מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים , מחפש מסך מחשב עבור 70% גלישה באינטרנט , 30% אחוז משחקים. המסך יחובר למחשב חדש ,גימינג בסיסי (כ.מסך ATI5750) כאשר לפי מה שהבנתי לא מומלץ ללכת על מסך בעל רזולציית FHD. מבקש לדעת איזה דגם מומלץ (אני מניח 22 אינץ בלבד) יכול לבוא בחשבון בתקציב של עד 1000 שקל למטרה זו. תודה מראש, דרור.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש מסך LG 24 W2453 ואני רוצה לרכוש מסך 27 אינטיש מ רחק הצפיה ממנו היה חצי מטר איזה מסך 27 הכי טוב והכי משתלקם במחיר 2000-2500 שקל רק של חברות מכרות כמו LG DULL וסמסונג ועוד אבל לא חברות מדבקה שהמסך היה יותר חזק במבחינית ביהרות נוגדיות מהמסך שלי ה2453
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן תותחים! אני עומד להיות סטודנט בקרוב (באר שבע ) ואני צריך לרכוש מסך איכותי שישמש אותי ללימודים / פנאי / עבודה. חשבתי על מסך בגודל 24". אני רוצה גם לראות בו סרטי 1080P, לכן כנראה אצטרך מסך 16:9. בעיקרון רציתי במקור לשאול מה אתם חושבים על Samsung B2430, שעולה כ-1,000 ש"ח, אבל ראיתי שהרבה אנשים ממליצים דווקא על U2311H ומסכים אחרים. 1. מה אתם אומרים על המסך של סמסונג? מומלץ? והאם יש לו אפשרויות ארגונומיות שונות? 2. יש מסך אחר באותו סכום שעדיף על המסך של סמסונג? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי המליצו לי בחומרה על המסך הזה LG L227WTP 22" 1:30000 1680x1050 2ms http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1825 תהיתי האם זה מסך טוב מבחינת גודל הפונטים בו שזה משהו שהוא בעייתי בשבילי. בכל מקרה איזה מסכים מקבילים לו אתם יכולים להמליץ?
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך LCD לפחות 22-24 אינץ' למחשב (עדיף 24 ומעלה - יכול להיות גם טלוויזיה) אבל הבעיה היא שכרגע המחשב יחובר ב VGA ורק אח"כ אולי דרך הDVI או HD (בגלל שהוא מחובר כרגע למפצל KVM שהוא VGA...) אז אני צריך מסך טוב שיש לו רזולוציה גבוהה גם בVGA ולא רק בDVI וב HD. מישהו יכול להמליץ לי? תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מסך 22 של איזה חברה גנרית, 1680X1050. אני בתקופת בחינות די ממושכת, וגם במהלך השנה עובד שעות רבות מול המסך ולומד. בתקופות אינטסיביות של עבודה מול המסך, קרי מסביבות 8 בבוקר עד 10-11 בלילה אני חווה צריבה בעיניים, ובהסתכלות רואים מספר שטפי דם בשתי העיניים. א. רציתי לדעת האם מישהו חווה את התופעה, מישהו מכיר ויודע האם זה קשור? ב. האם יש טיפול, למשל לעשות את הרקע כהה יותר, זום של המסמכים או משהו אחר? ג. האם מסך שונה יקטין את התופעה, האם העובדה כי מדובר בפאנל TN מחמיר את התופעה? אני מוכן להשקיע את הכסף בלקנות מסך עם פאנל איכותי באם זה יעזור לפתור את הבעיה. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שבת שלום חברים, יש לי שתי מסכים LG Flatron L1760TR LG Flatron L1753TR הראשון מחובר DVI השני VGA אני לא מצליח לסדר בהם את הצבעים שיראו אותו הדבר. בגלל שאני עובד עם קוד אז הרקע של ה IDEים הוא לבן ואני ממש רואה שוני בין הלבן בכל אחד מהם. אשמח להצעות. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
חברה שלי רוצה לקנות מסך חדש. בתור הבעלים של DELL 2209WA המלצתי לה בחום על המסך אבל היא לא מוכנה לשמוע. כרגע יש לה 17" (שסיים את חייו) והיא טוענת ש-22 זה גדול מדי ומוכנה מקסימום 20. השימוש העיקרי יהיה ללימודים, כלומר הרבה קריאת טקסט וכתיבת מסמכים, כך שלדעתי פאנל IPS יהיה עדיף. כשחיפשתי בזאפ מצאתי רק 4 מסכים בגדלים האלה עם פאנל IPS שהמחיר שלהם היה כ-3000 ש"ח, אז הבנתי שאי אפשר להסתמך על האתר הזה. השאלה שלי היא האם יש מסכים משתלמים של 20 אינטש (תקציב עד 1000 ש"ח) עם הפאנל הזה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש את המסך הנ"ל היות והוא גם מסך מחשב וגם טלוויזיה.... הנתונים נראים לי טובים והייתי שמח לשמוע את דעתכם על המסך הזה. אני מניח שיש לו גם קצת חסרונות והייתי שמח לדעת גם אותם (למי שיודע). בזאפ יש ביקורת אחת די לא טובה עליו: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=751714 תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מסך לאבא שלי. שימושים עיקריים: 1. עבודה מול מייל ואינטרנט (קריאה של מסמכים וכו'...) 2. משחקים (כן הבחור משחק modern warfare וכל מיני משחקי fps. דרוש שיהיו גם רמקולים למסך. אין צורך בצפייה בסרטים (בשביל זה כבר מחברים את הטלוויזיה...) אין בעיה לחרוג מהתקציב אם תגידו שזה ממש הכרחי. אין צורך בפאנל מיוחד עם יציאות usb וכו' אלא אם כן זה כלול (הסתדרנו עד עכשיו בלי זה, נסתדר גם עכשיו בלי זה..) תודה רבה,
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מסך לPS3 וגם לראות דרכו סרטים בחיבור למחשב בHD. המרחק הוא כמעט מטר. עכשיו אני מתלבט מה לקנות: מסך מחשב של דל 2209WA עם פאנל EIPS או מסך טלויזיה של סמסונג 22C450 מי מבין שניהם יתן לי את האיכות הכי טובה במשחקים ובסרטים? אל תתיחסו לגודל המסך תתייחסו לביצועים ולאיכות (הפאנל)
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום עד היום אני עם מסך 17" של POLYVIEW S17E הוא סבבה לי והוא בערך בן 6 ,ככה היום אני רוצה כבר לעדכן את המסך (רזולוציה וגודל) ל 22 אינץ' אך לא רוצה לירות בארנק שלי עם שוטגן מקסימום אקדח סיכות ולכן החלטתי שלפי שראיתי גם אצל חבר שהביא מסך של VIEWSONIC 24 אינץ' פול HD(1920X1080( שרואים בו באמת אבל באמת פצצה ב800 שקל אני מאמין שאני יכול להשיג 22 ב700 ומטה מצאתי אחד שניראה לי מעניין ומועמד ראוי והוא הCHIMEI 22QD הבעיה שלי היא שאני חושב שאולי הרזולוציה פול איצדי ב22 תיהיה טיפה קטנה מידי השאלה שלי היא כזאת האם המסך הזה הוא טוב מידי בכדי להיות אמיתי (זול מאוד לעומת מה שהוא מציע) כלומר האם ראיתם את המסך הזה והאם הוא נפילה לא נורמלית? אם הסטנדרט שלי שבישבילי הפוליויו הוא מעולה א…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי בירור הבנתי שאני צריך מתקן תומך vesa 75x75. תאמת? אין לי מושג מה זה אומר. http://ars.samsung.com/customer/usa/jsp/faqs/faqs_view_us.jsp?SITE_ID=1&PG_ID=1&PROD_SUB_ID=28&PROD_ID=133&AT_ID=103648%20 בדקתי בזאפ ויש המון מתקנים ואין לי מושג מה אני צריך... אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
samsung b2030: סוג המסך: LCD , חיבור HDMI: לא כולל , רוחב המסך: מסך רחב 16x9 , Pivot: ללא , גודל מסך: 20 אינטש , חיבור DVI: כולל , רזולוציה מקסימלית: 1600X900 פיקסלים , יצרן: Samsung . LG E2040T: סוג המסך: LCD , חיבור HDMI: לא כולל , רוחב המסך: מסך רחב 16x9 , Pivot: ללא , גודל מסך: 20 אינטש , רזולוציה מקסימלית: 1600X900 פיקסלים , יצרן: LG , זמן תגובה: 5 מילי שניה. שניהם 20 אינץ' ה-LG הוא led לדעתי ועולה 740 והסמסנוג 720 ככה שבמחיר אין הבדל רציני. מה הייתם לוקחים? יש אולי 20 אינץ במחיר הזה מומלץ יותר?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשוב שטקסט יהיה חד וברור ולא קטן מידיי
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני זקוק למסך חדש עבור חובב צילום ברמה בינונית המסך ישמש גם לצפייה בסרטי HD תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין צבע אדום במסך כלומר רואים את הכל במין גוון כחול ירוק כזה צבע אדום מופיע כשחור, ורוד כאפור ירוק המסך מחובר בVGA ויש כניסת HDMI, האים שווה להשקיע בכבל ? כ. מסך 8500GT אין אפשרות לשנות את הצבעים ע"י הגדרות המסך או הגדרות של NVIDIA דרך הדרייבר משמש כמסך טלוזיה והצבעים נראים טוב כשמתחברים בבננות .. דגם המסך LC-22G75 22"
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
פד משחקים Microsoft Xbox 360 Controller Pad מתאים למחשב ולקונסולת XBOX 360 193.00 ₪ 1 193.00 ₪ Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray 918.00 ₪ 1 918.00 ₪ Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler 123.00 ₪ 1 123.00 ₪ Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET 547.00 ₪ 1 547.00 ₪ Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 389.00 ₪ 1 389.00 ₪ Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ 299.00 ₪ 1 299.00 ₪ צורב LG GH22 SATA x 22 Black 109.00 ₪ 1 109.00 ₪ ANTEC Three Hundred 300 Gaming 300.00 ₪ 1 300.00 ₪ SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze 313.00 ₪ 1 313.00 ₪ הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב רציתי לשאול האם קיים הבדל מוחשי בין חיבור DVI לחיבור VGA ? כי אם כן אני אקנה מסך LG 24 אינ'ץ בטכנולגיית LED יש מישהו מומחה שיגיד שיש הבדל גדול ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים אני רוצה לקנות מסך חדש בעז"ה למחשב השאלה החשובה האם כדאי LG LCD 24 W2486L Led 2Ms או SAMSUNG BX-50 BX2450 - LED 24" 2MS מה הכי כדאי לקנות ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב, קניתי מסך של MAG דגם: H-2210G. לא ציפית ליותר מידי, במיוחד לאחיר שקראתי ביקורות שונות ברשת. אני משתמש בו בעיקר לאופיס, אז לא השקעתי במיוחד. אבל.. זוויות הצפיה המיטביות שלו כל כך מצומצמות שזה לא להאמין! אם אני רק מזיז את הראש ממרכז המסך מיד, אבל מיד אני שם לב לשינוי בצבע בפינות הרחוקות... ולא רק בפינות אפילו ממש קרוב למרכז המסך, כשאני יושב מול המסך ומתנדנד ימינה ושמאלה, אני שם לב לשינוים משמעותיים במרכז (!!) המסך, וזה מטריד! אני עוד יכול להחזיר.. איזה מסך 22" מומלץ לשימוש ביתי שכולל בעיקר אופיס, אינטרנט, קצת סרטים וגם קצת משחקים?
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי נכון לעכשיו שני מסכי סמסונג דגם 226BW. המחשב משמש אותי לעריכת וידאו ואני זקוק לעוד מסך. חשבתי למכור אחד מהם, לשים את השני במחשב השני ולקנות שני מסכים אחרים. בעקרון אני מאוד מרוצה מהמסכים האלה, לא חסר לי בהם כלום, השאלה אם יש צורך להחליף, אם זה יתן add value.. קראתי הרבה על הDELL באתר, האם הסמסונג ברמה של הDELL? אשמח למידע כלשהו... תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שאפשר להוסיף רמקולים למסך,וראיתי שיש כניסה מתאימה מאחורי המסך ליד החיבור של המסך למחשב,אבל הרמקולים לא עבדו,אפשר לדעת למה? תודה מראש,יוסי.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, שאלה למומחים. מה דעתכם האם המפצל הנ"ל נותן פתרון לבעיית חוסר בכניסת HDMI במסך? למישהו יש נסיון עם מפצל כזה? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסך בעל 21 אינצ' שהוא Full HD יהיה בעל אותו שטח כמו מסך 27 אינצ' Full HD? ז"א - האם רק הגודל משתנה, או שהמסך הגדול יותר גם יציג יותר (יהיה בעל יותר שטח עבודה)? אני שואל את עצמי את השאלה הבאה: אם אפתח שני עמודי אינטרנט זה לצד זה, על מסך 15 אינצ' בעל רזלוציה של 1920x1080, ולידו אעשה את אותו דבר (שני עמודים אינטרנט) על מסך של 50 אינצ' בעל רזלוציה זהה (!), האם המסך הגדול גם יציג יותר מידע? האם במסך הגדול אוכל לראות יותר? האם עמודי האינטרנט יתפרשו יותר? או שכל שמשתנה זה הגודל של המסך עצמו? [ואני מתבייש שאני לא מצליח להגיד לתשובה לבדי]
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-