מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
עקב כשלים מצערים, לאחר 4 שנים, של מסך 19 האינץ' היקר שלי, החלטתי לפתור את כאב הראש הזה ולהשתדרג השימוש של המסך החדש יהיה בעיקר לצפייה בסרטים ועבודות משרדיות, מעט משחקים אני חשבתי על המסך הזה Samsung P2770HD http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=5383 ובכך להרוג שתי ציפורים במכה אחת ולזרוק את הטלוויזיה הישנה שיושבת אצלי בחדר אם למישהו יש תובנות או הערות או הצעות שיכולות להעיר את עיניי אני אשמח לקבל אותן אם זה משנה, כרטיס המסך שלי radeaonHD4850 תודה לכולם ואחלה שבת
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במסגרת קניית מחשב חדש אני רוצה לקנות גם מסך, מיועד בעיקר למשחקים וסרטים. המחשב המיועד הוא: מעבד Intel Core i5-750 Tray לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe בעיקרון התקציב הוא עד 1300 ש'ח אבל אני יכול להעלות אותו עד ל1500 במידה וזה באמת ישתלם. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים צריך עזרה בקניית מסך מחשב מתלבט בין Asus VG248QE 24'' LED LCD לבין AOC G2460PF 24'' LED כמובן אם מכירים מסך טוב באיזור ה1000~ מוזמנים להמליץ תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מסך חדש Asus VW222U הוא פועל סבבה אבל אחרי שמכבים אותו או שהוא נכנס למצב המתנה כשלא משמשים במחשב איזה 15 דקות כשמנסים להדליק אותו הוא מראה No-signal... אחרי זה אני עושה RESTART ואז רואים תמונה... מישהו יודע למה זה ?? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עלה לי 1050 ב BUG ;D
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע אני משתמש מספר שנים (לדעתי כחמש שנים, משהו בסגנון) במסך samsung syncmaster 730B. אין לי בעיות מיוחדות עם המסך, יש מצב שאולי הוא מרצד אבל לא משהו רואים בעין, די מצויין- גם כאשר אני עובד עם המחשב שעות. למרות שהמסך, לעולם לא עשה לי בעיות, חשבתי שאולי כדאי להחליף אותו (האם זה נכון שחובה להחליף את המסך לאחר כמה שנים של שימוש למרות שהוא עדיין תקין ?..) בכל מקרה, קיבלתי הצעה על המסכים של סמסונג 22" : P2250 T220P P2370- האחרון 23" אפשר גם יותר, ההבדל לא גדול במחיר (150 ש"ח). אני מחפש מסך טוב שאוכל בעיקר לצפות בהנאה באינטרנט, שהתצוגה תהיה מקסימלית ונוחה במקום להתאמץ עם המסך של ה-17" שיש ברשותי. כמובן, הרבה זמן לא צפיתי בסרטים במחשב כי העדפתי את הTV 26" שי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסל של SAMSUNG T240 כואבות לי קצת העניים כשאני יושב מולו אז אבא שלי אמר שצריך לשבת במרחק ממנו אז השאלה היא כמה...? והאם המסך הזה ניתן לתליה..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך לתלייה על הקיר שיחליף את הCRT הישן והאהוב עליי... המסך מיועד לסרטים/פוטושופ/גלישה - פחות למשחקים אבל מעדיף שגם משחקי FPS יהיו נסבלים. מה שאני צריך מהמסך זה איכות... מבחינתי התקציב הוא לא מוגבל, אני יכול להזמין גם מאיביי, גם יד שנייה... לא משנה כרגע תקציב בכל אופן. אין לי התעקשות על פאנל כזה או אחר, אני יודע שלכל פאנל יש יתרונות וחסרונות (למרות שנראה לי אפשר להגיד היום על פאנלים מסוימים שהם באופן מוחץ טובים מאחרים) אני פשוט מחפש את הפשרה הכי אידיאלית שקיימת היום לצרכים שלי. מה שעוד מעניין אותי פה זה עניין הREFRESH RATE, אני פסיכי בקטע הזה לגבי מסכי CRT, בהרבה משרדים ומוסדות ואפילו בבתים פרטיים אצל אנשים אני מתיישב מול מחשב ואני ישר קולט - איך לעזאזל הם עובדים…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מסכי 22 טובים בסביבות ה1100 מקסימום חוץ מה- 2209WA DELL ..המסך בעיקר מיועד לגלישה באינטרנט סרטים עבודות וגם פוטושופ... מה עם כל הדגמים החדשים של סמסונג או LG ?כמו P2370 ..וכל השאר?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות את המסך 24 או 27 של DELL המחירים שלהם לא זולים בכלל ואני חושש לקנות ולגלות שיש פיקסלים שרופים ושביזבזתי בסביבות ה 3000 ומעלה על מוצר תקול ולא מושלם. הבנתי שחלק מהאנשים כאן במעמד הקניה בדקו את המסך עם תוכנות למציאת פיקסלים שרופים... איפה בדיוק אפשר לעשות את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן היו פעם מסכים סיניים-יפניים - קוראנים עם משלוח לארץ מומלצים של מותגים לא מוכרים אבל עם פאנלים של SMSNG ודומיו אשמח לקישורים ומידע נוסף בנושא הכיוון הוא 27 אינטצ'
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי אמורים לצאת מסכי גיימינג חדשים לשוק? הבנתי שיש מסכי HDR שצריכים לצאת אבל אל הצלחתי למצוא על זה מידע ברור. אני חושב אולי לקנות את המסך בקישור למטה, אבל חושש שאתבאס על כך בקרוב עקב יציאה של מסכים משוגעים חדשים. ברור לי שכל הזמן הטכנולגיה מתקדמת וזהו מרדף אינסופי, אבל עדיין אם יש משהו בטווח החודשים הקרובים ארצה לדעת. מה דעתכם? http://www.tms.co.il/product/16888
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיקר קוטר ואורך ... תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי..! התקנתי את המשחק Mirror's Edge היום, ופתאום המסך נהיה שחור ואני מקבל התראה מתפריט המסך : mode not supported איך אני מסדר את זה? קרייסיס וכל המשחקים האחרים רצים לי חלק... עדכנתי את הדרייבר האחרון לכרטיס המסך שלי. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מתכוון לרכוש את המסך הנ"ל אך יש לי מס' שאלות 1. מה המחיר של המסך ומה המדיניות להחלפה על פיקסלים שרופים? 2. האם המסך טוב למשחקים? 3. האם המסך מותאם לצפיית סרטי HD ?אני רוצה לחבר לו סטרימר 4.איזה חיבורים יש לו? תודה על עזרתכם
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את ה Dell 2209WA ורשום בהוראות הפעלה שמומלץ להשתמש בשומר מסך כדי לשמור עליו.. אז השאלה שלי היא האם זה באמת חשוב ועל כמה דקות להגדיר שהשומר מסך יהיה? ודבר נוסף - כיבוי והדלקה של המסך יכולים לגרום לו נזק? לבטל את הכיבוי האוטומטי של מסך לאחר X דקות? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מסך מחשב חדש, גודל אני רוצה בסביבות ה23 אינץ' בעיקר למשחקים כמן pes call of duty nba בארטפילד וכאלה ושיתאים גם לסרטים התקציב שלי זה בערך 1000 שקל ועוד שאלה איזו חברה הכי טובה במסכים? לי אמרו שסמסונג זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יום ראשון אני הולכת לקנות מסך LCD חדש, ואני כבר בערך חודש מנסה לקרוא חומר על הנושא אבל לא מצליחה להבדיל בין הסוגים, פאנלים, חיבורים ורזולוציות. אני מחפשת מסך בין 20 ל-24 אינץ'. למטרת סרטים וסדרות לרוב, מידי פעם גם משחקים. נקודה חשובה מאוד - אני רוצה לשלב שידורי טלוויזיה עם המסך החדש, ולכן אני חושבת על לקנות כרטיס טלוויזיה (בחדרי יש חיבור כבלים רגיל - לא YES ולא HOT). - בחנות אמרו לי שהאיכות תהיה נוראה ושעדיף לי כבר לקנות טלויזיה בגודל הזה שתתחבר למחשב. כרטיס מסך מסוג - EXCALIBUR RADEON 9550SE 256MB אשר למיטב ידיעתי תומך ברזולוציה 1360X768 (לא בטוחה בכלל, אם לא נכון, אנא תאירו את עיני). התקציב שלי למסך נע בין 1000-1250 ש"ח (אם צצה לכם אפשרות מטורפת אשר חורגת מעט…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=13899 למשחקים ולעבודה כללית במחשב(גלישה,תוכנות,סרטים)...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש הבדל של כ1000 ש"ח בין שני המסכים. האם זה מוצדק? והאם יש הבדך ביניהם פרט לציפוי קריסטלי/מט? אני מביו ששניהם מגיעים עם פאנל S-IPS...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב חברים מעניין אותי לדעת מסך LCD הכי טוב שיש(עד 2000 שקל) בעקרון התקציב הוא 1800 אבל אפשר לחרוג עם עוד 200 אם יש למה תאמת לא כל כך מעניין אותי משחקים...אלא יותר טקסט ... אבל תכלס אם אתם חושבים שזה הרבה מידי כסף אני יכול להסתפק על משהו יותר זול תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ASUS MW221C 22" LCD 2MS מחיר בחנות: 1,475.00 ¤ ASUS VW222U 22" LCD 2MS מחיר בחנות: 1,309.00 ¤ ASUS VW222S 22" LCD 2MS מחיר בחנות: 1,199.00 ¤ Dell E228WFP מחיר בחנות: 1,419.00 ¤ LG L222WS 22'' LCD 1:2000 5MS DVI מחיר בחנות: 1,315.00 ¤ LG L2242T 22'' LCD 5MS 1:8000 DVI מחיר בחנות: 1,490.00 ¤ SAMSUNG SyncMaster 2243BWX 22'' DVI WIDE מחיר בחנות: 1,609.00 ¤ SAMSUNG 2253LW 22'' 2MS 1:8000 BLACK מחיר בחנות: 1,569.00 ¤ SAMSUNG 2253BW 22'' LCD 2MS 1:8000 DVI WIDE SCREEN מחיר בחנות: 1,660.00 ¤ SAMSUNG T220 22'' LCD 2MS 1:20,000 DVI WIDE SCREEN מחיר בחנות: 1,680.00 ¤ ASUS 22 LCD VK222U 2Ms מחיר 1,270 ש"ח ASUS 22 LCD VW222S 2Ms מחיר 1,270 ש"ח ASUS 22 LCD VW222U 2Ms מחיר …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי את הסמסונג אבל אין אותו בחנות והציאו לי את ה LG באותו המחיר (1390) האם כדי והאם יש לו DVI המסך לשימוש כללי אופיס אנטרנט ולא הרב סרטים ומשחקים תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני שרוגמים אותי פה באבנים על זה שלא עשיתי חיפוש ואני שוב מעלה שאלה שהועלתה לא פעם אני מתנצל מזה. ואני מקווה שבכל זאת תמצאו את הדקה או שתיים כדי לענות/להבהיר לי מס' דברים. אז ככה, אחרי קריאה של אין ספור טופיקים על המסך החלטתי ללכת עליו. הדברים שקראתי שיש לבדוק הוא סוג הפנל, פיסקסלים שרופים. יבואן אחריות מבית CMS במקרה שלי אז אין לי מה לדאוג. הבנתי שיש מס' גרסאות למסך. במסכים החדשים הבנתי שמס' גירסא יכולה להיות אחרת מזאת של הפורום. להלן הגרסאות וסוג הפנל (בדיקה בתפריט): צורת בדיקה: 1.כבה את המסך (אם הוא לא כבר מכובה) 2.לחץ על כפתור "תפריט" וכפתור "פלוס" בו זמנית. 3.בזמן שאתה לוחץ על שני הכפתורים בו זמנית הדלק את המסך ע"י לחיצה על כפתור ההדלקה. 4.ברג…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש Samsung SyncMaster 971P, אני רואה שלא מעט חנויות מחזיקות את המסך, אך כשהתקשרתי למספר חנויות, מסתבר שאין להם אותו במלאי, ויקח זמן רב יחסית עד שיהיה להם. בחנויות קטנות יותר ולא מוכרות, טוענים שיש להם במלאי, אך אני חושש להזמין מהם. מישהו מכיר חנויות אמינה ומוכרת, שיש להם את המסך במלאי, ואפשר להזמין מהם ? (במידה ואסור לענות על גבי הפורום, אשמח לקבל הודעה פרטית). תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-