עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. רצוי שהמחירים יותאמו לפנדה, כי משם אני הולך לקנות. צרכים: משחקים (לא כל כך, אבל חשוב מאוד שיתמוך ללא בעיות, ללא מריחות וכו') סרטים (חשוב לי מאוד שיראו חד כמה שאפשר) עבודה מירבית מול המחשב חשוב לי מסך איכותי ונוח. זהו =] תודה!

• 12 תגובות
    • 995 צפיות
  2. לפני כן היו לי מסך עם תאורת LCD ,ועכשיו זה LED והצבעים עם גוונים די שונים וצריך להתרגל . הלבן של המסך יותר מדי קר ונוטה לגוון כחול . שלזה בעיקר מה שצריך להתרגל . 1.הייתי שמח אם מישהו יכתוב לי הגדרות לכיול איכותי של המסך . 2.אני רוצה להתקין דרייברים מהדיסק שהיה מצורך למסך אבל בהתקנה זה רושם שזה לא מזהה חיבורים משהו כזה ולא נותן לי להמשיך צירפתי תמונה מה שזה רושם ,למה זה ואיך מסדרים את זה? נ.ב: המסך מחובר עם כבל חשמל +DVI-DVI + כבל USB שהיה מצורף. 3.כמו שאתם רואים לפי התמונה יש לי שני סוגי התקנות התקנה רגילה של monitor drivers (כשאני לוחץ על זה מופיע לי חלון בתמונה שלא מזהה חיבור) והתקנה שניה שנקראת PowerNap software מה זה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by EyalOnn,

מסך שיותאם הכי טוב למשחקים, מומלץ כמה שפחות ms, עם 16.7m צבעים ושיהיה 17-19", יש הצעות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by GZA,

שלום. אני צריך בבקשה המלצה למסך גיימינג שמתאים למפרט הבא: intel core i5 10400f Geforce RTX 2060 DDR 4

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  5. אהלן כולם ! בינואר (מסתבר) ביררתי פה בפורום לגבי קניית מסך חדש. קיבלתי המלצות חמות לגבי ה971P בזמנו ונעניתי בצורה טובה ועניינית. כיום כעבור כמעט שנה המסך הגיע לביתי, (כן... אתם יודעים איך זה, לפעמים מדברים הרבה על לקנות מחשב חדש ובסוף זה מתעקב קצת). בכל אופן רציתי להודות לכם על ההכוונה! המסך נראה ממש יוקרתי ולא שיגרתי בכלל במראה שלו. אז קודם כל תודה ! לכל העוזרים למינהם הבנתי שיש צורך להתקין כמה דברים בכדי להנות מהמסך כמו שצריך כמו תוכנת magic tunes. אשמח אם תוכלו להכווין אותי לגבי איזה תוכנות אני צריך להתקין (ומאיפה אני משיג אותן) ובכללית מה אני עושה עכשיו על מנת לקבל כיול אופטימלי של המסך. בתודה מראש ! (הthread בזמנו: http://hwzone.co.il/community/index.php?top…

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  6. Started by AvnerGo,

אני מעוניין לקנות מסך נוסף למחשב הנייד שלי לצורכי עבודה מהבית, למחשב יש פורטים של HDMI (שנראה לי כאופציה הטבעית לחיבור המסך) ואחד של miniDP (שאין לי הכרות איתו כל כך) חשוב להדגיש שאני מתעסק באדריכלות ככה שאיכות התמונה היא שחשובה ביותר והמסך עצמו יהיה בעל פאנל IPS. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by M_power,

שלום לכולם. אני חדש באתר וזקוק להמלצות,מסך ה crt הישן שלי עושה בעיות ואני מחפש להחליפו. אני צריך מסך LCD 17-19 אינץ (אם אתם ממליצים 20 אינץ אז אני אשקול) הגודל הרצוי הוא בגלל מסגרת תקציבית,אני מחפש מסך יותר איכותי מאשר גדול. התקציו הוא 1500 שח אפשר קצת יותר אם זה משתלם מאוד. אני בדרך כלל משתמש במחשב בסדר הבא: 1)גלישה באינטרנט. 2)סרטים (מאוד חשוב ) 3)משחקי מחשב -כמעט ולא משחק ואם כבר משחק אז באסטרטגיה ולא ב fps. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  8. המסך הוא מהדגם החדש REV. A01 ולא משופץ כמו שנמכר פה בארץ ובמחיר של 600$ שזה 2320 ש"ח כולל משלוח ואחריות של 5 שנים מ DELL העולמית וזה תופס גם בישראל, השאלה היא האם אני אצטרך לשלם מס ואם כן כמה והאם אצטרך לשלם גם לדואר עבור השיחרור של המסך? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. קראתי הרבה בפורום והמסך הזה מאוד מומלץ ע"פ הבנתי בגלל שיש לו שפופרת טובה יותר מTN ויחסית המחיר שלו זול. מה שאני לא מבין זה שהוא הרי מסך 8MS GTG וממה שאני מבין GTG זה לא זמן תגובה אמיתי אלא סטנדרט פירסומי למסכים בעלי זמן תגובה נחות. כמו כן אני רואה שהחברות המציאו סטנדרטים פירסומיים שלא באמת קיימים בשטח כגון זמן תגובה GTG וכו' רק כדי להראות שמסכים נחותים בעלי שפופרות TN הם מסכים טובים. המסך הנ"ל ממש מהולל בקרב חברי הפורום ורק על סמך זה אני חושב לקנות אותו , אך לא מצאתי לכך הצדקות נוספות באינטרנט. אם תוכלו להסביר את העניין הרב של המסך הזה אני ממש אשמח כי אני כבר אבוד בכל החיפוש הזה אחר מסך. בעיקרון אני צריך מסך שיהיה טוב לכל שימוש - משחקים , אינטרנט , מסמכים וכו' כי אין לי…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by tront,

