עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ZXY1,

יש לי מסך קצת יותר מ-3 שנים מדגם Samsung 730B והוא עדיין עובד טוב בלי פיקסלים שרופים וכ"ו אבל אני רוצה לשדרג למסך 22" איזה מסך מומלץ מבחינת חיבורים HD וכ"ו ולא פחות חשוב המחיר עד 1200 ש"ח מה אתם אומרים על 2 הדגמים למטה איזה יותר טוב? / יש מסך יותר טוב מהשתיים למטה? Samsung 2243BW/EW Dell 2209WA תודה[br]פורסם בתאריך: 3.09.2009 בשעה 05:16:29 יש באייבורי את הדגם הזהSamsung 2243BWX Plus ב- ¤949.00 מה אתם אומרים עליו? זה עם PIVOT ? איפה יותר אמינים באיבורי או KSP ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by LevyVista,

מה קורה חברים.. שלשום קיבלתי את המסך בפנדה.. באמת מסך ליגה עם איכות מטורפת!.. היום בבוקר שמתי לב שבחלק העליון של המסך בצד שמאל, ממש ממש בקצה יש שני פסים קטנים ירוקים.. עכשיו הבנתי מכאן שפנדה נותנת שבוע אחריות על פיקסל ראשון שמת, זה נכון?.. תודה, רון.

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  3. Started by KaPuT,

כמו שרשום בכותרת, אבל וזה אבל גדול חייב לתמוך ברזלוציה של 1920*1200 קרי יחס 16/10 מצאתי את המסך של LG W2220P אבל אין איפה להשיג אותו בארץ וח"י לא מכירים אותו בכלל..

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום אני לא עוסק בגרפיקה אלה אני צריך מסך בימיוחד למישחקים וסרטים וכמה שפחות מריחות במסך ואיכותמסך גבוהה למישחקים (אני יודע שפנאל IPS הוא פאנל מאוד איכותי יותר צבעים יותר חדות) אבל בקשר למישחקים העים כדי פאנל IPS או שיש פאנל שמתאים יותר למישחקים

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  5. בס"ד שלום רב לכולם. אני מעוניין לקנות מסך LCD ב800 שקל אשמח לקבל ממכם הצעות. יש לציין שהמסך יקנה מאייבורי.( אם יש לכם המלצה לרשת מחשבים זמינה אחרת , אשמח לשמוע.) אני צריך בדחיפות הצעה. יש לציין שהמסך צריך להיות לא מעל 22 אינצ'.. בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by optimizeR,

אוקיי, פעם אחרונה שפתחתי נושא אף-אחד לא רצה להגיב חוץ מלהגיד לך על ה IPS של DELL2209WA . הסכום הוא יקר מדיי בשבילי, ובלי תשלומים ( חוץ מPANDA, שעם תשלומים הסכום יקר יותר בהרבה בגלל הריבית ) אז מה שקורה זה שאני קונה בעצם ב וואלה שופס, ויש לי אפשרות של תשלומים שם, והסכומים סבירים לחלוטין, הייתי סגור על ה T220P אבל אין יותר במלאי אצליהם . אז עכשיו אני מתלבט בין ה מסך מחשב LCD 22 SAMSUNG 2233BW עם 2MS ורזולוצייה גבוה . לבין ה 2233BW עם ה5MS . מה אתם אומרים אנשים ? והמסך הוא לצרכים סטנדרטיים, אני לא גיימר מטורף, אבל זה כן לצרכים של משחקים וגם בשביל חלונות . לא משהו מיוחד בבקשה עזרו לי וגם מה לגביי ASUS 22 LCD 223T

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  7. Started by yo-c24,

היי,אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איזה דגם עדיף הew עולה כ840 ומשום מה ה2233 שהוא יותר חדש עולה 790.... יש עליו איזה שהן ביקורות? כי את הEW אני די מכיר. מי עדיף? תודה!

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לרכוש מסך בגודל 21-24, כלומר אין העדפה ספציפית לגודל אלה יותר לאיכות, 22 מספיק גדול לי ואם הוא איכותי עדיף על 24 פחות איכותי. התקציב כפי שצויין בכותרת הוא עד 2000 ש"ח כמובן שלא חובה לנצלו עד תום.. השימושים שלי בעיקר, סרטים והרבה!, משחקים (בעיקר ספורט ואסטרטגיה), גרפיקה ברמה בינונית, כמובן שהרבה גלישה באינטרנט, תיכנות(כלומר שעות רבות מול המסך ביום). שיקולים נוספים שאשמח לקבל עיצה עליהם, האם כדאי לקחת מסך עם HDMI? HD FULL? שיקול אחרון שחשוב לי מאוד, אחריות באיזור חיפה ולא במרכז הארץ! ומדיניות פיקסלים טובה כמובן... ראיתי וקראתי הרבה על כל מיני LG, סאמסונג, דל, אסוס ועוד...אבל לא הצלחתי לגבש דעה ולכן אשמח לדעתכם, תודה מראש, נועם.

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  9. שלום יש לי מסך מחשב די ישן ואני רוצה לקנות בנוסף אליו עוד מסך או מחשב או טלוויזה. אני רוצה ששניהם יהיו מחוברים למחשב ואני יוכל להשתמש בשניהם כמסך אחד גדול(כאילו חצי בסך אחד והשחצי השני בשני) או ששני המסכים יראו את אותו דבר. יש לי כרטיס מסך GF9500GT 512MB עם יצאת DVI וHDMI (יש שם איזה חיבור שאני לא מכיר וקיבלתי מתאם לHDMI ). האם אני יכול לעשות את הנ"ל בכרטיס המסך שלי? אם כן אני פשוט מחבר ועושה מקש ימני שולחן עבודה--> מאפיינים--> והגדרות? אם לא מה אני צריך לעשות כדי שאוכל לעשות זאת אם יש אפשרות חוץ מלהחליף כרטיס מסך??? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by erez_levy,

שלום לכולם, קניתי מסך חדש של Samsung דגם T190 ויש לו חיבור DVI. הבנתי ש- DVI זה בעצם משפר את האיכות של המסך ועוד כל מיני אפשרויות. השאלה שלי היא כזאת: לאן אני מחבר את הכבל של ה-DVI? כבל אחד למסך של המחשב וכבל שני לכרטיס מסך? איך אני יכול לדעת אם הכרטיס מסך שלי תומך ב-DVI או לא? יש לי כרטיס מסך Geforce 7600GT ושאלה נוספת, אם אני מחבר את ה-DVI מהמסך לכרטיס מסך זה אומר שהכבל צריך לעבור דרך המארז של המחשב שבדרך כלל סגור. איך אפשר לסדר את זה? או שבדרך כלל כולם משאירים את המארז פתוח כדי שהכבל יוכל להכנס? =\ תודה רבה לכל העוזרים, שנה טובה. =]

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. שלום, אני צריך המלצה למסך עבור פוטושופ ועבודות גרפיקה עד 1000 ש"ח, המסך הנוכחי שלי בעבודה הוא LCD של סמסונג (נראה לי דגם BF960). לא משנה לי 19' או 22' מסך רחב או מרובע (האמת היא ש-22 רחב עשוי דווקא להועיל לי בעבודה) הבעייה היחידה שלי איתו זה אי אחידות בצבעים, הכוונה היא שאם אני אשים תמונה בתחתית המסך ואז לאט לאט אני אעלה אותה למעלה אז ניתן יהיה לראות שהצבעים טיפה משתנים, האדום הופך להיות במקצת אדום יותר וכהה יותר והמסך נמצא בגובה העיניים.. ברור לי שזה בגלל שהמסך רגיש לזווייות הצפייה ושיש הבדל בזוית בין החצי העליון של המסך לבין החצי התחתון. אני בהחלט מודע לזה שמסך CRT יתאים לי ביותר אבל הצלחתי להסתדר עם ה-LCD הנוכחי עד כה ואני מעדיף את שאר היתרונות שלו על פני ה-CRT, כעת אנ…

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  12. Started by GaLTa4,

שלום לכולם, בקרוב אני הולך לשדרג את הכרטיס מסך שלי ל- Gigabyte GTX560 Ti (הכרטיס הנוכחי שלי הוא Nvidia GeForce 9500GT) אז החלטתי לקנות גם מסך מחשב חדש תקציב - עד 900 ש"ח שימושים עיקריים - גיימינג (BF3, MW3) גודל מבוקש - 23 אינצ', לא יותר ולא פחות.. ושהמסך יהיה Full HD עדיפות למסכים של Samsung !!! המליצו לי בFXP על המסך Samsung T2333, שהוא 23 אינצ', Full HD', ניגודיות 1:50000, אבל יש לו 8MS.. והוא עם פאנל אני מבקש שתגידו לי מה דעתכם על המסך שהמליצו לי עליו בFXP ותתנו לי שמות של מסכים שיהיו טובים לשימושים שלי תודה מראש

