עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אהלן תותחים! אני עומד להיות סטודנט בקרוב (באר שבע ) ואני צריך לרכוש מסך איכותי שישמש אותי ללימודים / פנאי / עבודה. חשבתי על מסך בגודל 24". אני רוצה גם לראות בו סרטי 1080P, לכן כנראה אצטרך מסך 16:9. בעיקרון רציתי במקור לשאול מה אתם חושבים על Samsung B2430, שעולה כ-1,000 ש"ח, אבל ראיתי שהרבה אנשים ממליצים דווקא על U2311H ומסכים אחרים. 1. מה אתם אומרים על המסך של סמסונג? מומלץ? והאם יש לו אפשרויות ארגונומיות שונות? 2. יש מסך אחר באותו סכום שעדיף על המסך של סמסונג? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by gavze007,

היי חג שמח לכולם, אני מחפש מסך LCD בגודל 19" (לא רחב), בתקציב של עד 1600 שקל. השימוש הוא משחקים, סרטים, וגם גלישה ושאר הדברים שמצריכים צפייה בטקסט הרבה זמן. תודה

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  3. שלום לכולם, אחרי שטחנתי את הפורום בקריאה על מפרט למחשב חדש שלי , החלטתי על מסך 2407WFP בעצת פורום מפרטים. לקחתי גם כ. מסך 8800 GTS עם 640 M. מה שמעניין אותי יותר זה לשמוע זה: האם מישהו קנה את המסך הזה והוא לא מרוצה מכל סיבה שהיא ? קראתי את הסיפור עם הרכישה המאורגנת והסקתי מסקנות על איך לקנות. מה שמעניין אותי לדעת זה הדברים הטכניים יותר והאם הוא באמת כל-כך מוצלח. מנו

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  4. Started by ruff stuff,

שאלת מתחילים אבל האם האם כרטיס מסך מסוג 6200 gf יעשה את העבודה?

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  5. Started by eden bar,

שלום לכולם, אני מועניין להתחדש במסך מחשב וטלווזיה חדשה לבית ואשמח אם תעזרו לי. מסך מחשב : השימוש בו לרוב לצורך מדייה(סדרות וסרטים) אך גם למשחקים. אני רוצה 27 אינץ רזולוצייה של 1440 ( 2K) עם קצב רענון גבוה ובעדיפות לרמקולים מובנים תקציב עד 2000 שח. לגבי הטלווזיה : 75 אינץ SMART TV 4K שיכולה להיות תלויה - עדיפות למערכת אנדרואיד. תקציב 8000 שח.

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. שלום, עד לפני כמה ימים חשבתי לקנות מסך LCD 19 אינץ', אבל שאלתי את עצמי - האם ההפרש בין ה19 ל17 באמת מוצדק? ראיתי את ה740BF שהוא 17 אינץ' ב1350 ש"ח, 2MS - מסך חמוד מאוד, ונראה די טוב, לעומת זאת הLG 1970HR עולה 1800 ש"ח, עכשיו רציתי לדעת אם באמת שווה וכדאי ללכת על מסך 19, האם ההפרש במחיר מוצדק? ואני לא מחפש מסך רחב, אלא מסך רגיל.. תודה..

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  7. Started by ice35,

שלום אני מעוניין לקנות בקרוב מסך LCD 19 בסכום של עד 1300 ש"ח VA912וViewsonicו http://zap.co.il/model.asp?model_id=304727 או וE196FPוDellו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=380777 שניהם עולים בערך 1300 שקל ונראים טוב... אז מה עדיף מבין שניהם? או אם מישהו יכול להמליץ על מסך במחיר שיותר טוב מהם תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום.. לפני כחודש בערך קניתי מחשב חדש הכרטיס מסך שלי הוא HD4870 והוא מחובר למסך CRT 17 ישן מאוד אפילו לא שטוח. עכשיו השאלה הראשונה שלי אם יש הבדלים בחיבורים שאני מחבר את הכרטיס למסך (זאת אומרת אם אני ישתמש במתאם DVI לVGA רגיל או מתאם HDMI אני ירגיש הבדל בגרפיקה ובמשחקים על אותו המסך?) השאלה השניה שלי היא איזה מסך אתם ממליצים לי בתקציב של 1000 ש"ח אני מתלבט בין 22 ל20.

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  9. Started by OuTsIDe,

קניתי את המסך הזה וחיפשתי בכל מקום אבל אין את הסמל של ה A,S,C או אחד אחר למה אין סמל? ומה ההבדל בין הA,S,C וכל השאר?

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  10. יש עליו המון ביקורות טובות באינטרנט, ואני יכול לקנות אותו ב 530 דולר.. עד כמה שאני סומך על אין סוף האנשים בביקורות שקראתי (חלק בסינית..) עדיין כואב לי הלב להוציא כל כך הרבה כסף על משהו שלא בדקתי אישית לפני, כי עם ה VP 930 מאוד התאכזבתי, הבאתי אותו לבדיקה בבית פעמיים והוא על הפנים.. אי אפשר לחיות עם גודל נקודה של 0.29 זה מטורף.. אבל זו חיה שונה לגמרי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Inzagi,

כותרת.

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  12. Started by LevyVista,

מה קורה חברים.. תראו יש לי בעיה קטנה עם המסך ואני מפחד שהזזתי שם משהו.. ניקיתי היום את המסך, ושמתי לב פתאום שאני עובר עם המטלית, המסך נכנס קצת לבפנים, ממש ממש קצת.. זה אמור להיות ככה? או שבאמת זז שם משהו? =/ תודה, רון.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני לוחץ על המקשים במקלדת, מזיז את העכבר והוא לא חוזר להידלק. רק אחרי שאני עושה ריסט או מכבה את המחשב מהכפתורים באופן מכאני הוא נדלק. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by kolp,

נמכרים סביב אותו המחיר, ישמש לעבודה באוטוקאד לרוב ובכל שאר שימושים רגילים (לא משחקים בכלל). אשמח לשמוע דעתכם מה עדיף. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. המסך שלי השתגע. עכשיו הדלקתי אותו והוא מעוות לי צבעים. למטה ירוק ולמעלה סגול (מין מעבר כזה בין צבעים). אני לא יכול להביא לכם תמונה מסך כי זה המסך ולא הויידואוס או משהו. יש למשהו מושג איך לתקן את זה??? אגב הדגם של המסך שלי הוא: FLATRON F700B אני ממש צריך את העזרה שלכם! תודה!![br]פורסם בתאריך: 22.12.2008 בשעה 14:28:22 מה קרה עם זה עכשיו?!אני שם קצת מסך לבן (שמעתי שזה עוזר) לאיזה 10 דקות.. סתם לנסות. לא עזר. אני בא נכנס לכפתורים שעל המסך מחרטט איזה משהו והופ הוא נדלק מחדש עם כל הצבעים במקום!! חחח.. איזה פוקס :)

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  16. Started by mtn9,

אני עוד מעט קונה מחשב חדש בKSP ורוצה לקנות מסך 22" חדש אז כמה שאלות הניגודיות שלו זה דינמי או סטטי ? 1:1200 למי ששכח (כי עם זה סטטי זה אפילו יותר מה226BW ששם זה רק 1:1000) איך הוא בהשוואה ל226BW? כי אני דיי לחוץ בתקציב ורק עם זה יהיה דחוף אז אני יקנה אותו ולא את ה228D שעולה רק 1250 ש"ח.. יש למישהו אותו והוא מסך ממולץ? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. דוקטורים ראיתי לינק בפורום פעם שמביא השוואה של האיכויות השונות של הפאנלים בתמונות. עכשיו כשאני מחפש מסך אני לא מוצא את הת'רד הזה :kopfpatsch: מישהו הבין על מה דיברתי ויכול לעזור לי נורא בבקשה? המון תודה חברים

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  18. Started by jazzman,

מה המסך הכי זול שיכול לשמש לטלויזיה וDVD ברמה סבירה/טובה? יש דבר כזה? האם יש מסך עם פאנל VA במחירים כאלה? האם כבר עדיף לקנות טלוויזיה ממש וזהו (לדוגמה LG 1917A) במקום להתעסק בחירת מסך וכרטיסי טלויזיה? צריך לציין שהמיקום של נק' הצפייה בטלויזיה בחדר היא מבחינת הזוית פחות או יותר מול המסך, אולי רק טיפה מתחתיו, אבל ממש בקצת.

