מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
מתלבט בין כמה מסכי 22 למטרת משחקים וסרטים בתקציב עד 1500 יש לי כרטיס מסך 7950gx2 אני ראיתי המלצות למסכים הבאים:Asus MW221C , Asus VW222U , Samsung SyncMaster 226BW , Samsung 2253BW אשמח לדעת את ההבדלים המשמעותיים במסכים אלו ואיזה מהם הכי כדאי לרכוש ולמה? אשמח לקבל גם כן מידע על מסכים שאינם מופעים ברשימה
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני לא רוצה 22 אינ'ץ משום שאני יושב מטר מהמסך וגם הגודל יותר מדי בשבילי.. חשבתי על 2253 של סמסונג 20 אינץ' האם זו בחירה טובה?
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
-
הגודל לא מהווה שיקול מכריע, דיוק הצבעים חשוב. תודה.
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום, ברצוני ללרכוש מסך lcd 20 ויש לי כמה שאלות: 1. המסך מספיק גדול בשביל סרטים ומשחקים כי ראיתי את ה- 22' והוא ממש ענק? 2. אם תוכלו להביא לי המלצה מהאתר הזה: WWW.IQPC.CO.IL
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי אני כרגע מרכיב מפרט והמליצו לי על שני המסכים האלו Samsung 971P גודל 19 אינץ 2 מסכים או 2408WFPוDell גודל 24 " צג אחד אני רוצה לקבל חוות דעת בבקשה ומה עדיף ויותר נוח 2 19 או 1 24 תודה
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שמתי לב שכולם הם TN. אז בפועל אין(לדעתי) כזה הבדל גדול. ראיתי שיש מסכים של 22" במחירים הנמוכים מ 1000 שח. האם כדאי?
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אהלן, האם גם במסכי מחשב יש נוסחא לחישוב מרחק צפייה מומלץ? תודה
-
- 4 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איך המסך הזה (לשימושים: משחקים כבדים,וסרטים) שזהו מסך 26 אינץ' בעל פאנל s-ips . האם מישהו מכיר? ממליץ, או שלא? תודה.
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
עיינתי רבות בפורום והגעתי למסקנה שאני מחפש מסך עם פאנל איכותי. השימושים שלי זה הרוב עבודה עם טקסט, קצת פוטושופ ומעט מאוד סרטים. לאחר שהתיאשתי מלמצוא את ה DELL 2007 (מישהו אולי יודע איפה כן מוכרים וקיים במלאי?) נותרתי כרגע עם 2 אופציות HP L2065 או DELL2408. שידרגתי את התקציב ואני מוכן להקציב עד קרוב ל 3000 ש"ח לקניית המסך ! האם ה DELL (פרט לבעיית ה DELAY) עדיף על ה HP2065? (בהנחה שלא איכפת לי להוסיף 800 ש"ח) כלומר האם ה DELL גם יותר גדול וגם באותה רמת איכות ? האם יש עוד משהו איכותי במחירים האלו (של עד 3000 ש"ח) תודה :
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי אני יודע שהתקציב מאוד נמוך אבל אני יודע שיש מסכים בסדר בתקציב הזה אני צריך מסך LCD לפחות 20"! אין לי מה לפרט יותר.. ושיהיה מSKYPC תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק למחשב לעבודה באינטרנט בשוק ההון הצורך המיוחד שלי הוא לחבר בסופו של דבר 4 מסכים (שני כרטיס מסך) לאותו מחשב שבהם אני רואה בעיקר גרפים בזמן אמת. לאור העובדה שהמחשב ישמש אותי לעבודה אני רוצה שיורכב מחלקים אמינים ככל האפשר ושקטים ככל האפשר אני מצרף מפרט שבניתי בעצמי באתר של נעה מחשבים שהומלץ ע"י חבר אשמח לשמוע תגובות נוספות בקשר לחנות זו. אין לי יותר מידי ידע רק מה שקראתי באתרים שונים. Samsung 2243BW LCD 22" 1:8000 5MS, יחידות 3 ¤4305 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3080 בחרתי את המסכים הללו בגלל שיש להם תכונת פיבוט (יכולים לעבוד במצב מאונך). מבחינת שטח מסך מה עדיף לי 3 מסכים של 22 ברזולוציה של 1050X1600 או שני מסכים של 24 ברזולוציה של 1200X…
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לפני כמה חודשים קניתי מסך LCD מסוג LG L1900R שהוא אחלה מסך, 19 אינצ' 3MS ו1:3000 ניגודיות ומאוד נהנתי ממנו! הבעיה עכשיו היא שקנינו מחשב חדש וקיבלנו מסך יותר גדול מסוג AOC 2216Va מסך 22 אינצ' 5MS ו1:3000 ניגודיות עכשיו אני לא יודע באיזה מהם להשתמש :-[ את האמת שאני מרגיש הבדל באיכות... לטובת הLG שלי... ואני חייב לציין שאני גיימר רציני.... מה עושים??? חייב עזרה! תודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תקציב למסך של 1200 ש''ח פחות או יותר.. ראיתי את המסכים הבאים : http://www.skypc.co.il/sg_product~920bm~9~0.htm http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=676725 המחשב הוא מחשב חזק למשחקים כבדים האם זה נורא ללכת על אחד מהמסכים האלה או אולי למישהו יש להציע משהו יותר טוב בתקציב הזה? יש עדיפות למסך רגיל ולא לרחב. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שמעו קיבלתי מסך חדש LG W1952TQ 19inch. עכשיו אני לא רואה בו טוב ..... אני בטוח שזה משהו בהגדרות .. אני רואה יחסית מטושטש למסך הקודם שהיה לי שהוא היה CRT בכלל ..(מוזר מאוד ) לדוגמא : השמות של הקבצים (המחשב שלי , המסמכים שלי ) שבשולחן העבודה ממש מטושטים ואני לא מצליח לקרוא את זה .. הנה תמונה :" http://img80.imageshack.us/img80/4552/10311354rc2.jpg סתכלו איך רואים מגעילל יש לי כרטיס מסך GF8800 320MB. מה הבעיה? יש אולי איזה דרייביר להתקין משהו ? תודהה
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חברים מה אתם אומרים על המסך SAMSUNG מדגם 2253LW?? לא יודע אם זה נחוץ אבל הכרטיס מסך שלי הוא geforce 8600 gt 512 mb...
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני צריך את המסך לטובת עבודה במחשב וצפייה בסרטים (לא למשחקים). האם מומלץ? תודה, יובל
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין שני המסכים האלה איזה מסך יותר טוב? 2243BW או T220 כמובן הכוונה למסכים של סמסונג.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את המסך לפני שבוע וחצי וכמו שהבטחתי אני כותב חוות דעת קצרה קודם כל לא היה פיקסלים שרופים ולא זליגת אור המסך יפה אך לדעתי הצבע האפור מאחורה הורס. חסרונות: - הצבעים\ האור לא נוח לעיניים (מהקופסא) ניסיתי קצת לכוון ויוצא לי ככה brightness 75 contrast 60 בשאר אני לא ממש מבין עדיין לא ממש נוח לעיניים, ראיתי שיש הרבה אנשים שנתקלים בבעיה הזאת, אז אוליי מישהו יכול להעלות פרופיל כיול של המסך -איכות תמונה בסדר אך שום מסך LCD לא יעלה על מסך CRT טוב. לפחות LCD בעלי פאנל TN. -כפתורי שליטה אי אפשר למצוא בחושך והם לא ממש נוחים צריך להתאמץ ללחוץ עליהם לא חזק מידי ולא חלש מידי . -מסך זה פועל בזולוצייה 1680X1050 וכל רזולוצייה מתחת מורידה את איכות התמונה כי המסך מתחיל לעבוד על סוג של א…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי את המסך הזה בכ 1000 שח'. הייתי מעוניין לדעת פרטים עליו, האם הוא מומלץ / איכותי למשחקים + ראיית סרטים (שאלו הם 70% מהשימושים) ? אם לא , ויש מסכים עם מחירים זהים של 22' באותו מחיר יותר איכותיים ? (עד 1000 שח'). תודה, מוטי.
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
בהקשר לסטיקי החדש בנושא: "מסכי "22 מומלצים, ספטמבר 08' " לפי הנתונים היבשים נראה שההבדלים הם זמן התגובה (דווקא לטובת 2253) ופיצ'ר ה-Pivot. גם דעתו של McFly וגם תגובות הגולשים בפורום נותנות העדפה ברורה ל 2243BW על פני אחיו. מה הסיבות לפער הדירוג בין שני המסכים הללו?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי את המסך לפני איזה שנה ובחצי שנה האחרונה (לא קרה משהו חריג) אני פשוט לא יכול לשבת מול המסך יותר מאיזה שעה וחצי שעתיים רצוף (אין לי בעיות עיניים בצבא אני על המחשב גם כל היום ואני בסדר גמור) לקחתי את המחשב לחנות לראות אם הם יש בעייה ולאחר ששכב שם יממה קיבלתי תשובה שלילית ,חיובית מבחינתם, המסך תקין אז אני פונה אליכם אולי אתם יודעים מה עלול לגרום לתופעה כי אני יושב מולו ומרגיש שהוא בוהק שהקרינה שלו חזקה יתר על המידה ואני פשוט לא יודע איך לסדר את זה תודה מראש אלעד.
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות אותו ב 1260 ש"ח האם המסך מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני מעוניין לקבל פרטים על המסך הזה אם הוא טוב בשביל משחקים וסרטים ואם לא אז על איזה מסך ללכת?! (אגב ה24 אינץ' של דל אזל במלאי אז הוא יורד מהאופציה) תודה
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-