עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by idan003,

שלום לכם, יש לי שאלה התחדשתי לפני כמה ימים בAMD R9 290OC שך גיגהבייט ויש לי מסך אחד של 42 אינץ של 75 GHZ ויש לי מסך של מחשב של LG 23 רזולוציה 1650X1050 השאלה שלי היא כזו האם היא טובה בשביל משחקים? או שעדיף למכור את מה שיש וללכת על שני מסכים של P2314H של

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by hensh9,

מדובר על דגם חדיש A03) 2006-2007),פנל S-IPS ,RT 803? נרכש בחנות LCD-TV,אחריות 3 שנים של יבואן ראשי DELL בארץ החבר'ה בחנות יצאו גדולים ובדקו בפניי את גירסת/סוג הפנל טרם הרכישה תוכלו לקרוא התכתבויות לגבי זיהוי הפנל כאן: http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1111100 מצורפת תמונה של התפריט מחר ארכיב אותו מי שרוצה פרטים נוספים על החנות-נא לפנות אלי בפרטי [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. חשוב שהגודל יהיה לפחות 22 אינץ. הכרטיס מסך שכנראה יהיה הוא הGTS 460 1024 MB

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by .dreyfus,

שלום, אשמח אם תעזרו לבחור מסך מבין 4 המסכים האלו: 1. מסך MAG 24" LED H2400 2. מסך 16:10)) DELL U2412M Black UltraSharp "24) 3. מסך "Samsung S24A350H LED 24 4. מסך 16:9) DELL U2312H Black LED UltraSharp "23) תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by asaf999,

רציתי לשמוע דעתכם על המסך F-19 של ACER המסך שהוא גם מסך מחשב וגם טלויזייה, אני יכול להשיג אותו בזול ורציתי לדעת אם הוא שווה, או שהוא סתם יקר בגלל הטלוויזיה והעיצוב (ferrari). תודה...!! http://www.newpan.co.il/Index.asp?CategoryID=326&ArticleID=1106&SearchParam=F-19

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Rockstatement10,

אני רוצה לקנות מסך חדש השבוע וכרגע יש לי מסך 20". עכשיו, אני מתלבט מה לקנות בתקציב של P2314H בערך.. הבנתי שהוא לא ממש מומלץ לגיימינג ויש לו בעיות של זליגת אור.. וש-U2312HM עדיף אבל הוא לא נמכר עוד.. מה דעתכם? אין מריחות במשחקים איתו? ייתכן והמסך הנוכח שלי עדיף לגיימינג? ואם כן ללכת על P2314H, כדאי להוסיף 100 שקל בשביל אינץ'?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by rdns,

היי, מחפש מסך מחשב לגרפיקאית. נתונים: מחיר: עד2000 ש"ח. סביב ה 27". מצאתי אחד מעניין: http://www.digitaltrends.com/monitor-reviews/samsung-s27d390h-review/#!bOqLHp תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Shi_IL,

שלום, יש לי מחשב נייד של acer דגם: 4820TG עם כרטיס גרפי של ATI דגם: HD 5650 עם 1GB. אני מעוניין לקנות מסך מחשב שאחבר אותו באמצעות כבל HDMI וככה אוכל לעבוד על מסך גדול יותר. ניגשתי לחנות מסויימת כדי לבדוק מסכים ואף נתנו לי לחבר את המחשב כדי לראות איך זה עובד. כאשר חיברתי את המחשב למסך 24' Full HD של PILOT התצוגה לא הייתה טובה ולא הצלחתי לשנות את הרזולוציה כדי לשפר אותה (המסך נראה גרעיני כזה) ואילו כאשר חיברתי את המחשב למסך 23' HD של אותה החברה היה אפשר לראות הרבה יותר טוב. למרות שלא הייתי בטוח שזה התצוגה הכי טובה. אשמח לדעת מה למה לדעתכם זה קרה? האם המחשב שלי יכול בכלל להוציא תצוגה טובה למסך Full HD? איזה מסך הייתם ממליצים לי לקנות בתקציב של +/-1500? (לצפייה בסרטים, משחק…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by moshe1x,

מחפש להחליף את המסך הישן מאוד שלי (מלפני 10 שנים) . המפרט של המחשב הוא: מעבד I5-4590 כרטיס מסך R9 270X המחשב משמש בעיקר למשחקים וצפייה בסרטים. אשמח להמלצות, התקציב לא קבוע וניתן לשינוי.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ZenMaster,

אני כבר הרבה זמן רוצה לעבור מ"17 ל"19, המסך שיש לי היום הוא 172T של סמסונג, הבעיה שהוא המסך האחרון מסוגו שחיון (היבואן הרשמי) היה מוכן להביא זאת בשל מחירו הגבוה, בקיצור המסך הוא PVA, כשהמסכים היום בשוק הם TN, כגראפיקאי אני צריך את שני הביטים האלה (8bit) של הPVA. ולכן אני צריך ייעוץ לגבי מסך חדש, אמנם חיון לא מוכן להביא אבל פנדה כן, מה אתם אומרים על המסך הבא ? http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MBPXFVXAA.asp

