מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך 22" למחשב חדש שישמש בעיקר למשחקים ולצפייה בסרטים. כרטיס המסך במחשב יהיה HD4870 1GB. המסכים שאני מתלבט בינהם הם: 1. Asus MW221C 2. BENQ T2200HD (שימו לב שלמסך השני יש רזולוציה 1920x1080) http://forums.whirlpool.net.au/foru...fm/1067469.html תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אהלן...רציתי לדעת מה ההבדל בין הדגם VW224U לבין הדגם VW222U ומי מבין שניהם יותר טוב ונותן איכות תמונה טובה יותר? http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=RjK5jGChVMy3QbXt http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=aNVINW1uJlmCw9jZ
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
חריגה אפשרית - 100 שקלים לכל היותר כטובה לחבר, מחפש מסך שמכיל את האפשרות לתלייה בזרוע או מתלה. יחובר למערכת דיי חדשה (E8400\GTX260). מן הסתם הפאנל יהיה TN יציאה DVI ייתרון ואם לא אז HDMI... תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מכל הבחינות הדגם p2350 יותר טוב מה p 2370 איך זה יכול להיות שהוא זול ממנו ב יותר מ 100 שקל??? ולמה חיון לא מפיצים אותו אלה רק בוואלהשופס? הניגודיות שלה p2350 זה 1900 על 1200 הp2370 הניגודיות שלו זה 1900 על 1080 ל p2350 יש בהירות 300 ול 2370 יש בהירות 250 מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה הולך פה? יכול להיות שהפאנל של הp2370 טוב יותר?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ניתן להשתמש במסך הנ"ל בתור טלוויזיה גם עם ממיר רגיל של YES? (לא HD) תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתבלט בין שני מסכי ה24 האלו. יש השוואה טכנית כאן: http://www.shopmania.co.za/compare~online-monitors~p-138962~compare-961467,138962~pp-up.html מה שמפריע לי, ב T240, הוא שאומרים שהצבעים שם לא משהו, וכל הפאנל דיי גרוע, לא ניתן לכוונן אותו, מצד שני יש לו tv tuner. מה שמפריע לי ב 2494HM, הוא שהוא לא מוכר בכלל בחו"ל. אין אותו ב amazon, מצד שני הוא חדש, כן מתכוונן, ויש לו תכונות יותר טובות. אבל אין לו tv tuner . שזה דבר שאני לא באמת צריך. חוץ מזה הוא 16:9 בדיוק והשימוש העיקרי שלי הוא סרטים... המחיר שלהם זהה, אולי 100 שקל רחוק אחד מהשני, שזה לא עניין מבחינתי. מה דעתכם? אגב זו כתבת יחצ"ון על ה 2494 בעברית http://www.technolog.co.il/2009/02/15/2396 וזו ביקורת מעולה על ה t240: …
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סוף שנה החלטתי לשדרג את המסך שלי ( 17 אינץ flatron l1730s) קראתי את הנושא של ההבדל בין הפאנלים בלינקיה וגם דיון ובוא היו דעות על ההבדלים בין הפאנלים ( ששם היו הרבה דעות שסותרות אחת את השניה) ועדיין לא החלטתי.... מה עדיף לקנות פנל tn או פנל e-ips ???? אם אני קונה פנל tn זה t220 ואם או את ה- 2209WA ..... אני יספר לכם קצת על השימושים שלי ותעזרו לי להחליט: רואה הרבה סרטים משחק במשחקים כבדים (ויש מחשב בהתאם) וגולש באינטרנט זה בערך לפי סדר , אני לא פריק של תצוגה והיא לא כל-כך משנה לי ואולי בגלל שאף פעם לא ראיתי סרט באיכות טובה על מסך טוב. לעומת זאת כשאני קורא טקסטים הרבה זמן כואבות לי העינים , עם 2 המסכים זה אמור להשתפר או שדווקא ב t220 זה יחמיר?? תודה על העזרה ויום טוב....…
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מסך ולחבר שני מחשבים אחד באמצעות DVI והשני באמצעות ה VGA. ראיתי לדוגמא מסך 19 של LG שכולל כפתור שמאפשר קפיצה בין הכניסות. האם זה בדרך כלל סטנדרט במסכים, כי אני לא מוצא לזה התייחסות גם במסכים יקרים יותר לפעמים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מסך 22" ב1300 ש"ח הסרט מיועד למסמכים וסרטים כמו כן מאד חשוב לי תמיכה FULL HD. תודה רבה, משה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, היות והתחום שלי הוא לא גרפיקה לצורכי דפוס, אלא עיצוב שבסופו של דבר רואים על מסכים (והמסכים של רובנו, לא מיועדים לגרפיקאיים). האם יש לי צורך בכלל במסכים לגרפיקאים? מה זה יתרום לי? או שסתם אני מתבלבל ואין לי צורך בדבר כזה... דבר נוסף, האם שווה להשקיע ב24'' או ש22'' מספיק וההפרש לא מהותי. אשמח לשמוע את דעתכם. ובנוסף, במידה וכן - מה המסך המומלץ לטווחים של 22''? (מגבלת מחיר של עד 2000) במידה ולא - גם אשמח להמלצה.