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  19. אני עובד ב1280 על 800 > בנייד שלי ( מסך 15.4") הדבר היחידי שהיצלחתי לעשות כדי לבטל את שני הפסים הצדדיים במצגות הוא להוריד רזולוצייה ל 1024 / 760 זה מסורבל! האם יש פטנט אחר ? איזו תוכנה/TOOL שבקליק פותרת את הבעייה? THX

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  20. מדובר במסך עם נתונים שעל פניהם טובים מאוד ,האם מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגביו ? לציין כי מדובר ב- 24 אינץ 1920 על 1200 במחיר נמוך יחסית לנתונים - 2230 ש"ח . הדרישות שלי מהמסך הם צבעים כמה שיותר אמיתיים ואיכותיים ,למשחקים מהירים ולפעמיים גם לסרטים.

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  21. ישמש למשחקים וסרטים תודה

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  22. שלום, כיום יש לי מחשב מלפני 4 שנים שאז בזמנו הוא היה רצחני, עלה לי בסביבות ה12 אלף. היום הוא נחשב גרוטאה כמו כל מוצר אלקטרוני שמקבל בלאי. העבודה העיקרית במחשב שלי זה עריכת מוזיקה, תמונות... אני ניסיתי להתשמש בשני מסכי סמסונג 22 אינץ' אבל באמת שזהעשה לי כאב ראש וכאב עיניים הרוחב המטורף של שני מסים זה באמת לא בשבילי. עכשיו ההתלבטות שלי היא כזאת, המסכים בארץ בעיקר ה-dell 2711 וה-3008WFP הם overpriced שחבל על הזמן אבל אני מרגיש שאין לי אפשרות אחרת וזו השקעה די חד פעמית.. אני מרגיש שאין לי ברירה אלא לרכוש אותם בארץ. ההתלבטות שלי זה בנוגע לרזולוציה ושטח נקודה, ב-27 יש רזולוציה של 2600 כפול 1440 וב-30 זה 2600 כפול 1600 עכשיו השאלה שלי זה האם ההבדל משמעותי , האם ההבדל גדול במבחינ…

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by GalBJ,

שלום, לאחרונה קניתי כבל HDMI-DVI וחיברתי את הממיר שלי למסך המחשב. כשאני משנה במסך שיציג לי את הDVI (הממיר), עולה הודעה: DVI-d out of range 15.6khz / 25hz עזרה מישהו? אני כבר משתגע.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. הזמנתי מסך LG1970HR ב1800 שקל במזומן מחיר טוב או יקר?

25. Started by bentzy,

שלום! קניתי עכשיו מחשב חדש לעיצוב גרפי ועריכת וידיאו ואני מחפש מסך! התקציב הוא בערך 2000 שקל, למרות שאשמח להשקיע פחות. אם אני לא טועה עיצוב גרפי ועריכת וידיאו במסך קצת סותרים אחד את השני, לכן אציין שהמסך הוא בעיקר לעיצוב גרפי - כלומר, צבעים אמיתיים ככל שאפשר ובהירות טובה. זמן תגובה, תקנו אותי אם אני טועה, פחות משנה. בנוסף, הייתי רוצה שיהיה מסך רחב. הסתכלתי על 2007WFP Dell, ראיתי איפשהו שעשו לו השוואה עם מסך של Apple שאם היה לי תקציב בטוח שהייתי הולך על מסך שלהם (ראיתי אותו פועל והתלהבתי) לא הבנתי למה ה Dell E228WFP נמכר בפחות כסף שהמפרט הטכני שלו הוא יותר טוב, זה כנראה קשור לפאנל, לא מבין בזה מספיק אני אשמח לעזרה!! תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.