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  13. Started by ha,

לפני כשנתיים רכשתי מוניטור דל מדגם 2907W, המוניטור כמעט מושלם (הכמעט בגלל מדבקת מראה ללוגו שלהם וכפתורי מגע מאוד לא נוחים) ומאוד נהנתי ממנו. אתמול, לאחר הפסקת חשמל, הופיעו שתי תופעות מוזרות ומרגיזות. כאשר המוניטור נכנס למצב של חסכון באנרגיה הוא התחיל להציג מסכי בדיקה, כל הפיקסלים באותו צבע והצבע משתנה ל RGB ולבן. בנוסף , הלדים של כל כפתורי מגע נשארו דלוקים. נו טוב, התקשרתי לתמיכה של דל בארץ ("יעל מערכות") ודיברתי עם איש שירות מאוד נחמד. לאחר שתיארתי את הבעייה הוא יצא להתיעצות וחזר אלי עם התשובה "הכל תקין, כך אמור לעבוד המוניטור". לקח לי כחצי שעה לשכנע אותו כי זה אינו מצב תקין (היי, יש לי את המוניטור הזה מספיק זמן...) ואז הוא חזר עם יציאה שהיה לי "קצת" קשה לקבל "המוניטור ת…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יש לי 2 מסכים, אחד - Dell Ultrasharp 24. אני מבסוט ממנו מאוד. השני היה NU 19 - מעפן, אבל סבלתי אותו בתור מסך משני. המוצ"ש הוא שבק חיים, ואני לא מסתדר עם מסך אחד. הייתי קונה עוד DELL אבל קצת יקר, אתם יודעים... אני מחפש מסך זול, באיכות סבירה. איך המסך בכותרת? לא הצלחתי להבין אם יש לו DVI. אני מזמין מחר בבוקר, אודה לתשובתכם המהירה.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by benbmx666,

היום אני סוף סוף אלך לקנות את המסך. אבל צצה במוחי שאלה, האם המסך החדש שגדול מהמסך הקודם שלי ( samsung 2253BW) ובעל רזולוציה גדולה יותר יעבוד חלק על המחשב שלי? יש לי כרטיס מסך GeForce GT220 והמחשב הוא ליבה כפולה שנקנה לפני שנתיים + ואם כבר שאלות, בשבועיים האחרונים בזמן שהתלבטתי לגבי המסך, היו מקרים בהם צפיתי בסרטים או סדרות והמסך פתאום השחיר ורץ עליו לוגו שאמר "דיגיטל" ו"אנלוג" והכתוב השתנה הלוך חזור בין השניים. הסאונד ברקע המשיך לעבוד. אבל המסך היה שחור לגמרי ולא הגיב. ריסט למחשב החזיר את המצב לקדמותו. חשוב לציין שזה קורה רק בסרטים/סדרות אונליין. האם משהו לא בסדר במסך הנוכחי שלי או שהבעיה לא קשורה וזה יקרה גם עם המסך החדש ואני צריך לפנות לפורום אחר עם השאלה? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by tomer861,

שלום ברשותי מסך דל 2007 רחב לא זוכר את שם הדגם המדויק אך אני מאוד מרוצה ממנו, שאני משתמש בו גם לשימושים מחשבים רגילים וגם לרואת טלוויזה .. אני מעונין להחליף את המסך ולכן דרוש לי מסך חדש עדיפות לדל עם אפשר בעל כניסת compant.. תודה לכל העוזרים אם אפשר בסביבות ה1000 יהיה להיט

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  17. אני מרכיב מערכת ששימושה העיקרי gaming ו-HTPC, הרעיון הוא לחבר את המחשב גם לטלוויזיה שלי - פיליפס 8605 40 אינצ' FullHD - בשביל משחקים וסרטים, וגם למסך מחשב LCD פשוט (אותו עדיין לא קניתי ולא אכפת לי בכלל מאיכותו, אפילו נראה לי שאקנה משומש) - בשביל קצת עבודה משרדית / תכנות. חלק מהרכיבים במערכת המדוברת: מעבד: Intel Core i5-2500K לוח-אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 כרטיס מסך: Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 Retail מארז: Lancool Midi Tower PC-K63B Black ואלו השאלות שלי: 1. הטלוויזיה הזו היא כאמור FullHD, כלומר 1080 שורות. במשחקי מחשב אפשר להגדיר רזולוציות שהן בעלות יותר מ-1080 שורות, האם במקרה שלי אין שום טעם או יכולת לשחק ברזולוציות אלו, מפני שהטלוויזיה לא מסוגלת להציג אותן? (ולכן ל…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by needhelpp,