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מחפש מסך מישני ל-DELL 2408 שיהיה ברולוזציה אנכית של 1200 פיקסלים, על מנת שיהיה מקביל ל-2408. שאלה כזאת: האם אפשרי להשיג את ה-DELL 2007FP בארץ ב-2K? ושאלה אחרת, איזה עוד מסכים עומדים בפניי?
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לקנות מסך מחשב 22" חשבתי על ה 2253BW של סמסונג... או LG כלשהו מסדרת W (יבוא במקום 17" CRT) התקציב הוא עד 1000 לכל מסך, שמתי לב שירדו המחירים.. התקציב בהתאם כלומר עדיפות לפחות מ 1K לכל מסך עכשיו יש בעיה כי יש עוד עמדת מחשב שהשולחן בו קטן יותר והישיבה פחות מרווחת ואני לא יודע אם יתאים גם 22" בעמדה הזו (כרגע יש 17" LCD, מתוכנן שדרוג) איך אפשר להחליט בין גדלים 20/22 מבחינת מקום הישיבה? עוד שאלה האם המסכים תומכים ב HD ? או שאין כזה דבר בכלל במסכי מחשב? :s05:
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
מחפש מסך מחשב לשימוש מישרדי 20"-22" רחב עד 750 ש"ח מה האופציות?
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש (LG 2353) עם תמיכה ב-FULL HD. כרגע הוא מחובר בחיבור VGA רגיל לכרטיס מסך OB ואני רואה ברזולוציה המקסימלית - 1920*1080. השאלה היא האם יש טעם לחבר אותו לחיבור דיגיטלי (HDMI/DVI) ? הרי הרזולוציה לא תשנה ? האם לעיקר השימושים שלי (אינטרנט) אני אראה הבדל כלשהו בחיבור דיגיטלי ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 983 צפיות
-
-
בעיקר למשחקים ועריכת וידאו. אין מחשב בינתיים..... אני אקנה כרטיס מסך בהתאם למסך אחר כך
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
לפני כשבוע קניתי סוף סוף את המסך המדובר ואחרי כל ההתלהבות (שעדיין לא עברה..) הבחנתי במן תופעה מוזרה: כשמדפדפים בתמונות, בחצי השנייה הראשונה לאחר הופעת התמונה החדשה עוברים 2-3 "גלים" של בהירות על גבי המסך ואז הכל מסתדר. סרטים עובדים מצויין. מישהו הסביר לי כי יתכן ומדובר ב Overshoot אבל קשה לי להאמין... אם משהו יודע מה בדיוק קורה או מכיר פתרון, אנא הביעו דעתכם.
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
לאחר שימוש של כשנתיים במסך ה-Dell 2007WFP, התחילו להופיע סימני צריבה בחלק העליון של המסך לאחר כמה שעות שימוש בו. פניתי למעבדת CPM במסגרת האחריות, והוא הוחלף במסך Dell2209WA (במהירות וביעילות לאחר מספר ימים, יש לציין). העניין הוא שלא נאמר לי שהמסך הוחלף בדגם אחר. כשבאתי לאסוף אותו, שמתי לב שהוא שונה מה- 2007WFP (שמתי לב ששקעי ה-USB ממוקמים בדופן השניה של המסך לעומת ה-2007WFP מה שבעצם גרם לי להסיר במעבדה את כיסוי הניילון הלבן ולגלות שזהו מסך שונה), ולאחר בדיקה מהירה התברר שזהו כאמור ה-2209WA. לאחר מחקר קצר, הנתונים מראים שפרט לעובדה שה-Dell2209WA גדול מה-2007WFP בשני אינץ', עם ניגודיות משופרת של 1:1000 לעומת 1:800 - אין לו ממש יתרון על ה-2007WFP. להיפך - חסרות לו כניסות הוי…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעיה מוזרה מאוד.. במעבר ממסך CRT ישן למסך LCD חדש ( כל מסך ניסיתי שני דגמים שונים), מתחילות לי בעיות מוזרות מאוד של חוסר תגובה ללחיצות עכבר על המסך. התופעה קוראת כרגע בשני תוכונות בלבד (Fire fox ו Google earth ), המוזר הוא שברגע שאני ממזער את התוכנה ומעלה אותה מחדש אז יש תגובה מחדש למספר לחיצות ואז שוב חוסר תגובה. במערכת ההפעלה עצמה או ב IE7 אין לי שום בעיה. אני עובד עם win XP PRO וכרטיס מסך Nvidia geforce 6100 עם הדרייוור המועדכן ביותר. מישהו נתקל פעם בתופעה הזאת ?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה...אחרי התלבטויות רבות החלטתי לבחור בין שתי המסכים הבאים...רציתי שתמליצו לי מה מבין שניהם הוא מסך שטוב יולר למשחקים וסרטים..מקווה שיותר אני לא אצטרך לשגע אותם עם השאלות שלי ותודה לכל מי שעזר ויעזור. הנה הקישורים למפרט של כל אחד מהמסכים: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=nzlfsl9B8IdmdM1h http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=169&prodid=542&keySearch= end of link
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפורום הנכון, במידה ולא אנא הפנו אותי לפורום הנכון, תודה. יש לי מסך LCD ובזמן האחרון מידי פעם אני רואה קו לאורך כל המסך (קו אנכי) בצבע תכלת בצד שמאל של המסך, קצת לקראת סוף המסך. לפעמים לאחר שאני מפרמט את המחש מספר פעמים הקו נעלם ולפעמים לא. לפעמים ימים שלמים אין את הקו הזה. גם במסך LCD השני שלי הקו הזה מופיע. מה ניתן לעשות? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם מסך 14.1 שפועל ברזולוציה מקסימלית של 1280X800 (יחס 16:10). רוב הזמן אני עובד איתו בבית ומחבר אותו למסך רגיל. כרגע יש לי מסך 17" רגיל לא רחב, כך שכדי למנוע עיוות של התמונה, יש שוליים שחורים די רחבים למעלה ולמטה. השאלה שלי היא האם שווה בכלל להשקיע במסך יותר גדול מ-17" (רחב כמובן)? קראתי שהמסכים האלו מיועדים לעבוד ברזולוציות גבוהות ואם לא מתכננים להגיע לכאלו רזולוציות אין טעם בכלל לקנות אותם. האם יש לכל גודל מסך רזולוציה ספציפית המתאימה לו? ואם כן מה הגודל המתאים לרזולוציה שלי? תודה
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
טוב קודם כל נראה לי מוכר לכם העסק עם הקצוות הכהים במסכי TN ולפעמים גם באמצע כמה נקודות גדולות כהות יותר שנראות במיוחד על רקע אפור (כבר ראיתי מקרים שהמסך נדפק יותר מפיקסל מת בגלל זה) ששמתי לב לאחת תודות לרקע של הפורום למטה במסך שלי הקיצר קפצתי לפוטושופ שמתי את הגוון האפור שגורם לה להראות הכי בולטת(בעצם היא מעין עיגול -- צ\מישהו נגע לי במסך בזמן המשוח.ייצור כ"כ חזק שזה השאיר סימן? הגודל תואם אאצבע... אם כי שוב היא לא קופצת לעין וזה במעיקר בקונטרסט-בהירות סופר נמוכה שאני אוהב למדי AKA 0 ו20~ ב2243BW של סמסונג בסדר הפוך) הקיצר לקחתי גוון אפור טיפה מעל לעסק וניסיתי לעבור על זה באופן מדוייק וזה עבד דיי טוב והפך את הכתם לבלתי מזוהה והרקע לחלק יותר גם במצב הנ"לואני מניח שזה יכול…
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שבת שלום! אני מחפש מסך שטוב לפוטושופ בלבד! בשילוב של הכי זול שניתן למצוא מבלי לפגוע באופן משמאותי באיכות הצבעים והדיוק של המסך.לא משנה לי אם הוא 19 או 22 אינץ לא משנה לי איך הוא לסרטים או משחקים העיקר שיעשה את העבודה עם פוטושופ. אשמח לקבל המלצות מכם! ותודה
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
לאחרונה אני רואה מסכי מחשב שמודגש שהם בפורמט הנ"ל. אשמח להסבר קצר מה היתרונות/חסרונות של המסכים האלו ומה ההבדל בינם לבין 16:10. האם קיימים מסכי 23 בפורמט 16:10 או שזה לפי ההידיון והחישוב רק 16:9?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-