מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
מחפש מסך חדש לשימוש משרדי ומעט משחקים. הבנתי שהDell 2209WA נחשב להמלצה כמעט אוטומטית פה... האם ללכת עליו או שיש הצעות אחרות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות בזמן הקרוב טלויזית LENCO 27" LCD: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=455494 מה אתם אומרים עליה? אני מקבל מחיר שקרוב יותר ל 3000 מישפאר. אגב, אני מקווה שאני רושם את זה במקום הנכון ( מסכי LCD, מתייחס לכל LCD לא? )
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! ראיתי המון תגובות לכבי המסך הזה ואני שוקל לקנות אותו בחיוב. רק שאלה אחת יש לי לגביו, האם קיים לחצן PRESET שאני יכול בעזרתו בלילה להוריד את הבהירות של המסך? (ולא מהתפריט BRIGHTNESS) כרגע יש לי מסך LG וקיימת אפשריות למספר מצבים כמו צפייה בסרטים , יום, לילה וכו'. המון תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני יודע שקיים כבר ת'רד בנושא הזה ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=189119.0 ) אבל יצאתי ממנו מבולבל מאד. אני רוצה לקנות מסך LCD במסגרת תקציב של עד 1300 ש"ח (+-). אני מחפש בעיקרון 17', אבל אם יש במסגרת המחיר גם 19' טובים(!) זה יהיה נחמד. מכיוון שאני לא מבין בנושא מסכים וכדומה אני צריך עזרה מכם. הציעו לי את המסך ViewSonic 17 LCD VA712, זה מסך טוב? שוב, אני מעדיף 17' טוב מאשר 19' גרוע, לא להתפשר על איכות. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מסך מחשב שיתאים בעיקר למשחקים וסרטים. חשוב מאוד שיהיה חיבור HDMI. קבלתי המלצות לLG IPS236V וSamsung S24A350H. מה אתם חושבים עליהם? התקציב הוא כ1400 והגודל הרצוי הוא 23 (אפשר לחרוג אם מדובר במקרה ששווה להתפשר בשבילו) תודה רבה ושבת שלום
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זהוא נימאס לי חפרתי וחפרתי וחפרתי ולא הצלחתי למצוא את המסך "שלי" אני מחפש מסך "19 למשחקים (כמובן שלא רק אבל זה הכי חשוב)(ולכן גם הוספתי זמן תגובה) ב300$ או 1371.45 (כולל מעמ) מה שאני יכול להשיג ב300$ זה SAMSUNG 960BF 4MS SAMSUNG 931C 2MS SAMSUNG 931BF 2MS SAMSUNG 931BW 2MS SAMSUNG 940BX 5MS SAMSUNG 941BW 4MS אני נוטה לכיוון ה 931 אבל ראיתי יותר מדי דברים בימים האחרונים. האם למישהוא יש הצעה יותר טובה באזור מחירים זה ? לא חייב להיות SAMSUNG זה פשוט מה שאני יכול להשיג "בזול" נ.ב. אני בעיקרון עדיין לא (לגמרי) מאמין במסכי LCD בכלל אז אתם מוזמנים בהיזדמנות זו לגרום להאמין כי אני רוצה לקנות מסך ופשוט לא קיימים מסכי CRT בכלל+ - ועד נ.ב. אפשר גם בטיפה יותר מהמחיר הנקו…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, צריך מסך בתקציב של 800-900 ש"ח, אני מבין ש-u2312hm זה המסך המומלץ בימינו בתקציב הנ"ל? האם יש אלטרנטיבות? מתכוון לרכוש מ-TMS ירושלים. מיועד לסרטים וקריאת טקסט. תודה חברים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מחשב כ- 4 שנים עם 1 גיגה ראם geforce 210 עם חיבור DVI האם תהייה בעיה לראות סרטים על מסך מהסוג הזה ברזולוציה הטבעית של המסך? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן רכשתי מסך דל u2311, ואני מאד מרוצה ממנו. אבל... בפינה השמאלית למטה של המסך - כאשר המסך חשוך (לא כבוי) רואים בצורה מאד ברורה גוונים של אפור / לבן. כלומר בהשוואה לשאר המסך זה מאד בולט ולא נראה שחור בכלל. כאשר המסך מראה צבעים אי אפשר להבחין להבדלים בפינה. האם זה תקלה ידועה? האם זה תקלה? האם יש משהו שאני יכול לעשות בנידון בשביל לסדר את זה? עילה להחלפת מסך באחריות מצד החנות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם זה נכון שCRT יותר טוב מ LCD ? האם תוכלו לתת לי מסך LCD בתקציב של עד 2000 ש"ח שיציג לי משחקים באיכות מעולה???
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך 20-22, עם רזולוציה של 1920/1600X1200 במחיר של 2000 ש"ח. השאלה היא האם המסכים האלה קיימים עדין, או שיש רק מסכים מדגמים ישנים, וכדאי לי כבר לקנות מסך רחב? הדבר העיקרי שמרתיע אותי במסכים רחבים זה שהם מעוותים את התמונה, ולא רק במשחקים אלה גם בdesktop. אפשרי לבטל את זה?(זאת אומרת שאני אשתמש בכל שטח המסך, והתמונה לא "תמרח" על המסך? האם אופציה כזאת קיימת גם בdesktop?)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני בונה מערכת לעריכה , קומפוזיטינג ותלת מימד הציעו לי מסך lcd viewsonic vp930 בטענה שזה מסך מצויין לצרכים שלי. אני חייב שהמסך יהיה מדוייק מאוד מבחינת צבעים (בשביל תיקונה צבע וכו) ושלא יהיו שם מריחות חס וחלילה , כל פריים וחצי פריים קריטיים בקומפוזיטינג. האם המסך הזה יספק את רצונותי ? האם יש המלצות למשהו אחר? אולי לא lcd בכל זאת ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמם אם תוכלו לעזור לי, מישהו מכיר את המסך הזה של לנובו - https://www.lenovo.com/il/en/monitors/t27i כרגע משתמש במסך IPS של דל ורוצה לקנות עוד אחד, יש לי אפשרות לקנות אותו במחיר אטרקטיבי, אבל ממש לא מכיר אותו ולא שמעתי עליו עד עכשיו יש פה מישהו שמכיר והשתמש במסך? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מסך 24" LED המליצו לי על הסמסונג BX2450.. אם למישהו יש ניסיון איתו יכול לתת חוות דעת אני אשמח מאוד.. בנוסף המלצות למסכים אחרים יתקבלו בברכה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי ברשת במסכים של דל שטרם ראיתי. מסתבר שהם שייכים לסדרה S. http://www.dell.com/content/topics/topic.aspx/global/products/landing/en/dell-sseries-monitor?c=us&l=en מישהו הצליח להבין מה מייחד את הסדרה הזאת מסדרת ה-U? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן amigos, בזמנו רכשתי את המסך בעקבות המלצות הפורום, המסך משובח, אין מה לאמר, ואני מרוצה בסה"כ. שלושה מינוסים שלי אישית מפריעים: א. רזולוציה 1600x1200 למסך 20" יוצרת פונטים קטנים מידי... (לי אישית) לפעמים אני צריך לאמץ את עיניי יתר על המידה. ב. מקשי ניווט ושליטה לא נוחים בעליל! (מי המעצב הקומוניסט שחשב על זה?) ב. הBRIGHTNESS המטורף. אני לא מבין מה הקטע של מסכי LCD היום? מי צריך כזה בהירות!? כאשר מדובר באור יום שניכנס עוד מילא, אבל רבאק אני מול המסך כמשחשיך עם תאורת חדר. והעיניים שלי מטוגנות מהבהירות הזו! ועכשיו השאלה! כאשר אני מנסה להוריד את הבהירות דרך התפריט, אני מבחין שהלבן שלי הופך לאפור. חברים? האם יש דרך להוריד את הבהירות של מפץ אטומי, אך עדיין להישאר…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
התקציב הוא עד 1500. עד עכשיו הייתי בטוח שאני הולך על ה-730B. אבל שמעתי (ופה המקום להתייחס מה מידת האמת בשמועה זו), שברזולוציה הטבעית של המסך 1280X1024 הכל נראה במסך 17" קטן מידי (תפריטים כפתורים וכו'). מעבר למסך 19" עם אותה רזולוציה מגדיל את התצוגה בגלל שכל פיקסל יותר גדול. לכן היום אני מתלבט האם לקנות 19" עם נתונים טובים (כמו ה-NU TECH) או את אותו 730B...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין מסך 22" ל 24" התקציב שלי הוא עד 1600 ש"ח מה דעתכם? איזה מסך כדאי לקנות? samsung T240 עונה לדרישות... איך הוא?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש צגי LCD 19 שנותנים טקסט שנראה חד יותר מזה הנראה בצג CRT 19 samsung 997MB שניתן להשיגו החל מ-1100 ש"ח? או שבכל מקרה הטקסט ב-997MB עדיין חד בכל קנה מידה לעומת צגי LCD ברזולוציה של 1280 על 1024?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסך 8K ומסך שמשנה צורה פיזית http://youtu.be/17Ua0Bw8pKg http://youtu.be/bX8A_TcQxFA
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש, 19", אני לא יודע אם אני מעדיף WIDE או לא. המחשב משמש בעיקר לעבודה בWord, Excel, גלישה באינטרנט, ומעט משחקים (America's Army). מה שחשוב לי זה איכות הקריאה מהמסך. אני אחבר אותו בDVI, לכרטיס 6600. זהו, יש עוד נתונים שצריך להתחשב בהם? (היום אני עובד עם LCD 15" ישן ומג'וייף.)
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כפי שכתבתי בכותרת, אני מחפש מסך בגודל 21.5 או פחות. שימושים: אני סטודנט ולכן 90% מהזמן זה לקרוא מסמכים, לגלוש באינטרנט וכו'. הערות נוספות: השולחן שלי מאוד צר ולכן המסך יושב קרוב מדיי, אני מחפש מסך כזה שיהיה ניתן להרחיק אותו כמעט עד הקיר. (אין לי אפשרות לתלות על הקיר, אחרת זה היה פותר הכל). בינתיים מצאתי את המסך הבא: http://www.lg.com/hk_en/monitors/lg-22EA53VQ (עולה בארץ כ-940 ש"ח) מדוע הוא עולה 940 בעוד ששאר המסכים בגודל הזה לא עולים יותר מ-600? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, רציתי לדעת עם כל מסך עם רזולוציה של 1050X1650 ומעלה תומך ב-HD, או שזה משהו נפרד?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי את המסך אבל אני לא מצליח לפתוח אותו... לחצתי על הכפתור, הרמתי את הרגלית לאמצע הדרך אבל מה עכשיו? ??? תודה מראש לכל בעלי המסך הזה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-