עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני מחפש את המסך הטוב ביותר שניתן לקנות במחיר זה - ניתן לחרוג במעט . לא רוצה פאנל TN האם קיים מסך 17" עם פאנל VA? ואם כן כמה הוא עולה והאם הייתם ממליצים עליו?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום רב, לצערי אחרי שהספק משך אותי חודש אני חושש שאני לא יקבל את הDELL 2007 FP שלי . בגלל שאני חייב מסך ונשבר לי לחכות, אני מבקש את עזרתכם בלבחור אחד. התקציב הוא עד 2300 (המחיר של ה2007 FP). המועמדים: Dell 22" LCD E228WFP שנמכר ב1700 ש"ח במגה CHIMEI 221d 22 שנמכר בKSP ב1390 ש"ח יש חנות אחרת חוץ מKSP שמוכרת אותו? Samsung 226BW 22 אשר מחירו התחלתי הוא כ2000 ש"ח. יש ביותר זול? אני מודע לכך שהמסכים לא משתווים לאיכות של ה2007FP (שאני לא הולך לקבל) ושהפנל הוא TN הנחות. אם מישהו יודע איפה בצפון ניתן לרכוש את ה2007FO במחיר סביר עד 2400 אשמח לשמוע, לפנדה אין במלאי ולא יהייה בקרוב. שימושו של המסך: הם אינטרנט, אופיס וקצת גראפיקה לא משהו שמחייב מסך CRT טוב. תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by BUNNY,

אהלן מה נשמע . ? קונה מחשב לגרפיקה, מחפש מסך 22"-24" אבל יותר חשוב מהגודל זה הדיוק צבעים שלו והיכולת שלו להראות את התמונה באיכות גבוה בכל ההספקטים. קראתי את הנעוצים, ראיתי ביקורת של anandtech והם המליצו בסיכום שלהם שבשביל איכות תמונה כדי את המסך של Dell 2408WFP זה היה נכון למאי 2008. הם דיברו שם על שני סוגי פאנלים למסכים NT S-PVA אמרו שהNT עדיף למשחקים (שזה פחות חשוב לי) 1) מה ההבדל בין הפאנלים האלה 2) האם גם היום המסכים של dell נותנים איכו תמונה מהטובה שקיימת ? 3) על מה אתם ממליצים ? במומלצים לא ראיתי התיחסות לתחום של הגרפיקה ספציפית. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by harel_22,

אני מעוניין ליקנות מסך חדש במחיר של עד 2000 ש"ח שהמסך יתאים לסרטים ומשחקים חדשים אילו דברים אני חייב לבדוק בקניית מסך חדש ואילו דברים אני יכול לוותר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by RefUser,

שלום לכולם, גיליתי היום במסך סוג של נקודת אור שנראה כאילו זו נורית קטנה בחלק האחורי של המסך(מאחורי התצוגה עצמה), בחלק שדי קרוב למסגרת המסך. בד"כ רואים אותה כשהרקע המוצג כולו לבן. האם זה פיקסל שרוף? ושאלה נוספת, האם מסך עם פיקסל שרוף סופו שיהיו בו פיקסלים שרופים נוספים? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. התקציב הוא בסביבות ה-5000-6000 ש"ח +-... המסך אמור לשמש למשחקים וסרטים בעיקר, לכן אני מתלבט אם ללכת על LCD שהוא גם יכול לשמש כ-TV ואז לחסוך קניית כרטיס טלווזיה... אם אני הולך על LCD TV כך גם גודל המסך בתקציב הזה הוא גם יותר גדול-אפשרי להשיג 26 אינץ' במחיר הזה לא? השאלה היא איך המסך יתפקד במשחקים.... מה אתם ממליצים? תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by miki26,

יש לי מחשב נייד שרצועה של ס"מ בערך בקצה הימני של התצוגה במסך ה LCD פגומה רציתי לדעת האם יש דרך כלשהיא להקטין את מסגרת התצוגה של המחשב כל שס"מ אחד או יותר מהיקף המסגרת לא ישתתפו בתצוגה כלומר להקטין את התפרסות התצוגה...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Spride2k,

