HD לבין אחד שהוא HD ? עכשיו יש לי Dell 2007WFP שווה לי לשדרג לאחד שהוא HD או שההבלים לא יהיו גדולים ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. ח'ברה בבקשה תענו לי על השאלה הזאת שמשגעת אותי ואני לא יודע איזה מסך לבחור מה ההבדל בין מסך שהוא Full HD ומסך רגיל כלומר פחות מ 1920x1080. מה ההבדל?? תודהה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by ackohen,

שלום, רציתי להתייעץ לגבי רכישת מסך עבור מחשב למטרת משחקים... ראיתי פה בפורום שהמסכים הכי מומלצים ורצים הם ה - samsung 2333t וה - dell u2311h מצד אחד - הבנתי שלמטרת משחקים הסמסונג אמור לעשות את העבודה והוא עולה בסביבות ה - 900 שקל. לעומת זאת הדל יקר ב - 500 שקל לערך אבל מפארים אותו ללא סוף. התקציב שלי הוא גמיש ככה שאני באמת יכול ללכת לכאן ולכאן.. אז השיקול העיקרי שצריך להיות הוא מה הכי מתאים לי. המחשב שיחובר למסך הוא בעל כרטיס 6870 יחיד כרגע. למרות שיש סבירות מסוימת שבעתיד - חצי שנה אולי יתווסף עוד ל - CF. המסך יהיה בחדר האישי שלי. אז יתפקד גם בכדי לראות סרטים ב - HD מהמחשב.. אשמח לחוות דעת.. תודה [br]פורסם בתאריך: 30.11.2010 בשעה 18:46:04 אהה כן ועוד משהו.. ש…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by matanya,

רכשתי מסך לד DELL P2311H לפני ימים אחרים מפנדה בעסקה טלפונית. לאחר שהמסך הגיע אליי, התברר לצער שאיכות התצוגה של המסך כלל אינה מתאימה לציפיות. המסך נותן צבע קר, וכל נסיון כוונון נכשל, מכיוון ששינוי זווית הכי קטנה של העין כלפי החצי התחתון של המסך נותנת צבעים אחרים לגמרי. לשם הדגמה פתחתי NotePad בראש המסך, הצבע של פס התפריט היה בז' (במקום פנינה). וכאשר הזזתי את החלון לחצי התחתון של המסך, פס התפריט הפך להיות לבן בוהק בדומה למשטח הכתיבה. האם משהוא התנסה עם מצב כזה, אני חייב להתפטר מהמסך הזה. פניתי לפנדה בבקשת החזרה (או אפילו החלפה) לפי התקנון המופיע באתר, אשר מכיר בחוק הגנת הצרכן למכר-מרחוק, להחזרה עד 14 יום ואף ללא סיבה. אך אנשי פנדה החזירו תשובה שלפי פרשנותם לחוק, פתיחת האר…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by KobiIL,

שלום! אני צריך עזרה עם הגדרת צבע במסך זה, מי שיש לו את המסך הנ"ל ויכול בבקשה לשתף את ההגדרות צבע שלו אני מאוד אשמח. תודה מראש. קובי.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אני משדרג את המחשב שלי למחשב חזק למשחקים ורציתי שתמליצו לי על מסך מחשב גם כן חזק למשחקים בעיקר. התקציב הוא בסביבות 1200 שקל פלוס מינוס.. האיכות הרבה יותר חשובה לי מהגודל.. תודה רבה ושבוע טוב.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני חושב כבר מעל שבוע על קניית מסך חדש (ראו פוסט קודם) לאחר הרבה מחשבות הפנמתי שעל איכות משלמים ואני חושב על לקנות את ה U2410 (לא רוצה להשקיע 4K ב2711 שנראה אפילו יותר טוב). אני קורא הרבה פעמים שצריך להקפיד לקנות RevA03 או RevA04 , איפה אני יכול לראות רשימת שינויים בכל revision? שמעתי את הטענה שאין שום הבדל וזה הכל שטויות, האומנם? בשום מקום בארץ אין מעל RevA01 במלאי, האם כדאי לקנות RevA01 או לחכות עוד? (אמור להגיע משלוח לארץ בשבועות הקרובים אבל גם הוא RevA01) מישהו בטח כבר קנה אותו, איפה , איזו גירסה , והאם כדאי? ושאלה כללית יותר האם יש בטווח מחירים שלו (אלפיים וקצת) מסך שמהווה לו תחרות? מחכה לתשובות.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. קודם כל - המסך מדהים. מייד רצתי להפעיל סרטים לראות אם אני רואה בעיה כמו שאמרו פה שקיימת - אבל לא ראיתי כלום, צבעים נכונים יותר ממה שהייתי רגיל, סוף סוף פוקוס בטקסטים בתוכנת עריכה, וכו'... השאלות שלי: 1. חיברתי עם החיבור שמגיע עם המסך עצמו ולא DVI, אבל לכרטיס מסך שלי אין כניסה למשהו חוץ מ DVI, אז יש לי פלאג קטן שממיר את מה שמגיע עם המסך לDVI (ואיתו השתמשתי). ניסיתי לראות ריצודים בסרטים כמו שהזהירו אותי בפורום שיקרה - אבל לא ראיתי והאיכות מדהימה לדעתי. האם עדיין יש טעם לנסות להשיג / לקנות כבל DVI ? האם זה יוכל לשפר את האיכות עוד יותר ? 2. האם יש צורך בהתקנת הדרייבר המצורף למסך (בא בדיסק) ? מה יש שמה והאם זה נחוץ כדי לשפר את האיכות? פשוט הוא נראה לי מצויין כרגע גם ב…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Zeev86,

קניתי היום מסך מחשב/טלוויזיה 24" (XL2370HD). בקבלה וטופס אחריות רשום דגם מסוג LED, אבל בחוברת של המוצר רשום LCD. משיחות עם כמה אנשים התברר לי שיש הבדל באיכות התמונה וגם באורך החיים של הדגמים (לטובת LED). האם זה נכון ואני צריך לדאוג להחלפה, או שזה לא קריטי ואין הבדל משמעותי?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by HilaX3,

שלום, יש ברשותי מסך של DELL 2209WA. שמתי לב שבמשחקים כגון Killing Floor, COD- MW2, וכול', הוא מרצד בקטעים שחורים ואפילו רגילים. רציתי לדעת אם זה נפוץ למשחקים, למסך הזה, או האם יש לי בעיה? תודה, הילה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. כבר זמן רב שאני מתלבט לגבי הקנייה של המסך הזה. אך יש מספר דברים שקצת מרתיעים אותי. כרגע אני עם מסך 19 אינץ' של פיליפס ברזולציה 1440X900. השימושים של הם משחקים סרטים מוזיקה תכנות אינטרנט ועוד. העניין הוא שאני לא נוהג לשדרג את מחשב כל שנה זה לא בראש סדר העדיפויות שלי. עכשיו השאלה היא כזאת, בהנחה שעכשיו אני מוכן להוציא סכום כסף לא מבוטל על מחשב(נגיד עד 5K) פלוס המסך שזה עוד 2.3K בערך, ואני לא הולך לשדרג את המחשב ב-3 שנים הקרובות לפחות. השאלה מה עדיף, להישאר עם מסך 19 ברזולוציה כזו שיכול להיות שגם בעוד 3 שנים יהיו משחקים שיעבדו עליו על הגדרות מינימליות ואולי אפילו טיפה יותר, או לקנות מסך FULL HD וכבר בשנה הבאה כנראה להרגיש ירידה ניכרת של ביצועיים, שלא לדבר על ההגדרות שאני אשח…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by shloosh,

אני מחפש מסך טוב עד לעבודה עם תמונות, הבנתי שips קשור אך ורק לזווית הצפייה??? בכל אופן יש לי בעיה שהעיניים שלי מתעייפות מאוד מהר כנראה, אני מצליח לשים לב להבהובים של המסך שנראים כמו hz נמוך... אני מגיש שצורם לי בעיניים אחרי זמן יחסית קצר... אין מסך עם hz גבוהה? למה כולם על 60 בלבד?? מבחינת הגודל אין לצורך ביותר מ-22 אינץ אבל אני מניח שיותר זה לא נורא... תקציב 2000 בערך תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Yarden,

שלום רב, אני מקווה שאני לא שואל כאן שאלה מטומטמת לחלוטין אבל אני אובד עצות: יש לי מסך 24 אינץ' samsung syncmaster 2433 ואני מנסה לחבר אליו PS3, המסך הגיע עם אדפטור של DVI TO HDMI שאליו צריך לחבר את הצד השני של כבל הHDMI של ה PS3 ע"מ לקבל תמונה. הבעיה היא שבחלקו האחורי של המסך הנ"ל אין מספיק מקום ע"מ לחבר או להכניס את כבל הHDMI ביחד עם האדפטור( החיבורים "שקועים" בין שני חלקים מעוגלים..). האם אני אידיוט גמור שעושה משהו לא נכון??

