עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני מחפש מסך מחשב איכותי עד איזור ה2000 שקלים, בעיקר לעבודה ומשחקים, עריכת אודיו (עדיפות לרזולוציה גבוה מ1080) וBF בעיקר. העדיפות היא 24 אינצ' ומעלה. הדגמים שבנתיים קופצים לי לראש הם: [h=1] Dell U2414H שזול יחסית [/h]ו Dell U2415 שנותן רזולוציה גבוה יותר כרטיס מסך HD7870XT אם זה עוזר

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Budabeh,

שלום אני מעוניין לקנות מסך 24" LED המליצו לי על הסמסונג BX2450.. אם למישהו יש ניסיון איתו יכול לתת חוות דעת אני אשמח מאוד.. בנוסף המלצות למסכים אחרים יתקבלו בברכה

3. יש לי מסך VIEWSONIC 922VX שהתקלקל לי פתאום ועלה בזמנו 2000שח. ואגב אתמול הזמנתי מחשב חדש עם HD4850 בחנות FOXPC את הVIEWSONIC קניתי בKSP פ"ת לפני שנה בערך ואני מקווה שיצליחו לתקן אותו אחרת אני אצטרך מסך אחר ולא ממש בא לי להחליף... אם לא תיהיה ברירה אלא להחליף יש בKSP רק שני דגמים נורמלים בגודל 19" - LG L1972H SAMSUNG 943B איזה מביניהם עדיף? או שיש בKSP משהו טוב יותר? והאם שווה להוסיף כסף ולקנות מסך גדול יותר? אני אישית מעדיף את הרזולוציה של ה19 אינץ'.. ואין לי מושג איך המשחקים ירוצו עם מסך בגודל אחר אני מעדיף שיהיה לי מחשב שיחזיק משחקים לזמן רב והרזולוציות הגבוהות שבמסכים הגדולים קצת מרתיעות אותי.. מה דעתכם??

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Dan1919,

שלום, יש לי מסך סמסונג 710n. ויש עליו מלא ליכלוכים\כתמים. אייך אפשר לנקות אותו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by redead,

מה הולך היום יותר ומה עדיף? לפי הבנתי בעתיד הקרוב הרחבים יכנסו יותר ויותר עד שישארו רק הם לא? ומה בקשר לגדלים? 19 או 21 כבר? תודה..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Chamuelm,

שלום, המסך הישן מת... היה בגודל 19" כנראה שאקח מסך בגודל 21-22 בעיקר לעבודה משרדית (VNC) וסגירת שטחים קונה בKSP או אייבורי (חדרה) תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by kalimero1234,

והאם REV A02 הוא טוב?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אהלן יש לי מסך חדש סמסונג 206BW ולפעמים הוא מוציא איזה רעש/צליל בתדר גבוהה זה קורה בעיקר כאשר יש הרבה שחור על גבי המסך......דפי אינטרנט עם רקע שחור לדוגמא........ מישהו יודע למה זה ואיך אפשר לפתור זאת????

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, אני אשמח בבקשה לדעת מה אני צריך לחפש במסך בשביל לדעת שהתאורה שלו היא אחידה, ורואים אותם צבעים ואותה תאורה מכל זווית כמו במסך CRT בומבה ישן בבקשה? תאמינו או לא אבל אני עדיין עם CRT בגלל שכל פעם שאני הולך לחנות זה מוריד לי את החשק להשתדרג שזה מכל זווית תאורה וצבעים שונים המסכים הדקים החדשים. אז באמת אשמח לעזרה ומה ההבדל כלכך בין מט למבריק חוץ מהמבריקות? מה עדיף לעבודה ממושכת בבקשה? שפכו לי קצת אור אחיד

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Vatos-Locos,

יש לי LCD 17" לא חדש של LG, דגם L1710S, ובתכלס הוא תומך ב- 60\70\75HZ. שאני בוחר לדוגמא ב75HZ אני גם רואה בתפריט של המסך שהוא קולט את התדר הזה והכל... השאלה מה זה משנה בעצם אם אני על 60 או 75 הרץ? אני יודע שב-LCD התדר רענון לא ממש קיים, אז על מה בכל זאת כן המאפיין הזה משפיע במסך שלי? (עובדה שמול מסכי LG אחרים לו דווקא כן יש בדרייבר את האפשרות ל 75HZ (ככה הוא גם היה מוגדר לדוגמא אצל ח.י שבדקתי אותו לראשונה)). אגב, פאאאאאאבל אני שונא אותך יא מתעלם מ-PM, היית יכול למנוע את התארד הזה... תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by e192491,

קניתי בדצמבר 2013 מסך U2312HM ב-820 ש"ח, שמשמש אותי עד היום ופשוט מעולה. רציתי לקנות עכשיו עוד אחד, ולא מצאתי שום מקום שמוכר אותו. מישהו מכיר? או יכול להמליץ על מסך אחר שאשים לצידו? (אני רוצה שני מסכים)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. סוף סוף קניתי את המסך, והוא עומד יפה בציפיות. האכזבה היחידה בינתיים היא מההתאמה שלו לעבודה במצב אנכי (מסובב ב-90 מעלות על הפיבוט). במצב הזה החלק העליון של המסך נמצא גבוה וצריך להרים את המבט כדי לראות אותו. מאוד לא נוח. עם מסך 19 ברזולוציה של 1280x1024 לא נתקלתי בבעיה הזו וכמעט כל השימוש שלי בו הוא במצב אנכי. כנראה שהפיבוט ב-2209 (ובמסכים אחרים בגודל הזה או יותר) הוא פיצ'ר לפרוטוקול.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. מסך DELL2007FP עדיין אפשר להשיג אותו רק בIQPC באיזור המרכז? אני כבר שבוע מחכה.. אפילו אין להם את המסך במלאי.. עדיין אין אף חנות אחרת באיזור המרכז שמוכרת בזול את המסך? ושוב אני מציע שתשימו סקירה מקיפה אך מתומצתת על המסך הזה בסטיקי נעוץ כי כל פעם מישהו אחר נכנס ושואל איזה מסך הוא יכול לקנות ואז אומרים לו DELL2007FP הבחור רוצה לדעת למה דווקא זה ולא משהו אחר ושואל שאלות אז שכל התשובות יהיו בנעוץ שיפנו אותו לשם וזהו. שאני בזמנו שאלתי איזה מסך כדאי לרכוש ואמרו לי ללכת על הDELL אז היו לי כל הזמן שאלות, הייתי צריך לקרוא 4 עמודים בפורום כדי לדעת כל מה שרציתי על המסך. גם בדיון סקירה שיש כאן לא נתנו מספיק פרטים שסיפקו אותי.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני מחפש מסך lcd בגודל 20' עד 3000 ש"ח, אבל שלא יהיה רחב. בשביל משחקים , קצת סרטים וכל שאר הדברים. חשבתי על הLC2000c, כיוון שחשובה לי איכות הצבעים ויש לו פנאל ISP. זה לא יפגע בביצועים שלו במשחקים וסרטים? יש המלצות למסך טוב יותר במסגרת התקציב ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Raif,

אני עומד לקנות את המסך של DELL הU2311 ורציתי לדעת עם RSM זה מקום בסדר לרכוש ממנו, אני עד אכשיו פשות קניתי מKSP ולא מכיר את החנות הזות תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by rubin 37,

שלום. אייבורי מוכרים 2209AW ב 1349 ש"ח. המחיר קבוע, כולל עד 12 תשלומים ומשלוח הביתה באמצעות שליח . מישהו קנה את המסך הזה באייבורי ויכול להמליץ?? אני מכיר את המכירות הקבוצתיות שמוצגות בפורום, אבל מחפש התייחסות דווקא לאייבורי. בברכה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי DELL 2209wa כבר 3-4 שנים, אם אני אחליף אותו ב- DELL U2413, זה יהיה שדרוג משמעותי מבחינת איכות התמונה ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Dolmiti,

מה דעתכם על המסך הזה עבור עבודות עיבוד תמונה דו מימד? (פוטושופ\אילוסטרטור\אינדיזיין) האם מומלץ להגדיל את התקציב לרכוש מסך אחר?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by d_leaper,

שלום לכולם, אני מתלבט בקניה של מסך 24 אינטש. המסך לצורכי עבודה משרדית/לימודים/אינטרנט, ומדי פעם גם צפיה בסרטים ומשחקי מחשב. מבחינתי הם כולם לא רעים בכלל, ויתרונות וחסרונות יש לכולם. אבל בגדול, כולם מתאימים לי מרוב הבחינות. להלן הדגמים שאני מתלבט ביניהם (למחיר אין משמעות, בהקשר של דגמים אלה בכל אופן): Benq G2420HDBL LED Asus VW246H LG W2486L LED LG W2453V Samsung 2443BW Dell ST2410 Asus VK246H BenQ V2410 תודה לכולם, דורון.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by dudu1212,

שלום במחשב החדש שלי התקנתי גם ויסטה וגם xp. בויסטה יש לי את כל אפשרויות הרזולוציה המרובות. בxp יש לי רק 3 מצבים. 600X800,1024X768,1024X1280 מעולם לא ניתקלתי בשטות כזו. למה זה קורה? המסך שלי הוא '19 3:4 lcd lg. מחובר בחיבור דיגיטלי. קראתי על זה קצת, ובד"כ מאשימים את המסך. אבל אם המסך לא היה תומך בכך הוא גם לא היה נותן את האפשרויות בויסטה!? קראתי שגם אפשר בהגדרות nvidia לבחור הגדרה מותאמת אישית אבל שם ברגע שמכניסים את הרזלוציה הרצויה זה אומר שהבדיקה נכשלה. הסרתי את הדרייברים והתקנתי את הכי חדשים ועדיין יש לי רק 3 מצבים לבחור ברזולוציה בxp. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by pet4a,

ברשותי מחשב כ- 4 שנים עם 1 גיגה ראם geforce 210 עם חיבור DVI האם תהייה בעיה לראות סרטים על מסך מהסוג הזה ברזולוציה הטבעית של המסך? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by haimiko84,

שלום, לפני מס' ימים קניתי את המסך המהולל של דל- הדגם נמצא בכותרת. בימים הראשונים בדקתי את המסך עם תוכנת DPB על רקע שחור בעיקר ולא מצאתי ממצאים מיוחדים. היום התחשק לי לבצע עוד בדיקה ולהפתעתי גליתי מספר לא מבוטל של פקסלים מוזרים. ברקע השחור הם פשוט בצבעים ירוק וכחול, לפי מה ששמתי לב. אין הדבר מפריע ובכלל במצב שהמסך עובד על משחקים אינטרנט וכו', לא הבחנתי בשינויים אלו ואחרים. השאלה שלי, האם אלו פקסלים תקועים? ואם כן, יש מה לעשות בנידון? ושאלה אחרונה אם אני אשאיר את זה ככה(אחרי הכל זה לא כזה קריטי) יכול להיות החמרה בנידון? יש לציין שלא קניתי מ-NEXTOP כמו שקראתי בהודעות האחרונות. תודה רבה, חיים.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. והאים הוא יתאים למשחקים וסרטים או שהדיף מסך WFP2408 של Dell למשחקים וסרטים ? אני למשל בדקתי את הנתונים של שני המסכים והמסך U2410 יותר טוב בהרבה, לפחות אני ההיתי רוצה לדעת מתי הוא יגיע לארץ תודה לכול העוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by zaq1,

איזה מהם עדיף לסרטים ועריכת תמונות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by natanbs,

האם יש עליו המלצות איזה סוג של מסך פסיבי או אקטיבי? מוכרים איתו משקפיים? איזה כרטיס מסך מתאים לו? האם יש משחקי מחשב בתלת מימד? הנה הלינק: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2946

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.