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מה אתם אומרים על המסך SAMSUNG LCD 24 2433BW ? מה ההבדל בינו לבין ה2443BW שתיהם עולים 1300 יש מסכים יותר טובים מבחינת איכות במחיר הזה ? (אל תתנו לי מסכים שעולים יותר כי גם ככה חרגתי מהתקציב)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by dudu1212,

שלום במחשב החדש שלי התקנתי גם ויסטה וגם xp. בויסטה יש לי את כל אפשרויות הרזולוציה המרובות. בxp יש לי רק 3 מצבים. 600X800,1024X768,1024X1280 מעולם לא ניתקלתי בשטות כזו. למה זה קורה? המסך שלי הוא '19 3:4 lcd lg. מחובר בחיבור דיגיטלי. קראתי על זה קצת, ובד"כ מאשימים את המסך. אבל אם המסך לא היה תומך בכך הוא גם לא היה נותן את האפשרויות בויסטה!? קראתי שגם אפשר בהגדרות nvidia לבחור הגדרה מותאמת אישית אבל שם ברגע שמכניסים את הרזלוציה הרצויה זה אומר שהבדיקה נכשלה. הסרתי את הדרייברים והתקנתי את הכי חדשים ועדיין יש לי רק 3 מצבים לבחור ברזולוציה בxp. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Cynicoren,

שלום, משום מה לחצן ההדלקה של המסך (ON\OFF) מהבהב כאילו המסך בסטנד-ביי, אך המסך אינו נדלק, גם בלחיצה על הלחצן אין תגובה, וגם בהקשה על המקלדת או הזזת העכבר. אשמח לפתרון, תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by litmanovitziv,

שלום רב ! יש ברשותי מסך מחשב ( RELISYS ) שאותו אני מעוניין לחבר לממיר הדיגיטלי של YES . למסך המחשב יש יציאת VGA בלבד. לממיר הדיגיטלי יש יציאת RCA בלבד. נדרש בעיקר להעביר את ה - VIDOE . האם יש כבל מיוחד לצורך המטרה הזו ? איפה אפשר להשיג אותו ? מה חשוב לשים לב במאפייני המחשב והממיר ? תודה מראש, זיו !

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. שלום... שאני מסתכל על המסך מהצד יש שחור כזה לא ברור..... זה החיסרון בפאנל הזה שדיברו עליו?... חוץ מזה הוא סבבה...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by darksoho,

חבר שלי מעוניין לרכוש את המסך, שימושו העיקרי הוא משחקי מחשב, קצת סרטים ושימוש רגיל כגון גלישה. איך המסך עבור משחקי מחשב, ושימוש לישיבה של שעות רצופות לעיניים ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by SnakeBite,

שלום , לאחרונה נכנסו לשור מסכי LCD שהם 3D READY שאלתי היא במה הם שונים ממסכי LCD רגילים ? אני יודע שיש להם קצב רענון של 120HZ אבל יש עוד יתרונות חוץ מזה יש להם פנל מיוחד שמאפשר להם להציג 3D ? ושאלתי הנוספת : ברשותי מסך LG W2220P בעל פנל E-IPS עם חיבור HDMI . האם אני יכול להציג עליו תוכן 3D ? האם שילוב של המסך שלי עם משקפי תלת מימד וכרטיס מסך מתאים יוכל להציג 3D או שחייב מסך חדש?? לא כל כך הבנתי את כל ה 3D READY של מסכים האם זה אומר שאפשר לצפות בהם ללא משקפיים? בתודה עידו

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by mapisto,

היי, בזמנו (לפני שנה אני מעריך) אני זוכר ששמעתי הרבה המלצות על המסך הזה, אז מחירו היה פחות או יותר 1400 ש"ח. כיום, שאני זקוק למסך חדש, הופתעתי לגלות שמחירו לא השתנה כלל. השאלה שלי היא האם עדיין משתלם לקנות אותו, או שהוא ישן כבר ובתקציב הנ"ל (עם חריגה של 100 ש"ח) ניתן לרכוש משהו טוב יותר? נ.ב- אני זקוק למסך לצפיה בסרטים, משחקים ולשימושים שוטפים במחשב. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. קודם כל שלום לכולם ותודה מראש על העזרה. בימים הקרובים אני מתכנן לרכוש מסך LCD למחשבי החדש ואני מתלבט בין צמד מסכים. הראשון הוא ה-BenQ FP73G http://web.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=418390 והשני הוא Nu Tech L721V http://web.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=378206 חשוב לי לציין שנו טק היא לא "חברה עלומה" סינית או משהו כזה ולמעשה המסכים שלהם זכו בפרסי "מחיר לעומת תועלת" רבים. המחשבים שלהם נחשבים מצויינים. המסך ישמש בעיקר למשחקים ואני עדיין מתלבט תחת איזה כרטיס מסך הוא יפעל - מה שמוביל לשאלה הבאה - > X1800GTO או 7600GS? אני צריך לבחור בין המסכים ובין כרטיסי המסך בהתאם לאיכותם, אבקש לא להתייחס למחיר בהשוואה/בחירה ביניהם תודה מראש, …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by user57202,

האם יש בעיה בהצגת צבע שחור במסך הזה ? כי הוא מוצג כאילו שמסתכלים עליו מהצד ואני מדבר בהשוואה למסך LCD אחר רגיל עם פאנל TN של BENQ שמציג שחור בצורה נורמלית האם יש לי בעיה או שזה רגיל ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by שי345,

רכשתי את המסך הנ"ל אני צריך לקבל אותו ביום ראשון מנעה מחשבים, REV04 S-IPS. מי שמעוניין הם יקבלו מלאי גדול והם מתחייבים שזה S-IPS!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, אני משתמשת במחשב כ - 4 שעות בכל יום לקריאת מסמכים וגלישה באינטרנט. קראתי את כתבות הסקר על מסכי 20" ו24" איכותיים שפורסמו באתר ואת הפוסטים בנושא מסכים טובים לקריאת טקסט, שבהם תופעת הפיקסליזציה אינה בולטת גם ברזולוציות מסך נמוכות ולא טבעיות. 1. אשמח לשמוע עצת מומחים על המסכים הבאים, או מסכים מודרניים אחרים, שיתאימו לקריאת טקסט ממסמכי PS או PDF, ומדפדפן ללא צורך במשחק עם גלגלת העכבר לצורך הגדלה: Philips 20 LCD 200P7ES UXGA - 50 W Dell 24 LCD 2407WFP HC Ultrasharp - 110 W 2. האם המסכים המומלצים על ידיכם מוחלפים עבור כל פיקסל מושבת? ומהי תקופת האחריות? האם קיים יבואן הנותן שירות מסודר למסך המומלץ על ידיכם? 3. בנוסף , האם הצפיה דפי אינטרנט ממוטבת עבור מסכים ביחס 3:4? 4.…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, אני רוצה לרכוש את המסך U2311H והבנתי שיש לו מספר הגרסאות. אני לא הבנתי מה ההבדל בין הגרסאות ואם זה באמת משפיע. ואם יש הבדל, אני יודע איזה גירסא מוכרים לי? אני יודה לכם מאוד אם תוכלו להבהיר לי את העניין הזה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. השאלה בכותרת, לאחר הקראתי וקיבלתי מספיק מידע על נושא מסכי המחשב, הכלתתי שאני באמת מעדיף מסך 16:10, כי רוב השימוש שלי הוא טקטסים וגלישה באינטרנט, לגבי פאנל TN או IPS עוד לא סגור, אני חייב לראות פיזית את המסכים אחד וליד השני, מניסיון אם מסכי TN, רק במחשבים ניידים זה סיוט, יש לי בנייד 15.4 פאנל של סמסונג (מט), ובאמת זווית הצפיה בו די מעצבנת בכל תזוזה, איכשהוא התרגלתי לזה, תקנו אותי אם אני טועה, אבל מסך 15.4 הוא גם 16:10 לא כך הדבר? (כיום מוכרים 15.6). בTN של מסך מחשב המצב הרבה יותר טוב, מה שמעיין אותי הוא, האם יש עוד מסכי 24" וגם 16:10?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Titan777,

אהלן, כשאני מפעיל את זה(זה מעלה את הניגודיות מ1:1000 ל1:1500 בעזרת תאורה אחורית, ככה הבנתי לפחות) אז בזמן האחרון שמתי לב כשזה מופעל למשל בסרט\משחק אז יש הרבה פעמים קטעים שכאילו 'סוגרים' את האור ו'מדליקים'.. נהיה חשוך נהיה בהיר.. מקווה שאני מובן... כאילו מעמעמים פתאום את המסך ומחזירים חזרה לנורמלי. זה בעיה במסך? למה זה קורה? כשאני רואה YES במסך בHDMI זה Dynamic(בלי CR) ואין עם זה את הבעיות האלו. אוקיי עכשיו שמתי לב לעוד משהו, כשאני שם סרט על מסך מלא ולוחץ על סטופ, פתאום הוא נהיה חשוך וכשאני מפעיל פליי זה חוזר להיות רגיל. אז ניסיתי לעשות פרינט סקרין כשזה על סטופ בכדי להראות לכם שזה חשוך פתאום וכשהדבקתי את זה בפוטושופ\צייר זה לא חשוך, זה רגיל. אז אפשר להבין מזה שזה בעיה במסך…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים