עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. כרגע התקציב שלי לא מוגבל, ואני מחפש לשמוע על כל המסכים ,מה"פשוטים ביותר" ועד הטובים ביותר, אני מחפש מסך מהיר ,עדיפות ל 2MS , בשביל משחקים קודם כל ,כמובן עדיף שהוא יהיה FULL HD ,אני כרגע עם המסך 931 BF , 19 אינץ על המחשב הזה: http://tms.co.il/preview/spec/y8hpcd4w אז המטרה היא באמת מסך ברמה גבוהה, מהיר מאוד למשחקים ,גם אם זה אומר לקחת TN, אז כמובן TN טוב, אני אשמח לשמוע את כל ההצעות , בכל המחירים תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by GMTK,

לא חשוב מה הגודל אבל שלא יהיה גדול מ23 כי זה כבר מוגזם. אם 22 יותר טוב למשחקים אני יקח. ברור שיהיה פאנל IPS. תודה מראש לעוזרים המסך מיועד למשחקים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by elad76,

קיבלתי עכשיו את המסך 731BF יש מכסה מאחורה שסוגר את האזור שמחברים את הDVI ולחשמל. החלק מתחבר למסך עצמו עם חתיכות פלסטיק ..אז אחד מחתיכת הפלסטיק נשברה. זה ממש חצי ס'מ של פלסטיק שנשבר. קיבלתי אחריות 3שנים אז זכותי לקבל מכסה חדש?או שאני צריך להחליף את המסך כולו?? אני רוצה שהם פשוט ישלחו לי מכסה חדש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by gesha_s,

יש לי כמה בעיות עם מסך CHIMEI כאשר אני מפעיל שומר מסך המסך מתחיל לרצד ולהכבות אותו הדבר קורה בכמה מסמכי אקסל כאשר אני מתחיל לגלול במסמך האם מישהוא מכיר בעיה במסך הזה או שיש בעיה בשימוש ב HDMI כחיבור מסך למחשב ? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by AmirNadav,

שלום לכולם. יש לי את האופציה לרכוש את אחד מהמסכים האלה- 1. LG L1732S - במחיר של: 800¤ כולל מע"מ. 2. LG L1932S - במחיר של: 1200¤ כולל מע"מ. 3. LG 2000C - במחיר של: 2000¤ כולל מע"מ. כל המסכים חדשים מהחברה. האם כדאי לקנות את אחד מהמסכים הנ"ל? בתודה, אמיר.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by amir77a,

אני מצטט לכם ידיעה מהערב שפורסמה ב-The Marker יצרנית המחשבים האישיים דל תפסיק למכור טלוויזיות LCD על מנת להתרכז במוצרי הליבה של החברה "יצרנית המחשבים האישיים דל תפסיק למכור טלוויזיות ה-LCD על מנת להתרכז במוצרי הליבה של החברה - מחשבים אישיים. זאת, במסגרת תוכנית ארגון מחדש של החברה ביוזמת מייסד ומנכ"ל החברה, מייקל דל. דל - יצרנית המחשבים האישיים השניה בגודלה בעולם - תפסיק לייצר טלוויזיות LCD החודש. כך נמסר בעיתון הטייוואני "אקונומיק דיילי". דובר דל מסר כי כיום מוכרת החברה טלוויזיות LCD במספר מוגבל של שווקים, כולל יפאן וארה"ב. דל נכנסה לשוק טלוויזיות ה-LCD בסוף 2003, על רקע גל רחב שכלל את כניסתה לשוק של ענקית הסלולר מוטורולה. שתי החברות ניסו להפוך לספקיות מגוונות יותר של מ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Zeev86,

אהלן. הבנתי שיש גרסאות של המסך (A00) שעדיף להמנע מהם. האם הדבר נכון? או שזה שטויות? (http://en.community.dell.com/support-forums/peripherals/f/3529/t/19520870.aspx)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ofer40,

היי נתקלתי במסך הזה של ASUS: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6479 מה דעתכם על מסכים של ASUS ובמיוחד על המסך הזה? מחיר טוב לא?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Mister dude,

שלום, אני לא מבין גדול במסכים, ואחרי שהלכתי ל"איש מחשבים" (אני בטוח שיש להם שם אחר, אבל אני לא מבין מספיק במחשבים בשביל לדעת אותו), הוא הציע לי שני מסכים שונים (כי לא הייתי סגור על 17 או 19 אינץ'). - BENQ FP71GX 4 MS DVI 1:500 17 inch - עולה 1525 שקל BENQ FP91GX 2MS DVI 1:700 - 19 inch - עולה 2100 שקל. האם המסכים האלו טובים? האם המחיר שהוא הציע משתלם? אנא הביעו דעתכם.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by cocooi,

צריך מסך למשחקי מחשב ויש לי שאלה אחת שמשבית אותי ראיתי שהדבר הכי חשוב זה רזולוציה מול מהירות תגובה וראיתי שבled היחס הוא הכי מוצלח אז למה אין לו המלצות קניה בשום מקום? ראיתי שיש מישהו שהתלונן על מריחה בled האם זה קשור לענין הנ״ל? והאם זה באמת בעיה במסך שהמהירות תגובה שלו 2ms ? וסתם עוד שאלה לידע האם הרוזולוציה המטורפת שיש בled משפיעה באופן משמעותי?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש לי שולחן כזה של איקאה שיש לו גם כמה מדפים ויש כזה פינה- תא שכזה שבו נכנס המסך מחשב. המקום הנתון של 45*50 ששם יושב לי כרגע המסך CRT שתופס את כל המשטח מבחינת עומק וגובה כמעט לגמרי כי כעיקרון אמור להיות שם LCD. רציתי לדעת אם בשטח הזה אני אוכל להכניס מסך LCD 22 אינטש' שאני מתכנן לקנות בקרוב ואתייעץ על כך בת'רד חדש אחר יותר מאוחר. רציתי לדעת אם 22 יכנס ואם לא אז איזה גודל אני יכול להכניס במלבן בגודל הנ"ל- עדיפות לכמה שיותר גדול! הרבה תודה רבה על העזרה כי הידע שלי בתחום וכו' יחסית דל..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by lcx,

שלום, חיברתי למחשב שני מסכים,כאשר מסך אחד מחובר בחיבור DVI והשני HDMI. כעת אני מעוניין שהתצוגה בכל מסך תהיה נפרדת (ויהיה ניתן לגרור בין שני המסכים) כשאני פותח את הגדרות הרזולוציה- לא מופיע לי שם שני מסכים אלא רק אחד. אשמח לעזרה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by guysevi,

קניתי אותו ב-LCDTV אחלה חבר'ה שינוי מרענן ממסך "17 של סוני אחלה מסך, אין פיקסלים שרופים לגבי הצלליות כשהוא לא מכוייל רואים צללית ירוקה אבל עם הכיול המתאים הצללית הירוקה ישר נעלמת. לגבי גוסטינג יש קצת, אבל !!! מבחינים הזה רק עם מתמקדים במבט על אובייקט מסויים ,ככה שבפעילות רגילה זה לא ממש מורגש בכל אופן אני מרוצה מהקניה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שינויים חשובים , מורגשים ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by iatin,

שלום לכולם, עד היום השתמשתי במסף טלוויזיה 32'' של גרונדיג גם למחשב וגם לטלוויזיה.. העיניים כבר יצאו לי והוא גם לא הכי איכותי (בהירות לא טובה, רזולוציה מעיקה, גדול מדי). אני צריך מסך בעיקר לעריכת תמונות (אני צלם) ולכן הPIVOT דרוש, חוצמזה לקריאת מסמכים. מחפש בין 22-24, עד 1300 ש"ח פלוס מינוס. בנוסף, אני לא מבין כ"כ, אם DVI יודע להציג רזולוציות גבוהות, מה היתרון של HDMI מלבד העברת סאונד?! שמתי לב שלמסכי PIVOT אין HDMI.. האמת שגם לכרטיס המסך שלי אין בכל מקרה, אבל עדיין מסקרן אותי.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. חשוב שהגודל יהיה לפחות 22 אינץ. הכרטיס מסך שכנראה יהיה הוא הGTS 460 1024 MB

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by asaf999,

רציתי לשמוע דעתכם על המסך F-19 של ACER המסך שהוא גם מסך מחשב וגם טלויזייה, אני יכול להשיג אותו בזול ורציתי לדעת אם הוא שווה, או שהוא סתם יקר בגלל הטלוויזיה והעיצוב (ferrari). תודה...!! http://www.newpan.co.il/Index.asp?CategoryID=326&ArticleID=1106&SearchParam=F-19