קנית לא מזמן את המסך 206BW ורציתי לדעת על איזה רזולוציה כדאי לשים?

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  11. שלום, אני רוצה לקנות במחשב החדש שלי את הכרטיס מסך Geforce8800GTS 320MB ורציתי לדעת אם המסך שאני בונה עליו ינצל את הכרטיס בצורה טובה. המסך: LG L1752TX http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=284&CatCode=139 אם הוא לא ינצל את הכרטיס טוב,רציתי לדעת אם יש לכם הצעות לכרטיסים בתקציב שרשמתי(עד 1200 ש"ח)

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  12. Started by flsh2,

יש מצב למצא מסך מחשב רחב איכותי, עם פאנל שאינו TN במחיר הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  13. Started by jaco21,

שלום ברשותי מסך DELL U23HM והייתי מעוניין לחבר לו עוד 2 מסכים בגודל זהה. לשימוש במשחקים לתמונה פנורמית אשמח להמלצה לדגמים והאם חשוב שמסכים אלה יהיו באיכות גבוהה או שמספקים דגמים פשוטים? יש לי כרטיס מסךSAPPHIRE RADEON HD6950@6970 תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אני רוצה לקנות מסך LCD בגודל 19" בלבד מ-IQPC אבל כל התקציב שיש לי להשקיע במסך זה עד 1150 ש"ח ללא אפשרות של חריגה אפילו א 20 ש"ח... \= בקיצור אני חשבתי ללכת על ה-NU LCD 19" L922A 8ms DVI במחיר 1129 ש"ח... או ש-8ms זה כבר יותר מידי היום למחשב משחקים? מקווה שיש ב-IQPC משהו בתקציב שלי.. תודה מראש =] קישור למסכי LCD ב-IQPC: http://www.iqpc.co.il/Home/HPScreens.asp?id=165

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  15. Started by yossihaz1,

שבת שלום חברים, ברשותי מסך מחשב מדגם benq fp202w בחודשים האחרונים יש לי ריצודים על המסך ההגדרה שלי לריצודים היא: קו שנמתח לרוחב כל המסך ועולה מלמטה למעלה לאורך כל המסך, חזור ושוב. זה מופיע בכל תוכן שאני צופה כגון, סרטים וסטרימינג . משום מה , בגלישה רגילה אני לא מבחין בזה. קראתי קצת בנושא , גם כאן בפורום וניסיתי לשנות את כל סוגי הרזולוציות הקיימות במחשב (גם רזולוציה אבעית 1680 על 1050)אך זה ממשיך. כמו כן, ניסיתי לשנות קצב רענון (שבברירת מחדל היה על 60 ) ל- 50, 30,20 ולא עזר יודגש כי בכל מצב לא מצאתי הגדרה לקצב רענון גבוה מ-60 (כנראה שהמסך לא תומך) המצב ממש מפריע ולא מאפשר לראות כמו שצריך. השאלה היא מהיכן נובעת הבעיה- מסך המחשב או כרטיס המסך (אולי רכיב אחר?) האם וכ…

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. חשבתי על 931C מה אתם חושבים עליו? השימושים שלי למסך זה סרטים/טלויזה אינטרנט אופיס ומידי פעם משחקים. תודה

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by Sargon,

הזמנתי מלפניי חודשיים מסך DELL 2007FP אצל נועה מחשבים. המסך לא הגיע עד היום. כשהתקשרתי הם אמרו לי שהזמנה שלי נעשתה ב2008 למרות שביצעתי את ההזמנה ב2007(שזה חשוד). כאמור עברו כבר חודשיים מאז ההזמנה. הם אמרו לי שהם ישלחו לי אותו ברגע שהיבואן יביא להם אותו, כלומר לא אמרו עוד כמה זמן זה יכול לקחת (גם חשוד). עכשיו קראתי שלא מייצרים כבר את המסך הזה והמלאי אוזל. אז מה כדאי לעשות בנידון? נועה מחשבים אמרו שהם יכולים לבטל לי את ההזמנה אם אני רוצה. מה כדאי לי לעשות? והאם כדאי לי להזמין מנועה מחשבים או ממקום אחר? תודה.

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  18. אני לא רוצה להתבאס על זה בעתיד (כי שימוש יהיה לזה בחיבור של ממירי יס וכוו..). הסיפור הוא שרציתי לקנות את הסמסונג T220P ובגלל החיבור HDMI אני חושב לקנות את הT240 כדאי או לא זה בגדול השאלה. תגיבו בבקשה

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  19. שלום, הייתי רוצה בבקשה המלצה למסך LCD אשר ישמש אותי לצפייה בתמונות, קריאת מסמכים וגלישה באינטרנט, לא יותר מזה. ראיתי את הדגם Dell E196FP, מה דעתכם? תודה, אופיר

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by SloOmPer,

אני מעוניין לקנות מסך בעיקר למשחקים, משחקים אינטנסביים, גלישה באינרנט עד תקציב של 1300-400 בערך. אני רוצה לנצל את התקציב כמו שצריך ויש לי הרבה דברים חשובים שצריכים להיות במסך: - תמונה יפה וחדה -זוויות צפייה גבוהות מאוד (למטה ולמעלה) -בלי מריחות (זמן תגובה טוב) - שיהיה משתלם למחיר - שיהיה דיי יפה -19/20/22 אינ'ץ - רוולוציה גבוהה חיפשתי כמה מסכים ומצאתי את זה: http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000x703_KRpYrggagFgf1Lzy7w:12bbi68k5?id=3874609&pr=QJ5&N=0 כפי שאמרתי, חשוב לי מאוד הזוויות ופה ראיתי שיש למסך 500CD בהירות שזה דיי חשוב לא? נראה אחלה מסך גם לתקציב, אבל מצד שני החברה הזאת לא ממש מומלצת לפי מה שהבנתי. מה דעתכם על המסך והאם יש לכם מסכי…

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  21. ממומחים יקרים! מחפש מסך ל-12 שעות עבודה, הרבה טקסטים וגרפיקה נייחת 20''- 19'', עד 3500 ש"ח. שמעתי נפלאות על ה ViewSonic הזה.. תודה !

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  22. הי. ניסיתי היום לחבר מסך נוסף למחשב הנייד שלי באמצעות כבל VGA (המסך הוא מסך פשוט ורגיל לחלוטין מבית APEX). הבעיה היא שבכל מס' שניות המסך הופך לשחור ומיד חוזר להציג תמונה. בשלב זה מופיעה בפינה של המסך המילה VGA. (יתכן שהמסך מעביר בין הכניסות השונות?) שום שינוי שניסיתי לקבוע בהגדרות המסך עצמו (OSD) או בהגדרות של כרטיס המסך לא פתרו את הבעיה. המסך מחובר למחשב נייד בעל כרטיס מסך מדגם NVIDIA 860. למישהו יש רעיון? תודה.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  23. צריך המלצה למסך LCD "17 בתקציב של 1,500-1,600 ש''ח, שיהיה כמה שפחות מזיק לעיניים, קצב ריענון מהיר.. בקיצור, המסך הכי טוב ואיכותי לתקציב הזה! תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by omerstr,

אני מעוניין לרכוש מסך Dell 2709W. אחלה מסך. ראיתי אותו אצל חבר. אבל הוא די יקר, (סביבות 4000) ואני לא רוצה לקנות מסך במחיר כזה ולקבל פיקסל מת/בהיר. מישהו מכיר חנות שבה ניתן לרכוש את המסך הזה ולראות אותו עובד קודם? או להחליף מסך בעל פיקסל מת? האם אני יכול לרכוש את המסך ובמקרה שהוא לא מתאים לי להחזיר אותו ולבטל את הקנייה? אשמח לעצות או נסיון של אנשים.

• 64 תגובות
    • 8.3k צפיות
  25. Started by morgoth,

רכשתי את המסך בארה"ב והוא פעל יופי שבוע ושלשום הוא התחיל להקפיץ לי מסך כחלחל שכתוב בו: "This computer is not authorized For use with this LCD display. Please use the perfectSuite program to disable the Theft Deterrence feature" עכשיו עד לפני עשר דקות הtheft deterrence היה בכלל מבוטל ככה שלא היתה שום סיבה הגיונית למסך הכחול הזה. בחלק מהניסיונות שלי להיפטר ממנו ניסיתי לעשות enable לאופציה, הכנסתי סיסמא פעמיים לחצתי על accept והוא חזר חזרה למסך שבו כתוב לי שהtheft deterrence מבוטל. כלומר לא הצלחתי להפעיל את האופציה. לפני 10 דקות ניסיתי להתקין מחדש את התוכנה perfectsuit. התקנתי אותה בהצלחה ואז ראיתי שהtheft deterrence מופעל. למרות זאת המסך הכחול עדיין יושב לי פה באמצע המסך ול…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.