שלום. מחפש המלצות למסך קעור, יש לי כבר כמה שאני חושב עליהם, אשמח לחוות דעת: 1. HP Monitor 34f curved 34 6JM50AS 2. מסך מחשב Philips 346B1C/00 ‏34 ‏אינטש QHD 3. מסך HP קעור HP Screen E344C 34 WQHD 3440:1440 21:9 LED 6GJ95AS כמובן שאם יש המלצות נוספות גם אותם ארצה לשמוע. בגדול זה נועד למשחקים, אולי עריכת וידאו \ רינדור, קצת תכנות, וזהו. יציאות USB וכאלה חשוב, רמקולים פחות. וזהו בערך

9. Started by moshemanov,

שמעו עד לפני חצי שעה היה לי את המסך u2311h והייתה בו בעיה פניתי לדל מימשתי אחריות ועכשיו הביאו לי את המסך u2312hm במקום.. קודם כל משום מה נראה לי שבמסך הקודם הצבעים היו יפים יותר (האם זה נורמלי?), וגם למה לעזאזל למסך שלי קוראים "Generic PnP Monitor"? הנה תמונה: http://i50.tinypic.com/348putf.jpg תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אם כן, האם יש לי מקום לחשוש משום שבמבט מהצד על רקע שחור לא מופיעה שום הילה סגולה? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. הבנתי שה-Dell הכי טוב. אבל רבאק - 3000 ש"ח... מה העדיפות השניה? מחשב בעיקר למשחקים, אבל גם אינטרנט וסרטים.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מחפש מסך בעל רזולוציה של 1200*1920, תקציב בסדר גודל של 1300 ש"ח, כמובן שאם יש משהו מומלץ בפחות אז מעולה. המסך נועד לצרכי עבודה ובדיקות ספציפיות ברזולוציה זו. בתודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. השאלה בכותרת, לאחר הקראתי וקיבלתי מספיק מידע על נושא מסכי המחשב, הכלתתי שאני באמת מעדיף מסך 16:10, כי רוב השימוש שלי הוא טקטסים וגלישה באינטרנט, לגבי פאנל TN או IPS עוד לא סגור, אני חייב לראות פיזית את המסכים אחד וליד השני, מניסיון אם מסכי TN, רק במחשבים ניידים זה סיוט, יש לי בנייד 15.4 פאנל של סמסונג (מט), ובאמת זווית הצפיה בו די מעצבנת בכל תזוזה, איכשהוא התרגלתי לזה, תקנו אותי אם אני טועה, אבל מסך 15.4 הוא גם 16:10 לא כך הדבר? (כיום מוכרים 15.6). בTN של מסך מחשב המצב הרבה יותר טוב, מה שמעיין אותי הוא, האם יש עוד מסכי 24" וגם 16:10?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Arik_V,

שלום. חיפשתי תשובה ברחבי הפורום ולא מצאתי. אשמח אם תוכלו לעזור. מסך המחשב שלי לא נדלק לאחר חזרה ממצב שינה. יש צורך לשחק עם הכבל של החשמל, להוציא מהחשמל ולחבר שוב וכ"ד ורק אז (וגם לא מיד אלא רק לאחר כ-20 דקות) הוא נדלק. המוזר הוא שאני עובד על המחשב כל היום והוא לא כבה פתאום אף פעם ועובד תקין. רק כשהוא נכנס למצב שינה יש בעייה "להעיר" אותו. הוחלף כרטיס מסך לפני כחודשיים וספק כוח לפני כחודש. התופעה התחילה כשבוע לאחר החלפת ספק הכוח. אשמח למסור אינפורמציה נוספת, רק תגידו מה... תודה מראש על עזרתכם ושיהיה שבוע נפלא אריק.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי שני מסכים samsung 206 bw ו asus ve248h איך אני יכול לחבר את שניהם שיציגו תמונה אחת שמחולקת לשני המסכים יש לי gtx 560 ti אם שתי כניסות dvi וכניסת hdmi

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by spiritus asper,

יש את דגם ה-TR מול דגם ה-S. מה ההבדלים ביניהם? יש לי אפשרות לקנות את ה-S ב-750 שקלים (בזאפ הכי זול 915), ואת ה-TR ב-920. רציתי לדעת מה הם ההבדלים, והאם עדיף ללכת על ה-S? השימוש למסך יהיה משרדי. מסמכים, אינטרנט וכו'... אולי כמה סרטים מדי פעם. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכם, ברצוני לקנות (בדחיפות, כי המסך הקודם שלי מת, לצערי הרב) מסך LCD בפורמט לא רחב. המסך ישמש בעיקר לעבודה ממושכת (Office, אינטרנט), ומדי פעם לסרטים. לכן, אוכל לדעתי להסתפק במסך עם זמן תגובה 8ms (האם לדעתכם צפויות בעיות עם סרטים?). אני מעדיף מסך שהוא לא בפורמט WIDE, כי נראה לי שלצרכי עבודה זה יותר נוח. (עבודה = קריאת \ כתיבת מאמרים, ותכנות) המטרה היא מסך שלא יכאבו\התעייפו העיניים משימוש ממושך בו. ברצוני להשקיע כמה שפחות כסף במסך, ולכן מחיר בסביבות ה 1100 נראה לי סביר. ראיתי מספר מסכים כאלו, של LG, Proview ו MAG, אך הייתי שמח לקבל המלצה קונקרטית. מחיר זול הוא די חשוב לי, מנסיון כואב עם המסך הנוכחי שלי, שהיה מעולה, אך נהרס תוך 3 שנים (LG F700P), מה שאומר שאני מצפה להח…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by dante123,

שלום אנשים כן,אני יודע ששואלים את זה תמיד, ואנ ייודע שתמיד יורד, אבל ''חבר של אבא שלי'' (כתב בידיעות למען האמת ) אמר שצפויה ירידת מחירים בתחילת הלימודים,ועד עכשיו לא ראיתי שום ירידה (דווקא ראיתי עליה במסך LG). אתם יודעים האם הולכת להיות ירידה (30%~) במחירי המסכים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by asaf999,

רציתי לשמוע דעתכם על המסך F-19 של ACER המסך שהוא גם מסך מחשב וגם טלויזייה, אני יכול להשיג אותו בזול ורציתי לדעת אם הוא שווה, או שהוא סתם יקר בגלל הטלוויזיה והעיצוב (ferrari). תודה...!! http://www.newpan.co.il/Index.asp?CategoryID=326&ArticleID=1106&SearchParam=F-19

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by kakolokia,

אני עומד לקנות את המסך Dell 2209wa ויש לי שאלה לגביו: יש לי מסך לא רחב lg בבית דגם (17 אינץ') L1730S וזמן התגובה שלו הוא 12ms שהוא BtB נראה לי והDELL הוא 6ms GtG.. אז ככה באיזה מסך אני אקבל זמן תגובה מהיר יותר בהתחשב שהDell הוא רחב וה Lg לא, וגם הDell גדול יותר.. ושאלה נוספת - האם אני ארגיש הבדל במהירות בין הDELL הזה ל samsung t220? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Omer Shamia,

בין 1000 ש''ח ל-1300 ש''ח לשימוש בגלישה סרטים וקצת משחקים, עם פאנל ips ורזולוציה 1920X1080 איזה דגמים מומלצים לפי הדרישות

22. Started by Alexkmr,

הרמתי את המסך הכי גבוהה שאפשר. שאני מנסה לסובב אאפשר כי אין מקום - לא גבוהה מספיק

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי לפטופ חדש חזק מספיק. וחיברתי אליו מסך של LITEON ישן יחסית אבל נוח כי מסך שלו גדול 19.חיברתי אותו לשולחן בצורה הפוכה קומבינה קלה.בקיצור אני לא מצליח למצוא תדרך להציג בשני מסכים את אותו דבר. אבל שהמסך שחיברתי יציג הפוך.הנה תמונה להמחשה:http://www.fastup.co.il/images/586126.jpgWindows 8 רץ בלפטופ.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by mapisto,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב, ואיתו אני גם צריך מסך חדש. המחשב הולך להריץ סרטים באיכות HD ומשחקים כבדים. יהיה לו כרטיס מסך Nvidia GTX680. ב-1000 ש"ח אני אוכל להשיג מסך טוב שיתאים? או שאני אצטרך יותר מזה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by אישי555,

אני מתעניין במסך ענק( 27 אינטש, למשל זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=751714 ). לפני כשנה קניתי מסך 24 ובסוף החזרתי אותו כי הרזולוציה היתה גבוהה, וכתוצאה מכך הכתב היה ממש קטן ולכן בעצם "הפסדתי". עכשיו אני רוצה שוב פעם לקנות מסך ענק, אבל עדיין חושש שהכתב יהיה פצפון. האם יש לזה פתרון או שככה זה ואין טעם לקנות ולהתאכזב?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.