מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
הסתכלתי לגבי מסך מסויים ומה אני רואה, איסוף והחזרה מבית הלקוח במסגרת האחריות? לדעתי היבואן ח.י לא נותן שירות מספק בייחוד לאור המחירים האטרקטיביים שלו! BENQ ו AOC - יש את השירות הזה במסגרת האחריות. הנה אפשר לראות כאן: http://www.prad.de/en/monitore/review/2008/review-lg-l227wt.html Warranty LCD/Backlight (Years): 3/3 incl. Pickup Service, expandable on 5 years עריכה *** אני לא ילד קטן ואני לא מצפה לתשובות פסימיות (אני לא אומר ילדותיות). יש להציג את הנושא הזה בפני LG על מנת לשפר את השירות - לא מספיק שאנחנו משלמים ביד רחבה על המוצרים שלהם, לא מספיק שהמוצרים הם סוג א א, גם אין שירות הוגן! אם כולם ישתקו המצב לא ישתנה וחבל, אני לא מתכוון להסחב לאיזה מחסן עם מסך באוטובוס ולבזבז…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
יש הבדל של כ1000 ש"ח בין שני המסכים. האם זה מוצדק? והאם יש הבדך ביניהם פרט לציפוי קריסטלי/מט? אני מביו ששניהם מגיעים עם פאנל S-IPS...
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי קיבל מסך LG L1717S, וקיימת בעיית תצוגה קטנה אך מעצבנת: הסמלים הקטנים ליד השעון (פינה ימנית למטה) מוצגים כמו במסך CGA (למי שזוכר....) כיוונו את הרזולוציה ל- 1024X1280, שיחקנו קצת עם קצב ריענון וכלום לא עוזר. שאר התצוגה נורמלית (דפי אינטרנט, תוכנות), רק האייקונים הקטנים מוצגים באיכות נמוכה מאוד. אנא עיזרו לי.... האם מדובר במסך בעייתי או שיש צורך בשינוי הגדרות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני אשמח בבקשה לדעת מה אני צריך לחפש במסך בשביל לדעת שהתאורה שלו היא אחידה, ורואים אותם צבעים ואותה תאורה מכל זווית כמו במסך CRT בומבה ישן בבקשה? תאמינו או לא אבל אני עדיין עם CRT בגלל שכל פעם שאני הולך לחנות זה מוריד לי את החשק להשתדרג שזה מכל זווית תאורה וצבעים שונים המסכים הדקים החדשים. אז באמת אשמח לעזרה ומה ההבדל כלכך בין מט למבריק חוץ מהמבריקות? מה עדיף לעבודה ממושכת בבקשה? שפכו לי קצת אור אחיד
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש תוכנה מומלצת לבדיקת תקינות מסך? תוכנה שעוזרת לבדוק איזה פיקסלים שרופים/בעיתיים מבחינת בהירות שלהם וכל דבר אחר.... תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי הוא נייד עם מסך של 15.4". כרטיס מסך Mobile Intel® GMA 4500MHD יש לי אפשרות לקנות מסך 24" BenQ GW2450 בכ-500 ש"ח. מסך LED עם פאנל VA, רזולוציה 1080P קישור לפרטים: http://www.benq.com/product/monitor/gw2450/specifications/ האם המסך יהיה טוב לשימוש בvisual studio וצפייה בסרטים האם הוא משתלם במחיר הזה? לפי הפוסטים בפורום נראה כי אלה המסכים הכי טובים: DELL U23.../U24/U27... / כל מסך עם פאנל IPS. האם לשימושים שלי שווה להשקיע בפאנל IPS?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות בקרוב מסך ''19 LCD, ורציתי לקבל המלצות על הדגמים השונים. השימוש העיקרי שלו יהיה עבודה משרדית (תכנות, אינטרנט). אני מתכנן גם לשחק עליו משחקים (כולל FPS), אבל זו עדיפות נמוכה יותר. אני לא מתכנן עבודה גרפיקאית או צפייה בסרטים. התקציב הוא 1900 כאמור. על אילו דגמים תוכלו להמליץ לי?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש מסך יותר טוב מהסמסונג הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_2212&products_id=11882 התקציב הוא בערך המחיר של הסמסונג +- תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשדרג את המסך שלי המיושן שלי (22 אינצ') למשהו גדול יותר. אני סטודנט ורוב זמני מבלה בקריאה מול המסך. משחק פה ושם casual. יש לי מחשב קצת ישן (כרטיס מסך gforce 560 gtx) כך שאני לא חושב שיצליח להריץ 4k. צופה בהרבה סרטים Hd. מחפש מסך גדול, 24 לפחות, שניתן לכוון בגובהה (חשוב לי מאוד שהמסך יהיה מול העיינים) במחיר עד 1000 שח. ראיתי את הדגם הבא: Asus VG248QZ 24, השאלה אם באמת אני צריך 144mhz אם לא משחק הרבה והאם זה משפיע גם על צפייה בסרטים? והאם הכרטיס מסך המיושן שלי בכלל יצליח לתמוך בקצב רענון כזה? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני נמצא כרגע בעבודה. [עבודה חדשה, מקורות] ועובד מול שני המסכים הללו. ה-HP 1130 ו-LG N2200P, שניהם מסוג CRT שמנים וגדולים, (21" ?) התמונה בהם שונה לחלוטין מהמסך הביתי שלי (LCD - TN) האמת שדי התאהבתי בהם, מישהו יודע איפה מוכרים אותם? או בכמה? אולי התרגלתי יותר מדי לאיכות הירודה של ה-LCD והם מסכי CRT פשוטים? עזרה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לוחץ על המקשים במקלדת, מזיז את העכבר והוא לא חוזר להידלק. רק אחרי שאני עושה ריסט או מכבה את המחשב מהכפתורים באופן מכאני הוא נדלק. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מסך.. רצוי שהוא יהיה בבלאק פריידי.. מה תציעו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי ששגעתי אתכם הרבה, בסוף החלטתי לקנות LCD 19" איכותי וטוב עד 3K המסך יהיה מיועד למשחקים כמובן, ככה ש8MS זה הגבול מבחינת זמן תגובה! חשבתי על הדגמים הבאים: VP930 Viewsonic Samsung 970P שמעתי יש גם איזה EIZO טוב.. אבל לא מצאתי, בכל מקרה, מה עדיף מבין השניים? או שיש משהו יותר טוב מהם .... אשמח לקבל תגובות! תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כפי שרשום אני צריך מסך עם רזולוציה כמה שיותר גבוהה מהירות ריענון כמה שיותר טובה וצבעים כמה שיותר אמיתיים, שזה אומר עדיפות לLCD כנראה אני אשמח להמלצות ותודה מראש על העזרה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עכשיו יש לי כבר מסך ממש טוב lg w2220p ips אבל הוא לא תלת מימד חחח והחלטתי שאני רוצה לנסות את החוויה של התלת מימד עכשיו אני מתלבט ומשתגע איזה מסך לקחת BenQ XL2410T Asus VG236H LG W2363D או הacer עכשיו חלק זה להזמין מחו"ל חלק זה מהארץ חלק זה בקיט יחד עם המשקפיים כבר קיצור התלבטות בעייתית השאלה שלי היא אם מישהו מבין בתאכלס איזה מסך הוא הכי טוב חשבתי על הlg מכייון שיש לו גם 2 hdmi וגם רמקולים סראונד מובנים וגם יש אותו כבר בארץ והמחיר עוד איכשהו הגיוני אבל לא יודע אומרים לי שהוא לא משהו בקיצור צריך עזרה... אהה ועוד שאלה אם אני אוכל לחבר את 2 המסכים שלי ובאחד מהם לראות את המשחקים או מה שלא יהיה בתלת מימד והשני יעבוד כרגיל אבל באותו זמן הכוונה...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
2 המסכים בעלי נתונים כמעט זהים כשאפילו הEWX צורך פחות חשמל ובעל ניגודיות טובה יותר ובאה עם מעמד HAS הארגונומי (כפי שמצויין באתר) אז מה יותר טוב ב-BW שהוא יקר ב-50 שקל או שזה לא מוצדק ועדיף לקנות את ה-EWX http://www.skypc.co.il/pl_product~2243BW~9~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~2243EWX~9~0.htm
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ייעוץ ברכישת מסך 24-27. תקציב 4-8K. לא מבריק. לא TN. לא LG. שימושים 1. אני מקבל ציטוטי מניות בזמן אמיתי, וצריך לראות ברור, גדול, ללא ברק או מריחות. 2. אני משתמש הרבה ב- WORD וחושש מפגיעה באיכות. הבעיה העיקרית: רזולוציית הנייטיב של מסכי ענק גבוהה מידי עבורי (אותיות קטנות = פגיעה באיכות) פתרון אפשרי: צפייה שאינה ברוזולוציית נייטיב, בהנחה שנשאר קריא מאד. תודה מראש לעונים!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב מעוניין לרכוש מסך 23" LED של ASUS שיהיה בשימוש גם למישחקים וגם לגלישה ממושכת באינטרנט עם אפשרות לקרוא טקסט בנוחות מירבית. הדגם שנתקלתי בו הוא ASUS ML 248H ורציתי לשאול אם אכן זה הדגם המומלץ והאם יש פה למישהו ניסיון איתו? כמו כן, אשמח לקבל מידע על ההבדלים בין הסדרות השונות של ASUS שגורמים לי לבלבול רב. אני מתכוון לסדרות הבאות: ML, MS, PA, VG, VH, VS תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב איכותי עד איזור ה2000 שקלים, בעיקר לעבודה ומשחקים, עריכת אודיו (עדיפות לרזולוציה גבוה מ1080) וBF בעיקר. העדיפות היא 24 אינצ' ומעלה. הדגמים שבנתיים קופצים לי לראש הם: [h=1] Dell U2414H שזול יחסית [/h]ו Dell U2415 שנותן רזולוציה גבוה יותר כרטיס מסך HD7870XT אם זה עוזר
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרבה אנשים המליצו פה על המסך הזה שהוא טוב למשחקים ,אבל עכשיו ראיתי את זה: מסך מקצועי המומלץ לגרפיקה , מולטימדיה ועריכת וידאו - פחות מומלץ לגיימרים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_1279&products_id=5561 מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
LG IPS231P 23'' קניתי אותו במבצע בTMS (היה קצת בלאגן אבל קבלתי בסוף חדש) אני ממש מבסוט על המסך הזה ! איזה צבעים איזה איכות ! תאורה חזקה הכל! אני ממליץ בכיף על המסך ! ... בנוסף רציתי לשאול כיצד ניתן לבדוק זליגת אור ומה כדאי לעשות כדי להשיג ביצועים הכי טובים מהמסך?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהתחשב בזה ששוק מסכי המחשב לגיימרים בארץ לוקה בחסר עצה לגבי מסך מחשב חדש. האם לקחת את המסך שכרגע מומלץ ע"י HWOZNE: Dell U2312HM 23" (IPS Panel) או לקנות מחול את אחד המסכים הנ"ל: Asus VG248QE ASUS VS239H-P Asus VH238H BenQ XL2420T תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אנשים! ;D שאלה כזו סתמית, אבל אני חייב לשאול אתכם מה הקטע פה בדיוק. אני מתחיל לראות סימנים כאלה כמו של טיפות [בצבע אוף-וויט] שמכסות את המסך. אני מנסה לגרד אותן עם הציפורן, והם סימנים שקצת קשה להוריד אותם בעדינות. לא יודע מאיפה זה מגיע, אבל זה מגיע ??? כל מה שנשאר מהנסיונות שלי להוריד ת'סימנים= אלו סימני מריחה אחרים, כך שהמצב נהיה יותר גרוע. אז..-מהי הדרך הכי טובה לנקות ת'מסך מבלי לפגוע בו? איך אתם מנקים את שלכם? תרסיס יש לי אבל אני לא סגור עם איזה סוג של מטלית כדאי להשתמש. מה נחשב טוב שלא יעשה לי שריטות על המסך?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-