מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום חברים. מחפש לילד מסך מחשב לפורטנייט. הכרטיס מסך העתידי יהיה ככל הנראה מסדרות ה 1660 או 2060. אני קורא פה על 3 סוגי מסכים 1040p 144hz ips. אני יודע ש ips זה סוג של פנל 144 fps קצב רענון. 1040 מספר פיקסלים. לא הצלחתי להבין מה המאפיין האופטימלי להרצת משחק כמו פורטנייט. במה אני צריך להתמקד כדי להגיע לאיכות מקסימלית בפורטנייט? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 מסכים הפאנל והחברה שונים מה יותר מומלץ ? אם יש לכם המלצות המלצות על מסכים אחרים אשמח לשמוע מסך מס' 1 מסך מס' 2 תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך גיימינג, אני אעשה איתו עוד דברים כמו עיצוב וסרטים ואני מאמין שמסך שטוב לגיימינג יתאים גם לזה. הקריטריונים שלי הם כאלה: רצוי משהו שיצא בשנה האחרונה (אוהב להשאר עדכני) פורמט 16:9 רזולוציה 2560X1440 או יותר גודל 27" או יותר PIVOT ותמיכה בתקן VESA זה גם משהו שאני אוהב אני לא מבין הרבה בתכונות האחרות של מסכים לכן אני צריך המלצה למסך גיימינג שיעלה 4000 ש"ח פחות או יותר. אני נוסעה לאילת בקרוב, אז אם אני אוכל לקנות אותו שם במחיר נמוך יותר זה יהיה מצוין. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים , מחפש מסך מחשב עבור 70% גלישה באינטרנט , 30% אחוז משחקים. המסך יחובר למחשב חדש ,גימינג בסיסי (כ.מסך ATI5750) כאשר לפי מה שהבנתי לא מומלץ ללכת על מסך בעל רזולציית FHD. מבקש לדעת איזה דגם מומלץ (אני מניח 22 אינץ בלבד) יכול לבוא בחשבון בתקציב של עד 1000 שקל למטרה זו. תודה מראש, דרור.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בבקשה שכל אחד שהתחדש עם המסך יכתוב מאיפה הוא קנה, אם הגיע פגום או לא (פיקסל מת 1 לטעמי זה פגום, לטעמם של דל לא), אם כן אז מה עשיתם? תודה רבה לכם
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
התקציב הוא בסביבות ה-5000-6000 ש"ח +-... המסך אמור לשמש למשחקים וסרטים בעיקר, לכן אני מתלבט אם ללכת על LCD שהוא גם יכול לשמש כ-TV ואז לחסוך קניית כרטיס טלווזיה... אם אני הולך על LCD TV כך גם גודל המסך בתקציב הזה הוא גם יותר גדול-אפשרי להשיג 26 אינץ' במחיר הזה לא? השאלה היא איך המסך יתפקד במשחקים.... מה אתם ממליצים? תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום פירסמתי כאן הודעה לפני כמה ימים בחיפוש אחר מסך. הגענו למסקנה שבמחיר שהצבתי (היה 1200 ש"ח) המסך המומלץ הוא LG L1752T. התקשרתי לחנות ממנה רציתי לקנות - והתברר שכבר לא מייבאים את זה כי יצאו דגמים חדישים יותר. במקום זה הציעו לי את LG L1732TQ ב1250 ש"ח. האם מישהו יודע אם המסך הזה טוב גם עם יציאה אנלוגית? יש לי את סמסונג 730B ואני לא מרוצה ממנו... אולי בגלל הכרטיס מסך מובנה ואולי בגלל היציאה אנלוגית במחשב - הוא פשוט לא עובד טוב (קצת מרצד, בהיר מדי, מכאיב לעיניים). המחשב אליו המסך החדש מיועד לא שונה מבחינת מפרט מהמחשב עם הסמסונג (כרטיס מסך מובנה על הלוח אם) - לכן צריך משהו שיעמוד בתנאים. תודה...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בוחן קנייה של מסך 19 רחב. עדיין לא החלטתי אם זה יהיה הסאמסונג, או acer. בכל אופן, הרזולוציה של שניהם היא 1440X900. העבודה העיקרית שלי במחשב הם טקסט וגלישה, סרטים במיוחד, CS ו DOD, מידי פעם. הכרטיס מסך שלי הוא radeon 9250 והוא עגלה כמעט כמו אייל ברקוביץ'. האם הפישר המיושן הזה מסוגל לעמוד ברזולוציה הנדרשת למסך רחב, והאם ישנה דרך לברר את זה באינטרנט? (ניסיתי דרך האתר של ATI , ויותר קל יהיה למצוא את משמעות החיים.) תודה רבה =) -עריכה- טוב, ממחקר קטן שערכתי, הבנתי שאוכל לראות את אם הוא מתאים או לא אם אצליח לחבר מסך רחב אל הכרטיס. ראיתי איפשהו תגובה שכל הכרטיסים אחרי radeon 8500 מסוגלים להתמודד עם רזולוציות של מסכים רחבים. יש אמת בדברים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן רוצה לעבור מ"17 ל"19, המסך שיש לי היום הוא 172T של סמסונג, הבעיה שהוא המסך האחרון מסוגו שחיון (היבואן הרשמי) היה מוכן להביא זאת בשל מחירו הגבוה, בקיצור המסך הוא PVA, כשהמסכים היום בשוק הם TN, כגראפיקאי אני צריך את שני הביטים האלה (8bit) של הPVA. ולכן אני צריך ייעוץ לגבי מסך חדש, אמנם חיון לא מוכן להביא אבל פנדה כן, מה אתם אומרים על המסך הבא ? http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MBPXFVXAA.asp
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש מסך LCD גודל לא משנה לי בכלל אני מחפש בעקרון איכות המסך כלומר מסך שלא יהיו לו מגרעות מבחינת משחקים אם זה MS וכל הפקטורים. מדובר במשחקי FPS כמו DOOM 3 QUAKE 4כלומר משחקים מהירי תנועה. הסכום שאני מוכן להשקיע הוא 2500 גג 2700 שקלים חדשים. מקווה ומחכה לתשובותיכם תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חובבי הדל (כמוני, בזכותכם)! בשעה טובה הזמנתי את המסך (למעשה שלושה, אבל לא משנה) במחיר מעולה של 2170 ש"ח בערך. (המחיר המדוייק בדולרים)... אני לא יודע אם מותר לי לציין את שם הספק או לא, אז בינתיים אשאיר זאת כך.. שאלתי היא: כיצד ניתן לחבר את המסך לרמקולים חיצוניים?? אני אחבר את המסך ישירות לנגן DVD ללא שימוש במחשב.. לבינתיים ואחר כך אהנה... תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר הרבה התלבטויות ולאחר שהחלטתי להעלות את התקציב ל 1600 שקל אחרי שהצלחתי לגרד עוד כסף (אחרי הכל אני חייל) החלטתי ללכת על 22" אני מתלבט בין המסכים הבאים: CHIMEI 221D MAG BP2219FW MAG AI2237W BENQ FP222W Viewsonic VX2235WM עיקר העבודה היא אינטרנט, סרטים, ומוזיקה 1. אבקש המלצה למסך מומלץ מבין הרשימה. 2. האם כ. המסך geforce 7300LE יוכל להגיע לרזולוציה הטבעית של המסך בלי בעיות? המסך יחובר עם כבל DVI תודה,
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך 23-24 אינץ, התקציב הוא עד 1400 ש"ח. הכ.מ. הוא HIS 5770 1GB. המטרה היא הרבה משחקים וסרטים, גם עבודה עם אינטרנט ואופיס... חובה חיבור HDMI וכמובן FHD. חשבתי על המסך הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=765588 איך הוא? אפשר לשלב מסך שיש לו גם טלויזיה? או שהאיכות תרד משמעותית? תודה, ניצן
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להרים מערך של 3 מסכים אבל לא לקנות עוד 2 מסכים כמו זה שכבר יש לי כי הוא יקר במקום זה חשבתי על לעשות משהוא כזה הבעיה היא שהמסך שאתם רואים באמצע הוא 30 " ולא 27 " אתם מכירים מסכים שיתאימו ל 27" כמו שרואים בתמונה הנ"ל? ואם אני אקח מסך שהוא טיפלה יותר גדול איך זה ישפיע במשחקים? האם התמונות ימרחו?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
DELL 2416 עם רזולוציה גבוהה יותר. יש לי כרטיס מסך Nvidia Geforce 550GTX תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שרצו כאן כמה דיונים על המסך לפני איזה 4 חודשים ורציתי לשמוע קצת חוות דעת לפני שאני קונה קודם כל איך הוא מבחינת איכות וגודל? עד כמה הוא באמת שווה את הכסף? ובקשר לפיקסלים מתים, אני מזמין אותו מחול ורציתי לברר מה הסיכוי שהוא מגיע עם פיקסלים מתים? ואם למשהו יש מוסג לגבי אחריות בארץ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר מחשב נייד ישן אשר יש לו יציאת VGA בלבד ליציאת HDMI של טלויזיה. השאלה שלי האם כבל VGA to HDMI יעבוד? כמו הכבל הזה: http://www.ebay.com/itm/Male-VGA-HDMI-Gold-Cable-3M-10ft-LCD-TV-Black-/330488587186?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4cf2a7a3b2
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ברשותי מסך 17 אינץ CRT ישן מדגם MAG 786FD שמראה את תחתית המסך בצורה מעוותת מעין "קשת" כלפי מעלה. כל מה שניסיתי לפתור דרך הגדרות המסך לא צלח, וכמובן ניסיתי את כל ההגדרות האפשריות שמצאתי. [דרך גלגלת המסך, וכניסה להגדרות MORE ] העיוות הזה מעצבן ולא מצליח ליישר אותו יש למישהו רעיון או פתרון לכך ? העיוות נראה כך : חלק תחתון מעוות כלפי מעלה , והשאר יחסית בסדר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האלן, אני מחפש לשדרג הגודל של המסך שלי מה ה-23 שיש לי היום לאזור ה 27 אני חושב שזה יהיה נהדר, בכל העניין של רזולוציה זה קצת פחות משנה עם זה יהיה 1440 או 1080P עיקר החשיבות זה לבן.... או לכל הפחות צבע אלומיניום מתכת מבריק שכזה התחלתי כבר להחליף הכול ללבן מאז שיש לי את ה R4 לבן ככה שנשאר עכשיו רק מסך ומקלדת (בעיה אחרת) בכל אופן מה שבעיקר מעניין אותי זה שיהיה לבן ולכן חשבתי על מסך קוראני מאיבי YAMAKASI CATLEAP למשהו יש דעה על המסכים של החברה הזו?צפוי מכס מעם? חשבתי גם על אפשרות לרכוש 2 מסכי 22-24 שראיתי שאפשר להשיג בארץ אבל אני חושב שזה לא יהיה הכי נוח מה דעתכם?ובכלל המלצה על מסך אחר תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, אני מחפש מסך 17 או 19 אינצ', רצוי 16:9. מה שחשוב לי בעיקר זה איכות תמונה (בהירות טובה, קונטרסט טוב) וזווית צפייה טובה. מצאתי כמה מסכים מעניינים של סמסונג וLG אבל אם מישהו יכול להמליץ לי על משהו מסוים אני אשמח. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! ברצוני לקנות מסך 27 אינץ למחשב מה אתם אומרים על המסך הזה: http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=32073
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכול.. (זה מה שצריך לרשום בחוקים לא?) בקיצור אני מעוניין במסך בסביבות ה1000 ש"ח ממה שהצצתי אלו המסכים הממולצים, אבל מה הכי מתאים לי? או שמה יש משו אחר שכדאי? Chimei CMV-222H או Asus VW222U או Asus MW221C
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רזולוציה מטורפת (מוצצת את הכרטיס מסך) 2560X1600 מה אתם אומרים עליו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-