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Double_N,

מה דעתכם על הדגם הזה? האם שווה להזמין אם זה הכיוון שאני מחפש? http://www.ebay.com/itm/Tempered-Glass-27-Inch-Matrix-NEO-LED-270WQ-IPS-2560x1440-WQHD-Quad-HD-Monitor-/130739999725?pt=Computer_Monitors&hash=item1e70b613ed האם הכוונה tempered glass הוא לזכוכית מבריקה כמו במחשב מקינטוש? והאם אני אוכל לחבר שניים מהסוג הזה לכרטיס מסך מסוג Geforce 660ti ? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. השאלה בכותרת, לאחר הקראתי וקיבלתי מספיק מידע על נושא מסכי המחשב, הכלתתי שאני באמת מעדיף מסך 16:10, כי רוב השימוש שלי הוא טקטסים וגלישה באינטרנט, לגבי פאנל TN או IPS עוד לא סגור, אני חייב לראות פיזית את המסכים אחד וליד השני, מניסיון אם מסכי TN, רק במחשבים ניידים זה סיוט, יש לי בנייד 15.4 פאנל של סמסונג (מט), ובאמת זווית הצפיה בו די מעצבנת בכל תזוזה, איכשהוא התרגלתי לזה, תקנו אותי אם אני טועה, אבל מסך 15.4 הוא גם 16:10 לא כך הדבר? (כיום מוכרים 15.6). בTN של מסך מחשב המצב הרבה יותר טוב, מה שמעיין אותי הוא, האם יש עוד מסכי 24" וגם 16:10?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by rezorax,

אני רוצה לקנות מסך טוב ב 1500 ש"ח ואני לא כל כך מבין בזה אז אני מקווה שתעזרו לי המטרה של המסך היא גיימינג וכל מיני שטויות...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by yony25,

שלום לכלום, הייתי מעוניין בהמלצות שלכם לקנות מסך מחשב, השימושים העיקריים : צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט. בשל שאני לא משתמש כבד חשבתי להוציא בסביבות ה 1000 ש"ח המסכים שאני שוקל : Dell 2209WA המומלץ מאד - אבל לא מגיע לFHD LG W2443T שבמחסני חשמל עולה היום בסביבות 960 ש"ח AOC 2436PWA שניתן להשיג אותו בסביבות ה 850 ש"ח תכלס הדילמה שלי היא בין הDELL וה LG והשאלה האם שווה להשקיעה עוד 200 ש"ח במסך קטן יותר שלא FHD בעיקבות הפאנל ? אחלה פורום יש כאן ותודה, יוני

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. איזה מסך רחב 19" עדיף לקנות? מסכים במחיר 1300 כמו: AL1916WS של ACER INF192 - של Infinity Nu Tech W921A או אחד הדגמים של MAG: MAG LCD 19" WIDE T906WA Mag P906WA LCD MAG 19 T906W או להשקיע קצת יותר ולקנות 4MS שראיתי עליו ביקורות טובות כאן SAMSUNG LCD 19 940BW אין שימוש מיוחד למסך - לא למשחקים לא לסרטים ( אולי יהיה אבל לא הרבה ולא רציני) יותר טקסט אינטרנט תמונות.... כמו כן - אני צריך כרטיס מסך מתאים - DVI לא הכרחי בשבילי... רק שיתמוך ברזולוציה ושיהיה מתאים למסך רחב בכמה שפחות כסף ... אשמח גם לקישורים להשוואות רלוונטיות ברשת בקשר למסכים רחבים...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by mr_gilad,

שלום לכולם, חיפשתי בפורום, וגם בגוגל ולא מצאתי ביקורות מקצועיות על מסכי דייהו. אני מניח שזה סימן לא טוב אבל האם יש אפשרות שזהו מסך סביר? אני עובד הרבה עם גרפיקה, מעט מאוד משחקים אבל הרבה שעות מול המחשב, מה אתם חושבים? הערה, אני לא בטוח שזה בדיוק הדגם, ראיתי שיש גם דגם L2200md תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. המסך הנוכחי שבק חיים בהפסקת חשמל הערב. חשוב לי שטכסטים יהיו חדים וברורים, ושהעיניים לא יתעייפו. ודבר נוסף שהאייקונים לא יהיו קטנים מידיי על הסרגל. אשמח לקבל המלצות.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by EVGA-yuvalll22,

היי חבר'ה.. ל-T220P יש רזולוציה 1920X1220 אבל יש לו 5ms ל-T220 יש רזולוציה 1680X1050 ויש לו 2ms היתרון הברור של T220 הוא הזמן תגובה , אך היתרון של T220P זה רזולוציה והניגודיות איזה מבינהם עדיך לקחת .? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים