עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by OR2OOO,

כמו שציינתי בכותרת יש לי מסך T260HD ויש לו חיבור DVI-D DUAL(כמו זה שלמטה בתמונה) וקיבלתי איתו כבל DVI-D Singel(כמו זה שלמלה בתמונה). רציתי לדעת, האם זה בסדר שהחיבור לא תואם את הכבל והאם הכבל יספיק כדי לשחק ברזולוציה של 1920x1200? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכולם, לפני בערך 3 שנים רכשתי את המסך של דל 2407 בזכות ההמלצות שקיבלתי פה. יש לי כמה שאלות: 1.האם הוא מסך HD? 2.חיברו לי אותו לממיר דיגיטלי רגיל של יס. אני רואה תמונה של הטלויזיה אבל לא שומע. איך אני מחבר לו רמקולים? 3. אני רוצה לראות את המחשב במסך טלויזיה HD אחר שיש לי. ניסיתי לחבר כבל HD לHDMI, ללא הצלחה. אשמח לסיוע. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  3. Started by jetman,

מהדגמים שראיתי בגודל 24", הם או 16:9 או 16:10, ב16:10 הרזולוציה גבוהה יותר בכמה שורות. השאלה היא, למה צריך גם 1:1, 3:4 ו16:9 במסך שהיצרן רושם שהוא 16:10 ? זה לא ממש מסתדר לי, הרי גם במסכי 16:9 ניתן לבחור 4:3, שבעקרון יציג פסים בצד. אבל מצד שני למה למסך שהוא 16:10 בהגדרות שלו אפשרות להגדיר אותו ל 16:9? או שזה פשוט גם יותר לנו שורות שחורות במסך?

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. שלום לכם, שבוע שעבר יצה לי להיות עצל כמה קרובי משפחה, נתחיל מזה, לאחד יש מסך Proview של 22", דגם 2200W יש פה את המפרט: http://goo.gl/4vEAE הנתונים בכלל לא משהוא, במיוחד הרזולוציה, תכלס רואים ממש מגעיל, כוונתי אותו ל native והורדתי קצת בבהירות, אפשר להסתדר, אבל מרגישים את חוסר האיכות, יש לי מסך MAG של 17", גם TN, פאנל של proview, ורואים יות טוב (כננרה באמת הגודל משפיעה) המסך השני שיצה לי לעבוד איתו הוא Samsung BX2450, http://goo.gl/jJUX0 מרגישים את הבזבוז של השטח בגלישה של שולי המסך, אבל מבחינת תצוגה, הרבה אבל הרבה יותר טוב מ proview, בסמסונג התאורה LED, ב מסך השני CCFL על בטוח. אז אני שואל, היתכן ויש מסכי TN שהם איכותיים יותר ואיכותיים פחות? הדרישות שלי הם: שיהיה pivot, א…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. ברשותי מחשב נייד לנובו עם חיבור HD ומסך 32 של פנסוניק מתי שאני מחבר את המחשב לטלוויזיה דרך HDMI אז רואים בטלוויזיה שחסר בערך 15 אחוז מהמסגרת של המסך ככה שלא רואים את כל התמונה איך מסדרים את זה ?? תודה מראש הזמנה לטורנטליץ למי שיצליח

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. שלום לכולם , עקב נזק מים זה דיי דחוף... אני צריך מסך למשרד , חשבתי על 22-23" . אופיס ואינטרנט בלבד ככה שאני לא רואה צורך ב FHD וכו' .. חשוב כמובן שיהיה פאנל איכותי שגם יהיה נוח לעיניים לעבוד מולו. מרחק עבודה - סביבות 50-80 ס"מ. הצעות יתקבלו בברכה. תודה רבה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  7. Started by ENROLL,

אני סגור על קניית המסך הזה וראיתי שמוכרים אותו עם REV01, REV05 ו-REV07. אין לי מושג מה ההבדלים ביניהם וברור לי ש-07 הוא הדגם האחרון. אודה אם מישהו שמבין בזה יעזור לי.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by .dreyfus,

שלום, אשמח אם תעזרו לבחור מסך מבין 4 המסכים האלו: 1. מסך MAG 24" LED H2400 2. מסך 16:10)) DELL U2412M Black UltraSharp "24) 3. מסך "Samsung S24A350H LED 24 4. מסך 16:9) DELL U2312H Black LED UltraSharp "23) תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by zenpoy,

שלום, אני מחפש מסך לעבודה עם מחשב. במשרד שלנו אני יושב או שוכב על פוף ענק כאשר המרחק ביני לבין המסך הוא בין 80 ל 150 ס"מ. כרגע יש לנו מסך מחשב 24" ברזולוצייה 1920X1200 והפונטים טיפה קטנים מרחוק, לכן חשבנו לחבר מסך טלוויזיה 32" ברזולוצייה 1920X1080. התקציב הוא עד 2000 ש"ח. אני מחפש מסך שייאפשר לי לקרוא ולכתוב טקסט (העבודה היא תכנות). היכולת של המסך להראות סרטים לא חשובה בכלל. החיבור של המחשב הוא hdmi. תודה, יונתן

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  10. Started by thelegend,

שלום לכולם בבקשה תתנו לי את ערכי הכיול הטובים ביותר על מנת שאוכל לראות באופן הכי טוב במסך הזה שקניתי אתמול. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. השבוע, יצא לי להביט מקרוב על המסךשל חברת LG ה IPS236V שמבוסס פאנל IPS. מצפיה בקטע וידאו, אומנם המסך העביר צבעים בצורה טבעיות יותר, ונראה כפחות בוהק בצבעים בהירים, אבל, כל מה שקשור לגבולות צבע, נראה בו מטושטש מאוד ביחס למסכי TN שהיו לידו, והדבר חזר על עצמו שוב ושוב בתמונות רבות. גבולות צבע, אני מתכוון למעבר מצבע בהיר לצבע עמוק יותר, למשל בין צבע העור של הדמות לצבע הלבוש שחור/אדום בוהק וכו'. הדבר נראה לי מוזר ביותר, והחלטתי לבדוק את הדברים באינטרנט, ואכן יש הכותבים עליו דברים שליליים ביותר ביחס לניגודיות בכלל וניגודיות דינמית בפרט. אינני מומחה בענין, ולכן אינני יודע אלא מה שעיני ראו, שאכן התמונה שלו נראת חיה טבעית ואף נוחה יותר לעין (הוא לא בוהק כמו הTN כל פעם שהצבע בהיר),…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. ASUS PA248Q 600 דולר http://www.techpowerup.com/162088/ASUS-PA248Q-24-Inch-Monitor-Comes-With-Four-USB-3.0-Ports.html

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. Started by dennis14,

לאחרונה גיליתי מסך IPS של החברה הזאת שעד עכשיו לא הוציאה מסכים איכותיים ומעניין אותי לדעת איך הוא ביחס ל - DELL 2412HM ול - LG IPS231P-BN ? הנה המסך - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=812286 קראתי את הביקורת הזאת עליו - http://www.tftcentral.co.uk/reviews/aoc_i2353ph.htm וזה לא עזר לי להבין אם הוא טוב יותר מהם או לא.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. אהלן, זקוק להמלצה למסך 22'' ומעלה, אם נכנס בתקציב כמובן (1200-1300 ₪) אפשרות לחריגה קטנה אם ההבדל משמעותי. המסך הוא לגרפיקאי, עבודה בפוטושופ בעיקר. תודה רבה חבר'ה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by NiMo1771,

אני הולך לקנות את הדל 2312 בקרוב וראיתי שהוא מגיע רק עם חיבור DVI הכרטיס מסך שלי הוא HIS 6950 צריך לקנות כבל בשביל HDMI? אם כן איזה?

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  16. Started by yellow acid,

דבר ראשון ראיתי שהוא מגיע עם חיבור USB למחשב, פעם ראשונה שאני רואה כזה דבר... אפשר הסבר על מה ולמה? שאלה שניה היא מה הרזולוציה שהכי טובה למשחקים במסך הזה (בהנחה שיש לי מחשב מספיק חזק)? תודה כולם.

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  17. Started by dudu26,

מסך גדול יחסית, שיהיה נוח לשבת מולו (קרוב). לצרכי תכנות / גרפיקה 2D, פוטושופ וכו'. אני מתכנן לחבר אותו יחד עם עוד מסך 3:4 שיש לי כדי להרחיב עוד יותר את משטח העבודה. אגב, קראתי על יחס 16:10, האם זה מומלץ יותר? התקציב חופשי אך אשמח להישאר בטווח ה-1,000 ש"ח. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, אני מעוניין לקנות מסך שיחובר למק בוק אייר שלי, אני מתכנת וסטונדט ולכן מבלה המון שעות ליד המחשב(בעיקר שימושי טקסט) והמסך של המקבוק קטן לי כאשר אני עובד בבית. לכן אשמח להמלצות על מסך שיהיה איכותי ביותר. אם יש מאפיינים שמשפיעים על כאבי ראש או מאמץ לעיניים(מלבד כיוון בהירות) אשמח לשמוע על כך. ראיתי שממליצים פה על מסכי הדל, אם אכן זה הכיוון אשמח לדעת באזור ה1000 ש"ח מי המסך המוצלח ביותר. כבר בלבלו אותי פה עם כמות הדגמים השונים. אני מכוון ל23 אינץ או 24... תלוי במחיר ובאיכות הצג. כמו כן האם אוכל לחבר למסך מקלדת ועכבר ולהשתמש בהם רק על ידי חיבור כבל אחד ? איפה מומלץ לקנות? כבר הבנתי שכדאי לי לקנות ips. כמו כן מצאתי סרטונים מוזרים ביוטיוב: אשמח לדעת מה הוא בודק והאם…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם. ברצוני לקנות מסך 23 או 24 אינץ במחיר של עד 1500 שקל, למשחקים בינונים עד כבדים וסרטים באיכות גבוהה. טיילתי קצת בפורום וראיתי המון המלצות על המסכים האלה: 23 אינץ = "DELL U2312HM" 24 אינץ = "DELL U2412M" שאלותי הם: 1. מהירות התגובה של שני המסכים הינה 8ms . הבנתי שכתוצאה מכך המסכים לא מתאימים ממש למשחקים. האם זה נכון? 2. האם יש מסך אחר (דגם אחר\חברה אחרת) שמומלץ למשחקים? 3. המסך יישב על שולחן, קרוב לחלון. האם במסכים אלה יכולים להיות השתקפויות מהאור וכדומה? 4. בדגם U2412M , המסך מגיע ב Aspect Ratio של 16:10. האם נתון זה יגרום לסרטים שבדרך כלל מופצים ביחס של 16:9, להיראות לא טוב? 5. בדגם U2412M , הבנתי שיש בעיה מסוימת…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום, אני מחפש מסך שיותר ישמש אותי לצפיית סרטים ועבודה גראפית (פחות משחקים) אשמח לדעת מה לפי דעתכם כדאי לקנות מה2? תודה.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by danielta,

שלום, פתחתי כאן שרשור לפני כמה ימים שאני מעוניין לקנות מסך שישמש גם אותי גם למחשב(מחבר אותו למחשב נייד) וגם בשביל לצפות מדי פעם בטלויזיה. אחרי בדיקה של כמה מסכים, קיבלתי המלצה על המסך הזה- http://www.no-risk.co.il/pl_product~T23A350~4~0.htm?x=1 זה שהפאנל שלו הוא TN זה באמת כ"כ קריטי? אני לא מבין בעניין הזה.. מה לגבי שאר הנתונים של המסך? אני זקוק למסך שאוכל לצפות בו גם מקרוב כשאני יושב בשולחן וגם קצת יותר מרחוק כשאני במיטה.. אשמח לשמוע את חוות דעתכם על המסך ואם יש לכם המלצה למסך אחר שיוכל להתאים לי אתם מוזמנים לכתוב את סוג הדגם... תודה.

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  22. Started by AngelDust,

שלום רב, אשמח להמלצה על מסך 27 איכותי לגלישה עבודות גרפיקה משחקים פחות רלוונטי דבר נוסף אשמח לדעת איפה ניתן לראות בתצוגה את הדל U2711 ע"מ להתרשם ממנו אני מחפש מסך איכותי לא פחות מהמסכים של אפל בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by avivlevimz,

קניתי מסך 32ינ'צ ואני רוצה לתלות אותו על קיר גבס, האם אפשר לעסות זאת? אני רוצה עם יד או משהו, האם כדי לתלות עם יד או פשוט להניח את הLCD על שולחן?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by shedshed,

שלום רב, אני מחפש מסך למשרד שישמש כמסך שני למחשב כדי להציג פרזנטציות לאורחים או בשביל שיחות וידאו או לצפות בטלויזיה (למרות שזה פחות חשוב). התקציב 3000-4000 ש"ח. גודל 37-42 אינץ' חשוב לפחות 2 יציאות HDMI + יציאת VGA. יתרון קל ליציאת DVI למרות שזה לא כל כך חשוב אם יש HDMI. שוב - השימוש לא קבוע אלא רק לפגישות / במידת הצורך. בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  25. Started by epichorus,

אני vp930 שלי בשלבי גסיסה ואני מחפש לו יורש בתקציב של כאלף ש"ח. אני יודע שכולם כאן משבחים את הדל 2312 ואני בהחלט שוקל לקנות אותו אבל רציתי לקבל חוות דעת על הפיליפס 237E3QSU או מסך אחר מומלץ של פיליפס מכיוון שאני ככל הנראה אוכל להשיג אותם במחיר טוב.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.