מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מסך "27 1440P 144Hz. ההתלבטות שלי היא בין הXL2730Z של בנקיו, לבין MG279Q של אסוס. השילוש שלי מורכב ממעבד I7 6700, כרטיס מסך FURY X, ו16G זיכרונות DDR4 3000Hz. בגדול הפיצ'ר\חומרה "ששובר החלטה", היא סוג הפנל. האסוס מצוייד ב-IPS, לעומת הבנקיו שמצוייד ב-TN. מעבר לזה כמובן יש את עניין הביקורות ברשת. הבנקיו קיבל ביקורות מעולות בסך הכל, ובכולם הוזכר "חיסרון" של הפנל.... אם כי בלא מעט אתרים הם שיבחו את הפנל ואפילו הלכו רחוק ואמרו שכמעט ולא מורגש הבדל למעט בזווית צפייה. האסוס קיבל ביקורות..אאאמממ טובות ולא מעבר לזה (לא שטוב זה גרוע כן), וגם פה הוזכר חיסרון של הפיצ'ר F-S שמוגבל ל35-90HZ להבדיל מהבנקיו…
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני בונה מפרט טכני למחשב נייח שרוב השימוש בו יהיה לעריכת וידאו עם קבצי וידאו של 4k וכמובן צפייה בהתקני 4k בקצב פריים של 50fps-60fps מחשב זה יהיה מבוסס על מעבד עם תושבת 2011-v3 . התוכנה לעריכה תהיה Adobe premiere pro חשבתי על 2 דגמים...הראשון gtx980ti והשני qudro m4000. סגנון העריכה ברובו משהו בסגנון הטריילרים קליפים (הוא חיבור סירטונים, הוספת סאונד,הוספת אפקטים - לא 3D) כמובן ש הqudro m4000 מותאם במיוחד לעריכה.... השאלה שלי האם אפשר להסתפק ולבחור בgtx-980ti? והאם בכלל יעבוד חלק עם התוכנה עם לבחור בgtx980ti? אשמח לחוות דעת.... תודה.
-
- 4 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
הי לכולם יש לי כרגע מחשב שמחובר אליו מסך מחשב אחד, ליציאת ה-DVI שלו. אני רוצה לקנות בנוסף למסך הקיים הזה גם טלויזיה, ושגם היא תחובר למחשב, ליציאת ה-HDMI. השאלה שלי היא כזו: האם המחשב יראה את הטלויזיה כמסך שני, ואז יהוך אותה לדסקטופ שני? כלומר שאוכל להזיז חלון של תוכנה פתוחה, מהמסך הראשון אל המסך (טלויזיה) השני? או, שהתמונה תהיה זהה בשני המסכים: גם במסך, וגם בטלויזיה יראו בדיוק את אותו הדבר? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. משום מה נכנסתי לקייאספי כדי לתת לכם את המפרט המדוייק של המסך שקניתי מהם+לינק על מנת שתתנו לי מענה ועצה בנושא אבל אני רואה שכבר לא ניתן לקנות אצלם מסך 27inch בכלל והוא כבר לא מופיע כמוצר ואפילו כ-לא נמצא במלאי אצלם!!...קצת מוזר הזוי ומצחיק. בכל אופן עפ"י הקבלה זה המסך שקניתי מהם שד"א אני מאוד מרוצה ממנו: samsung s27e390hs led pls 27 inch 4sm vga hdmi wide screen black+blue קבלתי בצירוף דיסק התקנה..שאלתי אותם מה הצורך בדיסק? הרי הכרטיס מסך לבד עושה התאמה לרזולוציית המסך..אל תתפסו אותי במילה הטכנית של התשובה אני לא הכי בקיא במסכים ספציפית פשוט ראיתי עסקה שנראית לי עניינית ביחס לאינצ' ולגודל מול הסכום כסף אז הלכתי עליה. הנקוד…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי 2 מסכים של SAMSUNG ישנים SyncMaster B2230 + Syncmaster 2033sw אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש תקציב 1000 ש"ח מקסימום ישמש אותי למשחקים וגלישה בעיקר מפרט המחשב שלי intel i5 4570 8gm ram radeon r9 280xvapor x המחשב שלי יוכל להריץ 1440P ? אני ממש יכול להסתפק ב1080P . לא מבין בעניין המסכים אבל המסכים שיש לי כרגע דיי מכאיבים לי בעיניים וזה מבאס . ואם בכלל החלפת מסך מומלצת בתקציב הזה אני ארגיש שינוי ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שני מסכי מחשב לעבודה - ישמשו בעיקר לתכנות ופה ושם קצת עריכה גרפית וסרטים. * גודל "24 (3.8-4.1 תופס) * המסכים יחוברו ביחד למחשב נייד. * חשוב שהמסכים יהיו קלים על העיניים לעבודה רציפה של שעות. * מסך מט * חיבור HDMI * מחיר סביב ה-1000ש"ח תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש שתי מסכי 24' שישמשו אותי בעיקר ללימודים (הנדסת תוכנה). אני צריך שהמסכים יאפשרו לי ללמוד למשך שעות בלי לשרוף את העיניים. תקציב +-600 ש"ח למסך.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אין לנו פורום טלוויזיות, ותמיכה טכנית למחשבים לא נראה שיתאים, אז באתי לפה. יש לי מסך טלוויזיה סמסונג 40" שמחובר למחשב, ולאחרונה כל פעם כשאני מציג תוכן 1080P הטלוויזיה מתחילה לרצד ברצף של מסכים שחורים ואז מתאפסת על עצמה. זה קורה רק כשאני מציג וידאו 1080, אם אני מפעיל משחקים\אינטרנט\תוכן 720P אז לא קורה כלום. אשמח לרעיונות למה זה קורה. הדרייברים של הכרטיס מסך מן הסתם מעודכנים, לא יצא לי להחליף את הכבל HDMI כדי לבדוק את הנושא.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כבר כמה חודשים חושב על מסך חדש. עכשיו ראיתי שיש מבצעים ב startpc. ביניהם על ה predator 27" 4k gsync XB271HK. מסך מומלץ ומחיר טוב. נראה לי אלך על זה. רציתי לפרסם למי שלא שם לב. זהו דברו מה חושבים?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין מסך מבריק בזולוציית 1366X768 לבין מסך מט 1920X1080 מה נחשב עדיף מבין השניים? האם במבריק הצבעים ייראו חיים יותר, או שהרזולוציה הגבוהה של FHD תחפה על כך?
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום אני זקוקה לטלויזיה לסלון, עד 40" , שמסוגלת לשדר את המחשב דרך VGA ברזולוציה של FHD 1920X1080. אני בטוחה שיש מי שיש לו בבית כזה דבר. רצוי מחיר עד 1800ש"ח תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, אשמח להמלצה למסך מחשב שישמש רק עבור גלישה באינטרנט, קריאת מסמכים וישומי אופיס (לא ישמש עבור צפיה בסרטים/משחקים/גרפיקה). הגודל המועדף אני מניח הינו 23-24 אינץ'. צרכים: 1. הצורך החשוב ביותר הוא שהמסך יהיה נוח לעיניים! שתיהיה לו תצוגה נוחה לקריאה אבל לא מסנוורת ולא מעייפת את העיניים, מסך שניתן לעבוד מולו שעות ארוכות (העיניים שלי רגישות יחסית). 2. חשובה מאוד כניסת HDMI, מכיוון שייתכן (טרם הוחלט) שהמסך יחובר ללפטופ שישמש למעשה כמחשב נייח (אגב, בגלל זה רמקולים מובנים על המסך זה יתרון, אבל הם לא בגדר Must). בהקשר הזה אני אשמח לדעת האם חיבור HDMI יכול להעביר רזולוציה גבוהה יותר מ 1920X1080? יש יתרון למסך עם רזולוציה גבוהה יותר? 3. …
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הי, כבר במשך כמעט שנה אני מתכנן על קניית כרטיס והחלטתי שהחודש אני עושה את הקנייה הזו. בשום שלב לא התפתיתי אפילו לברר על AMD כיוון שאני סובל מהתמיכה הגרועה שלהם במשחקים והדרייברים המתרסקים בעלי באגים אינסופיים. לאחר שהעליתי את הנושא במקום אחר, התפלאתי לגלות שיש את אותו סיפור גם עם NVIDIA. אז אני שואל אתכם כמוצא אחרון, האם עליי לצפות לדרייברים יציבים יותר כאשר אעבור ל NVIDIA או שאתכונן לסבול מבאגים כמו ב AMD? ואם כן אז אולי עדיף לי בתקציב משוער של 1500 ש"ח + - לרכוש בעצם כרטיס מסך של AMD ולא NVIDIA? הכרטיס שארכוש הוא: GTX970. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קניתי לאחרונה מסך מחשב זול ב400 ש"ח שחשבתי שהוא מספיק טוב, אבל רואים בו גרוע מאוד והקרינה ממנו נוראית(קישור למסך http://www.samsung.com/uk/consumer/it/monitor/led-monitor/LS22D300HY/XU ) לכן אני רוצה לקנות מסך יותר נורמלי, אבל לא יקר מדי. עדיפות ל700-800 שקל עם אפשרות לחרוג ל1000, עם חיבור HDMI, משדר ב full hd ואיכות צבעים טובה. תודה ושבת שלום.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עיקר השימוש שלי הוא משחקים וצפיה בסרטים בד"כ אני מזמין מסכים של דל מדגמי U ואני מאוד מרוצה אבל אני משדרג את המחשב ורוכש כרטיס 1060 ורציתי להזמין מסך DELL P2714H הבנתי שיש לו פנל IPS והוא יחסית זול לגודלו ואיכותו האם מומלץ ? האם יש לו חסרונות ? (מסך 27 אינץ אחר של דל עולה בסביבות 2000 - וזה עולה כ 1600 )
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! ברצוני לרכוש מסך של dell u3014 בדקתי בזאפ וראיתי שהמסך זמין בהרבה חנויות ונכנסתי לאתר של dell וראיתי שהמסך הזה לא זמין יותר מה הסיבה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מסכי טלוויזיה של שני החברות כבר הגיעו לשוק. בקרוב יגיעו גם מסכי מחשב מבוססי הטכנולוגיות הללו . האם לדעתכם מדובר בגימיקים מסחריים או בשיפור באמת משמעותי עבור המשתמש הממוצע ?
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי טלוויזיה 50" 4K, חיברתי בHDMI לHDMI והFPS יורד ל30 והמחשב זז ממש לאט.. כרטיס מסך - Geforce GTX 960 ראיתי כל מיני מדריכים באינטרנט וכלום לא עזר..למישהו יש פיתרון? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בעקבות הדיון הקודם שפתחתי מחפש כמה הצעות לגבי מסך חדש שיתלווה כנראה לgtx 1080 (אלא אם כן תהיה הצעה מעניינת מamd בחודש הקרוב) מחפש מסך 2k, כמובן עדיפות לפאנל IPS וקצב רענון גבוה (90hz+). עדיפות להזמין מהארץ, לא ממש משנה מאיפה. תקציב סביבות 3000 בלי להגזים אם יש חריגה. כרגע אני מסתכל על ה Dell S2716DG, שמצד אחד הוא עם G SYNC ורענון של 144HZ ומצד שני הוא בכל זאת פאנל TN. בנוסף מסתכל גם על הMG279Q שהוא טיפה יותר יקר, עם FreeSync אבל פאנל IPS. הצעות מישהו?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מבקש המלצה למסך 24" הסיפור הוא כזה: ירשתי מחשב חזק מזה שהיה תחת ידי ואני מגשים חלום ילדות וחוזר בגדול כגיימר (טוב, גודל זה עניין יחסי כפי שאתם יודעים..) מכיון שאני בדיליי של כמה שנים במשחקים אני נהנה כרגע מכותרים מלפני כמה שנים כמו modern warfare 2 אבל שיחקתי גם tomb raider הלפני אחרון (2014?). כך שבינתיים החומרה שלי בסדר. המשחקים שעל הכוונת הם tomb raider, שוטרים למינהם כמו MW וכד'. למשחקי witcher למיניהם כבר אין לי סבלנות. הזדקנתי. [ילדים - שחקו כל עוד יש לכם את זה. דברים משתנים בגוף ובמוח ] אני מניח שארצה לשדרג כרטיס מסך בעוד כשנה ואז אלך על הדור החדש (1060/1070). מאחר ואני כבר אב לילדים אני מצליח לגנוב שעתיים משחק מדי פע…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מנסה לברר עד כמה רזולוציה של 1080p נראית רע על המסך הזה (מבחינת טישטוש הטקסט וכו). האם זה נוראי עד למצב שאי אפשר לקרוא שום דבר או שההבדל הוא לא כזה משמעותי, שכן מדובר במסך 25" בסופו של דבר ולא 27. לפי מה שהצלחתי למצוא ברשת כולם מסכימים שמשחקים לא נראים רע ברזולוציה הזאת (אם כי זה פחות מעניין), ודעות חלוקות לגבי הטקסט (בביקורת של tftcentral למסך הזה נכתב שהוא "טוב" ברזולוציה הזאת גם לטקסט ואילו בפורום כלשהו מישהו טען שלא רואים כזה טוב). אני שואל בגלל תאימות ללפטופ ישן שארצה לחבר למסך הזה, אך 1080p זה כל מה שהוא מסוגל להוציא. לצערי אני די תקוע עם הלפטופ הזה ואצטרך לעבוד איתו תקופה אולי אפילו ארוכה. השאלה היא האם לא פשוט כבר לקנות מסך FHD בינתי…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כבר הרבה זמן שאני רוצה לקנות מסך 27' ואני לא מצליח להחליט בין שני המסכים האלו.. אחרי שה Dell 2007WFP שלי התפגר ועדיין קשה לי לחשוב על מסך אחר לא של דל, ראיתי את הסמסונג הקעור וכמה הקעור כן משפיע בגודל כזה, אז עכשיו אני לא מצליח להחליט בין השניים.. השימוש שלי זה לסרטים ומשחקים, כאשר אני אוהב לשחק באיכות הכי גבוהה אבל לא אובססיבי לפרטים הקטנים שרוב הסיכויים אני בכלל לא אשים לב אליהם.. מבחינת איכות תמונה כמה הבדל יש בינהם? האם הוא משמעותי? מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לחוות דעת על המסך הבא - 243V5LHAB https://www.ivory.co.il/catalog.php?q=&orderBy=&act=cat&id=2602&filters[1166][]=1170 ישמש לסרטים, גיימינג (FPS), ושימוש כללי. מסך יחסית זול, האם הוא נותן תמורה טובה למחיר? תודה, אורי
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בשעה טובה הלך לי המסך שהיה לי מחפש לקנות מסך לגיימניג עד 2000 ש"ח אני כרגע עם i5 6600 +gtx 1070 g1 מה אתם ממליצים לי? עד עכשיו הייתי משחק ב1080p השאלה אם שווה את הקפיצה ל1440p? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אמצעי התצוגה החדשים של היצרנית הקוריאנית הם זריזים, קמורים ובעלי טכנולוגיית הארה אחורית ייחודית לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-