מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
צריך המלצה למסך 1000 שקל מחנות באיזור חיפה תודה
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אהלן, כשאני מפעיל את זה(זה מעלה את הניגודיות מ1:1000 ל1:1500 בעזרת תאורה אחורית, ככה הבנתי לפחות) אז בזמן האחרון שמתי לב כשזה מופעל למשל בסרט\משחק אז יש הרבה פעמים קטעים שכאילו 'סוגרים' את האור ו'מדליקים'.. נהיה חשוך נהיה בהיר.. מקווה שאני מובן... כאילו מעמעמים פתאום את המסך ומחזירים חזרה לנורמלי. זה בעיה במסך? למה זה קורה? כשאני רואה YES במסך בHDMI זה Dynamic(בלי CR) ואין עם זה את הבעיות האלו. אוקיי עכשיו שמתי לב לעוד משהו, כשאני שם סרט על מסך מלא ולוחץ על סטופ, פתאום הוא נהיה חשוך וכשאני מפעיל פליי זה חוזר להיות רגיל. אז ניסיתי לעשות פרינט סקרין כשזה על סטופ בכדי להראות לכם שזה חשוך פתאום וכשהדבקתי את זה בפוטושופ\צייר זה לא חשוך, זה רגיל. אז אפשר להבין מזה שזה בעיה במסך…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, רכשתי את המסך היום, חיברתי , נראה מהמם! רק מה , המסך כאשר יושב על הסטנד שלו, נוטה בזווית קלה אחורה. רציתי לדעת האם יש דרך (שכרגע אני לא רואה אותה), לשנות את הזווית של המסך. תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
חברים, אני נורא מבולבל ...מרוב קריאתבפורומים אני עוד לא מספיק להינעל על מחשב 1 וכבר נולדת המלצה על מחשב אחר: ממידע שאספתי עולים המלצות למסכים הבאים: NEC 206WGX2 DELL 2408WFP A01 SAMSONG 971 P XXHV מבין השלושה מה הכי מומלץ המחשב מיועד למשחקים וצפיה בסרטים כרטיס המסך שלי הוא ג'י פורס 7600 , כמובן שעליו להתאים לאחד המסכים מרחק הצפיה הינו כ-80 ס"מ תודה על עזרתכם
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
כמעט כל מסכים היום על 300 cd/m² והבנתי מפה שזה לא בריא- לעניים ועושה כאבי ראש.. זאת אומרת שכל המסכים (LCD) לא "בריאים", אפשר איך שהוא להוריד את הבהירות בהגדרות או שפשוט צריך להיות פחות במחשב?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין 2 מסכים, אני רוצה בעיקרון שיראו סרטים באיכות ממש טובה... אבל כמובן גם בשביל משחקים... אז יש את הימאאה הזה, שאין להם הרבה מסכים אבל זה 24 אינץ' במחיר טוב, אבל אם אתם אומרים לי שהמסך עצמו לא משהו,אז אני מעדיף לקחת 22 אבל שיהיה יותר טוב http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2814 ויש את הסמונג הזה http://zap.co.il/model.aspx?modelid=715345 שהוא נראה לי יותר טוב.. אבל האמת היא שאני לא ממש מבין מה אומרים הפרמטרים האלה על המסך...אז אני צריך את העזרה שלכם.. בכל מקרה אם יש לכם הצעה אחרת יותר טובה באותו מחיר בערך אז תגידו תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי היום את המסך W2442PA - 24 אינץ'. כרגע אני עובד על רזולוציה של 1920 1080 והכל חלק וחד אבל קטן בצורה מטורפת. כשאני מנסה לשנות ל 1680 1050 אני מבחין בפסי טישטוש (חצי סנטימטר חד חצי סנטימטר מטושטש וחוזר חלילה) ניראה שהחדות האופטימלית קיימת רק ברזולוציה הראשונה וכל השאר גורמות לטישטוש בהתמונה בפסים קטנים כפי שציינתי. האם הבעיה מוכרת ויש פתרון? כמו כן יש דרך שניתן לעבוד עם רזולוציה יותר נמוכה מהמקסימום ולשמור על חדות ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי , יש לי הזדמנות לרכוש את המסך הזה עבור הבן שלי שבעיקר משחק משחקים ורואה סרטים< כמו כולם כנראה > האם כדאי ? תודה ניר
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היום הבחנתי בכמה נקודות מהבהבות במסך, תחילה חשבתי "פיקסלים מתים" אבל איך מתים אם מאירים לכך החלפתי לרקע אחר ואז והבחנתי כמה גדולה התופעה ניראה בכול אזור יש כמה מנצנצים, אני לא מבין מה קורה למסך קניתי אותו לפני כמה חודשים' זה ניראה כאילו הדף לא תקין או אולי דריבייר של הכרטיס מסך אולי עבודה מאומצת של המסך. .. . אני שובר את הראש.... אשמח להבהרה אחת או שניים מה קורה למסך שהפך למנצנץ, כמו כן מיקום הניצנוץ לא עיקבי כך שאני לא מבין כלל תודה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המסך למשחקים, גלישה באינטרנט וכו...
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום! אני מחליף חלק מהמסכים אצלי בבית/בעסק וצריך ייעוץ: יש לי 3 מסכים. אחד מהמסכים הוא chimei t38 גודל 20"ושני האחרים CRT שאני רוצה להחליף ל-LCD. שניים מהמסכים מיועדים למשחקים/סרטים(20" לפחות), והשלישי מיועד לתכנון בתכנת CNC, מה שאומר שהוא לא צריך להיות איכותי מדי, אבל גדול (20 לפחות) כדי שיהיה נוח לתכנן איתו שרטוטים. נניח ויש לי 2000 +- מה הייתם ממליצים לעשות? להשתמש ב-CHIMEI לשרטוטים ולקנות שני מסכים חדשים? (נראה לכם שאפשר להשיג משהו ברמה טובה יותר בטווח מחירים הזה?) או אולי לקנות שני מסכים אחד זול לשרטוטים והשני יקר למשחקים/סרטים? (בהתחשב במחירים היום ובאיכות של המסכים) אם אתם חושבים שהתקציב נמוך מדי ושווה לשים עוד כמה מאות, אני גם ישמח לשמוע את ההמלצות שלכם. תודה ויו…
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום רציתי המלצה לשתי סוגי מסכים אחד בגודל 22 אינץ' ואחד בגודל 24 אינץ' כאשר השימושים העיקריים שלהם זה עבודה רגילה של מחשב כגון אינטרנט אופיס VISUAL STUDIO... והכי הרבה לשימוש של צפייה בסרטים ותכני HD !! הייתי רוצה לדעת מה ייתן לי את התמורה הכי טובה מכל סוג מסך ? ובמסך בגודל 22 אינץ' אם יש משהו במחיר יותר נמוך מ-1500 ש"ח אבל לא פחות טוב זה יהיה אחלה בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם, טוב הגיע הזמן שגם אני אפתח נושא חדש ולא רק אנסה לעזור לפוסטים קיימים אז חברה אני מקווה שתעזרו... אז ככה התחדשתי במסך T240 כפי שכבר הבנתם, (למי שרוצה לדעת, קניתי מרשת גדולה) ואחת הסיבות לבחירה היא שהעדפתי מסך ביחס 16:10, אני פחות רואה סרטים ויותר עובד על VS. ניתן לסכם את הנושא היחס מסכים בתמונה אחת: להמשיך לקרוא...תודה התמונה הוכנה בפוטושופ (מי שרוצה לדעת איך שישלח לי הודעה) עכשיו שמתי לב שיש בריחת אור בתחתית המסך ובחלק העליון :-[, יותר מורגש בחלק התחתון. ברור לי שזה פנל TN אבל עדיין בריחת אור זה שונה מצבעים לא אמיתיים למרות שהצבעים דווקא נראים נפלא. השאלה שלי האם לכל TN יש בריחת אור כל כך מורגשת או שזה רק פגם במסך הספציפי הזה? …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה אני רואה תופעה מוזרה במחשב שלי לאחר אתחול, כשאני מעלה כל משחק שהוא הכל עובד מצויין, אלא שפתאום אני מאבד את התמונה ומקבל מסך שחור רק כיבוי של המסך והדלקה חוזרת לאחר כדקה הכל חוזר כלא היה ועובד שוב עד שזה קורה שוב לאחר כחצי שעה. התופעה נראית לעין גם במשחק וגם מתוך ה-DESKTOP , אפילו ניסיתי לאחר POST לעמוד על מסך ה-BIOS ולאחר כמה זמן גם שם זה קורה. כל המחשב ממשיך לעבוד תקין גם כשהמסך מוחשך רק התצוגה הופכת למסך שחור. התופעה קוראת הרבה יותר מהר כאשר כרטיס המסך מועמס יותר. אנא עזרתכם, אנא ממש עובד עצות מערכת: ספק: ENERMAX liberty 400W מעבד: Q6600 מומהר ל 3.5G זיכרון: - Gskill 800 כ.מסך: EVGA 8800 GTS 320M SC צג: ASUS MW221C רזולוציית עבודה 1600X1050 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני מתלבט בין סמסונג 2043BW לבין 2053BW. ב 2053 הזמן תגובה יותר טוב וב 2043 יש פיבוט, שאני ישתמש בו כשאני מתכנת. לא ראיתי אף אחד מהם בחנות, יש המלצות ?? נ"ב אני ישמח לשלם אפילו פחות אם זה לא אומר להתפשר מדי באיכות
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש מסך מחשב העונה על הדרישה שלי... אני לא מצאתי דבר כזה מחברה מוכרת... אשמח לקבל המלצות... תודה
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אז ככה שמתי לב שב T190P יש רזולוציה גבוהה יותר מ T190, מה זה אומר שהטקסט יהיה חד יותר כמו כן התמונה? או שאין ממש הבדלים בין 2 המסכים?
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 22 בתקציב של 1100 ושניהם הכי מתאימים לי מה ההבדל ביניהם?
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
זה המחשב תמליצו לי מסך טוב בעיקר למשחקים תקציב עד 1400.. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤904 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤474 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 1GB GDDR5 - RETAIL ¤1291 דיסק קשיח: WD GP 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AACS ¤333 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤130 זיכרון: ADATA GANIMG 2048MB (2048MBX1) DDR2 800 CL5 ¤144 כמות:2 מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU - זמין במלאי ¤365 ספק כוח: PCP&COOLING SILENCER 500W : PPCS500 ¤417
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה מסכי "24, בנתיים עיקר ההתלבטות שלי נע סביב Philips 240PW9EB , LG W2442PA , DELL 2408WFP. ואולי גם ה "22 שכולם מדברים עליו 2209WA אבל כמי שלא מבין יותר מידי באלמנטים הטכניים אולי הכי טוב לי זה לראות את המסכים, לראות את ההבדלים בינהם, לנסות לקרוא איזה מסמך על כל אחד מהם במשך כמה דקות ואז להחליט האם כדאי יותר "22 או "24 והאם מספיק TN או שכדאי להשקיע וכו'. יש מקום שמציג את המסכים האלו כדי שאוכל להתנסות בהם? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה מוזרה כאשר אני מציג טקסט במסך מלא (גם חצי מסך...) לדוגמה כאשר אני מציג טקסט בNOTEPAD כאשר הפונט עד גודל 14 יש רעש זמזום ובכל גודל מ 8 עד 14 יש תדר אחר. ממש כמו צרצר! :-( בכל רזולוציה. יש משהו שאני יכול לעשות מבלי ללכת לחנות ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מסך למחשב/טלויזיה שאני יוכל לחבר למחשב וגם לחבר למסך ממיר של yes יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך כפי שמתואר בכותרת, לשימושים: אינטרנט, טקסטים, סרטים, וקצת משחקים. חשוב שהמסך יציג סרטים בצורה איכותית, מאחר ואני עושה באופציה זו שימוש רב. אם אפשר, שיתמוך כמה שיותר בHD =] תודה רבה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן מסך LCD ללא הקצוות השחורים שמסביב למסך מקריאה מעמיקה בנושאי ה LCD נראה לי שהקצוות מסביב למסך כדיי לתת את המתח החשמלי אשר מזיז את הקריסטלים לקיטוב האור הנכון. האם יש דרך להפטר מהקצוות האלה? או האם אתם מכירים LCD עם קצוות ממש קטנים? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום יש לי סמסונג 971P שרכשתי לפני שנתיים כמעט. אני עובד הרבה על פוטושופ ואני רוצה להוסיף מסך שני בשביל שכלי העבודה יהיו בצד אחד ובצד השני רק התמונה. השאלה היא ? אם כיום במחיר של עד 1200 ש"ח אני יכול למצוא מסך יותר טוב מהסמסונג 971P ? ואם כן אז איזה מסך מומלץ בבקשה ? שוב פעם אני צלם ודיוק בכיול חשוב לי מאוד! תודה רבה לכל מי שעונה !
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-