מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
אני הולך לקנות מחשב חדש שמטרותיו הן משחקים סרטים והקלטת סרטים(כרטיס טלויזיה). יש לי אפשרות לקבל מסך 19" רחב של חברת MAG זמן תגובה 5MS, מצד שני: המחשב ישמש למשחקים, בעיקר BF2 ומסך רחב במיוחד 19" עלול להקשות מאוד על המשחקיות. האפשרות השניה שלי היא לקנות מסך vewsoince VP930 אשר יעלה כ-1700 ש"ח. תראו 1700 שקל יעזרו לי בקניית רכיבים טובים יותר למחשב אבל אם משקיעים הרבה כסף בחומרה אבל לא רואים את זה בסוף כפלט איכותי זה לא שווה. מה אתם חושבים שכדאי לי לעשות?
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
דרוש מסך LCD בגודל 17" וזול! כניסת DVI לא הכרחית (כ. מסך OB), שיראה טוב גם ברזולוציה של 1024X728 לשימוש משרדי (וורד אינרטנט וכו') נמצאו המסכים הבאים: WATCH mv732 ב-788 (במחסני חשמל) L1718S או L1752T של LG ב-960/990 Nu Tech QL711V ב- 970 SAMSUNG 740N ב-990 עוד רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרגע מסך 20" שהוא לא FHD אבל הוא די טוב וחד האמת.. אם אקנה מסך דל FHD יהיה שיפור?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני כרגע מעוניין לקנות מסך 22 אינץ בסביבות ה1600 ל1750 שקל. קראתי בhwzone כתבה על מסכי 22 אינץ והכי מומלץ מביניהם הוא הasus. בכתבה לא הייתה התייחסות לדגם של lg 2252 שמציג יחס ניגודיות של 1:10000. הייתי רוצה לדעת אם מישהו יודע מי מביניהם עדיף? תגובות דחוף!!!!!!!! מי שלא הבין בכתבה הוצג דגם אחר של lg!
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך סמסונג SyncMaster 245T עם פאנל S-PVA שעלה לי די הרבה בזמנו (3-4 אלף ש"ח). התקלה היא כזאת: מדליק את המסך והוא נשאר שחור כאילו הוא כבוי. אחרי זמן מסויים הוא מתחיל להבהב בקצב איטי ואחרי זמן יותר ארוך הוא מהבהב בקצב יותר מהיר עד שהוא נדלק סופית. אין שום בעיה עם התמונה המתקבלת על המסך, אין שום רעד או רעש או הפרעות בתמונה או שינוי צבעים\גוונים. הכל בסדר גמור חוץ מהקטע שלוקח לו המון זמן להדלק. עכשיו ככל שהזמן עובר התקלה הזאת מחמירה, והיום למשל אני יכול להדליק את המסך והוא יראה כבוי למשך כמה שעות עד שהוא מתחיל להבהב בצורה איטית ואחרי כמה זמן קצב ההבהובים הולך ומתגבר עד שהוא נדלק סופית. מצאתי כרגע פיתרון זמני, כשאני מחמם את המסך בפית…
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש שתי מסכי 24' שישמשו אותי בעיקר ללימודים (הנדסת תוכנה). אני צריך שהמסכים יאפשרו לי ללמוד למשך שעות בלי לשרוף את העיניים. תקציב +-600 ש"ח למסך.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש. את המפרט יש לי פחות או יותר וההתלבטות העיקרית שלי היא בקשר למסך. המסך מיועד בעיקר לאינטרנט וסרטים. הדגמים שאני שוקל לקנות הם: 1.SAMSUNG 19" LCD 941BW 4MS Wide DVI 2.Samsung 940NW 19" LCD 5MS 3.LG 19" L1953S 5ms LCD המחיר שאני יכול להשקיע הוא סביב 1200. דרך אגב, האם שווה לקחת WIDE? שמעתי שהם לא ממש נוחים לעבודה.. הצעות למסך אחר, שווה יותר, יתקבלו בברכה (: מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתלבט בין 2 המסכים הנ"ל. את ה2000CP החלטתי שלא לקחת עקב מסך קטן, לטעמי. השימושים יהיו לימודים, גלישה באינטרנט וסרט פעם בשבוע שבועיים. המסך אינו מיועד למשחקים. תודה לכולכם על העזרה ושבת שלום.
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מתלבט בין שני המסכים: 1. Sumsung 931C - ניגודיות 1:2000 גוונים: 16.2 מיליון - כ-1,600ש"ח http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MBPXFVXAA.asp?page=Specifications או 2 . Sumsung 971P - ניגודיות 1:1500 גוונים 16.7 מליון - כ-2,000 ש"ח http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MBPXFVXAA.asp?page=Specifications האם יש הבדל מורגש בין 16.2 מיליון גוונים ל-16.7 גוונים? המסך הוא לעבודה בלבד. 3D MAX + פטושופ וגרפיקה ( לא באוןפן כבד) (המסך לא למשחקים) האם ההבדל שווה את הבדל המחיר? 400ש"ח? ( אני מתכוון לקנות שניים לעבודה במקביל) תודה!
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני מדבר על מסך dell 2007WFP ולמה אי אפשר להפעיל אותה זה פשוט נשאר על pc agp?
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז ככה אני מיתלבת. יש לי בחדר שני מסכים. אחד מחשב TV 17 ו29 שניים מסחים שמנים...אני רוצה להאיף אותם ולסים מסך אחד... אני גם משחק במחשב וגם רואה ארבע סרטים ..(החדר שלי הוא 2.5 מ"מ ) השאלות : 1. מה יותר עדיף מסך מחשב מחובר לTV או TV שמחובר לPC . או ביכלל מסך PC עם כרטיסTV ה עדיף??? 2. מה יותר עדיף מסך גדול יותר או פנאל יותר טוב.??? תודה VEXX
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש והבנתי ששניהם מסכים טובים מאוד וחדשים, בנתיים ה-p2050 משווק וה-p2070 לא משווק אך כנראה שבקרוב כי ה-p2370 הגיע, השאלה מה ההבדלים ביניהם... והבנתי שה-p2070 צורך פחות חשמל בכמה ההבדל?
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מצאתי את אלה בפנדה ורציתי לדעת איזה יותר טוב או שיש שם אחד יותר במחיר הזה. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14622 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14129 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13903
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני מחפש מסך שנועד לעבודה עם autocad בלבד. זה מסך עובר משרד (כך שלא רואים שם וסרטים או משחקים משחקים). המחיר כמובן כמה שיותר נמוך. והשאלה הכי גדולה וחשובה זה על סוג המסך, לפי מה שקראתי קיימים LCD TN ןגם LCD IPS וכמובן יש גם את מסכי LED. לפי מה שראיתי בעיקרון מומלצים מסכי IPS, אבל הניגודוית והזמן תגובה שלהם פחות טובים בהרבה מאשר טכנולוגיות אחרות. האם מסך למטרות autocad מחייב זמן תגובה מהיר או שזה לא כל כך חשוב ועדיך IPS? המלצות על מסכים יתקבלו בברכה , גם כן תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מזה כחודש וחצי אני ממתין ליעקב עם הדל המדובר וכבר קרוב לשבירה טוטאלית. בחנות הציעו לי BenQ FP222W במחיר של 2000 ש"ח, שזה יותר זול מכל החנויות בזאפ. מה דעתכם? השימושים בעיקר מסמכים, אינטרנט וקצת משחקים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוף סוף כתבה שעושה קצת סדר בעניינים ומפריכה את השטויות של הנתונים המופרכים שמביאות יצרניות המסכים. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3502901,00.html
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
הכוונה מבחינת פיקסלים שרופים ובנוסף מבחינה של ארטיפקטים ועוד? אני מתכוון למצב שבו אני הולך לחנות, איך אני יכול לבדוק אם המסך תקין באותו רגע? איזה בדיקות עליי לבצע?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל כמה זמן מומלץ לעשות שומר מסך במסך דק כדי שלא יהיו צריבות מסך או התחממות מיותרת ? יש לי תוכנה של כרטיס טלוויזה וכשאני רואה אפילו במסך גדול אז השומר מסך קופץ על זה בגלל זה אני שואל מחכה לתשובה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב, קניתי מסך של MAG דגם: H-2210G. לא ציפית ליותר מידי, במיוחד לאחיר שקראתי ביקורות שונות ברשת. אני משתמש בו בעיקר לאופיס, אז לא השקעתי במיוחד. אבל.. זוויות הצפיה המיטביות שלו כל כך מצומצמות שזה לא להאמין! אם אני רק מזיז את הראש ממרכז המסך מיד, אבל מיד אני שם לב לשינוי בצבע בפינות הרחוקות... ולא רק בפינות אפילו ממש קרוב למרכז המסך, כשאני יושב מול המסך ומתנדנד ימינה ושמאלה, אני שם לב לשינוים משמעותיים במרכז (!!) המסך, וזה מטריד! אני עוד יכול להחזיר.. איזה מסך 22" מומלץ לשימוש ביתי שכולל בעיקר אופיס, אינטרנט, קצת סרטים וגם קצת משחקים?
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- טוב אז ככה: ברשותי שני מסכי LCD, ASUS 22" ו- DELL 19". כרטיס מסך GTS 8800 עם שני יציאות DVI. עכשיו בעיקרון מה שאני רוצה לעשות הוא בעצם להרחיב את המסך הראשי (ASUS 22") עם המסך הנוסף של ה- DELL 19". אני מחבר את שני המסכים, נוצר "השיתוף" בין שנייהם, אך כאן נכנס לתמונה הבעיה... מבחינת הרזולוציות, ישנם הבדלי רזולוציה משמעותיות בין ה- 22" ל- 19", והבעיה היא שאני לא מצליח לקבל רזולוציה גדולה מזו שאני מקבל במסך ה- 19", זאת אומרת, ב- 19" אני מקבל 1280*1024 וכך גם במסך ה- 22". ניסיתיל לבדוק הכל בלוח הבקרה של NVIDIA, בהגדרות התצוגה של מערכת ההפעלה, אך ללא שום הצלחה. מערכת הפעלה דרך אגב הינה ויס…
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני מעוניין לקנות מסך 22" חדש ומהסקר שערכתי פה הבנתי שה - DEL2209WA מומלץ. אני לא משחק במחשב, אלא ב - PS3 שכיום מחובר לטלויזיה LCD, אך יתכן ובקרוב יהיה מחובר למסך מחשב. אני כן רואה לא מעט סרטים במחשב, היום ברשותי מסך 17" של סמסונג. האם עקב המעבר ל - DELL אני אצטרך לשדרג את הכרטיס מסך שלי שכיום הוא built-in? ושאלה נוספת: האם אוכל לחבר את המסך בקלות ל - Play StatioN? תודה מראש על העזרה וחג שמח.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אכן מסך אלסידי ישן, נקנה ב2003 , והיה בזמנו אחד המסכים הטובים בעולם. בכל מקרה.. קניתי עכשיו מחשב חדש שאמור להגיע בימים הקרובים, ומסך החלטתי בנתיים להשאר עם הנ"ל. גם בעיקר בגלל שיש לי בחדר גם מסך LCD 32 אינץ'. עד היום המסך היה מחובר למחשב בכבל VGA. והיום שמתי לב שיש לו גם חיבור DVI יהיה הבדל אם אני אחבר את המסך במחשב החדש בDVI או בVGA? תהיה איכות יותר טובה במשחקים או סתם ככה? ואגב .. אם אני מחבר את המחשב שיש לו חיבור DVI, לאלסידי שלי ( 32 אינץ' ) , שיש לו חיבור HDMI, ואני אשתמש בכבל HDMI ומתאם DVI, האם הסאונד יבוא מן הרמקולים של המחשב או של המסך 32 אינץ'? דבר אחרון, האם כשאני קונה כרטיס מסך, שיש לו שתי יציאות DVI , אני אקבל כבל DVI? בתודה, בן !
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, ובכן... אממ... אני משוטט כבר זמן מה עם מסך CRT של MAG .. ויש לי כמה שאלות, שאולי יהיו טיפשיות, אבל בכל מקרה - הבעיה העקרית שלי כרגע עם המסך, היא בתחום התדרים. יש ישומים (בעיקר משחקים), שמנסים לשנות את התדר, ברזולוציה של 1280x1024 (כשהמסך מגיע עד 60HZ) ואמ... קצת משגעים את המחשב המסכן.. האמת שזה דיי מטמטם אותי, וגם הקפיצות בין הרזולוציות. לכן התחלתי להתעניין במסכי LCD.... את רוב המפרט/ההשוואות דיי הבנתי, אבל בכל זאת יש לי כמה שאלות קטנות - 1. WideScreen, יש לו אילו חסרונות מסויימים שצריך לדעת עליהם ? לדוגמא אם משחק רוצה להציג ברזולוציה שאינה WS, אז אני אקבל פסים שחורים בצד, או שזה לא יעבוד, או שאני אצטרך לבצע אי-אילו התאמות ? 2. מהירות תגובה ... 8 סטנדרט בימ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חיברתי בעזרת כבל HDMI את הטלוויזיה למחשב. מסך המחשב מחובר עם כבל DVI. אך המחשב לא יכול להציג את התמונה בשניהם בו זמנית, כלומר אני צריך לנתק את הכבל למסך המחשב כדי לראות בטלוויזיה. יש שיטה או תוכנה שמעבירה את התמונה מיציאה אחת לשנייה? אני לא מעוניין שהטלוויזיה תהיה "המשך" של המסך אלא פשוט שאני אוכל להעביר את התמונה מהטלוויזיה למסך ולהפך. אם זה רלוונטי כרטיס המסך שלי הוא RADEON HD 6870
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-