מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
איזה מסך עדיף VIEWSONIC 19" VX922 2ms DVI או מסך: LG LCD 19" L1953TR 2ms DVI או כל מסך אחר עד מחיר של 1400 לא יותר עבור המחשב הבא מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤544 לוח אם: GIGABYTE GA-MA69G-S3H ¤443 מסך: LG LCD 19" L1953TR 2ms DVI ¤1392 כרטיס מסך: SAPPHIRE ATI Radeon HD 3850 256MB DDR3 ¤1011 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤374 צורב DVD: SAMSUNG SG-S203B x20 SATA BLACK + SOFTWARE ¤171 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHANNEL KIT ¤316 מארז: COMPUCASE 6C28 ATX MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤180 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 ¤171 ספק כוח: FSP 450W…
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, קניתי לאחרונה מסך מחשב זול ב400 ש"ח שחשבתי שהוא מספיק טוב, אבל רואים בו גרוע מאוד והקרינה ממנו נוראית(קישור למסך http://www.samsung.com/uk/consumer/it/monitor/led-monitor/LS22D300HY/XU ) לכן אני רוצה לקנות מסך יותר נורמלי, אבל לא יקר מדי. עדיפות ל700-800 שקל עם אפשרות לחרוג ל1000, עם חיבור HDMI, משדר ב full hd ואיכות צבעים טובה. תודה ושבת שלום.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי היום את המסך הזה של אסוס: VM192S http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11298 מסך שרואים בו לטעמי יותר טוב ממסכים של LG וסמסונג שעולים 500 שקל יותר אבל... הוא ללא יציאת DVI זה משמעותי? האיכות פחות טובה? אם בעתיד אני ארצה לחבר את המסך לכרטיס שיש לו רק כניסת DVI זה יהיה אפשרי? יש מתאמים? כי אני יודע שיש מתאם הפוך - מ - DVI ל - VGA השאלה היא האם יש מתאם מאנלוגי לדיגיטלי או שזה בכלל לא אפשרי? המסך מיועד לעבודה משרדית... בעיקר, אבל חשוב שיראו בו תמונות יפה! אז אם יש המלצות נוספות, לגבי המסך הזה ספציפית או לגבי אחרים אני אשמח! תודה
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני מחפש אחר מסך 1080P IPS בגודל של 24-27 אינץ' עם דיוק צבעים טוב יחסית (לא משהו מקצועי, סתם כדי שהצבעים ייראו טוב) ועם זמן תגובה נמוך ככל האפשר (פחות מ6MS) כי אני ארצה להשתמש במסך לגיימינג, תכנות ושימוש רגיל. אני מעדיף שמחיר המסך יהיה נמוך ככל האפשר כל עוד הוא עדיין איכותי, אני לא מוכן לעלות מעל ל1400 ש"ח אבל אם יש ב700-800 אני מאוד אעדיף אם אין הבדלים גדולים ולכן ארצה לקבל הצעות במגוון מחירים. המערכת שאני הולך לצוות איתו תכלול GTX 1060 ולכן קצב רענון גבוה זה לא חובה, אבל אם אפשר להכניס בלי עלייה גדולה במחיר אני אשמח מאוד. תודה רבה מראש לכל העונים והעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני כרגע חוסך למסך LCD בגודל של לפחות 32 אינצ'. התקציב הוא עד 5 אלף, אני חושב שגם יקח לי דיי הרבה זמן להגיע לסכום כזה. מטרת המסך יהיה לחבר את הקונסולה X360 שאני יקנה בעתיד גם כן חוסך, ומחשב. ראיתי שכל מסכים של FHD עולים הרבה והם גם מעל 42 אינצ' למה זה? אפשר לקנות מסך נורמאלי בסכום הזה? חשבתי גם על הדל 24 אינצ' אבל לדעתי זה קטן מידי. עריכה: רציתי גם לדעת אם יש הבדל גדול בין RHD to FHD?
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני אמור לקבל מחר את המסך הנ"ל. מספר שאלות: 1. מה הכיול הבסיסי המומלץ למסך הזה? ברור לי שזה משתנה ממסך למסך אבל אני מחפש הגדרות בסיסיות שסביבן אני אשחק. 2. אשמח להסבר על מדיניות הפיקסלים השרופים של דל. 3. חוץ מכיול, בדיקת פיקסלים שרופים וזליגת אור (איך עושים את זה?) יש עוד דברים לבדוק\להגדיר בעת קבלת המסך החדש? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שציינתי בכותרת יש לי מסך T260HD ויש לו חיבור DVI-D DUAL(כמו זה שלמטה בתמונה) וקיבלתי איתו כבל DVI-D Singel(כמו זה שלמלה בתמונה). רציתי לדעת, האם זה בסדר שהחיבור לא תואם את הכבל והאם הכבל יספיק כדי לשחק ברזולוציה של 1920x1200? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט אם לקנות מסך רחב או רגיל... או 19 או 17... למישהו יש תשובה? זה לצרכים רגילים.. גלישה באינטרנט, סרטים, משחקים... תודה!!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... אתמול רכשתי מסך חדש סמסונג מדגם T260HD.. רציתי לשאול בעיקר משתמשים שהמסך נמצא בבעלותם, למה כשאני נכנס לPICTURE OPTIONS, האפשרות של לשנות את רמת הRCB נעולה...? אני רואה מולי את האותיות R C B, ואת המד שנמצא באמצע בכל אחת מהאותיות, אבל אני לא יכול לשנות אותם בנפרד... המסך מחובר לכרטיס מסך דרך כבל DVI... אם למישהו יש פיתרון לזה אני אשמח לשמוע.. וגם אם יש עצות להשיג איכות תמונה יותר טובה.. כי כרגע מה ששמתי לב זה שיש גוון כחול מאוד חזק למסך, צבעים מאוד "קרים"...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.custompc.co.uk/custompc/reviews/84156/lg-flatron-l2000c.html
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי X700 עים חיבור DVI תהיה עדיפות למסך עים חיבור כזה ו19 אינצ' לפחות המסך הוא בעיקר בעיקר לסרטים וקצת למשחקים(כרטיס גרפי מוגבל חחח) המחיר הוא 1500 מקסימום 1600 אני משלם במזומן אז אם זה נמצא באתרי אינטרנט תגידו לי אים יש אפשרות לשלם במזומן... לא אכפת לי איפה ניתן להשיג את המסך אפילו מטרקלין חשמל או שקם אלקטריק.. ותודה והאים המסך הזה טוב מספיק למחיר של 1500 שקל או שאני יכול להשיג יותר טוב ? BENQ FP93GX
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
מהדגמים שראיתי בגודל 24", הם או 16:9 או 16:10, ב16:10 הרזולוציה גבוהה יותר בכמה שורות. השאלה היא, למה צריך גם 1:1, 3:4 ו16:9 במסך שהיצרן רושם שהוא 16:10 ? זה לא ממש מסתדר לי, הרי גם במסכי 16:9 ניתן לבחור 4:3, שבעקרון יציג פסים בצד. אבל מצד שני למה למסך שהוא 16:10 בהגדרות שלו אפשרות להגדיר אותו ל 16:9? או שזה פשוט גם יותר לנו שורות שחורות במסך?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה בעייתי או לא ???, לכן החלטתי לשאול פה. האם ישנה בעייה למיקום מסך LCD ליד שקעי חשמל. יש לי בסביבת המסך 7 שקעי חשמל, האם זה יכול להשפיע על איכות עבודה וחיי המסך?
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם, חג שמח מתי יהיה אפשר לקנות כבר את המסכים האלה? פירסמו את זה כל כך מזמן..מתי יהיה אפשר לקנות אחד כזה? מישהו יודע?
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=C_3OAD-Dhs0&list=LLYBO5sCUOrHA7T-MQsjenXQ&index=1 10:00. חדשות טובות
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אז ככה נכנסתי לIQPC למסכי LCS ולDELL והנא מה שראיתי: מסך 20 אינצ' DELL LCD 20´ 2007FP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=254 ב2350 ואז ראיתי מסך LCD 22 אינצ' של DELL DELL LCD 22" E228WFP VALUE FLAT PANEL MIDNIGHT GREY MONITOR http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2093 ב2059 רציתי לדעת למה המסך 20' אינצ' שהוא פחות 2 אינצ' מהשני עולה 300 ש"ח יותר ומה אתם ממליצים? המסך ישמש למשחקים של גרפיקה כבדה עם הכרטיס של הג'יפורס החדש הדיירקאיקס 10... ד.א מה יותר מומלץ לדרישות שלי 19 20 או 22 אינצ'? תודה רבה נבוזר
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
רוצה המלצה שלכם על מסך שמתאים לעבודה של עיצוב גרפי וצילום,חשוב לי מאוד דיוק בצבעים ועיבוד התמונה כי הרבה תמונות יצאו להדפסה !! מעוניין במסך גודל 24' , התקציב הוא עד 2500 ש"ח . תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
והאים הוא יתאים למשחקים וסרטים או שהדיף מסך WFP2408 של Dell למשחקים וסרטים ? אני למשל בדקתי את הנתונים של שני המסכים והמסך U2410 יותר טוב בהרבה, לפחות אני ההיתי רוצה לדעת מתי הוא יגיע לארץ תודה לכול העוזרים!!!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, שנה שעברה התייעצתי בפורום זה וקיבלתי המלצה למסך DELL 2209WA או רכשתי בעבורי ואני מאד מרוצה ממנו. כעת, ברצוני לרכוש מסך 22" לחבר: אני זוכר שכבר אז מסך דל זה היה לקראת סיום אספקתו. מה היורש המומלץ שלו? אין לי דרישות מיוחדות מלבד שיהיה איכותי וארגונומי (כמו הדל שלי) תודה!
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום, המסכים המדוברים הם LG 2252 SAMSUNG 2253 וכמו כן האם יש המלצות נוספות למסכים אחרים בעלי נתונים דומים מחירם בין 1100-1200... תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אני מניח שהרבה אנשים מתחילים להתעניין במסכי 30 של LCD, בגלל שטח העבודה הענק, העובדה שמשחקים נראים נפלא וכו'. אז יש לי מספר שאלות בסיסיות ועקרוניות לגבי מסכים בסדר גודל כזה 1) האם אם מתאימים למשחקים? כלומר לGAMERS ? 2)האם שטח העבודה "ענק" מידי (מדבר על הDESKTOP), או שמתרגלים? 3) אייקונים ברזולציה נאיבית ובכלל הכול ברזולציה של 2560 על 1600, כמה קטן ונורא זה? 4)חומרה - האם העובדה שכנראה רוב האנשים היום לא הולכים לקנות איזה מערך QUAD SLI של 9800GX2 וגם אם כן, עדיין לא יכולו להריץ הרבה משחקים ב2560 על 1600, מצדיקה קניה כזאתי? כלומר האם לומרות שלא נוכל לשחק משחק כמו CRYSIS ברזולציה הזאתי ושירוץ נורמלי, עדיין שווה לקנות מסך עם רזולציה מטורפת כזאתי? 5) מה המרחק הרצוי לש…
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
931b samsung אני יודע שתציעו לי על הxerox אבל אני רוצה לדעת תגובות על זה? אם למישהו יש אותו? אני קונה אותו ב1200 פשוט אני יכול לקנות רק אותו,יש לי זיכוי ובחנות הזאת יש רק אותו או את ה931c לא רוצה להוסיף עוד 300 שקל עליו,לא כדאי נכון?
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
כן, אני יודע שכבר נמאס לשמוע על המסך הנ"ל אבל אני צריך מס' הבהרות. 1. שמתי לב שלמסך קיימות שתי יציאות DVI. האם זה רק פיצ'ר כדי לחבר עוד מכשיר כלשהו או מחשב אחר ולהחליף ביניהם דרך התפריט, או שמא שתי היציאות מיועדות לחיבור לאותו כרטיס מסך אם רוצים לעבוד ברזולוציות גבוהות? 2. האם מומלץ יותר לחבר את המסך בחיבור DVI DUAL LINK במקום SINGLE LINK? זה ייתן משהו? 3. האם כבל ה-DVI שמגיע עם המסך הוא DUAL LINK? לעונים ולעוזרים תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שמעו קיבלתי מסך חדש LG W1952TQ 19inch. עכשיו אני לא רואה בו טוב ..... אני בטוח שזה משהו בהגדרות .. אני רואה יחסית מטושטש למסך הקודם שהיה לי שהוא היה CRT בכלל ..(מוזר מאוד ) לדוגמא : השמות של הקבצים (המחשב שלי , המסמכים שלי ) שבשולחן העבודה ממש מטושטים ואני לא מצליח לקרוא את זה .. הנה תמונה :" http://img80.imageshack.us/img80/4552/10311354rc2.jpg סתכלו איך רואים מגעילל יש לי כרטיס מסך GF8800 320MB. מה הבעיה? יש אולי איזה דרייביר להתקין משהו ? תודהה
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-