אז ככה הרזולוציה 1920x1080 נחשבת היום לרזולוציה טובה או או לא ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Frequency,

הי, אני מעוניין לקנות מסך בגודל 23" עד 1000 ש"ח. אני יודע שהמסך המומלץ במחיר הזה הוא ה DELL U2311H אבל מפריע לי מאוד העיצוב (או יותר נכון החוסר עיצוב) שלו. שמתי עין על ה Samsung BX2335 שבסך הכל אני מרוצה מהמסכים שלהם (עד היו עברו אצלי 3 מסכים שלהם), אך אני מתקשה למצוא סיקור עליו באינטרנט. מישהו התנסה/יודע איפה אפשר להשיג סיקור? אשמח לחוות דעת. דרך אגב מישהו יכול להסביר למה המסכים היום דיי יקרים? תודה ושבוע טוב (:

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. נכנסתי לאתר של חנות מסוימת (לא יודע עם מותר לכתוב שם) ויש שם מלא מלא מסכים החל מ500 שח עד איזה 750 שח כולם עם אחריות השימוש הוא שימוש כללי (פיססבוק וכאלה) אפילו לא למשחקים אז האם אכפת לי כמה הוא עולה והאם כדאי לקנות סתם איזה מסך ב500 שח איזה דברים אם יש צריך לבדוק בפרטים שלו? תודה

21. Started by maximz,

אני מחפש מסך שנועד לעבודה עם autocad בלבד. זה מסך עובר משרד (כך שלא רואים שם וסרטים או משחקים משחקים). המחיר כמובן כמה שיותר נמוך. והשאלה הכי גדולה וחשובה זה על סוג המסך, לפי מה שקראתי קיימים LCD TN ןגם LCD IPS וכמובן יש גם את מסכי LED. לפי מה שראיתי בעיקרון מומלצים מסכי IPS, אבל הניגודוית והזמן תגובה שלהם פחות טובים בהרבה מאשר טכנולוגיות אחרות. האם מסך למטרות autocad מחייב זמן תגובה מהיר או שזה לא כל כך חשוב ועדיך IPS? המלצות על מסכים יתקבלו בברכה , גם כן תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  22. Started by J S Bach,

היי, מדוע מעולם לא ראיתי פה בפורום המלצה על המסך הנ"ל? הוא נשמע מאוד מרשים.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by d.k.,

אני חושב להתקדם ממסך ה17 אינצ' שיש לי עכשיו. לא הייתי רוצה לאמץ את העיניים יותר מדי באינטרנט/קריאת מסמכים, לכן אני שוקל לקחת מסך עם רזולוצייה 1680x1050, כשהשימוש הוא: אינטרנט, משחקים וסרטים. ראיתי שDell 2209WA כבר לא במלאי. כך שהחלופות הן: 1) LG W2220P ( עולה 1300 ש"ח ) 2) לקחת מסך כמו DELL 2311H ( בסביבות 900 ש"ח ) ולהשתמש בו ברזולוצייה 1680x1050 3) המלצות נוספות, רצוי פנל IPS תודה,

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by guy_shalev,

שלום חיברתי בעזרת כבל HDMI את הטלוויזיה למחשב. מסך המחשב מחובר עם כבל DVI. אך המחשב לא יכול להציג את התמונה בשניהם בו זמנית, כלומר אני צריך לנתק את הכבל למסך המחשב כדי לראות בטלוויזיה. יש שיטה או תוכנה שמעבירה את התמונה מיציאה אחת לשנייה? אני לא מעוניין שהטלוויזיה תהיה "המשך" של המסך אלא פשוט שאני אוכל להעביר את התמונה מהטלוויזיה למסך ולהפך. אם זה רלוונטי כרטיס המסך שלי הוא RADEON HD 6870

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  25. Started by Orong,

היי, בעיקרון אין הגבלת תקציב. פשוט כרגע אני עומד לקנות מערכת מחשב חדשה לגמרי למשחקים. המשחק העיקרי שאני בונה עליו שעתיד לצאת הוא Battlefield 3. אין לי בעיה עם מסך 22 או 23 או אפילו 24 העיקר שיהיה מסך איכותי למשחקי מחשב. קבלתי המלצה על LG W2284F הבנתי שהוא 22 אינצ' הוא נחשב טוב? או שיש משהו טוב יותר גם 23 או 24 זה בסדר... מבחינתי לא משנה העיקר שיהיה טוב איך הוא? יש לכם המלצה למשהו אחר?

• 4 תגובות
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.