עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by israel44321,

אז תראו אני בעיקר קונה ת'מחשב בשיל משחקים אבל אני לא הולך להיות 24/7 על המחשב בשבוע על המחשב משהו כמו 3 /4 שעות ביום על משחקים אז איזה מסך כדאי לי?? שטוח/רחב/דק וגם המחשב אני אשתמש בו לאלישה איסי וכאלה לא סרטים ולא עבודה גרפית אז מה לקחת?? הביאו לי את זה http://skypc.co.il/product.asp?pid=206BW לקחת?? אם לא יש הצעות משהו?

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  2. מה אתם אומרים על המסך SAMSUNG LCD 24 2433BW ? מה ההבדל בינו לבין ה2443BW שתיהם עולים 1300 יש מסכים יותר טובים מבחינת איכות במחיר הזה ? (אל תתנו לי מסכים שעולים יותר כי גם ככה חרגתי מהתקציב)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום! קניתי לא מזמן מסך LCD חדש... אחרי בערך שלוש שבועות,קרה משהו נורא..לא משנה איך,זה סיפור בפני עצמו...התלכלך לי המסך לא בליכלוך הרגיל של הנגיעות אצבעות אלה במן לכלוך בצורה של כתמי קטנים,שלא יורדים עם משפשפים אותם במפית של משקפיים(הדבר הזה שמנקים איתו משקפים,אין לי מושג איך הוא נקרא)... אז למשהו יש דרך להוריד להוריד אותם? יש חומר מסויים שאפשר לקנות בשביל זה? בבקשה תעזרו לי,ותקוונו אותי למה פעם שעברה שניסיתי לנקות מסך הוא נהרס תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  4. יש נושא שמאד מטריד אותי טרם הקניה. בלי הרבה דיבורים: *הכל יהיה טבעי? איך אני יודע עכשיו שהכרטיס מסך ישנה את הרוזולוציה שלו לLCD שאני אקנה? זה בעיקר מה שמשגע אותי. *נגיד הרוזולציה של המסך היא 1366 על 768 הכרטיס בטוח יתמוך במסך? כי אני פוחד שהרוזולוציה לא תתמוך בזו של המסך ואז אכלתי אותה... תודה מראש. .swg

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. לאחרונה רכשתי מסך DELL 2209WA מהחנות NEXTOP במכירה הקבוצתית שפורסמה באתר החברה (מספר מכירה 3864). לצערי קיבלתי מסך פגום ונקסטופ התנערו מהאחריות שהובטחה לרוכשים במכירה הקבוצתית באופן שלדעתי הינו מקומם ובעייתי. בתאריך 24-09-2009 קיבלתי באמצעות UPS את המסך DELL 2209WA E-IPS בבדיקת המסך מייד לאחר פתיחתו והרכבתו מצאתי כי: באיזור מרכז המסך נתגלה פיקסל לא תקין ברור ובולט. עפ"י תנאי האחריות של המכירה הקבוצתית הנ"ל (בידי צילום מסך בזמן ביצוע ההזמנה) נכתב באתר Nextop כדלהלן: *** אחריות לפיקסל 1 לשבוע הראשון החלפה מיידית !! מייד עם קבלת המסך ועוד באותו יום , לאחר גילוי הפיקסל הנ"ל (ובעיות נוספות שיפורטו בהמשך), התקשרתי לשרות Nextop, ויעקב ענה לי. דיווחתי לו על כל הבעיות שהתעוררו …

• 76 תגובות
    • 11.1k צפיות
  6. שלום אני מעוניין לקנות מסך 19", בתקציב של כ 2200 שקל. המסך מיועד לשימוש כללי. קראתי את הדיונים והבנתי שה VS 930 הוא המומלץ ביותר למטרה זאת, אבל הוא מחוץ לטווח התקציב שלי ואין לי אפשרות לקנות אותו.לאחר הקריאה פה בפורום ואתרי היצרנים צמצמתי את הבחירה ל3 מסכים: 1) Samsung 930B LG L1950B (2 L1970HR (3 חשוב לי שלא יהיה אפקט ghosting, ושאיכות התמונה תהיה טובה (אני מתכוון במסגרת מגבלות התקציב). קראתי תגובות וביקורות טובות על שלושתם, לא נתקלתי בבעיות מיוחדות עליהן אנשים דיווחו, ממה שהבנתי הם גם פחות או יותר שווים מבחינת איכות התמונה והתכונות. הלכתי גם לראות אותם בחנות ה L1970HR לא היה במלאי וגם לא הופיע בתצוגה, ובין הL1950B ל 930B לא ראיתי הבדל גדול באיכות התמונה אבל אני חייב ל…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אני לא מרגיש שינוי משמעותי באינטרנט כך שלא שמתי לב ואני לא זוכר מה היו ההגדרות הראשוניות. בטיפשותי התעסקתי גם עם הגדרות הכרטיס מסך וגם עם הגדרות המסך עצמו. ובכל פעם שאני מנסה לתקן אני רואה גרוע בצורה אחרת: פעם לא רואים כלום, פעם רואים צבעוני כמו סרטים מצויירים מאיזה גג לקפוץ?

