מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
1499 ש"ח ל-2007FP מחודש http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=lcd-02&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=21 2750 ש"ח ל-2408WFP מחודש http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=LCD-DE24&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=33 ה-2408WFP כנראה לא כל-כך מעניין, כי מי שמשקיע סכום כזה, כנראה ישקיע כבר עוד כמה מאות שקלים לקבל מסך חדש. אבל ה-2007FP בהחלט עשוי להיות מעניין, שכן מסך חדש כזה כנראה לא זמין יותר. צריך לנסות לברר מה זה אומר "מחודש", כמה זמן היה בשימוש, האם יש פגמים ידועים, וכמובן איזה פאנל/רוויזיה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות 2 מסכי LCD והמחיר הוא 2500 ש"ח השימוש של הראשון הוא למשחקים והשני הוא לשימוד משרדי(מסנג'ר איסיקיו עבודות וכו') בשביל המסך של המשחקים המליצו לי על LG L1970HR ובשביל המסך "הפשוט" המליצו לי על מסך של חברת CMV מה אתם אומרים עליהם? יש המלצה לדגם של CMV ? עדפים מסכים אחרים? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי מסך מדגם X193W שיש לו כניסה של DVI האם זה אומר שאני יכול לראות בו תכנים באיכות HD? הכרטיס מסך שיש לי במחשב הוא ATI READON 4850
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הי, אני עובד עם המסך הזה כבר כמה זמן על hdmi מהמחשב הנייד, והכל סבבה. עכשיו עברתי לנייח, עם gtx970 של asus, וכשאני מחבר בDisplayPort הדבר היחיד שאני יכול להשיג מהמסך זה Entering Power Save Mode. אני רואה שיש דיבור על התופעה הזאת ברשת, אבל לא מצאתי פתרון. עד כמה שאני יודע זה אחד המסכים הכי מומלצים פה, ידוע למישהו על פתרון לבעיה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה להוסיף עוד מסך למחשב שלי, יש לי כרגע 2 מסכים של דל מסוג u2311h אך אינני מוצא את המסכים הללו למכירה יותר גם ביד 2, לכן אני שואל אם ההבדל הוא יורגש אם אני ישים עוד מסך אך מדגם u2312h? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אהלן חברה, כפי שציינתי בכותרת אני מחפש מסך בכיוון ה24' שעיקר השימוש בו יהווה עבודה ממושכת מול פלטפורמות פרסום בדפדפן, גלישה באינטרנט ועבודה מול אקסל המחשב יחובר ככל הנראה למחשב נייד Dell Vostro ואולי גם לנייח תלוי מה יעבוד טוב יותר. התקציב הוא בכיוון ה1000 ש"ח עם אופציה לחריגה קלה אם זה באמת נחוץ. אשמח להמלצות
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר מחשב נייד ישן אשר יש לו יציאת VGA בלבד ליציאת HDMI של טלויזיה. השאלה שלי האם כבל VGA to HDMI יעבוד? כמו הכבל הזה: http://www.ebay.com/itm/Male-VGA-HDMI-Gold-Cable-3M-10ft-LCD-TV-Black-/330488587186?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4cf2a7a3b2
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו ששני המסכים הגיעו לארץ (לפנדה מחשבים) יש לי התלבטות קשה בין המסכים הנ"ל. לשניהם יש אותם תכונות ארגונומיות לשניהם יש ניגודיות של 1:1000 ובהירות של 300cd/m² לשניהם יש התקן VESA ותמיכה ב TCO 03. הבעיה של LG אין חיבורי USB במסך לעומת הDELL שיש לו אבל ל LG יש 2 חיבורי HDMI לעומת הדל שאין לו. . ויש גם את האמינות של דל וגם בד"כ הצבעים של דל יותר חדים משל מסכי LG ואני גם קצת מבולבל כי באתר של המשווק של LG כתוב גם גודל נק' גם רזולוציה וגם זמן תגובה שונים ממה שכתוב ב PDF של LG ששם כתוב גודל נקודה 0,247 לעומת מה שכתוב אצל היבואן בארץ 0.282 וגם זמן התגובה שמוזכר אצל היבואן הוא 6MS ומה שכתוב ב PDF זה 5MS וגם הרזולוציה שאצל המשוק זה 1680X1050 וב PDF כתוב 1920 x 1200 מהו המפרט הנ…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המחשב יהיה מיועד למעט משחקים, והרבה וידאו.. חריגה מקסימום 200 שקל, אם יש 19' איכותי אז עדיף, אבל אפשר להתפשר על 17... מסך לא רחב.. אמממ מה עוד.. פאנל TN זה -כזה- הבדל באיכות? בכל אופן, עדיף פאנל שהוא לא TN, אבל אם יש מסך טוב עם פאנל TN, גם סבבה
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
סובבתי את המסך סתם בשביל לראות איך זה שמאלה וכשהחזרתי עכשיו אני שם לב שהתפריט (כשלוחצים על הכפתורים במסך) פונה שמאלה כדי שאקרא את זה ישר בכיוון שסובבתי את הפיבוט (משמאל), כנ"ל גם הודעת ה"DVI" שמופיעה אחרי כל מעבר ויציאה (בעלי המסך בטח יודעים). איך אני מחזיר את המצב לקדמותו? שאני אקרא את זה ישר ולא שזה מסובב... יש לציין שרק את שני אלה אני רואה משמאל, התצוגה שהמסך מציג ישרה ובמצב תקין (ואגב שסובבתי היא לא הסתובבה, אלה נשארה)
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדך מסך 22" רחב שיתאים לדרישות הבאות: התאמה לכרטיס מסך 4850 ATI FHD בכוונתי להשתמש בו למשחקים כבדים ולסרטים בHD. עכשיו, האם יש חשיבות לרזולוציה בשביל השימושים הנ"ל? האם יש חשיבות לחיבור HDMI בכדי להנות מFHD ולהפעיל משחקים כבדים כמו שצריך? כמו כן אשמח להלצה למסך שיתאים לדרישות הנ"ל תודה
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום אני כרגע בתהליכי רכישה של טלוויזית Led 32 אינץ שתשמש אותי גם כמסך מחשב ההתלבטות העיקרית שלי היא האם ללכת על טלוויזיה FHD או שאפשר להסתפק בHD ready ובאיזו מידה הדבר ישפיע על החווית משחק? וכמה הוא יורגש במסך שהוא יחסית קטן (32 אינץ) המחשב שלי בנוי לגיימינג ואני כמעט תמיד משחק על ההגדרות הכי גבוהות
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מסך 19 עד 700 ש"ח על איזה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אני מעונין לרכוש טלויזיה 22, שתשמש את אחותי. אני לא מחפש מסך היי אנד, אלה מסך LCD ממוצע ופשוט. שמתי על על Chimei CMV-222H מסך מחשב, שניתן לחבר אותו לממיר דיגיטלי (יס, או הוט) כמה שאלות יש לי: איך המסך, והאם יש לו מתחרים באותו סדר גודל של מחיר? (רק מסכים עם חיבורים מתאימים לטלויזיה) למה בעצם מסכי המחשב יותר זולים ממסכי הטלויזיה באותו גודל? איך עדיף וניתן לתלות את המסך על הקיר? והאם ניתן לפרק ממנו את הרגל שעליו הוא עומד? והאם בסה"כ זויות הצפיה של המסך יהיו טובות, ויהיה ניתן להסתכל עליו מהצד, ולראות סבבה? תודה, שיהיה לכולנו גמר חתימה טובה
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ לגבי רכישת מסך עבור מחשב למטרת משחקים... ראיתי פה בפורום שהמסכים הכי מומלצים ורצים הם ה - samsung 2333t וה - dell u2311h מצד אחד - הבנתי שלמטרת משחקים הסמסונג אמור לעשות את העבודה והוא עולה בסביבות ה - 900 שקל. לעומת זאת הדל יקר ב - 500 שקל לערך אבל מפארים אותו ללא סוף. התקציב שלי הוא גמיש ככה שאני באמת יכול ללכת לכאן ולכאן.. אז השיקול העיקרי שצריך להיות הוא מה הכי מתאים לי. המחשב שיחובר למסך הוא בעל כרטיס 6870 יחיד כרגע. למרות שיש סבירות מסוימת שבעתיד - חצי שנה אולי יתווסף עוד ל - CF. המסך יהיה בחדר האישי שלי. אז יתפקד גם בכדי לראות סרטים ב - HD מהמחשב.. אשמח לחוות דעת.. תודה [br]פורסם בתאריך: 30.11.2010 בשעה 18:46:04 אהה כן ועוד משהו.. ש…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב שלי למחשב חזק למשחקים ורציתי שתמליצו לי על מסך מחשב גם כן חזק למשחקים בעיקר. התקציב הוא בסביבות 1200 שקל פלוס מינוס.. האיכות הרבה יותר חשובה לי מהגודל.. תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי אופציה למחיר זול למסך הנ"ל אני לפני שדרוג מערכת וכנראה הכרטיס מסך יהיה 4870 1GB המסך מתאים למשחקים? הרזולוציה שלו היא כמו של FULL HD זה אומר שהוא תומך FULL HD למרות שאין לו כניסות תואמות? (רק DVI HDCP)? עד כמה 5 MS יפריע לי במשחקים? המערכת תהיה בעיקר למשחקים בסגנון CRYSIS / FARCRY וכו'. יש למישהו הצעות למסך 22" - 24" אחר ? אם לא המסך הזה, התקציב יהיה בערך 1500 ש"ח תודה ;D
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
ולא ידוע מתי יגיע מלאי.. היבואן הראשי-אומניטק טוען שלא רווחי עבורו להביא את הדגם הזה בגלל שאין לו ביקוש והוא דווקא ממליץ מאד על VX2025WM Viewsonic אשמח לשמוע אם מישהו שמע על מלאי זמין למכירה
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש לי רסיבר חדש, שאין לי כ"כ איפה למקם אותו, והייתי מעוניין למקם אותו מתחת למסך LCD שלי. אני יודע שרכיבים חשמליים כגון ממירים, שנאים וכד' גורמים לבעיות במסכי CRT. האם במסכי LCD זה ישפיע באותה צורה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היי. במסך מחשב שלא רואים בו טוב ב vga ורואים מצוין ב dvi .אם אחבר מתאם מ vga ל dvi אראה באיכות של dvi ? תודה למי שיודע.
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם , מבקש חוות דעת על המסך הנ"ל למי שיש מידע או נסיון אשמח לשמוע רשמים בעד ונגד. Dell p2815q תודה !
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני ללרכוש מסך lcd 20 ויש לי כמה שאלות: 1. המסך מספיק גדול בשביל סרטים ומשחקים כי ראיתי את ה- 22' והוא ממש ענק? 2. אם תוכלו להביא לי המלצה מהאתר הזה: WWW.IQPC.CO.IL
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי את המסך הזה ולא משנה כמה חיפשתי, לא מצאתי בשום מקום איזה סוג של פאנל יש לו בין אם זה TN או IPS או PVA מישהו יכול לעזור? אני פשוט מנסה לכייל את המסך לעריכת תמונות עם מכשיר כיול יעודי ואני לא בטוח שאני מוציא את התוצאה שאני מחפש
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני מבקש ממכם לדרג את המסכים הבאים: EIZO S1931 EIZO S1910 VIEWSONIC VP930 SAMSUNG 971P SAMSUNG 940T PHILIPS 190P7ES NEC 1970NXP (/NX-BK) LCD
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב שישמש גם כטלוויזיה ויחובר לממיר YES. חשבתי על Samsung SyncMaster 2494LW האם את המסך הזה אפשר לחבר גם כמסך ולמחשב וגם לממיר במקביל? האם כ.מסך FX5550 יחזיק אותו ברזולוציה הטיבעית שלו בעבודה רגילה כלומר ללא משחקים רק אינטרנט וסרטים אולי? אם יש הצעות למסכים אחרים שיכולים להתאים תציעו! צריך לראות במסך טוב טלוויזיה כי היא אמור להחליף טלוויזה 21' רגילה! תודה.
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-