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by alop,

היי , המסך הגיע עם הגדרות מהמפעל של בהירות וניגודיות 50 . מה הדרך הכי טובה לכייל אותו בשביל גרפיקה למשחקים ? יש לי כרטיס מסך ATI HD4770 ו WINDOWS 7 בנוסף , יש לי בבית חיישן SPYDER 2 PRO עם התוכנה גרסה 1. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by psychuil,

האם ל2209 יש הבדל משמעותי שמצדיק את האקסטרה 200-300 ש"ח?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אחרי הרבה זמן שאני בהתלבטויות קשות בקשר לסוג המסך שאני יקנה טאץ' או רגיל אם של חברה רצינית או סתם מותג מדבקה עם נתונים גבוהים יותר טובים עם רמקולים או בלי רמקולים וכו' . בסופו של דבר קניתי אתמול מKSP את המסך DELL U2211H שעל פניו בלי 90% מהדברים שציפיתי שיהיו לי על המסך שאני אקנה . והינה כמה נקודות שהופכות אותו למסך שהוא בכמה רמות טוב יותר ממסך LCD אחר בשוק : 1. מסך קל לתפעול ולהרכבה בצורה מפליאה . 2. לא מבריק ולא נוצץ כמו כל המסכים החדשים מסגרת סולידית חלקה פשוטה שמשדרת הרבה יותר סולידיות . 3. כפתורים בצד של הכיבוי והתפריט לא בולטים לעין דבר המוסיף למראה היוקרתי של המסך . 4. תמונה חדה ביותר עד לנקודה הכי קטנה , אין לי מושג למה הרבה אנשים ציינו פיקסלים שרופים וכו' . 5. לא…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by hedvana,

שלום אנשים. אני לא מבינה כלום במחשבים או במסכים של מחשבים (אבל בשאיפה להפוך למאוד מבינה) אני צריכה לקנות כמות של מסכי מגע שישמשו כמסכים לעמדות מלצרים במסעדות. המסך לא צריך לעשות יותר מידיי חוץ מלהיות מסוגל להתחבר לאינטרנט ולהריץ עליו תוכנה אחת. לא כבדה במיוחד. כיוון שמדובר בכמות לא מבוטלת של מסכים אני רוצה לוודא שאני עושה בחירה נכונה. מה הם הדברים שצריך להתחשב בהם כשקונים מסך כזה ומה לדעתכם הכי מומלץ? אשמח לכמה שיותר חוות דעת! תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by levy18,

יותר לסדרות וסרטים מאשר משחקים (אבל גם משחקים) מסך מחשב LG W2486L LED http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741793 מסך מחשב Samsung BX2450 LED סמסונג http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=765588 מסך מחשב Dell U2311H LCD דל http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762793 ה-LED הוא לא LED אמיתי, נכון? והאם המסכים תומכים ב-3D? אם לא אז איזה מסכים כן? בקיצור איזה מסך עדיף?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Ronenosh8,

1) במידה ונריץ סרט FHD על שני המסכים, נראה במסך כלשהו שוליים? האיכות תהיה שווה ב2 המסכים? 2)האם איכות הצבעים היא בדיוק אותו דבר או שה2209 טוב יותר?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום. מה השיקולים בעד ונגד שימוש בטלוויזיה גדולה כמסך מחשב (טלוויזיה 37 אינצ' - full HD)? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Konst1988,

שלום לכולם. אני מעוניין במסך 23-24 איכותי, אך איני יכול למצוא איך אני יכול לדעת איזה פאנל יש למסכים? זה לא כתוב לא באתר של סמסונג ולא באתר של LG.(או לפחות לא במקום שאני הצלחתי למצוא). אני אודה לכם אם תוכלו להגיד לי מה הפאנלים שלהם או איך לברר? ניסיתי לחפש באתר שכתוב בסטיקי אבל זה לא מצא אף אחד מהם. המסכים: E2350T P2370MS XL2370HD BX2450 BX2335 תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by TerMiT_BoY,

שלום! אני לפני קניית מסך, ורציתי לדעת, איזה מהשניים עדיף: 1.http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta&uin=10625 2.http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta&uin=10625 אין צורך להתחשב במחיר תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום חברים מה שלומכם?? אז ככה אני קונה מחשב חדש ואני רוצה מסך מחשב (מקריאה שלי פה בפורום הבנתי LED\ LCD לא כזה משנה אלה הפאנל והאיכות) איכותי, שמתאים למשחקי מחשב FPS בעיקר ושלא יעלה מעל ל-800 ש'ח(לא יהרוג אף אחד אם יחרוג טיפה ). תודה מראש לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by tamir-d300,

רוצה המלצה שלכם על מסך שמתאים לעבודה של עיצוב גרפי וצילום,חשוב לי מאוד דיוק בצבעים ועיבוד התמונה כי הרבה תמונות יצאו להדפסה !! מעוניין במסך גודל 24' , התקציב הוא עד 2500 ש"ח . תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. הרזולוציות של שתיהם בערך אותו דבר, החיבורים כבר אותו דבר... חוץ מהעיצוב והמיתוג, מה הופך מסך למחשב או לטלויזיה?

• 4 תגובות
    • 8.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.