8. Started by kobi3797,

התמונות מוצגות בצורה פחוסה כזאת ולא טבעית.. אין מה לעשות בעניין!? היצרנים לא חשבו על העניין הזה? זה ממש לא כיף!! אני שוקל להחזיר את המסך.

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  9. Started by yoel12,

שלום אשמח לדעת האם ניתן להתקין G-SYNC על כל מסך ואם כן מהיכן קונים את הצ'יפ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by rafi k,

אתמול קיבלתי את המסך החדש שלי (2253BW) הכל טוב ויפה אבל ראיתי שיש גם דיסק להתקנת דרייבר האם אני עדיין חייב להתקין את הדרייבר שהכל כרגע בסדר גמור?

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  11. אין אפשרות למצא דרייבר של המסך הזה, המסך מהבהב בצורה שגורמת כאבי עיניים נוראיים. את "קצב רענון המסך" אי אפשר לשנות, הוא כותב שיש שם את הברירת מחדל של החומרה, ולא נותן לשנות אותו. איזה פתרון אפשרי לדבר נוראי זה? אולי כן אפשר למצוא לזה דריבר? איפה? באתר הרשמי שלהם לא הצלחתי, כל התוכנות שאמורות למצוא לא מצאו.

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  12. השימוש העיקרי הוא צפייה בסרטים ועבודה שוטפת - אינטרנט ואופיס. אין אפשרות להעלות את התקציב, אך אם אתם חושבים שבתקציב הנ"ל אפשר להביא רק 19" איכותי שיענה על הדרישות אז תגיבו ותתנו המלצות ע"פ מה שאתם חושבים. תודה מראש לכל המגיבים

• 46 תגובות
    • 4.4k צפיות
  13. Started by KmiKaZa,

היי אני רוצה לקנות מסך מחשב טוב למשחקים בלי מריחותתתתת!!!!!!!! מהירות אני לא כול כך מבין עכר שהייה טוב כי אני רוצה בלי מריחות בכלללללל כי אני חרוש משחקים וחשוב שהיה FHD עם רזולוציה 1920x1080 ו ניגודיות טובה מאוד 23 אינץ' ולכול עוזרי הפורם תודה לכים ובאמת להריע לכם כפיים

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  14. Started by CMuf,

שלום לכם. ברשותי היה להרבה שנים מסך crt 17" טוב מאוד, אחריו להרבה שנים מסך 4:3 17" lcd של proview בו צפיתי ברזולוציה 1024-768. קניתי לא מזמן מסך רחב 16:9 23" של Dell דגם U2312HM. בעיה של משחקים שדיווחתי בפורום זה לדעתי נפתרה, מאחר שאם שמים את המשחקים בויסינק און אז אין בעיות רענון. לדעתי יש בעייה אחרת שעם הימים שעוברים אני נתקל בה יותר, וזה עייפות מוגברת של העיניים בשימוש עם המסך. יש לזכור כי המסך שהיה לי היה 4:3 17" ברזולוציה ששמתי על 1024-768. אתרים שהייתי בהם, כולל תוכנות אחרות ששמתי על כל המסך, תפשו שטח פיזי קטן בחצי בערך, כמובן, מהמסך שיש לי כרגע. מה שגורם שיש יותר לבן מול העיניים שלי מאשר המסך הקודם, שגובהו היה זהה אבל רוחבו חצי מהחדש. דבר ראשון שעשיתי כמובן הוא להנ…

• 24 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by zurkin1232,

היום קניתי את המסך שהומלץ לאחרונה ע"י משתמשי הפורום - Samsung 2243bw, עוד אחד ממיליון מסכי ה-22" בעלי פאנל TN הקיימים בשוק (רק לסמסונג יש אלפיים דגמים ). להלן התרשמות אישית שלי מהשעות הראשונות עם המסך. לצערי אין לי מצלמה בשבוע הקרוב אז אין בינתיים תמונות. אם ההתרשמות תשתנה בהמשך השבוע אני אעדכן. דבר ראשון המסך נראה טוב מבחינה פיזית. מבחינת עומק הוא כ-15 ס"מ מתחילת המסך ועד סוף הסטנד מאחור. זה קצת עמוק לטעמי אבל סבבה. מאחור הוא אפור ומקדימה שחור. הכפתורים רגישים למגע ואינם לחיצים. הם נראים כמו חלק מהמסגרת. זה די מגניב בצד ימין למטה יש לו נורית (LED) כחולה. כשהמסך במצב המתנה היא מהבהבת. זה מעצבן בזווית של העין... האגרונומיה של המסך לא רעה בכלל. אפשר לסובב אותו ימינה ו…

• 16 תגובות
    • 6.8k צפיות
  16. Started by gesha_s,

התרשמות אישית מהמסך Chimei cmv 222H בדרך כלל אני לא כותב התרשמויות אלה מסתמך על אחרים אך במקרה הזה לא יכולתי לוותר על התענוג. קיבלתי את המסך לפני יומיים. המסך מגיע עם: כבל חשמל ארפואי תקני כבל חשמל לארץ כבל VGA כבל אודיו 3.5 דיסק עם חוברת הוראות מדריך התקנה מהירה. כאשר פתחתי את המסך הוא נראה באמת מרשים וגדול יותר ממה שהיה לי ולי היה מסך 20" רחב. המסך מגיע מורכב ואין תורך בכל מיני חיסורים לרגלית או משהו כזה, פשוט מוציאים מהקופסא ושמים על השולחן. ההתרשמות הראשונה שהמסך ממש יפה. אני התלבטתי הרבה בין המסך הזה לבין SAMSUNG 2243BW, בסוף הבנתי ששני המסכים טובים והלכתי עם זה שנראה יותר טוב חיצונית. למסך ארגונומיה נוחה מאוד ניתן לשנות את הגובה, הטיה, וסיבוב במקום (לעומת הSAMSUNG …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by DakloN,

בשעה טובה ומוצלחת אתמול הוא הגיע אלי.. מהתרשמות ראשונית איכותו ממש טובה ולא נופלת מהVP930 שהיה לי... אממ מה עוד.. הגודל.. כן הגודל!!! חברים אמרו לי שזה גדול מידי עד ששיחקו. ומיד שינו את הדעה שלהם!. זה חויה ומתרגלים מהר מאוד... צבעים טובים, ביצועים טובים בסרטים ומשחקים... בקיצור.. ממליץ לכולם בחום למי שיש תקציב ולא מפחד מהגודל! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by harbinger,

קודם כל אני רוצה להגיד שאני לא מומחה או משהו בסגנון סתם מביא את חוות הדעת שלי לאחר הקנייה אז ככה קודם כל העיצוב של המסך הוא מאוד יפה לטעמי , הפאנל בצבע שחור כך גם החלק התחתון של התושבת והחלק העליון שלה בצבע אפור חיבורי המסך הם משני צידי המסך , לא נתקלתי ביותר מדיי בעיות איתם , DVI ו VGA , סטנדרטי לגמרי הכפתורים של השליטה הם לא נוחות יחסית , הם לא כפתורי לחיצה ולא כפתורי מגע , משהו באמצע , כלומר יש את המקום שבו יש את ה"כפתורים" אבל אין בליטות או משהו בסגנון פשוט מוטמע האותיות , ושמה אתה אמור לגעת בצורה שהיא בין לחיצה לנגיעה , לא מצאתי את זה נוח במיוחד אבל מתפשרים לאור העובדה שאפשר לגשת אל תכונות המסך דרך המחשב לאחר התקנת התוכנות הנלוות הרכבת המסך הייתה לי שם בעייה אחת…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by godfather5114,

שלום. לפני כשבועיים קניתי מסך של סמסונג T240, המסך עצמו נראה נהדר, מעוצב יפה, ומשחקים וסרטים נראים עליו נהדר! למה החזרתי אותו? בעיקר מכיוון שהיו לו בעיות עם הצבעים, כלומר החלק העליו במסך היה יותר כהה מאשר החלק התחתון. בנוסף לכך הארגונומיה שלו הייתה גרועה. הלכתי והזמנתי את ה-W2442PA. כמו המסך הקודם, משחקים וסרטים נראים נהדר (במיוחד FHD). בנוסף לכך יש לו ארגונומיה מעולה - PIVOT , SWIVEL, TILT, HEIGHT ואפשרות לתלייה על הקיר. עוד שוני בין המסכים הוא היחס בין הרוחב לגובה - ה-T240 הוא 16:10, והW2442PA הוא 16:9, בשטח מה שרואים הוא שהסמסונג גבוה יותר בכ-5 סנטימטרים. כמובן שלשני המסכים יש את התופעות של כל פאנל TN - זויות צפייה אנכיות נוראיות, זויות אופקיות סבירות, זליגת אור וכו'.…

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  20. Started by אופיר,

בעקבות ההמלצות של הפורום, החלטתי לרכוש מסך DELL 2007WFP. לאחר קריאת כמה ט'רדים החלטתי לרכוש את המסך בנקסטופ. תוך יום וחצי המסך הגיע אליי עם שליח. בבדיקה עם DPB, מצאתי פיקסל אחד מת. יצרתי קשר עם נקסטופ שם נאמר לי שאני יכול להגיע לחנות ולבדוק מסך אחר. כך עשיתי. בחנות מצאתי מסך בלי פיקסלים מתים ואותו לקחתי.

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  21. שלום לכל המתלבטים! לאחר קריאה ארוכה כאן בפורום על ההבדל בין פאנל TN לפאנל אחר ואיכותי, החלטתי ללכת ולראות בעצמי ה "כצעקתה". הרמתי טלפונים לחנויות ומהר מאוד הבנתי שאין בכלל חנות שמחזיקה בתצוגה מסך עם פאנל איכותי. זה ממש הרגיז, כי איך הם חושבים שמישהו יקנה מסך מבלי לראות אותו ולהשוות למסך אחר ? בכל מקרה, ככה התגלגלתי עד שמצאתי את החנות הזו בפ"ת שכבר הומלצה פה בפורום. הם גם נקראים notebookclub. והם החנות היחידה שיש להם בתצוגה גם מסך עם פאנל TN וגם מסך עם פאנל איכותי (מסך 2007WFP) ושנייהם מחוברים לאותו מחשב כך שממש ניתן לערוך השוואה מדוייקת בתצוגות. ולהלן התרשמותי: --- הבדיקה נערכה עם מסך Dell E228WFP ו- Dell 2007WFP --- 1) הצגת תמונות: מבדיקה פשוטה של הצגת תמונות לא הצלחתי ל…

• 41 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. Started by guylederer0,

Incoming: 144 Hz QHD IPS Panels from AUO http://www.tomshardware.com/news/auo-144hz-ips-ahva,27615.html מה אתם אומרים שווה לצפות? או שחבל ועדיף להתבאס מעכשיו P:

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Talxa1,

אהלן חברה אני אגיע לעניין מהר, לפני כמה חודשים רציתי לקנות GTX 960, קודם כל שאלתי אם יהיה לי בוטלנק ואמרו שבלי OC יהיה אבל לא קריטי... ועם OC זה אמור לעבוד בסדר. מה גם: המליצו לי לחכות לכרטיסי מסך החדשים, חיכיתי והתרשמתי מRX-480 אבל אם אני קונה אותו אני צריך לקנות מחשב חדש(מפרט נוכחי למטה) אני לא משחק כלכך הרבה כמו פעם ואני משחק לפעמים.. משחקים כמו Arma 3 /Cities Skylines ומשחקי עולם פתוח שיצאו לפני שנה-שנתיים-עומדים לצאת. אני לא ידעתי ועדיין לא יודע אם שווה להשקיע 3000 שקל במחשב חדש עם RX-480 שאני אשחק בו עד שנתיים גג, בינתיים גם הגרסה של הRX-480 בכלל לא דומה למה שבחו"ל(זה רק יצא ואין עוד כרטיסים צד 3). בכל מקרה.. היום הייתי באמזון(אירופאי, תכננתי לקנות הגה וסת…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אז קיבלתי את המסך 24"... יש לי כמה בעיות... כשאני פותח דף אינטרנט הוא לא מישתרע על כל העמוד.. {או שזה אמור להיות ככה..} סרטים-אני אמור לראות איזה שהוא שיפור..? ולקטע הקשה בישבילי...-כיול{כן אני יודע הילד המציק...} קיבלתי דיסק עם המסך-הוא אמור לעשות משו בשם-NATURAL COLOR ומשו בשם MULTISCREEN ודרייבר של המסך... אנסה לראות מזה עכושה ולבנתים נישמע מה יש לכם לאמר ועוד בעיה הוא מאיר חזק זה קצת קשה לעניים באיזה מרחק אני צריל לשבת ממנו...? וכמה הרזולוציה של הדבר הזה..? ועל המסך.... וואוו הווא עננקק

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by zglazer,

שלום לכולם התחדשתי במסך חדש PHILIPS 200W6CS\00 מצטער לא סיימתי את השאלה ע"ג מדבקה לבנה בגב המסך רשום : MODEL ID=200W6CS\00 S\N= ומדבקת היצרן הכסופה מופיע 200W האם יש אתר בו מזינים מס S\N ולדעת את סוג הפנל תודה

• 5 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים